Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na Go Ahead Eagles - NAC (0-0)

Das Phantom

Sydney van Hooijdonk mocht twee minuten meedoen tijdens de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles en was daar zichtbaar niet blij mee. Na afloop was hij vrij duidelijk in het gesprek voor onze camera: hij mist waardering, vertrouwen en snapt niet waarom NAC hem nog niet heeft gebeld. Iets wat wel de afspraak was volgens de spits. Speelt Van Hooijdonk na de winterstop nog voor NAC?

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Go Ahead Eagles - NAC 312 reacties
Terug naar overzicht
48 Reacties
86    
Moppernac

Ik ben niet zo,n fan van Sidney, maar we kunnen hem er wel gebruiken bij NAC.
En na vanavond kan ik hem wel begrijpen dat hij na volgende week de laatste wedstrijd bij NAC heeft meegemaakt en wilt vertrekken.
Wat heeft die jonge zich netjes en professioneel opgesteld voor de camera hier en bij Fox.

Dus volgende week snel TON LOKHOF halen en dat is nou precies het maatje van Pierre van Hooijdonk en dan hebben we nog een kans dat Sidney blijft.

25    
Jf

Mocht dit kloppen is het schandalig en moet Manders en Steijn beide weg want die is niet hoe je met mensen en werknemers omgaat. Jammer want had vertrouwen in Manders for

35    
Mo

Je wordt door Manders en Steijn belazerd, Sydney!

47    
Paul

Erg treurig om dit aan te moeten horen, hoe management hiermee omgaat. NAC hart huilt!!! Waar is Manders de laatste weken, toen het goed ging of bij het begin kwam hij graag in de media.. maar nu...

86    
Moppernac

Ik ben niet zo,n fan van Sidney, maar we kunnen hem er wel gebruiken bij NAC.
En na vanavond kan ik hem wel begrijpen dat hij na volgende week de laatste wedstrijd bij NAC heeft meegemaakt en wilt vertrekken.
Wat heeft die jonge zich netjes en professioneel opgesteld voor de camera hier en bij Fox.

Dus volgende week snel TON LOKHOF halen en dat is nou precies het maatje van Pierre van Hooijdonk en dan hebben we nog een kans dat Sidney blijft.

65    
Das Phantom (BSR)

“Beide partijen hebben de intentie naar elkaar uitgesproken om een samenwerking voor een langere periode aan te gaan, de gesprekken hierover worden in de aankomende periode hervat.” - NAC.nl, 30-09-2020

11-12-2020:
Clubtopscorer Sydney heeft nog niks vernomen van de club en er is volgens de spits geen gesprek én geen vertrouwen uitgesproken.

Hoe kan het zijn dat je niet om de tafel gaat met zo’n jongen? “Aankomende periode” is toch niet “over 2,5 maand kijken we wel even als je bijna transfervrij de deur uit kan lopen”

Ik vind het zo ontzettend pijnlijk, maar zou een vertrek van Van Hooijdonk inmiddels wel begrijpen. Twee minuten krijgen en dan de trainer horen zeggen: “Jammer dat hij niet de kans krijgt om nog tot een schot te komen”

Amai, zo zuur. Zo ontzettend zuur.

20    
N1912

Schrijnend, geen ander woord voor. Één van de inmiddels vele redenen waarom we zo snel mogelijk van deze trainer af moeten. Steijn maakt meer kapot dan dat ons lief is, laten we nou alsjeblieft niet wachten totdat het te laat is..

En ja, het is waardeloos om weer vroegtijdig te moeten breken met een hoofdcoach. Maar het alternatief is nog veel donkerder vrees ik.

30    
PatjeR

Hele doelbewuste actie dit van trainer en wellicht AD. Schrijnend en verschrikkelijk, om zo afspraken niet na te komen en in de pers te doen alsof alles koek en ei is.

De irritatie van Steijm spreekt boekdelen. Ze willen de van Hooijdonk(s) gewoon niet dus schrijf Lokhoff ook maar op je buik.-24    
Ed

Vraag me in deze af wat van Hooijdonk zelf doet. Met die grijns op zn gezicht zal hij ook wel een streepje hebben uitgehaald. Waarheid ligt ergens in het midden.

38    
Nonkel Frans

Sydney voelt zich niet gewaardeerd door de trainer wel door de supporters.
De trainer vindt Bilate spits nr 1 want balvast en sydney nr 2 want niet balvast.
De trainer gelooft dat Bilate ooit tot scoren komt.
Bilate is wat ouder.
De trainer verwacht dat de jonge Sydney dit accepteert. Hij is niet meer dan een ander.
Kind van de club of niet - dit is mijn aanpak - zegt de trainer.

En een interviewer van Fox of BSR moeten dit snappen . Tot zover.

Rationeel kom je een eind met deze aanpak.
Maar als de goaltjes uitblijven Steijn staat de jonge Sydney te briezen langs de kant en het supporterslegioen ook.
Dan kun je 2 dingen doen - je houdt vast aan je geloof en aanpak of je neemt het risico en wisselt 20 minuten voor eind van de wedstrijd.

Deze wissel op 90 minuten was een foute zet Steijn. Onrealistisch sowieso maar erger, deze actie heeft groter ondermijnend effect dan jou ratio kan bevatten.
Wees niet arrogant geef toe dat deze late wissel niet slim gekozen was.

Behandel deze jongen zoals je zelf behandeld zou willen worden Kom je afspraken na en geef hem normale realistische kansen.
Aan jou ook de keus of je je iets gelegen laat liggen aan de supporters..........als je een interview geeft praat je ook tegen hen. Onthoud dat.

-3    
Paul

Geen enkele NAC trainer ziet in hem de ideale spits voor NAC, ondanks ze er elke dag mee werken. Is gewoon te licht. Zonder zn achternaam was hij allang afgeserveerd. Komt helaas te kort.

26    
1 van de 2

Je kunt dit als trainer niet maken. punt.

14    
Leurenaar

"Ik weet het oprecht niet" je weet het wel Sydney maar je kan/mag nog niets loslaten... alle begrip jongen. Bedankt en succes bij je volgende club! Aan jouw liefde voor NAC heeft het niet gelegen... helaas was de liefde niet wederzijds.

22    
Van "taajlaand

Als er tegenwoordig iemand uit mijn omgeving met mij over NAC wil praten, kap ik dat gesprek ditect af.
Sydney heb ik al meerdere keren, net als hij zelf gezegd niet onze allerbeste speler genoemd, maar dit van gisteren kán niet!
"De club van toffe jongens is de "TROTS" van heel Breda..."
Zongen we ooit jarenlang.
De laatste jaren haast nooit meer.
Nu momenteel alleen maar schaamte....

-7    
Diep Holland


NAC

Stantepede

Slot, Lockhof

Sydney is wel degelijk de ster.

Ga niet aan deze kwaliteit voorbjj

Plaats hem , na de stop,

4 wedstrijden , volledig.

Dan 1 wedstrijd niet.

Bekijk het verschil !

Verdere meningen zijn onbelangerijk.Supporters, Lockhof en Slot grijp in !

Diep Holland

18    
Arie

Als je zo met een jonge gast uit de regio en jeugd omgaat ben je geen knip voor de neus waard. Zelfde geldt overigens voor Mashart die de ene week mag spelen, het naar behoren doet en vervolgens weer gewoon vervangen wordt door een rechtsback.
Wat doet de RvC ondertussen dat ze dit allemaal laten gaan? Die dwerg Steijn die lekker megalomaan TDtje loopt te spelen als een volgevreten idioot.
Dit kan en mag je van hogerhand niet laten gebeuren. Tijd voor actie. En dat heeft niks te maken met weer een trainer ontslaan helpt niet, dit gaat veel verder dan dat. Op Steijn kun je als mens niet bouwen, een huichelaar.

14    
GSG

En weer een baggerpot en inmiddels 8 punten achter op Almere, doodsonde want De Graafschap gaat het ook niet redden maar wij profiteren er wederom niet van.


Onze kapotte kapstok krijgt de voorkeur.......man man. Sydney weg, ik verlang terug naar Stokkers.........en straks bij het sluiten van de transferwindow weer geen fatsoenlijke vervanger hebben omdat er financieel niks mogelijk is zeker.

Steijn met zn fantasie- en risicoloos voetbal, spelers mogen allesbehalve creatief zijn. Het lijkt wel of afjagen over de middellijn wordt bestraft.

Laatste drie wedstrijden geen fatsoenlijke aanval gezien, dat is wel heel triest.

Steijn maakt het frivole bij De Rooij ook totaal kapot.....dit wordt de volgende die ergens anders wel gaat slagen.

En geloof maar niet dat onze Haagse Vrienden ons aller Tonny Lokhoff erbij willen hebben die zien ze als bedreiging.

Nog niet eens op de helft......18 uit 6.......en nu 11 uit 10.....man wat zijn we door het ijs gezakt zeg.

14    
geelzwartwit

Die blik van Sydney toen het over de late wissel ging omdat ze rekening hielden net Malone.. Zegt alles

Erg sneu voor Sydney allemaal en jammer dat NAC hem geen kans geeft echt door te breken.
Heel veel succes bij je volgende club.

We stonden erbij en keken ernaar.

17    
Guuske

Zo triest dit, of je hem nu een goede of slechte spits vind. Afspraken van directie die niet nagekomen worden. Die houding van Steijn, die achterlijke wissel in minuut 90? Vind ik überhaupt raar dat doe je alleen om tijd te rekken. Dit ettert door binnen de selectie. Buiten het Haagse kliekje ziet de rest ook hoe er met mensen word omgegaan. Hoe clubmensen als Hellemons waar jeugdspelers een bepaalde band mee hebben worden buiten gesloten. Wat een puinhoop maken Manders en Steijn van onze ooit zo mooie club. En als de slapers van Rvc in gaan grijpen is het te laat.

-5    
Harri

Iedereen met een beetje verstand ziet toch in dat Sydney te kort komt voor betaald voetbal. Of zouden alle eerdere trainers het ook verkeerd hebben gezien.... Gewogen en te licht bevonden.
Die wissel net voor tijd slaat natuurlijk nergens op, echt zn Manders streek die zoiets met vriendje Maurice bespreekt

-1    
Wanny

Die wissel in minuut 90 is vreemd, dat had van mij niet gehoeven.

Wat betreft de situatie rond Sydney.

Zijn laatste goal is immiddels ook alweer een eeuwigheid geleden. Daarbij betekent ie zonder goals ook weinig voor het team.

Hij is recent ook niet inzetbaar geweest op een wat knullige wijze.

En zorgt met zijn entourage, met daarbij ook BN De Stem, voor een hoop onrust. Er wordt gedaan alsof Steijn Cristiano Ronaldo aan de kant houdt.

Zo bezien kan ik me voorstellen dat Steijn er ook wel klaar mee is.

18    
ome cor

We moeten niet ineens gaan doen alsof Steijn met van Hooijdonk de allerbeste spits van de eerste divisie passeert, maar het is wel een eigen jeugdspeler die voetballend nog in de groei is.

Als je als trainer een niet-scorende spits haalt en die de voorkeur geeft omdat hij de bal beter kan vasthouden (maar dus niet scoort) dan sla je de plank volkomen mis.

En als je een speler vraagt om te blijven, belooft om met hem in gesprek te gaan en dat vervolgens niet doet en hem doodleuk 2 minuten speeltijd gunt dan ben je een respectloze hork. (@Manders, @Steijn)

Als Sydney of Riera zouden aangeven dat ze een warming-up niet nodig vinden en zo kunnen invallen dan zouden ze de wind van voren krijgen en helemaal niet meer invallen.

Dat je een uitgerangeerde Immers laat bepalen wanneer hij wil spelen en wanneer niet en of hij wel of niet een warming-up doet dan ben je ook een pruts-trainer.

Maurice, ga lekker de Kerst doorbrengen met de familie Immers, ga als bff-jes samen op vakantie, maar houdt werk en privé gescheiden.

Of je nu Louis van Gaal heet, Koeman, Advocaat of Maurice Steijn....als oud speler zou je toch godverdomme helemaal moeten weten dat ook jij niet groter bent dan de club.

17    
BREDA 1965

Nogmaals ,Pierre kon ook niet voetballen,maar was zeer doelgericht.Sydney,is ook zeer doelgericht,volgens mij gaat het om meer doelpunten te maken dan de tegenstander.Met Bilate alleen in de spits,raken we alleen de reclameborden,tribunes en parkeerplaatsen.Bilate zal nooit scoren.Steyn moet eens een keer normaal gaan doen,want ik ben hem na de afgelopen dramas gezien te hebben,SPUUGZAT

11    
JN

De eerste wedstrijd van Bilate in de basis werd hij hier bejubeld. Maakte zich sterk, won veel duels en had ook meer snelheid dan Van Hooijdonk. Daarna 3 keer heel zwak gespeeld.

Voorafgaand aan deze wedstrijd had ik nog enige begrip voor de basisplaats voor Bilate, maar zo omgaan met een kind van de club kan natuurlijk echt niet.

Je komt voor de derde opeenvolgende wedstrijd niet tot scoren en dan bedenk je in minuut 89 dat je je topscorer er maar eens in gaat zetten?

Een TD zou hier normaal even stevig op doorvragen. Maar ja...

3    
Wanny

Bilate moest wel spelen de afgelopen wedstrijden, want het alternatief was geblesseerd en er gisteren pas voor het eerst weer bij.

Als alternatief had Venema nog gekund.

0    
San Marco

@Patjer: Spijker op de kop. Ik denk dat ze willen breken met de Van Hooydonks, gezien de onrust, link met de pers, etc. Lijkt me ook plausibel en een keer nodig wil de club verder komen.

In het verleden heeft sr. er in het technisch hart met 6 "aanwinsten" in de winterstop zonder verantwoordelijkheid te nemen ook geen bijdrage aan lijfsbehoud geleverd. 8!! spelers in de winterstop er bij halen die we op YouTube ook wel hadden kunnen halen. Man man. Geen recht van spreken meer.

7    
076

Manders wegwezen. Die komt even afbreken wat met veel bloed zweet en tranen is opgebouwd. Nu is er wat geld om te bouwen, wordt het vakkundig weer afgebroken. Zonder TD ook nog. De heren deden het zelf wel even.

5    
Harrie

Zeer benieuwd of er (re)actie komt van de RVC en aandeelhouders. Bij voorkeur intern maar anders via de media.

7    
Scheppioni

Ik geef Sydney groot gelijk !! Maurice Steijn is bij mij helemaal afgedaan evenals die manders !!! Weer ontslaan ben ik niet voor in eerste instantie, maar met zo'n hondelul as Steijn ga je regelrecht naar de klote !! Tot ooit weer eens bij NAC Sydney, wanneer er hopelijk wel NAC mensen(Ton) aan het roer zitten !! Nog knap dat je inviel ..... en dat je naar die bilate moet zitten kijken ! Succes Sydney !!!!

3    
Pep

Waar zijn wij nou? We laten als supporters onze club weer gijzelen en doen helemaaaaal niets. Zo ga je niet met elkaar om. Na dit interview ben ik helemaal klaar met Steijn en dat had ik nooit vooraf gedacht.

2    
Vrouwke

Tis schandalig hoe ze met deze jongen om gaan natuurlijk. Maar het is beter voor nac dat hij gaat. Het gaat de hele eerste seizoenshelft al over sydney. Tis zonde voor deze sympathieke jongen maar hij is gewoon slachtoffer van een machtsspelletje.

2    
Pascal

Communicatie blijft een heel lastig ding in de voetballerij. Verwachtingsmanagement bij spelers en supporters is heel belangrijk. Als je vind dat je topscorer en kind van de club nog niet fit genoeg is... en je je team zo lang mogelijk wil laten staan om vertrouwen en automatismen te geven... en je communiceert dat vooraf, dan snappen spelers en supporters de te maken keuzes! NAC blijft een kruitvat met een hele dominante 5e colonne. Als de achterban zich gaat roeren, kunnen er gekke dingen gebeuren met trainers en directeurtjes. Het recente verleden met al die ontslagen bewijst dat!

5    
Tombola Breda

Ik ben er helemaal niet van overtuigd dat het voor NAC de beste optie is dat van Hooijdonk blijft. We moeten niet vergeten dat Hyballa hem ook op de bank liet zitten en de voorkeur gaf aan Stokkers. Maar ik ben wel van mening dat ze duidelijkheid moeten scheppen. Het gebrek aan transparantie richting van Hooijdonk is niet goed te praten. Je kunt die jongen toch niet zo voor spek en bonen laten aanmodderen?

14    
Heksenketel

Sydney komt veel tekort, maar veel waardering voor dit interview! Knap dat je zo kort na de wedstrijd vol met emoties, zo'n interview kunt geven. Hij is pas 20 jaar. Ik vind het een heel afgewogen interview.

14    
Fred1

Sydney is gewoon een hele lieve jongen die een geweldig goede opvoeding heeft gekregen.
Pierre en Corine hebben gewoon twee geweldige kinderen op de wereld gezet en de juiste normen en waarden bijgebracht.
Hij wil écht het liefste bij NAC blijven, ik ken de familie redelijk goed en het klopt 100% dat de belofte van NAC er is om al eerder te praten en met een aanbieding te komen.
Kijk de interviews bij de diverse media na de wedstrijd met Steijn er eens op na , hij liegt dat het gedrukt staat, zegt op bepaalde punten steeds iets anders.
Zijn gesprek met Sydney heeft hij blijkbaar dan toch niet erg overtuigend overgebracht. ( het is toch voor ons als supporters een ramp om uit de mond van Sydney te horen dat Steijn het voorlopig zo laat staan, dan weten we genoeg , het komt niet meer goed met NAC dit seizoen )
Sydney heb nog even geduld met die laveloze kapstok Bilate is het binnen de kortste keren gedaan, dat kunnen ze niet overeind houden, heb nog ff geduld dan is ook Judas Steijn weer exit , want ook zijn positie is onhoudbaar, ook Steijn zal tegen de lamp lopen.

-19    
Anoniem73

Ga alsjeblieft weg. Onrust stoker.er word geen elftal om je heen gebouwd dus doe nu niet of jij Maradona bent en het allemaal weet pppfff word echt dood dood moe van dit kind. En o ja neem Immers mee svp.

5    
DunErwt

Tis ronduit schandalig van NAC

6    
Fred1

De censuur bij BSR gaat me de strot uit komen.
Willekeurigheid ten top .
Dit is precies waar het met ons NAC heen gaat.
Voetbal is emotie.
Als hier berichten van mij worden verwijderd waarin niks expliciets staat dan ben ik er klaar mee.
Ik zie hier beledigingen voorbij komen die mensonterend zijn en gewoon worden getolereerd.
Nog één laatste tip, want dit is mijn laatste bijdrage , durf die spierballentaal eens te bezigen als je de trainer een interview af moet nemen, en lul hem niet altijd naar de mond.
Tabee het beste allemaal.

-11    
@

Svhd is een hele beperkte voetballer, doe mij maar R. seuntjes, ;Wij; zijn er blij mee.

2    
Scheppioni

Gewoon blijven Fredje !!

3    
Luisindepels

BSR, het mag wel wat feller ja, in de interviews. Op dit forum zitten de de fans die het stadion, in één nacht, voorzien van een tweede ring. Dat zwakke interviewen mag wel met wat meer gif. 'Wij zijn NAC', toch?....jullie hebben genog kwaliteiten, journalistiek gezien dus de beuk erin. Tis mooi geweest met dat slappe gewouwel!

-11    
De staantribune

Als ik Sydney een tip mag geven, laat op de training zien dat je onomstreden bent ipv als 20 jarige ( nog niks bewezen) te lopen zaniken in de pers. Ben blij dat je eerste selectiespeler mag zijn bij NAC. Als je wil voetballen en waardering wil krijgen begin je met keihard werken en laat je het zien in de minuten die je krijgt. (ook al is dat 2 min)

2    
Vreven4President & HyballaFurFurher

Te bizar voor woorden dit. Hij moet gewoon bij NAC blijven. Zoveel potentie, jongen van de club en uit de buurt...

Hoe kan het dat NAC altijd zo slecht met eigen jongens omgaat. Dit is een patroon wat zich jaarlijks herhaalt. Ik word hier echt boos van!

-3    
Frans

Hou toch op met dat gejank over van Hooijdonk. Of er geen belangrijkere zaken bestaan dan deze omhoog geschreven speler. Papa ,van Hooijdonk speelt al lange tijd een dubieuze rol en gebruikt “vriendje” Blanco als boodschapper.

0    
Hugo

Gelukkig hebben we goalgetter *ahum* Bilate nog.

-3    
Cees

Als NAC een afspraak niet nakomt, dat volgens Van Hooijdonk! Is dat niet correct, zou je zeggen. Maar Van Hooijdonk is voor NAC in zijn algemeen niet interessant genoeg. Gewoon omdat hij een zeer matige speler is. Verder de constante onrust met o.a zijn vader. Ook als het goed zou gaan! Dat komt een club niet ten goede. Ik snap NAC, betreft het algemene plaatje. Beter voor de club is dat hij vertrekt. Maar, nogmaals, als je iets “afspreekt” moet je het normaal gesproken nakomen. Maar wij weten ook niet exact de vinger op de pols te leggen waarom dat niet gebeurt is? Wij zitten er niet de hele week “bovenop”. Mogelijk is er tussentijds iets voorgevallen, dat men bij NAC denkt, aan men hoela met die eerdere afspraak. Maar dat is speculeren. Ook Sidney v. Hooijdonk, zegt echt niet alles! Dus, vertrekken, dat is het beste voor iedereen.

5    
Braze

Concurrent Bilate heeft in heel zijn carrière tot nu ,hij is 28 jaar, nog nooit bewezen te kunnen scoren.
Didney is 20 en is nog steeds topscorer bij NAC, ondanks het feit dat hij meer niet dan wel mag spelen, vernedert wordt dor de trainer(invalbeurt in 90e minuut), belazerd wordt door de Algemeen Directeur.
Het personeelsbeleid bij NAC is aan revisie toe.
Door dit maffe gedrag van Manders/Steyn wordt bij NAC bakken geld weggegooid

4    
Bredafun

zojuist nogmaals dat interview met Steijn bekeken, en als je dan Sidney zijn verhaal hoort, en combineert met dat van Steijn, dan denk ik dat er meer aan de hand is daar.
Maar ik blijf me af vragen waarom Steijn zo'n Bilat de voorkeur geeft (die nota bene nog geen ene drol heeft gepresteert hier), en elke keer in de basis staat?
Waar stuurt Sidney op een totale respectloze manier de laatste minuur nog even het veld in, en al sje aan het eind hierover uitleg vraagt wordt ie helem aal opgefokt. Je respect is gedaald naar 0,0 Mr. Steijn!
What the fuck is hier aan de gang???
Steijn is in ieder geval down hier! Totaal niet meer geloofwaardig met z'n zoete praatjes. er komt totaal niks uit met wat hij iedere week beaamd. Eruit met die gast.

2    
Bor de Wolf

Het maakt helemaal niet uit of Sidney wel of geen goede spits is.
Iedereen mag daar zijn eigen mening over hebben.
En of Stein, van Gaal, Ten hag of Koeman trainer is van Nac of welke club dan ook.
Dit doe je niet!!
Zo respectloos om een speler in de 90ste minuut in te brengen en dan 220 seconden mee te laten doen.
En dan daarna voor de camera ook nog zeggen dat hij met Sidney nog iets probeerde om te scoren.
Sidney had moeten weigeren!!
Ik had tegen Stein gezegd " wat denk je zelf pannekoek!! "

Laad alle berichten na dit bericht in