Overal waar we komen

BSR TV: Thom Haye na De Graafschap - NAC (1-0)

Praatpapegaai

NAC ging woensdagavond onderuit tegen De Graafschap. Na afloop spraken wij Thom Haye over de verloren wedstrijd tegen de concurrent.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: De Graafschap - NAC 251 reacties
Terug naar overzicht
13 Reacties
30    
Chefke

Beste Maurice,

Dit is laf coyote voetbal.

Wat een verschil tussen MS en PH

Maurice S “ ik doe alles om niet te verliezen”

Peter H “ ik doe
alles om te winnen”

Wat een zeldzaam laffe KUT instelling om zo te voetballen.

Maurice ik heb je nog nooit een wedstrijd naar je hand zien zetten.

Waar is je plan B

Strategie te laf
Wissels te laat

Ga godver uit van je eigen kracht van je team ipv angsthazenvoetbal

6    
NAC Vooruit!

The only way is up, Thom!

24    
Ivo

Thom zal zich afvragen waar hij nu weer is beland. Aan wie moet hij als spelverdeler nu de bal geven? Malone en Immers raken hem kwijt, Dogan en El Allouchi vertragen het spel en de backs komen amper mee naar voren. De spits is statisch en staat tussen de verdedigers in.

Dit lijkt me niet lekker voetballen, als je zo'n beetje de enige bent die iets kan met een bal en de rest week na week onzekerder wordt.

2    
Shane uit de Keen

Het is gevaarlijk om te zeggen dat het een makkelijkere wedstrijd is......
Krijgen we Volendam op bezoek??
Nee, wacht het is Telstar (speelt al sinds mensenheugenis in de KKD).
Waarom altijd indekken en een tegenstander groter maken dan de werkelijkheid is. Wij horen een grote, gerespecteerde club te zijn.
Verder onze beste voetballer, maar straal eens uit dat wij de beste moeten zijn, gezien alle investeringen.

1    
The Cosmic Gate

Ik moet er niet teveel over nadenken,maar wat zullen de gevolgen zijn als het zo door blijft aanmodderen en we dus verre van kans maken op promotie ?
Het leek weer eens nergens op , en dat ligt echt niet aan Haye want hij was vanuit NAC kant voor de zoveelste keer de beste vh veld.
Maar de rest...weten die wel wat voor mooi beroep ze hebben waar ze dik voor betaald worden , weten die wel wat voor mooie club dit voor ze faciliteert ??
Het is weer een bodem , weer een gifbeker en het blijft maar gaan.
Hoe gaan we de stoppen, hoe gaan we dit tij keren ?
Ik verwacht een statement vanuit Manders en Steijn want die moeten toch ook wel doorhebben hoe het zit enz nu ?
Of krijgen die echt niks mee van supporters enz ?

6    
Scheppioni

Thom voetbalt overtuigender dan dat hij praat, maar aan deze prima voetballer ligt het zeker niet, hopelijk kan hij weer gauw hele wedstrijden voetballen !!! HUP NAC MET THOM !

-2    
ome cor

Tom speelde ook niet z'n beste wedstrijd, maar hij mag dat, want hij heeft Corona gehad en Immers is niks want die bakt er niks van....

Hoezo met twee maten meten ?

Sydney krijgt geen enkele fatsoenlijke bal, dus.....zijn pa, zijn achternaam blabla...die kan er niks van.

El Allouchi, bejubeld door Hans Kraay jr (en die heeft meer voetbal verstand dan het gros van de mensen hier) en hier roepen ze om hem nooit meer op te stellen.
Eén laffe hond heeft dat zelfs in z'n nickname staan. Stoer man 🤮

0    
Dutchbird

@ome Cor, ik weet niet welke Mounir jij hebt zien spelen. Dit leek nergens op en ook niet bij Dogan. Natuurlijk spreekt Haye geen vernietigende woorden uit in de richting van deze twee vleugelbezetters, maar als je goed luistert wordt duidelijk dat hij niet blij is met de manier waarop deze twee heren de zaak telkens opnieuw verkloten.
DJ en Venema zijn overigens niet de spelers om dat via een invalbeurt recht te zetten. Dat vertrouwen Haye, Immers en Mallone hen nog niet toe. Terecht want dat levert te vaak balverlies op. Dan blijft er niets anders over dan via het midden naar voren proberen te breien en daar win je geen wedstrijden mee.

1    
Sjakkie

Je ziet toch aan alles dat Thom helemaal niet 100% fit en hij niet alleen!!!

Wetenschappelijk bewezen dat je niet binnen een paar weken weer 100% fit maar ja onze supporters pikken dat niet dat ze niet fit zijn..... man man

Tuurlijk was het een zeer slechte pot dat hoor je mij niet zeggen maar als je niet 100% fit bent speel je slecht. Hele simpele regel in de topsport.

-2    
NAC!!!

Tegen de toppers win je niet, dus is het al klaar. Veel geld in de selectie gestoken waar je dus niet mee kan promoveren. Wat doen de scc volgend seizoen?
Kan een jaar zijn dat een kapitaal gekost heeft en niet promoveert. Mooie vooruitzichten zijn dat 🙈. Sponsoren lopen terug, selectie moet krimpen (budget) en uw sterkhouders vertrekken zeer waarschijnlijk.
Weer een drama jaar...

We verdienen blijkbaar niets beter dan de KKD.. ongelooflijk bij een club als NAC, met al wat rond de club hangt.

Echt triest!

1    
ome cor

@NAC!!!
Als je van NAC wint, maar een serieus pak op de broek krijgt van Volendam en jong AZ, dan ben je ook nog niet zomaar gepromoveerd hoor.

Dat laffe voortijdige gejank.....
Of nu tijdens een wedstrijd is of vroeg in het seizoen...er zijn altijd supporters die meteen gaan zeuren, zeiken en huilen dat we niet promoveren.
Spelers moeten godverdomme 24/7 op 100% kunnen draaien, maar supporters gedragen zich als jankende kleuters.

Kampioen worden doe je niet tegen je concurrenten, dat doe je tegen de kleintjes.

@dutchbird
Het gaat er niet om welke Mounir ik heb zien spelen. Als je goed leest schrijf ik wat Hans Kraay jr vooraf zei.
Dat is niet de beste man van het veld was is een feit. Hem nooit meer willen opstellen is infantiel geneuzel van iemand die in al z'n kortzichtigheid denkt dat dat de oplossing is. En volgende keer een ander nooit meer opstellen en de week erna weer eentje.... Tuurlijk.

0    
Reflektor

Goed gesproken cor

0    
Blof

Los van het feit dat iedereen nog niet zo fit is als voor corona, viel mij andere zaken op die mij veel meer zorgen baarden en dat is al jaren het spel van NAC.

* Geen of onvoldoende diepgang zonder bal van zowel buitenspelers als merendeel van middenveld. Kortom zeer statisch en heerlijk te verdedigen;
* bij iedere bal is het zoeken wie aan te spelen. Ook dit jaar weer geen patronen, driehoekjes om naar voren te voetballen ipv achteruit en zo iedere keer onder druk komen te staan.
* spitsen aanspelen zonder daar direct loopacties van diepgaande middenvelders en buitenspelers is kansloos.

Hopelijk wordt dit binnenkort gerepareerd. Want daardoor loopt je in verhouding de makkelijke meters ipv terugsprinten vanuit de omschakeling. Kost in de tijd v/d naweeen van Covid minder energie.

Laad alle berichten na dit bericht in