Overal waar we komen

BSR TV: Ramons Hendriks na Jong PSV - NAC (1-1)

DeWeesJr

Ramon Hendriks maakte zijn debuut voor NAC. Het werd helaas geen droomdebuut want NAC liet weer punten liggen. We spraken de centrale verdediger na de wedstrijd. (Excuses voor het geluid, er waren wat technische problemen).

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Jong PSV - NAC 254 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
55    
DeWeesJr (BSR)

Positief verrast door deze jongen. Was misschien wel één van de beste mannen op het veld. Opbouwend viel die mij nog niet zo zeer op maar deze jongeman heeft echt een geweldige sliding in huis.

Heeft misschien wel 4 kansen voorkomen door vol erin te gaan. Het is duidelijk dat deze jongen talent heeft. Er al zo goed staan bij je debuut in het profvoetbal is erg knap. Maar één zwaluw...

45    
Kudeta

Was met Olij vandaag de beste Naccer

55    
DeWeesJr (BSR)

Positief verrast door deze jongen. Was misschien wel één van de beste mannen op het veld. Opbouwend viel die mij nog niet zo zeer op maar deze jongeman heeft echt een geweldige sliding in huis.

Heeft misschien wel 4 kansen voorkomen door vol erin te gaan. Het is duidelijk dat deze jongen talent heeft. Er al zo goed staan bij je debuut in het profvoetbal is erg knap. Maar één zwaluw...

15    
Tante Annie

Opbouwend vond ik hem er de eerste 5 minutenq juist wel staan. Daarna (helaas) vrijwel alleen verdedigend. Toch wel een aanwinst lijkt het

12    
Scheppioni

Degelijk alleen bij de tegengoal effe niet alert genoeg ...... maar biedt zeker perspectief !

8    
Pvw prognose

Welkom Ramon,

Laat je niet gek maken bij Nac. Dat kan je nog helpen bij 010.

Hopelijk kunnen we je live toejuichen nog.

Ik gok toekomstig international

34    
sjef de gevulde koek

Hier kunnen we kort en krachtig over zijn. Was gister ver uit de beste speler op het veld. De rest mag wel in de spiegel kijken als een jongen met 0 wedstrijden op het hoogste niveau de kar moet trekken voor dit NAC. Ging er vol in en gaf alles tot kramp toe. Nee respect voor deze jongen nu al.

18    
Mvgmarty

Deed me denken aan Jp van Hecke met zijn tackles! Positief verrast door deze jongen!

-1    
Gjoewie

Hendriks maakte een degelijke indruk, maar liet, vooral in de eerste helft, zijn man nog al eens lopen. Over die compleet mislukte ingooi zeg ik maar niets. Dat is iets wat je sinds de F-jes niet meer mag overkomen. Oh, nou heb ik er toch iets over gezegd.
Man van de wedstrijd was El Allouchi. Hij gaf weer de beslissende assist. Liep over het hele vele te sjouwen en te trekken, onvermoeibaar. Als je op hem let, dan valt op hoe belangrijk hij is in het elftal.
Ik snap niet waarom Riera op een zijspoor is beland. Hij is een verademing achterin. Samen met Rutten was hij het beste achterin. Het zijn echte verdedigers die ook wel de man in plaats van de ballen durven te pakken. En vaak zo slim zijn dat de scheids het niet ziet.
Voorin was Bilate de beste. Van Hooijdonck had na een uur gewisseld moeten worden, hij heeft niet de conditie om een hele wedstrijd te spelen. Bilate is sterker en heeft betere loopacties.
En op het middenveld misten we Haye. Dat was wel duidelijk.

4    
Arie

Voor een debuut erg goed en hoopvol, lekker ongepolijst, maar wat ongecontroleerd en ongeconcentreerd nog. Ging veel onbesuisd mee naar voren en stond af en toe te slapen.
Longen als een paard en niet bang om te voetballen, zoals onze JP deed.

3    
Gjoewie

veld, niet vele...

Wat ik niet snap was die zogenaamde tactische wissel van Steijn. Okay, Bilate erin, hij heeft zelf laten zien waarom dat nodig was. Maar waarom Schouten eruit?
Waarom werd hij niet naar voren geschoven, zodat je een wisselwerking kreeg met De Rooij? Die stond vaak op een eilandje, terwijl hij niet slecht speelde. Maar van rechts kwam te weinig.

2    
Ibio

Begon heel aarzelend en eindigde iets beter.
Ik zie liever Riera terug in de basis. Maar dat is kansloos aangezien Steijn niet om kan gaan met Spanjaarden.

-15    
anoniem73

Heb ik een andere wedstrijd gezien?? liep heel de tijd verkeerd. en was schuldig aan de 1-0. staat zwaar te slapen als een bal terug komt van de paal. Laat zijn medespelers elke keer zijn werk opknappen. En Olij is echt ook slecht . je moet eens opletten als hij de bal uitneemt 99% van de ballen zijn we meteen weer kwijt. kan niet opbouwen Ik vind Korsmit veel meer rust uitstralen. en neemt de juiste beslissingen om het spel te hervatten.

7    
Vrouwke

Geen idee wat ik van deze jongen moest verwachten maar viel me zeker 100% mee. Hadden we maar 11 spelers met zo’n geweldige inzet. Past absoluut bij nac. Moet alleen tactisch nog het een en ander leren

5    
Pik

@gjouwie

Bij de fjes wordt niet ingegooid maar ingedribbeld

2    
BATI

Hoe kan het zo zijn dat in de tijd waarin zelfs trainingen geanalyseerd ik NAC wekelijks zo vaak dom balverlies zie lijden??

Zeker 50% van de dode spelmomenten die El Al neemt zijn wel zo slecht... Komen niet eens in de buurt van een andere NACCER. Waarom laat je hem die ballen dan wekelijks nemen?? Is er in deze selectie nou helemaal niemand met een vaste trap?? En hij wil dan naar de eredivisie toe.

Die verre ingooien........???? 1 op de 30 levert gevaar op. Gisteren 1 keer per ongeluk. Maar nu heb je Bilate en Van Hooijdonk voorin staan. Is er dan niemand in heel de technische staf die misschien kan bedenken, hou de bal in de ploeg, en probeer een voorzet te geven op die 2?? Zou dat niet gevaarlijk zijn dan gokken dat hij ooit een keer goed valt??

-3    
Bladran Yanco

@DeWeesJr (BSR)

Kan jij je nog een NAC-Feyenoord herinneren waarin ene Gabor Horvath zijn debuut maakte? Gaf een bal van achter zo naar de rechtsbuiten, vol op de stropdas. Door onder andere Gijp bejubeld want dat kunnen er niet veel, de top drie had zitten slapen enz enz enz. Dat bleek ook zijn enige goede wedstrijd te zijn in zijn NAC periode. Daarna heeft hij bij ADO ook geen deuk in een pakje boter weten te schoppen.

Met andere woorden, laat deze jongen zichzelf eerst maar eens bewijzen met meer dan één goede wedstrijd.

-1    
BONGO

Prima CV!!! Gaan we een half jaar veel plezier aan beleven. Maar dan is ie ook weg. Denk aan Heerenveen, Groningen, zoiets.

4    
076

Uitstekend debuut. Beste van het veld.
Jammer alleen dat daar totaal het probleem niet ligt. Er is geen club boven ons met minder goals tegen. Kun je nog 83 verdedigers halen. Heb je geen zak aan.

Ik snap echt helemaal niks van het technisch beleid bij NAC.

0    
ECG

Sprekend Helène! Wie zou de vader zijjn?

Laad alle berichten na dit bericht in