Overal waar we komen

BSR TV: Ruud Brood na NAC-Westerlo (1-3)

Da Pope

Opnieuw geen winst voor NAC vanavond. In Leende verloor de formatie van Ruud Brood met 3-1 van Westerlo. Twee weken voor de competitie lijkt NAC nog een lange weg te gaan te hebben, voordat de ploeg om de bovenste plaatsen van de Keuken Kampioen Divisie kan strijden.

Bron:
B-Side Rats, VI
Vorig bericht
Liveblog: NAC - Westerlo 128 reacties
Terug naar overzicht
90 Reacties
0    
Geelzwartwit

Hup NAC!

0    
Andre

Vorig jaar, lang gehoord dat het niet zorgelijk is. En de vraag naar damen mag die niet gesteld worden pffffffff

0    
Wallie

Ook al door het ijs gezakt.

0    
Schrikbarend

Jah bij en grad en kali weg

0    
Europa league

Ook gewoon niet confronteren waarom Damen blijft staan durf eens te zeggen dat de supporters hem niet goed genoeg vinden !!

0    
Eucalypta ..

Mario Been!

0    
Harry NAC

Ruud maakt zich zorgen. Hij laat duidelijk doorschemeren dat er spelers bij moeten.

0    
Mo

"Zorgelijk is het niet....." Dat zeiden ze vorig jaar ook en we weten allemaal hoe dat afgelopen is!

Ben ik nou zo slim of is Brood nu zo dom!

Zorgelijk is get GVD wel!

We gaan het zo niet redden en we staan weerrrr voor LUL!

Actie gvd! We hebben kwaliteit nodig en ja aandeelhouders, dat kost gvd wat! En andrts maar beter opzouten!

0    
Breda1912

Het is weer allemaal echt ontzettende bocht wat er op het veld loopt. Vraag me af of dit binnen twee weken recht te trekken is..

0    
Aj

Jongens er is geen geld. De aandeelhouders hebben ons weer gefopt. Dat miljoen komt er niet. Iedere losse euro wordt in de t3korten van de begroting gestopt.

Ruud en tom hebben een conflict over kwaliteit van spelers.

Drama is het.

0    
Fred1

Het is ook met interviews weer hetzelfde geen kritische vragen durven stellen, niet de stem van de supporter willen weergeven en van de 10 x 9 x die media geile Elalouchi voor die camera trekken. Niet zo moeilijk want dat misselijke kereltje meldt zich zelf wel als je hem niet vraagt. Het is uitsluitend open deuren intrappen meesmuilen en naar de mond praten. Valt mee dat Brood geen schouderklopjes krijgt. Durf eens kritisch te zijn , jullie zien en horen toch wat er echt speelt onder de supporters . Wat worden we nu wijzer hiervan?
Verder respect voor wat BSR doet maar dit slaat echt nergens op.

0    
Ger

Idd ben eens kritisch BSR!

0    
Cees

Ruud Brood noemt de resultaten in deze oefensessie niet zorgelijk? Dat mag Ruud vinden, drie nederlagen op rijd, tegen nu een Belgische derdeklasser, ja toch? Over het spel zelf is hij bureaucratisch, zoals de meeste trainers. Vertellen, maar feitelijk niets inhoudelijks zeggen, een kunst die ook hij goed beheerst.

Maar nu komt het, wat zegt Ruud verder, “er komen nog spelers bij”! Op een manier, van dat dat broodnodig is, toch Ruud? Maar hoeveel spelers hebben we inmiddels al gecharterd? Help me eens even, ik ben de tel kwijt.
Oh, maar die nu komen, oh......die,.....gaan er wel meteen staan en maken uiteraard de rest beter.

Oh nou snap ik het, na al die jaren van een lading miskleunen, gaan die “paar” spelers die nu komen “wel” plots een schot in de roos zijn. Dus jij weet hoogstwaarschijnlijk al wie dat gaan worden, omdat je je geen zorgen maakt.

Dus de supporters hoeven zich echt geen zorgen de maken, TD en Ruud?

0    
De muzikant

Alle waardering voor jullie inzet BSR. De website is aardig en de live verslagen zijn leuk, maar dit soort interviews kun je net zo goed niet houden. Als je de prangende vragen niet durf te stellen moet je ook geen zogenaamde interviews afnemen. Jullie zouden de stem van de supporters moeten zijn, maar op deze manier krijg ook de trainer t hier een onjuist beeld van en vindt hij dat hij het goed doet, of .... dat iedereen het toch wel pikt. Wat doortastender kan geen kwaad, of anders schrappen die flauwekul.

0    
Ouwe Spionkop

Wat een lulverhaal van Brood.Het spel ging helemaal niet op en neer.
NAC werd door deze matige Belgische 2e klasser vastgezet en kwam sporadisch op de helft van Westerlo.
Onbegrijpelijke opstelling met vd Gaag linksback en Filipovic op middenveld.Uiteraard tikkie terug Damen ook weer die er niks van bakte.
Brood lult hier alles recht wat krom is .
Waar blijven de vragen van de interviewer over Damen en waar de vesterkingen blijven? Of wordt terechte kritiek niet geduld?
Ik maak me diep zorgrn.

0    
LarsW

Zeg het maar, wat willen jullie horen?

We willen tegelijkertijd kwalitatief goede interviews, eveneens kritisch. Ruud Brood geeft vanavond zelf al precies aan waar de pijnpunten liggen, waarom het niet goed gaat, wat er voorin mis gaat, etc.

Ruud heeft aangegeven dat hij Damen laat spelen omdat hij een linksbenige middenvelder op die plaats wil. Ik ben het eens dat Damen het niet goed doet, dat meld ik ook in het liveverslag. Maar wat moet ik doen? Een vraag stellen waar we het antwoord al op weten? Damen mag een contract afdwingen, wordt veel getest en speelt op die plaats omdat hij linksbenig is, net als Ivan Ilic die later als het goed is op die plek komt.

Ik heb expliciet gevraagd of hij zich zorgen maakt, omdat er vier keer op rij verloren is. Daar geeft Ruud zijn antwoord op. Het is niet aan een interviewer besteed om een mening te geven. Als ik zou zeggen dat ik me zorgen maak, dan zegt Ruud: 'Prima, dat kan. Maar ik maak me geen zorgen.'

Er moeten versterkingen bij, dat geeft Brood ook zelf al aan. Ik ben blij met jullie feedback, maar begrijp alsjeblieft ook dat wij een balans proberen te vinden in het kritisch interviewen.

0    
De muzikant

Lars, die vraag kun, en moet, je wel degelijk stellen. Als strak de competitie is begonnen en de boogde linkspoot is geblesseerd of geschorst dan moet Brood een speler opstellen die wel de taak van Ilic over kan nemen. Desnoods maar een rechtspoot, maar zeker geen speler die eigenlijk geen contract dient te krijgen. Wel degelijk iets om extra na te vragen!

0    
Ouwe Spionkop

Wij willen concreet horen wat nou precies de bedoeling is van Brood met die Damen. Wel of geen contract.
Wij willen weten waarom het zo lang duurt dat Boris nog niet heeft getekend,
Wij willen weten waarom het zo lang duurt voor er versterkingen worden gehaald?
Dat zijn bv al 3 vragen die je op de man af kan stellen.
Overigens prima dat jullie je vrije tijd hierin steken. Maar beetje kritischer mag best. Suppoters maken zich oprecht zorgen . Probeer dat over te brengen,.
Brood neemt graag zelf het initiatief bij de interviews. Probeer dat te voorkomen.

0    
Joop

Ik. Hoopte dat het beter ging maar ik ben bang dat er 13 tot 14000 supporters weer voor de gek gehouden worden ik hoop dat ik ongelijk heb maar tot u toe is de realiteit een feit

0    
DnArno

Ik vind de situatie nu toch wel n beetje zorgelijk worden hoor.. Het middenveld stelt nu niks voor en om alle druk bij de broertjes Ilic te leggen vind ik wat kort door de bocht. We zouden toch niet meer alle hoop vestigen op de Ciry spelers? (Waar blijven trouwens de overige 2 huurlingen?) Er moet echt een kwaliteitimpuls komen op t middenveld en zeker de linksback positie is nu erg zwak. De arme Jethro is nu nog aan t bijkomen van alle vleugelspelers die hem langs alle kanten voorbij speelden in de voorgaande duels.. Negatief ga ik me nog steeds niet uitlaten omdat ik nog n beetje vertrouwen heb in de TD, maar als er niks bijkomt gaan we tegen Dordrechr echt de mist in..

0    
Badeend

Hier was na de afgelopen maanden het wachten op - de stampvoetende kleuters die menen van alles te "eisen" hebben van NAC en zelfs van BSR. Als we niet oppassen volgt er een herhaling van zetten als ten tijde van de problemen van DROL. Waren het niet dezelfde boze typetjes die de vrijwilligers van DROL verweten teveel hun hoofd in de aars van NAC te stoppen en/of juist niet "de stem van de supporters te zijn"?

Het enige verschil is dat er nu geen alternatieve web site is waar het gemakkelijk naar overstappen is. Een web site die lekker meedoet aan het polariseren en het afkraken van BSR, zoals destijds van DROL.

Begrijp me niet verkeerd, ik waardeer het harde werk en de vele uren van de BSR crew enorm. Ik snap ook best goed het commentaar van LarsW hierboven, al vind ik het persoonlijk onnodig en zonde dat je probeert jezelf uit te leggen tegenover het gejank van 8 van de 10 die zichzelf supporters noemen en DAAROM (...) "dus" recht hebben op van alles.

Nogmaals, het is te hopen dat iemand die clubjescultuur bij NAC ooit doorbreekt. Anders wordt het nooit wat. Ik hoop dat Brood, Hellemons, Eisenga en Van den Abbeele dat voor elkaar gaan krijgen maar uiteindelijk valt of staat het met de RvC - en dus met de bereidheid van De Grote Drie.

Hup NAC.

0    
Fred1

@ Lars, elke wedstrijd heeft Damen zwaar ondermaats gespeeld, zelfs tegengoals op zijn geweten. Zo’n speler haalt elk ritme uit het team en trekt het niveau omlaag. Dat is geen lulkoek dat is wat we allemaal zien. Dan mag jij dat toch vragen?
Iemand opstellen omdat hij linksbenig is dat is toch je reinste kul, dan kan je iedereen wel van straat halen die links kan schieten. Daarbij straalt deze speler ook lamlendigheid uit, dat zie jij dat zie ik en dat zien we allemaal. Inderdaad Brood zal je minder enthousiast ontvangen als je hem door de mangel haalt maar de waardering uit andere hoeken zal vele maken groter zijn. Wij hebben een stem nodig en die stem kunnen jullie zijn. Dat Brood zich geen zorgen maakt is een leugen, Damen opstellen is de boel besodemieteren en niet zuiver op de graat in mijn ogen. Mooi voorbeeld, Monsalve heeft bij Twente bijna een heel seizoen voortreffelijk back gespeeld en viel als centrale verdediger de eerste wedstrijden door de maand, misschien toch eens als back proberen?
Of wist je dat niet Brood? Je kunt dingen willen maar ze moeten wel haalbaar zijn en durf er ook eens vanaf te stappen als het niet werkt. Die drie amateurs op het middenveld daar ga je elke wedstrijd mee op je bek!

0    
Badeend

"Overigens prima dat jullie je vrije tijd hierin steken."

Veel schrijnender ga je ze niet krijgen. Mijn god.

0    
scheppioni

@ LarsW
Ons NAC maakt vaak dezelfde fout, vorig jaar ook al, we moeten nu niet rijk rekenen met gebr Ilic, Brood moet een team gaan smeden met spelers met een kontrakt, wat wel allang duidelijk is, we zitten met weer een belachelijke td !!

0    
LarsW

@Ouwe Spionkop

Bedankt voor je suggesties. Ik neem ze mee voor NAC - Panathinaikos komende maandag.
Laat in ieder geval duidelijk zijn dat wij maar al te graag de stem van de supporters willen zijn. Als dat niet goed overgekomen is, dan is dat (mijn) onze fout. De lat moet zo hoog mogelijk liggen.

0    
NAC4Ever

Wie zondag aanwezig is op de open dag kan zelf aan Brood de vragen over Damen stellen.

Ik begrijp LarsW wel. Eigenlijk zou BSR de vraag kunnen/moeten stellen, maar je weet het antwoord toch al. Dan kun je beter open vragen over het team stellen.

0    
scheppioni

Mijn gevoel zegt ook dat het nooit zal klikken tussen Brood en de abeele en daar is NAC de klos van, anders gaat een normale trainer niet een speler opstellen waarvan hij nog niet zeker weet of hij wel een kontrakt krijgt en linksbenige spelers zijn er genoeg binnen de selectie !

0    
Daan

De mannen van B-side rats doen het prima of krijgen zij zo direct ook nog de verwijten voor hun week in week uit fantastische werk.
Het stelletje idioten wat continue op de man speelt moet je gewoon negeren.
Het is slecht gesteld met onze club en ik zie voorlopig geen sportieve verandering laat staan verbetering .
Het gaat al lang niet meer over een trainer ja of nee of Damen ja of nee. De club is bestuurlijk verrot tot op de bone.
Ook het besmeuren van mensen als Peek, Smulders en Goetzee heeft tot geen enkele verbetering geleid.
De hele structuur moet op de schop anders vrees ik voor wederom een erg lang en donker seizoen .

0    
ome cor

Op de e o.a. manier lijken mensen hier te denken dat ze NAC moeten beoordelen als stabiele middenmoter in de eredivisie.

We zijn gedegradeerd, hebben nog altijd vrij weinig geld te besteden en in oefenwedstrijden probeert de trainer verschillende dingen uit.
Als Grad, kind van de club, zou mogen blijven dan is hij gedoemd te mislukken omdat een stel zakken hooi op de tribune denken te mogen en te kunnen oordelen.

Vroeger op het schoolplein kregen mensen tikken als ze iets negatiefs over NAC zeiden, nu denken lieden hier door hun jaarlijkse uitgaven van €200-300 opeens over kennis te beschikken en over het recht om NACspelers af te zeiken.
Sommige supporters noemden NAC afgelopen seizoen het lachertje van de eredivisie, maar zijn zelf een lachertje als het gaat om de definitie van het woord supporter.

En BSR aanvallen omdat ze niet wekelijks lompe zeikvragen van waardeloze supporters aan de trainer stellen is helemaal hooghartig, arrogant en te sneu voor woorden.

0    
ome cor

Aanvulling op bovenstaande:
Ik noem geen namen, maar degene die zich aangesproken voelen zullen het felste reageren.
#hoelaatikmekennen

0    
Semsi

Zwakke backs, geen voetballend vermogen in het centrum, geen body en creativiteit op het middenveld en geen scorend vermogen op middenveld of bij aanvallers.
Weer een aantal spelers ziek, zwak of misselijk.
Dit gaat een loodzwaar seizoen worden beste medesupporters. VDA is een nog groter drama dan Smulders.

0    
Ivo

In wat voor een ontiegelijke kutzooi zijn we nu weer beland. Kansloos verliezen, 4x op rij, dit keer van fucking Westerlo. Een Belgische 2e klasser. Woe hoe.

Het is ruim voordat het seizoen begonnen is alweer een teringzooi van jewelste. Er komen nog spelers bij, ja, dat zal wel. Over 2 weken begint de competitie. Op deze manier gaan we hard op weg naar de amateurs.

De TD is onzichtbaar, de trainer nu al radeloos en op het veld staan gasten van hoofdklasseniveau. Hoe kan dit? Wie is hier verantwoordelijk en waarom zijn diegenen niet geinterviewd.

26 juli en het godver al 2 voor 12. Zelfs voor NAC is dit een nieuw record. Ga je schamen.

0    
ome cor

Haha die Ivo ?

0    
Rubenac

@ome cor

Mbt die tikken ,dat geld nu nog.
Maar alleen aan mensen die NAC afzeiken en een andere club Supporten.
Maar veel die negatief zijn , baseren dat op verleden icm enorm veel liefde juist voor de club.

0    
Ivo

Haha die ome Cor. Die gelooft nog in promotie met Gradje en Mounir in de basis. ?

0    
Nick

Het probleem bij ons NAC zijn de GROTE 3!

Zolang zij blijven zitten, blijven wij in de ellende zitten!

0    
Mo

Klare taal LarsW!

Voor en door de supporters!

Chapeau!

0    
Ivo

Zondag is het open dag. Hoe triest zou het zijn als dan alleen de broertjes Ilic en Damen gepresenteerd worden. Ik zie ze er voor aan.

Met deze jongens gaan we niet eens in het linker rijtje eindigen. Tegen Dordt en Helmond gaan we al nat - puur op scherpte.

0    
Wouter

En wat vond je van de wedstrijd ouwe Cor? Want daar horen we je nooit over hé zeurkous?
Wat je van supporters vind dat weten we al dat is onder je nivo en beschimpen en mensen beledigen is je eerste natuur, maar wat vind je eigenlijk van voetbal? Vind je dat net zo leuk als braderieën aflopen, want dat was toch je hobby begreep ik ooit?
Wat is er trouwens mis met een ex prins carnaval , mag die geen mening hebben of telt die minder?
Wat ben jij een naar mannetje.

0    
Cees

Lars,

Lars je hebt absoluut niets fout gedaan. Je doet het met de beste bedoelingen. Je steekt er veel tijd in, anders hadden we niets, niets en nog eens niets! Je vragen zijn netjes en beleefd, mogen wat scherper zijn, maar hoever kan je redelijkerwijs gaan? Tja dat is een moeilijk ding. Mocht je dat zelf willen, ik bedoel, zie je daar de meerwaarde zelf van in, doen. Neem zeker de suggesties van de serieuze inzenders op deze site mee, maar niet van de oproerkraaiers. Die hebben geen recht van spreken. Een lastig iets, tel eerst rustig tot tien over hoe je een- en ander gaat aanpakken. Laat je niet leiden door de waan van de dag, al heb ik daar wel vertrouwensindex bij jou. Ik heb namelijk zelf ook dit soort werk gedaan. Blijf wel jezelf, nogmaals, je doet namelijk goed werk.

0    
Simon

Als na 5 wedstrijden in de kkd blijkt dat de ellende alleen maar groter is geworden, stel ik voor dat de supporters netjes massaal het vertrek eisen vd grote Drie! Voor mij part met spandoeken bij het stadion en in de stad.

Tot dat moment geef ik de heren nog het voordeel van de twijfel.

0    
NACbelg

23 juli heeft er een NEC supporter gereageerd op het interview van Brood na het 2-0 verlies tegen RKC. Moraal van het betoog was dat onze trainer geen kritische vragen wilde hebben, zelf de regie wil hebben en dat ze bij NEC blij waren dat hij weg was. Was dit fake nieuws?
Ik ben overigens wel blij met de BSR interviews en vind de commentaren van de vele coaches ook vermakelijk. De beste stuurlui staan aan wal. NAC zou ook NAC niet zijn zonder onrust.
Kregen we nog maar eens een trainer als TenCate die de hele regie in handen nam.

0    
Sander P

Idd Kul mbt het opstellen van Damen. Vd Gaag kan daar ook prima uit de voeten en is linksbenig.

0    
Harrynak

Robbert schilder
Danny holla

Linksbenige middenvelders met ervaring

0    
Bommel

Laat de mannen van BSR eens gewoon met rust stel kleuters. Zij zorgen elke wedstrijd weer voor een prima liveblog en prima interviews na de wedstrijden als jullie op je zolderkamertje achter je pc'tje zitten en naar een illegale livestream omdat je te gierig bent voor een Fox-abo of dat je moeder daar niet voor wil betalen. De kritiek slaat helemaal nergens op! Als de vliegende reporters van BSR elke emotionele comment moeten meenemen naar een interview is het eind zoek. Sinds zij deze interviews doen is maar al te vaak gebleken dat zij echt niet vies zijn van kritische vragen. Ik snap goed dat ze wel enige gezonde balans trachten te bewaren. Ga je er ongenuanceerd met gestrekt been in, dan is het straks gewoon klaar met die interviews.

Volgende week begint het dan. De eerste 6 speeldagen spelen we tegen denummer 10, 16,17,18,19 en 20 van afgelopen seizoen. De nummer 10 Cambuur krijgen we thuis, dus elk punt dat we verliezen tegen deze zwakke broeders (waarvan 2 jong teams) is er één teveel. Je zou zeggen dat dit programma voordelig is om vertrouwen te wekken, maar pakt het verkeerd uit dan is dat direct desastreus en loop je achter de feiten aan.

0    
misterbean

@Bommel
denk je nu echt als we kansloos van een Belgische 2e klasser verliezen, dat we dan potten kunnen breken in de KKD? Er komt nog wat bi op t laatste momentj? O ja, vorig jaar ook. Paniekaankopen en ondermaatse huurspelers, want het mag natuurlijk weer niks kosten.
En ik begin steeds meer te geloven dat onze patattenbakkende TD écht op vakantie is :-)
Proost allemaal!

0    
Breda

Lars laat je niet gek maken. Doe je ding. Die zeikerds met hun duimpjes hebben de site overgenomen. Het laatste wat jullie moeten doen is daar naar luisteren.

0    
Dutchbird

@Lars
Niks mis met deze interviews.
Jullie werken aan een band met Ruud Brood en je ziet dat hij BSR serieus neemt. Ik snap wel dat je dat niet gaat verpesten met irritante vragen, hoe zeer ze ook leven bij sommigen onder ons. Gewoon lekker doorgaan. (Die intro is heel fraai maar duurt helaas te lang.)

@Ome Cor
Misselijkmakend zoals jij reageert makker. Wat een kut zin: "Ik noem geen namen, maar degene die zich aangesproken voelen zullen het felste reageren".

Graag vervangen door: "Degenen die met hun arm in de reet van de directie kritiekloos de VDA polonaise lopen en een buiging maken voor de machthebbers, zullen hier waarschijnlijk weer scheldend en tierend op kritische supporters om zich heen gaan slaan."

0    
Nr. 20

BSR gewoon je eigen ding blijven doen. En degene die het beter weten. Ga het zelf doen!!

0    
denhulk

wie helpt nac we zitten in impassen brood wil zijn schoonzoon erbij en van de abeelen haalt geen versterkingen zo gaat nac naar de kloten kan iemand dit uitzoeken dat er een oplossing komt

0    
[email protected]

Misschien ook vragen hoe de vakantie van onze TD is geweest?

0    
Lamington

De chronologie in reacties is echt hilaaaaarisch!! Als iemand weer eens roept dat "we voor lul staan" komt dat naast het voetbal en bestuurlijk gepruts ook wel een beetje (..) door hoe de supporters onderling aan het bitchfighten zijn en het lieflijke verdedigen van BSR. Zoals een oud spreekwoord zegt:

Den lul uit den broecke lachen.

Als stem van de supporter mag -zéker na fondsenwerving- inderdaad kritisch opgetreden worden. Maar de kans is groot dat een afhankelijke supporterssite dit eerst goed met NAC moet overleggen. Als geen officieel nieuwsplatform zullen ze op 'Hoi, wij zijn een fansite over NAC!' niet op veel plekken (lees: stadions buiten Breda) worden toegelaten als pers. Daar lijkt dus een soort van samenwerking en afhankelijkheid van NAC. Daarom zullen ze niet tw kritisch worden en zo de boel onder druk zetten. Zo krijg je een NOS-achtig gekleurde berichtgeving.

Verder mag je prima kritiek hebben op van alles en nog wat als het ruk is. Eigenlijk zou je tikken moeten krijgen als je zo stom bent sat niet in te zien of je iedereen maar blijft afzeiken, keer op keer. Als er een zwak elftal staat dat in neerwaartse spiraal aan het optreden is moet je wel bijzonder achterlijk zijn om als een dolle feestvierder in de hosannapolonaise achter NAC aan te blijven lopen. Dat maakt je geen betere supporter, maar een ongeloofwaardige dwaas. Alles ongegrond tot de grond toe afbranden idem. Maar de situatie is wél dat het momenteel niet goed is, we over 13 dagen in Dordrecht staan en NAC niet klaar lijkt.

Dan kan je wel roepen dat de transfermarkt nog tot eind augustus open is, NAC is gedegradeerd en je niet mag verwachten dat het gelijk om de prijzen meedoet.... Dat.. roept.. NAC.. Zelf!! Die gaan bij monde van onze nieuwe directeur (en TvdA was ook niet gematigd optimistisch..) meedoen om de plekken 1 en 2. Die verwachting zetten ze zélf al neer! Of men dan realistisch is of populair roeptoetert..: Zij zijn degenen die er over gaan, zij zijn degenen die er kijk op hebben, zij zijn degenen die de weg uitzetten en zij zijn degenen die we mogen vertrouwen en geloven. Toch? Anders kan je mij ook wel bovenin de top van NAC wegzetten. Dan spelen we volgend jaar Europees voetbal na bekerwinst. Beloof ik zo.

En als het van de aandeelhouders hun generositeit afhangt, vertel dat dan. "Ja, promotie zit er niet in want we kunnen alleen 60%-spelers betalen". Geen doekjes erom en zoetsappig jankende goedpraterijen, de waarheid. Maar dat zal in de verhoudingsdriehoek aandeelhouders - Edelenbos - directie NAC in huidige setting wel nooit gebeuren.

Ik heb het al veel vaker geroepen en haast niemand sloot zich er bij aan (prima, zelf weten) maar deze degradatie is echt wezenlijk vervelender op alle fronten dan vier jaar geleden. Dat is zich al pijnlijk aan het ontvouwen en zal voorlopig niet beter gaan worden. Of er moet echt een héle hoge hoed zijn om uit te toveren. Dat betwijfel ik.

0    
Mama

Jeetje wat een klaag forum!
De selectie is nog niet eens compleet en daar gaan we weer, lekker zeiken met zijn allen.
Wat voor opstelling wil je met maar 4 wisselspelers? Denk dat Ruud niet veel keuze had voor de afgelopen wedstrijden.
Er moet zeker nog wat bij en daar zijn ze druk mee bezig
.
Er weleens aan gedacht dat Ruud mss wat laconiek reageert op de vraag of hij zich zorgen maakt, omdat hij weet met wat voor spelers ze bezig zijn en die gaan komen?

Ben het er wel mee eens dat ze nu wel snel met nieuwe aanwinsten moeten gaan komen, ben benieuwd!

Mss aankondiging nieuwe spelers op de open dag?

Kom op mensen stay positive!?

Goed werk mannen van Bsr!!!

0    
am

@mama
Eens alleen jammer dat de echte versterkingen zo laat komen. Maar dat zal zijn redenen wel hebben.

0    
Chris W.M.

@misterbean

TvdA liep gisteravond gewoon rond bij de wedstrijd hoor...

0    
Wouter

Je gaat toch over je nek van die ome Cor , die heeft zeeën van tijd en niets om handen vandaar denk ik de hobby’s het bezoeken van braderieën , de huishoudbeurs en elke editie van muziek op het plein is. En niet te vergeten dan ook nog tijd hebben om hier te reageren terwijl je alleen 's avonds de samenvattingen op studio sport kijkt en nooit in het stadion komt. En dan nog een mening durven ventileren, nooit over NAC of de wedstrijd dat kan ook niet als je het nooit ziet, maar alleen maar over de reacties van de supporters. Hij probeert op een heel onsmakelijke manier het geweten van de verzakers binnen de club te spelen.
Alleen de naam al “ ome Cor “ ..... dat kan je nooit serieus nemen.
Ome Cor u bent een nare onprettige man.
De reactie weet ik ook al wel , Woutertje, Wouter de kabouter, bla bla .

0    
Sanseveria

Ga aub zo door BSR. De meeste supporters zijn intelligent genoeg om te begrijpen dat het geen zin heeft om al het chagrijn van een aantal reageerders hier 1 op 1 door te spelen naar Brood. Ik hoor in zijn antwoorden een sterk vertrouwen in de nog toe te voegen versterkingen. Het zou overigens wel een prima vraag aan Brood opleveren waar hij dat vertrouwen op baseert. Jullie stellen doorgaans echt wel de juiste vragen.

Een vraag van de supporters die mogelijk nog wel gesteld kan worden is: "We hebben de afgelopen 2 weken niks gezien of gehoord van de TD en op het vlak van nieuwe spelers was het volledig stil, was hij op vakantie?" Ik begrijp van Chris W.M. dat vdA er gisteren wel was. Hopelijk tegen Panathinaikos ook, probeer hem dan voor de camera te krijgen om het hem zelf gewoon te vragen.

Het heeft geen zin om nogmaals te vragen maar de aanwezigheid van Damen. Er is al gezegd dat hij meeloopt voor zijn conditie, om zich in de kijker te spelen en omdat we, zoals we zelf ook duidelijk zien, anders gewoon niet eens met 11 man aan een oefenwedstrijd hadden kunnen beginnen. Maar Brood zal mede vanwege die afhankelijkheid nu nooit toegeven dat Damen geen kans maakt op een contract. Daarmee benadeelt hij namelijk het team.

Voor wat betreft de wedstrijd tegen Panathinaikos hou ik echt mijn hart vast. Dat zou wel eens een monster verlies kunnen worden. Daarnaast vind ik het dom van NAC dat ze deze wedstrijd niet gewoon vrij toegankelijk hebben gemaakt. Dan trek je een paar duizend extra bezoekers die dat alleen al met de drankomzet zouden compenseren. Nu maar hopen dat ze dat alsnog doen tegen RWDM.

0    
Ivo

Beste Ruud Brood, wat ik gewoon echt niet begrijp:

- We gaan naar een oefenwedstrijd met maar 4 wisselspelers, een keeper, 2 verdedigers en een spits.

- Er is geen linksback mee. Maar we betalen toch het salaris van Jurich Carolina? Waar is die dan? Had die een helft mee laten doen, dan kan hij zich zo in de picture spelen, of zich bewijzen richting technische staf.

- Hetzelfde geldt voor Reuvers, Brusselers en Kali. 3 middenvelders die nooit spelen terwijl we zo ontzettend aan het tobben zijn op het middenveld. Voor deze spelers wordt een andere plek gezocht. Geef ze dan de kans om zichzelf te laten zien.

- Weer Damen in de basis, wordt een beetje vermoeiend en vooral raar nu. Die kerel speelt al jaren bij NAC. Moest weg. En nu wordt hij weken getest (waarbij wederom het beeld ontstaat dat dit een matige speler is). Waarom dan eigen spelers geen voorrang geven?

0    
Fred1

Ik zou Brood en Damen één dringend advies willen geven. Als je zó graag elke dag samen bent , richt een familie elftal op en val ons er niet mee lastig met jullie familiaire aangelegenheden. Het wordt namelijk te gênant voor woorden. Het is precies wat Ivo hier boven aanhaalt, ik ga ernstig twijfelen aan de verstandelijke vermogens van sommige mensen en twijfel al een tijdje aan de zuiverheid van de bedoelingen.
Iedereen ziet toch, sinds Damen zich heeft aangesloten is het kommer en kwel, dat kan niemand ontgaan zijn zelfs die domme onzichtbare Belg. We worden met open ogen belazerd!

0    
ome cor

@Wouter
De pot verwijt de ketel.....
Maar mijn vermeende hobby als het bezoeken van de evenementen die jij noemt zijn hier bedacht. Al zou het geen ruk uitmaken wanneer het echt mijn hobby was. Dat jij naast het bezoeken van wedstrijden van NAC plenty of time hebt voor jouw hobby pik veroordelen wij hier toch ook niet ?

Ik kom al zo'n 30 jaar bij NAC en ik geef het eerlijk toe. Ik kom vaker langs het stadion gereden dan in het stadion, maar dat heeft met de frequentie van de wedstrijden te maken t.o.v. de frequentie van de werkdagen waardoor ik langs het Rat Verlegh kom.
Maar op een enkele wedstrijd na mis ik niet zo veel hoor.

Oeps....heb ik nu ook het ome-cor-in-de-WW sprookje ontkracht. Sorry Wouter.

0    
Sp1

Interviews zijn altijd leuk en waardeer het enorm, maar ik vind wel dat je aan brood kan vragen waarom hij zich op laat zadelen met een kwaliteitsarm elftal en waarom hij van mening is om steevast met Damen en El allouchi te moeten spelen.

0    
Sp1

En o ja... Trek die Tommeke TD eens voor de camera na de wedstrijd! Ben namelijk reuze benieuwd...

0    
Arie

Neem niet eens de moeite meer om de interviews te kijken. Net zoals ik daar vorig seizoen op een gegeven moment ook mee gestopt ben.
Weet ook niet waar LarsW op doelt dat het kwalitatief goede interviews zijn. Ze spiegelen namelijk 0,0 af wat er onder de supporters leeft.
Trek die TD eens aan zn haren voor de camera, als hij er uberhaupt was.
Er is geen positieve vibe, probeer dan ook niet de schijn op te houden dat er geen onrust heerst!

0    
Rudó

Zonder de hondstrouwe supporters was NAC al 10x dood geweest. Alle passanten van de afgelopen jaren (op notabene een paar huurspelers na) hebben NAC niet echt de glans gegeven die bij de club hoort. Sterker, je bent zoals eerder genoemd inderdaad het lachertje van de Eredivisie geworden. Dat ligt niet aan de supporters. Dat ligt aan een beleid waar een gemiddelde hobbyvereniging schaterlachend op de grond van ligt.

Ik begrijp dat we cult zijn, maar ik krijg soms het idee dat ze daar in de burelen nog letterlijk de klapper van van As aan het zoeken zijn. We zijn toch een profclub? Mag ik als trotse supporter verwachten dat er enigzins visie is? Je zit meer wel dan niet naar spelers te kijken die geen 3 keer een bal naar de juiste kleur kunnen spelen. Ik wil winnen. Juichen. Volgend jaar in een lantaarnpaal op de Markt hangen.

We zijn hartstikke tam geworden. (Opbouwende) kritiek is goed. Daar worden mensen beter van. Sla nou wel eens met je vuist op tafel. Zonder kritische supporters is NAC niks meer.

0    
Real Robert

Ivo schrijft terecht: waarom krijgt de linkspoot Brusselers niet ook een kans? Hij staat onder contract, zoook

Carolina. Die zullen we eerder slijten, wanneer ze een beetje spelritme hebben. En misschien verrast een

Brusselers ons nog wel. Nee, liever dezelfde spelers in een wedstrijd meerdere keren wisselen.

Damen: hoe kan een trainer toelaten, dat een contractloze proefspeler een vrije trap wegkaapt van een

contractspeler, die zich zou kunnen specialiseren in dit soort vrije trappen.

Zegt ook veel over die Damen trouwens. De appel valt niet ver van de stam. Weg ermee!

0    
Nacdictive

Het is allemaal weer veel van hetzelfde: veel gejank..
HupNAC, volgende week vrijdag begint een nieuw seizoen, nieuwe kansen!

0    
Viking

Zoals ik afgelopen seizoen al memoreerde ben ik Brood liever kwijt dan rijk. Hij heeft niks gedaan om Nac er in te houden. Niks anders geprobeerd. Het enige wat hij heeft gedaan is Damen van stal gehaald en dat doet hij nu weer.

Het niveau , sfeer en de drive bjj Nac waren de eerste oefenwedstrijden vele malen hoger. Ook wij als supporters begonnen er weer in te geloven.

Na het wegsturen van de verschillende proefspelers door Brood is het berg afwaarts gegaan. Brood is alleen maar oorlog aan het voeren met vd Abeele.
Een speler die weg mag van inze tevhnisch directeur wordt er weer bij gehaald door de trainer.
Sfeer verziekend.

De hoop gaat weer richting gevoel van berusting...

0    
Fred1

In alle eerlijkheid, de voorbereiding is finaal gekaapt door onze vriend Damen. Hoe je het ook wend of keert , sinds hij er bij is gekomen is het kommer en kwel , de euforie is omgeslagen in een negatieve teneur de prestaties zijn om te janken en alle hoop is verdwenen. Niemand maakt mij wijs dat er bij NAC niet wordt meegelezen wat er hier wordt geschreven, sterker ik weet heg zeker, daarom had men na de eerste reacties meteen af moeten zien van Damen.
Men heeft heg te vee laten komen.
Je kan toch niemand kwalijk nemen dat bij heg aanzien van de prestaties van deze luie voetballer associaties met vorig seizoen naar boven borrelen?
Dat hebben er toch ook veel met Elalouchi, deze spelers zullen nooit meer volledig geaccepteerd worden en blijven heg stempel op de rug houden did ze er vorig jaar zelf op hebben gedrukt. Als er zo over hé gedacht, geschreven en gesproken wordt moet je uit jezelf toch niet eens meer bij NAC willen spelen. Of hebben die gasten geen eergevoel?Damen ziet toch ook dat hij louter op voorspraak van zijn schoonpapa een contract kan krijgen toch never nooit op basis van zijn kwaliteiten, inzet en passie.
Waar zijn we bezig, de sfeer zit onder het nulpunt, we maken elkaar soms uit voor rotte vis, we worden als supporters niet gehoord, we hebben een trainer waarvoor we lucht zijn , een TD die niets uitvoert en niet communiceert, en last but not least er staat een selectie die niet eens in de eerste klasse amateurs mee kan en waar geen sikkepit werklust in zit.
Ga er maar aan staan.
Mij zien ze niet bij de open dag, sommige personen kan ik met de beste wil van de wereld niet verdragen.
Mijn Seats zullen vaak leeg blijven dit jaar als er niet snel iets verandert.

0    
Arie

Wat voor signaal geef je in godsnaam af als je halverwege de voorbereiding een speler die werd weggestuurd weer "mee laat trainen". Waar dat tussenhaakjes staat voor wat er gezegd wordt, maar ondertussen speelt hij alle wedstrijden mee. Wat moet de rest van een selectie dan denken? Wonder boven wonder kwam met zn terugkomst ook de klad in het spel. Onbegrijpelijk.

0    
willem 4,5

Grappig, nu kan Brood er weer geen ruk van, dom commentaar!

0    
Jeroen

Die kan er ook geen ruk van Willrm dat heb je goed in de smiezen.

0    
Peer

Ik zie NAC ook graag snel terug, maar als het (nog) erniet inzit ook prima. Maar doe dan geen valse uitspraken en beloftes. Zeg dat je met de jeugd wil bouwen. Dat duurt wat langer, maar dat vinden de trouwe supporters ook prima. Dan weten we waar we aan toe zijn en blijven we ook steunen.
Nu vrees ik dat er met de aankopen en praatjes in de media verwachtingen zijn gecreëerd die je niet waar gaat maken. Dan voelen de supporters zich enigszins belazerd. En dat verdienen we zeker niet na vorig seizoen. Altijd vol stadion en nu ook weer 13.000 seizoenskaarten.

0    
WillemBreda

Brood was zelf iemand die zo'n Damen meteen van de training had getrapt... Zonder blikken of blozen.

0    
Sanseveria

Fred1

Hou aub eindelijk eens op met je gezeur over Damen. We weten het inmiddels echt wel en zijn het er waarschijnlijk zelfs allemaal over eens dat hij niet voldoet. Maak je niet druk: hij gaat echt nooit een contact krijgen. Eén blik op de opstelling van gisteren maakt alles toch duidelijk? Damen is gewoon nodig om 11 man op het veld te krijgen. Dat is overigens op zichzelf al enorm triest en betekent dat er echt nog bergen werk te verzetten zijn voor vdA.

0    
Lamington

Ik zou ook wel willen weten waarom een speler die is weggestuurd vanwege het gebrek aan kwaliteiten en elders ook nirt goed genoeg wetd bevonden, dan weer een gooi mag doen naar een contract hier. Eerste berichtgeving was toch dat hij hier z'n conditie op peil mocht houden? Het is een zeer bijzondere situatie waar niet naar gevraagd mag worden, zo lijkt het. En dit hele gebeuren maakt in mijn ogen dat er weer een 'deze en genen' meer met eigen zaakjes bezig zijn dan met de club. En dat maakt dat mijn vertrouwen in ieder geval nog niet heel hard is toegenomen.

0    
Nick

De aandeelhouders willen hun aandelen niet verkopen. maar ze willen ook niet echt in de club investeren. Ze willen gvd HELEMAAL niets!

Met pappen en nathouden glijden we alleen maar verder af...


Opzouten graag, heren!

0    
willem 4,5

@ wouter. ik ga over mijn nek van jouw, als iemand kritisch is wordt ie afgezeken. Een aantal supporters scheppen er genoegen in om Damen en El A. constant af te zeiken, elke dag weer. Ook Brood kan er ineens geen ruk van, er is zelfs al een randdebiel die om Mario Been roept. De kans dat NAC gaat promoveren is nog altijd aanwezig, er zullen vast nog spelers bijkomen, maar een beetje bescheidenheid is gepast voor ons NOAD clubje, er is niet veel geld, geduld is dus een schone zaak. En verder scheld lekker door, daar worden we beter van, toch?

0    
Badeend

Makkelijk hè, de ellende waar NAC in zit allemaal wijten aan Damen en El Allouchi - niet toevallig spelers die al lang bij NAC zitten en zich altijd met hart en ziel voor de club hebben ingezet. Het is ook godverdomme altijd hetzelfde hier. Wordt eens creatief.

0    
diep holland

supporters - 19000 - liefhebbers. Durf zelf eens iets wat invloed heeft. Hoe ????

STEL EEN DEADLINE !

Wat voor 1 ?

Welnu, dat is aan jullie. Wat willen jullie je nog laten overkomen ? Waar ligt jullie grens ? BSRats, breng dit stantepede ( subiet dus ) in kaart, dmv een goed doordachte Deadline- vraagstelling.

Bijvoorbeeld.

Indien Nac, in de eerste 5 wedstrijden van de competitie, niet minimaal, 9 punten haalt, dan NO NAC Anymore Never Ever. Nac Voorbij !
dwz het huidige Nac Exit.

De 19.000 verenigen zich in een vereniging die zelf het heft volledig in handen neemt.

Kortom , laat het niet steeds gebeuren, met Nac, met jullie, met Breda.

0    
Cool hand

Ben ik de enige die nooit naar interviews van spelers of trainers kijkt of luistert? Al een tijdje geleden geleerd dat ze toch zelden iets zinnigs zeggen. Wat ze zeggen en wat ze werkelijk denken ligt mijlenver uit elkaar, dus waarom zou je ernaar luisteren ?

0    
Hans B.

Maandag winnen we van Panathinaikos denk .....

0    
Theo

Nog steeds bepalen de 3 PRUTSERS het beleid!

0    
diep holland

LarsW en DaPope

Lees Dead-line van Diep Holland. Neem buiten geluiden eens serieus, want ze zijn minder 'lost in Nothing ' Doe iets. Durf iets. Stel voor jezelf een grens, wat je waarom nog langer met Nac wilt mee-maken. Dat laat zich formuleren en voorleggen, zoals daar al eerder gebruik van gemaakt werd. Wat is voor jullie de dead-line ?
Waar en wanneer wordt er eigenlijk voor de 19.000 een grens gepasseert in deze ????????????

0    
Wouter

Willem 4,5 zoals altijd bij jou draai je de zaakjes weer netjes om, vandaar dat je ook niet erg populair bent hier en he altijd veel weerstand krijgt. Ik verbaas me er over dat er geen 2 achter je naam staat in plaats van 4,5. Zoals ik al zei je draait alles om, ik geef mijn mening zeg wat ik vind maar “ schelden “ ???? Kom op man geen onzin vertellen. Als ik ome Cor vervelend vind is dat nog geen schelden.
Maar mensen als jij en je vriend Cor hebben het zelden over NAC en alleen maar over mede supporters.
En dat is best jammer.

0    
Stan

@Fred
Jij hebt echt een plaat voor je kop. Alles op 1 persoon spelen onbegrijpelijk. Ga eens iets nuttigs doen.

0    
willem 4,5

@ wouter. Knap dat jij kunt beoordelen of ik niet 'populair' ben. Ten eerste interesseert me dat geen ruk en ten tweede doe ik ook geen enkele moeite om ook maar enige vorm van populariteit te verkrijgen. Het feit dat jij ook nog mijn naam wil veranderen in Willem 2 laat je kortzichtigheid en je domheid zien. Voor de rest is begrijpend lezen ook een vak, ik heb niet gezegd dat jij aan het schelden bent,( zeker niet doen tegen ome cor hé!) maar dat het gemeengoed is iedereen maar de grond in te boren. Ook is het nu weekend en je bekijkt het maar verder. Ik ga nu naar een oefenwedstrijd van Willem 2 tegen Goborowich uit Rusland, zij spelen 4e klas amateurs in St Petersburg.p.s Ik ga natuurlijk samen met mijn vriend (al meer dan 78 jaar Ome Cor) Proost!

0    
1949

Je zou ooit NAC van de ondergang gered hebben, er veel geld ingestoken hebben dat je zo goed als zeker kwijt bent en dan hier op deze site steeds weer afgezeken worden. Zolang we denken dat we een bijzondere club zijn, met 'bijzondere' supporters, die niets in de portemonnee heeft zal het nooit meer iets worden.
Overname door een 'sjeik' is misschien de oplossing maar dat kan niet bij een zo bourgondische en tegendraadse club......

0    
Fred1

@ Badeend , inderdaad niet toevallig dat die er al lang zitten, het gaat ook al lang beroerd in principe en ze hadden namelijk allang weg moeten zijn.
Bij elke andere club was dat immers ook al lang het geval geweest denk ik.
We hebben weinig goede herinneringen aan deze jongens, ééntje in de selectie was nog een beetje te verteren maar toen de tweede er bij kwam werd moeiteloos de draad van het laatste seizoen opgepikt en was de zoete smaak van overwinningen weer snel verdwenen. ( terug bij af )
Ik had het liefste elke herinnering aan het vorige seizoen niet meer op het veld gezien het heeft diepe sporen nagelaten bij mij en bij velen, maar blijkbaar zijn er toch nog mensen net als jij onder ons die deze knapen fantastisch vinden, onbegrijpelijk want ik weet niet waar je die positiviteit op moet baseren. Maar inderdaad het gaat de laatste tijd alleen nog maar over deze dissonanten waaraan ik me ook schuldig maak, maar ik kan het gewoon niet bevatten en een plausibele uitleg is nooit gekomen.
Brood lult alles wat recht is krom en ontwijkt vragen en ondertussen weten we niet waar we aan toe zijn.

0    
Felix

Wat een beperkt interview! Gaat lekker zo. Keep up the Good work TVdA

0    
Bwienet

Is er nog een mogelijkheid om te doneren aan BSR? Voor jullie onkosten/moeite? Vindt dat jullie puik werk leveren met deze uit de hand gelopen hobby.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja