Wij gaan niet opzij

BSR TV: Maurice Steijn na Go Ahead Eagles - NAC (0-0)

Das Phantom

Maurice Steijn weet dat zijn ploeg vrij weinig heeft aan een punt tegen Go Ahead Eagles, maar was in ieder geval blij dat hij beter voetbal zag dan de voorgaande weken. Na afloop hadden wij het met de trainer over de wedstrijd, de wissels, het niet scoren van doelpunten de vraag die iedereen in Breda heeft: waarom brengt hij Van Hooijdonk niet eerder binnen de lijnen?

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
69 Reacties
171   21  
Moppernac

Ik ga al 50 jaar naar NAC, maar zo,n klootzak al MARICE Steijn nog nooit meegemaakt om een eigen jonge jeugdspeler zo te vernederen om in de 90 ste minuut te laten invallen.
En zelf met een grijns op zijn kop over het veld te lopen na de wedstrijd.
Nog nooit zo,n misbaksel meegemaakt

83   14  
Mo

Ik heb graag dat je vertrekt, Maurice!

63   3  
Jf

En jahoor door de mand gevallen. Wat een slap excuus en wat een leugens vies en zwak. Misschien had je Riera dan moeten laten starten ipv je vriend Malone en Immers brengt zeker rust slaapverwekkende rust.

Goed gesprek met Sydney is duidelijk je eigen visie maar niet die van Sydney..

171   21  
Moppernac

Ik ga al 50 jaar naar NAC, maar zo,n klootzak al MARICE Steijn nog nooit meegemaakt om een eigen jonge jeugdspeler zo te vernederen om in de 90 ste minuut te laten invallen.
En zelf met een grijns op zijn kop over het veld te lopen na de wedstrijd.
Nog nooit zo,n misbaksel meegemaakt

23   8  
Frits

Beste clubgenoten, maak massaal een statement van de opmerking van Mo!

43   3  
Nilles

Maar als we massaal willen dat Steijn vertrekt, staat er waarschijnlijk weer een volgende connectie klaar. Een connectie die past is de trant van Dijkhuizen, Brood, Gudelj etc. Naar mijn mening is dit een impopulaire mening maar ik denk dat het tijd is voor nieuw beleid. "De grote drie" die nu de beslissingen nemen staan al jaren garant voor slecht beleid en hebben vooral niet verder gepakt op het moment dat ze Vreven buiten gooiden. We zijn zelfs nog verder terug gegooid. We hebben jarenlang geroepen dat we onze ziel niet willen verkopen maar ik ben bang dat we hier nu de prijs voor betalen. Ik pleit voor een nieuwe, verfrissende wind. Teach me if i'm wrong...

22   3  
Henk

@Nilles

Je hebt gelijk dat de aandeelhouders onze club kapot maken, maar laten we ook massaal hun keuze voor M.S. afwijzen!

18   4  
Maarten

Wij, de supporters, moeten ons meer laten horen. Onze BSR is als medium uitstekend geschikt als stemmachine!

17   2  
Nilles

@Henk
Vanzelfsprekend dat ik de keuze afwijst. Maar we blijven routine dieren. Zolang we de grote drie laten zitten maar de trainer laten vervangen, zullen we de volgende uit de klapper blijven krijgen. Het is tijd voor een beleid dat de supporters geeft waar het recht op heeft.

9   16  
Bommel

@Nilles, teach me if I'm wrong???
Kom jij er nu serieus na 7 jaar pas achter waar de schoen wringt?
Moet wel een flinke steen zijn geweest waaronder jij hebt geleden. Hou op zeg!

9   0  
Nilles

@bommel
Als het zo'n gezond verstand was dan had ik menig supporter al moeten zien reageren onder het mom van "tijd dat de grote drie vervangen worden". Maar naar mijn inziens roepen we telkens om een nieuwe trainer. Mijn angst is nu dat we over een wedstrijd of twee, wederom, een nieuwe trainer zouden moeten gaan zoeken ( nummer 8 in 4 jaar tijd). Het zou voor mij het probleem niet meer oplossen.

18   6  
N1912

Wat mij betreft is deze man volgende week geen hoofdtrainer van NAC meer. Hoe waardeloos het ook is om weer vroegtijdig afscheid te moeten nemen van een hoofdcoach, met Maurice gaat het ‘m simpelweg niet meer worden. Het alternatief, Maurice laten zitten in de naïeve hoop dat er vroeg of laat toch nog iets opgebouwd gaat worden, zou tegen beter weten in zijn. Letterlijk niets wat er op wijst dat we op termijn beterschap mogen verwachten. Sterker nog, Steijn lijkt eerder in recordtempo alles aan het afbreken te zijn.

Ik identificeer me 0,0 met deze gozer als hoofdtrainer van NAC en zou er vreselijk van balen als we straks achteraf moeten concluderen dat we veel te lang met hem hebben aangemodderd. Waarschijnlijk met als gevolg dat we als een Roda JC ergens ver wegzakken in het KKD moeras. En dit scenario lijkt me realistischer dan dat we wonderbaarlijk zonder aanknopingspunten ineens een goed geoliede machine gaan worden. Dat gaat gewoon niet gebeuren.

43   2  
Bommel

Ik snap dat de interviewer nog langer dan vandaag zijn werk wil blijven doen en daarom rekening houdt met de verstandhouding. Toch had ik graag het antwoord op de volgende vraag gehoord: Maurice je bent zelf als speler met 10 jaar ervaring in de Eredivisie gepokt en gemazeld. Wat betekent het voor een fitte topscorer die zijn club 3 wedstrijden lang tegen laagvliegers Oss, Dordrecht en Eagels niet zag scoren, om pas in de 90e minuut ingebracht te worden? Hoe zou je zelf daarop reageren Maurice? Vind je dat niet vernederend? Waarom vind je het zo raar dat een journalist daarop doorvraagt?

17   1  
Bommel

@Nilles,

Dat is onderdeel van het probleem bij NAC, maar dat heb ik onder "tikkie naar het zuiden" al uitgebreid verwoord. NAC heeft 14 trainerswissels gekend in 10 jaar. Met goede beleid in een gezonde organisatie hadden we nog niet de helft van die trainers versleten. Brood, Dijkhuizen en Van der Gaag waren allen prima trainers, maar bij een doodzieke club is het onmogelijk presteren. Ik vind Steijn echter veel minder geschikt voor NAC. Maar op een zeker moment mag je blij zijn dat er überhaupt nog een trainer instapt. Steijn deed het, maar onder een hele zware voorwaarde. Contract voor 3 jaar, zodat hij verzekerd zou zijn van een flinke zak geld wanneer ze hem voortijdig de laan uit sturen.

14   6  
NAC!!!

Wat een gezwam weer.

Heb het al vakergezegdj, de grote 3 moeten dringend oprotten. Ze maken heel de club naar de kloten met mensen aan te stellen die er geen verstand van hebben.
Wij supporters laten dit al zeker 5 jaar toe, en we doen niks!!!
Het houd een keertje op mensen.

27   4  
PatjeR

De hele lichaamstaal klopt niet... er speelt heel veel. En nu is Steijn ineens geen TD meer en verschuilt hij zich achter Manders? Kansloos. Ik weet niet wat of wie de boel verziekt heeft maar let maar op Sydney, Olij, Riera en misschien Haye vertrekken.

Heel vreemd dit allemaal...

20   4  
Nacbreda1989

Steijn je wordt steeds ongeloofwaardiger(en je vriendje Manders ook). Je hebt een blik die ik niet vertrouw! Waarom komt Manders eigenlijk niet meer aan het woord op deze site?? Laat ze maar is met duidelijkheid komen ipv lul praat. Echt zonde hoe er met onze(nac) jongens wordt omgegaan. Niet alleen v Hooijdonk ook een Mashart (die laat aan de bal meer zien dan een rutten). Als je geen scorende spits opstelt, promoveer je nooit!

26   4  
Sjef de gevulde koek

Ik snap er geen reet meer van. Echt waar niet. Als dit mislukt dan kun je maar 1 ding concluderen. Heel Nac is dood en dood ziek en wij als supporters mogen echt is heel hard in gaan grijpen. Steijn is een prima trainer maar komt over als een idioot momenteel. Ook dat van hooidonk verhaal stinkt aan alle kanten.

6   28  
Diep Holland

BSR

Breng in winterstop. Tijdens een kerstdiner voor 3.

Hyballah, Vreven en Slot

Bij 1 !

Midden in het stadion, een gedekte tafel.

Drie kaarsen.

Drie stoelen,

Deze 3,

De nieuwe grote drie ! De echte !

Zij stellen het gerecht samen.

De warmte, als op verwarmd terras.Hangt om hen aan daartoe geplaatste palen , te stralen.

Het gespreksonderwerp mag helder zijn.

Na de eerste 3 kwartier, een pauze van 1 kwartier.

Nu, wederom 3 ( wie ? ) de zogenaamde grote drie. Weten jullie de namen?

Dan, in de verlenging.

Wederom de 3 echte grote 3, dus

Vreven, Hyballah, Slot

en de 3 redactie supporters.

Inmiddels , uiterst sober, met de derde gang


zet de camera aan. Geluid aan.

Meer zeg ik niet.

Regie en scenario . BSR

Neem dit op je bordje!

Diep Holland

4   19  
Diep Holland

Toevoeging aan script ‘ de grote 3 ‘

Het concept. Uiterst strak gegeven !

Maar op het witte tafelkleed , zou je, ter illustratie, steeds, de beelden kunnen projecteren , die aantonen, wanneer het wel goed loopt , en wanneer niet.

Dan is het , mits goed opgenomen, al haast een speelfilm .

Met als titel

Wat speelt er bij Nac ?
En sub titel
Waarom speelt het niet.

Of , met als opening,

iemand , draait bij stoplicht zijn autoraampje open, en vraagt aan , de ernaast staande fietser’

Weet u,
Waar het trainerskerkhof is.-

Verder is het aan jullie !

8   6  
den hulk

stein heeft geluk dat er geen publiek mag zijn anders riepen de supporters we gooien stein in de mark

24   1  
Nonkel Frans

Steijn vindt dat iedereen zijn keuze moet accepteren. Hij gaat de mist in zonder TD die de zakelijke afspraken en goede relaties met de spelers bewaakt.

Alles zelf doen, steken laten vallen in de relatie met spelers en supporters, arrogant worden voor de camera. ......ganiegoedkommuzoSteyntje

13   9  
Pressing boven winnen

Hyballa was zoveel echter. Doe kon ook direct zijn etc. Maar nooit is er een interview geweest waarvan hier iemand iets negatiefs zei.

Vergeet hem niet... Hyballa.

Manders heeft hem kapotgemaakt voor heel Nederland. Manders... Mattijs Manders... Ga nou toch weg.

Rvc, die gast met dat vieze haar, haarman, haarbal, hoe heet die gast...
Gat toch weg man.

10   3  
Maarten

Steijn, Rot op

21   2  
Sjef de gevulde [email protected] Holland

Godver wat neem jij op vrijdag avond man haha dat moet ik ook hebben dan weet ik zeker dat de wedstrijd een stuk aangenamer kijken was

20   1  
Da Huge

Hij heeft al lang de handdoek in de ring gegooid. Hij straalt NUL motivatie uit.

Afschuiven begint al wat betreft Sydney. Wat een deceptie deze trainer.

25   5  
Arie

Sydney hoeft zich niet te bewijzen. Waarom speelt de TOPSCORER dan niet, lul!
Bilate moet zich wel nog bewijzen, maar kan er geen klote van. Denk even goed na, een spits van 29 die er nog nooit in is geslaagd meer goals te maken in een heel seizoen dan Sydney er nu al in heeft liggen!
Pleur op man.

14   2  
RaRa

Je kunt als werkgever ook gewoon netjes zijn door te zeggen dat je met iemand niet door wilt. Dat is wel zo eerlijk. En gezien zijn kwaliteiten, hij heeft ook heel veel mindere wedstrijden, niet eens onbegrijpelijk.

18   2  
NB

Gelukkig is onze vriend Vreven nog beschikbaar. Ik mis echte passie bij Maurice Steijn, gewoon echt het emotioneel meeleven met je ploeg. Steijn is een prima trainer overigens, als je doelstelling handhaven is.
Hij maakt van de ploeg een kluis, maar die dingen zijn ook vreselijk zwaar en loch moeilijk in beweging te brengen. Dat is exact wat dit NAC uitstraalt.

Daarnaast begint hij ook een beetje neerbuigend te worden naar mensen met kritiek, alsof hij een hele meneer is in de voetbalwereld. Ik zal hem even helpen, op VVV na heeft hij nog niet zo veel laten zien.

6   2  
Nacorakel

Ben benieuwd wat Manders en Steijn op het shortlistje hebben staan nu er minimaal een centrale verdediger en een spits in de winter vertrekken.

Zit er nog wat weg te rotten op de bank in het rechterrijtje ere?

23   2  
Pannelap

Maurice, met het inbrengen van Van Hooijdonk voor slechts één minuut (bij een f*cking 0-0 stand)....laat je zien dat jij een grote, zielige, respectloze flapdrol bent.

Ik ben klaar met deze trainer!

18   3  
Tram

Onze trainer had deze week geen tijd voor een gesprek met Sidney, en laat hem zonder gene in de 90e minuut invallen. Ongelofelijk dat je dat als werkgever laat gebeuren, Manders.

Zes wedstrijden in de KKD zonder goal. Maurice, dit ligt niet aan gebrek aan vorm van Bilate maar aan gebrek aan kwaliteit.

Dikke onvoldoende Maurice. Als trainer en als waarnemend TD.
Of mag jij ook jezelf evalueren?

12   2  
Tram

Ps wel NOAD gezien, ook bij Bilate veel inzet. Maar de treurige conclusie is dat hij op alle fronten tekort komt.

11   5  
Pannelap

NOAD Sydney!!!!!!!!!

Maurice gaat binnenkort gewoon de Singel in!

5   3  
Mick j

Er is al veel over deze leiding gezegd
Voor en tegens , in mijn optiek
zit het in de aart des volks
HAAGSE BLUF .

10   2  
GB

Bah, bah, bah. Wat een mafklapper. Maar toch kan het niet alleen aan hem liggen hoe rot is de hele organisatie als dit elke keer gebeurt. Wat voor een vieze smerige achterbakse, door en door rotte galbak is het geworden. Het bestaat gewoon niet, zoveel gezeik en gedoe. MS is er al klaar mee en wij met hem. Maar volgens mij moet alles en dan ook echt alles op de schop. Deze organisatie is top down en bottom up, compleet verziekt en naar de klote.

U zijt gegroet!

15   1  
John

Immers brengen ipv Sidney, dan ben je doelbewust aan het aansturen op een afkoopsom. Doelbewust de club aan het afbreken met toestemming van de waarnemend TD en AD. Ongehoord !!!

RvC en grote 3 schitteren weer in daadkracht !!

11   1  
NACHouten

Voorafgaand aan het seizoen zei Steijn dat promoveren een kwestie was van doelpunten tellen. Als ik in de huidige selectie de doelpunten tel, dan vraag ik me toch werkelijk af hoe Steijn tot zijn keuzes voorin komt. Doelpunten zitten in ieder geval op de bank.

11   2  
Cool hand

Geniaal van Steijn. In plaats van dat de discussie gaat over de zeer slechte prestaties, gaat de discussie over welke matige spits moet spelen en waarom de ene matige spits pas in de 90e minuut voor de andere matige spits wordt gewisseld. Uitstekende deflectietactiek.

9   2  
BREDA 1965

Ik zag het echt zitten met Steyn,maar het is nu wel duidelijk waar hij echt mee bezig is.Hij is iedereen met een NAC hart zo aan het provoceren,dat hij binnekort met een afkoopsom kan vertrekken.Je reinste onzin wat hij hier voor de zoveelste keer staat te vertellen,sodeflikker een eind op ,idioot

13   2  
Ad B uit Roosendaal

Een genante vertoning hoe eigen NAC jeugdspeler Van Hooijdonk gekleineerd wordt door M.S.

7   12  
Rubenac

Arne slot een half jaar graag

6   2  
Henri

MS is overtuigd van zijn eigen tactisch plan. Het moet alleen beter worden uitgevoerd. Wie binnen de organisatie geefthem eens deskundig weerwoord? Zo te merken zijn assistenten niet. Ja en verder is er in de organisatie niemand want RVC lid technische zaken laat ook totaal niets van zich horen. En zo zakken we vanwege een totaal incompetente organisatie(structuur) steeds verder af. Nog één uitwedstrijd tegen Volendam en de competitie zit er alweer op. Zum kotschen zou Fliegertje zeggen.

21   1  
JanVG

De tien zekerheden van Maurice "afbraakvoetbal" Steijn

1. Malone speelt altijd
2. Immers speelt altijd
3. Bilate speelt altijd
4. Spaanse spelers spelen niet, tenzij ze Nederlands kunnen spreken
5. Het publiek wordt getrakteerd op verdedigend, sober betonvoetbal
6. De nul houden is belangrijker dan scoren.
7.Daarom laat hij publieksspeler en topscoorder SVH transfervrij vertrekken en komt hij zijn afspraken mbt praten over contactverlenging niet na.
8. Steijn houdt ervan om 1 minuut voor tijd de vernederingswissel toe te passen. zie Noblegas, Adilehou en Van Hooijdonk.
9. Als TD mag hij voor veel geld een compleet nieuwe voorhoede aanschaffen, zonder scorend vermogen, dat dan weer wel. (de Rooij, Bilate, sensatie Buffonge, Venema, Immers, Fiorini)
10. Hij zorgt ervoor dat Malone en Immers 200k verdienen, dat is het dubbele vergeleken met het gemiddelde van de groep.

26   5  
Fred1

Alles wat Steijn aan het begin van het seizoen heeft gezegd zijn leugens, bluf en je reinste lariekoek.
De onverschilligheid druipt er bij deze man vanaf.
Laten we met zijn allen toe dat een kind van de club zó vernederd wordt en gedesillusioneerd gratis de deur uitloopt.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt in al mijn jaren als actief voetballer, trainer en supporter. Respect is het grootste goed in de sport en dat dient vanuit de spelers maar zéker ook van de trainer te komen, dat is een voorbeeldfunctie.
Het interview met FOX was tenenkrommend , maar de interviewer was top eindelijk eentje met ballen die de vinger op de zere plek legt .
Ik heb vannacht ook een mail er uit gedaan om vanuit de BC meer druk te zetten om Sydney niet op deze wijze weg te laten gaan en dat vanuit het bestuur de trainer ter verantwoording wordt geroepen.
Of het helpt?
Ik vrees van niet maar ik kan niet lijdzaam toezien hoe de club verwoest wordt en een jonge talentvolle speler vernederd.
Het wordt tijd dat we eens voor elkaar en de club opkomen en in plaats van elkaar afzeiken een front vormen.
Eendracht maakt macht. Ik heb een pesthekel aan oneerlijke mensen en Steijn heeft bewezen een Judas van het zuiverste water te zijn.
Zulke mensen passen niet bij onze club.
En BSR leg die vent nu eens het vuur aan de schenen, hij moet verantwoording afleggen, simpel!

10   4  
Scheppioni

Ja hoor mafkees steijn, iemand die al weken niet fit is zonder warming up mag het veld in ..... oh wacht ene van de ado kliek .... dit interview zegt alles, had dit niet verwacht maar steijn is een malloot eerste klas ..... daar zijn we mooi klaar mee met deze haagse mafkees ...... triest weer bij ons NAC !! RED NAC van deze gast !!!

10   3  
Ere

Fox heeft wel doorgevraagd en daar loopt hij boos weg!
Volgende week staat svh in de basis let maar op!

15   2  
jvt

Jvt heeft bewust afstand genomen van dit onherkenbare NAC. Al 8 jaar roept jvt tot er na het vertrek van onze Ernie geen reet klopt van het beleid en de aangetrokken managers. Jvt werd verguisd want hier loopt iedereen meteen in de polonaise als NAC maar met een nieuwe naam komt. Of we deze nu wel of niet hebben zien voetballen maakte niet uit.

De ene trainer na de andere versleten en dan had je een fanatieke Vreven en Hyballa die bij het NAC dna hoort en dan worden ze weggestuurd. We hebben nu een Dijkhuizen 2.0 na tig andere mislukte trainers en ook nog eens een logischerwijs onbetrouwbaar type. Immers, iemand die zichzelf als TD en trainer moet evalueren en nu snel naar Manders wijst! En Manders die hem dankzij 400k aan afkoopsommen van het geld van Van Hecke een trainer maar eventjes voor 3 jaar aanstelt ipv het tem te versterken. Die 500k neerlegt voor een onbewezen talent van E'hoven waar geen andere club in meeconcurreert.

900k door het putje + salaris Malloot en Immers en je had daar 4 tot 5 erewaardige spelers voor kunnen halen! En dat is niet de eerste keer dat dit zo gebeurd. Dan komt de ene TD die stuurt op jonge sopelers die meerwaarde moeten opleveren en jaar later de volgende die routine lees uitbollen, haalt. Hebben we dat destijds ook al niet gezien met dat elftal vol meeëters?

Het is een misselijkmakende , elkaar de hand boven het hoofd houdende organisatie , 0,0 sympathie voor het leger pendelende passanten. En Flieger heeft gelijk, bij elke organisatie begint het succes van boven af, maar het is de debiteuren/aandeelhouders alleen om het terugkrijgen van hun centjes te doen, hebben niets met NAC en de RvC is een luchtballon niet gehinderd door enige kennis of initiatief. Walchelijk. Één oplossiong, massaal deze club (bedoeld wordt de aandeelhouders) eenmalig de rug toekeren, niet meer sponsoren en geen seizoenskaart nemen en wachten, wachten totdat deze heren opzouten of werkelijk naar een paar oud NAC spelers luisteren. Bedankt maar weer.

8   4  
Scheppioni

Idd en dan nog die smerige vieze grijns op zijn smoel .....

9   0  
JanVG

Als je kijkt naar mijn zekerheden van Steijn , dan kan je tot de conclusie komen dat heeeel veel van deze ellende voorkomen kan worden door wel een TD te hebben.

Steijn hoeft van mij niet weg, de organisatie moet (wederom)professioneler.
Aandeelhouders grijp in en haal een ervaren TD. Zet Lokhoff daarnaast als assistent, dat is iemand die als lijm tussen alle afdelingen kan fungeren.

en please, voorkom dat Manders en Steijn weer het transferbeleid mogen bepalen.
Grijp in! Grijp in! Grijp in!

11   1  
Harrie

Ongelofelijk wat een trainer hebben wij toch weer. Immers zonder warming-up laten invallen!! Malone niet fit start voor een fitte Riera. Bilate die zak hooi start boven de topscorer. Er staan geen doelpunten op het veld dus dan word het nooit wat.

De businessclub is hopelijk alweer bezig de jaarlijkse kerst envelop te vullen voor een afkoopsom van de trainer (en AD).

10   1  
Normaal

Blijkbaar is het binnen de club zo’n zooitje en losgeslagen boel dat iedere trainer ons ziet als speeltuin waar men gewoon maar wat kan aanrommelen en experimenteren. Niet normaal. Echt helemaal klaar mee.

4   3  
Sjak

Blij dat hier nu ook supporters erachter komen hoe het zit, wel vreemd, je ziet het al weken aankomen.
Zoals hier eerder is gezegd gaat het bij Steijn maar om 1 ding, zijn afkoopsom. Als ze nu echt scherp geweest waren, de directie en de aandeelhouders, hadden ze geweten dat Steijn soms wel een borrel nodig heeft, wat ik begrepen heb soms ook op het werk!
Als dat zo is had hij met een kleinere zak geld kunnen vertrekken.
Maar wat daarna, gaan we door kloten op deze manier of gaan er structurele veranderingen plaatsvinden. Schuiven met poppetjes helpt niet als er geen goede basis is. Wat mij betreft moet heel NAC onder curatele en moeten er twee curatoren komen. De eerste gaat ervoor zorgen dat NAC verkocht gaat worden, hij gaat op zoek naar partijen en gaat dan bemiddelen en de tweede gaat werken om een voetbalorganisatie op te zetten met duidelijke afspraken en regels. Net zoals bij bijv. AZ

10   1  
Krenk

Interview bij Fox ging nog wat verder.

https://twitter.com/hoekie_b/status/1337674348031856643?s=24

Niet heel gek toch dat je vragen krijgt over waarom je je topscoorder pas in de 89e minuut laat invallen terwijl je al drie wedstrijden geen goal hebt gemaakt?

Matige reactie van een een matige trainer!

4   2  
Marti

JVT : je slaat de spijker op z’n kop , dat is dus precies de reden. Dat ik na ruim 50 jaar NAC de rug toekeert !

2   8  
Nacdictive

Bekijk ook alles eens in perspectief: je pakt een punt tegen een ploeg waar NAC nooit resultaat haalt en na twee zeer matige wedstrijden.
Een trainer wil winnen en gaat niet denken, 'goh laat ik Sydney eens kapot maken'.
Ik zeg niet dat ik zijn keuzes altijd logisch vind, maar ik ken de ins en outs niet..

2   4  
Sprang-Capelle

SC Cambuur 15-37
Almere 16-37
Graafschap 16-32
Volendam 16-30
NAC 16-29

I rest my case (...)

7   2  
Kip

We hadden nog maar 1 wissel?? Kan iemand hem even zeggen dat je 5x mag wisselen dit seizoen??? Of zit ik er nou helemaal naast?

4   2  
Patje

@bsr
ik vondt het en goeie interview van jullie, ook omtrent Sidney. goed geluisterd en dat Sidney gewoon ff geduld moet hebben, gvd man je bent 20 je begint net, maar die komt er wel. je kunt niet met niet volledige spelers gaan ballen, maar dat gebeurd wel is immers, malone. beetje raar. gewoon winnen van de palingboeren maar hoe?

6   1  
Dutchbird

Deze man is zo druk bezig met pogingen om de spelers van zijn keuze een kans te geven om zich te bevestigen, dat hij niet in de gaten heeft dat hij daarmee zijn hele elftal verkracht en NAC veroordeelt tot weer een jaar KKD. Hij beseft niet dat zijn poging om TD te spelen jammerlijk is mislukt.

En dat gelul over schoten op goal is de grootste onzin als je spelers opstelt die hooguit een op tien een fatsoenlijk schot produceren.

Wat hij met Sidney doet lijkt nergens op. Misschien een afleidingsmanoeuvre, want in de 90 minuten daarvoor leek het ook nergens op.

1   2  
Moppernac

Sprang [email protected]

Je vergeet NEC die over dik 3uur ook over NAC heen gaan 16-31

2   1  
Boxer

@Patje

Je hebt gelijk dat van Hooijdonk geduld zou moeten hebben als NAC een prima spits zou hebben die lekker meevoetbalt en er 20-25 per jaar in het netje legt en waar hij nog wat van zou kunnen leren.

Hij heeft Bilate voor zich die 29 is en waarvan zijn grootste wapenfeit is dat hij er in 1 seizoen 7 heeft ingelegd bij RKC. Verder heeft hij bij clubs gezeten als FC Den Bosch en Emmen en is hij momenteel (of altijd weet ik niet) voetballend nauwelijks beter dan Sydney.

Grootste verschillen, Sydney scoort hij niet, Sydney kan nog beter worden hij niet.

10   1  
Belgische Naccer

Wat een slappe hap.

Steijn is 1 op 1 met NAC momenteel.

Slappe hap, zonder inspiratie.

En dat is ook niet zo gek...als je je 5 beste spelers op de bank zet!

Namelijk: Hooijdonck, Riera, Monsalve, Noblejas en ook Mashart is prima de laatste weken.

Je hebt de afgelopen 3 wedstrijden 7 punten weggegooid en de kans op promotie verspeeld. Puur door de ploeg niet gemotiveerd te krijgen en puur door VERKEERDE OPSTELLINGEN.

Kortom Steijn...je bent gewogen en TE LICHT bevonden.

HOUDOE! oprotten nu!

Met Hyballa hadden we bovenaan gestaan. Maar Nee, Manders moest vriendje Steijn halen en Immers.....en ze laten nu de Topscorer gratis de deur uitlopen.. Die maakt er bij De Graafschap straks gewoon 35 op een seizoen hoor....been there done that!

Wie grijpt er in? Nu kan het nog...Je moet die spanjaarden en van Hooijdonck HOUDEN en OPSTELLEN! en die vriendjes van de trainer: Immers, Malone, Allouchi, Bilate.....die altijd maar in de basis staan....die mogen allemaal vertrekken, want ze voegen NIKS toe. Geen van allen!

Iedereen weet het, iedereen ziet het...maar niemand doet wat! The story of NAC. Het kon zon mooie club zijn...maar altijd die egootjes als trainer als TD...kijk godver eens naar wat het beste is voor de club en wat de supporters willen! NAC is van de supporters en niet van 2 Hagenezen die elkaar de hand boven het hoofd houden.

Anders word ik wel trainer! Ik stel in ieder geval de sterkste 11 op en ik zal er voor zorgen dat ze het gras opvreten en Sydney gewoon in de spits zetten. Dan gaan de vrije trappen tenminste keihard op goal...in plaats van over de achterlijn..

Ik ben helemaal klaar met Steijn...zoals heel Breda ondertussen! Opzouten!

De groeten.

3   1  
Wallie

Hopelijk is ie voor de Kerst nog vertrokken .

4   1  
Ron

Word tijd dat de supporters met zijn allen richting Stein gaan in den haag of op het trainingsveld, om hem duidelijk te maken dat dit niet de wens van de supporters of des nac is! Hij moet nu toch wel inzien dat hij dit spel niet langer kan verkopen! Dit zorgt alleen maar voor nog meer ellende binnen de volksclub! Het is hier geen oh oh den haag, maar Breda en NOAD.
Als hij het niet kan dan nog liever een Vreven of Hybala.
Ook zijn reactie tegen Fox geeft duidelijk zijn onkunde aan om met kritiek om te kunnen gaan! Dit is wel het slechtste wat je als trainer mag doen! Het is dus ook ons nac onwaardig

4   0  
Kobus

Wat een slapzak die Steijn!

6   0  
Braze

Ik krijg gierende hoofdpijn door de leugens en het gezwam van Steyn.
Immers had zich in de rust warm gelopen, wat een kul.
Het stond goed en daarom kwam Sidney in minuut 90. Er was niemand op het veld die kon scoren.
Malone had liesklachten maar toch speelde Riera niet.
Zoveel onzin uit de mond van de man die NAC naar promotie zou brengen, naar de afgrond zal hij bedoelen.

2   1  
Ivo

Het loopt niet, spelers brengen niet wat er van gehoopt werd, er is gedoe achter de schermen, Steijn houdt het netjes, vind ik. Ik zou pislink worden op mijn spelers.

En ja, Sydney zou je meer speeltijd gunnen, maar wij weten niet wat er allemaal gebeurd is in de relatie tussen Sydney en NAC.

Ik weet het niet, weer een trainerswissel, dat wordt hem ook niet. Kost alleen maar geld. We missen één of twee goede verbindingsspelers zoals Haye, een linksback en een rechtsbuiten. Maar na alle investeringen van dit seizoen zou je hopen dat je die spelers gewoon in huis hebt. Buffonge speelt ook niet, Noblejas zit niet eens meer op de bank, zijn die nou zo slecht of is er wat anders aan de hand.

Het kan wel eens een drukke transferperiode worden voor NAC.
Monsalve, Riera, Noblejas, Kali, van Hooijdonk die mogelijk vertrekken, en daar een centrale verdediger, linksback, rechtsbuiten, spits en middenvelder voor terughalen.

En wat als er nog een bod komt op Olij? Die gaat niet meer verlengen, dus dat wordt take it or leave it. Met een ontzettend grote druk voor zijn opvolger (Kortsmit?).

1   0  
NAC made

Wat een slechte trainer! iedere week weer andere smoesjes! echt iedereen ziet dat de kwaliteiten van sidney hard nodig zijn. het spel doet de laatste weken echt pijn aan de ogen. met geknepen billen op naar volendam.

0   0  
Vreven4President & HyballaFurFurher

De interviewer is wel héél lief voor Steijn...

De BSR mag wat mij betreft in zulke situaties de stem van de supporters zijn in plaats van de vragen zo te stellen dat Steijn je in de Cordial nog een biertje komt brengen.

Laad alle berichten na dit bericht in