Wij gaan niet opzij

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC - FC Volendam (3-0)

Italo

Sydney van Hooijdonk mocht dit keer meer minuten maken dan vorige week. Nog geen vier minuten in het veld maakt hij al de 2-0 en even later vanaf de stip ook nog de derde. De veelbesproken spits was dus weer goud waard. We spraken hem na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - FC Volendam 225 reacties
Terug naar overzicht
35 Reacties
73   8  
Ad B uit Roosendaal

Sydney is goed ingevallen, Bilate maakte weer geen sterke indruk.

Natuurlijk mag hij blij zijn met weer 2 goals. Hij schopt ze er wel in!!

NAC mag blij zijn met de overwinning, "het zat niet tegen", netjes uitgedrukt .

De punten zijn binnen. NAC gaat langzaam aan beter spelen en het kan nog steeds....

73   8  
Ad B uit Roosendaal

Sydney is goed ingevallen, Bilate maakte weer geen sterke indruk.

Natuurlijk mag hij blij zijn met weer 2 goals. Hij schopt ze er wel in!!

NAC mag blij zijn met de overwinning, "het zat niet tegen", netjes uitgedrukt .

De punten zijn binnen. NAC gaat langzaam aan beter spelen en het kan nog steeds....

46   10  
Sanseveria

Oke mensen, zullen we een planning gaan maken wie wanneer worstenbroodjes in Prinsenbeek gaat afleveren?

23   8  
Beest

Ik woon een straat achter hem . Ik pak van 7:00 tot 7:15 wel

29   16  
Windy City Rat

Lekker mannetje en zijn pa moet zich lekker met zijn eigen bemoeien.

31   8  
Moppernac

SIDNEY VAN HOOIJDONK BLIJFT BIJ NAC TOT JUNI 2022!!!!!!!!!

16   8  
Arie

Gewoon vannacht nog tekenen. Desnoods de Stammenee er stiekem voor open gooien.

24   43  
Henri

Mounir zat in de emotie volgens Sydney. Mooi gezegd van hem. Mounir El A heeft wel getoond zijn plaats niet te weten, geen mensenkennis en zelfkennis te hebben en een schromelijk gebrek aan empathie. Als hij als speler van de trainer de penalty mag nemen, maar inmiddels is zijn topscorer en en penaltyspecialist in het team gekomen. Dan moet hij zijn plaats weten te meer hij zelf zelden of nooit een pingel heeft genomen. Daarbij komt dat er een redelijke kans is dat het SvH zijn laatste wedstrijd is, dan gun je het op zo'n moment ook je collega die het tenslotte van goals maken moet hebben. Wellicht kan Mounir in het vervolg beter op andere wijzen zijn daadkracht tonen. Met die vrije trap had hij ook al alle geluk van de wereld dat een Volendamspeler de bal in eigen goal kopt. Het was anders nooit een goal geworden.

51   19  
Dos

Niks mis mee wat Mounir deed, wordt veel te groot gemaakt. Nu weer door Henri.
Wat dan niet gemeld wordt is dat Mounir een sterke wedstrijd speelde. Echt een belangrijke speler, zeker op deze positie.

22   55  
Arie

DOS

Niks mis met wat Mounir deed?
Bij zowel de pingel als de vrije trap totaal misplaatst het mannetje spelen, terwijl hij Allah op zn blote knieen mag bedanken dat hij al zolang in NAC 1 mag spelen.
Die wil wat goals om een transfer naar de zandbak te maken om te cashen, maar die moeten em niet.
Mounir liet zn ware aard zien. Misselijk.

14   5  
Michel

@DOS

Het is niet goed wat Mounir deed vind ik; je kunt Sydney een boost geven door hem zijn bal te gunnen, een goal maakt een spits zoveel sterker mentaal en dat blijft hij uitbetalen met meer goals. Mounir scoort een keer maar als middenvelder wordt je niet afgerekend puur op goals. Je weet dat je maatje in de spits dat wel wordt en dat hij niet onbetwist basis is (wel zou moeten zijn!), gun hem zijn goal dan.

En nu wel verlengen Sydney! Samen met ons vechten voor de Ere moet jouw doel zijn nu.

15   5  
Nr. 20

We hebben gewonnen van Volendam. Hoor kenners hier nog zeggen ze gaan erop met 5 of 6 nul en de teksten stonden alweer klaar. Wat betreft Sydney 10 goals als je die laat staan zijn het er gewoon 20 eind van het seizoen. Wat betreft Mounir dat is nu
al jaren een van oorzaken. Hij moet in dienst van elftal spelen en niet andersom dan is hij waardevol. Maar hij denkt de spelverdeler te zijn en is waterdrager. Maar goed 3 punten en ik vond ze gewoon goed spelen!

65   19  
Ouwe Spionkop

Als mensen er Allah bij gaan halen in hun reactie op El Allouchi weet je al dat die reactie een bepaalde ondertoon heeft die niks met voetbal te maken heeft.
Gewoon niet doen.

17   6  
Spionkop

Als je hem hoort praten, elke keer weer. Dat is toch gewoon een goed jong?

Die vraag, wat gaat er door je heen toen je scoorde, waarmee de interviewer bedoelt: denk je dan aan Steijn? Dat zit niet eens in zijn systeem om zo te denken, hij dacht alleen maar aan heb ik heb gemaakt, of mijn mede speler.

Dat zegt al genoeg. We moeten ver gaan om hem te houden. Het liefst nog een jaar of drie.

Je kan beter afscheid van deze trainer nemen. Want die past totaal niet bij NAC.

27   19  
Chingblauw

@ ouwe spionkop,

Wat is dat voor flauwekul? Hoe vaak zeggen wij niet die of die mag god op zijn blote knieën danken of God mag 't weten? Maar nu er Allah genoemd wordt is het ineens verkeerd? Stop jij nou maar met items aan te halen die er gewoon niet zijn.

2   3  
De Baviaan

Leuk dat SVH scoort en nog veel belangrijker nac wint van Volendam.
Een spits moet assertief zijn en egoistisch..
Schop ze er maar in dan. Ik zie een win-win situatie.
Een goede voetballer?? Wmahhh matig maar oke lekker wat reuring in deze saaie tijden.
Mijn advies aan SVH. Blijf bij Nac dit seizoen
Schop er nog min. 10 in maar daarna een binnenlandse transfer naar utreg, az of Heerenveen. Ga daar tot de winterstop op de bank zitten na 2 potten de kans te hebben gehad en kom dan als huurling in de winterstop terug en schiet ons naar de ere!!!!

Promotie gaat hem dit jaar niet worden denk ik!
Deal?

14   3  
Nonkel Frans

Effe over die worstebroodjes ......moeten die perse van van Nagelkerke zijn of zijn die van van der Kleij ook goed?

Hup Sydney! Hup Nac!

19   1  
Ernie

Geen enkele speler kan een basisplaats eisen. Ook Sydney niet!
De kans dat hij speelt is bij Nac groter dan bijvoorbeeld bij een Emmen. Voor zijn ontwikkeling is het het beste dat hij bij Nac blijft.

10   7  
Ibio

En door het geweldige beleid loopt hij nu transfervrij de deur uit.
En zitten wij opgescheept met Bilate basketballer.

3   2  
De tegenstander

Vergeten wordt dat deze wedstrijd alle kanten op kon gaan. Gelukkig waren we ook met de scheidsrechter. NAC staat dan 1-0 voor en doen de vleugelaanvallers eindelijk wat ze moeten doen en dan is Svh een redelijke aanvaller. Als aanspreelpunt is bilate nog steeds beter ookal schiet hij ze er niet in. Het ligt echt aan NAC hoe offensief ze spelen of van Hooijdonk blijft of weg gaat

9   5  
Pannelap

Misschien dat Bilate de worstebroodjes kan brengen naar Prinsenbeek!? Dan doet hij tenminste nog iets nuttigs..... wat een natte krant zeg en Maurice blijft hem maar opstellen. 'I rest my case'...... zucht!

Hup NAC!

12   17  
Ed

Sidney heeft weer praatjes. Blijven of weggaan. Hij maakt er weer een heel spel van met of zonder pa. Gaat iedereen weer tot het laatst laten wachten. Gisteren stond hij weer op de goede plek en heeft zijn kwaliteit laten spreken.
Mounir niet over zeuren, prima voetballer voor NAC. Hij wilde zijn tweede maken, prima toch. Klaar. Echte NAC man!!

19   2  
Scheppioni

Je zou Sydney zijn en dan zo'n trainer hebben met oogkleppen op die bilate maar blijft opstellen, die er echt geen hout van kan(nog erger dan ik dacht) dan was ik ook weg, hoe veel ik ook van NAC hou ..... en mounir heeft gevaarlijke nare trekjes voor het plezier in de groep !!! Vrije trappen op eisen aan de wekelijks enige voldoende scorende speler van ons NAC terwijl zijn corners keer op keer de eerste paal niet halen .... goed van Malone dat hij hier terecht tussen kwam !

5   1  
Scheppioni

Malone bij de penalty er tussen kwam bedoel ik

10   2  
Harrynak

Let op zijn woorden in het interview. Die is weg.

Over bij nac na winterstop: “sluit niets uit

Over goals: “mooi om zo te eindigen”

7   1  
Henri

Ach, dat het bij bepaalde clubs zoals Ajax een moeilijke keuze kan zijn wie je op moet stellen op een bepaalde positie dat kan ik begrijpen. Bijna alle spelers leveren daar van jong talent tot een bijna voetbalpensionado als Huntelaar. Maar als bij NAC Van Hooijdonk, met al zijn beperkingen de enige voetballer is die levert op gebied van het scoren want Bilate levert niet, de vleugelspelers leveren niet op Venema na en de middenvelders leveren niet. Ja, wat is dan je keuze? MS heeft in de huidige situatie de keuze tussen doelpunten of geen doelpunten, want alternatieven zijn niet aanwezig. Zo eenvoudig is het.

5   6  
Arie

Ouwe Spionkop

Dat jij er zo 1 bent die op de man speelt wisten we al.
Volgens mij is Mounir nog altijd aanhanger van de Islam. Getuige ook zijn kniebuiging in het gras na "zijn" goal. Dan is Allah een stuk relevanter dan God he?
Blijf maar zoeken knul.

8   14  
nm

VH gooit letterlijk zijn eigen glazen in door de een douchedeur te duiken. Hij moet ophouden met onrust stoken. Graag of niet. Dan gaat hij maar weg. Wat een gezeik! Hier in niemand bij gebaat.

7   2  
ROGO

Zou Steijn het nu eindelijk doorhebben? Zonder van Hooijdonk scoort er niemand. Met van Hooijdonk erin wel. De enige manier om te winnen. Voetbal is best simpel. Jammer dat trainers het altijd onnodig moeilijk willen maken.

Rap dat contract ondertekenen! Of dachten ze zonder geld ergens een andere spits te vinden die er in een half seizoen 10 maakt?!

4   1  
Ivo

We gaan het zien, ik hoop dat hij blijft, hij voegt zeker iets toe aan dit team, voetballend moet hij nog groeien, ik denk dat dat in de KKD beter kan dan in de eredivisie, dan sta je wel tegen een ander kaliber tegenstanders te ballen.

Als Sydney slim is tekent hij voor 2 1/2 jaar bij, blijft ie nog anderhalf seizoen bij NAC en kijkt hij dan verder. Met een beetje geluk gaat NAC dan ook naar de eredivisie, en anders kan hij met een transfer weg.

Steijn kan nu in ieder geval niet meer om hem heen. Als je een scorende spits op de bank zet, heb je iedere week gezeik als je niet wint.

3   2  
Kees F7

Als hij transfervrij de deur uit loopt zou dat oer stom zijn. Want hij scoort. Vind Bilate een toffe gast maar hij maakt het verschil niet. Slimme zet van RKC om hem te ruilen met Finn Stokkers.
Maar het zou me niet verbazen als hij gaat. Had een goed gevoel bij Steijn, vind dat hij er faliekant naast zit met het passeren van SVH. Maar dat is helaas NAC. Het zou de eerste kolossale blunder niet zijn als hem transfervrij laten vertrekken.

Huiskamervraag: Wat was de grootste bestuurlijke blunder van NAC?
A Het ontslaan van Ernie Brands na het halen van de derde plaats
B Het ontslaan van Stijn Vreven nadat hij NAC had laten promoveren en gered van degradatie
C Het transfervrij laten vertrekken van de clubtopscorer
D Anders, nl:
E Het waren geen blunders. Topbeleid.

6   1  
[email protected]©

Het is vandaag de 19e. Over 13 dagen kan hij al ergens anders zijn handtekening zetten. Dertien dagen!! Ga asjeblieft direct met hem om de tafel. Al is hij de grootste pain in the ass van de selectie, al ergert de trainer zich kapot aan zijn houding. Het interesseert me allemaal geen reet, hij maakt doelpunten en dat kunnen we van de rest van de selectie niet zeggen.

2   5  
Luisindepels

Sydney, stel je zet je handtekening.en in de komende 5 wedstrijden scoor je 1 keer. Wat dan? Ik weet het wel...wat dan. Als je Prinsenbeek kunt vergeten, en geloof mij, het is nie veul, dan wacht Engeland op je. Geweldige natuur. Geweldige mensen. Geweldige afternoon teas. Geweldige stadions. Teken daar voordat je spijt krijgt en weer naar Oss moet voor 90 minuten. De wereld wacht op je. Weg hier....als je 29 bent kun je altijd nog terugkeren als kind van de club!;-)

4   3  
Des NAC's

Ik wordt een beetje moe van dat opgeklopte gedoe over zijn persoontje. Prima KKD spits hoor maar de tentakels van zijn management reiken te ver naar de burelen van de diverse websites, podcasts en lokale sufferdjes

3   1  
Henri

@KeesF7
Ik vind je lijstje wel kort Kees. Maar mijn all time zeperds bij NAC zijn toch wel:
Het gratis de deur uitlopen van Sergio en Cristiano naar RJC. hetgeen NAC miljoenen kostte. Komt bekend voor niet?
De miljoenen miskleun mbt de mislukte verkoop van Babos naar Feijenoord.
De aanstelling van Mommers. De eerste keer had Mommers geen interesse in NAC, maar de tweede keer hapte hij toe. We hebben het allemaal geweten. Overigens hapte M.Manders ook de tweede keer pas toe bij NAC. We zien de geschiedenis zich bij NAC vaak herhalen.

2   1  
Scheppioni

Mee eens Henri !

Laad alle berichten na dit bericht in