Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC-BSC (11-1)

Italo

Sydney van Hooijdonk scoorde drie keer in de eerste helft tegen BSC. We spraken de spits over deze wedstrijd, de nieuwe trainer en zijn doel voor dit seizoen.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: NAC - BSC Roosendaal 41 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Torino Hunte na NAC-BSC (11-1) 11 reacties
Terug naar overzicht
25 Reacties
47    
Viking

Deze jongen scoort er zeker 20 als hij het gehele seizoen speelt...
Heeft altijd gescoord... Gewoon laten staan en vertrouwen geven..

14    
Vamos

Sydney is leuk om erbij te hebben voor de breedte, Stokkers vandaag ook weer een hele wedstrijd tegen zichzelf zien spelen. Tijd dat we een spits vastleggen die er gegarandeerd 20 inlegt.

41    
Spionkop

Jonge spitsen zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar ik denk dat hij in een goed draaiend elftal, met voldoende en fatsoenlijke aanvoer vanaf de zijkanten, en aansluiting vanuit het midden, het goed zal doen. Dan maakt hij er 25 in de kdivisie.

Helaas hebben wij geen goed draaiend elftal. Nog niet dan....

31    
ome cor

Ik proef uit zijn reactie dat hij Hyballa absoluut niet mist.

34    
Jf

Ik heb wel vertrouwen in Sydney en ik weet niet waarom maar die jongen legt wel energie in zijn spel. Ik zou hem vertrouwen geven en let op hij scoort voldoende.

26    
Henri

Als Sydney een heel seizoen meedraait, dan scoort hij alleen op basis van genomen vrije trappen en penalties al zeker 10+ goals. Maar dan moet je hem wel vertrouwen geven en niet bij een vrije trap of penalty de bal uit zijn handen pakken.

47    
Viking

Deze jongen scoort er zeker 20 als hij het gehele seizoen speelt...
Heeft altijd gescoord... Gewoon laten staan en vertrouwen geven..

36    
ome cor

Sydney is een echte NACcer en wil graag.
Dat hij op dag 1 niet gelijk een spits van Europese topklasse blijkt is ook een feit.
Maar zou hij nog bij NAC gezeten hebben wanneer hij dat niveau had ?

Gun hem wat tijd zich te ontwikkelen en oordeel dan. Daar ontbreekt het in Breda nog vaak aan.

Face IT.... Sydney is het niveau van NAC op dit moment. Of je dat nu leuk vindt of niet.

38    
10Diego

Je kunt bij Sydney een rijtje maken van wat hij mist maar je kunt hem ook beoordelen op zijn sterke punten: jong, groot, fysiek sterk, mentaal sterk, goed schot, goede vrije trap, blijft rustig voor de goal en scoort veel.

Geef die jongen de kans, ook om mindere wedstrijden te spelen.

Hup Sydney.

0    
Sjef de gevulde koek

De vraag is natuurlijk gaat nac het risico lopen om hem als eerste spits weg te zetten. Als 2de viool gaat hem natuurlijk niet worden. Het is of eerste spits of weg. Deze jongen moet spelen klaar of dat bij ons is. Ik vind het een heel groot risico.

15    
Nr. 20

Iedereen roept hier we moeten spits erbij hebben die er 20 inschiet........ die hebben we met Sydney!!! Ik heb het al in meerdere berichten gezegd. Ik heb vertrouwen in hem. Heeft een neusje voor goals en echt scorend vermogen maar dan moeten buitenspelers wel in zijn dienst spelen en ook vertrouwen geven. Al scoort hij 5 wedstrijden achter elkaar niet en speelt hij als een krant dan nog laten staan. At the end heeft hij er gewoon 20 in mandje liggen! Maar ja wij als ‘beste supporters van het land’ raken al in paniek als hij in 5 minuten er nog geen heeft in liggen.. de berichtjes om te posten staan alweer klaar!

-26    
WillemBreda

BSC... 4e klasse... Man, man, man, waar hebben we het over?

-4    
Fcsp

Ik snap de duimpjes omlaag bij Willembreda echt niet. Inderdaad. Waar hebben we het over? Drie x scoren tegen ren een ongetrainde vierdeklasser is een wereldprestatie? Gaan we een Boris Kudimbana achtige euforie krijgen. Die jongen is gewoon veel te licht als je voor promotie gaat. Verhuren is de enige optie, Stokkers in de verkoop en een echte spits binnenhalen. En rap!

4    
ome cor

@FCSP
Mocht het je ontgaan zijn.... dit is de eerste en dus tot nog toe enige oefenwedstrijd.
Dus ja het is maar een f*cking amateur clubje.
Je kunt nu eenmaal niet in je vingers knippen en meteen 5~6 oefenwedstrijden gespeeld hebben. 1 voor 1 en dit was de eerste....azijnzeikerd

17    
Nicky

Waar hebben we het over?

Nou speciaal voor jullie 2 leg ik dat graag even uit. We hebben het over Sydney van Hooijdonk, Bredase jongen, zoon van een oud NAC speler en met vorig seizoen 7 doelpunten uit 10 wedstrijden. Deze jongen is in het filmpje te zien boven aan deze post en heet dan toevallig ook: BSR TV: SYDNEY VAN HOOIJDONK NA NAC-BSC (11-1)

Dat het een 4de klasse elftal betreft is een scherpe constatering. Destemeer verbaasd het me dat je niet door hebt dat dit over Sydney gaat.

Wil je iets toevoegen aan de discussie kan je misschien delen of je denkt dat deze jongen wel of niet goed genoeg is voor komend seizoen, en waarom je dat dan vindt en of wat een mogelijk alternatief is. Maar misschien is dat dan wel iets teveel gevraagd?

16    
Fan uit Zevenbergen

Dit word het jaar van SvH
Hij is elke dag hard aan ht trainen met zijn vader samen dus dat komt wel goed 👊👊👊

-23    
Daan

Zeer beperkte speler . Prima voor een club als Baronie maar heeft in het betaald voetbal niets te zoeken .

11    
Scheppioni

Laten staan ! Vaders werd in eerste instantie ook matig gevonden voor de ervarende onder ons ....... daarbij hoef je as spits nooit heel geweldig te kunnen voetballen, kon inzaghi ook nie ..... HUP NAC met Sydney !

2    
themode

Goed interview!

2    
geelzwartwit

Maurice en zijn assistenten zien natuurlijk genoeg en weet ook hoe hij een SvH in kan zetten. Het is vast niet voor niets dat er nu een linksvoor op proef meedraait. De vleugels straks sterk bezetten. De verrassing in passing vanaf het middenveld door mensen Haye, Dogan en Azzagari en Sydney gaat er echt wel veel maken.

Ps. Typisch NAC en hun waardeloze communicatie.. Van Anholt staat op nac.nl nog steeds gewoon als selectiespelers. Is het nou zo moeilijk om je info up to date te houden?

7    
Marti

Sydney had afgelopen seizoen 7 goals op zijn naam staan , en daarna belande hij op de bank , ondanks dat hij nog steeds het net wist te vinden , maar moest plaats maken voor stokkers want die was terug van een blessure , dus met alle gevolgen van dien die scoorde niet maar bleef wel iedere wedstrijd erin staan , en Sydney op de bank terwijl hij volop scoringsdrift had , zoals gister dus dat hij productiever was dan stokkers , maar ja die zal meer ervaring hebben en dat willen velen supporters op deze side zien ervaring, Productief of niet ,

3    
Dutchbird

Niks mis met de BSR interviews, behalve dan die bezemsteel en ducktape rond de mic. Daar moet toch een fraaiere corona oplossing voor te bedenken zijn.

4    
Vreven4President & Hyballa fur Fuhrer

Sydney is onze eerste spits! Punt

0    
WillemBreda

Grappig. De SvH fans hebben steeds meer goals in steeds minder wedstrijden gezien... En in vergelijking met zijn pa wordt PvH steeds minder goede statistieken toegedicht.

0    
AJ

Als NAC aanvallend voetbalt en dominant vooron aanwezig is valt Sudney positief op. Hij is een 16 meter gebied spits.

Als we zelf kansen moeten creëren tegen een sterke ploeg dan heb je aan Sydney niets.

Hetzelfde geldt voor Stokkers. Daarom verwacht ik ijzersterke flankspelers én een of twee creatieve middenvelders.

0    
Bor de Wolf

Ik ben niet paranormaal maar vele wel als ik hier zo lees.
Ik weet niet of hij het gaat redden dit jaar.
Maar dat weet niemand.
Dus laten we dat beoordelen als hij een heel seizoen heeft gevoetbald.
En niet opgrond van 10 wedstrijden waarin hij ook nog eens 7 keer heeft gescoord.
Maar dat zeg ook niet of hij het gaat maken
Als iedereen het nou eens beoordeeld aan het eind van het seizoen ipv aannames.

Laad alle berichten na dit bericht in