Wij gaan niet opzij

BSR TV: Voorbeschouwing Edwin de Graaf op VVV - NAC

Italo

Zondagmiddag start NAC de competitie met een uitwedstrijd bij VVV-Venlo. Met trainer De Graaf blikken we vooruit op dat treffen, kijken we terug op de voorbereiding en komt uiteraard ook de selectie (en mogelijke versterkingen) ter sprake.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
19 Reacties
49    
Yellow army vak f4

Duidelijk verhaal omtrent versterkingen, we zullen af moeten wachten op de betere spelers dan nu toeslaan en mindere spelers aantrekken.
Neuzen dezelfde kant op en alles geven niets meer niets minder!
Ook niet gaan roeptoeteren na een paar mindere wedstrijden achter de club met zijn allen.
Aan de shirts ligt het dit seizoen niet erg gave shirt !
Come on N.A.C

31    
Sjef de gevulde koek

Laat ik maar gelijk zeggen dat de shirts er wel vet uitzien!!

15    
Haarlemmer

Het kost ff wat geduld, maar dan hedde wel toffe shirtjes

22    
Sjef de gevulde koek

En even on Topic ik werkelijk geen idee heb wat we zondag kunnen verwachten. Ik denk dat meer mensen dat hebben. We gaan het zien. HUP NAC

20    
Kinderkaartje

Ondanks het 'tussenjaar' en de situatie waar we in zitten heb ik net als De Graaf weer zin in dit seizoen.

Heel veel zin om met 12.000 mede NACcers een glaske bier te drinken om de tribune, en onze club naar de overwinning te schreeuwen.

Hup NAC!

18    
Pietjebel

Wat zijn de shirts vet zeg

Ut is het wachte waard

49    
Yellow army vak f4

Duidelijk verhaal omtrent versterkingen, we zullen af moeten wachten op de betere spelers dan nu toeslaan en mindere spelers aantrekken.
Neuzen dezelfde kant op en alles geven niets meer niets minder!
Ook niet gaan roeptoeteren na een paar mindere wedstrijden achter de club met zijn allen.
Aan de shirts ligt het dit seizoen niet erg gave shirt !
Come on N.A.C

-9    
RICHARDPRAHA

Het feit dat het nog wat lang duurt totdat er versterkingen komen zie ik maar als iets positiefs: betekent hoogstwaarschijnlijk dat ze zich richten op spelers die echt direct een versterking zijn en spelers die zelf wellicht nog wachten totdat er een ED club komt.

Zou me niks verbazen als ze met Luciano Narsingh, Loris Brogno en Paul Gladon bezig zijn....daar wordt ik dan weer wat minder enthousiast van.

9    
Scheppioni

Tuurlijk is winst het meeste prioriteit ! Maar toch zal ik al zeer verheugd zijn wanneer we zoals ons NAC hoort te zijn met bravour en de borst vooruit voetballen !!! Nooit geen afwachtend laf gebrei meer ..... ik wil NAC zien !!

-8    
Vakg5keerperwedstrijdnaardeplee

Het feit dat spelers wachten heeft de club zelf veroorzaakt. Waarom kiezen voor een club waar het elk jaar een grote graf bende is? Tuurlijk zijn we groot en zijn we de beste supporters van het land maar ik kan begrijpen dat een speler nog even wacht op iets anders. Eigen schuld, dikke ….

-16    
den hulk

het is toch hopeloos dat spelers niet voor nac willen voetballenmaar ik denk dat nac gewoon financieel niets kan wees dan eerlijk en houd de supporters niet voor de gek

-15    
Scheppioni

@ den hulk
Ik denk dat veel spelers gaan twijfelen wanneer ze met die narcist met zijn walgelijke kop om tafel zitten !! Onze ad zolang hij er zit zal een grote vloek zijn ......

-3    
Beest

@hulk

..,! Die missen nog in je bericht;)


Is het heel erg moeilijk om interpunctie te gebruiken ?

8    
ome cor

NAC als club staat er bij het tweede garnituur van topclubs dus niet goed op.
Dat zegt wel wat als zelfs de afvallers van de selectie liever niet voor NAC kiezen...
Laat staan serieuze kandidaten. ADO haalde die dikkop van Almere die al eerder bij ADO speelde. Een spits die bij ons ook niet misstaan zou hebben.
Zo Haags georiënteerd zijn we dus ook niet.

@ Scheppioni
Een mening over een ad hebben kan en mag, maar zoals jij hem omschrijft zonder waarschijnlijk ooit LIFE ook maar één woord net hem gewisseld te hebben is ongefundeerd, beledigend en opruiend.
Maar bovenal totaal onnodig.

-2    
Sjef de gevulde koek

Ik roep hier al weken dat spelers hier niet snel gaan tekenen en wel 4x nadenken. Wat zou je zelf doen ? Bij een bedrijf gaan werken die geen baas heeft en elk half jaar een nieuwe manager. Zou je zelf ook wel een paar keer nadenken. Het enige waar wij iets kunnen bieden is een vol stadion de rest alleen maar lucht. Want wij als supporters weten niet eens waar we aan toe zijn. Laat staan een speler. Allemaal te danken aan al die Mongolen die hier jaren lang een ellende hebben veroorzaakt en geen visie en geen Beleid gevoerd. En zo lang Manders er is veranderd er niks klaar!!! Er moet gewoon een goeie partij Nac kopen anders blijven we na jaren in deze ellende

6    
JeePee

Puur naar de 1e wedstrijd gekeken: VVV is ook wel volledig opnieuw moeten beginnen, dat zie ik wel als voordeel. Je zult het van de as Olij-Adilehou-Haye-Seuntjens moeten hebben, verder is het nog smal.

Voor mij blijft het een overgangsseizoen, ik ga niet schreeuwen na 2 gelijke spelen. We hebben ons imago en de stabiliteit qua technische visie zeker niet mee.

Ik wil echter als de eerste wedstrijden tegenvallen niet van die verhalen als excuses en lulsmoezen horen ("We wisten dat de selectie nog niet compleet was"), want ons technisch hart was er de hele tijd bij, we hebben zelf verzaakt op die gebieden, en tijd hebben we genoeg gehad in de zomer. Als we een professionele organisatie willen zijn stoppen met excuses zoeken en de lat laag leggen. Volle bak vooruit en roeien met de riemen die er zijn, geen duikgedrag en dan geeft echt iedere oprechte supporter zijn steun. Het kan zo simpel zijn. HUP NAC!

10    
Wolfmanjack

Positieve trainer. Ben wel blij met hem.

1    
Rob

Het is smal met gerenommeerde namen maar al met al staat er zeker geen onaardig team. Daarnaast gaat zeker 1 van de jonge spelers verrassen. Bij AZ zijn er ook een heleboel vertrokken, maar hebben ze vertrouwen in de nieuwe jonge spelers. Als je in de voorbereiding Marijnissen, Van Schuppen en Kotzebue ziet dan kunnen die op KKD niveau makkelijk minuten maken en zullen er 1 of 2 samen met Azzagari straks makkelijk basisspeler kunnen zijn.

Vergeet even niet de wedstrijd tegen Sparta. Het geraamte van het team staat zeker niet minder dan vorig jaar. Met Seuntjens kunnen we de goals van Sidney opvangen en wanneer we zoals we willen aanvallender spelen zullen Velanos, de Rooij en anderen het deel van Mounir overnemen. Wanneer het technisch hart erin slaagt straks nog een buitenspeler en een spits of aanvallende middenvelder aan te trekken komt het echt wel goed. Er zijn nog genoeg goede spelers die beschikbaar zijn/komen de komende weken. De transfermarkt moet nog echt loskomen.

Op naar VVV en laat maar zien waar wij voor staan. Hup NAC!

5    
Ernie

Er gaan geen fatsoenlijke spelers meer bijkomen.
Hij loopt tegen hetzelfde aan als Steijn vorig seizoen, 1e of 2e keus spelers komen niet dus wordt het 3e keus. En die voegen straks niks toe.
De Graaf staat er er nu nog relaxed bij. Maar hij weet zelf ook wel dat na een paar nederlagen, je een vriend bent van Manders en dat er gestemd wordt of je mag blijven.

-1    
pirke12

Laten we deze positieve swung eens vasthouden . Achter ploeg staan , ga er maar vanuit dat dit jaar niets wordt. Kan altijd meevallen.

Laad alle berichten na dit bericht in