Overal waar we komen

BSR TV: Peter Hyballa na AZ - NAC (1-3)

Italo

Tegen TOP Oss wilde het nog niet lukken, maar achteraf was deze avond toch een veel mooier moment om zijn eerste overwinning als trainer van NAC te pakken. Hyballa was blij met de overwinning maar richtte zich al snel op de aankomende KKD-pot tegen Jong Ajax.

Bron:
B-side Rats
Terug naar overzicht
59 Reacties
70    
Beest

Ik wordt heel enthousiast van deze man.
Type vreven maar tacktisch stuk sterker.

Hij werd bij vi ook altijd door kenners bewierookt om zijn kennis en in Nijmegen wilden ze graag dat hij bleef.

Je houdt ervan ofniet , maar ik hoor hem alleen maar zinnige dingen zeggen . Zonde dat weijs niet kan schikken in een rol die hyballa graag heeft.


56    
Breda

Ging ie nog ff uit zijn dak voor het uitvak:-) mooie mafketel.

-4    
Beest

Ik word uiteraard..

Vervloekte telefoon

54    
Cool hand

Als nac wint is hij een mooie mafketel, als nac verliest is hij een mafketel. Hopelijk blijft hij de komende tijd een mooie mafketel.

56    
Judge M.

Peter bedankt! Wat een meesterzet om met 5 verdedigers te spelen. Ik ben er zeker van dat we met Brood aan het roet met hetzelfde spelersmateriaal vandaag met 6-0 de bietenbrug op gegaan waren.

Hugodver wat een verschil ook dat individualistisch ingestelde huurlingen als de gebroeders Ilic en Boussaid niet meededen vandaag. Heeft u ze gemist? Ik geen seconde. Hopelijk kan Nacho binnenkort weer 90 minuten spelen

Ja, dat wordt nog wel eens wat :-). COME ON NAC!

27    
Somerset wes

Hyballa de trainer waarvan ik hoopte dat hij naar NAC zou komen. Veel vertrouwen in deze man. Motivator en tacticus.

32    
Een ander geluid

Gefeliciteerd Peter, spelers, NAC supporters, directie en aandeelhouders!
De strontkar heeft vaak uitgereden. Nu ook eenieder kunnen genieten van een onwaarschijnlijk succes. NAC staat weer op de kaart. Uit half Nederland heb ik felicitatie appjes gehad. Trots !

17    
@judge

Interview geluisterd? Gaat voor een groot deel over dat ie niet met 5 verdedigers speelde en dat ie Boussaid en Illic mist door blessures.

27    
SjorsNAC

Gaf een ook heel degelijk interview bij Fox net, ook stukkie met de Boer en van Hecke was leuk. Van Hecke langer vastleggen is een goed plan.

-27    
Judge M.

Noem gewoon je naam joh. Internetheld..

Ik hoef niet te luisteren. Ik heb wat ik gezien heb en dat was dat we achterin steeds minimaal 1 mannetje over hadden waardoor AZ er niet aan te pas kwam. Een 5-4-1 om de tegenstander uit zijnspel te halen. Perfect geslaagd! Ik heb genoten :)

Of moet je kost wat kost je gelijk halen, anonieme held?

26    
Beest

Ik krijg net een filmpje doorgestuurd dat hyballa ziggezagge doet op de spelersbus haha.


Goud

26    
RaraNAC

gegenpressing, gegenpressing, hé! hé!

55    
Tommy

Mocht NAC tegen Feyenoord spelen in de halve finale. Laat aub de NAC-express weer uitrijden!!! Ouderwets gezellig met heel veel man indrinken bij De Pint op het stationsplein, om vervolgens de trein naar Rotterdam te pakken.

24    
Buurman

Geweldig resultaat. Onverwacht. Heel goed gevoetbald. Droomfinale vergelijkbaar met 1973 : NAC - Eagles.

17    
Otjes

Ik word hier zo blij van...echt top.

18    
Penders4president

Gegenpressung!!!!

34    
D'n Klaagmuur

@ Judge: Noem je naam? Ja want morgen op je werk zegt iedereen tegen jou natuurlijk "Goedemorgen Judge M"....

Enfin, het was een mooie avond!

Hup Hyballa en Hup NAC!

10    
Bommel

Judge M, iets met een pot en een ketel? Wat is er minder anoniem aan jou naam? Op papier speelden we 5-4-1, in de uitvoering vaak niet, door de opkomende spelers. Goal van Schouten beste bewijs daarvan. Wanneer hij in zijn actie balverlies zou leiden, heb je nl. nog maar 4 man achterin staan. Zo simpel is het. Wanneer het alle hens aan dek is om AZ tegen te houden sta je met 9 of 10 achterin, maar dat is in een 4-3-3 niet anders. AZ was slap in de omschakeling naar balverlies. Daar hebben we goed van geprofiteerd.

14    
Optimist

Gegenpressung en Gegenstoß, TempoGegenstoß.

De laatste eerste divisieploeg die in de beker van 3 eredivisionisten won was Heerenveen in 1993, dat toen 3de werd (achter NAC) en promoveerde via de nacompetitie (net als NAC).

Dat kunstje doen we ze gewoon na, moet kunnen met dit team als ze zo knokken als vandaag.

18    
deuZige Shake

Ik had al een goed gevoel bij de onvervalst Duitse Duitser maar nu weet ik zeker dat deze man de perfecte trainer is voor ons. No nonsense, grundlich, and he don't take no shit from nobody! Hij zal zijn rug wel recht houden tegenover Directie, sponsors en alle andere rommel dat management speelt bij nac. Ook weten de jongere spelers met hem precies waar ze aan toe zijn. Presteren, en doen wat je moet doen anders zonder rancune op de tribune.
Ja, ik heb zowaar weer vertrouwen in een terugkeer in de eredivisie volgend seizoen.
Hopelijk zijn dit niet "famous last words" maar kom op... als nac vanaf nu speelt zoals het deze wedstrijd speelde zijn er weinig of geen ploegen in de keukenkampioendiviesie die nog punten gaan pakken tegen ons!

10    
Arubaanse NACcer

Wat ben ik blij dat we deze trainer hebben weten over te halen! Ik denk dat hij de beste/grootste trainer ooit bij NAC gaat worden.

5    
Der wawa

Natuurlijk is dit een geweldig resultaat en kunnen we weer ouderwets mooie beelden zien van een warm onthaal.

Maar.... 1 zwaluw etcetera. De ongelooflijk amateuristische organisatie is natuurlijk niet ineens verdwenen. Deze club hoort met dit bestuur en strategische keuzes helemaal niet in de eredivisie te spelen en met dit materiaal ook niet. Duurzaam promoveren doe je pas volgend jaar en dat lijkt mij ook werkelijk gewoon het beste scenario om fatsoenlijk te kunnen groeien.

En nu iedereen weer polonaise achteruit hup hup. Maandag gaan we er gewoon weer af en dan is de stemming 180graden anders.

18    
jvt

Alle hulde voor de ploeg van gisteren, wat een heerlijke onwerkelijke avond. Dit elke week tot aan de nacompetitie op de mat leggen. Van Hecke verlengen. Is de beste van heel Jong NAC.

16    
geelzwartwit

Eindelijk een trainer die vroeg druk zetten en diepte in het spel als oplossing ziet. Het type spel wat voor mij NAC is. Met dit soort voetbal herleven oude tijden.

Hopen dat hij door kan pakken en er een onoverwinnelijke machine van kan maken.

9    
Pedro

@BEEST

Ik vind het ook een gedreven en sympathieke coach die gister een uitstekende prestatie neer heeft gezet.
Het klopt alleen niet dat ze in Nijmegen graag wilde dat die bleef hoor, nadat hij 12 van de laatste 13 wedstrijden verloor is hij ontslagen(net zoals bij zijn andere 4 clubs).
Dus je kan moeilijk zeggen dat het een succesvolle coach is.
Althans bij een BVO want geloof best dat hij bij jeugdteams wel succes heeft.
Ik denk dat het komt omdat hij het uiterste van spelers vraagt en ze heel hard(en extra) laat trainen om ze topfit te krijgen.
En als je wint gaan spelers daar nog wel in mee want is de sfeer goed en zien ze het nut er nog van in. Maar als dat niet het geval is zullen ze zich al snel af zetten tegen hem want meeste spelers trainen liever niet te hard en vaak.
Hetzelfde zie je met Verbeek en die wordt ook zga overal ontslagen(al speelt er bij hem meer).
Daarom dat ik mijn hart vast hield, want hij had echt snel resultaat nodig gezien de situatie(o.a. hun voorkeur voor Weijs, zijn uitspraken in de media over hem en zijn spelers).
En startte ook nog eens slecht en met AZ en jong AJax uit zag ik het somber in.
Hij voelde dit zelf ook goed aan want gaf aan dat dit resultaat heel goed uit kwam omdat anders het vertrouwen van de spelers in hem al weg kon zijn.
Maar gelukkig viel het gister allemaal op zijn plek en met de terugkeer van Monsalve en Noblejas heeft het elftal ook echt een kwaliteitsinjectie gekregen dat bewezen ze gister wel weer.
Monsalve speelde overigens op 6 heeft hij duidelijk gezegd dus je hebt nu ook echt een sterk middenveld(zie alleen graag Boussaid ipv v.d,Gaag)

12    
Nvt

@ Der Wawa,

Na dramatische seizoenen ben ik het vanzelfsprekend eens met jouw uitspraken over de amateuristische organisatie, maar toch zie ik lichtpuntjes in het elftal en de organisatie die los staan van deze overwinning.

Voor het eerst in jaren zijn er namelijk spelers die enigszins transferswaarde hebben voor NAC en wordt het talent wat binnen de selectie van NAC zit, steeds meer erkent. Dat is jaren geleden. Mocht deze ingezette strategie daadwerkelijk zijn vruchten gaan afwerpen, dan kan NAC langzaam gaan groeien (duurzame promotie).
Dit alles is deels op het conto van Van Den Abeele, waarvoor hij zeker krediet mag krijgen.

9    
Breda 1965

Met 10 punten bedoel ik natuurlijk dat ze allemaal een 10 verdiend hebben.GEWELDIG was het

0    
Ernie

@jvt
Goh jvt we gaan toch niet positief lopen te doen.
Je moet een beetje geluk hebben en voor promotie heb je niks aan zulke wedstrijden. :)

-3    
Der wawa

@nvt

Er zijn inderdaad enkele lichtpuntjes in de selectie. Dat zou wat waarde kunnen hebben.

Afgelopen weken is ook op ondenkbare wijze waarde verbrand in de organisatie (oa situatie ww). Ik kan me best vinden in de strategie van vdA, maar onze eenmansdirectie ben ik minder over te spreken. Daar zit denk ik vooralsnog het grootste issue. We zullen op termijn zien, ik geniet vandaag wel gewoon even van deze overwinning.

-11    
Real Robert

Dede trainer heeft zijn beperkte mogelijkheden uitstekend benut. Vooral Monsalve als middenvelder gebruiken geeft Verschueren meer mogelijkheden voor vroege pressing of Schouten op te komen op rechts.
Maar ja, aanvallers hebben we nog steeds niet meneer de frietbakker zonder Eugene bedrijf en we staan nog steeds bij na in de middenmoot van die vreselijke 1e divisie!

9    
nb

Het is wel echt een rare snuiter, maar zo is hij nou eenmaal gewoon.
Moet wel zeggen dat ik liever zo iemand voor de camera zie staan dan Ruud Brood.
Bij hem heb je namelijk wel echt het idee dat hij het leuk vindt wat hij doet.

Het is wel jammer dat zijn tactiek en werkmethode vaak het beste werken voor clubs welke de mindere zijn.....
Was zelf in het begin misschien sceptisch, maar geef de beste man een kans...

5    
Hakkie

Geweldig resultaat gister. Maar wat ik mij oprecht afvraag is in hoeverre dit de hand van Hyballa is. Lieten we tegen PSV niet iets soortgelijks zien? Ik snap de positieve elan die er nu is, maar zonder negatief over te komen vraag ik mij wel af of dit nu echt allemaal de hand van Peter is. Het lijkt wel of dit team excelleert als het niet zelf het spel moet maken. Dat gezegd hebbende; trots op dit team!

1    
Kipiani

Maten uit de Groep K. kwamen dinsdagavond dom gedesillusioneerd (wederom na forum avond) thuis en zagen de toekomst nog zwarter in.
Eisinga bewees wederom: hoort niet bij en in NAC Breda en is zo vertrokken met zijn mooie, holle, zelfgenoegzame praatjes.
Vervolgens zie je ze in Alkmaar in beeld.
Klasse. Prachtig. Kan alleen bij NAC Breda dit.
Vooral voor de mee gereisde supporters onvergetelijke avond.
Maar toch: de grote drie en 10 maanden Eisinga en Tomgaan ons echt niet structureel verder helpen.
Proficiat.

8    
Dos

Top prestatie, hopelijk blijft deze trainer mijn ongelijk keihard bewijzen.

8    
Michel

Ik denk dat we met Hyballa bij ons nog heel veel gave dingen gaan meemaken; zowel glorieus winnen als zuur verliezen gaat daar deel van zijn, maar dat is het proces.

Klopp doet dit op het hoogste niveau en niemand raakt hem beu, denk dat je juist loyaliteit naar je trainer krijgt als je teamgeist en een moddervette kampfschwein mentaliteit aangewakkerd krijgt (spelers waar dit niet inzit, vallen af bij zo’n man).

Hoop dat Willem zijn groei in de luwte kan accepteren en er het voordeel in kan zien. Tot van Peter dat hij nog even benoemd dat PSV op Willems conto staat (en dat van de spelers natuurlijk).

Nieuw elan bij NAC, I love it!

2    
Diep holland

Dromen kun je ook alleen waarmaken met andere droomteams!
Dat maakt dan ook het Oss verschil. Ik bedoel , noem ze maar op, maar daar droom je niet van . Ja als nachtmerrie.
Kun jij je als pingponger, schaker, hardloper , profileren tegen , Top Ossers ? Daarenboven is het voor alle Oss ploegen , wel hun droom om tegen NAC te presteren.

Maar , gelukkig kun je deze podia nu naast elkaar leggen.

Fabelhaft.

En in de Duitse taal ontbreekt ook niet het begrip ‘ Begeisterung ‘

Heerlijk avondje Alkmaar

Diep Holland

17    
Sjef de gevulde koek

Beste wat we gisteren bereikt hebben is vertrouwen voor zowel supporters als trainer en spelers. Nu ook spelers vertrouwen geven en stokkers laten staan. Van dogan en van Hooijdonk is hij gewoon het beste. Je ziet gewoon dat hij veel vertrouwen mist kijk na Oss thuis. En dat is ook niet raar als je ziet hoe met deze jongen is omgegaan. Hup nac dit hadden we nodig. Als je van psv en az kan winnen kun je je ook van ADO of vvv winnen in de play offs

-4    
De Dislekt

De halve finale winnen betekend hoogst waarschijnlijk europa League!
Als NAC het wint van Fey-Hee dan moeten ze waarschijnlijk tegen Ajax. Die krijgen met plek 1-2 Champions League tickets waardoor, als ik het goed heb, de andere finalist de rechtstreekse Europa League ticket krijgt.
Duurzame promotie volgend jaar met Europees voetbal

8    
Cool hand

Pedro zegt altijd zinnige dingen. Dat is mijn conclusie. En dat 1 zwaluw nog geen zomer maakt, maar gisteren scheen in ieder geval eventjes het zonnetje.

16    
RaraNAC

Ik blijf graag nog een jaartje in de Kkd als we de finale halen...
ik ben van de generatie die dat nog niet heeft meegemaakt.
Ik zou zelfs het Europese ticket ervoor willen laten lopen. (En ja, ik was er wel bij in Newcastle)

Verdomme een wedstrijd verwijderd van de “echte” Kuip. Besef het nu pas, nu ik toch een lichte kater voel...

22    
Buurman

Brood leverde onverwachts een goede prestatie tegen Emmen. Willem leverde een zeer goede prestatie tegen PSV. En Peter leverde gisterenavond een uitmuntende prestatie tegen az. Ik vond vooral Monsalve op 6 een vondst. En Stokkers in de spits had ik ook niet verwacht. Het lijkt erop dat " de heel strenge Meester" de klas razendsnel naar zijn hand zet. En daar mogen wij verrekte blij mee zijn. Wel komende keukenwedstrijdrn nog even afwachten.

Het seizoen zou nu wel eens heel misschien absurd goed kunnen aflopen. In mijn ogen moet je alleen niet Feyenoord treffen. In Rotterdam speel je tegen 13 man. Een momenteel goed draaiend elftal, de gestoorde toeschouwers en de bange scheids. Geloof me of niet ,nagenoeg elk twijfel geval wordt in de Kuip in het voordeel van Feyenoord uitgelegd. Van Heerenveen kunnen we winnen.

Dan treffen we Ajax , Utrecht of de Eagles. Eagles zou een droomfinale zijn gelijkwaardig aan 1973. Tegen Utrecht zijn we niet kansloos. En tegen Ajax is de troostprijs Europees voetbal. Heerlijk om zo te kunnen redeneren. Reacties in Nederland en Bels in de pers en media zijn ook bewonderend. Dat leest lekker. We kunnen weer trots zijn op NAC. Hopen dat dit blijft.

34    
Buurman

Ik wil nog 1 ding kwijt. Ik hoop dat de directie de zaak met Willem oplost. De fout is ontstaan doordat zij beloftes niet zijn nagekomen. Als we onder Willem niet van PSV hadden gewonnen hadden we gisteren niet hoeven voetballen. Vergeet dat niet. Willem op zijn beurt moet m.i. terug schakelen naar compromis niveau. Dat is echt het beste en niks om voor te schamen. Maar deze man verdient het niet om de put in te worden geholpen.

17    
Theoden King

Fantastische avond.

Het voetbal was vooral goed gisteren, al hoeft dat in de steenkolencompetitie kkd niet altijd een voordeel te zijn.

Ik ben sinds gisteren wel minder bang geworden voor de uitwedstrijden tegen jaj, camboer en DGS. Allemaal voetballende ploegen die we inmiddels kunnen hebben, denk ik.

14    
kopspion

ik vindt het ook heel opvallend hoe het middenveld is veranderd na Brood (en ook nog Weijs) .....
niet meer pingelen en postbode spelen maar gelijk de diepte zoeken (ook van achteruit trouwens)
een hele verademing om dit zo te zien ! zelfs Mounir heeft zich snel en goed aangepast aan deze andere manier van voetballen

scheelt natuurlijk ook wel dat de drie grootste egoistische spelers (Ilic 1 en 2, Boussaid) er niet bij waren
van mij mogen de broertjes direct terug naar City, Boussaid geef ik nog het voordeel van de twijfel

14    
Buurman

Lees net dat verliezen in de bekerfinale tegen de landskampioen geen Europees meer oplevert ? Jammer. Nou ja dan winnen we die finale maar ☺

8    
D'N Klaagmuur

@Hakkie: gisteren was echt 30x beter dan tegen PSV. Tegen PSV hadden we het geluk dat zij die dag van niveau Tweede Divisie waren. De eerste helft tegen PSV was ook gewoon ruk. Tegen PSV hebben we op de goals na nauwelijks kansen gecreëerd en gisteren heb je veel en veel meer gecreëerd, veel meer druk gezet en veel beter positioneel veldspel gespeeld.

Gisteren écht ouderwets genoten van een NAC dat vol druk zette op een AZ dat gewoonweg weg werd geblazen hierdoor en geen kans kreeg om vrijuit te voetballen.

18    
Geraldo

Chique van ‘m dat ie de voorgaande trainers bedankt / feliciteert met hun overwinningen in de beker.

14    
Ivo

De winnende coach heeft altijd gelijk. Een geweldige opsteker voor het team en de fans na weken van gedoe.

Ik denk ook dat het ontbreken van de broers Ilic en Boussaid een rol gespeeld hebben. Ze zijn wel balvaardig, maar vertragen de opbouw heel erg. Tot veel assists en goals hebben hun dribbelacties niet geleid. Gezien het feit dat het huurspelers zijn die (waarschijnlijk) gaan vertrekken, kan je overwegen om ze een minder belangrijke rol te geven.

Een middenveld met Verschueren, Haye en Monsalve, daar kan je echt wel op bouwen. En Noblejas viel prima in als hangende linksvoor.

Als Noblejas en Monsalve nu niet meer uitvallen, heb ik veel meer vertrouwen in een mooie afsluiting van het seizoen.

7    
Real Robert

@Ivo. Met het door jpu genoemde middenveld kun je dus Dogan wel naast Stokkers {of Van Hooijdonk) gaan opstellen.
A;s hij tenminste de door de ze trainer geeiste speldiscipline kan opbrengen. In thuiswedstrijden kun je slecht met 1 aanvaller spelen!
Vergeet inderdaad die over het paard getilde Ilic broertjes maar.

2    
Basje

We moeten natuurlijk ons niet overschatten. Begrijp me niet verkeerd.

Hoe het zit met Europa snap ik niet helemaal? Willem 2 stond vorig jaar ook in de finale tegen Ajax maar speelde uit eindelijk geen Europa. Iemand die dit kan uitleggen? En waarom wij miss wel Europa in kunnen gaan?

Volle bak erop en hopen op de finale 😍

6    
Pedro

@D'n Klaagmuur
Het was nog beter dan tegen PSV ja maar je doet de prestatie tegen PSV wel tekort hoor. AZ speelt veel aanvallender dan PSV en AZ was in de omschakeling gister echt matig, sowieso de laatste tijd, want tegen Witte Ster scoorde ze pas na 1u, RKC had 0-1 voor moeten staan en tegen Willem II werden ze ook weg gecounterd).
En AZ creëerde ook meer kansen dan PSV deed, en had veel meer balbezit(72% tegen 56% van PSV). Maar Schouten had een top dag(bijna alle counters liepen via hem en nu had je Noblejas en Monsalve er weer bij dat scheelt een slok op een borrel

@Ivo
Nou zeker tegen tegenstanders die zich ingraven kun je Boussaid goed gebruiken hoor, en dan op de plaats van v.d Gaag dat maakt je nog sterker in mijn ogen(zeker nu er meer diepgang is heeft hij ook meer afspeelmogelihjkheden).
Maar denk dat zelfs L.Ilic op 10 ook veel beter tot zijn recht komt(moet hij wel beter spelen dan hij een tijd deed en idd niet teveel t spel vertragen)

3    
Bommel

Heel makkelijk Basje. De finalist gaat sinds een paar jaar niet meer Europa in. De KNVB heeft dit besloten om te voorkomen dat een 'zwakke' broeder geen punten pakt in Europa. Dus gaat die extra plek naar de ranglijst. Plek 5 t/m 8 spelen dan play-offs ipv 4 t/m 7. Plek 3 en 4 spelen dan direct voorronde EL

5    
Pedro

@Basje
Sinds 2016 moet je de finale echt winnen wil je nog Europa league spelen

@Ivo tegen sterkere tegenstanders is een middenveld met Haye. Monsalve en Verschuren wel ideaal maar is wel defensief met weinig creativiteit. En Noblejas hangend op links zou goed kunnen werken want heeft goede voorzet, maar is ook vrij defensief ivm een Boussaid die veel makkelijker een man uit speelt. Dus als je tegen eenTop Oss of zo speelt moet ik nog zien of dit werkt

4    
Pedro

Oops weer een typfoutje; RKC had 0-2 voor moeten staan, die counterde het eerste half uur AZ ook weg en kreeg 2 100% kansen maar scoorde niet(waar AZ toen zelfs nog niks creëerde). Maar we hebben gister wel een topprestatie geleverd hoor daar niet van maar het zat ook niet tegen allemaal(de 0-1 wordt aangeraakt bv en gaat er daarom in, want was weer een slap rollertje van El Al), de 2 volgend goals waren wel heel mooi hoor! Maar hoe die bal van AZ op 1-2 er niet in ging was ook miraculeus.

6    
H.V.M.

Alle credits naar de selectie en Hyballa.
Uitstekende én dikverdiende overwinning.
Maar WW heeft tegen PSV, zeker tactisch ook een puike prestatie geleverd.
Maandag tegen Jong AJAX weten we hopelijk weer meer waar we nu echt staan!
Voorlopig is de vurig gewenste promotie nog ver weg.

Laten we vanavond, genietend, rustig achterover leunen en hopen dat Heerenveen onze tegenstander gaat worden.
Tegen Feyenoord in hun eigen roestbak kun je die finaleplaats schudden.
Daar gaat de arbitrage wel voor zorgen.
Alle "twijfel gevalletjes" zullen naar die havenslaven gaan.
Daar gaat de VAR ons ook niet verder helpen.
Bij de KNVB kwijlen ze nu al op een Feyenoord- AJAX finale.
Mocht Feyenoord alsnog onze tegenstander worden zet dan verantwoordelijke politiemensen als arbitrage en VAR in! 😜 (Makkelie!)
Hebben we hopelijk nog een goede kans om de finale te halen want het politieapparaat zit niet op een finale tussen Rotterdam en Amsterdam te wachten.

Enfin,laten we vanavond eerst maar eens kijken hoe het uiteindelijk allemaal gaat aflopen.

15    
nec nijmegen

Proficiat,meer dan prima prestatie.Verder volkomen eens met de reactie van Pedro.En verder komt er veel uit wat ik eerder zei.In het begin prima resultaten en Dogan is het haasje.En evt de broertjes Ilic.Je kan er bij Hyballa de klok op gelijk zetten,iedereen die geen 120% geeft op de training kan het vergeten.En zeker gezien jullie situatie (waarschijnlijk geen directe promotie) is dat zo beroerd nog niet.Topfit aan de NC beginnen,dat is echt wel een voordeel.
Wat me verder opvalt is de toch wel wat gespannen Hyballa voor de camera.Ik ken hem ,vooral in het begin,als een charmante,ook wel vrolijke man.
Het is voor hem ook erop of eronder,weer een nieuw ontslag zal einde oefening zijn in Nederland waar hij zo graag zijn filosofie wil uitdragen.

2    
Cool Hand

Ik zeg dat Boussaid Hyballa's oogappeltje wordt. Rent zich rot, durft een tegenstander op te zoeken en is lekker druk. Net zijn baasje.

2    
Ja

Ik ben fan.
Een tikkeltje gek, precies wat we nodig hebben!

Hup NAC

4    
Scheppioni

Blijf erbij, absoluut niet mijn type al kan ik zijn filosofie wel volgen, maar blijft NAC zo voetballen as gisteren (da's lang geleden) dan haalt Hyballa terecht zijn gelijk, eerst maar eens de komende tijd zien, zijn zeer overdreven fanatisme kan op ten duur ook zijn valkuil zijn ! We gaan het zien ....

Laad alle berichten na dit bericht in