Wij gaan niet opzij

De klapper van BSR #4

Eddy W

Terwijl het nog wachten is op bevestigingen vanuit NAC betreffende nieuwe spelers en trainer, helpen wij ze verder met onze Klappers van BSR. Vandaag nummer vier en de drie namen van Eddy W.

Felix Nmecha

Ooit een groot talent bij Manchester City, maar is sinds deze zomer transfervrij. Nmecha liet afgelopen seizoen te kunnen voetballen bij EDS, maar had achteraf gezien misschien meer aan een verhuur periode gehad. Maakte op 3 november 2020 zijn debuut voor City in de Champions League-groepswedstrijd tegen Olympiakos Piraeus. Nmecha viel in de 85e minuut in voor Kevin De Bruyne. In de slotfase van zijn debuutwedstrijd leverde Nmencha de assist voor de 3-0 van João Cancelo.

Nmecha heeft de Engelse en Duitse nationaliteit en wordt in oktober 21 jaar, dus zou in de toekomst nog een transferwaarde kunnen vertegenwoordigen.

Jayden Braaf

Deze jongen heeft ooit al eens met NAC op het veld gestaan als 17 jarige. Trainde destijds mee voordat de overstap van PSV naar Manchester City definitief was. Inmiddels in Jayden Braaf 20 en heeft de linksbuiten er 115 minuten en 1 doelpunt in de Serie A opzitten. De Amsterdamse linksbuiten staat nog steeds te boek als een groot talent, maar zal dit jaar minuten moeten maken om zijn potentie waar te kunnen maken.

Met de kwaliteiten die aan Braaf worden toegedicht zou hij in de KKD een van de smaakmakers kunnen zijn. Braaf is een linksbuiten die ook op rechts kan spelen, hierdoor zou hij samen met De Rooij kunnen spelen.

Lorenzo Ebecilio

Het voormalige talent van Ajax maakte in 2010 zijn debuut voor de landskampioen en stond al snel in het vizier van onder andere Chelsea. Helaas bleek de buitenspeler iets te grillig te zijn en verdwijnt hij het seizoen erop uit de basis. Hierna trok hij door heel Europa en speelde hij met Rode Ster Belgrado in de Champions League tegen Liverpool, Napoli en Paris Saint-Germain. Toch verkoos de aanvaller ervoor om in de zomer van 2019 naar Japan te verhuizen. Hier is zijn contract per maart 2020 ontbonden. Toch heeft Ebecilio over interesse niet te klagen. Onder andere VVV heeft het afgelopen jaar interesse getoond in de aanvaller, maar nog altijd heeft de aanvaller nog geen nieuwe club gevonden.

Ondanks dat hij het afgelopen anderhalf jaar amper heeft gespeeld heeft Ebecilio in verschillende landen bewezen dat hij kan scoren en andere spelers kan bedienen. De grootste vraag is dan ook of de 29-jarige Ebecilio nog op tijd fit kan zijn voor het komende seizoen.

Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
Immers stopt met voetballen 72 reacties
66 Reacties
147   6  
El Chapo

Ik ben bang dat deze 3 opties niet realistisch zijn.

147   6  
El Chapo

Ik ben bang dat deze 3 opties niet realistisch zijn.

19   3  
sam

Ik lees aan de begin tekst dat we wachten nog op nieuwe trainer/spelers.Edwin heeft toch gisteren voor 1 seizoen bijgetekend !!🙈

25   5  
NAC Vooruit!

Als we Eredivisie hadden gespeeld waren dit wellicht opties geweest. Helaas niet voor de KKD.

26   2  
fanneke

Ik denk dat NAC echt wel in een andere vijver moet vissen. Voor deze jongens van dit kaliber is alleen eredivisie een optie.
Misschien dat City op enige wijze kan bemiddelen bij Nmecha.

36   7  
Keizer

Als we met deze namen gaan komen kunnen we ook vragen of we frenkie de jong misschien mogen huren of dat zlatan misschien overweegt om zijn carrière af te sluiten bij de club waartegen hij zijn mooiste doelpunt ooit heeft gemaakt. Het technisch hart heeft hier natuurlijk niets aan en wij ook niet.

5   3  
Mikesneu

Inderdaad ik denk ook dat als er maar 1 van deze 3 komt dat NAC hele goede zaken heeft gedaan
Net als bv soufyan ahannach die vraagt te veel dus die zal ook niet komen

34   6  
Ivo

Linksbenige CV: Thomas Oude Kotte (25)
Centraal middenveld: Danny Bakker (26)
Rechtsbuiten: Mees Kaandorp (23)

3 transfervrije mannen met ervaring die ook nog transferwaarde hebben. Ruime ervaring in KKD. Bakker en Kaandorp kunnen voor assists en goals zorgen.

Helaas heeft FC Emmen Jeff Hardeveld opgepikt, die had ik graag gezien als onze linksback.

17   5  
Stefan-nac

Ik denk dat er eentje vergeet dat we in de KKD spelen en weinig tot geen (financiële) middelen hebben..
Op naar de volgende klapper...

7   1  
Jozo

3 onrealistische namen. Mits onze nieuwe eigenaar het spelersbudget ineens gaat verdrievoudigen en we dit soort spelers eredivisie niveau contracten kunnen bieden.

11   32  
Johnny1912

Misschien beter om dit rijtje inderdaad te verwijderen.

Dit rijtje is voor een subtopper in de Eredivisie zelfs niet haalbaar.
Misschien volgende keer De Bruyne, Van Dijk en Kimmich in het rijtje zetten? Zijn ook aardige voetballers.

Even zonder dollen, leuke rubriek mits er ook serieus wordt gedaan en er goed research wordt gedaan. Anders heeft het geen zin!

4   11  
JimGoose

Ik denk dat de spelers als Braaf en Enbiiclio zelf nog zullen moeten inzien/accepteren dat NAC of iets gelijkwaardigs op dit moment hun nivo is.

Het zal moeilijk worden om spelers te vinden die iets toevoegen en bij NAC willen spelen. Wij willen spelers zien met potentieel/toekomst, maar juist dat type spelers zal gevoelig zijn voor de onduidelijkheid en onrust die er nu bij NAC is. In dat opzicht heeft NAC zich zelf in de voet geschoten met het (zo nu lijkt) opblazen van de "bedreigingen" aan het adres van Steijn.

12   3  
Ivo

@Jimgoose

NAC blijft een mooie club om voor te spelen, zeker als er publiek op de tribune mag. De financiële mogelijkheden zijn hier beter dan bij de meeste andere KKD clubs.

NAC moet heeeeel selectief zijn en alleen voor echte versterkingen gaan, die in je basis-11 horen.
Dat aanvullen met wat huurspelers en jeugd, en je hebt gewoon een prima selectie staan.

Ik zou zeggen een linksback (ik vind Maria en Mashart echt te zwak), een linksbenige CV, een of 2 middenvelders en een rechtsbuiten. Olij/Kortsmit, Adilehou/Rosler/Malone, Schouten/Rutten, Haye/Azzagari/van Schuppen, en Bilate/de Rooij, dat is gewoon al prima.

3   3  
Johan o

Hahaha

16   27  
Bredafun

Gaan we nu elke dag 3 namen publiceren?
Personen die toch niet te halen zijn.
Ik zie liever info van personen die nu gehaald zijn m, ipv deze reclame.
Zo kunnen we r namelijk nog honderden publiceren…….

11   1  
enaaceebreda

Totaal onrealistisch.

Zie hier ook het probleem van NAC: supporters die alles door een geel-zwarte bril zien en de werkelijkheid uit het oog verloren zijn. Zie hier ook mijn ‘kritiek’ op supportersparticipatie. Het kan werken, maar dat het per definitie beter is dan 1 eigenaar is pertinente onzin. Net als dat supporters alleen maar naar de lange termijn zouden kijken.

6   1  
Janus

Ik snap opzich wel waarom deze namen in de klapper staan. Maar puur kijkend naar wat we nodig hebben lijken me dit geen logische spelers voor dit moment.

Nmecha is (denk ik) te goed voor NAC. Zullen ze liever ergens anders stallen.

Braaf is een "talent", maar dat stempel krijgt iedere jonge voetballer tegenwoordig (zeker als hij uit Amsterdam komt). Ondertussen 20 en niks gepresteerd.. vind het een grote gok. Iedere versterking moet er momenteel een zijn die er direct kan staan.

Ebecilio..... denk dat hij gegarandeerd in het rijtje miskopen terecht komt. Clubhopper puur sang als ik zo eens zijn carrière bekijk, zakjes gevuld in Japan, gaat geen stap te veel zetten bij een club als NAC.

Maar zoals men kan lezen is er veel "denk ik" te vinden in dit betoogje, wellicht dat de klappers uit deze BSR klapper een serieuze klapper kunnen worden.... ge wit t nie... ;)

7   1  
Enkhuizer rat

@Janus: wat jij zegt over Ebicilio maakt bij mij gelijk iets ‘wakker’ waar ik wel vaker over nadenk:

Welke voetballers willen zich eigenlijk volledig inzetten voor hun werkgever?

Wat is de binding die zij voelen met een club en de supporters?

Zijn ze bezig met de doelstellingen van de club? Of met die van zichzelf?

Wat gebeurt er met hen bij tegenslag? Vechten ze zich terug? Of wordt de zaakwaarnemer (of vader) ingeschakeld om elders een beter contract af te dwingen?

Teveel clubs werken daar aan mee. Kopen om het kopen en durven wel een gokje te wagen.
Waardoor steeds meer mislukkingen voorkomen.

Zaakwaarnemers maken het er niet beter op. Maken die gasten de kop gek en sturen clubs filmpjes met die paar geslaagde acties.

Eigenlijk is het doodzonde dat we ieder jaar weer naar een stel passanten kijken, maar tis niet anders :-(

7   5  
Tip

Ik vind dit steeds leuke berichten. Uiteraard is maar een beperkte groep haalbaar voor ons NAC.
Het is maar een vraag; is die Leemans voor de keuken nu echt zo'n verkeerde speler ? Ik vind van niet.
En er heeft 1 jeugdspeler of jeugdige speler op het lijstje van Lokhoff uit Duitsland gestaan. Misschien komt die?
Gewoon afwachten waar het TH mee komt. Wie weet gaan ze het zo gek nog niet doen.

12   6  
De Kroonprins

Het is nog ruim 3 weken tot de start van de competitie. Ze mogen wel eens opschieten om met een enigszins ingespeeld elftal aan de competitie te kunnen beginnen. Braaf had vorig jaar al geen belangstelling om naar NAC te komen, dus dit jaar lijkt me helemaal niet realistisch meer. Daarnaast is er ook geen samenwerking met City meer. Manders heeft voor de bühne dan wel geroepen dat hoewel er op papier geen officiële samenwerking meer is, er op een meer pragmatische manier nog steeds kan worden samengewerkt en spelers van City naar NAC zouden kunnen maken. Zelf verwacht ik hier echter weinig van (en van Manders zijn verkooppraatjes in het algemeen).

8   4  
Wie @bredafun

Je bent iets minder Fun, dan je naam...

Ik vind dit juist een van de leukere rubriekjes, lekker speculeren heerlijk! In het leukste geval klopt er eentje.
Maar zo ieder zijn mening blijkt :)

3   6  
Bredafun

@Wie…
Nee Jouw naam zegt veel zeg..
Ieder z’n mening toch?

29   2  
H.V.M.

Twee, hooguit drie spelers erbij is ruimschoots voldoende.
Ga voor kwaliteit, i.p.v. kwantiteit.
Mogelijke versterkingen moeten direct inzetbaar zijn, géén opvulling.
Bussen vol spelers halen is dus buitengewoon onverstandig.
Je hebt in de KKD echt geen 35 contractspelers nodig.

9   19  
Eddy W (BSR)

Ik lees hier een aantal keer dat deze namen onhaalbaar zijn. Toch denk ik daar anders over.

Nmecha en Braaf zouden door de banden met City deze kant op kunnen komen en hebben beide afgelopen seizoen weinig tot niet gespeeld. Om waarde te creëren voor City moet Braaf minuten maken, de kans dat dit bij NAC gebeurt is groter dan bij een club als Groningen. De kans dat Braaf doorbreekt bij City is klein, de kans dat hij geld op gaat leveren als hij niet speelt ook. Ik zie alleen maar kansen voor NAC, City en Braaf. De enige vraag is of Braaf zichzelf niet te goed vind voor NAC.

Nmecha zal in de afgelopen jaren vast goede dingen gehoord hebben over NAC, maar met deze jongen moet je geluk hebben dat hij wilt komen. Hij is immers transfervrij en kan gaan en staan waar hij wilt. Ook hier geldt dat het nog steeds een talent is die nog nergens zichzelf echt bewezen heeft. Als hij voor speelminuten gaat zou NAC een stap kunnen zijn. Afhankelijk van zijn salaris wensen natuurlijk.

Ebecilio heeft inmiddels al meer dan een jaar geen club en je zal dit moeten verkopen als zijn kans om aan de bak te komen. Mocht hij afgelopen jaar wel een club hebben gehad, was NAC natuurlijk kansloos. Het is een gok omdat hij misschien niet fit is, maar mits fit te krijgen is het wel een aanvallende aanwinst.

Als ik echt onrealistische namen neer wilde zetten had ik Messi wel gepakt. Die is namelijk nog steeds transfervrij..

10   4  
Kopspion

Foutje Eddy
Messi heeft inmiddels een nieuw contract getekend bij Barca….

1   10  
Nac

@Kopspion

Laat maar zien waar hij heeft getekend dan?

Niet zo zielig doen.

6   3  
DunErwt

Qua haalbaarheid niet echt de klapperrrrrrrr van de week

4   3  
Kopspion

@NAC
Hoezo zielig doen ?
Antwoord al gevonden ?

4   0  
MdH

Altijd wel leuk om mee te spekuleren.

Weet niet of deze jongens realistisch zijn voor NAC maar als ik het goed begrijp zitten ze nu zonder werkgever dus...

Hopelijk krijgen we snel bevestigingen van wie ons technisch hart wel heeft aangetrokken.

12   1  
Robbie Rafello

Ik zeg allen voor in het centrum, Bottegin heeft ook nog geen andere club volgens mij........... en Teun heeft zijn nummer 100%

5   5  
Scheppioni

Op zich Eddy W leuke spelers, maar hebben we deze nodig in de kkd ? Ik denk dat we nu niet weer dezelfde fout moeten maken, we moeten ook zeker vreters hebben ..... er wordt dit gevraagd denk ik ......

2   4  
nac fire

Volgens mij was al Nmecha ter sprake gekomen in het verleden. Deze goede man heeft toen voor Preston gekozen. Lijkt me sterk dat ie nu naar NAC komt.

17   1  
Ons NAC

Deroy Duarte van Sparta is ook transfervrij. Had NAC daar al niet eerder interesse in? Lijkt mij een prima speler voor wat dynamiek op het middenveld.

4   1  
Jf

Ik ben het eens dat Braaf een te groot ego heeft om te komen. Moet je ook niet willen, jongen heeft grootheidswaan.

Nmecha wordt door vele hierboven door de war gehaald met zijn broer die inmiddels in het eerste en bij diverse andere prof clubs heeft gespeeld. Felix is nog nooit uitgeleend en transfervrij en wordt alleen door de opleiding bij city op 400.000 euro geschat.

35   4  
Moppernac

Namens velen NAC supporters,

Peter R de Vries rust zacht en sterkte aan de nabestaanden met dit grote verlies.
Dan is voetbal maar een bijzaak.

5   20  
Ernie

Helemaal niks erbij. Gewoon eigen jeugd een kans geven. Dan ben je toekomstgericht bezig !!

9   2  
den hulk

het word gewoon kotzebu en marijnissen

33   7  
Tip

Ik ben nog uit de tijd dat seizoen op seizoen de NAC ploeg nagenoeg ongewijzigd was. In het midden Bouwmeester jr. , Bertus Q. , Theo Dierckx, wat later Tom Smits. Dat waren ook doodeenvoudig de beste middenvelders uit Breda en omgeving. Allemaal semiprofs. Doodeenvoudige jongens ,terecht zo trots ais een aap dat ze in NAC1 balde. En stiekem was je een heel klein beetje jaloers op die mannen want in NAC 1 spelen was een grote droom.
Ik denk dat door de jaren heen de ploeg die ik wekelijks zag evenveel keer won als verloor. Als NAC niet degradeerde was het dik in orde. En af en toe een uitschieter. Nu is het 1 groot overspannen gedoe. Als je eerlijk bent gaat het alleen om geld, veul geld. Maar goed de tijd draai je niet terug. Dat hoeft ook niet. Maar er zijn zaken die ik niet kan volgen. Een voorbeeld. Supporters die zeiken dat het voetbal onder Brandts niet aanvallend genoeg was. Mijn broek zakte echt af toen. Als NAC vroeger derde was geworden had ik een week of 10 met mijn hoofd in de wolken gelopen. Als je zag hoe NAC de beker won dat was met puur CataNACcio voetbal. Het zag er niet uit maar wonnen steeds wel. Het werd het mooiste seizoen uit mijn leven. En veel meer supporters vergeten dit seizoen nooit meer.
Ik denk dat naast verwende eisende spelers wij ook eisende verwende supporters zijn geworden. Ik beschuldig niemand hoor, maar mijn verwachtingen waren ook veel te hoog opgeschroefd de laatste jaren. En dan ben je op een gegeven moment niet realistisch meer. Dan ga je bv. in de waan leven dat je het volste recht hebt te eisen dat een trainer wordt ontslagen etc. Ik denk dat wij weer in plaats van eisend, dienstbaar moeten worden. Dat is nog leuker ook en je bent veel sneller tevreden. Doe dit verhaaltje rustig af als geleuter.

7   2  
N1912

De kans dat je zo’n Braaf kunt halen lijkt me 0,0000%. Die gaan ze never nooit niet uitlenen aan een KKD ploeg, samenwerkingsverband of niet. Zou bij driekwart van de eredivisieploegen ook gewoon basis spelen.

Als die Ebecilio al anderhalf jaar zonder club zit moet je daar in onze positie nooit aan beginnen. Ook vanwege zijn leeftijd en blessuregevoeligheid. De tijden dat we willekeurige broodvoetballers zoals Rosheuvel en Kasteneer aantrekken ligt hopelijk voorgoed achter ons.

7   2  
Breda-mike

@tip helemaal met je eens!!

2   14  
Corne

Er lopen bij Baronie een paar jonge ex profvoetballers rond en aangezien ze vorig jaar de bovenliggende partij waren in de voorbereiding tegen nac en een geweldige competitie start hadden 28 goals voor en 0 tegen… zitten daar geen pareltjes tussen

5   2  
RaRa

Omar Govea, aanvallende middenvelder Zulte Waregem.
https://m.facebook.com/RoyalAntwerpFC/videos/943119702555818/

10   2  
GB

Namen zeggen niets. Intrinsieke motivatie, een cliché maar daarom niet minder waar. Hoe spectaculair de namen ook, en hoe groot het talent, laat ze eerst een kennis maken en meetrainen, kijk naar verbale en non-verbale communicatie en als t niet past, meteen weg.

Zo vaak dat grote talenten wegkwijnen, en andersom, dat gasten met "minder" talent ineens opbloeien ergens. Maar ja, daar we kijken we niet meer naar............ Logisch toch?.............


U zijt gegroet!

4   7  
Lamington

Er is al een trainer...

16   3  
scouting nederland

Over 3 weken begint de competitie. Er zijn nog altijd geen echte versterkingen gehaald, minus Seuntjens. Nul, nada niks. Zelfs het opdoeken van Immers duurt nu al bijna een maand.

5   3  
Enkhuizer rat

Top geschreven Tip!

2   2  
Voske

@Tip

Spijker - Knal - Kop.

7   1  
Tegel

Goedenmorgen , ik las net ergens dat Lex Immers zijn contract heeft ingeleverd!?! Klopt dit?

2   1  
La matanza

@teegel, waar heb je dit gelezen

2   1  
La matanza

@tegel, zie het net op voetbal primeur staan

1   1  
Tegel
1   2  
Rubenac

Immers toch bedankt.

2   0  
the fly

Uhm, het lijkt op grootheidswaanzin. Ik denk echt niet dat 1 van deze spelers naar NAC Breda komt.

1   2  
Lamington

Dag Tim

1   2  
Cees-2

Als NAC zou ingaan op al die spelers die hier met regelmaat gepresenteerd worden, en daar zo links en rechts enkele van zouden aantrekken, “blijft” men net zo opportunistisch als menigeen op deze site. Ik ben er bang voor dat men zo opportunistisch gaat blijven. Maar hopelijk niet! Ik hoef niet te onderbouwen waarom “dit” beleid voor de club slecht is. Zie waar we staan! Maar menigeen heeft werkelijk een vreselijk dikke plaat voor zijn hoofd. Dit seizoen, zeker nu, niemand aantrekken. Het is niet echt nodig.

4   1  
since1912

Immers kapt ermee, toch ergens wel jammer maar ook begrijpelijk!

3   1  
Nonkel Frans

Misschien wil Lex vanuit het Haagse nog even de Telegraaf bellen om iets aardigs te melden over de NAC supporters .........

Dank je wel Lex!

Hup NAC!

4   2  
Ivo

Lex Immers kon eigenlijk niet meer mee vorig seizoen, kwam fysiek te kort en had veel blessures. Daar kwam ook nog corona overheen, dat heeft er echt wel ingehakt bjj hem.

Met zijn inzicht en inzet heeft hij nog een paar goede wedstrijden kunnen spelen, maar onder aan de streep had ik er toch meer van verwacht, en hij zelf ook wel denk ik.

Dat zijn goede vriend Steijn zo veel bagger over hem heen kreeg heeft hem denk ik wel verbaasd en ook gedemotiveerd. Hij dacht echt dat NAC een gemoedelijk clubke was. Maar diep van binnen moet hij toch ook wel gevoeld hebben dat het onvoldoende wad, wat Steijn uit deze groep haalde.

4   0  
Geelzwartwit

Ik ben vooral ook benieuwd naar de ontwikkeling van onze 3 jonge spitsen (incl. Kan) en Marijnessen.
En ik ben vooral ook benieuwd naar de contracten van die jonge talenten want de meeste of allemaal schijnen een jeugdcontract te hebben. Voor Marijnessen scheen vorig jaar al interesse te zijn. Ik zou met het technisch hart maar eens heel goed analyseren of die 3 buiten Kaj echt stappen kunnen gaan maken en wellicht dusdanig dat je ze als volwaardig selectiespelers met extra trainingsbegeleidingsuren gaat geven.
Als je transferwaarde wil creëeren moet je ze eenmaal bij de selectie horend juist door opleiden en niet alleeen mee laten lopen. Komt er straks weer een semi goede extra spits met een beter salaris dan speelt die vooral. Durf in te zetten op de talenten en ga door met ze optimaal ontwikkelen en geef ze vanuit dat plan een contract waar NAC in de toekomst ook veel beter van word.
Marijnessen speelde tegen TelAviv nagenoeg foutloos en speelde bij gratie van het ontbreken van een aantal spelers. We weten hoe het bij vd Hecke is gegaan alleen die had geen jeugdcontract.
De jeugd heeft de toekomst.

6   0  
Fritske d'n Olifant

@Tip

Sterker nog, in het laatste seizoen onder Ten Cate werd er gezeurd dat we te vaak gelijkspeelden en dat kansen niet werden afgemaakt. Als je die wondergoal van Schreuder nog eens terug ziet dan zie je achter de goal een spandoek hangen met de tekst: "Niet geschoten is altijd mis!". We eindigden dat seizoen als vierde en mochten daarna naar Newcastle.

Ik ga nog niet zo lang naar NAC als jij maar toch inmiddels ook al bijna 30 jaar. Ik kan me niet anders herinneren dat er altijd een groepje is voor wie het nooit goed is. Zeiken of "maauwen" is ook wel iets Bredaas. Maaskant was een opportunist zonder visie, Karelse een Zeeuwse boer, Gudelj een murmelende Joegoslaaf, Dijkhuizen een doodgraver, Vreven een clown, Hyballa een gestoorde gek en dan ben ik er nog een hoop vergeten. En ook toen ik in mijn jeugd voor het eerst naar NAC ging werd er al "Cor Pot rot op!" geroepen.

Het afgelopen seizoen onder Steijn was van een andere orde. De kritiek vanuit een groot deel van de achterban op Steijn was dan ook niet enkel gericht op die 2 keer 45 minuten op de mat, maar vooral op alles er omheen. Tegelijk is dat ook kritiek op Manders en de RvC die dit allemaal hebben toegestaan. En dat wordt nogal eens vergeten. Als je een goede organisatie hebt staan met goede mensen die liefde voor de club hebben en elkaar scherp kunnen houden dan gebeuren dit soort dingen niet en dan zou het al helemaal niet zo escaleren als afgelopen maand.

Het zou fijn zijn als iedereen eens in de spiegel zou kijken. Niet alleen supporters, maar ook de aandeelhouders, de RvC, de directie, sponsoren, CR enz. Het is te makkelijk om te steeds naar de supporters te wijzen. Als er al een te hoog verwachtingspatroon is dan wordt dat ook door de directie maar al te graag gevoed in hun hunkering naar aandacht en complimenten. Ze roepen allemaal wat ze denken dat de fans graag willen horen, maar ik heb in al die jaren nog nooit een serieus beleidsplan en dan met name op technisch vlak voorbij zien komen.

5   0  
Fritske d'n Olifant

On topic: Ongeacht of deze spelers haalbaar zijn voor NAC heb ik toch wel mijn twijfels of het met hun motivatie en inzet ook wel goed zit. Wil je je op dit niveau manifesteren is dat misschien nog wel belangrijker dan talent.

2   5  
RICHARD

Hier, een veel beter lijstje;

- Nasser El Khayati; Eigenlijk te goed voor de KKD, creatieve veelzijdige en scorende middenvelder die naast Haye als diepgaande speler kan dienen. Of als 10 en dan mogen Bilate en Seuntjens het uitzoeken wie spits gaat worden.

- Douglas, Ja die lange die bij Twente heeft gespeeld. Vorig jaar 2e Bundesliga gespeeld, super fit en pas 33. Uitstekende CV voor de KKD

- Luciano Narsingh, voor op de rechterflank. Zou voor KKD een fantastische aanwinst zijn.

Alle 3 transfervrij te halen.

2   1  
Adriaan

Er zouden vlgsDe Graaf deze week toch al nieuwe spelers worden gepresenteerd....???

0   1  
MavRijsbergen

Linker centrale verdediger Xander Schenk.

1   1  
Reflektor

Oddyseus velenas

Laad alle berichten na dit bericht in