Overal waar we komen

Liveblog: NAC - BSC Roosendaal

Praatpapegaai

138 dagen lang hebben we geen wedstrijd meer gezien. Vandaag gaat de bal dan toch eindelijk weer rollen. In Zundert speelt NAC tegen BSC Roosendaal. De vierdeklasser is de sparringspartner met ook nog eens 200 toeschouwers.

NAC Breda
11
1
BSC Roosendaal
24 July 2020 17:00
Trainingscomplex Zundert
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC gaat niet verder met drie stafleden 73 reacties
Terug naar overzicht
41 Reacties
97    
Uit je Naaht

Een wedstrijd op het programma, een BSR live-verslag, een fotootje erbij... en toch kon ik niet geloven dat er weer gevoetbald werd na alle ellende. Toen bekeek ik hier de eerste reacties en toen voelde alles weer vertrouwd. Gezeik op de opstelling en dus wist ik het zeker: we zijn weer begonnen!

-51    
Johnny1912

Hunte en Van Anholt in de basis. Van hun weten we al wat ze kunnen toch? Laat Hunte tegen een eredivisie club zich bewijzen in plaats van een 4e klasser.

Laat zon wedstrijd lekker 2-3 jeugdspelers meedoen. Hartstikke lekker voetballen voor die mannen en goed voor hun vertrouwen. En het publiek ziet ook gewoon genoeg van de grotere namen in de selectie.

-18    
NAC76

Wat mij betreft spelen alleen de contract of proef spelers wedstrijden en niet zoals vorig jaar onder Brood spelers die niet in aanmerking komen voor een contract en ook niet de spelers die enkel (uit eigen belang) hun conditie op peil houden bij NAC.

-25    
NAC76

Dus waarom geen Schouten of een jeugdspeler maar wel van Anholt?

17    
Plastieke annemieke

Nac76

Ik verwacht dat ze van Anholt nog wel contracteren

97    
Uit je Naaht

Een wedstrijd op het programma, een BSR live-verslag, een fotootje erbij... en toch kon ik niet geloven dat er weer gevoetbald werd na alle ellende. Toen bekeek ik hier de eerste reacties en toen voelde alles weer vertrouwd. Gezeik op de opstelling en dus wist ik het zeker: we zijn weer begonnen!

22    
Geraldo

Betrap mezelf erop dat ik helemaal blij wordt van een (oefen)wedstrijdje NAC... ja, zelfs tegen een 4e klasser😃 Wat heb ik dit gemist!

-13    
Nacman

Waar zijn monsalve en ollij kunnen jullie dat uitzoeken bsr

-25    
ibio

Olij is niet geblesseerd, dus die is bezig met een transfer.
Nou ja,
kans voor Verbruggen

21    
Geraldo

En het gelul hier over de spelers en opstelling niet te vergeten. Heerlijk!

20    
Sanseveria

@ Johnny1912

Er schijnt ook nog een tweede helft gespeeld te worden en naar verluid mag Steijn meerdere keren wisselen...

4    
NAC4Ever

@NACMAN
Staat in het verslag.

4    
signase

Ueberste dank alvast aan BSR voor dit live verslag. Sluit me aan bij Uit Je Naaht: wat heb ik dit gemist! Ik hou het overigens op 6-1.

5    
DeNn

9-0

-1    
Chris W.M.

Van Anholt en Hunte mogen zich vandaag laten zien aan de technische staf of ze in aanmerking komen voor contract verlenging. Op voorhand zeg ik in beide gevallen nee; eerst maar eens wat basisspelers halen...

Blijf het vreemd vinden dat Olij ‘vrij’ krijgt bij de eerste wedstrijd van zijn club in maanden, omdat hij niks te doen zou krijgen. Lijkt er meer op dat ze geen risico willen nemen in geval van een eventuele transfer.

3    
De Staantribune

Tegen een 4e klasser zal niet bepaald worden of je contractverlenging krijgt, lekker iedereen speelminuten geven en voor Iedereen lekker om na lange tijd wedstrijd minuten te maken. Kan mij best voorstellen om Olij rust te geven krijgt mogelijk paar terug speel ballen dan kan je beter rust nemen. Toch weer lekker dat we begonnen zijn....

-67    
Nacman

Kwartier bezig tegen 4e klas amateurs slechts 1 0 na 15 minuten dat wordt een slecht seizoen

12    
Basje

@nacman


Zeikerd!!!Leuk om te zien dat SvH en azzagari het leuk doen! Hoop dat hun ook meer minuten kunnen gaan maken in het eerste.

Iemand die live aanwezig is/was en kan vertellen hoe die Hunte speelde? Ben erg benieuwd naar hem. En een algemeen verslag via andere ogen is ook altijd leuk om te lezen 😁

32    
Breda-mike

Wat een bullshit weer dat gezeik over van anholt en hunte.
Van anholt is een prima back en hunte is ook prima om erbij te hebben.
Geef spelers toch eens een keer de kans voor je ze afbrand!

0    
NAC4Ever

10 10 10 10

-15    
Harrie

Mooi dat er weer gevoetbald word, maar wat heb je er nu aan om walking football te spelen.

5    
Beest

Waar is nacman ?

-61    
Nacman

In een helft 5 goals tegen een 4e klasser wat hopeloos matig

11    
Henkie

Leuk dat ze weer spelen. Maar a.ub. geen enkele conclusie verbinden aan oefenpotjes met amateurs. Voor je het weet schreeuwt iedereen hier weer om een tweede Kudimbana.

19    
Jeroenw

@nacman je kan beter 20km naar het oosten gaan om voetbal te kijken pas je beter bij! Wat had jij verwacht 30-0 terwijl ze met 11 man rond de 16 hangen. En net of dat NAC vol gas speelt. Die wedstrijden tegen amateurs zijn leuk om wat wedstrijd ritme op te doen verder niets!

-12    
Nacman

Daar wil je nog niet dood worden gevonden 20 km oost Jeroen

-20    
Moppernac

7-1 een Roslertje foutje

28    
Nr. 20

1-0, 2-0, 3-0, 4-0, 5-0, 6-0, 7-0 geen reactie van moppernac en jawel 7-1 reactie moppernac. Had je je berichtje klaar staan man man

9    
Jeroenw

Als echte nacman steun je altijd het elftal en de club enige wat jij doet is zeiken! En nac is echt wel bezig met versterkingen maar eerst kwam de naam eerst naar buiten voordat het rond was en uiteindelijk zijn geen van die spelers gekomen. Heb het vertrouwen in steijn dat eindelijk het een keer rustig gaat verlopen want dat is de enige manier om weer een middenmoter in de eredivisie te worden en tot die tijd ga ik gewoon elke wedstrijd uit en thuis die ik kan bezoeken om me club te steunen heb er vorig jaar 3 in totaal moeten missen en dat vond ik al erg zat want wij zijn NAC en altijd trouw!!!!!

8    
Plastieke annemieke

Prima uitslag

2    
De Horzel

Mooi dat we weer beginnen zijn! Toch niet eens zo'n heel slecht elftal op papier hoor. Wat me wel grote zorgen baart is het verhaal van Olij. Ik geloof er eigenlijk weinig van dat dit de reden is van zn afwezigheid. Hoop echt dat hij blijft maar ik vrees als de keepercaroussel met bizot en drommel eenmaal op gang komt er vanzelf een club uit komt bij Olij.
Benieuwd of Kali echt serieus weer op niveau kan aanhaken!
Verder leuk te zien dat Mathijs Bel, dorpsgenoot zijn eerste minuten heeft gemaakt. Weet iemand hoe hij het deed vandaag?

8    
Harrie

Eerst maar eens kijken hoe het de komende wedstrijden gaat. Daarna kunnen Steijn en consorten kijken of we gerichte versterkingen kunnen vinden in de volgende transferwindow.

De jonge spelers zo lang mogelijk minuten geven in de oefenwedstrijden en niet afschrijven wanneer het een keer minder goed gaat. Dan blijft er vanzelf een verrassing voor de basis elf over. Alleen dan kunnen we transferwaarde genereren net zoals nu Van Hecke.

11    
Sankah

Iemand info over hoe Kali het deed?

-16    
Ouwe Spionkop

Zinloze potjes. 4e klasse lui die nog niet eens in training zijn.
Kan je net zo goed tegen de zwervers uit t Valkenberg spelen.

2    
Moppernac

Mooie uitslag.
Al zijn het maar 4de klassers amateurs, je moet het toch nog maar wel even doen langs een geparkeerde muur.
Op naar Sparta Nijkerk.
Het komt wel goed dit seizoen.
2de worden?? Ik teken ervoor.

4    
Nac

Ze zullen eerst wel een goeie zware training gehad hebben. Dan is zo’n oefenpot prima om weer wat ritme op te doen.

Dat mensen zich hier zo druk over maken, dan snap je er ook echt niks van.

-15    
Fan uit Zevenbergen

Olij is weg

8    
ome cor

Tjonge jonge....
De allereerste oefenwedstrijd van het seizoen en meteen zijn er mensen die menen zich te moeten bemoeien met de opstelling van Maurice Steijn.

Een andere " licht" denkt zelfs te kunnen oordelen over de stand en het scoreverloop.
@ nacman wat een droopy ben jij dan ?

De eerste oefenwedstrijd, de trainer probeert iets n.a.v. een paar trainingen. Als Maurice nu al niet de ruimte krijgt van een stel beperkten dan kunnen we de club beter per gisteren opdoeken.
Doe ff normaal man.

Alle vertrouwen in Steijn en zo niet....hij is en blijft TOCH degene die de opstelling bepaalt.

2    
Tombola Breda

@FAN UIT ZEVENBERGEN, dat klopt. Hij is gaan steengrillen met zijn vrouw.

0    
WillemBreda

Dennis Kas heeft rol van Blanco overgenomen in de ‘schrijf-SvH-in-de-basis-show’... Drie intikkers tegen, godbetert, BSC en het is weer driewerf hosanna. SvH zelf vindt dat ie met deze selectie er in hoort. Wat zegt dat over de selectie?

-5    
Mansvelders

Olij was vandaag gewoon bezig om over een transfer te praten. En het vreemdste is dat het waarschijnlijk om Willem II ging.

Die gaan zich toch versterken met Ruiter van PSV.. Olij gaat toch geen strijd aan met Ruiter als je weet hier eerste keeper te zijn?

0    
Hanos

@bsr
138 dagen zonder wedstrijd ? Dat moeten er helaas iets minder zijn ..135.
Maar alsnog bedankt voor jullie live verslag! Eindelijk word er weer wat gespeeld .

Laad alle berichten na dit bericht in