Overal waar we komen

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NEC - NAC (0-2)

DeWeesJr

Sydney van Hooijdonk zorgde voor het hoogtepunt in de wedstrijd tegen NEC. Met een schitterende vrije trap zette hij NAC op een 0-2 voorsprong. We bespreken de vrije trap en vragen hem uiteraard ook naar zijn toekomst.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR Matchcast: Nick Olij na NEC-NAC (0-2) 11 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Hans Visser na NEC - NAC (0-2) 49 reacties
Terug naar overzicht
30 Reacties
117    
H.V.M.

Als M.S. wat uit de buurt blijft gaat het blijkbaar beter met NAC en al zeker met SvH.
Inmiddels 14 X gescoord, ondanks dat hij weinig in de basis mag starten.
Geen mee voetballende speler, maar hij legt ze wél regelmatig in het mandje en dáár hoor je een spits op te beoordelen.

54    
Tim

Gek dat zo'n jonge jongen het meest volwassen overkomt van de hele selectie

69    
Heksenketel

Wat een leuk, positief en opgewekt interview! Als dit de spirit is, dan zit er nog meer in het vat!

-32    
Heksenketel

@TIM

Ja hoor, laten we vooral iets negatiefs opmerken! We zouden eens een keer positief zijn, dat kan echt niet!

117    
H.V.M.

Als M.S. wat uit de buurt blijft gaat het blijkbaar beter met NAC en al zeker met SvH.
Inmiddels 14 X gescoord, ondanks dat hij weinig in de basis mag starten.
Geen mee voetballende speler, maar hij legt ze wél regelmatig in het mandje en dáár hoor je een spits op te beoordelen.

34    
Tim

Dit is helemaal niet negatief en juist positief tov. SvH. Het is alleen verwonderingswaardig dat hij zo'n interview kan geven en de "ervaren" mensen dat niet kunnen/doen

44    
Moppernac

Voetballend is Sydney niet de beste, maar Altijd laten spelen, want er zijn iedere wedstrijden wel 2a3 vrije trappen rond de 16 en is bij Sydney altijd 88% kans op een doelpunt.
En eigenlijk ook altijd de strafschoppen laten nemen want dat is 100% zekerheid

31    
Arie Roos

Prachtig: voetbal is je hobby. Als je het vanuit die vrijheid kunt bekijken kun je veel bereiken!

39    
Geelzwartwit

NAC is ook gewoon een goede optie voor hem. Mee eens

28    
Ivo

Wat velen hier al lang roepen, waarom geen 2-spitsen systeem met Bilate en Sydney. Ze zouden elkaar zo goed aan kunnen vullen. Maar het mag niet zo zijn.

33    
Poppelinho

Vind Sydney niet de beste voetballer (ook zeke niet de slechtste trouwens) maar vind hem altijd wel klasse in zijn interviews. Draait nergens omheen, zegt waar het op staat en schuift niets onder stoelen of banken. Chapeau!

Al met al een prima avond. Ik trek er nog eentje open.

57    
076

@H.V.M

Als Sydney alles gespeeld had en ook pingels had mogen maken, had ie er nu 30+ gemaakt, had ie bijgetekend en was er al belangstelling geweest van volop clubs.
Met Bilate en Seuntjens straks is het uitgesloten dat ie bijtekent, heeft NAC 2 spitsen die niet beter zijn, niet beter worden en nooit meer iets opleveren.

Het is ecbt compleet onbegrijpelijk.

49    
Vreven4President & HyballaFurFurher

"NAC is ook gewoon en goede optie voor mij." sprak hij helaas wat binnensmonds uit.

Hopelijk gaat hij snel met Ton zitten en tekent hij een mooi contract. Vanaf hij in de selectie speelt, roep ik al dat Sydney ver gaat komen. Juist vanwege zijn gedrevenheid, zijn werklust, zijn spelvreugde, de tips van zijn vader en het feit dat hij uit het goede hout gesneden is. Hij wilt kostte wat kost slagen en dat betaalt zich vroeg of laat uit.

11    
Lamington

Dit gaat weg, dat weet je al maanden. Ik geloof niet dat Lokhoff hem hier kan houden. Ik laat me graag verrassen maar gok er niet op.


Weet iemand of er een afscheid voor Kali wordt georganiseerd.?

21    
Ernie

Schoot een geweldige vrije trap binnen, één van zijn kwaliteiten.
Deze jongen moet gewoon minuten maken om het mee voetballen te verbeteren. Daarom moet hij blijven.

12    
Scheppioni

Mee eens Ernie !😁
NAC is er aan gelegen om Sydney niet zo maar te laten gaan, hopelijk kan Ton zijn stempel drukken !! Wat een vrije trap, een granaatinslag ! Kijk, NAC is een goeie optie dus .......

29    
Viking

Het is ongelooflijk dat je deze jongen zo hebt gepiepeld als trainer, gekleineerd. Zakelijk heeft Steijn afbreuk gedaan aan NAC. Deze jongen had een miljoenenwaarde voor NAC kunnen zijn, waardoor NAC uit de finaciële malaise was gekomen.
Zoals in het begin van het seizoen al gezegd, deze jongen gaat 20+ scoren in een heel seizoen. Wie wil er op voorhand nou niet een spits die 20+ maakt.

Als je hem in de KKD al niet laat spelen laat je jonge jongens nooit meer spelen. Vind het verschrikkelijk om afbreuk te zien aan onze jonge talenten zoals ook Azagari. Eigenlijk is dit een dikke middelvinger naar onze jeugdopleiding.
.
Ik hang mijn vlag uit als Steijn weg is. Gisteravond zag je de spelers al veel vrijer spelen zonder Steijn langs de lijn.

-9    
Kipiani

Misschien neemt Advocaat Sydney wel mee naar (weer) zijn laatste club, wie weet ?
Geweldige vrije trap, zelden zo mooi van een NAC speler gezien.

12    
RwE

Zolang je in de klas speelt moet je deze jongen gewoon iedere week opstellen. Dit is de enige manier hoe je het maximale eruit haalt, en mocht blijken dat hij dan toch te kort komt voor de ere kun je altijd nog voor spits van buitenaf gaan.
Zelfde geldt overigens voor Azzagari. Dan bouw je iets op als club.


Door 2 eigen jeugdspelers structureel in de basis te zetten word je echt geen 5e in plaats van 1ste of 2e......oh wacht ff dat worden we zonder ze ook al 🥱

18    
Belgische Naccer

schandalig dat onze kostbare jeugd verguisd is onder Steijn...

van Hooijdonck, Azaggari, Mashart moet je gewoon opstellen. Alleen dan worden ze beter en gaat NAC verder komen.

Met "over the hill" spelers die nog wat af komen bouwen in Breda, zoals Immers, Malone, Maria, Janssen etc. kom je er gewoon niet.

Gisteren waren ze er niet bij, en je ziet meteen het spelplezier terug. Dat is ook al een grote stap vooruit na de blamage tegen Excelsior.

De Gegenpressung was ook iets beter, maar is nog lang niet op het niveau waar je het zou willen. Maar dat is trainen, trainen, trainen en superfit worden.

Ik hoop echt op een trainer die dit inziet en er WEL inkrijgt, zodat jongens als Sydney en Azzagari gewoon lekker bij NAC blijven en over 3 jaar voor 2,5 miljoen of meer verkocht worden.

Geef Steijn maar een enkeltje ADO.

10    
Henri

Ik vind dat je gebruik moet maken van iemand zijn specifieke kwaliteiten. Zeker als hij die kwaliteiten solo kan ten toon spreiden. Ik heb al eerder geschreven met SH heeft iedere club op ieder niveau 15-20 goals. Strafschoppen, vrije trappen, het maakt niet uit in welke divisie je ze neemt als je traptechniek nagenoeg perfect is. Sydney scoort zo 5 strafschoppen, 5 vrije trappen en 5 frommelgoals want frommelgoals maakt iedere spits. Voor de rest is hij afhankelijk van medespelers omdat Sydney geen individuele actie heeft, maar daar kan hij de komende jaren nog wel in groeien. Het is alleen jammer dat de aanvoer van de medespelers meestal zeer beperkt is. Deels door gebrek aan kwaliteit, het niet zien of het niet willen zien.

12    
Arie

Het aanblijven van Sydney en/of Steijn zijn voor mij de belangrijkste redenen om wel of geen seizoenkaart te nemen.
Die jongen pakt al sinds de jeugd zijn goals mee, wat meer moet hij doen om in deze hopeloze competitie gewoon DE nummer 1 te zijn voor een heel seizoen?
Gister El Allouchi niet meer op de vleugel, maar op het midden en er komt meteen veel meer dreiging naar voren toe, ook vanaf de zijkanten.
Sydney > Steijn.

13    
RV

Het is toch wel een kwaliteit hoor tegen dit soort clubs zeker.
Ik zou het echt graag zien met Bilate wat dieper en van Hooijdonk er omheen.
Als echt aanspeelpunt vind ik van Hooijdonk (ook gisteren) toch niet al te best, maar als hij wekelijks speelt gaat hij daar zeker in groeien.
Zowel de Rooij als El Allouchi in een wat vrije rol vanaf de flanken.

Maar goed, dat gaat gewoon niet gebeuren.
Er wordt dan straks weer gekozen voor Immers want die loopt zoveel meters.
Begrijp me niet verkeerd, ik zie Immers graag spelen maar ik vind hem toch vaak ook niet de dragende speler die we verwacht hadden aan het begin van het seizoen.

Als je dan de keuze maakt voor Bilate óf van Hooijdonk moet er in ieder geval bij achterstand eerder ingegrepen worden. Dat wachten tot de 85e minuut met wisselen moet gedaan zijn.

7    
Maarten

Geen vrije trap ook. Heerlijk man. Eindelijk weer eens gewoon laten zien dat hij in de spits hoort. Een goede rechtsbuiten, middenvelder met loopvermogen, wat mis ik Verschueren, links back en een stofzuiger moet t goed komen.

9    
Baosje

NAC is voor mij een goede optie...

De kans is dus reëel dattie blijft....

Die heeft natuurlijk allang ( via zijn vader) met Ton gesproken


Ik vermoed dat er volgend jaar een andere trainer voor de groep staat .

11    
Maarten

Voor mij ook. Als ik weer een seizoen krijg met Steijn dan ga ik ook geen kaart meer nemen. Zo beu dat voetbal. SVH blijven, Steijn naar ADO zal een heel verschil maken tav een kaart

12    
Mo

Jammer voor de mens M.S, maar hij en ons NAC passen niet bij elkaar....

Ik pleit voor een respectvolle beëindiging van het samenwerkingsverband....

6    
BATI

Sydney is een jonge speler die toch wel wat tikkies heeft gehad en nu behoefte heeft aan vertrouwen.

El Allouchi heeft alle klappen van de zweep al meegemaakt en weet precies hoe het werkt in het voetbal.

Waarom laat je Sydney dan niet die penalty nemen in een wedstrijd die in principe nergens meer over gaat??

Sydney krijgt een boost door elke doelpunt wat hij maakt. El Allouchi heeft zijn waarde al bewezen dit seizoen. Dat hij dit totaal niet aanvoelt zegt ook wel iets over het groepsgevoel dit jaar. Ik heb niet het idee dat hier een team staat dat koste wat kost voor promotie wilt gaan.

11    
nac.be

@ Bati

Ik heb zelf ook het idee dat El Allouchi dit seizoen vooral bezig is met zijn eigen statistieken. Op verschillende beslissende momenten heeft hij de bal opgeeist terwijl Van Hooijdonk echt een betere traptechniek heeft.

4    
Patje

nac is gewoon een goede optie? nee sid JE MOET GEWOON BLIJVEN!!!

4    
Toontje

Ongelooflijk dat hij wordt genegeerd door vooral Mounir.
Mag de strafschoppen niet meer nemen. (die 2 van Mounir waren houdbaar) en wordt in diverse aanvallen gewoon overgeslagen/genegeerd
Enigste reden is dat Mounir zelf topscoorder van NAC wil worden omdat hij ervan uit gaat dan beter op de vrije transfermarkt te komen.
Daarom is het los zand....Mounir speelt alleen voor zichzelf
Adje had ook die kuren op het laatst en dat kostte ons de degradatie
Mounir onthoudt ons zo een eventule kans(je) op promotie'

Tegen Excelsior was het ook al zo.

Laad alle berichten na dit bericht in