Overal waar we komen

BSR TV: Pele van Anholt na Sparta Nijkerk - NAC (0-1)

DeWeesJr

Pele van Anholt stond weer eens in de basis. Hij zag dat NAC een moeilijke wedstrijd speelde maar was uiteraard blij met het resultaat. Na afloop spraken wij de verdediger over deze wedstrijd en ook over de aanstaande transferperiode.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Sparta Nijkerk - NAC 116 reacties
Terug naar overzicht
4 Reacties
7    
Arie

Op de transferlijst en weg in de winter zou in zijn geval grandioos zijn.
Kost veel te veel, levert nauwelijks. Behalve ruimte, aan zijn tegenstanders.

4    
E. RICVAN

Heb meer vertrouwen in Schouten

2    
Sjak

Is gewoon een prima voetballer voor NAC in de KKD, mis soms alleen dat extra metertje lopen, de echte wil.. Dat is mentaal, maar daar heeft hij niet alleen last van. Brood moet gewoon zijn selectie een aantal weken laten staan en niet kijken naar de uitslag. Geef ze vertrouwen, ritme. Dat is wat mij betreft wat er kan verbeteren in de 2e seizoenshelft. Of de aandeelhouders moeten met een flinke geld injectie komen daar geloof ik geen ene flikker van. Brood wegsturen zou gekkenwerk zijn.

1    
7Hills

Proef hier toch uit dat er wel degelijk interesse is in hem. Verwacht ook wel dat hij weggaat, wellicht toch weer proberen in de VS?

Hoe dan ook, met Verschueren op back en Schouten daarachter is die positie gewoon goed bezet. Dan heb ik liever een nieuwe man naast Ivan, die wél leiderschapscapaciteiten bezit en voetballend beter is dan Verschueren. Dus kunnen ze het eventueel vrijgekomen salaris van van Anholt daar prima voor gebruiken.

Laad alle berichten na dit bericht in