Wij gaan niet opzij

BSR TV: Ruud Brood na Jong AZ-NAC (1-2)

Benn076

Ruud Brood won vanavond met zijn mannen met 1-2 van Jong AZ. Een broodnodige overwinning na het gelijkspel tegen de beloften van Utrecht.

Bron:
B-Side Rats
24 Reacties
28   0  
NAC4Ever

Extra mooie avond voor van Hooijdonk.
Hopelijk volgen nog vele goals van hem.

Verder goed dat we veerkracht tonen. Ook dat is een belangrijk onderdeel willen we promoveren.

28   0  
NAC4Ever

Extra mooie avond voor van Hooijdonk.
Hopelijk volgen nog vele goals van hem.

Verder goed dat we veerkracht tonen. Ook dat is een belangrijk onderdeel willen we promoveren.

19   4  
Dirk

Er is nog veel werk aan de winkel, Ruud!

Een cursus " vroeg storen en kort op de man zitten" kan geen kwaad!

Bovendien kan de selectie nog wel een kwaliteitsinjectie gebruiken!

8   5  
geelzwartwit

Moet je kijken hoe wankel alles dan toch is... Gelukkig viel het kwartje onze kant op.. Dat is het verschil tussen een hoop gezeik als je van 2 jong ploegen had gewonnen en even weer wat adem.

Zo laconiek als nu het interview is zo kon het ook zomaar vol stress zijn.
Ruud werk maar vlug toe naar een stabiel team

6   1  
Van "taajlaand

Weet nog niet of ik overtuigd ben van Brood als trainer, maar dankzij gisteren staan we er gelukkig redelijk voor.

Jammer dat we geen (complete) wedstrijdbeelden kunnen zien, wanner je niet de mogelijkheid hebt om mee uit te gaan, en daarom moet ik me dus ook van elk commentaar op het spel afzijdig houden.
Maar afgaande op het verslag van BSR, hebben we twee nallen op de lat en één op de paal geknald, en dat is i.i.g. al veel meer dan afgelopen vrijdag.

Hoop dat de spelers vrijdag laten zien dat het spel tegen jong Utrecht een (eenmalige) tegevaller was.
Hup NAC.

15   1  
Los Pollos Hermanos

Tussen misère en optimisme ligt slechts een dunne lijn. Deze keer pakt het goed uit voor NAC. Ik heb de hele wedstrijd gezien in het stadion en moet concluderen dat NAC uiteindelijk gewoon terecht gewonnen heeft. Overtuigend was het allerminst, tot de 65e minuut, toen kreeg NAC eindelijk overwicht op het middenveld en dus grip op de wedstrijd.

Absoluut geen reden voor feest voor de kwalitatief zeer matige selectie van RB. Vrijdag staat de volgende krachtmeting te wachten tegen een ploeg die ik hoger inschat dan NAC. Wat een ontzettende pannekoek staat daar overigens voor de groep. Alleen al daarom hoop ik dat we die Kralingse lui weer met 4-0 naar huis trappen.

Het wordt een hele zware pot voor ons, maar ook zij zullen niet heel gerust afreizen naar Breda. Thuis moet je deze eigenlijk winnen, want uit is NAC van een heel ander kaliber dan thuis. Maar dat geldt ook voor Excelsior.

Hopelijk hebben wij meer geluk dan zij. Want ik vrees toch dat we wat geluk nodig zullen hebben om dit te winnen.

3 punten. Mooi!

Fijne avond heren,

Gegroet

12   1  
Nr. 20

Wankel of niet, slecht of goed, kwaliteit of niet ....3 punten daar draait het om! Zal met vallen en opstaan gaan met dit jonge team maar voorlopig staan we op plek promotie! En wat kan ik genieten als juist Sydney als echte NACCER de matchwinnaar is. Op naar vrijdag!

8   25  
Pietjebel

Spits stokkers die geen pepernoot raakt kreeg de voorkeur boven seuntjens die meer dan eens zijn waarde bewezen heeft
Nou waren we afhankelijk van sydney
Hebben we geluk dat hij scoorde want voorin loopt dr buiten dogan brandhout rond

13   7  
Sjef de gevulde koek@pietje bell

Kunnen we aub ophouden over seuntjes. Ten eerste hij speelt bij de graafschap ten tweede ik heb gister die wedstrijd gezien seuntjes heeft geen pepernoot geraakt en over sjokkers gesproken alles in 1 tempo. Overigens vind ik dat filipovic wel een basisplek verdient elke keer als hij invalt gebeurt er toch wat. Onze Boussaid valt zeer tegen. Had ik meer van verwacht als je vorig jaar 11 wedstrijden met Utrecht mee heb gedaan.

5   2  
Buurman

Voor mij is de grote winst gisteren de goals van SvH. Ik denk SvH in de spits met Dogan er vlak achter prima kan gaan werken. Hopen dat NAC tegen Excelsior behoorlijk voor de dag komt. Dan komt er weer vertrouwen.

4   19  
Dolle olifant

Heeft Mister Brood deze arrogante houding zich aangeleerd bij PSV?

7   0  
De dikke

Gewonnen dat is het belangrijkst. Nu focus op vrijdag want dat is een belangrijke, een echte krachtmeting tegen club die wilt promoveren. Laat het publiek de wedstrijd erover slepen, en er weer een mooi avondje NAC van maken.
Hup NAC

15   0  
Geeltje

@dolle olifant, ik vind hem in dit interview alles behalve arrogant. Hij staat duidelijk voor zijn groep, geeft duidelijk aan dat er voor NAC geen makkelijke wedstrijden komen en is zichtbaar blij met de overwinning.

7   0  
Ernie

Wisselvallig zo zal het wel blijven dit seizoen. Maar daarom geniet je ook veel meer van dit soort overwinningen. En dat we dan gewoon 2e staan is helemaal prachtig. Met voldoende steun van de supporters kan deze jonge ploeg alleen maar groeien. Maar laten we aub de lat niet te hoog leggen.

14   8  
ome cor

Als je na een mindere pit (jong Utrecht) direct je opstelling omgooit ben je als coach een twijfelkont en geef je jouw spelers geen vertrouwen.

Goed dus, dat Ruud met dezelfde opstelling begon. We hebben een jonge groep die nog veel moet leren en door ontwikkelen. Niet een ervaren ploeg die alles al gezien heeft in het wereldje.

Klagers snappen geen bal van hoe de sport in elkaar steekt. FIFA 19-publiek.

1-2 tegen AZ met een groep die duurder is dan de onze is niet zomaar een potje tegen FC bal-op-het-dak 2.
Dat had Brood goed gezien.

10   4  
Gman

Pohh wat is het een armoede in de voorhoede zeg. Het is zeker nog geen hosanna nu Sydney voor het eerst goals maakt.

Stokkers alles op sjoktempo, zit geen snelle vooractie in. Daardoor altijd een man aan zijn rug gekleefd.
Boussaid zou als aanvallende mid de druk naar voren moeten geven links en rechts, maar daar was de eerste helft niks van te zien.. moet nog veel leren. (En dat is niet gek gezien zijn leeftijd).

En op de vleugels heb je 2 aanvallende middenvelders staan die liever centraler spelen. Dat kan nog net tegen een jong AZ. Maar er moet écht wat bij gaan komen op korte termijn wil je goals blijven maken!

6   3  
Johnnyboembastik

Natuurlijk blij met de overwinning en wie ze er dan in schopt (of kopt) maakt mij niet zoveel uit.
Wat wel zorgelijk is, is dat er nu een stemming ontstaat dat SvH een volwaardig basis speler zou moeten worden. Uit de poll in de Stem voor het duel tegen Utrecht kwam al dat veel supporters hem in de spits willen zien.
In mijn ogen komt Sidney nog veel tekort om bij onze hoofdmacht te spelen. Nu schopt hij er 2 in (wat natuurlijk super is), maar ik hoop niet dat RB gaat zwichten voor de opinie van een aantal supporters dat hij moet gaan spelen. Daar worden we zeker niet sterker van.

3   1  
Wolfmanjack

Wat nou arrogant. Dit is toch gewoon een leuk interview.

8   11  
Cees

Een prachtig lulverhaal van Brood, hij straalt niets anders uit, dan, ....poeh,.....ik ben zo blij als een klein kind dat het vanavond nog “net” goed is afgelopen. En begrijp me niet verkeerd, dat het “net” goed afliep is hun verdienste.

En ook spreekt hij “plots” over kwaliteiten betreft Van Hooijdonk. Welke kwaliteiten? Hij scoort eens een keertje, hartstikke leuk voor hem, maar mag het een keer, tegen Jong AZ, waar gaat het over?

Als hij wel zou gaan groeien, wat ik niet verwacht, dan geef ik mijn ongelijk best toe. Maar dat moet ik eerst over een langere periode zien!

Excelsior Ruud, daar van winnen staat hoger op de pikorde als dit potje. Dus geniet niet te lang na, na deze haast nietszeggende driepunter. Allles moet nog veel- en veel beter!

6   4  
7Hills

@Cees

Lees de post van Ome Cor nog maar eens terug. Zo denigrerend over dit Jong AZ praten toont aan dat je geen idee hebt tegen wie we eigenlijk gespeeld hebben.

2   2  
Ivo

Ruud Brood heeft nu 2x een wedstrijd kunnen ombuigen door wissels (Cambuur en Jong AZ) , en 1x niets kunnen forceren met wissels (Jong utrecht).

Dan kan je zeggen: goed gezien en gedaan, maar ik zou liever zien dat zijn Basis-11, die nu in beton gegoten lijkt, wat vaker gaat veranderen.

Spelers die iedere wedstrijd 100% zeker zijn van hun basisplaats, dat lijkt me sowieso niet gezond.

7   0  
Brabo F1

jammer dat supporters blijven denken dat aan de andere kant het gras weer groener is. Het Nederlands voetbal krabbelt op met in ieder team weer grote nederlanstalige talenten. Daarom zijn die "jong"elftallen een goede stimulans en voorkomen dat te dure buitenlandse reizigers neerstrijken in de eerste divisie.
Verder moet De Kampioen van de eerste divisie ( NAC dit jaar ) kunnen winnen van een veredelt B-elftal willen ze het jaar daarop in de eredivisie geen modderfiguur slaan. Dus niet teveel naar anderen kijken en positief blijven. Zoals ik al schreef, Garcia en Dessers hadden het ook moeilijk in het begin in de eerste divisie....


2   0  
Scheppioni

Viel goed uit Ruudje, prima ! Hopelijk maak je nu niet dezelfde fout zoals de vorige winst op excelsior ! Spelers belonen en doorgaan met een winnend NAC, dus vrijdag ..... !!!

2   2  
Brabo F1


ik denk dat brood wel doorselecteerd. Masshart? door de mand gevallen en niet meer in de basis.
Hij wisselt Ilic tegen Utrecht... Stokkers waarschijnlijk vrijdag op de bank.
Dus laten we afwachten. Ik vind Brood een goede coach die zijn spelers niet afvalt, maar duidelijke signalen afgeeft als ze niet presteren. Kritiek op de coach is makkelijk. Maar de spelers
moeten het doen. Nogmaals, bij vlagen ( helaas nog te weinig ) zien we goed aanvallend voetbal. Dat was jaren anders.

2   2  
Ernie

De azijnzeikers hebben weer een paar daagjes vrijaf:)
Ik mag Ruud Brood wel. Trekt zich van niemand iets aan, gaat zijn eigen weg. En zo hoort het ook!

Laad alle berichten na dit bericht in