Wij gaan niet opzij

BSR TV: Huseyin Dogan na Sparta Nijkerk - NAC (0-1)

Temminho

Mede dankzij de goal van Huseyin Dogan wist NAC te winnen van Sparta Nijkerk. Het was voor de spits misschien wel zijn makkelijkste goal ooit maar op dit moment telt dat niet. Wij spraken de spits over deze wedstrijd en de loting van aanstaande zaterdag.

Bron:
B-Side Rats
9 Reacties
39   10  
Rubenac

En toch heb ik vertrouwen in deze jongen

6   6  
Da Huge

Wat is deze gast me de laatste wedstrijden tegen gevallen. Het lijkt er gewoon op dat hij niet op zijn plek is. Zit totaal geen overtuiging in ondanks dat hij zo goed kan voetballen.

5   3  
Joop

We praten over promoveren maar als je met veel moeite kan winnen van een amateur ploeg dan kunnen we beter in de keuken divisie blijven

11   36  
Naccie1912

Irriteer me er oprecht gewoon aan dat hij met een glimlach voor die camera staat. Hou toch op man, scoren tegen een amateurclub in de verlenging, schaam je kapot!

39   10  
Rubenac

En toch heb ik vertrouwen in deze jongen

10   26  
fvf6

AMATEUR!!!!!!!!!!!

25   4  
Tombola Breda

Ik deel de mening van Rubenac. Laten we weer niet met z'n allen een kop van jut zoeken zoals we vorig jaar ook met Mühren hebben gedaan. Zijn blessure van begin seizoen heeft hem helaas ver teruggeworpen. Vervolgens komt hij weer op het veld op het moment dat het team in een giga vormdip zit. 4 doelpunten en 4 assists in 12 wedstrijden (waarvan 2 als wissel) is niet top, maar zeker ook niet slecht.

12   6  
Stef stuntpiloot

Voor mij is deze jongen juist een van de weinige die een beetje gif lijkt te hebben. Heeft bij Top Oss een heel jaar als spits gefungeerd, waar hij nu op ‘10’ wordt gezet. Eigenlijk best logisch dat hij nog niet de cijfers heeft als vorig seizoen toch?

Gun hem wat vertrouwen en een rol zoals hij aannam bij Oss, dan gaat hij ons nog positief verrassen!

3   3  
signase

Dogan als een van de spitsen in een 4-4-2 met Stokkers/SVH? Zou da wa zijn dan?

5   4  
foxn

psv had ook moeite, ajax maar ook net gewonnen. horen ook in keuken thuis. het loopt niet lekker en een clubje als Nijkerk zijn meer gebrand om te winnen in dit soort toernooien. op naar zaterdag

Laad alle berichten na dit bericht in