Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na Jong AZ-NAC (1-2)

Benn076

Oooooh Sydney van Hooijdonk! Zo klonk het na afloop van de wedstrijd minutenlang vanuit het uitvak in het Yanmar Stadion Wij spreken de matchwinner na afloop van de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
37 Reacties
74    
Golan

Heerlijke reactie. Het geluk straalt er vanaf. Geniet ervan kerel! Dat je er nog maar veel mag maken voor ons mooie NAC.

18    
geelzwartwit

Tof voor hem en erg fijn voor het resultaat

74    
Golan

Heerlijke reactie. Het geluk straalt er vanaf. Geniet ervan kerel! Dat je er nog maar veel mag maken voor ons mooie NAC.

22    
NAC4Ever

Het is hem gegund!

37    
Oldskool

Ik vraag me dan altijd af of die gasten die hem eerder deze week hier volledig afzaagden nu ook een reactie gaan geven.


2 echte spitsengoals. Niet eens zo makkelijk. Als ik het iemand gun!

15    
Henri

Leuk voor Sydney en voor onszelf. Ik gun het hem van harte. Schreef ook na FC Utrecht al dat hij maar eens een aantal wedstrijden de kans moet krijgen omdat tot nu het minst slecht is. In alles is hij beter dan zijn concurrenten. Nu vertrouwen zien te krijgen en verder ontwikkelen. Dan kan het voor NAC wellicht een goede spits worden. De tijd zal het leren. Maar alles begint bij vertrouwen krijgen van de trainer en scoren dan gaan na verloop van tijd de vrije trappen ook wel lukken.

11    
Jan Bril

Basisplaats voor Sidney en Stokkers voor de laatste 5 minuten.

10    
Henktank

Echt een lieve jongen! Top gozer.

23    
Nr. 20

Wat gun ik het deze jongen!!! We hebben het weleens over clubliefde bestaat niet meer. Nou deze gast is NAC! Top Sydney hopelijk volgen er nog veel meer 💪

13    
Guuske

Dit is toch veel mooier om een lokaal ventje te zien stralen. Dan een gehuurde vreemdeling met een blabla verhaaltje.

17    
Dun Diëe

"Je moet er wel een beetje geluk mee hebben maar ik wist wel wat ik deed." Top antwoord! Sydney held!

5    
Breda 1965

Kei en keihard werken,dan kom je er wel.Net zoals zijn vader.Hopelijk krijgt hij meer speelminuten.Pierre een ouwe NACheld,ik hoop dat Sydney een nieuwe NACheld wordt.2 goals,geweldig het begin is gemaakt.

5    
Michel

Is gewoon mooi dat jonge gasten uit de regio betrokken zijn bij de club. Ook gaaf dat er toen hier te lezen was dat Sydney niet de meest getalenteerde speler leek uit zijn team aldus papa Pierre en dat hij er dan toch staat en zijn eerste goals heeft gemaakt.

Gunfactor plus heeft Sydney! Enne, nou wel doortrekken deze lijn ;)

1    
BVV

Erg knappe goals, mooi voor die jongen. Geef hem maar een basisplaats tegen excelsior ipv boussaid dus achter stokkers. Met Ilic en El Allouchi is er creatieviteit. Stokkers heeft er dan een bliksemafleider bij. En ook de lengte van Sydney kan belangrijk zijn.

1    
Henri

Sympathieke gast met een hoge gunfactor die tenminste recht uit het hart spreekt. Nu wel doorpakken. Ik zou voorlopig voor een combinatie met Filipovic kiezen. Stokkers en Kudimbana komen zelfs op KKD niveau veel en veel tekort op voetbaltechnisch gebied en scorend vermogen.

7    
Da Huge

Ik had echt mijn twijfels na die laatste potten of het wel wat ging opleveren die Sydney. Zo'n pot als gisteren geeft superveel hoop en ik gun het hem ook. Hopelijk kan hij dit vasthouden voor de volgende wedstrijden, want het waren twee slimme spits goals. Hij moet ze natuurlijk ook wel krijgen!

5    
Arie

Daar is ie dan, de Sid! Heerlijk voor die jongen met zn eerste goals, heerlijk voor de mensen die nog wel vertrouwen hadden in hem en heerlijk voor de mensen die hem nu al met de grond gelijk maken op zn 19e.
Wisselwerking met Stokkers zag er beter uit dan Boussaid met de spits, dus zet die 2 er maar samen in.
Van Hooijdonk en Stokkers (klinkt bijna hetzelfde als Lammers).

1    
ome cor

Gelukkig is Sydney zou eigenwijs geweest om zich niet te laten verhuren.
De jongen wil groeien bij NAC, bij zijn club.

Mensen die hem recentelijk nog als te licht neerzette of dom dat hij zich niet liet verhuren zwijgen nu.
Dit is een jong mannetje en heeft het recht om te groeien. Hopelijk is nu alle schroom er vanaf en groeit hij uit tot een van Hooijdonk zoals zijn pa in zijn beste dagen voor NAC was.

Lekker dit, Sydney

4    
sjef de gevulde koek

Super voor deze jongen. In de 16 is hij gevaarlijk. Bij jong NAC al vaak laten zien. Voetballend is het natuurlijk matig. Ben benieuwd hoe dit vervolg zal zijn. Voor een spits is dit natuurlijk pure doping en goed voor het zelfvertrouwen.

0    
Johnnyboembastik

Hier was ik al een beetje bang voor.
Natuurlijk super voor Sydney én super voor NAC dat hij 2x scoort en we daardoor winnen.
Maar lieve supporters, ik weet niet of jullie opletten als hij aan speelminuten komt.....Hij komt nog veel tekort, heel veel......
Ik snap de euforie, maar Sydney in de basis is niet de oplossing voor dit NAC....
Wellicht dat hij nog stappen gaat maken en daardoor in de toekomst van waarde kan zijn, maar hij is nu echt veel te licht.
1 zwaluw......

7    
7Hills

Voor mij was Sydney van Hooijdonk eigenlijk een blinde vlek. Je wist dat hij in de selectie zat maar niet wat zijn kwaliteiten waren. Ben helaas niet in de gelegenheid om wedstrijden van Jong NAC te bekijken dus moest het doen met de invalbeurten die hij kreeg. Daarin viel hij niet op, wat ook praktisch onmogelijk was in dat elftal van vorig jaar. Om die kans van afgelopen vrijdag heb ik hem vervloekt. Hij stond, als een echte spits, op de goede plek maar zo'n bal moet altijd hangen. Gelukkig maakt hij het gisteren meer dan goed. En wat blijkt; het waren gewoon twee hele goede echte spitsendoelpunten. Daarin heeft hij me verrast. Nu is het zaak dit door te trekken, dan hebben we er gewoon een fijne optie bij waar we vaker van kunnen gaan profiteren. Want Stokkers lijkt zich ook prettiger te voelen met een man naast zich. Excelsior thuis in de basis is te vroeg, maar hij heeft in ieder geval nu laten zien daadwerkelijk kwaliteiten te bezitten. Als zijn medespelers deze kwaliteiten op waarde schatten en die ook gaan benutten door hem op de juiste manier aan te spelen sluit ik die basisplaats dit seizoen zeker niet uit.

2    
ome cor

@JOHNNYBOEMBASTIK
Wie zegt dat hij Finn Stokkers niet uit de basis speelt ?
Brood zal het vertrouwen in Finn niet zo maar opzeggen, maar degene die de goals maakt moet spelen. Simple as that !

-6    
Dun Diëe

Sid ie er wel of Sid ie er ney in? Hij zit er twee keer in!

8    
van Flieger

Achter de bal blijven en dan "gewoon" schieten. Niet te eager zijn, maar goed kijken en dan scoren. Zag er voor het eerst prima uit.

0    
Henri

Als ik sommige reacties hier lees moet die Stokkers een topspits zijn, waar Sydney nog niet bij in de schaduw staat. Ik moet er hard om lachen. Iemand dit seizoen Stokkers al één op één meteen keeper zien scoren, een bal zien vasthouden, een medespelers middels een kaats, een-twee of een steekballetje in scoringspositie zien brengen. Mensen kom op Stokkers heeft beduidend minder kwaliteiten dan Dessers,Te Vrede, Van Hooijdonk en zo kan ik wel door gaan. Hij is by far de slechtste spits van de laatste jaren.

1    
Cees

Ik wil de sfeer niet verpesten, Van Hooijdonk heeft in het verleden op geen enkele manier laten zien dat hij kwaliteiten heeft. Hij komt mijns inziens nog steeds dik tekort. Pas als hij over een langere periode wel laat zien van waarde te zijn, zal ik als eerste mijn ongelijk toegeven. Hij heeft “gisteren” NAC door zijn twee treffers nipt weten te redden, dus lof voor hem.

Hopelijk gaat hij mijn ongelijk in de toekomst bewijzen?
Ruud Brood mag verder opgelucht ademhalen.

0    
Pizzabakker

Goed voor deze jongen dat hij eindelijk heeft kunnen doen waar we op gehoopt hebben.
Sympathieke knul en het is hem van harte gegund. Ik blijf mijn twijfels houden over zijn spel, want meevoetballend is het niet altijd even sterk wat hij laat zien. Maar Stokkers heeft dat ook nog niet laten zien.
Tegen Jong Utrecht was Sydney er natuurlijk al dichtbij, maar had hij geen geluk. Nu gelukkig wel. Je moet er toch niet aan denken dat het 1-0 zou zijn gebleven?
Mocht Sydney uiteindelijk toch te licht blijken voor de Ere, indien we mogelijkerwijze toch zouden promoveren, dan heeft hij in ieder geval al een eerste visitekaartje afgegeven voor een langere carrière op 1e divisie niveau.

6    
Cool Hand

Ik ben één van de reageerders op deze site die kritisch is op van Hooijdonk. Ik ben kritisch op hem omdat ik hem regelmatig in de jeugd heb zien voetballen en absoluut niet onder de indruk was van zijn kwaliteiten. Sinds hij bij het eerste zit, heeft hij - zeker vóór gisteren - helemaal niets laten zien. Dat hij nu 2x scoort is geweldig voor NAC en voor Sidney zelf. En wie weet, misschien verovert hij eerst een basisplaats en daarna de wereld. Als dat gebeurt, ben ik de eerste om toe te geven dat ik het verkeerd heb gezien. Echter 2 doelpunten maken nog geen glansrijke carriere, dus laten we nog even wachten met het trekken van definitieve conclusies.

2    
Otjes

Ik gun Sidney alle succes. Zie hem al voetballen vanaf Beek Vooruit.

Veel supporters snappen niet dat hij ballen in de 16 nodig heeft en vrije trappen (heb vele beauties in de kruising gezien van hem). Kijk on dan in positie de komen heb je wel spelers nodig die ballen afgeven in de 16.

Dat was tegen jUtrecht 1 keer (die hij jammer genoeg vreselijk miste). Echter de fout bij JUtrecht was dat de rechtbuiten en linksbuiten toen geen bal voorgaven. Laat staan van Anholt (dus opteer ikk voor schouten), die krijgt als opkomende back NIX voor. Een Leigh zou voor Sidney perfect zijn.

-2    
Cool Hand

Misschien is Sidney 10/20 jaar te laat geboren. De trend van nu is beweeglijke spitsen die sterk zijn aan de bal, goed kunnen combineren en een individuele actie in huis hebben (Depay, Aguero, Sterling etc.). Daarentegen, in de KKD is iedereen die een bal recht kan trappen best welkom.

0    
Scheppioni

Mooi man voor Sidney en ook voor ons NAC ! De keuze moet toch voor Brood wel makkelijker worden betreft aanval ! Hopelijk wordt Sidney net zo belangrijk als zijn vader !

2    
Michel

Gewoon knap hoor. Sydney had pas 96 speelminuten in totaal gemaakt (t/m gisteren), vaak mocht hij er pas in de 85e minuut inkomen. 12 invalbeurten en pas vorige wedstrijd en deze tegen Jong AZ mocht Sydney een kwart wedstrijd spelen. En nu scoort hij er gelijk twee. Dus gewoon meer speelminuten gunnen aan deze knul. Hij is gewoon los nu.

3    
Granada CF

Zijn pa was het 1e jaar ook drama. Wat hebben we gelachen op de Bea om die hork die van RBC kwam. Ceesje Schapendonk kwam tot zijn sokken maar kon beter koppen. Als zoonlief echter hetzelfde doozettingsvermogen en de wil om elke dag beter te worden heeft, komt het helemaal goed met Sydney.

Hup NAC en hala Breda

-1    
WillemBreda

@Cool Hand: Ik copy paste jouw eerste bericht als je het niet erg vindt...

@Granada: Het eerste jaar van Pierre bij NAC was niet veel? Hij scoorde 20x!

Een kinderhand is gauw gevuld... Maar ik weet ook wanneer zwijgen even op zijn plaats is. Als NAC er maar wel bij vaart.

0    
Granada CF

Willembreda, dat klopt! Maar het zag er niet uit het eerste jaar. Pas na de winterstop kwam hij los, als ik me niet vergis.

Hup NAC en hala Breda

-2    
WillemBreda

Boris scoort zojuist tegen Jong NEC.... Wereldspits? Vrijdag in de basis?

0    
Belgische Naccer

Ik was vrijdag negatief over hem, omdat hij toen de kans op de overwinning hopeloos verprutste.

Maar vandaag heeft hij zich heel goed hersteld en heeft hij NAC aan de overwinning geholpen.

Hij dwingt hiermee een basisplaats af, wat mij betreft. Laat hem maar eens een paar weken staan.

Stokkers heeft zijn kans gehad, en niet gepakt. Sydney moet nu de kans krijgen en groeien in zijn vertrouwen. En goed naar zijn vader luisteren, want dat is en blijft 1 van de beste spitsen ooit van NAC.

0    
Tuffie

Ik hoop dat hij mijn ongelijk bewijst maar ik vind toch echt dat hij er niet veel van bakt ondanks zijn doelpunten tegen jong az

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja