Overal waar we komen

BSR TV: Willem Weijs in aanloop naar NAC - PSV

DeWeesJr

Met trainer Willem Weijs blikken we vooruit op de bekerwedstrijd tegen PSV. We vragen de trainer naar de fitheid van zijn selectie, de mogelijke tactiek en de gesprekken met de directie van afgelopen week.

Bron:
B-Side Rats
Terug naar overzicht
8 Reacties
17    
Nr. 12

Geen speld tussen te krijgen. Deze trainer zegt zinnige dingen. Wat mij betreft mag Willem nog lekker ff doorgaan bij NAC.

6    
Henri

Altijd goed te horen dat een speler voor langere tijd vertrouwen van zijn trainer krijgt. Alleen vind ik het jammer en tijdverspilling dat dit vertrouwen wordt gegeven aan spelers die in de loop van het seizoen duidelijk hebben bewezen geen meerwaarde voor het elftal te zijn of binnenkort of aan het eind van het seizoen zijn vertrokken. Nu moet er doorgeselecteerd worden met eigen jongens. Niet dat ik nu zo'n fan ben van Van der Gaag, maar hoeveel echte kansen heeft deze jongen nu gehad in vergelijking met El A of Boussaid. Azzagari klopt aan de deur en heeft unieke kwaliteiten. Nogmaals doorselecteren is noodzaak zodat aan het eind van het seizoen duidelijk is wie onvoldoende kwaliteiten heeft om het volgend seizoen selectiespeler te zijn en de selectie dan gericht kan worden versterkt.

17    
Nr. 12

Geen speld tussen te krijgen. Deze trainer zegt zinnige dingen. Wat mij betreft mag Willem nog lekker ff doorgaan bij NAC.

6    
Geeltje

Ik heb er ook gewoon zin in. Lekker bekerpotje. Kom maar op!

-7    
The Don

Willem weet niet eens wat een avondje NAC is man.

3    
Atleet

Van wonderen geen trainer bij Nac!!

Club heeft hemzelf afgebeld omdat hij toch niet zou voldoen.

3    
10diego

@henri: het doel is toch (op dit moment ) maximaal presteren en promoveren ?

We moeten voor de tweede plaats gaan en zo snel mogelijk die vreselijke kkd uit. Er zijn gekkere dingen gebeurd in de sport. Selectie voor volgend jaar zien we wel, kun je achter de schermen aan werken.

Voorlopig is hij druk met het aantrekken van een trainer. Van Wonderen wordt het niet. Elke mogelijke echte versterking zal willen weten wie de trainer wordt en welke plannen men met hem heeft.

-1    
Henri

@Diego
Natuurlijk moet alles voor promotie worden ingezet. Maar ik vind dat NAC het met spelers als El. A, Boussaid, rendementloze aanvallers, dit doelniet zal halen. Verder vind ik dat gehuurde spelers alleen mogen spelen als ze echt een meerwaarde hebben. Los daarvan zal aan het eind van het seizoen de balans moeten worden opgemaakt of je nu promoveert of niet.

3    
Dreman

PSV treedt aan met sterkste elftal en wil eerste zege na lange tijd binnen halen.
Sam Lammers zal waarschijnlijk na lange blessure leed weer starten.

Nou
Als je PSV afgelopen zondag zag ,met name 2e helft,moet je toch kunnen stunten door meteen fel en agressief te spelen

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja