Overal waar we komen

BSR TV: Maurice Steijn na NAC - FC Volendam (3-0)

Italo

Maurice Steijn mocht weer eens lachen. Vandaag lagen er zes punten in het mandje want een directe concurrent werd aan de kant gezet. We spraken de winnende trainer na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
51 Reacties
71    
Chefke

Beste Maurice,

Het was zoveel beter dan de laatste 3 wedstrijden, maar je had giga veel geluk. Maar dat is je gegund.
Maar het blijft schuren als je over Sidney spreekt, het lijkt wel of je je gouden kapstok prefereert boven je scorende Bredaas spits. Én dat snap ik niet.

Gezonde feestdagen voor iedereen

39    
Gerrit

Kijk ik een keer niet, winnen ze!
Ik moet gewoon nooit meer kijken dus.

Steijn, SvH in de spits, je hebt het nu zelf kunnen zien...

31    
Sprang-Capelle

Petje af Maurice. Een uitstekend resultaat geboekt. Dat mag best wel gezegd worden.

58    
geelzwartwit

En toch vind ik dat hij het allemaal nog best logisch uitlegt alleen klopt het niet helemaal dat Bilate anderen laat scoren want ook dat gebeurd niet.

We gaan het allemaal zien en als Sydney weggaat zal er toch een scorende spit moeten komen.

Fijn dat er weer wat rust is.
Hoop nog op verlenging van schouten. Daar zit nog veel meer in.

33    
Windy City Rat

Hij ziet nu dat Mario niet goed speelde... LOL

71    
Chefke

Beste Maurice,

Het was zoveel beter dan de laatste 3 wedstrijden, maar je had giga veel geluk. Maar dat is je gegund.
Maar het blijft schuren als je over Sidney spreekt, het lijkt wel of je je gouden kapstok prefereert boven je scorende Bredaas spits. Én dat snap ik niet.

Gezonde feestdagen voor iedereen

52    
Ad B uit Roosendaal

Een realistische analyse van Maurice, maar hij kijkt toch iets te positief naar Bilate. Die heeft t.o.h. weinig gebracht en de vraag is "hoe had Sydney zich ontwikkeld, als hij was blijven staan in de spits?"

Een trainer moet een jonge speler ook beter maken en nu dreigt dat Sydney voor noppes de deur uit loopt.

Sydney is een NAC talent. Hij is er nog niet, maar hopelijk blijft hij toch bij NAC om zich verder te ontwikkelen. Op naar een driejarig contract!!!

45    
HenkTank4823

Bilate is een middenvelder en geen spits! En al staat Bilate al vanaf de D-jeugd in de spits, dan nog is hij geen spits maar een middenvelder! Ziet niemand dit nou? Plaats deze man als centrale middenvelder achter Svh! Ik weet niet hoeveel uitroeptekes ik nog moet gebruiken!!!!

27    
Theoden King

Fijn gevoel, eindelijk weer eens winst! Mannen bedankt, Steijn gefeliciteerd.

Dan valt me op dat Bilate er echt geen ruk van kan en ik oprecht niet begrijp wat Steijn in hem blijft zien. Venema viel vandaag erg mee. Sydney scoort twee keer, maar is er natuurlijk ook nog niet.

Ik heb wel begrip voor Steijn dat hij zich niet laat chanteren als het "kamp Van Hooydonk" inderdaad een basisplaats eist. Zo werkt dat niet, zeker niet op jonge leeftijd.

Verder hebben we vandaag inderdaad wat geluk gehad, maar (daar komt-ie): Dat dwing je ook af!

Fijne dagen allemaal.

-8    
JNAC06

@henktank paar pilsies te veel op?

33    
Vamos

Maurice heeft het de hele tijd over analyse, maar volgens mij ziet hij bij het analyseren Kapstok Bilate over het hoofd... Steijn ik zal je een handje helpen; 8 wedstrijden, 1 goal (penalty) en 1 assist. Ik denk dat dit niet de spits is die er 20 inlegt, waar je tijdens de voorbereiding zo om riep....

12    
Moppernac

Een mooie 3-0 overwinning op het einde van het jaar.
2021 word het jaar van NAC , dus doorgaan waar NAC mee geëindigd is in 2020 en nu een serie van minimaal 15 wedstrijden ongeslagen blijven zo als Volendam dit presteerde en NAC promoveerd in Mei 2021 voor goed naar de ERE DIVISIE

28    
Ratjeduneerste

Eindelijk komen de volgende woorden uit Maurice z'n mond:

'Ik vond Mario niet goed spelen'.

Pfieuw, hij heeft zijn ogen na 4 weken open gedaan! Mario heeft nog niet 1 wedstrijd goed gespeeld Maurice.

Je gaat Sydney (en vooral z'n goals) nog verdomd hard nodig hebben om die stap naar promotie te kunnen zetten, ga daar nou verstandig mee om alsjeblieft...

-37    
Theoden King

O ja, nog een toevoeging.

Ik hoop dat het goed gaat komen met juffrouw De Rooij. Maar ik vrees voor een Dogan-scenario.

-5    
Beest

Steijn is gewoon een goede trainer voor een club in opbouw. Zo ook vreven een typische bouwer is. Totaal verschillend maar met hetzelfde doel.

Ik hoop van harte dat Sydney blijft. Niet omdat het een topspits is maar omdat hij een betere goalgetter is dan bilate. Maar steijn zegt het goed : als Sydney een basisplaats eist dan is er zo een andere spits gehaald . Niemand is groter dan ons nac !

Volgend jaar schalk erbij in de spits . Gudelj op het middenveld en bayram op de vleugels. Dan kan bilate weer weg

11    
ome cor

Beste Maurice,

Mensen hier denken dat coach betaald voetbal een simpel baantje is.

Je stelt gewoon 11 spelers op. Die geven dan week in, week uit op de training én in de wedstrijden 100%, NAC wint en we worden kampioen.

Als er spelers die 100% niet halen had jij al moeten wisselen, NAC hen nooit moeten kopen en weten de supporters het hoe dan ook beter dan iedereen. Gewoon neersabelen, uitschelden, kleineren..

Persoonlijk denk ik dat jij zoekende bent in de wirwar van mogelijkheden, maar wel een prima trainer bent voor NAC.

29    
Moppernac

Beste supporters

Dit is niet alleen een fijn weekend 3-0 winst op Volendam, maar hier kunnen we van genieten tot 3 januari 2021.

Fijne feestdagen en een goed oudejaarsavond voor alle NAC supporters en een fijn nieuw begin op 3 januari bij Excelsior uit.

2021 WORD HET JAAR VAN NAC BREDA

36    
Badeend

NAC met Van Hooijdonk: 876 minuten, 16 doelpunten (waarvan SvH 10 doelpunten, 2 assists). Gemiddeld 1 doelpunt per 55 minuten.

NAC met Bilate: 557 minuten, 5 doelpunten (waarvan Bilate 1 doelpunt, 1 assist). Gemiddeld 1 doelpunt per 111 minuten.

Ik heb niet het gevoel dat NAC beter voetbalt met Bilate, maar ook de cijfers lijken dat niet te staven.

-47    
Wolfmanjack

Volgende keer svp el Allouchi niet meer opstellen. Wat een misselijk over het paard getild mannetje

13    
Almere City Fan

Gefeliciteerd BREDA !!!

Lekkere overwinning vanavond. Volendam staat weer met beide beentjes op de grond. Yes 👊🏻👊🏻👊🏻

-6    
Arie

Bilate is een middenvelder. Wat krijgen we nou weer joh. Straks is Rutte ook nog een betrouwbaar politicus.
Fiorini is een middenvelder, en die speelde zeer goed.

26    
Chris W.M.

@Badeend

Aanvullend op jouw cijfers;

Sydney vorig seizoen 6 goals en 2 assists in 1139 minuten KKD, komen dit seizoen tot nu toe 10 goals en 2 assist bij in 875 minuten. In 2 seizoenen elke +/- 100 minuten betrokken bij een goal. Bij andere clubs bouwen ze een ploeg om zo iemand heen...

Hij mist veel kwaliteiten, dat zal allemaal wel. Maar hij schiet ze er wel in. Een kapstok als Bilate werkt in een elftal met veel scorend vermogen, maar dat zit niet in deze ploeg. Dus de opmerking van de interviewer waarom Steijn niet gewoon met Sydney begint en het ‘mindere voetbal’ ( eerlijk gezegd vind ik NAC echt niet beter gaan voetballen met Bilate voorin) dan maar voor lief neemt vind ik zeer terecht.

-3    
Henri

Inderdaad Maurice, als Mounir El A op het middenveld ruimte en tijd krijgt kan hij van waarde zijn. Echter hoe vaak en zeker op hogere niveaus krijg je ruimte en tijd. De conclusie is voor mij dan ook waarom wil men bij NAC met dze beperkt inzetbare speler door. Die zelf al een half jaar roept dat het zijn laatste seioen is. Een speler waar bovendien in de markt geen enkele interesse voor is als er maar iets voor betaald moet worden. Zelfs niet vanuit de "zandbak". Als je met dergelijke spelers door wilt gaan dan is er in ieder geval geen sprake van doorselecteren gezien de vele beperkingen die aan Mounie kleven.

12    
geelzwartwit

Weet je toen Manders net binnenwand en Steijn ook.. Toen communiceerde Manders heel veel en vaak richting de supporters.
Dat was een verademing tov smulders en vd Abbeele.

Gaandeweg het seizoen zakte de communicatie van Manders weg richting de achterban. En er ontstond weer voedingsbodem voor een heleboel aannames onder de achterban. En de hoofdmoot praat elkaar dan na.

Na al die jaren is het door hoe Manders en Steijn hier begonnen wel duidelijk. Wil je niet zo snel gezeik en geouwehoer bij NAC hebben dan moet je je communicatie naar de achterban heel goed onderhouden.

Het is gewoon echt zo. En ik denk ook dat het hier tien keer belangrijker is dan bij welke club dan ook.

20    
Jf

Sydney moet blijven want hij scoort er gewoon 20 per jaar en is nog erg jong.
Ik snap oprecht hoe Steijn wil voetballen en de rol van Bilate alleen brengt Bilate dit niet. Dit moet je niet blijven onderkennen. Hij laat anderen niet beter voetballen. Sydney scoort gewoon altijd als hij in de zestien kan komen en dat moet komen van de andere spelers klaar. Een spits moet afmaken.

Ik snap Sydney dat hij wil spelen en vind dat hij moet spelen als de andere spits niks extras brengt.

De kritiek van Steijn dat Sydney enkele wedstrijden slecht speelde en ook niet scoorde is niet fair. Want dit was een periode dat Covid ingeslagen was en niemand goed speelde. Ze waren niet in staat om hem in positie te brengen. Bilate had die periode ook niks gebracht. SYDNEY is de eerste spits klaar en Bilate een goede sub en niet per wedstrijd want je moet vastigheid inslijpen.

17    
NuFfNie

Als je er 10 in hebt liggen en bijna de hele achterban zegt dat je beter presteer dan je concurrent, dan mag hij van mij zijn basisplaats op eisen. Al laat Bilate heel NAC beter voetballen, zolang er niet gescoord wordt, heb je er geen zak aan. Doelpunten zorgen voor de punten.
En 3-0 met 38% balbezit is een erg goede score.

-13    
Fan uit Zevenbergen

Gewoon de aanval

KAIJ SVH Bilate

Vennema is huur die moet op de bank beginnen

-3    
Ernie

We mogen gewoon ontzettend blij zijn dat zo iemand trainer van Nac wil zijn! Is niet voor niets al een paar keer verkozen tot trainer van het jaar.
Hij heeft een visie en daar laat hij zich door niemand vanaf brengen, ook niet door Sydney.

19    
Nonkel Frans

Steijn is geen slechte trainer en normaal luister ik altijd naar de interviews met hem maar echt vanavond had ik er geen zin in. Geen zin in die hangende grammofoonplaat en die blinde koppigheid die "spits" Bilate heet.

Spits Sydney heeft gesproken met zijn voeten - hoppa reeds binnen 4 minuten na inval - en met die vreugde ga ik de feestdagen en de winterstop in.

Redactie BSR dank voor al jullie goede werk afgelopen jaar. Fijne dagen iedereen - rust goed uit blijf gezond - snel op naar een mooi 2021.

Hup Nac!!!

8    
Molenschot Loco

Steijn had dit beter binnens kamer moeten houden...de opmerking: Als Sydney niet speelt...wil hij weg......dat moet Sydney zelf maar zeggen...dit zorgt weer voor de nodige onrust..en die is er al genoeg geweest de laatste tijd.... (intervieuw Fox Sport).

12    
Ibio

Mounni is ondanks al zijn beperkingen wel echt NAC. NOAD.
Gisteren had ie die pingel niet moeten opeisen. Dat snapt hij wss zelf ook wel.

9    
Nb

MS blijft toch ook wel een enorm koppige vent hoor. Bilate laat andere beter spelen, alleen het is dan toch jammer dat die andere niet heel veel scorende vermogen hebben.

In voetbal draait het om ballen in het net schieten, als dat goed gaat kun je gaan kijken of je andere beter kunt gaan laten spelen, en al helemaal als spits.

Overigens ben ik ook niet blind en zie ik ook wel de SVH nog heel veel moet leren. Maar 1 dingen kan hij wel....

9    
Cool hand

Bilate is inderdaad geen spits. Hij wil helemaal niet scoren. Viel echt op in de eerste helft. Ik vond het prima dat hij SvH verving in het begin, nu niet meer. Niet omdat ik Sydney opeens zo goed vind, maar hij is wel gretig voor het doel. Bilate rendeert alleen in de spits met spelers om hem heen die kunnen scoren.

5    
@henktank

Bilate een middenvelder?? Hoezo dan? Houdt geen bal vast, dramatische balaanname. Is echt in niks een middenvelder. Kan ie helemaal niet.

5    
Pannelap

Welterusten Maurice! Droom zacht van je promotie en je Bilate..... Van Hooijdonk - die gisteren met zijn goals een flinke stempel op de wedstrijd drukte - loopt zo de deur uit door jou onkunde!

Hup NAC!

-10    
Daan

Sterk interview van de trainer . Correct en zegt waar het op staat.
Overdreven gedoe over van Hooijdonk komt mijn strot uit .
Een intikker die je net zo goed aan Venema kan geven en een penalty . Tsjonge , wat een groeibriljant !
Fijne feestdagen allemaal .

-4    
Jeroen Remie

@Daan: dankjewel dat je dat zegt! Kan het niet ergens meer mee eens zijn dan dat.

6    
Cool hand

Is er nog veel gezegd over de scheids die Volendam een penalty onthield in de 1e helft en niet ingreep toen de Volendamse penaltynemer de bal die via de lat terugkwam weer op goal mikte? Dat laatste was best genant voor de scheids. Kende hij de regels niet?

5    
mcguyver

Als Sidney er nu 10 in heeft liggen en hij krijgt nog eens zoveel wedstrijden dan zijn dat er 20. Mocht hij alle wedstrijden mogen spelen dan komt hij in de buurt van Toto aantallen van 30. Sidney is erg gegroeid wint veel lucht duels en loopt veel soepeler. In het voetbal is het normaal dat zo'n speler zijn plaats op eist hij kan nu zijn cariere maken namelijk. Vindt het raar van een trainer als hij zo'n jonge speler de mindere wedstrijden aanrekend dat we met een Corona elftal spelen tegen de grote clubs. Steijn lijkt me een aardige trainer maar ook erg eigenwijs vasthouden aan zijn aankopen waar bij hij juist zichzelf groter maakt als de club (wat hij Sidney dan weer verwijt). De trainer lijkt ook wat moeilijkheden te hebben in de omgang met andere spelers maakte ook fout voor aanvang openlijk Spanjasrden als Riera af te vallen. Zo kun je niet bouwen geen peoplemanager dus.

5    
Scheppioni

Goed ?? Maurice ? We werden gewoon zoek gespeeld door volendam .... enorm mazzel met een scheids die zelf nooit gevoetbald heeft dus nu voordelige beslissingen nam voor ons NAC ! Daarbij bilate is al elke wedstrijd helemaal niets blinde Steijn !! Je hebt ook nog gevaarlijke personen in de ploeg voor de sfeer in de ploeg !!! Maurice lult nu of het een prima pot was ..... ongelofelijk !! Het enigste wat goed was was de uitslag .....

1    
Peerke

Van de week op de forumavond de vraag gesteld of de nieuwe spelers niet meer krediet krijgen dan spelers die langer bij NAC zitten. Volgens Steijn niet zo en ook nu weer tav zijn antwoord betreffende Bilate hoor je dat Bilate tot vandaag goed speelde. Maurice , ik ben een fan van je , maar doe die oogkleppen af. Ook Malone weer bij het penalty geval in de fout. Hij laat die speler van Volendam zo uit zijn rug lopen.
Wel klasse van Malone dat hij Sydney pingel laat nemen.

-5    
Johnnyboembastik

In de eerste plaats een fijne overwinning. Daarnaast de opmerking dat we scheidsie niet tegen hadden. Zuivere pingel voor Volendam niet gegeven en wij krijgen hem redelijk makkelijk mee.
Mounir moet weer terug in zijn hok en niet denken dat hij de Messias van nac is.
En dan Sidney. Wat een opportuniteit weer onder de supporters. Die 2e goal was sowieso gevallen, want eigenlijk liep hij Venema in de weg en een strafschop binnenschieten .... poeh poeh ... onze spits heeft weer 2x gescoord en staat op 10.
Mij hoor je niet zeggen dat Bilate dan de oplossing is, maar om Sidney zo te hypen gaat me echt te ver. Gewoon een middelmatig spitsje die blij mag zijn mee te mogen doen bij een BVO. Als hij weg gaat, komt hij helemaal niet meer aan spelen toe.

3    
NAC4Ever

Ondanks dat we geluk hebben gehad voelt het erg lekker met 3-0 van een concurrent te winnen. (Werd ook wel weer eens tijd dat we geluk hadden).

Even afwachten op welke plek en met welke hoeveelheid achterstand we de winterstop in gaan.

Fijne feestdagen iedereen!

13    
De muzikant

"Sidney heeft ook een aantal wedstrijden niet goed gespeeld", Maurice vergeet erbij te vermelden dat Sidney sinds de komt van Bilate al direct tot de bank was verbannen en nooit een eerlijke kans heeft gehad. Ondanks dat Bilate geen enkele wedstrijd iets fatsoenlijks heeft gebracht bleef hij toch het vertrouwen van Maurice krijgen. Daarentegen moet Van Hooijdonk het dubbel en dwars bewijzen. Ook geen topvoetballer, dat is duidelijk, maar hij schopt ze er wel in en, in tegenstelling tot Bilate, wint Sidney af en toe ook een duel! We hebben gisteren ontzettend veel geluk gehad, want objectief gezien hadden we er gewoon met 0-3 of zo vanaf moeten gaan, daarom snap ik de overwegend positieve analyse niet. "Het gaat weer steeds beter...." Op basis van deze ene wedstrijd? Is Steijn nu al de recente blamages tegen TOP Oss, Dordrecht (!!!!) en Go Ahead Eagles vergeten? Spelers met een beetje restwaarde worden op de bank gehouden en richting de uitgang gedwongen, waarbij ze gratis mogen vertrekken. In ruil daarvoor mag de bagger van de slechts eredivisieclubs in Maurice's speeltuin van Breda komen ronddartelen. Zoals Bilate, Immers en Malone, die ook ver over z'n hoogtepunt heen lijkt te zijn. Nee, naast het feit dat hij NAC niet beter maakt vind ik Maurice Steijn ook iemand die zaken anders voorstelt en bijzonder eigenwijs is. Steijn heeft het geluk dat er geen publiek bij zit, anders was hij al door 18.000 man verbaal verguisd.

10    
Braze

Vraag aan Steyn: Welke spelers zijn door Bilate beter gaan spelen.?
Als je Sidney willen behouden ga je dan ook onmiddellijk aan tafel om tot een oplossing te komen?

9    
Boxer

Kom op Maurice laat je koppigheid varen.
Iedereen ziet hier dat Bilate niet je meevoetballende kapstok is die jij graag in hem ziet. Sydney kaatst minstens zoveel ballen als hij en inderdaad hierin moet hij nog verder verbeteren.

Maar,
Sydney scoort, is een Bredase jongen en heeft het publiek mee.
Je zag toen hij er in kwam dat het elftal makkelijker ging voetballen en meer plezier uitstraalde. Ik ben een gevoelsmens ik zie en voel dat soort dingen, toegegeven, de 1-0 hielp ook mee.
Natuurlijk zal hij nog wel eens een slechte wedstrijd spelen en natuurlijk mag je hem dan wisselen, maar zet je ego opzij, investeer in Sydney geef aan wat hij beter moet doen en je hebt een steeds beter wordende, scorende spits die misschien de komende jaren alleen maar meer waard word.
1 ding is zeker, dat laatste zal bij Bilate niet gebeuren.

Of koop een spits die duidelijk 2 klassen beter is dan Sydney, dan heb je dat gezeur ook niet.

14    
Belgische Naccer

Ik zie toch echt een andere wedstrijd dan wat Steijn hier schetst...

NAC heeft 6 opgelegde kansen weggegeven. Dat was in het begin van het seizoen echt wel beter. Maar ja dat was met Riera, en Rutten rechtsback. En nu zit ie te kutten met Malone ipv Riera.

Middenveld...tja...Allouchi vind ik nog steeds erg zwak en als er dan een bal inwaait via een rug...wordt dit gevierd als of onze lieve heer zelf is afgedaald en wordt het veld gekust...man man...en dan wil hij ook nog de penalty opeisen....Haye wilde hem terechtwijzen, maar die wordt dan door Malone weggetrokken en krijgt dan ook nog een "standje" van Steijn...man man....

Ik snap niet waar deze "vedette-status" van Allouchi vandaan komt en waar deze op is gebaseerd. Allouchi mag de veters van Haye nog niet eens strikken...!!!

En dan de kwestie Bilate-van Hooijdonck. Een spits staat er maar voor 1 ding Maurice, en dat is goals maken, en niet om "ANDEREN BETER TE LATEN VOETBALLEN" wie dan? Venema? Schouten? De Rooij? Allouchi? Ja dat zijn echt afmakers!!! man man.

Gewoon ALTIJD van Hooijdonck in de basis. Je hebt GOALS nodig. En sydney heeft nu onderhand al 10x bewezen dat hij ze WEL makkt en Bilate NOOIT!

Duidelijker kan ik het niet zeggen hoor. En ik zal het blijven zeggen, zolang het gaat zoals het gaat.

Maurice hangt nu de grote jongen uit voor de camera, maar als je in de rust met 0-3 achter staat, was het ook niet raar geweest. En Sydney maakt gewoon 2 goals voor Maurice...pas toen ging het een beetje draaien. Als hij Bilate had laten staan, was de penalty hoogstwaarschijnlijk weer gemist, en had je de wedstrijd wellicht niet gewonnen.

De opstelling is gewoon KUT, Maurice....Je moet gewoon spelen met Riera en met Sydney. De laatste heeft je gered deze wedstrijd. Spreek dat eens uit....ipv dat eeuwige riedeltje over de kapstok-die alleen maar balverlies leidt en ondanks zijn lengte geen enkel kopduel wint....zeg dat eens!

Alle supporters zien het al weken lang.....Natuurlijk is Sydney geen wereldspits, want dan zat hij niet bij NAC, maar hij is wel 10x doelgerichter dan Bilate, kijk alleen maar naar de statistieken.

Maar vooral Bilate weer in de basis, Maurice en Malone op de plek van je beste verdediger Riera.

Zum kotzen!

De beste spelers worden weggepest...en we blijven zitten met het kaf. Namelijk: Malone, Immers en Bilate. De vriendjes van de trainer. En wat hebben ze gisteren laten zien? deze vriendjes?

Juist: HELEMAAL NIKS!

Tot zover.

Ik had ook nog willen zeggen dat Noblejas en Monsalve in plaats van deze vriendjes moeten spelen, maar die zijn inmiddels al op non-actief gesteld geloof ik, door onze "toptrainer".

1    
Scheppioni

Prima betoog Belgische NaCCer !!!👍💛🖤

2    
Vergane Glorie

FF objectief blijven kijken, toch! Heel blij met de 3 punten. Maar zeer geflatteerd. Voetballend was Volendam verder. Diverse combinaties meerdere keren gezien.
Bij NAC trouwens ook. Zeker het buitenspel staan van Bilate. En in die dooie momenten laat hij de anderen beter voetballen. Maar Maurice..... dan ligt het spel stil.
Voetballend blijft het aanklungelen wat voor Haagse praatjes je er ook om heen probeert te breien.
Ook het balverlies van Malone op het middenveld gezien?. Goed dat er dan een goeie vervanger van Olij staat. Maar lekker Riera op de warme bank laten.
Nogmaals, voor je ontwikkeling SvH, is het beter onder deze trainer, te vertrekken. Hier ga je niet beter worden. Trouwens super sterk om de bal van Mounir te pakken en de pingel tegen de touwen te schieten. Zelfs die afspraak komt meneer tikkie terug, tikkie breed niet na.
Op naar 2021, het jaar dat het allemaal beter gaat worden.

4    
Zwampie

De 3 punten zijn welkom en verbloemt wederom het slechte spel.
Als we de 1e helft alleen al beschrijven, was het toch realistisch geweest als je onder normale omstandigheden met 0-2 en 10 man had gestaan.
Dan was de 2e helft een formaliteit geworden.

Ik kan nog steeds niet begrijpen dat het positiespel zo slecht is en geen enkele lijn in te betrekken is.
De hype rond Sidney is redelijk te begrijpen omdat hij nu ook weer 2 op zijn naam heeft staan, maar als we zo blijven spelen is die hype zo weg.

Tevens is de kracht die Steijn ziet in Bilate er totaal niet en kan hij er ook niet voor zorgen dat NAC beter gaat spelen, waarbij gezegd moet worden dat dit ook door Steijn zelf komt aangezien hij de rest van het elftal veel te ver terug laat zakken.

Je ziet ook dat niet iedereen met het volste plezier staat te voetballen, kaj loopt er ook verloren bij en straalt weinig uit. Hopelijk kan hij snel weer in het ritme komen ,al moeten we van hem ook geen gouden bergen verwachten want hij is ook (nog) niet zo goed dan als de meeste van hem verwachten.

Er zitten teveel mankementen aan het elftal waardoor er te weinig uit gehaald wordt.
-Spelers die niet maximaal presteren, maar toch mogen blijven staan.
-spelers die op verkeerde positie gezet worden.
-tactiek (te verdedigend) is niet goed
-er is geen lijn te zien in het voetbal wat men speelt

Als we dit op orde kunnen krijgen,maken we in de 2e seizoenshelft nog een kans, anders zal je er alles aan moeten doen om alleen al de play offs zien te halen.

4    
Wessel

Maurice: " Sydney had ze er goed in liggen ja...en daar wil ik het graag Bi late"

2    
Reflektor loves cor taxi

100 procent met ome cor eens.

Laad alle berichten na dit bericht in