Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na Almere City - NAC (1-0)

Thiestemberg

NAC verloor vrijdagavond bij Almere City, trainer Ruud Brood reageerde bij ons op de camera.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
54 Reacties
76    
7Hills

Je elftal zo door elkaar husselen en verbaasd zijn dat het niet loopt. Morgen eerst naar de Ikea en de grootste spiegel gaan kopen die je kunt vinden Ruud. Kun je daar de rest van het weekend eens heel lang in gaan zitten kijken....

10    
Cees

Het is een ongeregeld zooitje,[email protected]

-36    
ibio

Tja, met deze selectie valt er niet heel veel beter te presteren

28    
Brecht

Ruud, je moet gaan focussen. Harder zijn en iedereen op zijn eigen plek zetten. Je neemt het te makkelijk op

76    
7Hills

Je elftal zo door elkaar husselen en verbaasd zijn dat het niet loopt. Morgen eerst naar de Ikea en de grootste spiegel gaan kopen die je kunt vinden Ruud. Kun je daar de rest van het weekend eens heel lang in gaan zitten kijken....

13    
Ron

Gewoon realistisch zijn.
Met deze knaapjes heb je geen ene reet te zoeken in de ere. Zoals ik vorige week al zei, en ik herhaal het weer:
De eerste periode win je wedstrijden met veel geluk en zonder beter te zijn dan de tegenstander ( 2 wedstrijden daargelaten )
Ik vraag me werkelijk serieus af of die gasten wel trainen doordeweeks. Ook 2 x per week net zoals bij de amateurs ? Hoe verklaar je anders dat er werkelijk NIET 1 CORNER normaal genomen kan worden ? Alle ballen zeilen over alles en iedereen heen.
Passes komen niet aan. Bal aannames bedroevend.
Als zelfs een fucking Almere dit allemaal al beter doet, moet je je werkelijk afvragen wat je in de ere te zoeken hebt. Met dit materiaal ga je er wekelijks met 5-0 af. Ook tegen een VVV of Heracles. Olij mag als enige de titel "profvoetballer" dragen. Hij voorkomt vandaag in zijn uppie een totale afgang van een nulletje of 5.
Wij met z'n allen ( de supporters ) kunnen wel vinden dat we tweewekelijks met z'n 18.000-en wel in de ere thuishoren. Dat is zo. Het elftal hoort dat duidelijk niet. Op zich niet eens zo erg. Zie het positief: In de KKD hebben de jongens af en toe nog eens kans om te winnen.

-5    
Gampel

Nog één zo een wedstrijd en dan is het voor mij helemaal klaar... Hij voelt zich verantwoordelijk en mag dan als de grote baas, hopelijk vrijwillig, z'n boeltje pakken.

1    
D’n opletter

EENS MET 7HILLS!!!!

8    
Wolfmanjack

Hij kletst onzin. Waardeloos.

15    
Otjes

Ruud, de zwakste schakel ben fckng jij. Kijk in de spiegel, man.

Tom, het wordt tijd om de waarheid te zeggen.

11    
Van "taajlaand

Niet te volgen Ruud!
Ik denk onbegrijpbaar voor elke supporter, maar zéker ook voor je spelers dat je blijft husselen....

En dat neem ik je kwalijk.

8    
Ouwe spionkop

In de winterstop aafscheid van nemen en vervangen door Vreven.
Ruud jij bent de zwakste schakel!

20    
Badeend

Hij vindt dat NAC niet had mogen verliezen.

Misschien eens werken aan stabiliteit en logische opstellingen en wissels.

7    
Scheppioni

Zegt allemaal genoeg, een wazige trainer voor de groep heeft nooit succes!!!

47    
Bommel

Ik vraag me af of diegenen die om de kop van Brood vragen zichzelf nog wel serieus nemen. We hebben in de afgelopen 10 jaar 12 trainerswissels gehad. Aandewiel, Karelse, Bogers, Gudelj, Hellemons, Maaskant, Hellemons, Dijkhuizen, Vreven, vd Gaag, Brood. De ene na de andere droomkandidaat kon er opeens niets meer van. Komt het wel eens in jullie op dat waar we nu staan andere oorzaken heeft dan de trainer? Misschien omdat het organisatorisch bij NAC al jarenlang een grote puinhoop is? Trainers zijn geen tovenaars, die kunnen van stront geen soep maken. Ook en zeker Vreven niet. Maar de emotie regeert weer as usual in Breda en best kans dat Brood straks gewipt wordt. Met 1,5 jaar contract kost je dat 2 ton, maar we hebben geld zat toch? Thuis tegen Jong Ajax grote kans dat we verliezen en gezien het programma sta je dan zomaar op plek 7 of 8. Dat is denk ik wel de plek waar we op dit moment thuishoren. Dan moet je gewoon dolblij zijn met die periode. RKC promoveerde ook vanaf de 8e plek. Niet dat we ook maar iets in de ere te zoeken hebben, maar zet die 1e of 2e plek uit je hoofd, scheelt je een hoop teleurstellingen.

-4    
Brabo F1

Het zou inderdaad beter zijn als we wat meer positief denken. NAC speelt niet goed, dat weten we langer. Toch geloof ik dat met Monsalve terug in de basis er een sterk elftal staat met mogelijkheden. Ben ook niet overtuigt van Verschueren als Back, maar als middenvelder kon hij ook geen potten breken. Wel vreemd dat er initieel een heel andere opstelling was doorgegeven die m.i. beter had geweest. Op naar MVV waar NAC met beter voetbal de 3 punten kan halen. Seizoen is nog lang niet verloren.

17    
steven73

EENS met iedereen die vindt dat hij terug moet naar de basis waarmee hij starte. okee monsalve is gebleseerd. Maar vescheuren rechtsback hoe kan het drie andere coaches gingen hiermee al op hun bek. We hebben toch schouten gehaald, deed het prima die keren dat hij inviel. En start met (niet scorende) stokkers ipv Van Hooijdonk. Stokkers is veel beweeglijker. Gebruik zitnie als supersub gewoon 60ste minuut erin. Team moet vaste lijnen krijgen en zo meer vastigheid. kunnen ze ergens op tyerug vallen als het slecht gaat. PUNT

9    
Bredafun

Never change a Winning team! En onze Ruud blijft maar schuiven.

3    
Rade

Olij, Monsalve, Reira, Arno, Mounir en Stokkers zouden de kern van je elftal moeten zijn. Met daaromheen de jeugd en backs die gewoon hun taak uitvoeren.

Monsalve ben je kwijt, dat is overmacht. Stokkers en Mounir zijn al afgebrand en nu volgt Arno...

Daarmee gooit Brood z’n eigen ruiten in.. Wat er nu overblijft is te grillig, speels en onervaren.

Gewoon terug naar de basis en het elftal vastigheid geven. Dit continue gewissel kennen we al van vorig seizoen...

15    
geelzwartwit

Ik hoor hier van der graag, Vreven en Dijkhuizen praten.

Ondergrens
Houding (attitude)
Jonge ploeg

Het begon dit seizoen allemaal zo mooi. Geen keep soap maar met de Damen soap.

Mensen lees op bsiderats de interviews met boven genoemde trainers eens terug. Het is al jaaaaa ren hetzelfde verhaal en de huidige TD doet ook exact wat Smulders deed.
2 basisspelers van City aangevuld met jonge spelers die geld op moeten brengen en iets oudere spelers die geen opvallende trackrecord hebben.

Daarnaast loopt de club commercieel natuurlijk voor geen meter. De aandeelhouders hebben zichzelf nog steviger in het pluche gedrukt door voor 1miljoen extra aandelen te kopen. Dit miljoen plus de seizoenkaarten opbrengt is gebruikt om gaten in de begroting te dichten!
Meer dan een miljoen in de KKD om gaten te dichten. Of te wel commercieel gezien haalt NAC in verhouding gewoon veel en veel te weinig geld binnen. Stel dat 1.3 miljoen was aangewend voor 2 spelers die het verschil maken.. Maar dat kan niet want dan krijgt NAC de begroting niet rond.

Restwaarde op spelers... Dream on. Een speler krijgt meerwaarde in een geolied team. Dan komen de talenten bovendrijven. Bij NAC komen talenten juist niet bovendrijven. Sinds jaar en dag haalt NAC spelers die bij een andere club het heel goed doen. Bij NAC er niks van bakken. Met pijn en moeite of gratis weggaan en het dan weer goed doen.

We hebben zogenaamd een huisstijl en de jeugd doet het goed. Waarom zit er na zoveel wedstrijden geen duidelijke speelstijl in? Onder Ernie Brandts speelden we heel duidelijk. Verdedigend en met snelle scorende spitsen op de counter. Onder Spelbos1 heel herkenbaar met een sterke driehoek voorin. Ploegen als az heracles Utrecht etc je weet vooraf al hoe ze spelen. Daarmee winnen ze niet alles maar je ziet waarop ze trainen en hoe ze willen spelen.

Conclusie
Het is niet anders dan onder Vreven Vd Gaag Dijkhuizen
De aandeelhouders hebben voor een miljoen meer aandelen en overname is weer een stuk verderweg
Jonge spelers met meerwaarde komen pas bovendrijven als een team echt goed draait en dat is heel dit seizoen nog niet zo
Er wordt niet geïnvesteerd in kwaliteit. De AD trekt geen groot geld binnen en de TD lijkt ook niet van het juiste niveau en eerder een Light versie van Smulders te zijn.
Wederom afhankelijk van 2 spelers van City.
De supporters roepen om Vreven en weg Brood en Noad enz enz.

Het is gewoon al jaaaaaren hetzeldfde
En dan kun je zeggen ze doen nu financieel geen gekke dingen meer... Maar even 1.3 miljoen bijleggen in de KKD omdat je anders terugdendert in je Knvb categorie of zelfs failliet gaat doe je dan financieel geen gekke dingen?

NAC dient al jaren overgenomen te worden maar zolang de aandeelhouders daar zelf geen actief plan op maken komt er niemand die krachtig genoeg is.

Niemand kan er wat aan doen bij NAC en dat is wellicht het begin van het probleem.

0    
BATI

Wat Brood doet is ook allemaal niet slim maar hij moet wat. In het gros van de wedstrijden dit seizoen ben je minimaal 1 helft weggespeeld door de tegenstander. In welke opstelling ook. En dat heeft gewoon met kwaliteit te maken. De 1e periode titel was een mazzeltje maar dat verbloemt de echte kwaliteit van dit elftal.

Wie op het middenveld gaat nu 10-15 goals maken? De gebroeders Ilic zijn jong en hebben nu al meer minuten gemaakt dan in heel vorig seizoen. En het is pas november. Zijn ze fysiek in staat om 30-40 wedstrijden te spelen??
Verschueren en El Allouchi zijn degelijk maar wat koop je daarvoor in de KKD? En voor de rest blijven er nog wat onervaren jongen over zoals vd Gaag, Boussaid, Reuvers, Azzagari.

Aanvallend heb je Dogan die tot nu toe mede door blessures nog weinig heeft laten zien. Sydney is weliswaar topscoorder maar is er voetballend nog lang niet. Als hij niet scoort speel je gewoon met een man minder. Stokkers is een lachertje, Kudibamba is nog erger. Filipovic is leuk voor 20 minuten maar voetballend ook gewoon matig.

En verdedigend heb je al jaren zwakke backs. Je aanvoerder is al weken geblesseerd. DUs je hebt nog nauwelijks in je favourite samenstelling kunnen spelen.

Keeper is een toppertje.

Kortom, ik wil ook dat NAC meedoet om het kampioenschap maar waarop is dat gebaseerd? Omdat we NAC zijn, de meeste supporters hebben, het grootste budget...???

Het gaat om kwaliteit mensen. En ik heb dit seizoen al minimaal 5/6 ploegen gezien die kwalitatief beter waren dan NAC. Due we mogen al heel blij zijn met een periodetitel. Want dat is het hoogst haalbare!

7    
Tram

Waardeloos verhaal van Brood. Hij kan zich beter wat meer op an selectie richten ipv op een scharrel op het werk.

16    
van Flieger

Ruud Brood TV. Voor uw dagelijkse portie chagrijn en kwaadheid. Hier aan het ontbijt in Zuid-Frankrijk is er nog altijd veel onbegrip en ontgoocheling (niet te verwarren met ontgoogled). Maar zolang de hele organisatie het in zijn broek doet voor een dwerg met een ringbaardje en iedereen zich gewoon laat gijzelen door de 3 minimalistische bezitters wordt het niets. Als achterban hoef je niet naar het Malieveld om je punt te maken, dat kan gewoon in het stadion, bij aankomst van de spelersbus, via social media of op kantoor. Niks doen is geen optie meer, tenzij nog een jaar keukendivisie natuurlijk wel gewild is en de stabiele middenmoter in de Ere gewoon een fata morgana van de Pinocchios is geweest.

-5    
Breda 1965

Ik ben het ook niet eens met de keuzes van onze trainer,maar al zet ie ze wel op hun eigen plek dan nog is plaats 10 het hoogst haalbare.We zitten weer met veredelde amateurs,die net doen of ze kunnen voetballen.Ik zou de rest van de competitie gebruiken om ze te leren voetballen,en met wat geluk promoveren we dan via de nacompetitie.Dan kunnen we vlgnd jaar weer een nieuw elftal gaan halen.Daarnaast ga ik ook uit van verlies tegen sp. nijkerk.Het wordt al een hele tijd aangegeven hier door verschillende supporters.De grote 3 moeten weg,pas dan kunnen we omhoog kijken,en een echte ad en td aanstellen met visie en kennis van zaken

5    
Sjak

Geïnspireerd op de reacties hier...

TIJD VOOR DE RUUD BROOD BULLSHIT BINGO:

Groeien.
Volwassen spelen.
Tactisch.
jong team.
ondergrens.
Naar ons zelf kijken'.
Wij zijn boos.

Wie vult aan dan kunnen we een kaart maken die we de volgende wedstrijd op de tribune alvast in kunnen vullen.

3    
den hulk

het is gebeurt met nac je kunt betervan het entreegeld naar de efteling gaan je word gewoon verslagen door ex nac spelers en maar spelers kopen via bevriende makelaars volgende nederlaag jong ajax

4    
Real Robert

Zoals een aantal scribenten, waaronder ik, al voor de aanvang van de competitie aangaven: dit is een selectie voor plaats 10 of lager. In de 1e wedstrijden gewoon veel geluk gehad.
Het spelersbudget is opgegaan aan types als Filipovic, Stokkers, Kudimbana, Schouten, Boussaid, Bohui.
Voeg aan deze mix spelers als El Allouchi, van Anholt, Mashad toe, en je weet waarom je op plek 10 komt te staan.
En zeker met dit verschrikkelijk slechte middenveld, dat getrokken moet worden door teenagers uit een matige
generatie van Servie.

En inderdaad: met dit vederlichte management en rampzalige grootaandeelhouders zul je nooit verder komen.
Kijk alleen maar naar de Jaarcijfers. Een sprookje van Grimm, dat door accountants om onbegrijperlijke redenen ook nog goedgekeurd is. Het is een sprookje over drijfzand!

-3    
Maestro

Een gemiddelde trainer is zo goed als het materiaal wat hij krijgt. Sommige trainers kunnen van niets, iets meer maken. Wie O wie is verantwoordelijk voor het materiaal.

5    
NAC70

Ligt niet alleen aan Brood. Wel de keuzes die hij maakt. Daar is hij wel eerlijk over, die werken niet altijd na behoren en dat zullen enkele spelers wel merken bij de vlg wedstrijd. Maar het is vooral een gebrek aan leiderschap in deze o zo mooie club. Men hobbelt achter elkaar aan na een paar ( gelukkige) overwinningen maar steekt net zo makkelijk een mes in de rug van de trainer, spelers, bestuur als het ook weer even tegenzit. Het is mi een kwestie van keuzes maken. Of een stabiele ervaren kleinere selectie ( die geld kost) waarmee je om de bovenste plekken speelt maar ook weinig rek in zit voor de eredivisie of je kiest voor een jonge, onerevaren, maar wel met het nodige groeipotentieel als selectie. Met de kans dat je er langer over doet om terug te keren maar als je dan terugkeert dan kun je wel doorpakken in de eredivisie. Maar bovenal wees eerlijk en duidelijk naar je hondstrouwe supporters toe! En zeg niet we willen in 1 jaar terug ( met een selectie die gebrek heeft aan power en ervaring....) en boven 10000 ssc speler van formaat erbij...dat zijn allemaal leugens...winst afgelopen jaar is een boedhoudkundige trucje.. .. Deze eigenaren hebben de afgelopen 6 jaar laten zien dat ze verstand hebben van het ondernemen maar niet van het runnen van een emotioneel voetbalbedrijf...keer op keer de foute keuzes maken met het aanstellen van en samenstellen van de organisatie ... en als de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt hem wel...

10    
D'N Klaagmuur

Ach ja, tijdens de forumavond voor het begin van het seizoen liep dat hele zaaltje nog te smeken om Ruud, waar ik toen op basis van vorig seizoen al één van de weinige was die avond die daar geen reet van snapte.

Ruud is net zoals zijn voorgangers, heeft veel te veel tijd nodig om een juiste basiself te vinden en daar automatisme in te bouwen. Dit soort plotselinge veranderingen zoals gisteren kunnen écht niet.

Wat denkt Ruud nou, dat deze spelers, die niet eens een bal fatsoenlijk van A naar B kunnen passen, eventjes in een weekje trainen een compleet nieuwe opstelling perfect gaan uitvoeren?

We zijn geen Ajax Ruud, waar je lukraak eventjes wat kan wisselen, omdat iedereen toch wel voldoende kwaliteit heeft. De kwaliteit is juist zeer laag en dan moet er zsm een TEAM gesmeden worden. En dat zie ik vanaf dag 1 er nog niet in zitten.

7    
Rv

Toch vind ik het bijzonder dat de TD zo in de luwte blijft.
Natuurlijk, je wilt iedereen een kans geven maar we hebben weer zo'n luchtfietser te pakken die denkt transferwaarde te creëren. Met wie dan?

De doelstelling is promotie hoor paasei!
Kijk wat er gehaald is, had je verdiept in de eerste divisie.
Alle concurrenten weten wat er nodig is en investeren op basis daarvan. We hebben notabene weer mee van de hoogste budgetten in deze competitie, we zouden in de winterstop bijna zeker moeten zijn van promotie. Nu wordt het weer paniekvoetbal.

Het seizoen verloopt echt precies zoals ik na de voorbereiding had voorspeld en ook Ruud Brood zei het tussen de regels door. Er zijn geen sterkhouders gehaald, alleen maar spelers voor in de breedte met minimaal niveau, postbodes die de bal het liefst brengen en te weinig karakters.

6    
Breda076

Elke week hetzelfde verhaal Ruud, en elke week maar trainen op systemen en ideeën waar wij als supporters toch nooit iets van terugzien. Met moeite krijgen ze een bal 5 x naar elke over gespeeld en is het een onsamenhangend zooitje! Dat eeuwige geswitch van een elftal heeft 0,0 zin, dat zien we elke week maar weer! Misschien is het een goede tip om eens te beginnen bij iets simpels als trainen op corners. Die worden de afgelopen jaren dramatisch genomen en er komt nooit dreiging uit! Laat ons als supporters iniedergeval maar eens een systeem zien in het spel ipv uit bij Almere maar 35% balbezit te hebben!

-21    
ome cor

Wedstrijd en resultaat: vreselijk slecht.

Toch hebben we voor de eerste divisie een goed team met potentie.
Alleen nu zitten we in een collectieve dip.
Spelers en staf afzeiken is een uiting van onmacht en frustratie. Dit komt echt wel weer goed. Met en door Ruud Brood.

5    
Arie

Nu wel klaar met deze fantast. Ga lekker Houdini spelen bij circus Renz, kun je daar elke week van alles uit je hoge hoed toveren.

6    
RV

Het komt wel weer goed?
Als "het komt wel weer goed" betekent dat we ergens tussen plek 4 en 8 eindigen met een paar leuke wedstrijden, eindeloos gebrij, vrolijke dribbelaars, sympathieke gasten en postbodes... Dan komt het inderdaad wel goed.

Maar de doelstelling is promotie!
Op voorhand bevestigd door de heren op het pluche, hoe kunnen ze dat met droge ogen beweren op voorhand van de competitie? Wisten ze wel wat eerste divisie voetbal inhoudt en hebben ze zich verdiept in wat er nodig is voor die promotie?

Nog een jaar eerste divisie met minder budget en een Roda JC of NEC scenario ligt op de loer. Als je voor promotie gaat met dit budget dan moet je voor de eerste twee plekken gaan (en niet tevreden zijn met een plek voor de play offs).

8    
Cool hand

Ga niet om de kop van de trainer roepen, maar als je v Hooijdonk aan de zijkant zet, bewijs je dat je even de kluts kwijt bent. Sidney of op de bank of in de spits. Wat verwacht Brood van die jongen als vleugelspeler?

13    
Marti

Waar ik me al weken aan erger is Boussaid die jongen loopt met ADHD in het veld ,en loopt overal veel te lang door als hij de bal heeft , zodat een andere speler snel een andere positie moet kiezen , maar inmiddels is hij de bal alweer kwijt aan de tegenstander, ik vind dat sinds hij in de basis staat het steeds bergafwaarts gaat . Dit ventje moet rustiger in het veld worden en niet te lang door pingelen met de bal . Ik heb het idee dat hij veel onrust brengt in het veld voor zijn medespelers .

5    
Moppernac

Waardeloze kut trainer.
Waardeloze kut elftal.
Waardeloze kut staf.
Waardeloze kut directie
Waardeloze kut voetbal.
Waarom kan een elftal als NAC met de op 4 na (Ajax,psv,Feijenoord en Twente) meest komende supporters niet een een normale middenmoter worden en blijven van de ere divisie?
Dan doe je als organisatie en directie toch iets niet goed en ben je niet geschikt voor deze functie ,s.
De enige die niet waardeloos zijn zijn BEN VAN BILZEN en de NAC supporters

-2    
Ivo

Brood maakt vreemde keuzes, dat deden zijn voorgangers ook, omdat het niet loopt.

Ik was hier al een beetje bang voor, in plaats van dat je terugvalt op je basisprincipes ga je experimenteren, en dat pakt natuurlijk fout uit, want de ploeg staat onder druk en je speelt ook nog een lastige wedstrijd.

Zet iedere speler op de positie waar hij hoort.

De keeper en verdediging zijn echt zo slecht niet, die moet je laten staan. Hopelijk keert Monsalve snel terug, ik zou die op rechtsback zetten, voor meer opbouwende kwaliteit.

Met je middenveld moet je aan de slag. Ivan Ilic en Verschueren zijn controleurs. In uitwedstrijden en tegen lastigere tegenstanders zet je ze allebei in, in thuiswedstrijden 1 van de 2.

Boussaid moet uit de basis. Die is te licht en creert te weinig. Leuke voetballer voor als je voorstaat, of iets moet forceren in de slotfase.

El Allouchi, Dogan, Luca Ilic is je beste / meest ervaren aanvallende middenveld linie.

Zet Stokkers en van Hooijdonk naast elkaar. 2 spitsen, meer aanspeelpunten, meer druk op de verdediging van de tegenstander. Dan
komt er ook meer ruimte voor opkomende middenvelders.

2    
Den Hoge

Bij de zin "het begint met houding", ben ik maar opgehouden met kijken. Ik kan er gewoon met mijn hoofd niet bij dat je als profvoetballer blijkbaar niet een 'over mijn lijk' houding kunt opbrengen tegen een club als Almere City.

Ik vind Brood zichzelf tegenspreken als hij stabiliteit wilt in zijn elftal en de helft op andere plekken neerzet, dan waar ze normaal gesproken spelen. Aan de andere kant zegt dat ook wat over de prestaties van die spelers op hun 'vaste' plekken.

Overigens sta ik wel achter de trainer Brood. Het heeft ook totaal geen zin om wederom een trainer te wisselen. Dat zorgt alleen maar voor meer onrust en kost weer een hoop geld.

Gelukkig staat de interlandperiode weer voor de boeg. Er is meer dan genoeg werk te verrichten in Zundert.

2    
Carnavalsclubliefhebber

De expert heeft gesproken het is een collectieve dip............... En daarna komt alles goed........... Zucht........

-7    
Sp1

Wat een dom geouwehoer en dan doel ik op de reacties hier. NAC heeft gewoon heel geflatteerd een periode titel bij elkaar geschraapt. Het spel is al vanaf de eerste pot in Dordrecht niet om aan te gluren. Dat Ruud dan gaat schuiven is inherent aan de situatie waarin we zitten.

-1    
Sp1

Dat dit bij elkaar geraapt instagram collectief niet in de discipline kan spelen is het grote verschil met bijvoorbeeld een Volendam of een Almere en nu loopt het niet en gaan ze elkaar de zwarte Piet toespelen, de geroemde sfeer van weleer is niet meer. Ruud zal keihard moeten ingrijpen als de gemaakte afspraken niet na worden gekomen. Wisselen en bewijs jezelf maar op de training.

-18    
ome cor

@CARNAVALSCLUBLIEFHEBBER
Als het eind van dit seizoen toch goed gekomen is ben jij nergens terug te vinden natuurlijk ? Elk topic een andere naam....held !

7    
Belgische Naccer

Wat een gezever...

Dit doet me denken aan van der Gaag vorig seizoen. Duidelijk een trainer die het zelf ook niet meer weet.

Ik miste gisteren een duidelijk opstelling (iets wat bij vd Gaag, op het einde ook zo was...desperaat gewissel op belangrijke posities). Verder mis ik strijd. Ik zag weer mensen "dekken" op zijn Allouchi's, dus op 4 meter afstand, zonder de voet ertegen te zetten en heel veel gebarend...in de lucht...

Kortom het is weer af aan het glijden naar het niveau van vorig jaar. Erg jammer, want je hebt in het begin van het seizoen echt wel laten zien dat er meer kwaliteit in dit elftal zit, dan wat er vorig jaar rondstrompelde...maar steeds komt het er maar niet uit. Hoe kan dat toch?

Hopelijk komt het plezier weer snel terug in het spel, want dat lijkt er na 5 teleurstellende resultaten ook wel uit nu.

Ik denk dat er kwaliteit genoeg in zit. Natuurlijk is het jong allemaal, maar er moet echt meer uit te halen zijn. En dat is toch de trainer die dat moet doen. Het zal snel moeten keren, want anders is "Breda kennende" het einde van Brood nabij.

Het zal een hele uitdaging worden om met dit team bij de eerste 2 te eindigen, zeker gezien de 2 punten uit 5 wedstrijden nu. Dat is waarschijnlijk nu al de doodslag. Maar zoals we gisteren speelden is echt een blamage en ver beneden het niveau dat haalbaar is voor dit team. Heel veel werk aan de winkel dus Brood! Graag Actie en snel weer resultaten en geen gezever zoals dit.

0    
Breda

@7 hills, helemaal mee eens. Ik snap dat we geen eredevisie elftal hebben op dit moment maar als je de mannen op hun daarvoor bestemde plek zet dan kun je dit wel creeren. Zwaar kut om te zien dat deze positief ingestelde mannen zwaar gefrustreerd rond lopen. Kom op Ruud, effe nadenken en doen waarvoor je hier bent!! Gas op die lolly en stoppen met schuiven.

0    
Rob

Brood denkt dat het team beter is dan het laat zien.

En juist dat is het probleem: het team kan gewoon niet beter, meneer Brood.
We missen kwaliteit!

Als Brood dat niet inziet, is hij ingeschikt! Wieberen graag!

1    
F3 naccer

Je kunt zeggen wat je wilt, maar el Allouchi hoort gewoon in de basis. Nee, het is geen linksbuiten, maar hij brengt wel voetbal in het team. Tevens voelen hij en Dogan elkaar goed aan. Sinds hij eruit is en het team steeds gehusseld wordt, is het helemaal niets meer. Dus Ruudje, zet iedereen gewoon maar weer gewoon op zijn plaats.

10    
Fred1

Niet eens zin meer om te reageren eigenlijk.
We weten al jaren dat Verschueren niet kan verdedigen en geen back is we hebben daardoor meermaals op ons kloten gehad en Brood flikt het opnieuw.
Ik denk dat hij gisteren 4 X van zijn stoeltje is gekomen.
Die berusting van Brood , die flauwekul na de wedstrijd, ik walg er van , ik zat gisteren weer voor lul in dat koude kut tochtgat en dan krijg je op je flikker van een stel bij elkaar geraapte afgedankte spelers met een trainer die niet eens weet of hij van voor of achter leeft.
Echt schande.
Na 46 jaar ga ik het nu toch ook goed zat worden, elk seizoen is het hetzelfde liedje en om € 25000 per seizoen in de put te flikkeren om alleen naar een keeper te kijken kijken die fatsoenlijk presteert dat gaat me echt te ver, ik ben bijna aan het einde van mijn latijn gekomen.
Stelletje weggooiers.

8    
Ad B uit Roosendaal

Best Ruud, ik waardeer je als trainer (destijds ook als NAC speler), maar nu gaat er toch iets mis.

Het past niet om spelers op andere plekken te zetten. Arno Verschueren is geen rechtsback en Pele van Anholt geen verdedigende middenvelder. Dogan geen spits en Van Hooijdonk geen buitenspeler.
Uit het interview van Arno druipt zijn frustratie.

Het spijt me, maar Dogan hoort met zijn talenten en intelligent spel achter de spitsen. Van Hooijdonk moet zich nog verder ontwikkelen. Hij schiet nog tekort, zijn balaanname is niet goed, etc. en van alleen vrij trappen "kun je niet leven".
Pele van Anholt is alleen maar een rechtsback (concurrent Schouten) en zet hem in godsnaam niet op een ander plek.
Arno iss rasmiddenvelder en daar hoort hem thuis. Tast zijn vertrouwen in godsnaam niet aan!

Met al dat geschuif ontstaat er onrust in de selectie en slechts 2 van de 15 punten in de laatste 5 wedstrijden is wel erg bedroevend.

Een zorgvuldige evaluatie en analyse is noodzakelijk. Zo gaat het verkeerd!!


2    
Jan Bril

We zijn de weg kwijt en dan wordt duidelijk dat we geen leiders hebben. Ook niet in de directie.

1    
Vriendjespolitiek

We kunnen allemaal wel klagen op de trainer,maar wie heeft het gros van de selectie binnen gehaald?
Zou het dan toch waar zijn,dat die 2 niet samen door een deur kunnen!
De eindverantwoordelijken,zitten nu nog vaster op hun pluche,geloof dat ik hier verguisd werd,over dat miljoentje.
Hebben jullie de jaarcijfers gezien?
Die hebben ze allang weer terug in hun zak gestoken,maar wel met meer aandelen.
Slaap verder!!

0    
Baosje

@Bommel

neemt NAC zichzelf überhaupt nog wel serieus ??????

heb je daar weleens goed over nagedacht !!??

0    
Baosje

@vriendjespollitiek

Herr Brood liep hier aan eind van vorig seizoen toch ook al !?
ik mag toch aannemen dat hij destijds zag waar het precies aan schortte en toen samen met vd Abeele gestart is om her en der rond te gaan kijken welke spelers te gaan halen en welke juist niet

ze hebben toch gezamelijk het profiel van het "nieuwe" NAC samengesteld !
we mogen toch gerust aannemen dat de spelers in samenspraak met Brood gehaald zijn ?

dus nu niet gaan huilebalken dat Brood geen enkele blaam treft met betrekking tot de selectie ?

ik denk dat het verlengen van Brood zijn contract een grote fout was...
Waarom lukt het Snoeij bij de superboeren wel om een vechtploeg te maken ? waarom lukt het een Henk de Jong wel om zijn elftal aantrekkelijk en aanvallend te laten voetballen , waar de doelpunten om je oren vliegen???

-2    
Vriendjespolitiek

Boasje.

Aankoopbeleid,de gouden bergen die misschien weer belooft zijn,aan de zoveelste trainer.
Waarom denk je dat Brood zolang gewacht heeft met tekenen.
Ze hadden een paar sterkhouders moeten halen,met alleen jonkies redt je het niet.
Maar Seuntjes was toch niet goed genoeg volgens onze belgische vriend,of schrijf je die ook op conto van Brood?

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja