Wij gaan niet opzij

Carolina op stage in Georgië

Italo

NAC houdt kans om in de laatste week van de winterse transferperiode verlost te raken van Jurich Carolina. De linksback loopt stage bij Saburtalo Tbilisi, meldt BN DeStem.

Carolina komt al geruime tijd niet meer aan spelen toe bij NAC en werkt zijn trainingen af op het jeugdcomplex van de club. Afgelopen zomer stond de verdediger al hoog op de lijst om de club te verlaten, maar interesse in hem bleef uit.

NAC bleef daarmee met een speler in de maag zitten die geen deel uitmaakt van de eerste selectie. Nu kan er dus een einde komen aan de uitzichtloze situatie voor Carolina en NAC.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Terug naar overzicht
6 Reacties
32   0  
Ratjeduneerste

Zou zowel voor club als speler de beste uitkomst zijn.
Geen vreselijke voetballer, gewoon niet goed genoeg.

Succes Jurich!

32   0  
Ratjeduneerste

Zou zowel voor club als speler de beste uitkomst zijn.
Geen vreselijke voetballer, gewoon niet goed genoeg.

Succes Jurich!

11   0  
Tegel

Niet te vroeg juichen... Hij is nog maar op stage. Maar Tbilisi is ook een mooie stad om te wonen. Dus voltooid de stage maar goed en teken aan een contract daar. ?

13   0  
Joop Klepzeiker

Zou wel een zege zijn voor zowel Carolina als NAC. Verdient, in tegenstelling tot Reuvers, wél een behoorlijk salaris. Als die Georgiërs dat contract over willen nemen, zou dat noodzakelijke lucht scheppen in de financiële huishouding voor wat betreft de selectie, en mogen we de komende dagen nog minimaal 1 versterking verwachten.

Overigens, wat Reuvers betreft wordt het wel een schrijnend geval hoor. Heeft drie wedstrijdjes meegedaan vorig seizoen en mag nu zelfs bij Jong niet meer op de bank zitten. Wat doet hij dan behalve trainen? Volgens mij moet hij zijn zinnen zetten op een maatschappelijke carrière en lekker bij pak 'm beet Halsteren gaan voetballen voor 600 euro in de maand. Heb je best een mooi leven hoor.

7   0  
Ivo

@Joop

Zoals je kan zien staan de clubs niet in de rij en spelers gaan echt niet weg voor minder salaris.

Smulders heeft spelers mooie contracten gegeven in de laatste eredivisiejaren.
Dat salaris kunnen ze ergens anders niet krijgen, dus blijven tot het laatst.

Reuvers kan altijd nog naar de topamateurs, maar zal eerst zijn contract vol willen maken.
Carolina en Kali gaan ook echt niet inleveren en zullen garanties willen.

Pas na seizoen 2020/2021 komt er echt serieuze ruimte vrij in het spelersbudget. Tot die tijd blijft het behelpen. Dat is de realiteit.


3   0  
fvf6

Zou mooi zijn als Carolina en Filipovic van de loonlijst afgaan komt er tenminste geld vrij voor versterkingen. Want ik neem aan dat deze spelers geen extra geld voor de kas zullen opleveren

0   0  
Bommetje

Anna’s Wijnhuisje aan de Reigerstraat verkoopt goede Georgische wijn

Laad alle berichten na dit bericht in