Overal waar we komen

BSR TV: Hans Visser na NEC - NAC (0-2)

DeWeesJr

Hans Visser nam maandagavond de honneurs waar op de bank. Hij zag een oerdegelijk NAC met 0-2 winnen. We bespreken met hem het vertoonde spel en of de staf hierop verder kan bouwen.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
49 Reacties
90    
Arnac

Hebben jullie dat ook? Bij een overwinning bekijk/beluister ik alle interviews. Bij een negatieve sfeer (na enkele onnodige futloze nederlagen en veel gedoe om de club) en een zaadpot kijk/luister ik nauwelijks.

4    
Arnac

@Bsiderats
Zien jullie veel verschil in views en luisteraars bij de podcasts tussen overwinningen en nederlagen?

-34    
Arie Roos

Aparte man

9    
NAC4Ever

Prima overwinning. Nu hierop verder bouwen.
Op naar vrijdag!

@ARNAC
Persoonlijk kijk/luister ik altijd alle interviews, ook bij nederlagen.

-25    
M

Hans VISSER laat de tegenstanders tenminste VISSEN.
Laat Hans in de nacompetitie dus 3x de eindverantwoordelijken zijn, zodat de tegenstanders hun balletje uit het net kunnen VISSEN.

20    
Shady

Laat Maurice de rest van het seizoen maar in quarantaine zitten om na te denken over zijn voetbal visie. Laat visser het seizoen maar afmaken en als die 2 wedstrijden weet te winnen mag Maurice laten zien dat hij het beter kan. Kwestie van concurrentie. Misschien dat die slaperd dan eens wakker word

8    
Tip

Toen ik de opstelling zag , dacht, ik typische Maurice opstelling. En ik had twijfels. Ook de tactiek was net als anders maar werd nu na 20 minuten, eerste 20 minuten waren slecht, goed uitgevoerd. Ook de wissels vond ik Steijn wissels. Steijn heeft op afstand de coaching gedaan volgens mij. Dat is vanuit NAC ook steeds gezegd. Maar het belangrijkste , de negatieve spiraal is misschien doorbroken. Nu MVV vloeren. Wat zou het mooi zijn als het allemaal nog goed afloopt.

4    
Arie Roos

In positieve zin

-35    
Mark

Onder leiding van Dion Malone zei hij? Serieus??? Deed hij mee vandaag dan???

Ik heb na 10 minuten zeker NOAD gezien en bij vlagen leuk voetbal maar dat kwam zeker niet door leiding van Malone

3    
NAC!!!

Positieve zaken gezien. Mogelijk mede door de tegenstand maar dan nog zeg ik.

#zondersteijnweergewonnen

35    
PatjeR

Ik kijk en luister altijd alles, ongeacht de uitslag.

Opvallend voor mij: Kaj de Rooij ook veel verdedigend goed werk, aantal ballen veroverd. Zette veel "mannelijker" door en lag zoals normaal niet meteen constant op de grond. Iemand anders dat ook opgevallen?

24    
Nr. 20

Man man wat zitten hier toch ‘kenners’. Echt niveau begint hier echt triest te worden. NAC veel beter zonder MS lees je dan….ik zie beter voetbal….Malone weer slecht bla bla bla. Malone speelde prima en NEC speelde nu niet echt of het nog ergens om ging. In hele competitie en na competitie gaat het weer ergens om en dan worden het weer hele andere wedstrijden. Kunnen jullie iedereen weer afzeiken als het dan minder loopt. Noemt zich supporter. Maar nu we niet naar stadion kunnen hebben jullie podium. Man man triest.

0    
Reflektor

Nr 20 ....boks .

5    
Scheppioni

Het werd beter na een kwartier, dus NAC blijft fragiel, maar ik heb wel zo'n gevoel dat er nu meer teameenheid in de ploeg zat, maar ja dat zullen we de komende weken zien ..... het kan nog altijd ?! HUP NAC !

0    
Viking

Een overwinning, maar we hadden op achterstand moeten komen. Er wordt verdedigend best een hoop weg gegeven. Daarna eigenlijk ondanks dat niet meer in de problemen geweest.
Nec was onmachtig en Nac degelijk.

Waar ik me heel erg aan stoor is dat we mogelijkheden op een kans niet benutten. Dat El Al maar blijft verzanden om vooral niet de makkelijkste afspeelmogelijkheid te kiezen en v. Hooydonk als hij vrijstaat stelselmatig overslaat. Ja dan maak het je als NAC zijnde nooit makkelijk met zo'n egotripper als EL Al.

Ik vrees in de nacompetitie dat meneer El Al natuurlijk de hoofdrol op zich wil nemen, er volgt een pingel die hij gaat missen..Weg promotie....

Het zou stiekem mooi zijn de 3e of 4e plaats nog te bemachtigen. Denk toch net iets gunstiger en je neemt de goede flow mee.

34    
@Mark

Malone speelde eindelijk weer een keer een normale wedstrijd. Onzin om hem af te zeiken omdat je geen fan bent van hem.

7    
Joop

Moet wel zeggen dat we geluk hadden dat NEC niet zou goed was

-2    
Joop

Waarom el al die penalty laten nemen en als van Hooijdonk vrij staat dan krijgt hij geen bal van hem dat is niet goed voor het team die el al denkt dat hij het is maar het is een grote kwal is geen team speler gelukkig was NEC niet in goede doen

24    
Cool hand

Dat is een heel lange zin, Joop.

9    
Ivo

We hebben gewonnen van een matig NEC maar waren wel 70-75 minuten de betere ploeg, en dat is zeker een lichtpuntje. Wel begon NAC weer heel slap en dan mag je blij zijn dat je niet binnen 10 minuten al met 1-0 achter staat. Dat moet er echt uit, dat is er voor mijn gevoel na de winterstop ingeslopen en is er lastig uit te krijgen.

We scoorden uit een penalty en een directe vrije trap, doelpunten maken uit uitgespeelde kansen blijft lastig.

Op naar MVV, ook een club die al klaar is, 3 punten zijn nodig voor een zo hoog mogelijke plaats op de eindranglijst.


2    
Cool hand

Je hebt niemand met een individuele actie, Ivo. De Rooij misschien, als hij ooit zijn zelfvertrouwen terug krijgt. Standaardsituaties en afstandsschoten, daar moeten we het vooral van hebben. Een beetje karig.

10    
steven73

Het team speelt vrijer als Stijn niet op de bank zit. vooral ook de rooij

-13    
Mevr van beuningen

Gelijk afgezet, zit ook in de sekte van Steijn en Manders.
Want Malone moet weer opgehemeld worden, speelde ijzer sterk ??
Liet zijn man 4 meter vrij staan, als die scoorde was je al gezien.
Voor de rest niets hoeven te doen, vanwege een walk over van nec.

Ben toch is gewoon eerlijk.

3    
Peerke

Eerste 10 minuten waren niet best. Alle duels worden verloren. Hopelijk gaan ze hier vertrouwen uit putten om te durven voetballen. Winnen is het enige medicijn en dat moet tegen MVV worden doorgetrokken. 3e goal was toch geen buitenspel. Hoe kan je daar voor vlaggen?

5    
Henri

Volgens mij vertelt Hans Visser een realistisch verhaal.

7    
Belgische Naccer

We moeten echt van die Steijn af hoor...
Ga nou de nacompetitie eens in met voorin:

De Rooij - Bilate- Van Hooijdonk

Sydney gaf gisteren vanaf rechts een niet te missen voorzet op Buffonge, die hem weer volledig verneukt. Maar goed die jongen heeft ook geen vertrouwen omdat hij nooit mag spelen van onze trainer. Dat is logisch.

Maar Sydney moet er echt vast in. Al was het alleen maar om zijn vrije trappen. 9 van de 10 schiet hij er gewoon in hoor! Dat wapen heb je nodig in de nacompetite. Want voetballend maken we heel weinig goals. Enerzijds door het gebrek aan vertrouwen en anderzijds door het bejaardentempo waarin Steijn de ploeg laat spelen.

4    
Real Robert

De afwezigheid vn Steijn had opnieuw een positieve uitwerking op sommige spelers.
Zie De Rooij, Van Hooijdonk.
Steijn straalt in alles negativiteit uitm niet in het minst door het voortdurend en publique afbranden van spelers.
Het wordt nooit meer wat tussen hem en NAC. Met name ook door de aanwezigheid van zijn geweldige aankopen.

4    
sjef de gevulde koek

Malone speelde prima men won bijna alle duels zelfs 2 keer op snelheid. Ik zou dit lekker laten staan nu. Er zijn geen betere opties meer. Misschien met immers maar dan leg je de aanval weer lam om een buitenspeler op te offeren en el Allouchi door te schuiven. Waarschijnlijk gaat hij dat wel doen.

10    
Maarten

Vond t wel een verademing met Azarkan en SVH. Nieuw Elan erin. Buffonge ook weer minuten. Azzagari mag ook wel meer minuten krijgen. Misschien allemaal wat naïef maar wel gasten die toch wat creativiteit brengen. Was ook hard nodig dan naar de volgefreten vedettes kijken

11    
Arie

Of het de afwezigheid van de trainer was weet ik niet zo zeker.
Het feit dat Immers er niet bij was zorgde ervoor dat El Al de messias op het middenveld stond en we gewoon twee jongens op de flanken hadden die daar horen te spelen en acties durven te maken. De Rooij lag ook niet elke keer op de grond te janken en was veel meer aanwezig dan voorheen.
Had El Al weer linksbuiten gestaan was het weer het zelfde hopeloze verhaal geweest.

11    
David

@MEVR VAN BEUNINGEN
Je vraagt om eerlijkheid. Nou vooruit, daar komt ie: Het was niet Malone, maar Adiléhou die zijn man 4 meter vrij liet staan.
Dan vraag ik jou ook om even eerlijk te zijn. Je zegt dat Malone voor de rest niets heeft hoeven doen. De sliding na 29 minuten die voorkomt dat NEC de 1-2 kan maken was niet belangrijk?

6    
fvf6

Ik heb helaas alleen maar de tweede helft gezien, en zag een aardig voetballend NAC . Ik zag ook dat Kai de Rooij bij balverlies van NAC , de taak van linker verdediger goed vervulde . Op die momenten stond NAC met 3 centrale verdedigers .Als NAC in de aanval was schoof de Rooij weer door naar de linksbuiten positie en speelde Hendriks links back . NAC speelde ook veel korter op elkaar zodat de opbouw beter liep . Laten we hopen dat ze dit kunnen vasthouden in de na-competitie . HUP NAC

-2    
Bubba

Absoluut een juiste kop van Bladran in bn de stem: van Hooijdonk maak nac de moeite waard:

Het was weer afwachtend angstig spel tegen een uiterst pover Nec..
Vrije trap en energie van onze jonge topscorer waren de hoogtepunten!

1    
Geert

Ongelofelijk dat Sydney niet altijd gespeeld heeft. Dan had hij nu 30 goals gemaakt en was NAC spekkoper geweest met een transfer!!

Maar de Haagse Hopjes kijken alleen naar zichzelf helaas

-5    
Cootje

Nu op naar het makkie tegen de halve amateurs van Mvv.
Graafschap wint nooit bij de talenten van Ajax en dan is op de laatste speeldag alles nog mogelijk!

9    
Bas

Met deze peperdure selectie had NAC kampioen moeten zijn!!

1    
M

[email protected]

Dat is ook het enige wat hij heeft moeten doen. Hij speelde niet slecht nee, maar oh oh oh wat heb ik van hem genoten , dat ook weer niet hoor.
Ga Malone nou niet de hemel in prijzen, hij is en blijft nou eenmaal een van de slechtste in de selectie bij NAC.
Ik merk hier wel op de BSR als NAC wint dan is Jantje goed en Pietje speelde een wereld partij enz enz.
Nee het was gewoon een zeer slecht begin weer en als de 1-0 valt na 7minuten dan werden ze weer van het kastje naar de muur gespeeld, want tot de strafschop was het alleen maar tegenhouden.
Punt uit en niks anders.
Nog 3 wedstrijden en mss 4 en dan zit het seizoen er op met deze enorme k.t selectie en gigantische klote Maurice Steijn.
Wij als NAC liefhebbers hebben een rampseizoen voorgeschoteld gekregen met lafbekken voetbal, schijtbakken voetbal, anti NAC voetbal, tikkie terug voetbal, en de El Al show voetbal bah bah en nog een bah.
Het was een kutseizoen en dat maakt mij niet blij hoor met één overwinning op Een zeer zwak NEC.

1    
NAC4Ever

@COOTJE
We zullen zien wat er nog in het vat zit.
Maar zodra er gedacht gaat worden dat een wedstrijd een makkie gaat worden wordt het juist alles behalve een makkie.

2    
denhulk

nac moet van de afkoopsommen af

-7    
Peer

Die Olij vond het een hele goede wedstrijd...
Zou deze rechter hand van Steijn bang zijn voor zijn plekje ten koste van Kortsmit, die veel beter ligt in de groep...

7    
Toin

Steijn moest en zou een linksbenige centrale verdediger deze winter... Kost ons NAC weer geld, want hij stelt Hendrik op als back, terwijl de met veel poeha gehaalde Maria op t bankje moet.

Over Mashart, Rosler, Kestens en Azzagari praten we al helemaal niet meer...

Pure kapitaalvernietiging!!

4    
@Toin

Klopt ja!
Olij en Immers zijn de apostelen van verlosser Steijn.
Één grote schijnvertoning.
Sydney op de bank voor Bilate. Malone ipv Rosler, Maria ipv Mashart en Azarkan ipv Kestens...
Doei Academie
Doei visie
Doei geldverspilling

-1    
Henk

Zou van As ook Nec hebben geadviseerd?

Hopelijk doet de top TD, een heuse zwaargewicht, dat ook bij het fantastische mvv. Hahaaaa...

2    
David

@M
Waar prijs ik Malone precies de hemel in? Het enige wat ik doe is onterechte kritiek op hem ontkrachten.
"Ik merk hier wel op de BSR als NAC wint dan is Jantje goed en Pietje speelde een wereld partij enz enz."
1. Dit zegt letterlijk helemaal niemand. Sterker nog, er wordt juist gezegd dat spelers slecht speelden nadat ze een prima wedstrijd hebben gespeeld. Enige argument daarbij is dat ze nou eenmaal de slechtste zijn.
2. Nee, met jouw negatieve gezeik komen we stukken verder inderdaad.

En het hoogtepunt van je reactie is nog wel dat je in een zin jezelf eerst een NAC liefhebber noemt en vervolgens gaat afgeven op El Allouchi. Dat is de speler die na Muhren bij de meeste goals betrokken is van heel de competitie. Snap dat dat voor jou frustrerend is omdat NAC zonder hem nog lager had gestaan zodat jij nog wat meer te zeiken had.

3    
scheppioni

Voor promotie heb je volkomen gelijk Belgische NaCCer !!
Dat is onderhand wel heel duidelijk gebleken .......

1    
Marco van bavel

Serieus een uitstekende malone. Nou sorry hoor, maar dan kan ik deze man ook niet Serieus meer nemen

1    
Dreman

NEC kan ook zijn beloop hebben gelaten.
Zeker 2e helft.

Voordeel is thuisvoordeel.
Of niet natuurlijk zonder publiek.
Waakzaam. Blijven.

3    
Rade

Deze elf laten staan nu en hopelijk wat zelfvertrouwen kweken voor play offs.. Maar MS zal z’n vriendjes Rutten, Immers en Bilate wel weer opstellen zodra ze half fit zijn en daarmee het spelplezier weer inruilen voor chagrijn..

Wel opvallend dat Visser wel direct 5x wisselt, terwijl MS het wisselen vaak lijkt te vergeten...

3    
scheppioni

Gij hed er kijk op Rade, helaas gaat dit zo zijn denk ik !

Laad alle berichten na dit bericht in