Wij gaan niet opzij

BSR TV: Yassine Azzagari na vv Hoeven - NAC (0-7)

BsideBart

Yassine Azzagari behoort deze voorbereiding tot de basiself van NAC. Na lang wachten hoopt de middenvelder eindelijk zijn kans in NAC 1 te kunnen pakken. Wij spraken de goedlachse jongen uit eigen jeugd na de wedstrijd tegen Hoeven.

Bron:
B-Side Rats
Volgend bericht
De klapper van BSR #4 66 reacties
Terug naar overzicht
20 Reacties
64    
Maarten

Daar ben ik het nog meest benieuwd naar betreft Azzagari. Ik hoop dat hij kan aanhaken samen met Kotzebue en Marijnissen

23    
Somerset

Hopelijk krijgt hij nu een werkelijke gedegen kans. Was onmogelijk bij de vorige trainer, omdat daar zijn eigen aankopen moesten worden opgesteld.

12    
Geelzwartwit

@maarten

Ik zet Ayouba ook nog graag in dat rijtje.

26    
Karel

Dit moet jou jaar worden azzagari! Geloof in je zelf en werk hard. Dan is NAC zeker niet jou eindstation!

9    
Tante Annie

Ik vond kotzebue en koziah(schrijf ik het goed?) Wel goed spelen. Azzagari maakte wat foutjes maar een mooie goal. Al moet ik wel zeggen dat hoeven het echt niet van uithoudingsvermogen moest hebben. Maar de jeugd vond ik wel leuk voetbal spelen. Daadwerkelijk de tegenstander met snelheid proberen omver te spelen. Lukte natuurlijk niet altijd, maar al bij al heb ik leuke dingen gezien.

8    
Tante Annie

Ik zie trouwens een steigende lijn in zijn volwassenheid. Ben benieuwd naar de rest van de voorbereiding

8    
Victor

Laten we het hopen dat die jonge gasten het niveau aankunnen. Jaarlijks vaak hetzelfde verhaal, tegen amateur in oefenpotjes gaat het allemaal wel, maar vergeten mensen vaak dat dit niet realistisch is. Straks voor het echie tegen spelers van een veel hoger niveau is het andere koek. Het is een wereld van verschil, eerste divisie of hoeven / clusona.

15    
Tante Annie

@victor, ik weet eigenlijk ook wel zeker dat je gelijk hebt. Ik weet nog van vrijwel ieder jaar sinds 2015 dat ik na nietszeggende oefenpotjes erg optimistisch ben, terwijl dit niet echt gefundeerd is op een reëel beeld. Zowel in 2019 met v Hooijdonk die samen met rosheuvel en te vrede veel liet zien of bijv met loshi waarvan ik dacht dat hij het makkelijk aankon. Het is veel moeilijker dan het lijkt. Het is niet alleen het kunnen voetballen, talent en instelling. Maar er komt nog de gezonde dosis timing, zelfs geluk en juiste omgeving bij kijken. V hooijdonk had een aantal van die dingen en ik heb zo'n gevoel dat hij buiten de (helaas) toxische omgeving van NAC meer tot zijn recht zal komen als totaal plaatje spits. Moraal van het verhaal, ik heb het vaak fout

17    
Bas

Fijn dat deze jongen niet meer genegeerd wordt of zoals op het laatst zelfs ten faveure van Kali buiten de selectie wordt gehouden.

14    
Nonkel Frans

Maturiteit mensen; de maturiteit daar draait het allemaal om.
Vraag maar aan Stijntje Vreven!

Zet hem op mannen.!

Hup NAC!

-2    
Geelzwartwit

Mats?

1    
Wanny

Er staat daar op de achtergrond een speler tussen 2 supporters voor een foto. Ik hoop maar dat dat zijn familie is, want vorig seizoen hebben we al genoeg ellende gehad met die corona. Doe dat soort dingen dus nog maar even niet.

Yassine is een leuke gozer. Hopelijk kan ie dit seizoen doorbreken.

35    
Belgische Naccer

Op een schofterige manier verguisd onder Steijn. Net zoals Mashart, van Hooijdonk, Riera, Monsalve en Noblejas.

25    
Martinus

Belgische NACcer, zet Rosler daar ook maar bij... Mocht zelfs bij blessures niet in de basis starten...

9    
Vreven4President & HyballaFurFurher

Goed nieuws! Zet h'm op en laat het maar zien.

13    
Sjef de gevulde koek

Even off topic. Ik vind die nieuwe thuisshirts wel echt er goed uit zien. Moet zeggen ze lijken wel een beetje op die van vorig seizoen maar je ziet nu ook in dit filmpje dat er aandacht aan besteed is. Knap werk mag gezegd worden.

2    
Ivo

Ik verwacht nog wel een paar versterkingen op het middenveld, zeker als Immers ook nog stopt en Haye vertrekt. Azzagari verdient zeker meer kansen, maar dan moet hij het ook wel echt gaan laten zien en beslissend gaan worden voor NAC.

2    
jvt

Doet Immers nog mee of wordt ie niet meer doorbetaald?

Hoe maakt de AD zijn uitgesproken ambitie met NAC waar? Stabiel linkerrijtje ere. Merk NAC als trots van Breda ten volle uitnutten. Wie zijn en wat is de inleg van de nieuwe nationale sponsors? Welke klinkende naam wordt TD (de gesprekken zijn in volle gang), trainer conform het eerder opgestelde trainersprofiel en welke topspelers komen? Hoe ver staat het met het nieuwe stadion? Openheid afkoopsom trainer en consequenties spelersbudget. Wat is er met het geld van Van Hecke gebeurd? Geld van Vloet?

Een update zal nodig zijn i.p.v. de misleidende stand "verkochte" seizoenskaarten. Verkocht? Hoezo? Aan mensen die gratis hun jaarkaart hebben verlengd.

5    
Cees-2

Azzagari, de meest talentvolle speler bij NAC, ook afgelopen seizoen. Als ik NAC was zou ik zeer zuinig zijn op deze speler. En dat is tot heden niet echt gebeurt. Men moet zich schamen. Azzagari is een speler met de meeste potentie in Breda. Zorg dat je die goed begeleid, en je hebt goud in handen, voor NAC-begrippen. Gaat Eredivisie waardig worden, mits hijzelf er wel vol voor blijft gaan. Succes.

6    
Scheppioni

Hopelijk krijgen de talenten nu wel de kans om zich te laten zien, want net wat B.N. aanhaalt blik vooruit met Edje en geen m.s. praktijken meer !!!

Laad alle berichten na dit bericht in