Wij gaan niet opzij

BSR TV: Thom Haye na NAC - PEC Zwolle (2-1)

Italo

Thom Haye hadden we misschien niet meer op het veld verwacht. Maar vanavond stond hij er toch weer wel. Hij was weer mega belangrijk met één assist wat er eigenlijk twee hadden moeten zijn. Maar het gaat toch vooral over de transfersoap naar Heerenveen. We spraken hem na de gewonnen wedstrijd waardoor we naar de kwartfinales zijn.

Bron:
B-Side Rats
66 Reacties
234   4  
Moppernac

Ik vind Thom een goude en goede gast en gun hem echt van harte een geweldige stap vooruit, maar Thom moet ook begrijpen dat hij niet voor een appel en ei zomaar naar een andere club toe kan.
Heerenveen heeft GVD 6 miljoen voor Joey Veerman gehad en als ze dan niet eens 7 ton willen betalen dan zijn ze niet echt geïnteresseerd in Thom Haye

36   2  
Sjak

Held!

36   13  
Geelzwartwit

Superbedankt voor de overwinning Thom!!

Ps. @bsiderats we hoeven niet continu van spelers te horen hoe geweldig wij als supporters zijn. #wceend

234   4  
Moppernac

Ik vind Thom een goude en goede gast en gun hem echt van harte een geweldige stap vooruit, maar Thom moet ook begrijpen dat hij niet voor een appel en ei zomaar naar een andere club toe kan.
Heerenveen heeft GVD 6 miljoen voor Joey Veerman gehad en als ze dan niet eens 7 ton willen betalen dan zijn ze niet echt geïnteresseerd in Thom Haye

14   12  
BVV

Bedankt Thom en veel succes in Friesland!

16   29  
Vak G 1913

Ben toch wel benieuwd hoeveel er daadwerkelijk geboden is. Kunnen nu allemaal wel ergens iets van vinden, maar zolang er niet zeker is om hoeveel geld het gaat en wat er precies besproken is, zou ik eerder Thom geloven als die drollenpijper Manders.

17   3  
The Don

Nou nou Thom, Heerenveen zal zich weer in de handjes wrijven.

12   41  
076Mike

Ik verwacht dat er tussen Thom en Manders net voor de zomerse transfer periode een bedrag is afgesproken van 500/600k.
Dat is waar Heerenveen hem nu dus voor wil hebben.. Alleen is Manders, ondanks de afspraken met Thom van gedachten veranderd.

Ergens helemaal logisch.. Aan de andere kant alles behalve netjes..

63   3  
D'n Klaagmuur

Waarom zou je überhaupt met een speler gaan zitten over een eventuele vertreksom? Wat is dat voor onzin? Dat dienen handelswijzen te zijn van een club waar een speler verder geen enkele inspraak in heeft, aangezien die speler gewoon een contract heeft getekend waar hij zich in principe aan dient te houden.

Maar Manders kennende zal hij wel weer mooie praatjes hebben verkocht aan Haye en nu is Thommeke boos. Kunnen we aub nu zsm capabele mensen aan gaan nemen om dit soort onzin te voorkomen in de toekomst??

15   29  
Fred0

Haye moet echt gewoon tot na de nacompetitie blijven, met hem maak je gewoon kans tegen elke ploeg die je daar tegenkom. Tegenprestatie: transfervrij bij promotie.

16   33  
Bommel

@076Mike, Wat is dan een legitiem argument voor Manders om zijn afspraken niet na te komen? Haye heeft klaarblijkelijk afgelopen zomer toen hij net voor de deadline ondanks diverse aanbiedingen besloot te blijven bepaalde afspraken gemaakt met Manders. Thom wordt over een paar weken 27, hij moet nu op die trein stappen. logisch.

Omdat Haye nu zo goed heeft gepresteerd zou dat Manders het recht geven die afspraak niet na te komen? Dat zou Thom slachtoffer maken van zijn eigen goede prestaties. Manders heeft zoals iedereen hem kent veel blabla gedaan afgelopen zomer om hem te behouden en hem beloofd wanneer een club in de winter pakweg 4 ton op tafel zou leggen hij mag vertrekken. Alles om hem te behouden. Nu het zover is, verschuilt Manders zich achter de RVC en heeft hij in de pers (voor de bühne, zgnd in het belang van NAC) nog een grote mond ook, dat Heerenveen maar moet blijven bieden tot ze een ons wegen. Dat spelletje speelt Heerenveen begrijpelijk niet mee. Voor een speler van 27 (zonder restwaarde) die bij AZ, Willem II en ADO zakte voor zijn Eredivisie-examen, tel je geen 7,5 ton voor neer. Manders kan wel de ruige standvastige directeur blijven spelen, maar hij moet er in deze situatie rekening mee houden, dat Thom zijn kont regen de krib gooit en een transfer vervolgens in de zomer forceert voor een veel lager bedrag dan nu. Sportief gezien maakt het niet uit of Thom nu of komende zomer vertrekt. Of had iemand nog steeds de illusie dat we kans maken op promotie met dit team? Ga met Heerenveen aan tafel, accepteer het laatst geboden bedrag met de voorwaarde één of twee interssante speler tegen ongewoon ginstige voorwaarde te huren met optie tot koop. Hoe langer dit duurt hoe meer stennis Thom (gesteund door Heerenveen en zaakwaarnemer) gaat schoppen in de media.

38   3  
naxioma

Het zou mij niet verbazen als NAC besluit dat Haye deze transferperiode niet verkocht gaat worden. En ik zou dat goed begrijpen.
Welk belang heeft NAC immers om Haye in de winterstop te verkopen? Zonder Haye is kans op succes in nacompetitie (als die al wordt gehaald) en beker aanzienlijk kleiner. Dan bloedt het nu al dood.
NAC kan beter wachten tot de zomer met eventuele verkoop. Mocht NAC via de nacompetitie promoveren, dan kan Haye alsnog blijven. Mocht hij toch nog willen vertrekken dan kan daarvoor de lange zomerperiode goed gebruikt worden. Bovendien is de kans op een goede transfer in de zomer veel beter dan in de winter.
Dus NAC, gewoon Haye nu niet verkopen of anders in de zomerperiode voor een bedrag van minstens 1,5 miljoen.

19   18  
Dun Diëe

Tot zover alle lofuitingen voor Manders. Op papier heeft hij wellicht gelijk maar als je mondeling toezeggingen doet en die vervolgens niet nakomt op deze manier, er vanuit gaande dat Haye hier de waarheid spreekt, dan kan ik me goed voorstellen dat Haye zich momenteel behoorlijk in zijn zak gescheten voelt.

14   11  
Johan Apeldoorn

Manders en afspraken nakomen, geen gouden competitie...

71   15  
Ice

Ik ben een beetje klaar met het gejank van Tom! Je hebt met volle verstand een contract getekend, dit loopt nog anderhalf jaar door, en NAC heeft gewoon recht op een fatsoenlijke transfersom. Het is niet in het belang van NAC om hem nu te verkopen.
Het gezeur elke keer dat hij en zijn management ervoor gezorgd hebben dat hij nagenoeg gratis naar NAC is gekomen moet ook eens stoppen. Als jij bij ADO op de bak was blijven zitten , was zijn carrière nu voorbij geweest.

25   8  
Klets

Ik geloof Tom voor 100% en dat dit zo gegaan is zegt alles over de incompetentie van Manders naast dat het een misselijke vent is.

Maar Tom, je bent ook wel een beetje naïef he! Alles draait om vraag en aanbod, daarnaast stijgt je marktwaarde als je wekelijks de kranten kopt en ook nog eens gaat scoren en assists levert. Het is niet meer dan logisch dat je marktwaarde is gestegen t.o.v. de situatie in de voorbereiding toen bijvoorbeeld alleen Sparta belangstelling toonde. Nu heb je er ook nog eens een aantoonbare kwaliteit bij met het geweldig binnen schieten van vrije trappen. Dus Tom, ondanks dat die incompetente Manders volkomen onbegrijpelijk bedragen heeft genoemd aan het begin van het seizoen hangt er nu een prijskaartje aan je van een uitstekende en nu ook scorende middenvelder.

48   3  
Rbull076

Hij zegt dat er nog niet eerder zo'n hoog bod bod is neergelegd voor een speler van zijn leeftijd uit de KKD.

Puur gekeken naar de bedragen..

Sergio Peña 25 jaar 1 miljoen
Ricky van den Berg 26 jaar 8 ton
Georgios Giakoumakis 26 jaar 2.5 miljoen

En dan is er nog genoeg te vinden.


Bron:
https://www.transfermarkt.nl/keuken-kampioen-divisie/transferrekorde/wettbewerb/NL2

25   2  
[email protected]

Vraag en aanbod,wat een gek ervoor geeft ...noem maar op.

NAC heeft het recht om bij een speler die nog onder contract staat met als voorwaarde een ongelimiteerde transfersom te vragen wat ze willen.

Dat Thom al een pro-forma loonstrookje met een fries logo heeft ontvangen waar hij vrolijk van wordt is leuk maar kan nooit reden zijn om dan maar akkoord te gaan. Bij een overname horen ambities en die kosten doorgaans geld.
Het spel van SC Heerenveen is natuurlijk zoals we van ze kennen,ze hebben geld in kas maar willen blijkbaar alleen het losgeld uit de lade pakken. Als Thom nu naar Friesland vertrekt en na één seizoen 12x scoort en 18 assists geeft ,laten ze hem dan ook gaan naar een andere club voor een klein bedrag omdat hij daar 1500 per maand meer kan verdienen?

Haye stel je op als een prof en laat de clubs het uitzoeken...zoals je zelf meermaals aan hebt gegeven in interviews. Die transfer komt er.
Vind Utrecht overigens veel beter bij je passen.

27   3  
Noord Mokumse NAC'er

Kater van 't bier op donderdagochtend. Love it!

We gunnen hem alles, maar NAC net wat meer.

Uiteindelijk is hij ook gewoon 'n passant.

Ook Engelse club in de race voor Haye las ik. Daar zou tie ook renderen.

Hup NAC!

12   2  
NAC!!!

Dus:

Nieuwe eigenaar vandaag tekenen!
En met Tom aan tafel: correct contract voor enkele jaren, grote kuis op het veld en met Tom naar de ERE!!

Vooral algemene opkuis zal noodzakelijk zijn

29   4  
Heino

De discussie rond Tom Laat duidelijk zien hoe verknipt alles rond NAC is. Het is werkelijk nooit goed….

Ik begrijp persoonlijk niks van de bovenliggende opinie (supporters en media) dat we Tom maar aan Heerenveen moeten geven met een strik eromheen.

Wanneer je neutraal naar de situatie kijkt heeft Yom nog een contract van 1.5 jaar en hij belangrijk voor NAC. Daarnaast vraagt NAC geen extreem bedrag voor hem. Volgens mij doet NAC in deze alles goed.

In mijn ogen dus de wereld op zijn kop om nu te roepen (van Blanco verwacht je niet anders maar de rest…) om nu te roepen dat NAC dwars ligt……

13   8  
RaraNAC

Ik vind Haye erg correct, volgens mij bijt hij op z’n tong om Manders niet verder af te branden.
Hij is slim en zoekt de grenzen op met wat hij kan zeggen over de transfer.
Ik vind echt dat NAC prima vast kan houden aan € 750.000
Ik snap ook dat Haye baalt dat NAC niet akkoord gaat met 5/6 ton. (Die Manders schijnbaar op idiote wijze met hem heeft besproken afgelopen zomer) Hij zie namelijk wel z’n salaris verdrievoudigen.
En met die worst voor z’n hoofd, na de eerdere gesprekken met Manders, zou ik mij ook gefrustreerd voelen.

18   4  
Hugo

Is het hoofd op hol gemaakt Mooie verhalen vanuit de saaiste en een van de meest kleurloze dorpsclubs in Nederland, maar blijft rustig, weegt zijn woorden goed af. Geen slecht woord over Haye. Klasbak die ik het liefst zie blijven, maar inmiddels is de situatie daar niet meer naar. Voor een goed bedrag is iedereen te koop , al denk ik dat Haye in het ' nieuwe NAC' de belangrijkste pion had kunnen zijn die hem, wellicht een standbeeld in Breda had kunnen opleveren bij een eventuele promotie waar naar toe gewerkt gaat worden na de overname.

Hopen op rkc of NEC uit, nieuwe stunt en dan een vol huis in de halve finale. Dromen mag.

Eens dan wordt de hemel stralend blauw!

9   20  
Cees-2

Ik geloof Haye, Manders heeft in het verleden Haye toezeggingen gedaan, die hij nu wegdonderd. Manders had wat zich nu afspeelt nooit verwacht. De supporters weten niets van deze afspraken. Manders heeft verder al een zeer slechte naam, nu gaat hij over de rug van Haye trachten zijn geschonden blazoen een positieve boost te geven. Anders, weet Manders, ben ik definitief gezien. Voor Haye is Manders een Judas, terecht ook als de woorden van Haye kloppen.

5   1  
Enkhuizer

Off topic: hoe kan t veld zo slecht zijn na jaren gekozen te zijn tot beste veld vd eerste divisie?

13   17  
Sief de gevulde koek

Manders die z’n afspraken niet naar komt. Waar heb ik dat eerder gehoord. Een schande voor onze club. Manders de luchtfietser ast moeiteloos in het rijtje der kansloze zoals Eisenga en Eskes. Toch kan om jaar in jaar oud zulke debielen aan te nemen en directeur te maken. Hopen snel op vrolijk en hoop als Manders z’n laaste dag werkdag is dat er net zoveel man hem uit komen zwaaien als vorige jaar de bus op de heenweg naar de finale playoffs. Ik zal er zijn

15   7  
Bredaaaaa

Haye. Veel succes in Friesland. Uiteraard zal heerenveen 750k tot 1 mil moeten betalen.

10   20  
Nonkel Frans

Je zag het aankomen.

Of je zegt :
1. Thom je bent niet te koop want we love and need you.
Of
2. Thom voor dit bedrag mag je deze winter gaan.

Dat laatste heeft manders gezegd in de zomer jl en dat bod ligt inmiddels op tafel. Maar manders trekt zijn keutel in.

Want met alle handje klap rond overname en tegenvallende cijfers heeft manders wat goed te maken.
Echter de RvC gaf mandaat aan manders.
Dat kan hij dus - wederom - niet aan.
Want als mannetje manders nattigheid voor zichzelf voelt laat hij al zijn beloftes varen en kruipt hij terug naar de RvC. Een RvC die niet kan besluiten. Willen meer geld zien voor Thom? Willen dat hij blijft.? Zijn het de eigenaren die meer geld willen zien?
Kortom slappe lul manders hangt weer in de touwen.

manders - onbetrouwbaar en onbekwaam.
rvc - onbekwaam en geen daadkracht
3 grote eigenaren - onbekwaam en ander belang.

Het gaat niet over Thom en zijn wel niet naief zijn. Het ligt niet aan hem.
In een foute directie-arena als deze kan niemand zaken doen. Fatsoenlijk zaken doen.
De een na de ander komt hier beschadigd uit.
Iedereen die het mee heeft gemaakt weet het: wegblijven bij die manders. Hij deugt niet en hij kan het niet. Dit is meer dan alleen slechte communicatie.
De ellende is dat de types boven manders hem door laten etteren.

Thom valt in het mes dat manders heet. Ik schreef het al eerder. Laat dit aub stoppen.

Hup Thom, Hup NAC.

33   6  
Wanny

Manders is directeur van NAC en niet de belangenbehartiger van de speler. De situatie ten opzichte van de zomer is niet dezelfde. Haye heeft zich verder ontwikkeld en Heerenveen heeft net 6 miljoen binnen geharkt. Dan is het aan Manders om er meer uit te halen.

Uiteindelijk zal er wel een transfer komen.

Hoe vaak hoor je ook niet dit soort verhalen bij andere spelers en clubs. Onderdeel van het spel.

11   11  
Leurenaar

Manders zou je direct leidinggevende maar zijn, man man man.

Wat ik dan niet begrijp, als er afspraken zijn gemaakt, staat dit niet zwart op wit? Overigens twijfel ik niet aan het verhaal van Tom we kennen Mathijs inmiddels een beetje.

Anderzijds wij verliezen onze beste speler en die verlies je alleen bij een bod dat je echt niet kan weigeren...

19   2  
steven73

@Thom Haye, waarom Heerenveen.?? Ik weet niet of je ze de laatste 3 wedstrijden hebt zien spelen. Maar dat word als het zo doorgaat degradatie voetbal spelen binnen 2 jr. En Thom zeker omdat Heerenveen de enige club is die zich heeft gemeld ???? Voor de rest vind ik staat nac100% in het gelijk. Hoe vaak heeft een speler NAC wel niet genaaid door een contract te laten ontbinden en datzelfde uur ineens ergens anders een contract te tekenen.

26   2  
Den Hoge

Heerenveen biedt met het volle verstand
niet eens in de buurt van de vraagprijs, en nu zitten wij met een geïrriteerde speler. En dat noemt zichzelf een nette club…

Thom, laat je niet gek maken door Heerenveen en focus je op het voetbal, je transfer deze winter of van de zomer indien we niet promoveren komt er echt wel.

7   7  
NAC4Ever

@RBULL076
De verkoop van Georgios Giakoumakis was op basis van een jaar Eredivisie (waarin VVV degradeerde).

8   10  
Ivo

Dit hoort allemaal bij het spel. Heerenveen zegt dat ze niet te veel willen betalen, Haye zegt dat hij een transfer verdiend heeft en NAC zegt dat ze een goede transfersom willen krijgen. En ze hebben allemaal gelijk.

De komende dagen wordt er verder onderhandeld, ik denk dat Haye maandag bij Heerenveen op het veld staat. Komend weekend is hij geschorst dus dan heeft hij tijd om naar Friesland te gaan voor de medische keuring.

8   7  
nb

Tja... Als je dit interview hoort, dan zou ik het als toekomstig speler van NAC wel weten. Het is wel pijnlijk om hem te zien staan hoor jongens...

17   3  
Fritske d'n Olifant

@Bommel

Ben het niet met je eens dat Thom geen restwaarde heeft en gezakt is voor het eredivisie-examen. Als je 27 bent, geluk hebt met blessures en je lichaam en geest goed verzorgt dan heb je nog wel een jaar of 8 te gaan als profvoetballer. Daarnaast speelde Haye bij AZ, W2 en ADO op een andere positie. Pas toen Hyballa hem op 6 zette viel alles voor Haye en NAC op z'n plek.

Dat Manders een charlatan is dat weten we al lang. Dat Haye, die zich "de professor" laat noemen, een mondelinge afspraak met hem niet zwart op wit laat zetten komt mij dan ook wat naïef over. Dan moet je nu ook niet gaan miepen dat Manders er toch de volle mep probeert uit te slepen.

We gunnen Haye allemaal een stapje hoger, maar niet tegen de fooi die Heerenveen biedt. Iedere club uit de championship of de 2e bundesliga legt lachend die 7 ton op tafel als ze een compilatie met de beelden van Thom zien.

23   7  
Dos

Te kort door de bocht om er blind vanuit te gaan dat het 100% juist is wat Haye beweert.
Haye wil koste wat het kost de stap maken en speelt het spel. Lekker even de publieke opinie beïnvloeden door Manders nog even extra weg te zetten als onbetrouwbaar, terwijl hij weet dat er geen supporter is die vertrouwen heeft in Manders.
Heel slim, want aan de reacties te zien werkt zijn aanpak.

9   3  
Van "taajlaand

Thom,

Je bent begaan met ons, de NAC en jou supporters.
Dus bel voor ons ook nog even naar die pomplebedden, (waar net 6 miljoen in kas zit)
en stel daar nóg eens voor dat je graag in het koude noorden wil komen speule, máár dat NAC óók graag door wil, zodat wij weer kunnen gaan genieten van jou vervanger.
Vraag dus of dat je nieuwe werkegever een tonnetje of twee/drie extra in het laatje van ons erbij zou willen doen, o.k.
Jij "blij", wij stik tevreden, met je prestaties én je "opbrengst".
Manders is een eikel, maar wij houden écht van ons clubke, en willen graag weg uit deze jarenlange puinhoop.
Daarnaast heb ik altijd begrepen dat een speler van 27 in de kracht van zijn carrière zit.
Komop, werk mee, en dan wensen we je nógmaals veel plezier en succes in Hveen.
(In de beker komen we je toch niet meer tegen😉)

7   5  
Ivo

@Fritske

De meeste profs zijn met 32 wel klaar. Of in ieder geval over hun top heen.
Voor Haye moet het de komende 3 seizoenen gebeuren. Alle goede jaren na je 30e zijn bonus.
Het rommelt bij NAC en hij heeft daar last van. Dat snap ik. Maar hem voor een habbekrats laten gaan is ook geen optie.

24   5  
Otjes

Thom kan beter z’n pijlen richten op Hoereveen en Foppe. Er moet een paar ton bij.

Alles wat tie nu zegt in de media is ten nadele van Nac en supporters. Niet te spreken over z’n ploeggenoten, “ik ben Nac ontgroeid”, dat was je al toen je tekende.

Niet laten gaan en in de zomer zien we verder.

23   4  
J nac

Haye moet is stoppen met huilen voor de camera en hij moet snappen dat nac zeker 1 miljoen moet vragen voor de belangrijkste speler van nac.
Als hij dat niet kan verkroppen snapt hij het niet goed.
Nogmaals Haye ga terug in de wereld van de realiteit.

30   9  
Ed

Maduro en van Hooijdonk ze moeten hem gewoon laten gaan?! Twee lachwekkend figuren. Hooijdonk zat te veel af te geven op Manders met heel veel gevoel van oud zeer. Beetje laf. We zijn de perikelen met zn zoon ook echt niet vergeten.
Hooijdonk is ook geen heilige. En ja Haye mag gaan en voor de juiste prijs van 750000 i.p.v. 400000. Kortom Hooijdonk en Maduro moeten bij ESPN hun smoel houden i.p.v. meer olie op het vuur te gooien. Wat een etterbakken.

24   4  
baviaan

Manders heeft gelijk.
de transfersom voorafgaand aan een seizoen afgeven heeft geen zin.
Haye heeft zich goed ontwikkeld dit seizoen een smaakmaker geworden dan stijgt de transferwaarde zo simpel is het.
Haye heeft nog een doorlopend contract dat heeft hij met volle verstand getekend en moet nu niet huilie huilie gaan doen dat Nac hem niet goedkoop van de hand wil doen. Zo werkt het niet.

Hij tekende een langjarig contract omdat hij ook zekerheid wenste. NU komt er een kans voorbij en dan moet Nac maar meewerken.

Manders wordt vaak verguisd op dit forum maar hij behartigt de belangen van NAC hier goed. Een speler is slechts een passant bij NAC. Het gaat om het clubbelang.

19   5  
Wanny

Ik neem aan dat als we nu aanbellen bij Pierre en 5 ton voor zijn huis bieden, hij ook gewoon akkoord gaat?

7   6  
Willem 4,5

Zou verbaast zijn geweest als dit op een normale manier zou verlopen. Manders is per definitie niet betrouwbaar en een leugenaar, dat weten we. Normaal doet een TD deze onderhandelingen maar ja, die is er niet. Aan de andere kant moet Thom ook niet zo janken, hij heeft nog een contract voor 1,5 jaar en dat is best nog een lange periode. Impasse dus. Heerenveen moet ook niet zeuren en betalen wat er gevraagd wordt, ze krijgen er een goede speler voor want het voetbal is daar een drama. Dat zij de enige club zijn die belangstelling hebben zegt ook wat, misschien denken een aantal clubs dat ie het hogere niveau niet aan kan. 'In het land der blinden is eenoog koning', is. altijd al zo geweest.

13   5  
Wanny

Laten we Manders nou niet gelijk af gaan branden. Denk je dat het bij Overmars of Arnesen anders gaat als er een speler in de belangstelling staat?

16   3  
Efha

Dat heet nou een contact Thom. Soms werkt dat in je voordeel (vraag ajb na bij Kali, waarbij dat contract ons bakken met geld heeft gekost) en soms niet.

En net zoals jij geen zin had om je handtekening te zetten voor een kleine verhoging, heeft NAC geen handtekening gezet voor een transfersom deze winter. Er is sinds de zomer toch echt het een en ander veranderd en jij bent voor NAC gewoon nog meer waard geworden.

19   2  
Ome Cor

Je bent sinds de zomer ook wel in waarde gestegen, Thom.
Vorig seizoen 0 goals !

Jij tekende bij ons een contract met een einddatum, dus niet piepen.
Onderdelen is niet aan de speler maar aan de clubs in deze fase.

Als NAC je aan je contact houdt is dat gezien de situatie niet gek natuurlijk.
We gunnen het je allemaal, maar wie verkoopt er nu tussentijds z'n beste speler voor een habbekrats ?
Als Heerenveen jou echt wil betalen ze wat NAC vraagt.

6   5  
ECG

Let op:Haye zegt geen nee op de vraag of er wellicht met de nieuwe eigenaar te praten valt over verlenging/verbetering van zijn contract.

12   5  
gjoewie

Ik vind het een beetje treurig om alles wat Manders doet maar meteen te bestempelen als slecht. Zo kun je overal wel een draai aan geven. Nu doet hij eens iets goed en dan is het nog niet goed! (oh jee, wat schrijf ik nu?)
Na afgelopen dinsdag zullen ze bij Heerenveen vast wel gedacht hebben dat ze versterking nodig hebben, het vertrek van Joey Veerman heeft een verlies aan kwaliteit opgeleverd. Als je thuis voor de beker van Go Ahead verliest, dan verklaart dat veel. Dus op die manier zou ik zeggen dat de waarde van Haye is gestegen. Het was 7 ton en ging op een avond naar 8 ton.
Gisteren was Thom weer een bepalende speler voor NAC, met een assist en een halve assist. NAC door naar de volgende ronde (joepie, nog maar 3 potjes winnen en we spelen Europees voetbal volgend seizoen!) en... de waarde van Thom is al weer gestegen! Was het 8 ton, dan is het nu 9 ton.
Okee, ik chargeer een beetje, maar het is om aan te geven dat dingen kunnen veranderen. Als Manders in de zomer inderdaad aan Haye heeft beloofd dat hij voor een redelijke prijs weg kon (let wel: we waren toen net El Allouchi kwijt geraakt, wiens rol nu perfect door Haye is overgenomen) dan is dat natuurlijk dom (maar niet verkeerd). Manders is wijzer geworden en houdt nu de poot stijf naar Heerenveen. Volledig terecht, mijns inziens.
Thom mag het spelen zoals hij het wil, maar hij moet wel weten dat hij nog een contract heeft en daar zullen we hem aan houden.
Maar ik moet hem toch ook gelijk geven: liever onderin de eredivisie, dan halverwege de KKD. Dan maar degradatievoetbal. Altijd leuk die kelderkrakers tegen Fortuna, PEC en de Stillempjes...

5   17  
Bas

Totdat Haye er een arbitragezaak van maakt. Heerenveen is sportief en financieel een duidelijke verbetering voor hem. Zo'n zaak wint hij dan ook eenvoudig. Daar kan bijvoorbeeld geoordeeld worden dat Haye 4 ton waard is, onderbouwd op basis van contractlengte, salaris en positie van NAC. Daarom is het voor NAC van belang de relatie met Haye goed te houden. Beloftes niet nakomen, slechte communicatie en (aanvankelijk) niet willen onderhandelen zijn daarbij erg dom gedrag en MM aan te rekenen. Contract is contract brullen klinkt stoer, maar de realiteit werkt anders.

13   5  
Nacman

Beste thom
Toen je jouw contact tekende bij NAC en er geen afspraken op papier staan van een gelimiteerde transfersom is dat voor jou jammer de club kan dus een bedrag voor je vragen wat de kopende partij moet betalen.
Als ze dat niet voldoen is dat jammer voor jou je kan de stap niet maken.
Dat Manders nu voor de eerste eens handelt in het belang van NAC komt jou heel slecht uit.
Ik wens je veel sterkte om je over deze teleurstelling heen te zetten, ook vindt ik het niet erg kies van je om de handelswijze van NAC in elk interview naar voren te brengen immers je hebt met je volle verstand het contract getekend dus moet de consequenties daarvan aanvaarden.
In mijn hart hoop dat je het seizoen afmaakt bij NAC en we via de nacompetitie promoveren al wordt dat nog een zware opgave.
Succes met je carrière waar ook speelt.

13   3  
fvf6

Haye moet beseffen dat toen NAC hem bij ado haalde daar helemaal niet speelde en daarom ook transfer vrij kon worden overgenomen . NAC heeft Haye weer aan het voetballen gekregen , vandaar dat er nu terecht veel belangstelling is voor hem . Maar dat wil niet zeggen dat NAC hem voor een grijpstuiver moet laten gaan . Ik denk dat NAC met een vraagprijs van 750.000 helemaal niet het onderste uit de kan wil halen , zeker omdat Haye nog een anderhalf jaar onder contract staat , goed ligt op de transfermarkt en het bedrag van 750.000 euro meer dan waard is . We weten allemaal hoe het is gelopen met de transfer van de Rooij , daar verhoogde eindhoven ook de prijs omdat er meer kapers op de kust waren , iets wat normaal is bij transfer in het voetbal

13   5  
GJ_NAC

Ik gun Thom ook het allerbeste, maar om nu weer voor de camera van ESPN je transfer proberen af te dwingen vind ik minder sympathiek.

Ik snap dat Manders toezeggingen heeft gedaan, maar we weten allemaal wat voor leugenaar Manders is. Ook Thom weet dat. Ook is het bij ons allemaal bekend dat Manders niets kan zonder de RVC dus weet hij dat ook.

Verder vind ik dat Heereveen als alles is zoals we horen best €750.000 mag aftikken, ze hebben immers ook 6,5mil ontvangen voor Veerman en denk dat Thom meteen in de basis kan starten bij Heerenveen en een meerwaarde heeft.

Voor ons is het lullig want als jij kijkt naar de wedstrijd van gisteren....had je zonder Thom verloren en zul je zonder hem het 80% van de wedstrijden die je nog speelt gaan verliezen.

13   4  
Ivo

Thom was er zelf bij toen hij een contract tekende tot juli 2023.
Dan weet je dat 2 clubs tot een akkoord moeten komen en dat geen zekerheidje is.
NAC zit ook nog in een overname, Vrolijk en zijn vrienden willen misschien nog de kans krijgen om Thom te behouden.

9   3  
Ben

Het is wel zo .
Manders wordt heel tijd afgewerkt.
Nu houd zijn poot stijf voor een mooie prijs voor Tom.
Laat hij hem lopen voor een schijntje is het ook niet goed.
Een contract tot contract tot 2023.
Dus een goede prijs anders niet weg

5   13  
scheppioni

Dit riekt werkelijk naar leugens, leugens en nog eens leugens !!!
Mocht dit idd de waarheid zijn wat Thom zegt dan is het toch echt een ongelofelijke triest kut situatie bij ons NAC op gebied van mensomgang en beleid !!
Dat de rvc nu narcist terugroept dat hij weer heeft lopen brullen is een indicatie.......
Blijft wel Thom wat je zegt, je hebt ook veel aan de onze moie club NAC te danken, maar dit moet hopelijk heel gauw in de toekomst van ons NAC anders, geen leugende/ luchtfietsers uitspraken meer bij ons NAC ! Tis ook alweer aardig stil nu deze week bij ons NAC .........
Ik ben benieuwd op sportief gebied hoe Ed dit tegen emmen nu gaat invullen, hopelijk dus de juiste poppetjes enne Thom het ga je goed !
Dus ik begrijp dat heerenveen de 750.000 wil betalen wat manders beloofd heeft, ik vind het nog weinig, maar manders een man een man een woord een woord.... wat zal ik ontzettend blij zijn als deze ad opgetyft is, dat iemand er nog zit die zoveel schade een club toebrengt !??

10   1  
Ome Cor

4 februari NAC tegen Roda, met publiek en met Thom Haye !

Een vol Rat Verlegh achter NAC en achter Thom.

5   6  
Kisku

Net als valkenburg kust overal zijn shirt ben dan eerlijk tom

7   13  
Toontje

MANDERS is en blijft

* een MISLUKKELING

* een LEUGENAAR

*iemand wiens gegeven WOORD NIETS WAARD is

* iemand die je niet kan VERTROUWEN

* iemand die overal een PUINHOOP VEROORZAAKT

* met Haagse vriendjes ook SIDNEY heeft weggejaagd

* iemand die zorgt dat onze club NIETS MEER WAARD is en
dat LETTERLIJK EN FIGUURLIJK

Gewoon iemand om uit te kotsen...snel lozen Karel...wel zonder oprotpremie...hij heeft ons alleen maar geld gekost

11   2  
H.V.M.

Tom begint een irritante zeurpiet te worden.
Dat is vreselijk jammer want hij hoort door de voordeur te vertrekken.
Dat heeft hij namelijk wel verdiend op basis van zijn uitstekende inzet en prestaties voor NAC.
Tom hoeft op Manders en NAC niet af te geven.
Hij heeft nog een doorlopend contract en moet om en nabij 7 ton kosten.
Dat ben jij toch wel waard Tom??
Afgeven op Manders, dat doen wij wel!
Maar deze éne keer schaar ik mij achter Manders.
Het is zijn goed recht om het maximale bedrag voor NAC er uit te halen.

Overigens kwam deze hele kwestie Pi-Air wel héél erg goed uit.
Die noemde (uiteraard) Manders een leugenaar.
Volgens hem had hij al minstens 25 leugens begaan.
Erg goedkoop allemaal, nadat het met zijn zoon bij NAC uiteindelijk, terecht of niet in een drama eindigde.
Met natrappen heeft Pi-Air nog nooit moeite gehad.
Overal zorgt hij voor problemen en natuurlijk ligt het altijd aan de andere partij.
Manders heeft inmiddels veel fout gedaan, maar in deze kwestie kies ik dus voor Manders!
Overigens zal er geen enkele AD of TD foutloos zijn.
Ook de opvolger(s) in de toekomst niet.

5   2  
kees bouw

nac nu doe je eens verstandig nu er uit halen wat er in zit doe een ander ook hayen heef tog een contract getekent met ze vollen verstand denk nu tog ook niet aan nac denk tog ook aan zich zelf en heereveen ook nu eens een keer verstandig zijn er uithalen wat er in zit

2   7  
Bas2

Schandalig hoe Haye door Manders en RvC behandeld wordt!
Gratis gekomen, nac al veel geld opgeleverd in beker tegen Az en nu Utrecht en Pec.
In de laatste leeftijd dat hij een transfer kán maken...

NAC kan in 1x z’n geld voor Kaj de Rooij terugpakken!

4   6  
Bjorn

Waarom met geld smijten, schaamteloos, richting Haagse vriendjes en zakkenvullers als Steijn, Immers, Malone, Bakker en Schoenmaker!!!!
En dan nu een liefhebber zijn laatste carrièrekansen ontnemen!!!!

Heel slecht

6   2  
Charpie

@Bjorn,

Waarom zijn Malone en Bakker zakkenvullers? Alleen omdat ze uit het Haagse komen?
Volgens mij gewoon goede en nuttige krachten voor NAC.
Zoek het woord 'nuance' eens op in een woorden boek!

3   2  
@TOONTJE

Jij bent ook een enorme dook, maar dat posten wij hier toch ook niet om de haverklap ?

1   0  
Twanneke

Manders is een leugenaar.
In de zomer zeggen tegen een speler dat ie voor 3 ton weg mag en nu een hoger bod weigeren. Aldus Haye zelf...

Erger nog: hem negeren en verstoppertje spelen in de communicatie!

Weg met die zakkenvuller, die Sydney, Mounir, Lokhoff en nu ook Haye slecht behandelt

Laad alle berichten na dit bericht in