Wij gaan niet opzij

BSR TV: Ralf Seuntjens na ADO Den Haag - NAC (4-1)

Thiestemberg

Een zichtbaar aangeslagen Seuntjens reageerde bij ons voor de camera op het zoveelste tegenvallende resultaat van de eerste seizoenshelft. Dat het spel er bij vlagen leuk uit zag zegt de boomlange nummer tien niet meer zoveel. Het is al zes maanden hetzelfde liedje besluit hij.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: ADO Den Haag - NAC 237 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
57   3  
Moppernac

Ralf gaat morgen de loting doen voor de laatste 16.
Ralf loot maar een thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis of DVS 33 en dan halen we mss wel de kwartfinale en gaan we nog een beetje positief het jaar 2021 uit.

32   22  
Moppernac

Wat moet Ralf een enorme spijt hebben gehad om nu naar NAC te komen.

34   1  
Molenschot Loco

Zo zeg die heeft er TERECHT een pee in pffff dit interview zegt ALLES!!!!

57   3  
Moppernac

Ralf gaat morgen de loting doen voor de laatste 16.
Ralf loot maar een thuiswedstrijd tegen Excelsior Maassluis of DVS 33 en dan halen we mss wel de kwartfinale en gaan we nog een beetje positief het jaar 2021 uit.

21   10  
Sanseveria

@Moppernac

Seuntjens speelt met veel trots voor zijn club. Aan spijt heb je niks, want je kunt toch niks meer aan je keuze veranderen. Op dit moment speelt NAC te wisselvallig, maar niks zo veranderlijk als de voetballerij. En dat weet een ervaren jongen als Seuntjens maar al te goed.

21   4  
SjorsNac

Ben er weer goed ziek van. En goede reeks neerzetten is te veel gevraagd van dit elftal. 6 maanden en nog geen enkele stabiliteit. Geen enkel zicht op versterkingen deze winterstop door die poging tot verkoop die op een drama lijkt uit te draaien. Vrees ook dat de club de steun van supporters moet gaan missen verder dit seizoen, als je geluk hebt misschien nog een paar potjes einde april.
Naar zwart scenario

14   7  
The Cosmic Gate

Ik ben echt zo benieuwd wat hij eigenlijk echt wil zeggen en denkt !
Heb echt zoveel respect voor hem, en hoop echt dat bij in de kleedkamer wel zegt wat hij denkt !
Dit is gewoon wederom slecht, en wederom een teleurstellende pot. Zo won je van (k) Utrecht en zo verlies je dik van ADO ... Weg aansluiting weg goede gevoel .
Er MOET echt wat gebeuren, waaronder Manders die heel snel z'n biezen moet pakken, en snel duidelijkheid over de overname. Want deze mooie club verdient zoveel mooier en beter deze Manders enz.
Ook moet er natuurlijk scorend vermogen bij, maar dit weten ze zelf echt wel lijkt me ! Heb me inmiddels neergelegd bij een "overgangsjaar" , maar dan wel met de duidelijkheid dat er volgend seizoen een 11tal staat met namen+ervaring+klasse/kwaliteit+inzet. Want leuk dat nu de jeugd een contract krijgt, maar we zien dat ze gewoon / helaas nog niet ver genoeg zijn .

8   5  
Noad1976

https://www.espn.nl/video/clip/_/id/8484160 deze scheidsrechter heeft NAC al eerder zwaar benadeeld

10   10  
Wolfmanjack

Wat een open deuren vragen. Even slecht als de wedstrijd.

15   3  
sprang-capelle

ADO gaat promoveren. Heel simpel: die hebben een nieuwe eigenaar. NAC heeft Manders en Lex Schoenmaker jr. Dus (...)

26   2  
ECG

Ralf heeft meer belangstelling voor zijn oorsmeer dan de interviewer!

26   1  
D'n Klaagmuur

@NOAD1976: Ook toen 2x! onterechte goal goedgekeurd en ook toen met kaarten gaan strooien na terechte protesten. Wat een slechte scheids en vooral een zielig figuur deze vent.

14   2  
Tram

Wat hij bedoelt is dat er gewoon niks in zit en dat hij baalt van het niveau van zijn medespelers. We noemen het talenten maar het is echt niks.

22   5  
Nonkel Frans

Het sjaggerijn van Seuntjes na een verloren wedstrijd maakt mijn sjaggerijn alleen maar nog erger. Ik kan niet naar hem luisteren.

11   8  
Scheppioni

Ralf kan het niet zeggen, maar hij bedoeld eigenlijk wat een kut backs hebben we eigenlijk ..... the Seun zal zeker niet lachend van het veld zijn gelopen, bij die gedachte dat ik dit typ, woest om te worden ! Zijn het de gasten met ado verleden ?? Meteen verbannen dan ! Dank sommige nac spelers en scheids voor een kut kerst !

7   2  
Rob

Die zegt waar het op staat. Geen vertrouwen in de groep en staf dat het gaat veranderen. Er moet wat gebeuren anders kijken we nog minimaal een half jaar aan tegen dit samen geraapt zooitje

9   2  
Nonkel Frans

Wie liepen er nu precies lachend van het veld? Ik zat aan de radio. Zijn er beelden van?

6   1  
Geelzwartwit

Als het al lastig is om voorin te scoren omdat je een echte spits mist maar er wel steeds voor gaat. En je heel het seizoen keer op keer simpel doelpunten tegenkrijgt wordt je als aanvaller toch ook helemaal gek.
Seuntjens zegt feitelijk: we krijgen via dezelfde spelers steeds dezelfde simpele doelpunten tegen. En dat is al 6 maanden zo en zal er niet zomaar uitgaan.

Zie dan nog maar eens een homogene groep te krijgen die voor elkaar door het vuur gaat...

Als 1, 2 spelers altijd wel een keer of 2 keer de man laat lopen en je zelf moeilijk scoort... Dan weet je genoeg.

#wespelenzelfwelvoorTD
#wezijnzoblijmetonzescout
#hettechnischhartkanditwel

16   8  
Ome Cor

Ik hoor steeds de naam Seuntjens in 1 adem genoemd worden met Haye en Olij, weet je, maar met alle respect....zelfs nu hij uit de spits is gehaald en als een echte 10 mag spelen is het wisselvalligheid troef, weet je

Jammer dat deze Bredanaar en NAC supporter pas in zijn nadagen het shirt van zijn dromen mag dragen. Hij geeft zelf ook toe dat het niet top is wat hij brengt. Dat siert hem, maar met vingers op zere plekken leggen schieten we alleen iets op wanneer er iets aan gedaan wordt.

Het is ondertussen meer de Seun of Godverdomme geworden....

19   7  
Bredafun

Als ie nou zelf de sterren van de hemel speelde, dan gaf ik hem groot gelijk om zo te reageren.
Gezien hij zelf ook maar heel matig speelt moet je niet zo reageren.
Wat n sjagrijn zeg!!

0   0  
nacenzo

Ik kan er niks aan doen maar ik vind het altijd zo "gespeeld". Kijk mij eens een winnaar en NAC supporter zijn. Heb er niks mee met die intervieuws als hij verloren heeft. Zet dan iemand weg die iets te melden heeft

Laad alle berichten na dit bericht in