Wij gaan niet opzij

BSR TV: Ruud Brood na NAC - FC Den Bosch (1-2)

DeWeesJr

NAC verloor wederom punten en dus stond er bij ons voor de camera een boze trainer. De trainer zag zijn spelers verzaken en was erg kritisch op zijn elftal. Voor onze camera ging hij in op het functioneren van zijn elftal en de technische staf.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Fotoalbum: NAC - FC Den Bosch 20 reacties
Terug naar overzicht
106 Reacties
110    
Zlep

Sinds Verschueren back speelt winnen we nauwelijks meer een wedstrijd. En brood maar met zijn tunnelvisie... man man man!

52    
Breda1912

Ik ben er klaar mee

-2    
Brent

Ik heb gehoord dat er morgen een spoedoverleg met de directie en Ruud Brood is ingepland naar aanleiding van deze wedstrijd... Zou dit het einde zijn voor Ruud?

Wie zou de mogelijke opvolger dan kunnen worden?

19    
Sia

Waar we in de eerste periode een moeilijk te kloppen defensie hadden, is het nu iedere keer raak als de tegenstander over de middellijn komt. Als je achterin zo lek als een mandje bent en voorin moeilijk scoort, wordt winnen een heel lastige opgave.

Afgang.

110    
Zlep

Sinds Verschueren back speelt winnen we nauwelijks meer een wedstrijd. En brood maar met zijn tunnelvisie... man man man!

2    
Moppernac

Er zijn nog halve seizoenkaarten te koop voor de 2de seizoenshelft.
Zoude die met KERST al uitverkocht zijn.

48    
Wolfmanjack

Kan beter eens kwaad op zichzelf zijn. Iedere week andere spelers op een vreemde plek.

-14    
Moppernac

Gelukkig is NAC- Dordrecht op een ouderwets zaterdag avondje NAC.
Dat zal dan wel een echte ouderwetse doelpuntenfestijn zijn.

21    
Carlo

Ruud vind dit geen wisselvalligheid maar naiviteit... ik vind dit gewoon kwaliteitsgebrek. In alle linies hebben we kwaliteit te kort.

44    
Jaap Kievit

Ach, ik word hier zo moe van elke keer die excuses, stel je eens voor elke thuiswedstrijd weer 18000 teleurgestelde supporters in het stadion, stop eens met die mooie praatjes en ga bij jezelf te rade die 18000 hondstrouwe supporters zijn het meer dan beu en dat blijft zo als het zo door gaat
,

50    
Kont76

Slappe hap Ruud. Het is niet wisselvallig, het is al weken he-le-maal niks. Je zou jezelf toch de tering moeten schamen, er zit 17.000 man te kijken naar helemaal niks.

Lik mn kont

42    
Ric

Ruudje je hebt er 0,0 maar dan ook echt helemaal geen ene ruk van gebakken. Ik zie het veldspel en de aanvallende ideeën met de week slechter worden. Zodra je gaat wisselen staat het helemaal als los zand op t het veld. Er is dan geen middenveld meer te bekennen en iedereen staat maar voorin zonder dat ze achterin weten waar ze met de bal heen moeten. Het is droevig om te zien.

42    
WillemBreda

Nee Ruud, dit keer was het zeker ook aan jou tactisch falen te wijten. Wat een idioot slechte wissels! In plaats van ruimte te creëren met 1 of 2 buitenspelers gooi je er nog een middenvelder en een spits er in. Nog meer spelers op de vierkante meter in die trechter. Nog makkelijker te verdedigen door Den Bosch. Waarom voel je je verplicht om SvH in te zetten? Zag je niet dat hij niet de oplossing was? Je andere wissel was ook waardeloos. Niet om de speler die je bracht, maar om de positie die hij innam. Ruimte! Daar was behoefte aan! Nee, jij pleurde nog meer man in die trechter. Waardeloos!

30    
RV

Een héle goede eerste helft gespeeld en dik het overwicht?
Wat een gelul, we hebben gewoon echt geen enkele kans gecreerd.
Een trut schotje van Dogan, een goede goal van Stokkers, twee laffe kopballetjes van Rosler en een half kansje van El Allouchi in de tweede helft.

Echt nog nooit gezien!
Echt niet.
Veel slechte wedstrijden maar met zo weinig gecreerde kansen nog nooit. Weg met die luie postbodes die er met het koude weer geen zin in hebben!

38    
Ad B uit Roosendaal

Ruud het spijt me, maar NAC is voetballend slecht. Het is middenmoot, niet meer dan dat.

Dat krijg je met steeds weer andere opstellingen.

Hoe haal je het in je hoofd om Stokkers en van Hooijdonk (invaller) samen op te stellen. Je speelt dan met 9 man.
Verschueren is middenvelder en geen verdediger. Je kunt zien dat hij slecht in zijn vel zit en daardoor fouten maakt die hjj eerder niet maakte.

Geen enkele speler wordt beter.

Ik vrees een verloren seizoen

24    
Arie

Het is heel het seizoen al kut, maar we hebben per ongeluk een periodetitel gepakt door 3 afgekeurde goals/gemiste pingels van Muhren en heel veel geluk. Getover van Brood nu helpt ons alleen verder de ellende in.

Was Vreven nog maar beschikbaar.

25    
Brecht

NAC verdient een trainer die NAC laat spelen zoals het hoort: met passie en de uitstraling van onoverwinnelijkheid. Het ligt niet aan de spelers , maar echt aan Brood die zichzelf steeds zo wil bewijzen met zijn vreemde opstellingen en het negeren van bepaalde spelers. Brood heeft sinds vorig jaar in de ere niets gepresteerd. Verkeerde man op verschillende plaats helaas

18    
Breda

Jezus Ruud, t was weer kut vandaag. Eigen schuld baasje met dat eeuwig gekloot op die posities. Ik mis vreven zijn strijdlust en passie zeg. Tis klaar Ruud, doe ons een lol en ga weg..........

24    
Jf

Ik geloof niet dat het aan het spelers materiaal ligt. Schouten speelde alles vorig seizoen en scoorde geregeld en gaf veel assists. Dogan speelde bij Top super. BROOD speelt onlogisch en moet een vast team wegzetten.
Ik zou spelen met : olij, schouten, Riera, Rosler, Noblejas, verschueren Dogan, vd Gaag, Ilic, Stokkers, Filipovic

18    
Nachoreca1

Nooit mee verder moeten gaan. Degene die van de abeelen heeft geselecteerd moet met pek en veren de stad worden uitgejaagd. Met zo'n budget dit weg zetten is een belediging. Wat een kut selectie is dit zeg. Man man man. Schaam en irriteer me kapot. Maak je maar op voor heel wat jaren kkd.

66    
Ivo

Ruud, je lult er maar wat omheen. Je opstellingen, tactiek en wissels lijken nergens op. De KKD, dat is mouwen opstropen, erin kleunen, duels winnen en direct voetbal spelen. Den Bosch heeft laten zien hoe dat moet. 2 scherpe counters en verder de bus parkeren.

Hoe kan je blijven spelen met Boussaid, Dogan en El Allouchi alle 3 in je team. Je wint zo geen één duel of afvallende bal. Boussaid probeert het nog wel maar Dogan en El Allouchi ontwijken gewoon de duels. Dan zet je er nog een jonkie tussen (van der Gaag) en hoopt dat het goed komt.

Wie is hier nu naief? Dat ben je zelf, man.

We zijn periodekampioen geworden met van Anholt op rechtsback en Verschueren op het middenveld. Sinds JIJ dat omgegooid hebt lijkt het nergens meer op.

Ik ben de laatste die zit te wachten op weer een trainerswissel en paniek in de tent, maar wat maak jij er de laatste maanden een zootje van.

22    
RV

Eens met Ivo, roep het ook al weken.
Je kunt niet eens beginnen met 2 spelers uit de smaken Boussaid, Dogan en El Allouchi.

Met het koude winterweer hebben ze al minder zin, draaien om de pot heen, soms een keer arbeid leveren (al moet ik zeggen dat Boussaid wel arbeid levert maar die is fysiek nog pupil) maar vooral heel veel verstoppertje spelen, nooit de zestien inkomen, kopduels ontwijken.

We zijn wel NAC hé, spelers die een kopduel ontwijken...
Waar praten we over...
Weg met die mooi weer voetballers!

24    
Ivo

En o ja, hoe haal je het in je hoofd om Riera te wisselen en Rosler te laten staan. Riera is gevaarlijk in de lucht en je beste verdediger. Rosler had al geel en stond bij allebei de goals verkeerd. Waanzin.

11    
Henri

Als spelers geen strijd leveren Ruud moet je ze uit de selectie schoppen. Aan voetbaltechnisch/tactische aspecten kunnen verschillen zitten. Maar strijd en mentale hardheid is een basisvereiste. Ook daarop moet geselecteerd worden bij aankopen en de eigen jeugd. Losers komen nergens ver.

13    
RwE

Ik blijf het zeggen...Zet nu eerst Verschuren eens terug op het middenveld ipv die jongetjes, dan worden we daar misschien niet meer overlopen.
Sinds Rosler centraal staat is de verdediging ook lek, waarom niet van Hecke?

Belachelijke opstelling bedenk je iedere week weer!!

18    
stoep

ruud, we zijn en half jaar onderweg en er is niets maar dan ook niets aan spel verbeterd. er is geen beleving, geen strategie en ook geen vastigheid. kortom je hebt gefaald. selectie is kwalitatief niet op orde, maar juist dan moet de trainer en stabiele factor zijn. en hwt team in herkenbare patronen laten werken. tva en rb zijn beide gezakt.17    
GeelZwartHart

Sinds dat ze die periodetitel hebben denken ze dat ze al kampioen zijn hoor. Niks gepresteerd vanaf de 2e periode....om te schamen...gelijk tegen telstar, verliezen van den bosch, verliezen van jong ajax. Staan nu gewoon weer 7e met 11 punten achter op cambuur. Als Nac wint, wint de concurrent ook. Als Nac verliest doen hun dat ook. Het zit ook nooit mee. Het publiek zo dood als ik weet niet wat. Het lijkt wel een begrafenis waar ik iedere vrijdag avond ben. Fffsss CMON NAC!!!! Hup NAC!!!!

10    
Heksenketel

Ik kan er niet meer boos om worden en ga lekker een biertje drinken! Komende woensdag spelen we tegen een team wat stijf bovenaan staat en bloed ruikt. Reken maar dat Sparta Nijkerk strijd gaat leveren. Ik ben benieuwd. Fijne avond nog allemaal!

46    
Henri

On Twitter:
Mossou:
Enorme gat van nu tussen NAC en Willem II is simpel verklaarbaar.

1: voetbalkennis, voetbalnetwerk en voetbalervaring op de 3 a 4 sleutelposities in de organisatie.

2. Een rechttoe rechtaan bestuursstructuur versus een kippenhok met 21 aandeelhouders.

Van Nijnatten:
Het probleem, de eigendomsverhouding, wurgt de club. Miljoentje erbij weer straks. Lachen toch? Het is een carnavalsvereniging geworden.

En gelijk hebben ze.

-1    
Joop

We roepen dat het elftal niet goed is en dat klopt ook wel maar de grote boosdoeners zijn de grote 3 aandeel houders die maar net genoeg investeren dat nac net nie failliet gaat maar ook geen behoorlijke versterking kan gaan halen op 4 spelers na was het gewoon waardeloos voorin en midden veld plus een man in de achterhoede van het is weer het zelvde als vorig seizoen er moet rap twee jongens met ervaring erbij

10    
Frits

Stop ermee, Ruud! Het is een puinhoop!

8    
Henri

Typerend beeld. Waarom loopt er bij die eerste goal niemand mee met de doelpuntenmaker? Maar waarom maakt Riera geen sliding op de bal om zo de bal te blokken en/of het schieten te bemoeilijken. Zo amateuristisch allemaal. Kijk eens naar spelers in de top competities en internationale wedstrijden. Multimiljonairs die lijf en lede riskeren om goals te voorkomen en/of te maken.

-18    
Moppernac

Beste supporters, Verschuere idd nooit meer rechtsachter zetten.
Beste supporters die zeggen , Verschuere op het middenveld, ook niet op het middenveld.

Beste supporters toen Verschuere geblesseerd was en geschorst toen haalde we de punten.
Dus Verschuere gewoon op de bank en in laten vallen mits je nog iets moet proberen, of anders met de winterstop verkopen voor een appel en een ei

17    
Felix

De slechtste wedstrijd van het seizoen.

Vrijwel al je concurrenten laten weer punten liggen. En weer profiteren we niet. Tegen fuckin Den Bosch met een beschamende begroting verliezen we THUIS 3 punten.

Je verwacht 2e helft dat ze er in knallen beuken, uitdelen het publiek er achter en die gasten afjagen nee hoor. Lekker constant naar de bal toekomen soms zelfs met 2 man. Nooit diepte, veel te weinig beweging. Amper over de vleugel. Lekker kaatsen balletje achter standbeen. We moeten natuurlijk verzorgd voetbal blijven spelen. HALLO je staat met 1-2 achter idioten! Van de tegenstander mogen we de bal hebben hoor we creëren veel te weinig en achterin zijn we angstig. Zien jullie dat nou echt niet. Een groot aantal spelers gaat steeds slechter spelen dit kan niet!!!

Zie ook geen leider in het veld die boel op scherp zet!13    
Jor-D

Sinds dat Dogan erin staat functioneert het elftal niet meer. Misschien wel 1 van onze beste spelers maar rendement is 0,0. Zou het zo graag zien dat ie succes heeft zoals vorig seizoen bij Top Oss maar het komt er op de één of andere manier niet uit.

Daarnaast wil Brood met "buitenspelers" spelen. Stel er dan aub wel een paar op die een bal hoger dan kniehoogte voor kunnen slingeren of überhaupt een bal voor kunnen geven. Want stokkers bakt daar niks van (is ook geen buitenspeler) rendement van Boussaid is te laag, Ilic doet aan zaalvoetbal en Mounir heeft te weinig kunde. Waarom niet Bohui en Filipovic meer en vaker de kans geven? Zijn snel, kunnen een voorzet geven, zijn onze enige "echte" buiten spelers en laat onze spitsen hier nou echt behoefte aan hebben.

Ik denk dat de winterstop aangegrepen moet worden om iemand anders voor deze groep te zetten, of een omslag te gaan maken en de poppetjes op de juiste plek gezet moeten gaan worden om simpel en herkenbaar voetbal te kunnen spelen. Ik blijf hopen op verbetering al vrees ik ervoor...

10    
Henri

Treden onze TD en TM nog eens naar buiten of loopt alles volgens planning. Wat een wegduikers zeg. Sta op.! Doe waar je voor betaald wordt! Toon leiderschap!
Of zitten ze in een winterslaap? Dit totale gebrek aan leiderschap, communicatie, visie....... het is al jaren fnuikend voor onze mooie club, die ieder jaar een paar stapjes terug zet. Zonde, oh zo zonde, maar wel de realiteit! Er is nu een kentering zichtbaar. Voor het eerst nog plenty kaarten te koop voor de wedstrijd. Een derde periode met heel veel zware uitwedstrijden, waar dit NAC maar weinig punten zal pakken en het verval zal zich in verhevigde vorm voortzetten. Jammer, maar onvermijdelijk in de huidige setting.

12    
Beer van Baol

Wat doen jullie eigenlijk in Zundert!! Lekker een bitterbal of kroket eten of lekker een koffie drinken? Ik moest mij vroeger in het zweet werken eerst blaren en daarna eelt in je handen. Waar eindigt dit slechte niveau al heel veel geluk dat er een periodetitel is behaald.

2    
Arie

Ivo

Roaeler is ex City, c'est ca.
De enige reden waarom Ilic en Ilic zo veel krediet krijgen.

21    
Buurman

Ik blijf het fascinerend vinden dat supporters denken dat uit deze selectie een winning opstelling valt te maken. Alsof je door het verschuiven van wat spelers de problemen van onze club oplost. En de andere enige oplossing die men weet te bedenken is Brood weg sturen. Verder komt men niet. PS. Betreffende Brood was ik vorig seizoen al ongelukkig dat men met hem door ging. Liet ik ook weten. Brood had niks bereikt in de degradatiestrijd en dan is het beter met een nieuwe trainer te starten die er fris in staat. Maar nu Brood wegsturen lost niks op. Belachelijk maken we ons overigens niet. Een carnavals vereniging is er om te lachen. Hopen dat het ooit goed komt is het enige dat je kunt doen. En accepteren dat het In iedere geval heel lang gaat duren.

13    
Jeffrey

Dit is mijn eerste post ooit dat ik hier reageer en er zullen er nooit veel volgen ik kom Al 25 jaar naar het stadion zelf redelijk niveau gevoetbald maar de instelling die ze leveren tegenwoordig schaam ik me dood voor waar is het motto bloed zweet en tranen iemand die opstaat en zijn medespelers aanspreekt om er in te klappen ik zie een elftal als los zand veel kwaliteiten maar dat komt er niet uit hakjes op de middellijn tegendoelpunten als gevolg begin met strijd en passie is mijn advies kwaliteiten komen dan vanzelf boven drijven speel simpel en de kansen komen ik blijf achter NAC staan dat zal ik altijd doen

14    
H.V.M.

Ruud bakt ze wel erg bruin!
Inmiddels hebben we een zielloos elftal waar geen enkele progressie in zit.
Dit valt natuurlijk R.B aan te rekenen, maar laten we bovenal die domme Belgische T.D. niet buiten beschouwing.
Wat een ontiegelijke rotzooi heeft TvdA er van gemaakt.
Deze man moet z.s.m. bij het grof vuil gezet worden.
Het hoogste spelersbudget van de KKD en er dan zo'n zooi van maken.
TvdA is echt volledig incapabel.
Optiefen met die waardeloze Belg.
Totaal ongeschikt als T.D.
Dachten we met Smulders wel het ergste gehad te hebben!!
TvdA blijkt pas echt het lachertje uit de voetbalwereld te zijn.
Wat een drama is deze Belgische horrorclown.
Degenen die dit misbaksel hebben aangetrokken hebben overigens óók iets uit te leggen aan de hondstrouwe achterban.
Stelletje amateurs.

4    
geelzwartwit

Gelukkig ziet Brood altijd ook hele goeie dingen...

12    
kudeta

Kan die El al niet naar Bunga Melatti in de zaal
Wat een prutser is dat joh

19    
Jan Bril

Het doet gewoon pijn aan mijn ogen, iedere wedstrijd weer dat gepruts volgend op een redelijke fase. Dramatische selectie hebben we. Niet van die rotte appels als vorig jaar, maar gewoon teveel prutsers die er geen hout van kunnen.

Wanneer komt de firma Red Bull langs om ons te verlossen uit de gijzeling van een paar armoedzaaiers die denken dat ze weldoeners zijn. Gewoon vakmensen aan het stuur die de rommel van Edelenbos bij het grof vuil zetten en een paar mensen met visie flair benoemen en daarmee een club opbouwen die bij de supporters en de regio past. Net zoals in Salzburg en Leipzig.

Ik ben helemaal klaar met VDA en Eisenga en vooral met van Aalst, Burema en van Weelde. Deze vijf sukkels duwen NAC jaar op jaar steeds dieper het ravijn in. En wij lieve supportertjes vinden dat goed. Het kan toch niet zo zijn dat wij de komende 10 jaar dit gepruts blijven goedpraten, alsof we allemaal Ome Cor heten.

6    
Gampel

goal tegen kan gebeuren en verdient zeker niet de schoonheidsprijs maar wat ga je er aan doen dat we in de 2e helft nog geen halve kans creēren? Zeg het maar Ruud. Ligt het aan jou, gebrek aan inzet van de spelers, gebrek aan kwaliteit.... zeg het maar. Gewoon eerlijk zijn....

12    
naxioma

Al jaren ontbreekt het bij NAC aan een goed samengestelde selectie met een juiste mix van ervaring, kwaliteit, mentaliteit en talent. Smulders en Van den Abbeele hebben broddelwerk afgeleverd en de trainers opgezadeld met een matige selectie en een onmogelijke opgave. Alleen onder Vreven was het tijdelijk beter, maar dat werd veroorzaakt door een lichting geweldige huurlingen van Manchester City: Angelino, Garcia, Mari, Ambrose. Van der Gaag en Brood zijn in essentie goede trainers, gegeven ook de resultaten die zij in het verleden hebben geboekt. Een nieuwe trainer aanstellen zal niet tot verbetering leiden. Van den Abbeele mag in de winterstop laten zien dat hij over het juiste inschattingsvermogen en netwerk beschikt om de selectie gericht te versterken. En wat is er gebeurd met de samenwerking met de City Football Group? Waarom hebben we slechts 2 spelers van hen en niet de contractueel vastgelegde 3 tot 5?
Uiteindelijk is het voor NAC goed als het in handen komt van ambitieuze kapitaalkrachtige investeerders. Door wijziging regelgeving met ingang van 1 januari, worden Nederlandse clubs ineens veel aantrekkelijker voor een buitenlandse overname / investeerder. NAC doet er goed aan na te gaan of ze volledig overgenomen kan worden door de City Football Group, Red Bull of andere investeerders. NAC verdient zoveel meer en zoveel beter! Het wordt tijd dat het enorme potentieel van NAC tot wasdom gaat komen. NAC behoort een stabiele subtopper te zijn en geen middelmaat in de KKD.

20    
Sjef de gevulde koek

1 ding is zeker dogan en el allouchi hebben gister geen beste beurt gemaakt ik denk dat brood hier wel klaar mee is. Wat een slappe spelers alle duels verliezen. Niet mee lopen en die dogan wat heb ik me kapot zitten ergeren zeg die kan helemaal niks. Te traag, een draai cirkel van shirma rouse wat the fuck is hier aan de hand en onze bosui waar is die ? Ik mis Nederlandse spelers die hun mouwen op stropen!!!!! Dit is niet meer om aan te gluren man man

7    
NAC vooruit!

Het was een grote wanprestatie gisteren... spelers en trainer hebben gefaald!

Totaal geen middenveld met een creatieve steekpass, slecht verdedigen en spitsen die als een blind paard achter een bal aan lopen.

19    
NAC!!!

Beste mensen,

Je kan je er druk om maken, of gezellig kletsen zoals vele supporters in de tribune. Wat een gezellig praatcafé.
De selectie is op enkele na KUT, de sfeer is nog KUTTER.. het is bagger op elk gebied. Vergeet dit seizoen, promoveren op welke basis? De selectie is het niet waard en ze maken ons dan weer belachelijk om na 1 jaar te degraderen.
Er zijn misschien 3 a 4 spelers ere waardig de rest kan je niets mee.

Ik vind het knap dat er ondanks het groot gesukkel van de afgelopen bijna 10 jaar er nog zoveel supporters zijn.
Maar we vinden het allemaal wel best.

Je kan eens lachen met Roda toen ze de eigenaar buiten zette. Kan men misschien bij ons ook eens beter doen, een signaal afgeven dat het wel goed is geweest.

Hou je klaar beste mensen. We gaan voor jaren in KKD spelen, de club zet alleen maar negatieve stappen en hoe gaat dit financieel verlopen.

Hoe erg ook.. Geef de club door aan iemand met een visie en geld. Wij zijn NAC niet de man met het geld. Het zijn nu net die heren die onze club sportief om zeep helpen. WE STAAN STIL!!

10    
Theo

Het is in alle opzichten dramatisch, van een redelijk herkenbaar team ( strijd, passie, inzet, agressie, NOAD) de eerste wedstrijden , naar een volledig onherkenbaar team, geen passie, geen NOAD, geen voetbalintelligentie, geen ingespeelde looplijnen, geen creativiteit, etc.)
Brood maakt er duidelijk geen beter team van, is niet voor niets dat van Bommel snel van hem af wilde.

maar ook de sfeer, enthousiasme, felheid en agressie op de tribunes zijn als sneeuw voor de zon gesmolten.... tis exact zoals Sjoerd M 2 jaar geleden al zei elk kwartier nieuw bier ( carnavalesk publiek) in plaats van het rauwe, pure, ongecensureerde publiek wat past bij ons NAC..... hangt niemand meer in de hekken, bier wordt niet meer op het veld gegooid...... tis te netjes en de puurheid verdwijnt......

doet me pijn om te concluderen maar onze buren doen in het in dat opzicht wel beter.... en das zwaar klote

7    
Scheppioni

Juiste woorden van Brecht !!
Ruud is het niet, met woorden een team doen laten overkomen, maar tis weer net as bij vd gaag los zand !!
Daarbij zitten we ook in de greep van de nonchalante aandeelhouders !

2    
Joost33

Het is echt te hopen dat ze Brood er heel snel uitgooien. Team / Spelers stralen op dit moment helemaal niks uit.

Straks win je van Dordrecht wat de slechtste ploeg van de KKD is en mag hij nog blijven zitten tot na de winterstop (met trainingskamp) om daarna opnieuw te ervaren dat het hem niet meer gaat worden..

Zet in op een trainer met een bepaalde filosofie en toekomstvisie!

13    
Tram

Het ergste is dat het me niet eens meer veel doet. 45 jaar naar NAC, laatst nog op een koude maandag naar jPSV en kaart voor Nijkerk ligt al klaar maar wat worden wij met een matig team opgescheept. Inzet is er best maar het is allemaal veel te traag en te licht. Het is sneu om dit niveau in ons mooie NAC shirt te moeten zien...

4    
Tinus Plotseling

Het is lastig in de spiegel kijken met een bord voor je kop.

3    
Italo (BSR)

Is het elftal kwalitatief gewoon zo slecht, of haalt de trainersstaf er veel te weinig uit?

Ik koos altijd voor het eerste, maar ben inmiddels geswitched naar het tweede. Spelers worden slechter ipv beter. Lijn in het spel is er niet. Ik kijk inmiddels naar 11 spelers op het veld die uit hun lijden verlost willen worden. Voorbeeld: Achterbal rond minuut 70. Olij tikt Riera in eigen 16 in. Die loopt wat op, kan er niks mee en levert 20m verder bij de tegenstander in. Dat zie je in de 2e klasse amateurs niet. Het is echt niet dat dat het niveau van de jongens is hoor. Ze hebben in het veld alleen geen idee meer wat (nog) te moeten doen.

8    
Guuske

Het voetbal niet om aan te gluren, geen passie, geen strijd, daardoor geen beleving op het veld. En ook niet meer op de tribune. Ik merk het aan me zelf. Aan de groep om me heen. Het fanatieke Nac vuurtje in ons dooft. Mn maten laten vaker een wedstrijd schieten voor andere verplichtingen. Dat is al een teken aan de wand. Puur doordat Nac zo is afgegleden. Puur door het lamme voetbal. Als er geknokt word op het veld. Als er gestreden word dan zal het vuurtje overslaan op de tribune. Met deze trainer gaat dit niet gebeuren. Is de selectie goed genoeg? Nee dat ziet iedereen maar ze worden ook niet
beter.

6    
MountCook

Eens met je Theo! Wat ik wekelijks zie en constateer is een gebrek aan chemie tussen spelers en staf. Dat is er of dat is er niet. Over de kwaliteit van de selectie kun je discussiëren maar hier is absoluut meer uit te halen.

13    
Harrie

Wat een waardeloze coach. Praat de eerste minuten alleen maar over “ze” (spelers) in plaats van wij als team (inclusief coach). Op de vraag kritisch naar zichzelf zegt hij van wel, maar je ziet en hoort aan alles dat hij het niet meent en praat al snel weer naar de spelers. Dan slaat die de spijker op zijn kop: we hebben meer duelkracht nodig. Beste Ruud dat is onmogelijk met Otman, Jordan, Mounir, Ilic 1 en 2!!! BEGIN MAAR MET HET VERSCHUREN EN AZZAGARI ALS MIDDENVELDERS in plaats van de smurfen in een geel shirt.

1    
Nacman

Ruud en aandeelhouders opzouten je helpe nac naar de klote volgend jaar nieuwe regels overname door city WELKOM

-9    
Van bins

Olij

Van anholt - Riera - Van Hecke - Mashart/Noblejas

Verschuren - i.ilic

Filipovic dogan bohui

Stokkers

8    
Harrie

Riera? Ik weet niet welke wedstrijd de spaanse aanbidders gisteren gezien hebben, maar die was verschrikkelijk slecht. Verdedigend zwak en aan de bal net zo slecht als het weer vandaag mocht het nog gaan onweren en hagelen.

13    
Eddy W (BSR)

Als Boussaid degene is die de duels op het middenveld moet uitvechten staat het gewoon verkeerd.
Ivan Ilic en Van der Gaag zijn ook geen echte verdedigende middenvelders, maar spelmakers die voor de defensie spelen. Dat kan werken als je zoals Ajax tegen bijna ieder team domineert. Maar als je dat niet doet en je past je systeem, dat niet lijkt te werken, niet aan ben je of heel koppig of je hebt een gigantisch bord voor je kop.

10    
The Cosmic Gate

Het is geen team meer ! Het zijn spelers die veel te geforceerd hun best proberen te doen , en uitstralen geen echt spelplezier meer te tonen en allemaal plichtmatig hun dingen doen.
Dit was de eerste paar weken totaal anders , toen was het wel een team met plezier in het spelletje.
Wat valt me zo'n Stokkers bijvoorbeeld ENORM tegen , die zal toch zijn ervaringen moeten gebruiken om een zwalkend team te trekken ? Het ziet er allemaal beetje moedeloos uit , en dat geld ook bij het publiek . Het echte vuur is gedoofd , het plezier is foetsie, de band met het publiek is gebroken.

7    
Harrie

Kijk even terug, mocht je het aan kunnen, naar de 2 tegendoelpunten in de samenvatting. Riera, Rossler en Ivan Ilic waren dramatisch.

1    
den hulk

nac moet gewoon spelers hebben die kunnen verdedigen sinds rossler er in staat bijna niets meer gewonnen en wat denk je van boussaid ermoeten zeker twee spelers komen

-4    
Juupke

Wat ik echt jammer vindt is dat we als publiek onze jongens niet meer steunen! Lijkt net Lampegat publiek alleen maar steunen wanneer het goed gaat! Graag komende zaterdag beginnen met je club te steunen niet alleen door aanwezigheid maar ook verbaal!

5    
Breda

@ guuske, ik snap dat t vuur dooft maar waarom blijven wij dit pikken? Waarom blijven we lamgeslagen staan en wasrom laten we ons ongenoegen niet horen tijdens de wedstrijden. Wij, de supporters zijn nac, zonder ons geen club! Ongeacht welk systeem nac ook hanteert, wij bepalen uiteindelijk of de club blijft bestaan. Geen supporters, geen geld, geen club.

15    
rudy

En nu nog een zeer kritisch interview met Tom van Abeelen, uiteindelijk is hij verantwoordelijk voor de samenstelling van dit elftal. Laat hem maar eens duidelijk uitleggen wat hij met NAC wilt doen en wat hij van dit elftal vindt. Luister wat er bij de supporters leeft ! Daar hebben de 18000 supporters/bezoekers recht op. Het is nog steeds hun club !!

12    
The Cosmic Gate

@Rudy: ik wacht al maanden op welke reactie of interview met TvA ! Waar deze man in godsnaam mee bezig is nu, of aan het doen is ?? Niemand heeft ook maar enig idee volgens mij.
Of zal hij niet durven ? En telkens eraan ontkomen ofzo .
Op de momenten zoals nu moet er worden opgestaan door echte leiders enz. Dus een echte AD of TD staat nu op en laat nu zien wat hij waard is ..
Maar bij NAC...gaan ze gewoon verder met aanmodderen
Ook het vuur bij de supporters is echt een gemis , er zijn geen groepen die het helemaal zat zijn en een opstaan om een mening te geven als groep zijnde enz.
Het gaat snel achteruit ipv vooruit . Het begin vh seizoen was leuk, maar nu is het al maanden gewoon K*T

6    
Woest

Het lijkt tegenwoordig wel een vrijmibo op de tribunes bij NAC. Zo slecht NAC nog nooit gezien, en zo'n trieste atmosfeer nog nooit mogen aanschouwen, zelfs niet in een ander stadion. NAC begint haar identiteit te verliezen...

19    
Belgische Naccer

Ruud Brood R.I.P.

Afscheid nemen van deze blaat-aap.

De selectie is niet zo slecht als dit. Zie de eerste periode. Je kunt lullen dat alles geluk was, maar met alleen geluk wordt je geen periodekampioen. Er werd hard gewerkt, er was plezier in het spel. De passie spatte er van af. Kijk wat er nu van af straalt...
Dat is helaas het gevolg van deze warrige trainer, die spelers alleen maar slechter maakt ipv beter. Dat is nu pijnlijk duidelijk geworden. Hoe lang ga je nog wachten om dit te onderkennen?

Je moet gewoon van Anholt rechtsachter zetten. Is geen wereldspeler, maar echt prima voor dit NAC in de KKD. Verschueren gewoon op het middenveld. Zelfde verhaal is ook geen wereldspeler, maar prima op het middenveld voor dit NAC.

Achterin gaven we in de eerste periode nauwelijks wat weg. Met Monsalve erbij was het natuurlijk beter, maar Rosler is ook prima op die plek. En Riera en Noblejas zijn echt goede verdedigers voor dit NAC. Allouchi heeft al jaren niks te zoeken bij NAC, dus die moet je lozen. Maar met vd Gaag, Filipovic, Boussaid, Dogan, Stokkers, van Hooijdonk, 2x Ilic moet je echt wel een fatsoenlijke KKD middenveld en voorhoede kunnen maken hoor.

Dat je tegenwoordig niet meer kunt winnen van Telstar en Den Bosch is 100% aan Ruud Brood te wijten. Hij is gewogen en helaas te licht bevonden.

Eigenlijk wist je het vorig jaar al. Toen hij bij zijn komst, Van Leer gewoon liet staan, terwijl je een betere en ervaren keeper op de bank had zitten...

Dus Ruud bedankt voor jouw diensten, maar je bent helaas de zwakste schakel. Tot ziens!

Zet er gewoon een trainer weg die vasthoud aan een basiself, vertrouwen geeft en wel 100% inzet eist van zijn spelers en uitspreekt dat NAC moet promoveren zoals het aan zijn stand en supporters verplicht is!!!!

Tot zover.


1    
Beultje

Zolang omze trainer blijft beginnen met spelers als Verschueren en EL AL in de basis te laten beginnen zal het nivo rechter rijtje KKD blijven.
Maar hebben wij bij onze club wel betere spelers dan deze 2 ??
Alleen onze spaanse vrienden en onze keeper zijn beter.

7    
dbare

zit nu de artikelen in BNdestem lezen:
Ene artikel
Van der Gaag: "Vooral de tweede helft was NAC bedroevend. We hebben niet veel kansen gecreëerd, maar ook de duels niet gewonnen"
Andere artikel
Bousssaid: "We hebben de tweede helft helemaal gedomineerd, maar hadden wat geluk nodig"

wereld van verschil hoe de mannen de wedstrijd ervaren blijkbaar en wat acceptabel niveau is, alleen dat is al zorgwekkend

-28    
ome cor

Ik sprak na de wedstrijd een groepje Bosschenaren die erg genoten hadden op de B-side.
Ze waren net zo blij als verbaasd dat hun clubje had gewonnen in Breda van het grote NAC.
En ze waren jaloers op de feestsfeer in de Beatrix. Het was er erg gezellig en de uitslag was daar bij niemand van het gezicht af te lezen.

Gelukkig hebben we dit forum dan weer om alles beter te weten en lekker negatief te zijn.

4    
Jf

Ik vind het spelers materiaal zo slecht nog niet. Hij heeft met Olij, Dogan, Riera, Monsalve en Rosler gewoon goed gehandeld. Ik kan niet veel zeggen over Schouten, Filipovic en Bohui want die spelen te weinig wat mij betreft. Komen vaak in een niet draaiend team en worden daarop afgerekend.

Je moet de juiste balance vinden tussen ervaring en jeugd. Want Aazagari kan dit niveau makkelijk aan en is zeker niet minder dan de broeders Ilic die ik erg zwak vindt.

Waarom moet Brood weg? Ik vind dat hij de spelers niet beter maakt en teveel wisselt van spelers daarbij komt het feit dat hij ze niet voldoende kan motiveren. Voor Abeele de taak om te kijken naar de groep en de juiste trainer te vinden. Natuurlijk ben ik nostalgies en hoop ik op Vreven maar wie weet pikt de groep dit niet.

In de winterstop Brama halen en Ambrose voor het scorend vermogen.

7    
fvf6

Verder als dit kun je niet wegzakken dit is ver onder het niveau
Brood krijgt ze niet aan het voetballen door alle wisselingen die hij toepast, en de verkeerde wissels die hij toepast . Ik vraag me af wat die Dogan doet in het eerste van NAC , bij kopduels komt hij niet van de grond , is te zwak in de duels geeft blind een pass. Ook Boussaid een blinde draver en veroorzaker met zijn balverlies van de eerste goal. En de overige spelers lopen als geslagen honden op het veld. Ik zie maar een ommekeer Brood met de winterstop eruit en 4 versterkingen , dan kan mogelijk het tij nog gekeerd worden. persoonlijk denk ik dat dit mijn laatste seizoenkaart is na 35 jaar . ik laat me niet meer in de maling nemen .

2    
FCSP

Continu poppetjes op verkeerde plek. Zoutzak. #broodout

5    
Henri

De aankoop van Dogan toont aan hoe slecht de visie en scouting binnen NAC is. Dogan is een typische ééndagsvlieg. Deze speler was het merendeel van zijn carriere linksback en verdedigende middenvelder bij Sparta. Bij Top werd hij meer naar voor geschoven in een aanvallende rol en dat bleek inderdaad een succes. Maar waarom was dit nu een succes? Voor tegenstanders was het nieuw en onbekend, Top stelde heel hun taktiek op Dogan en de centrale spits af, iedereen speelde tendienste van die twee. Maar wordt dit succes in het tweede jaar ook herhaalt? Dat is altijd de vraag en daarom moet je zo'n speler niet na één succesvol jaar overnemen want zijn prestaties in alle voorgaande jaren waren niet fantastisch. Dat geen enkele club in NL hem wilde en eigenlijk alleen een Turkse club was geïnteresseerd zegt genoeg. Bewijs het nog maar een keer hoor je iedereen denken, want een tweede keer wordt het moeilijker. Maar onze scouting en visionair TM trapt erin. En wat blijkt Dogan is een ééndagsvlieg en heeft voor NAC geen enkele meerwaarde omdat nu blijkt dat nu hij niet de prima donna is toch problemen heeft om zelf het buffelwerk te moeten verrichten. Jammer mensen, weer een miskleun tegen een zeer vet jaarsalaris. Bedankt Tommie!

18    
DunErwt

Kwam gisteren na de wedstrijd nog een groepje Boschenaren tegen. Ze waren een oude seniele NAC supporter tegengekomen en waren verbaasd dat iemand na zon zaadpot nog zo positief kon zijn. Ze liepen verder en door het lachen heen hoorde ik ze het nog over een dorpsgek praten...........

0    
Vergane Glorie

We kunnen van alles roepen over de spelers maar Dogan kan wel een balletje trappen. Verschil met vorig seizoen is ook dat hij bij TOP in een bepaald systeem voetbalde wat het paste. En dat is hier zeker niet.
Wat betreft JP van Hecke. Niet brengen. Dat is die jongen ook de vernieling in helpen. Zijn we daar mee geholpen? Middenveld en aanval en dan vooral het scorend vermogen dat zijn wel de zwakste punten voeg daar de ingrediënten passie en werklust bij het de chaos cake is compleet. Smaakt niet naar meer.

7    
fvf6

@ Juupke

Als je iedere week zo te kakken wordt gezet door dit NAC , dan is het niet meer dan normaal dat je je afkeert van het slappe zootje

10    
jvt

De onbevlogen niet passioonele Brood samen met de intrinsieke bijklussende Belg is een miskleun die in het kwadraat doorwerkt.
Een onevenwichtige, lichtgewicht, te grote selectie vanuit Temze tot verweggistan in combinatie met een technische staf die er werkelijk helemaal niets van bakt wat vorig seizoen al duidelijk was.

Wel een grote broek aan dat we talenten laten rijpen bij Helmond.
Wel een meetekende AD die elders zijn heil zoekt als er hier sponsors moeten worden geworven gnd! Hoe is toch allemaal mogelijk bij deze topsportcultuur van NAC?

Eruit met deze malloten incl. de aandeelhouders. Het is een schande dat een iterim voor deze puinzooi betaald kreeg!
Je kunt dan beter 0 geld hebben en failliet gaan en helemaal opbouwen met de juiste mensen zoals Beerschot.

2    
Toontje

Hij zal ook best fouten maken,,,wie niet...maar van zo'n selectie valt niets te verwachten. Hier staan spelers waar je iedere week hetzelfde tegen zegt maar ze blijven steeds dezelfde fouten maken omdat ze tactisch onbenullen zijn.

Maar ja Muhren en Seuntjes zullen uiteindelijk wel promoveren en dat kan niet met een TD die in de Belgische troep blijft zoeken.

Grootste punt...ook over enkele jaren hebben we
NOG STEEDS GEEN GELD OP HET VELD STAAN....HELEMAAL NIETS

-1    
De echte grote meulen de hele echte

Fuck u NAC. IK heb een seizoenskaart maar ik weiger om hier naar te gaan kijken. FUCK U. Idioten.

-12    
ome cor

Ik denk niet dat onze selectie kwalitatief te slecht is.
Sterker nog, ik denk dat de selectie prima is om in de top van de eerste divisie mee te draaien, al blijft het feit dat ze jong zijn en zich aan het ontwikkelen zijn wel een feit. Het is niet jong Ajax dat een betere scouting, jeugdopleiding en financiële middelen heeft.

Vorig seizoen hadden we ook geen super slechte selectie. De eerste seizoenshelft was Mitchel Te Vrede de held, daarna werd ie pas afgezeken. Liep toch 1 op 3.
Mühren heeft niks laten zien, maar kan echt wel wat gezien zijn moyenne bij Cambuur.
Er is gewoonweg niet uitgehaald wat er in zat. Aanpak...beleid....


En er zijn er meer....
Ene Alex Schalk, beoordeeld als veel te klein, liep vorig jaar ook gewoon 1 op 3 bij Servette in de Zwitserse 1e divisie en werd kampioen.
Verbeek mocht weg bij NAC, doet het best aardig bij Den Bosch.
Of langer geleden....Hooi was niks, maar ondanks hij misschien geen eerste keuze is pakt ie toch 20+ eredivisiewedstrijden elk seizoen.
Sander Fischer is de Bart Meijers van 2008. Talent, maar mocht weg bij NAC en nu een ontwikkelde routinier zoals wij die missen.
Of die verschikkelijke Rai Vloet (nu bijna 1 op 2, gisteren weer een assists) die er geen klote van kon.......in Breda althans.

Conclusie: Goede voetballers kunnen bij NAC opeens niet meer goed voetballen. Het ligt niet aan het niveau van de spelers, maar aan het beleid, de speelstijl, de training, de trainersstaf.

We kunnen wel roepen dat Ruud Brood er uit moet, maar Van der Gaag kon het ook niet, Dijkhuizen en Vreven ook niet.
Iedere NAC trainer is afhankelijk van een paar spelers met buitengewone kwaliteiten (Angeliño, Garcia, Ambrose, Mari, Dessers) . Bij andere clubs renderen de middelmaatjes wel en in Breda niet. Ligt dat dan altijd aan de trainer ? Ik denk van niet.

7    
Badeend

Joh, een groepje Bosschenaren die genoten hebben en blij zijn omdat ze een keer in een fatsoenlijk stadion komen, met een behoorlijk toeschouwersaantal - en dan ook nog hun club zien winnen en na afloop de polonaise kunnen lopen omdat het in de Beatrix (wat heeft dat met voetbal te maken?) zo gezellig is.

Gelukkig hebben we Ome Cor nog om alles recht te praten wat krom is.

Ik ben lang lid van de Klapvee Clan geweest en weigerde mee te gaan in het op voorhand negatieve beeld. Maar als we zien wat er tot nu toe dit seizoen door spelers, technische staf én publiek gebracht wordt, dan is dat VER onder de maat. Dit heeft NIKS met het échte NAC te maken.

De oorzaken zijn bekend, de oplossingen en vooral of degenen die die moeten gaan implementeren, daar ook capabel voor zijn, niet. Ik ben mijn NAC-gevoel kwijt aan het raken en dat vind ik helemaal niet leuk. Maar ik merk, zoals meerderen, dat ik na ruim 25 jaar scc af aan het haken ben. Dat gestuntel op het veld met na afloop altijd dezelfde excuses kan me gestolen worden.

Hopelijk kan dit nog omgedraaid worden, maar waar we ons voorheen nog wel eens lieten horen, zijn we nu apathisch geworden. Dat is ook geen best teken.

Ruud, het NAC waar jij in speelde, staat MIJLENVER van het gepruts van de laatste maanden en jaren. Dat moet jij ook zien. Ga je er nog iets aan kunnen doen?

We dachten op te leven in de eerste periode, met frisse gedreven gasten die ervoor gingen en een team vormden, maar daarna is het wéér los zand gebleken en zijn team en individuen alleen maar slechter geworden. Hoe kan dat nou?

1    
jimcp

Als NAC nota bene thuis punten laat liggen tegen Den Bosch dan zit er iets niet goed. - Als je al niet scherp aan de wedstrijd begint... de tegenstander gewoon laat lopen. - Nou ja zeg.

-3    
Juupke

@Breda, ik ben het met je eens maar je bent het toch met me eens dat het wel erg stil was in het stadion! De jongens doen hun best en hebben volgens mij onze steun nu hard nodig.!

-10    
ome cor

@badeend
Jouw reactie geeft precies jouw manco aan. Jij bent net zo simpel als je nickname.

Het feit dat Bosschenaren ongestraft op de Bside kunnen staan...
Het feit dat Bosschenaren ongestraft in Beatrix kunnen feesten...
Het feit dat de carnaval supporter gewoon gaat feesten na zo'n partij....

Trek uw conclusies wanneer u met uw badeendje speelt.

2    
Observant

Avondje Nac —> Stille Nac(ht)...

8    
Badeend

"ongestraft"??

Kleuter. Ik heb zo vaak bevriende supporters van de tegenpartij meegenomen naar de Bside. Zolang die zich gedragen, kan dat en moet dat ook kunnen. Als ze gaan provoceren, wordt het een ander verhaal. Dan mag Ome Cor ze komen "straffen".

Get a life.

6    
10diego

Dogan had 1 goed jaar (na vele matige) in een aan de hand van Smeets goed draaiend team. Is geen speler die de ploeg aan de hand neemt. Kwam binnen met een maand trainingsachterstand en ging van blessure naar blessure. Lijkt mij nog wat aan de dikke kant.

Ik zie steeds meer mensen de in Zundert gestarte polonaise verlaten. Zelfs een ex BSR-redactielid die er diep in zat bij alles wat een NAC kostuum draagt, wordt kritisch.

Vanaf dag 1 heb ik geen vertrouwen in TVA en hij maakt die verwachting volledig waar. De Fries is ook geen uitblinker en de domoor poste op LinkedIn recent iets over zijn presentatie aan studenten in Tokyo waar hij ook zijn werk bij NAC aanhaalt.

Wat er gaande is, is vrij makkelijk te verklaren: “ je oogst wat je zaait”.

De grote drie maken verkeerde keuzes, telkens weer.

Maar deze site door mij, tot frustratie van enkelen, het verlengstuk vd PR-afdeling van NAC genoemd weigert nog steeds kritische vragen te stellen en het “ beleid” van Van Aalst cs ter discussie te stellen.

Een verloren jaar. Zolang de grote drie geen kennis en ervaring aan boord halen en varen op de adviezen van Edelenbos, zitten er mensen als de Fries en De Belg en blijven we een subtopper in de eerste divisie. Ook al zet je Pep voor deze groep, het is niks.

Hoe staat het met Kapuadi ?

3    
Nachoreca1

@ ome cor...badeend heeft gewoon gelijk. Dat de bezoekende blij is met een overwinning is logisch. Maar om deze vervolgens vrolijk door alle afdelingen van het stadion te laten lopen gaat niet. Lukt je ook nergens zonder batsen te krijgen. Ben daar geen voorstander van overigens maar is een feit. Kenmerkt overigens precies in welke fase we zitten; een ingeslapen gezapig roemloze telooorgang!!! We zijn op sterven na dood.

6    
Fred1

@ badeend, Nac horeca, zie mijn reacties onder man of the match waar ik probeer uit te leggen waarom het steeds mis gaat.
En waarom ome Cor vaak ongelijk heeft.
In de BC lopen alleen maar lui van de tegenpartij rond moet je die dan in elkaar slaan?
We kunnen best wel normaal met elkaar omgaan, richt je boosheid op die lui op het veld en op de bank en degenen die er jaar in jaar een zootje van maken.

3    
Ons NAC

Beste supporters,

Driekwart jaar geleden plaatste BSR hier een oproep om actief mee te denken over de toekomst van NAC en werd de projectgroep Ons NAC (voorhhen werkgroep supportersparticipatie) opgericht. In die tijd zijn we achter de schermen serieus bezig met de situatie bij NAC: de structuur, de eigenaren, het bestuur, de toekomst, alles.

Hiermee gaan we niet over 1 nacht ijs en de huidige situatie is niet met een protest even om te draaien. Want na veel overleg, voor- en tegenslagen lijkt een evolutie tot een stabielere oplossing te gaan leiden dan een revolutie.

Momenteel zijn we in gesprek met alle geledingen binnen NAC. We willen op korte termijn zeer graag iedereen betrekken bij onze plannen en voortgang. Het doel is duidelijk: de club moet voor de lange termijn stabiel worden en hiermee grijpen we terug op dé stabiele factor sinds 1912: de supporters.

Echter, er moet wel een basis gelegd worden waar we op voort kunnen borduren en waarmee deze stabiliteit binnen NAC gegarandeerd kan worden. Deze basis ligt er bijna, maar we vragen jullie om geduld. Deze plannen vragen om een gedegen voorbereiding. We treden snel naar buiten met meer informatie.

-1    
Nachoreca1

@Fred 1... de kern van het verhaal is vpor iedereen gelijk denk ik..mensen in elkaar slaan hoeft niet uiteraard, maar als zelfs quaars en van gorp tegen me zeggen in de bc dat er veel blije Bosschenaren kunnen rondlopen en we een gezapig clubje zijn geworden ga ik echt nadenken....

0    
FUALLITA

ons nac, je laat je labiliteit weer zien met je stabiliteit.

2    
Fred1

Maar beste NAC horeca 1 de meeste wedstrijden heb ik ook mensen van de tegenpartij bij, afgelopen vrijdag ook .
Dat is toch normaal in een BC.
En het viel vrijdag wel mee hoor , heb nov een pilsje met Bertus gedronken e had niet de indruk dat hij zich daar aan stoorde verre van hij zat met mensen uit Den Bosch.
Ik kom ook vaak in de BC van de tegenpartij en dat is toch de normaalste zaak van de wereld en dan sta ik toch ook graag zonder angst een pilsje te drinken.
NAC moet godverdomme gewoon voetballen dan gaan dat soort mensen ook veel eerder naar huis.
Nee laten we ons hier niet druk over maken een BC is uitnodigen van en uitgenodigd worden dat moet jij als BC lid toch weten?

1    
Nachoreca1

Fred1... misschien hebben we wel bier met elkaar gedronken hahaha. Heb na de wedstrijd 2 uur bij Bertus en jqn gestaan. Hij en ik storen ons niet aan Bosschenaren uiteraard maar wel aan de gelatenheid in alle geledingen van de club. De scherpe fanatieke kantjes zijn eraf. Betrap mezelf er ook op. Ben murw gebeukt. Overigens ben ik een slechte gastheer op mijn sponsorstoelen...kan geen supporters van de tegenpartij naast me dulden...hahaha

2    
Fred1

@ Nachoreca 1 , toegegeven ik baal er ook steeds meer van vooral omdat ik vrijwel nooit degene ben die de felicitaties krijgt.
Ik heb 4 stoelen maar neem geen 3 klanten meer mee, dat probeer ik toch minimaal te houden.

0    
Nacman

Maandag Bn de stem
NAC ontslaat BROOD

-4    
Joris

Wat was het ongekend stil in het hele stadion! We gaan op Willem 2 lijkt man man man

3    
jvt

Brood kan pas ontslagen worden als Epie & Hepie er beiden zijn.
Met hem zal linksachter Vrede ook vertrekken.
Wordt voor Brood een afkoopsom voor max 1 jaar met ontslagaanvraag etc 1,5 jaar. Weer minder budget. volgend jaar.

Natuurlijk stapelt Brood fout op fout. Brood wil Gradje Damen in de winterstop als versterking want dat was immers de man die hij steevast opstelde in de oefenpotjes terwijl ie alleen maar mocht meetrainen. Onze Tom had de man van Temse echter in zijn hoofd en er kwam wat aanwaaien via makelaars. Netjes binnen het verlaagde budget gebleven en zelfs 22 0f meer spelers. Brood heeft het voor het kiezen.

Nee heren, de selectie is wederom ziek, zwak en misselijk. Geen groeibriljanten, geen mentaliteit, geen ervaring en hardheid en helaas weer 2 en 3 jarige contracten. Kom er maar weer eens van af. Maar volgend jaar als we weer in de KKD spelen roept menigeen hier bij de eerste de beste naam van versterking "Ik heb er weer zin in" . Nou heren laat NAC nu eerst eens beginnen met goede leiders aan te stellen, het begint van boven af!

2    
Ivo

@JVT

Brood ontslaan heeft geen zin. Iedereen met gezond verstand kon weten dat het een overgangsjaar zou worden. Dus laat het hem maar afmaken ook. Het laat alleen zijn eigen onvermogen en koppigheid zien.

Je hebt met Olij, Riera, Noblejas en Monsalve een basis gelegd voor een prima verdediging. Van Anholt's contract loopt af, daar kan je in de winter al een slag slaan.

Het middenveld is te jong, dat riepen velen hier in augustus al en deze mensen hebben wederom gelijk gekregen. Dat je dan Verschueren als back gaat opstellen is een gotspe.

Er zit maar één ding op en dat is doorselecteren. Haal alsjeblieft niet nog meer huurspelers naar binnen, want als er de laatste 2 seizoenen iets slecht heeft uitgepakt is het dat wel. We moeten het weer op eigen kracht gaan doen. Nog meer primadonna's kunnen we absoluut niet gebruiken.

TvdA mag aan de bak. Nu kan hij laten zien wat zijn toegevoegde waarde is.

2    
GB

De grote 3 zijn de schuld bla bla bla, ligt aan de trainer bla bla bla. Nieuwe initiatieven maken alles beter bla bla bla. Het probleem zit m in de mentaliteit. Alles rondom Nac ademt gezapigheid en overschatting. Gebeurt vaker in en rond Breda. Er heerst gewoon geen topsport mentaliteit. De nieuwe ideen gaan alleen over vervanging van management, leuk hoor maar er moeten lange termijn plannen komen. En gezien de staat van de organisatie nu zou ik daar een paar jaar voor uit trekken en beginnen met het binden van partners uit alle lagen, voor de lange termijn die bereid zijn vanaf 0 te beginnen.

1    
Haafie

@GB

Er heerst inderdaad geen topsport bij NAC(wat wel vreemd is met city huurlingen) , en ik mis ook gewoon bepaalde mannen die de club willen dragen, ik bedoel bijvoorbeeld berghuis, is zo'n soort speler van feyenoord, wij hebben die niet, in plaats daarvan krijgen we van die huurlingen van 19/20 waar soms een hele selectie uit bestaat, ik neem dat niet zo serieus, sorry. Zolang we lekker door willen gaan met die jonge gasten, lekker blijven doen. We zitten vanzelf nog 10 jaar in die keuken divisie. Ga een volwassen team neerzetten met echte kerels. Maak Nac weer nac zoals het hoort te zijn, een club in de eredivisie, af en toe mindere periodes dat hoort erbij maar dit is tamelijk uitzichtloos nu. En dat zeg ik omdat we wel kunnen promoveren maar er in blijven lukt niet met huurlingen. Maargoed nac heeft ook niet veel te besteden dat is ook wel zo, maar er kunnen wel dingen anders hoop ik in de toekomst.

1    
chiel gabriels

Gewoon stoppen met trainer zijn !
Het lukt gewoon niet,je bent een aardige vent maar helaas,pindakaas !!

Laad alle berichten na dit bericht in