Wij gaan niet opzij

BSR TV: Voorbeschouwing Maurice Steijn op NAC - TOP

Italo

De achtervolging op De Graafschap en Almere City is voor NAC in volle gang. De volgende horde is TOP Oss, dat morgen naar Breda afreist. We spraken trainer Maurice Steijn voor deze wedstrijd en kregen van hem alvast de opstelling te horen.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
El Allouchi: "Kritiek doet mij weinig" 81 reacties
Terug naar overzicht
19 Reacties
75   15  
Marco van bavel

Bijna niks weggegeven bij Dordrecht, behalve zijn vriend malone dan. Het blijft voor mijn een raadsel dat hij speelt!!

27   18  
Scheppioni

Tegen dordt was prima ...... ben benieuwd, ik zou eerde Anco en Sydney brengen !

75   15  
Marco van bavel

Bijna niks weggegeven bij Dordrecht, behalve zijn vriend malone dan. Het blijft voor mijn een raadsel dat hij speelt!!

28   1  
RV

Vond het toen al onbegrijpelijk dat velen de strijd al opgaven. Ook weer niet des NACs. Lekker om te zien dat we weer aansluiten als we morgen winnen.

Dat Almere en de Graafschap spelen echt heel matig. Drie keer niks. Als je als NAC zijnde in principe 20 waardige eerste divisie spelers kunt opstellen ben je verplicht om bij de eerste twee te eindigen.

52   6  
Ons NAC

Normaal zou je zeggen "never change a winning team", maar toch zie ik liever Moise dan Malone. Moise heeft zich in korte tijd van miskoop tot sterke speler weten te ontwikkelen en die ontwikkeling zou alleen maar beloond moeten worden!

25   3  
Chefke

Hi Maurice

Ga nou geen countervoetbal spelen en blijf druk zetten en houden, want doelsaldo kan zomaar beslissend zijn aan het einde van het seizoen.

Dus niet inzakken maar doorpakken!

Laatste wedstrijd van NAC is tegen Cambuur waar Henk de Jong zijn oude club de Graafschap nog een mooi geschenk kan geven.

Dat moeten wij niet willen, dus Maurice vanaf heden spelen om nog meer doelpunten te maken aub

46   2  
Johan o

Ik zou als grasmeester flink chagrijnig zijn ... waarom perse op t hoofdveld trainen ? Dat veld moet zoveel mogelijk met rust gelaten worden om te herstellen.

14   6  
Belgische Naccer

Het enige wat telt is morgen 3 punten.
Niks meer en niks minder.

En van mij mag Allouchi er 6 maken hoor! ;-)

Ik hoop dat ze erop klappen en ik hoop ook dat het niet weer een billenknijper wordt zoals tegen Dordt...

Steijn roept wel weer dat ie niks heeft weggegeven, maar je wint gewoon met heel erg veel geluk...door een bevlieging van Fiorini...

Maar goed, een winnende coach heeft altijd gelijk. Dus hopelijk heeft hij morgen weer gelijk!

20   7  
Kudeta

Steyn;
Het maakt mij niet uit wie er spelen ze vechten het onderling maar uit
Hoe verklaar je dan dat Malone erin staat ipv Moise

27   9  
Mark

Hahahaah na 58 seconde, Welke LUL ehhh Rol gaat lurling bij jullie spelen in de staf. Grandioos

6   1  
Nicky

@Mark

Idd lol 😆

9   0  
Pik

@belgische naccer,

Leg mij dat toch is uit dat we met heel veel geluk winnen ???

Had dordt niet gewoon geluk dat ze maar met een doelpunt verschil verloren ???

7   0  
Ivo

We kunnen 2 punten inlopen op de Graafschap en 3 op Almere. Zo'n kans krijg je niet vaak.
Als we winnen, is het gat met de 2e plaats nog 4 punten.

Ik hoop dat we de stijgende lijn van de laatste weken doortrekken en het over de streep trekken.
In deze fase gaat het puur om de punten. De druk wordt hoger voor ons, voor onze tegenstanders gaat het nergens meer om.

Vol gas beginnen de 1e helft en proberen het voor de rust al binnen te slepen. Wat zou het lekker zijn om weer eens met een 2-0 voorsprong de rust in te gaan.

Een beetje vertrouwen in Malone, het is een ervaren kerel, heeft er een tijdje uitgelegen met een blessure. Met Rosler en Adilehou op de bank moet hij wel snel gaan presteren. Hij mag geen tegengoals meer kosten.

3   3  
Becherovka

Alleen de drie punten tellen vandaag. Ik hoop van harte dat NAC het lukt om ze over de streep te trekken. Aangezien je met 4 ploegen om plek twee gaat strijden, is het belangrijk om aan het doelpuntenmoyenne te werken. Enerzijds door achterin niets meer weg te geven en door zelf mee te scoren.

Tegen de publieke opinie in kan je het opstellen van Malone nog een beetje verdedigen. Die kan de opbouw van achteruit faciliteren en inschuiven op het middenveld. Er is wel 1 duidelijke voorwaarde; doet die het vandaag weer niet goed, dan moet die eruit.

Door Jansen te brengen voor Fiorini denk ik dat je een doelgerichtere speler hebt, die met name bij dode spelmomenten voor verbetering kan zorgen. Dat is echt een zwaktepunt van NAC en kan wel zorgen voor doelpunten die straks erg belangrijk zijn.

14   22  
Geert

Ik sla de krant open,en wat lees ik.... Malone en Hendriks is op dit moment het beste centrum

Deze trainer probeert zijn eigen voorkeuren te vergoelijken: hij stelt Malone sowieso op, gehaald als ultieme middenvelder maar nu opeens verdringt hij 2 talentvolle verdedigers waar NAC wél kapitaal aan zou kunnen verdienen...

Immers t.o.v Azzagari hetzelfde liedje.
Bilate t.o.v Hooydonk is belachelijk te noemen.
Mashart is niet minder dan Maria.
Kost nac geld deze vriendjespolitiek!

Wanbeleid!

11   4  
steven73

Waarom wordt er niet gewoon gevraagd wat hij met Malone achterin moet ? hoe het kan dat heel Breda het niet ziet zitten in de speler (momenteel) op die plaats en omdat hij zwaar uit vorm is.

3   10  
Erik

Gelukkig winnen van Top Oss wél met een nulletje of 6. Oss verloor 6 van de laatste 7 partijen en dan doet Steijn of het een goede tegenstander is...

Het zijn gewoon een soort Amateurs, de meeste KKD ploegen

4   4  
@geert

NAC heeft de grootste en duurste selectie, dat weten we allemaal. Maar zo’n Emmen speelt gewoon beter voetbal. Dus nac promoveert wel als nummer 2, maar dan kan bijna de hele selectie op de schop...

Inderdaad wanbeleid!

14   7  
svt076

@geert en anderen die maar blijven klagen over de opstelling

Ik denk dat Steijn, omwille van zijn liefde voor NAC en ook zijn eigen carrière, het liefste gewoon zoveel mogelijk wint en uiteindelijk promoveert. Ik denk dat dát de doorslag geeft in zijn keuze om bepaalde spelers op te stellen, en niet omdat het een "vriendje" is. Steijn en zijn staf zien en spreken de jongens elke dag, dus die zullen het echt wel beter weten dan alle zelfbenoemde trainers hier op de site.
De neuzen moeten dezelfde kant op en we moeten onze onze jongens in het geel-zwart supporten.
Van al dat gezeik gaan ze niet beter voetballen.
En als ik me niet vergis hebben we 4 potten op rij gewonnen en al 10 niet verloren. Daarnaast hebben we dit seizoen al tig keer een achterstand omgebogen in een driepunter. Dus NOAD zit er in onze ploeg zeker. Bij veel supporters lijkt het echter verdwenen en moeten er altijd een paar spelers met de grond gelijk worden gemaakt... Een aantal jaren geleden was Kenny van der Weg nog onze held, maar voetballen kon die echt niet hoor ;)

1   1  
Paashaas

Godsamme mede supporters, wat heb ik genoten van dit voetbal weekend zonder dat wij zelf in actie kwamen. Zowel Graafschap als Almere laat punten liggen en we hebben de aansluiting (voor mij toch onverwachts) weer helemaal te pakken!

Het zou toch typischs NAC zijn om dan vandaag zelf ook punten te laten lig... Tuurlijk niet! Nu doorwalsen en op naar die tweede plaats, vanaf nu gaat ieder punt tellen dus ook vanavond! Ballen in het net en bloed op de paal, jagen op plek 2!

Hup NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in