Wij gaan niet opzij

BSR TV: Vieiri Kotzebue na NAC - MVV (3-0)

Praatpapegaai

Vieiri Kotzebue kreeg vandaag een basisplaats van Edwin de Graaf. De trainer gaf aan dat hij met Kotzebue meer diepgang in het team kreeg en daarom voor hem koos. Het vertrouwen betaalde zich uit in een doelpunt van de nog jonge speler. Na afloop spraken wij hem.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
Liveblog: NAC - MVV 72 reacties
10 Reacties
98   1  
ZNDRT-FanaticZ

Is het allemaal heel goed wat Kotzebue laat zien? Mwaaah zeker niet, maar het is sowieso 10 x leuker om naar te kijken dan types als Rosheuvel, Fernandes en Maatsen bij elkaar...

Hup Kotzebue

41   2  
Ad B uit Roosendaal

Vieri ontwikkelt zich goed en bekroont zijn 1e basisplaats met een goal.

Vandaag een dikverdiende overwinning en de volgende wedstrijden tegen lager geplaatste clubs dienen ook gewonnen te worden.

NAC komt eraan!!

32   1  
Heksenketel

Makkelijke 3 punten tegen een zeer matig MVV. Maar het goede nieuws: NAC gaat steeds beter spelen en straalt meer vertrouwen uit! Ik heb een aantal leuke dingen gezien vanavond. Zo doorgaan dan speel je zeker play-offs!

5   69  
Kipiani

Helaas viel hij erg tegen, we hadden er meer van verwacht.
Wel drie punten erbij.

31   0  
Moppernac

Leuk voor deze jongen om als basis debutant gelijk een doelpunt kan maken en dan maakt het niet uit of je met je hoofd scoort of met de voeten of met je ballen.
Een doelpunt is een doelpunt.

98   1  
ZNDRT-FanaticZ

Is het allemaal heel goed wat Kotzebue laat zien? Mwaaah zeker niet, maar het is sowieso 10 x leuker om naar te kijken dan types als Rosheuvel, Fernandes en Maatsen bij elkaar...

Hup Kotzebue

47   0  
Ivo

Eindelijk een kerel met snelheid en kracht die er invliegt en ook verdedigend loopt te buffelen. Hier kunnen heel veel buitenspelers wat van leren. Natuurlijk is het niet perfect maar dit is wel wat een moderne buitenspeler nodig heeft en moet doen.

37   1  
Mikesneu

Maar geef die jongen aub een contract
Snel sterk
Kan een goal maken
Heeft een actie in huis

17   2  
NAC!!!

Hij zegt het goed, door ons komt MVV dreigen. Het was een heel zwakke tegenstander. NAC had moeten doorduwen voor rust. Kon makkelijk een grote score worden.
Goed gewerkt kerel, op naar de volgende stap

16   4  
Scheppioni

Een jongen met veel potentie !
Voor mij geen verrassing, Vieri was net als Marijnissen in de voorbereiding al onbevangen aanwezig !! Dus laten staan nu Ed, laat iedereen maar knokken voor een basisplaats .... dat maakt NAC sterk, zelfde geld voor Boris !!! Ook Antonia dus knokken voor een plaats Ed !!

15   0  
Beter de Laat dan nooit

Leuk om naar zo’n speler te kijken. Sterk, snel en veel dreiging. Zou hem alleen liever op rechts zien.

Laad alle berichten na dit bericht in