Wij gaan niet opzij

BSR TV: Roy Kortsmit na Jong AZ - NAC (4-0)

Thiestemberg

Roy Kortsmit verrichte weer de nodige reddingen vanavond. Toch kon hij zijn apathisch spelende teamgenoten niet behoeden van een nederlaag. Na afloop hadden wij de ervaren doelman voor de camera.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Man of the Match: Jong AZ - NAC (4-0) 107 reacties
32 Reacties
40   1  
Barbapapa

Dat over de leeftijd ben ik wel echt beu aan het raken. Je speelt tegen een team waarbij op bijna elke positie een speler staat met minder of net zoveel ervaring. Het gaat echt om inzet en kwaliteit. Het is precies gelijk aan het seizoen van Steijn en de Graaf. We beginnen redelijk en iedereen is vrij positief. Maar in plaats van beter te gaan spelen zie je de spelers met de week slechter spelen. Waar traint NAC toch de hele week op…..?

7   10  
Maarten

Blamage. En juist uit de week dat Verkuilen zijn transparantie
aan de wilkgen heeft gehangem.

26   1  
Heksenketel

Goed en afgewogen interview. Hij is heel rustig, maar Inwendig kookt hij. Ik wil morgen wel met een webcammetje meekijken en meeluisteren.

9   2  
Moppernac

Kortsmit genomineerd voor keeper van de eerste periode, hebben ze niks anders te doen bij ESPN.

9   40  
Subnactief

Ervaring ontbreekt. Dan moet je Malone wegjagen stumpers.

26   3  
Ruud

Bedankt voor de intervieuws bsr!!! Top!!
Ondanks voor de zoveelste keer een kut weekend..

5   0  
Dos

Hup NAC!

40   1  
Barbapapa

Dat over de leeftijd ben ik wel echt beu aan het raken. Je speelt tegen een team waarbij op bijna elke positie een speler staat met minder of net zoveel ervaring. Het gaat echt om inzet en kwaliteit. Het is precies gelijk aan het seizoen van Steijn en de Graaf. We beginnen redelijk en iedereen is vrij positief. Maar in plaats van beter te gaan spelen zie je de spelers met de week slechter spelen. Waar traint NAC toch de hele week op…..?

15   1  
Nog jaren kkd

4 goals tegen. Verliezen kan. Maar zelf nog geen eens een goal kunnen maken tegen een jong ploeg is toch wel erg.
Daar moet echt wel iets te halen zijn.

Bij die jong elftallen draait het om de ontwikkeling van het individu en niet om het team. Toch spelen deze ploegen als team vaak beter dan de tegenstander. Vreemd. Zal wel komen omdat ze gewoon meer talent hebben.

18   4  
Cees-2

Roy Kortsmit, ik heb echt met je te doen. Doelman van zo,n zooitje lamballen, neem me niet kwalijk voor deze woorden. Moet je zien stamelen na dit duel. Ook Molenaar verkoopt (grotendeels) klinkklare onzin. Denkt, ook hij, dat wij totaal niets van e.e.a. snappen? Het is in een woord gezegd hoe NAC 1 bezig is. WAARDELOOS. Een woord wat exact klopt, niet meer en niet minder. Ook IN EN IN TRIEST, zou hier perfect in passen. Geen enkel smoesje rechtvaardigd dit, geen enkel. Die discussie wil ik best met jou (Molenaar) face to fase aangaan. Zal je nog verrassen.

8   7  
Sc@rface

@CEES-2:

In tegenstelling tot jou heb ik met Roy vandaag ook niet veel te doen, want ook hij heeft in mijn ogen verzaakt en was onderdeel van de malaise. Kan me goed voorstellen dat hij pissig is. Ben zelfs blij dat hij pissig is. Maar vandaag was Roy onderdeel van het collectief falen...

31   8  
Tip

Als je met dat centrum voor je neus nog keept als Kortsmit dan doe je het heel goed. Molenaar had nog een seizoen met Malone willen spelen maar die had er geen zin meer in. En dat valt te begrijpen. N=B is een enorm debacle en het meest trieste is dat een aantal supporters dat niet willen zien. Onze nieuwe eigenaren hebben heel simpel te weinig geld! Wat voor de 15e keer gaat gebeuren is dat de hoofdtrainer moet hangen. Bijna niemand die zich afvraagt wat TL eigenlijk zit te doen? En niemand die zicht af durft te vragen hoe het mogelijk is dat Sparta onder een volgens Breda waardeloze trainer zo goed en verzorgd voetbal speelt? Nul kritische reflectie. We staan overal voor lul. Ben echt benieuwd wie van deze bende AD en TD willen worden. Begin gerust te schelden als deze reactie u niet bevalt. We zijn een hele zomer door de nickname politie uitgemaakt voor vieze trollen dus we kunnen het hebben.

3   22  
Bp

@Ruud

Niet helemaal een kut weekend !!

De kruiken hebben ook verloren, daar moeten wij als nac supporters voorlopig onze voldoening halen !!!

8   1  
BREDA 1965

Ik ...heb slecht geslapen

6   3  
Nonkel Frans

De boodschap van de Keep is helder: ze zijn te onervaren en krijgen morgen allemaal goed en ongenadig op hun flikker......
Goed en daarna Doorrrrr.
Aanvoerder Plat mag aan de bak - volgende week komen de 2 geschorsten terug en hopelijk schieten blessures van Bakker en Marijnissen een beetje op.

Dat er versterking nodig is, is hier al vaak herhaalt en een open deur, maar zolang die er niet is moeten we het hier mee doen. Het zit er in, dat hebben we begin van het seizoen gezien. #teamgeduld #noad.

7   6  
NAC Vooruit!

Wat ontbreekt is: Kwaliteit en ervaring!

Roy is achterin de enige positieve uitzondering hier op.

9   4  
Scheppioni

Op zich prima keeper, maar dat de kopjes gaan hangen ligt ook aan de staf !! Een beetje gelul over jong zijn dat heeft niks met strijd en passie te maken, die moeten dat juist wel hebben ! Betreft coaching is dit juist vreemd nu Vet in de basis stond, daar mogen Vet en Plat wel zeker op aangesproken worden en flink ook !! Nu ruikt ado bloed in BREDA heren NAC spelers !!

9   4  
Ernie

Een groot verschil met de eerste wedstrijden. Nou dat valt wel mee hoor. Toen was het ook al niet veel, met een beetje geluk werd er gewonnen.
Ja uiteindelijk krijg je wat je verdient zich ik altijd. De laatste jaren zijn er onder druk van een groep supporters keuzes gemaakt, die er voor hebben gezorgd dat het steeds slechter is geworden. En ik ben bang dat de Bredase Kliek daar niks aan gaat veranderen!

9   1  
Soulfinger

Voel een Deja vu aankomen, the dark eighties.

18   1  
Breda F2

@ BP, De kruiken hebben ook verloren. Wat interesseert mij die kruiken. Als we daar nu tegen moeten worden we weer kansloos afgemaakt.

Wat een triest zooitje de laatste tijd, geen passie, geen vechtlust, geen communicatie. Helemaal niets.

Verliezen mag, maar op deze manier kan echt niet.

Tot volgende week.

7   1  
Cees-2

Kwaliteit, daar heeft de vertoning van gisteravond, hoe vreemd het ook moge klinken minder mee te maken als dat menigeen "nog steeds" van mening is.

Dit vertoonde is van een meer andere orde. Willen leren van wat er zichtbaar mis ging in de vorige duels. Elke niet voetbalkenner zag zelfs dat opvallende detail. Maar er gebeurt totaal niets daaraan. Laat ik het kort samenvatten, storen op de brommer, wel als geheel, dus een tegenstander geen rust geven, dat eist, jawel, daar komt het, een super mentaliteit, samenhorigheid daarin, vastberadenheid, en ga zo maar door. Dit is een onderdeel ZONDER BAL! Wat is nu het probleem? Ik denk, lamballigheid. Doe dat eerst eens zo goed mogelijk. Gegarandeerd, je gaat het verschil zien. Met bal is totaal iets anders. Maar jullie doen NIETS daaraan. Vanuit dat ga je uitbouwen. Maar dat moet altijd getoond worden! Maar jullie zijn daar te lamballig voor, omdat dat het saaiste onderdeel in het voetbal is, want je loopt achter de bal aan op die momenten. En daar hebben jullie weinig tot geen zin in. Maar het zal wel moeten, want in het overige ontbreekt voldoende kwaliteit.

Tempoversnellingen, net als tegen Jong Ajax, De Graafschap, FC VVV en nu Jong AZ, het blijft belabberd hoe jullie daar op anticiperen. Nog steeds bedoel ik in de zin van ZONDER BAL.

Maar jullie willen het schijnbaar niet begrijpen. Dus?

6   1  
tja

Uit zeer betrouwbare bron vernomen dat we de uitwedstrijd naar Willem II op ons buik mogen schrijven. NAV de ongeregeldheden gisteren gaan de nac supporters naar alle waarschijnlijkheid niet naar tilburg mogen

16   0  
Fred1

Je zal hier maar in de goal staan en zo’n lamlendig ongeïnspireerd zootje voor je hebben staan.
En aan de zijkant 4 trainers die er niks van begrijpen en alleen maar foute keuzes maken.
Ik zie her en der steeds meer rake reacties en bemerk ook bij mensen dat de realiteit langzaam aan het indalen is.
In dit team zitten hooguit 4 spelers waarmee je een stap omhoog zou kunnen maken de rest is hooguit hoofdklasse amateur niveau.
Ik snapte in eerste instantie de goedkope keuze voor Molenaar, maar eens te meer is nu weer pijnlijk duidelijk dat goedkoop duurkoop is.
We trekken geen lering.
Verder dan één gesprek met Vreven is het niet gekomen, wetende dat dit de juiste keus was geweest en dan toch de gok van een andere keuze maken laat zich nu gelden.
Het was heel naïef om te denken dat het publiek een “tussenjaar” op deze wijze zou accepteren.
Het is NAC, en ondanks dat de minderheid destijds heeft bepaald blijft het zo dat de overgrote meerderheid deze wanprestaties niet pikt.
Waarom doet men steeds het tegenovergestelde van wat er moet gebeuren en nodig is om te presteren.
Tussenjaar is nu al rampjaar maar werken en voor elkaar door het vuur gaan is het minste wat je mag verwachten maar zelfs dat is er niet.
Geen enkele beleving en gezapigheid troef.
En die talenten van NAC?
Ik zie ze nog steeds niet, het zijn door buitenstaanders onterecht benoemde kwaliteiten die zorgvuldig verborgen zijn gebleven, heel simpel omdat ze het hun opgedrongen talent gewoon niet hebben en ook de mentaliteit ontberen.
Ik weet het echt niet meer, en ik zit met plaatsvervangende schaamte ik weet er ook geen raad meer mee en zie ook nergens licht in de tunnel of het kleinste aanknopingspunt.

5   2  
Ben

Ik denk toch dat niet de juiste trainer hebben .
Die de ploeg goed kan motiv

11   2  
Cool Hand

Onder Hyballa, Weijs en Vreeven leek NAC een plan, een idee, een strategie/tactiek te hebben. Onder Molenaar, Steijn, Dijkhuizen etc. lijkt/leek het alsof ze zonder instructies het veld op worden gestuurd. Zoals velen zich op deze site afvragen: waar trainen ze op? Een trainer is volledig afhankelijk van de spelers tot zijn beschikking. Wat dat betreft is Molenaar wel de pineut, maar je kunt van deze groep wel een hechte groep maken, met een duidelijke strijdplan en tactiek. Waarom lukt dat elke keer weer niet?

10   6  
Ar

Ik kijk Nac al twee jaar niet meer. Niet verlengd, volg het niet eens meer. Noem mij maar een Glory Hunter blablabla.
Ik houdt van topsport en voetbal is niet de enige sport die ik kijk maar dit is echt zonde van mijn tijd. Het is net of je naar de amateurs gaat op je vrijdag avond. Ik houdt van mooi en verzorgd voetbal. Er vol op gaan. Mooie passes/ steekballetjes. Dan kan je nog beter naar je eigen kinderen gaan kijken. Die leggen namelijk het zelfde niveau neer.

1   9  
Ernie

Ik zie de naam Vreven weer voorbij komen aub hou op. Onder hem promoveerde we maar dat lag niet aan hem. Kijk maar eens wat er toen in het veld stond. Dat het nu zo slecht is ligt ook niet aan de trainer. Spelers als Vet, Kortsmit en vd Sande moeten zich toch kapot geschrokken zijn van het nivo van de selectie.

8   0  
Belgische Naccer

Ow de reden is gevonden...er ontbreekt ervaring...!!!

Sodemieter op man. Werk eens voor je geld, klap er gewoon op en doe je best!!!

Gewoon fit zijn, en 100 minuten pressie met zijn allen. Dan win je van iedereen!

Maar man man...het is echt zo traag als dikke stront, totaal geen beleving. De shirts hoeven niet gewassen te worden. Niemand heeft wat gedaan.

De zweep moet erover en heel hard ook. Het is weer precies hetzelfde als toen onder Ruud Brood. En het gigantische verschil onder Weys en Hyballa.

De eerste wedstrijden was het er wel, ook nog niet 100% maar wel op 75%. Nu zit je op 5% inzet. Ik vind dit de staf aan te rekenen. Die moeten veel harder optreden en het afdwingen. En als ze dit niet kunnen dan gewoon moven....het is niet anders. Dit NAC kan veel beter! Dat is al bewezen!

5   3  
Eekhoorn

Gewoon verwachtingen naar beneden bijstellen. Er zit niet meer kwaliteit in deze selectie en de samenstelling van deze selectie is ook flink ondermaats. Tegen elke club krijg je het lastig dit seizoen. Vraag is wel waarom het een club als MVV wel lukt een goede selectie samen te stellen met een veel lager budget. Er is nog een lange weg te gaan helaas.

5   2  
Scheppioni

@ Ernie
Leg nou eens mvv en NAC naast mekaar ! Wat is de reden waarom mvv wel de punten binnen haalt? Niet omdat hun een betere selectie hebben, hun hebben frivoliteit en overtuiging..... wij hebben weer zand in de motor met ook poppetjes niet allen op de juiste plaats ! Daar had Vreven wel degelijk een neusje voor, al was het met hem ook wisselvallig, maar het begint met strijd en overtuiging !

7   0  
Fred1

@ Scheppie, Vreven was destijds tactisch geen licht maar heeft de laatste jaren enorm veel bijgeleerd op dat gebied.
Dus zou nu de ideale trainer voor NAC zijn inderdaad.
Voetbal is toch zo simpel.
Vooral een kwestie van juiste keuzes maken en mensen kunnen motiveren en afspraken nakomen.
Iedereen de juiste taken geven en blind op elkaar kunnen varen.
Degenen die in het leger hebben gediend zullen wel begrijpen hoe discipline kameraadschap en strategie in elkaar zitten.
Hoe bouw je samen een brug om aan de overkant te komen?

4   2  
Scheppioni

Klopt Fred, dat gebeurd nu dus met een simpel elftal in maestreech he

7   2  
Scheppioni

En Fredje, Vreven zal nu best bijgeleerd hebben en tactisch destijd misschien idd wisselvalliger maar contact met spelers en publiek was subliem wat tot een prachtige finale leidde in de play offs, toch heel wat anders dan anderhalf jaar geleden !

Laad alle berichten na dit bericht in