Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye na Jong Ajax - NAC (1-1)

DeWeesJr

NAC had het lastig tegen Jong Ajax en liet twee dure punten liggen. We spraken na afloop Thom Haye over het gelijkspel en de slag op het middenveld.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Liveblog: Jong Ajax - NAC 308 reacties
Terug naar overzicht
17 Reacties
48    
Otjes

Haye, je bent onzichtbaar en staat als een voorstopper te spelen. Je moet als een middenvelder het spel verdelen. Trek je bek open en was een kerel naar Steyn.

Onzichtbaar.....jammer

17    
Noord Mokumse NAC'er

Welke slag om 't middenveld....

Kop op en 90 minuten vechten tegen GAE.

Meer eisen wij niet!

48    
Otjes

Haye, je bent onzichtbaar en staat als een voorstopper te spelen. Je moet als een middenvelder het spel verdelen. Trek je bek open en was een kerel naar Steyn.

Onzichtbaar.....jammer

33    
Sanseveria

'Het moment voor de goal hadden we het beter op moeten lossen"

Daarmee bedoelt Haye het onzekere gedrag van Malone. Die door warrig optreden ook al de aanval veroorzaakte waar de penalty voor Ajax uit ontstond. Rösler loste dat soort situaties vorige week tegen DGS veel beter op. Hopelijk ziet Steijn dat ook.
Verder ben ik eigenlijk best optimistisch voor de komende drie wedstrijden. Gas erop!

-15    
Moppernac

Haye een van de slechtste vandaag weer op het veld.
Tegen GAE gaan we ook niet winnen want NAC scoort moeilijk en GAE heeft dit seizoen al 23 wedstrijden de nul gehouden, lekker vooruitzicht dus voor de maandag.
Maar men moet blij zijn dat je met dit materiaal niet promoveerd, want dat moet je eerst 15 nieuwe waardevolle eredivisie spelers gaan zoeken.
Wat we nu hebben is voor het rechterrijtje van de kkd.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de grootste miskoop die NAC heeft gedaan, wat is die Kay De Rooij een slap ventje zeg, ik erg me per week steeds meer aan hem, hij kan nog geen peperkoek weg schoppen.

7    
Vreven4President & HyballaFurFurher

Wat is er met die gast?!?

Is geen schim van zijn tijd onder Hyballa.

13    
M

Aan scheidsrechter Martens lag het vandaag niet.
Hij gaf NAC wel een heeeel makkelijk gegeven strafschop en liet nog eens 9 minuten extra spelen.
De man uit Rijsbergen is wel een oud NAC supporter.

3    
Scheppioni

Ons NAC voetbalde zoals Haye praat !

-22    
Viking

Door mij al vaker aangekaart maar El Al is al het gehele seizoen een dissident. Leuke cijfers overlegd maar deze jongen doet maar een dotje. Houdt nooit zijn positie vast en gaat keer op keer voor eigen succes. Hierdoor is het voetballend lastig om vastigheid en stramienen in je team te krijgen. En zal he nooit heersen op het middenveld. Zeker ook omdat Haye onze zeakke Malone te veel moet ontlasten.Na zijn penalty ook iedereen wegsturen want meneer El Al wilt eerst zelf juichen , de camera zoeken en nog even Allah bedanken .. Echte blijdschap is alweer getemperd bij teamgenoten. Vervelend mannetje.
Die laatste corner zegt alles... Het is niks rn wordt niks met El Al bij NAC. Als hij zo goed was zouden we heersen op het middenveld in de KKD. In de KKD!! KKD!!
Open u ogen.

20    
Youssef

@ Viking
Je analyse over het disfunctioneren van het middenveld qua bezetting; taakverdeling en de personele invulling heeft weinig met ELAL te maken. Hij speel immers vrijwel dit gehele seizoen hangend op de vleugel!!

Je mag je politieke geaardheid en onderbuikgevoelens over een kleine 4 jaar weer met je rode stempotlootje botvieren!

Een speler mag na een goal gelukkig zijn eigen ritueeltje kiezen. Een Falkenburgje doen, de hekken in springen, baby verwijzingen maken, naar papa Pierre zwaaien of r&b moves doen!

7    
Bertus076

Jezus wat een verslagenheid, Met deze mentaliteit, dan laat je jezelf vooral de put in praten. het was kut, rug recht en maandag strijden op het veld.

8    
Ron

De verslagenheid is logisch. Hij moet allerlei fouten van Malone zien te voorkomen, wat resulteerde dat hij niet zijn eigen spel kon spelen!
De trainer MS gooit een winnend team op zijn kop? Waarom gebeurde dit, omdat de internationale zoveel beter zouden zijn? Of omdat hij niet weet wat hij moet met Nac! Hij oogt op mij als een zwalkende trainer die dmv komentaar via de krant nu al zijn hachje probeert te redden! M.i. is hij nu zelf debet aan de negatieve commentaren, omdat hij de boel steeds zelf saboteert door enkele spelers een voorkeurspositie te geven! Dit is niet kijken naar welke tegenstander en welke spelers moeten er dan staan, anders had je gewoon met dezelfde 11 begonnen als tegen DGS! Hopelijk kan Ton de heren M&M nog voldoende overtuigen hoe het wel moet! Maar ik denk dat vandaag plek 2 is verspeeld helaas en doodzonde!
Laat de juiste spelers nu een op de goede plek staan war ze het beste in renderen MS,
Dan maak je mogelijk nog een kansje!
Zoals het er nu uitziet is 3 honden vechten...., de derde is nu Almere,

1    
ome cor

@Viking
Groot gelijk ! Stomme El Allouchi....gaat daar een beetje juichen op een manier die hij graag wil. Belachelijk !

Ik stel voor dat u, Wickie de Vinking, een JUICH-PROTOCOL schrijft exclusief voor NAC-spelers en dat hier ter goedkeuring post.
Moet geen probleem zijn met uw geweldige inzichten om daar een stuk of 19000 stemmen voor mee te behalen.

Wij zien het graag tegemoet !

En tot die tijd moeten we het nog maar even doen met zoals Youssef het beschrijft: een Falkenburgje doen, de hekken in springen, baby verwijzingen maken, naar papa Pierre zwaaien of r&b moves doen.

-4    
willem 4,5

Ja, El.A. zijn 'juichen' hoort inderdaad in de moskee thuis. Hij speelde niet goed net zo klote de rest overigens, uitzondering voor Oly anders hadden we met de rust al met 4-0 achter gestaan Zonder El A. hadden we nu wel minstens 6 punten minder gehad, dus niet alleen zeiken over El A. zoals elke week.

8    
4hoog

Laat die gast gewoon juichen zo als tie wilt juichen man. Miepert

0    
Sjak

Had nog niet op de Bsiderats gekeken, maar er is hier nog volk dat na een nederlaag zich weer botviert in ziekelijke racistische bewoordingen. Bah..
De redactie is hier net zo slap als de vragen die ze stellen aan de staf en de spelers.

Maar nu ff ontopic:
Het middenveld fraait kut omdat men achterin erg onrustig is (Hendriks) en traaf (Malone). Daarom functioneerde het vorige week wel beter omdat ze naar voren durfde te spelen. Het is zo simpel, maar blijkbaar niet bij Steijn.

4    
Ivo

Thom Haye speelt de laatste weken als een extra verdediger. Opbouwend komt hij amper meer in het verhaal voor.

Nu rest de vraag: doet hij dit zelf of is dit een keuze/opdracht van Steijn?

Nu Immers ontbreekt zou Haye de spelverdeler moeten zijn. Alle ballen worden blind naar voren geramd, waarom? Als je na 25 minuten merkt dat dat niet werkt, ga je toch anders spelen?

-3    
Rolf

Viking @
Honderd procent gelijk.

Laad alle berichten na dit bericht in