Wij gaan niet opzij

BSR TV: Boris van Schuppen na NAC - MVV (3-0)

Praatpapegaai

Boris van Schuppen is één van de vele jonge talenten die vandaag ingepast werden in de selectie van Edwin de Graaf. Hij wist ook nog eens zijn eerste doelpunt te maken in het Rat Verlegh stadion waarmee hij ook eindelijk daar een kruisje achter kan zetten. We spraken de doelpuntenmaker na de wedstrijd.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
BSR TV: Edwin de Graaf na NAC - MVV (3-0) 25 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Vieiri Kotzebue na NAC - MVV (3-0) 10 reacties
17 Reacties
70   5  
Moppernac

Boris gaat het wel redden bij NAC en word de volgende eigen jeugd speler die een mooie toekomst tegemoet kan zien en NAC vele miljoenen gaat opbrengen.

70   5  
Moppernac

Boris gaat het wel redden bij NAC en word de volgende eigen jeugd speler die een mooie toekomst tegemoet kan zien en NAC vele miljoenen gaat opbrengen.

22   4  
Kinderkaartje

"Ons doel om te promoveren nog wel gaan halen..."

OK.

En voor de rest: lekker gebald, Boris. Komt goed met jou!

32   1  
Ivo

Speelde een prima wedstrijd, met een iets scherpere Seuntjens hadden we de 5-0 wel aangetikt vandaag. Lekker laten staan de komende weken.

19   1  
Bundy Geeren Noord

Lekker laten groeien.

26   0  
N1912

Prima gedaan Boris! Chapeau. Verstandige praat ook voor zo’n jeugdige speler.

18   2  
Scheids!

@Ivo,
Niet vergeten Ivo, dat Ralph de laatste wedstrijden slecht benut is en eigenlijk niet als spits zou moeten worden gebruikt. Het is een pure 10 die daarachter voor het meeste gevaar kan zorgen, daarom is hij ook gefrustreerd met het spel, wat zich mede vertaald in zijn lichaamstaal en uitspattingen in de media! Een geweldige speler die het collectief beter laat draaien, samen met Haye dé motor!
Maar Ivo, ik snap jouw insteek wel degelijk!
Daarnaast , beste supporters, houd je bier in je beker en zuip het gewoon op!

48   0  
1 van de 2

schuppen is troef


geweldig spandoek

17   1  
Scheppioni

Hahahaha schuppen is troef !! Terwijl ik Boris beluister zit ik met een grote glimlach op mijn gezicht, dat zegt genoeg !!😁💛🖤🍻

22   0  
Rob

Topgozer die de club prima verkoopt. Hup Boris

24   2  
Beter de Laat dan nooit

Heerlijk dat geldgebrek. Anders hadden we nu daar de Darren Maatsens, Anco Janssens en Venema’s uit de voetbalwereld zitten kijken. Deze jonge mannen kunnen de stevige fundering voor de toekomst gaan vormen. Maar dan moeten we wel geduld houden en een goede opvolger vinden voor Haye, want die speelt niet lang meer in Breda.

14   2  
RV

Het voordeel vind ik is dat nu de as goed staat met Olij, Malone, Haye en Seuntjens. Dan kun je iemand als van Schuppen en Azzagari daar lekker omheen laten spelen zonder dat ze teveel de bal hoeven te hebben en continu dominant hoeven te zijn.

Speelden beide een goede pot.
Wel met beide beentjes op de grond blijven staan (maar daarvoor zijn beide denk wel uit het juiste hout gesneden). Het was een redelijke pot gisteren en ik kijk graag naar deze gasten maar ze moeten duidelijk ook nog grote stappen maken.

10   4  
The Cosmic Gate

Wat een heerlijk mannetje ! Ik heb echt genoten van hem . Dit hebben we echt zoo lang gemist, type Lokhoff in wording

12   0  
Eljé

Overigens is Kaj de Rooij ook 20 jaar, dus als je in het rijtje jonge spelers Mashart nog wil noemen, hoort hij daar ook bij.

4   1  
Wanny

Slimme speler, staat altijd precies op de goeie plek. Waardoor ie regelmatig een goaltje maakt.

Gisteren was overigens niet zo representatief vond ik, aangezien MVV niks voorstelde. Hoe die de eerste 20 minuten speelden was echt ongelooflijk slecht.

3   0  
JettaM

We hebben een Boris van schuppen en die schupt ze dr wel in!

7   3  
Fred1

Jammer dat trainers het niet meteen zien en er zovéél punten verspeeld moeten worden eer ze ingrijpen.
Van Schuppen had er al veel eerder moeten staan natuurlijk en er is te lang doorgegaan met Velanas, dat heeft echt punten gekost.
Je hebt het of je hebt het niet je past bij een club of niet en je hebt de drive of niet.
Boris heeft dat en Velanas totaal niet, zag hem gisteren weer invallen maar dat is zó inspiratieloos en hij haalt het niveau echt gruwelijk omlaag, er lukt gewoon niets bij die jongen.
Ik had zelfs de indruk dat het Azagari en Haye ten goede kwam.
Laat dit maar eens even staan zo en laat alsjeblieft gewoon Bilate even achterwege want ik heb het gevoel dat dit weleens kan gaan lopen de tandem van Schuppen en Seuntjens.

1   0  
scheppioni

Idd Fred en Marijnissen hoop ik niet helemaal uit beeld nu, want links achter blijft fragiel !

Laad alle berichten na dit bericht in