Wij gaan niet opzij

Faber heeft Lammers ter beschikking tegen NAC

DeWeesJr

NAC neemt het morgen in het bekertoernooi op tegen PSV. De ploeg van Ernest Faber is allesbehalve in vorm en dus lijken er kansen te liggen voor NAC. Wel heeft PSV morgen weer de beschikking over spits Sam Lammers.

Of de spits ook daadwerkelijk gaat spelen lijkt nog onzeker. De aanvaller stond namelijk maanden aan de kant met een blessure en dus lijkt het niet logisch dat Faber risico´s gaat nemen. 

Voor PSV is de beker de laatste kans op een prijs. Het kampioensschap is uit het zicht en zelfs een plek in de voorronde Champions League is allerminst zeker. Daarom zal Faber ook met zijn sterkste opstelling spelen morgenavond. "We zoeken naar een winnend elftal dat een ronde verder komt. Er komt talent aan en er komen jongens terug van blessures. Maar het gaat om resultaat, dat is het enige waar we nu behoefte aan hebben."

 

Bron:
B-Side Rats, VI
21 Reacties
45   4  
NAC76

Jammer dat ze Zoet niet meer hebben...

12   20  
YLLWBLCK

Kansloos, hoe dan ook. Is toch niet gek of erg? Een club met grote budgetten tegen een club zonder budget en beide clubs uit vorm.

12   5  
Babosje

We gaan ze pakken let maar op!
@Lampjes

33   7  
NAC4Ever

Ik hoop dat we er vol opklappen en niet gaan gokken op de counter (al zal dat soms wel moeten).
Vaak zie je dat dit soort ploegen daar een hekel aan hebben. Bijkomend voordeel is dat je creatieve middenvelders nodig hebt om je onder die druk uit te spelen. Op Ihatteren na heeft PSV niet veel creativiteit op het middenveld. We hebben niets te verliezen!

(Laat wel duidelijk zijn dat ik ook wel weet dat PSV meer kwaliteit heeft dan ons. Maar de kans dat we doorgaan is denk niet 0%).
Hup NAC!

29   6  
Moppernac

Lammers!!! Nou en!!!
Wij hebben Dogan, Stokkers en Van Hooijdonk

10   19  
baosje

@ moppernac

66.66 % van wat je opnoemt is momenteel erg druk met de bank warmhouden....


morgen kansloze missie 0-4

45   4  
NAC76

Jammer dat ze Zoet niet meer hebben...

16   8  
Henri

De wedstrijd van zondag is vele malen belangrijker voor NAC. Daar MOET resultaat worden behaald.

9   20  
Raya van Mattaveld

Misschien een optie om aan de KNVB te vragen of we morgen met 2 elftallen mogen spelen? Dan haalt PSV misschien de dubbele cijfers niet..

23   5  
RV

Jaren terug toen we ook ieder jaar onderin de Eredivisie speelden (wat dus geen gigantisch gat zou moeten zijn met top eerste divisie) kwam PSV ook echt met het dun in de broek naar Breda.

Gek genoeg heb ik dat gevoel nu niet. Ik zou niet weten wie het team op sleeptouw moet nemen, een keer een speler van PSV over de lijn glijdt of überhaupt een krachtig schot vanaf de zestien kan lossen om de keeper te testen. Het zegt genoeg over de samenstelling van de selectie.

Vlammen vanaf het begin en een keer de supporters er achter? Jezus wat is dat lang geleden zeg een rauw avondje NAC.

6   14  
N a c

Als we winnen zit er nog een derby in dit jaar. Tilburg staat op voorsprong

10   16  
n@©

In een k#t seizoen, in een kl*te divisie, waar onze bestuurders dagelijks bezig zijn de club nog verder af te breken, kan dit ook zomaar de wedstrijd van het jaar worden die in één klap even alles doet vergeten.

Bekerwedstrijden waar de gloryhunters thuis zijn gebleven, zijn de leukste wedstrijden. 110% inzet, vliegende tackles en bloed aan de paal. Tot in ieder geval het eerste fluitsignaal moeten we er allemaal in geloven. Dat hoort bij sport, dat hoort bij bekervoetbal en dat hoorde ooit bij NAC.

Schop ze te pleuris! Schop van Bommel (jammer dat hij er niet bij is)!

14   14  
YLLWBLCK

Mensen, ga gewoon genieten van een wedstrijd tegen PSV. Een mooier team krijgen we dit jaar en de komende jaren niet meer in ons steeds leger stadion. Morgen rond de 70e minuut is de helft van onze superieure achterban alweer naar huis. Jaja, duimpjes omlaag... kom maar... morgen rond deze tijd weer met zn allen lekker zeiken over de spelers, de aandeelhouders, en blablabla want wat is alles toch weer kut...

14   3  
Ivo

De druk ligt voor 200% bij PSV. Zij maken een nog slechter seizoen door dan NAC en voor hun is het de laatste kans om een prijsje te pakken. Voetbaltechnisch loopt het er voor geen meter.

Kortom: dit is geen gelopen race. NAC hoeft eindelijk het spel een keer niet te maken en kan compact spelen en via een actie toch proberen de wedstrijd te kapen. Het hoeft morgen niet mooi te zijn. We hoeven niet beter te zijn. Misschien dat het dan wel lukt, zeker als PSV in de 1e helft niet scoort zullen ze meer risico's moeten nemen.

Rampscenario: PSV scoort binnen 5 minuten en grijpt deze wedstrijd aan om zich te herpakken. Dan kan je er hard af gaan. Alles valt of staat met scherpte morgen!

11   3  
Sp1

Wie NAC al vanaf het begin van de competitie heeft zien ploeteren moet ook be-Amen dat NAC morgen wel een hele goede dag moet hebben om zelfs van dit zwalkende psv te winnen.

Ik hoop op een stuntje maar vrees een dik pak slaag.

12   6  
Nachoreca1

Wat moet ik toch hard lachen om de mensen die denken dat we van psv gaan winnen...vooropgesteld; ik zou niets liever willen. Maar met deze selectie zijn we volstrekt kansloos tegen een matig psv. Idd ..zondag as is velen malen belangrijker!!! Die beker wordt toch nooit wat.

7   1  
Ivo

Ik heb a.s. zondag al opgegeven wegens Kooij. Het beste wat je kan overkomen is dat je geen rode kaart pakt. We gaan zondag tegen 13 man spelen. Kansloos.

4   3  
Tombola Breda

Eens met IVO. Bij PSV staat er volle bak druk op. NAC daarentegen speelt eindelijk eens een wedstrijd waarbij het geen schande is om te verliezen. Misschien wel de eerste en enige wedstrijd dit seizoen waarbij dit van toepassing is. Dat doet echt wel iets met spelers. Én trainers niet te vergeten. Faber moet, Weijs mag.

Niet dat ik de kansen voor NAC nu meteen hoog inschat. Het niveauverschil is daarvoor gewoon te groot. Maar een stunt acht ik zeker niet onhaalbaar. Ik heb er zin in!

4   4  
Vrouwke

Er is ook een grote rol voor ons weggelegd. Wij moeten vanaf minuut 1 het team vleugels gaan geven zodat ze erop gaan klappen. Psv is onzeker en we moeten ze vanaf het begin het gevoel geven dat ze weer bang moeten zijn voor een afgang. Dat is de enige manier, voetballend leggen we het altijd af

5   10  
Karel

Jong NAC- PSV 0-6

6   4  
Tombola Breda

Zusjes eruit. Nu moet NAC zeker winnen!

1   0  
Wanny

Als Lammers speelt gelijk keihard aanpakken. 2x een stevige trap tegen de poten en je ziet hem niet meer.

Laad alle berichten na dit bericht in