Wij gaan niet opzij

'Transfer El Allouchi van de baan'

Italo

Mounir El Allouchi zal deze transferperiode niet naar Al Wakrah vertrekken. Die club toonde interesse, maar koos uiteindelijk voor Iliass Bel Hassani.

Afgelopen week werd bekend dat de NAC-middenvelder interesse genoot vanuit Qatar. Gezien de de staat van dienst van clubman El Allouchi toonde NAC zich bereid mee te werken aan een transfer.

Zo ver komt het vooralsnog dus niet, nu El Wakrah is afgehaakt voor de middenvelder. Van concrete interesse van andere clubs zou op dit moment geen sprake zijn. El Allouchi lijkt zich dus gewoon weer op nieuwe wedstrijden met NAC te kunnen richten.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Vorig bericht
NAC reageert op incident met schimmelbus 16 reacties
Volgend bericht
Carolina op stage in Georgië 6 reacties
41 Reacties
75   8  
Steefl

Zonde.
Had het hem gegund zijn zakken flink te vullen. Echte NAC jongen.

Maar zondag weer gezien dat hij helemaal niet toevoegt aan dit team. Alles op 1 tempo en een matig schot.

75   8  
Steefl

Zonde.
Had het hem gegund zijn zakken flink te vullen. Echte NAC jongen.

Maar zondag weer gezien dat hij helemaal niet toevoegt aan dit team. Alles op 1 tempo en een matig schot.

18   85  
Fan uit Zevenbergen

Mss iets voor RBC ?

8   106  
Raya van Mattaveld

Wie?

28   19  
Patje

Voegt heel weinig toe aan deze selectie, maar daar zijn er nog wel een paar.

26   10  
n@©

Toch nog transfernieuws deze week: Transfer El Allouchi is van de baan

31   47  
kees

Helaas, moeten we nog minimaal een half jaar naar " tikkie terug, geen risico ballen" kijken...

36   7  
Kipiani

Azzagri is jonger en veel, veel beter. En is daarnaast nu al veel meer waard op de transfermarkt.

24   18  
Arie

Dat is verdomde jammer. Aardige gast, maar het gros van de tijd een parodie op een voetballer. Kan eigenlijk echt niks goed.
Ik raad u allen aan eens op hem te letten in het veld. Waar spelers normaal gesproken vrij gaan lopen en de bal vragen gaat Mounir juist weg uit de ruimte en zich verstoppen om maar onaanspeelbaar te zijn.

22   11  
Buurman

NAC heeft niet het niveau spelers die tussentijds gehaald worden door andere clubs voor veel geld. Wel natuurlijk enkele spelers die men wil ophalen als ze transfervrij zijn. Ilustratief voor de hele situatie is de verhuur van Kali aan Virton (Hij is er nooit geweest) en nu ook weer het afketsen van de transfer van Elal naar de woestijn. En maar wachten..... Uitzondering op de regel is misschien Olij. Maar ook dan gaat het niet om miljoenen. Tachtig procent van de supporters weet inmiddels dat het zo is, twintig procent gelooft nog in sprookjes. Op deze site is het andersom, 80 procent gelooft nog in sprookjes. Maar de stand op de ranglijst en de divisie waar je speelt liegt nooit.

35   27  
Willem 4,5

Prima, we kunnen hem goed gebruiken, qua mentaliteit en inzet een van de betere, de eerste negatieve reacties zijn al verschenen, er zullen er vast nog wel volgen van een aantal 'trainers op de tribune. Ik ben blij als ie blijft.

30   2  
DunErwt

Vind dat de club uit Quatar gelijk heeft Bel Hassani is beter dan El Al.
Jammer voor Mounir, NAC en een deel van de supporters.
Mounir kennende zal hij ff balen en daarna als een prof verder gaan.
Had het hem wel gegund.

19   6  
Kipiani

Danny Post bij VVV begint waarschijnlijk buiten de boot te vallen. Dat is een speler voor ons, dat wil zeggen in deze selectie en in de KKD.

6   2  
7Hills

@ KIPIANI

Wat een onzin. Is hun aanvoerder en heeft alleen door schorsingen en/of kleine blessures wedstrijden gemist dit seizoen. Die gaat écht niet komen én niet te betalen voor NAC.

77   24  
Scheids!

Bah bah, wát een hufterige reacties!??
Dit is een jongen van de club die door dik en dun bij NAC is gebleven. Dat hij geen Frenkie de Jong is oid maak hem voor NAC niet minderwaardig.
Hij is gemiddeld is alles, waar ik dat eerder bij meerdere spelers graag had willen zien!
Superslecht om zo je eigen spelers af te vallen!

12   17  
Nachoreca1

Zelfs daar krijgen ze er kijk op...was ook te mooi om waar te zijn.

15   3  
Ivo

Ik gun El Allouchi een mooie transfer. Gewoon volle bak inzet voor NAC de komende maanden en dan in de zomer opnieuw proberen.

9   14  
Marco van Bavel

Jammer!!

4   9  
Kipiani

in de voetballerij is er veel onzin. dus dat is geen argument.
Geld ook niet, want met eigen oren gehoord uit de mond van van Aalst in de NAC kantoren ruim : ''GELD IS HET PROBLEEM NIET'".
En Post heeft het daar inmiddels ook wel een beetje gezien, is niet meer onomstreden bij VVV.

31   8  
sjef de gevulde koek

Je mag hier geen feiten benoemen op deze site. Maar het feit is dat hij dit seizoen buiten de eerste wedstrijd tegen Helmond nog geen goeie wedstrijd heeft gespeeld. Alles op 1 tempo. draait continu de verkeerde kant op. Speelt alles na achteren terwijl er een hoop ruimte ligt en idd dan komt hij bij de 16 dan mist hij kracht voor een fatsoenlijk schot. Is dit jaar gewoon een drama net als Dogan bakken ze er gewoon geen reet van. En ja je mag kritisch zijn want we spelen in de KKD dan mag je toch wel wat laten zien.

14   2  
Ivo

@Sjef

Van El Allouchi had ik op dit niveau ook meer verwacht. Hij scoort iedere week wel een zesje, maakt geen grote blunders maar het verschil maken doet hij ook niet. Ik denk niet dat een terugkeer naar de eredivisie er in zit voor hem.

Hij mist de handelingssnelheid om een goede aanvaller te zijn, en de fysieke power om op het middenveld de strijd te winnen. Het is allemaal een beetje net niet.

Overigens alle respect voor zijn inzet en hart voor de club. Ondanks al het gezeik hoor je hem nooit klagen of negatief zijn.

Ik hoop dat hij in de zomer de overstap kan maken naar het buitenland, misschien dat hij in een andere omgeving weer opbloeit.

21   4  
Buurman

ElAl doodsimpel verhaal. In een behoorlijk elftal prima verbindingsspeler. Zet er een bepalend type Alfred Schreuder langs , zoals indertijd, en alles lukt net wel en nu net niet. ElAl heeft niet het niveau om dragende speler te zijn. Is niks om voor te schamen. Verder is ElAl een prima gast met NAC hart. Hij krijgt in verhouding inderdaad teveel ongenadige kritiek van supporters. Zijn trainers mogen hem terecht graag.

13   13  
Robbie Rafello

Godver aangeboden hem zelfs te brengen, blijkt ie niet eens goed genoeg voor de zandbak te zijn ! Wel weer in de basis bij NAC deze week......

15   1  
Buurman

Nog een tip. Kijk eens , op internet, naar wat goals van Dogan bij bv. TOP Oss. Was precies wat ik had verwacht. Speelt bij NAC niet in het voor hem goede systeem. Wordt verkeerd gebruikt en wordt bij ons niet goed aangespeeld. Maar kijk eerst zelf eens.

11   1  
scheppioni

Jammer voor ons NAC !
Mounir is geen verkeerde gast en zal best een NaCCer zijn in hart en nieren, en ja elke trainer stelt hem op, dus op de training zal hij best vaak zijn visitekaartje afgeven, maar helaas kan ik niks anders concluderen dat eens in de 30 wedstrijden te weinig is. Ik gun hem verder het beste !

1   5  
Gjoewie

Mogelijk dat PEC nog interesse toont in El Allouchi, die zijn nu immers Bel Hassani kwijt…
Overigens hoeft Mounir van mij absoluut niet weg. Ik denk ook niet dat hij zelf naar PEC zou gaan.

3   1  
Robbie Rafello

@Buurman, Brian Smeets ipv onze kleine gehuurde draaitol. Need i see more ......

6   2  
henk

@scheppioni
Wat doet hij eens per 30 wedstrijden?
Goals/ assists kunnen het niet zijn dat zijn er 8 in 21 en ook in de ere zijn het er meer.

11   15  
Dolf

We komen er maar niet vanaf.
Staan we vrijdag weer met tien man op het veld in Rotterdam.

17   12  
Janus

Wat een rare reacties lees ik hier zeg. El Allouchi is al jaren begaan met NAC en alles wat er mee te maken heeft. Staat altijd voor de camera in goede en in (voornamelijk) slechte tijden.

Los van het feit dat hij op het veld niet zo bepalend is als sommigen hier hopen, is het iemand die je het moet gunnen om een mooie transfer te maken.

Bovendien vind ik het een prima speler voor dit NAC. Wisselt matige wedstrijden af met goede en word door iedere trainer altijd opgesteld. Ik ben blij dat hij blijft en alles blijft geven voor NAC!

19   6  
D'N Klaagmuur

El Allouchi is voor mij hét boegbeeld voor de teloorgang van NAC van de afgelopen jaren. Zeer middelmatige spelers week in week uit op blijven stellen en dan gaan verwachten dat je daarmee resultaat gaat halen.

4   1  
Seuter

Jammer,had hem wel gegund maar hij zal zich altijd positief op blijven stellen en nooit zeuren of natrappen richting staf als hij terecht of onterecht gewisseld word.

5   8  
Nacdictive

Ik.sluit me bij Janus aan.. voor NAC begrippen (van nu) gewoon een redelijke/behoorlijke speler. Zeer jammer dat een hoop hem op de korrel hebben (in negatieve zin), maar goed dat is niets nieuws voor de zgn beste supporters van het land.
Kritisch zijn mag maar om als vb aan te halen: @sjef de ongevulde koek: misschien kun je statistieken erbij halen of is het allemaal op het oog en sentiment?

6   3  
Buurman

Beste Robbie R. Klopt. Bij TOP Oss kreeg Dogan veel meer ruimte. Hij werd regelmatig op de counter goed aangespeeld. Bijna alle goals ( die ik zag van hem op internet ) schiet hij op de rand van de 16 meter mooi binnen. Hij is niet echt snel maar die eerste meters best explosief , vrij sterk aan de bal en schiet ze op tijd heel mooi binnen. Ook vormde hij een goed aanvallend aanvullend koppel met inderdaad Smeets. Met die zaal voetballers van ons komt het er nu niet uit. Veel teveel gebrei , geen enkele goeie diepe lange bal. Volgens mij moet er meer uit te halen zijn. Van mij had Kali met die paar kilo te vet ook niet weg gehoeven. zeker voor de keuken was dat een goeie middenvelder. Niveautje hoger dan onze ElAl. Had hem op een goeie manier op zijn flikker gegeven en opdracht een uur iedere dag extra trainen met een paar truien en jassen aan tot hij op gewicht is. Zo deden we het in het verleden ook met Gerry Damen en Dusbaba. Dan zijn dat gasten die uit je handen eten.

8   10  
Jordy van Treijen

El Allouchi is een modelprof die altijd heeft geknokt voor zijn kansen. Klaagt niet, werd door iedere trainer opgesteld en wordt zwaar onderschat door de achterban. Grote schande dat er onnozelaars zijn die deze jongen van de club afbranden. Schaam je diep!

Had Mounir deze transfer overigens best gegund. Hij had zichzelf mooi financieel onafhankelijk kunnen voetballen in de woestijn. Na zijn onmetelijke inzet voor onze club zou dat een prima beloning zijn geweest.

Nu blijft hij en ik ben er van overtuigd dat hij nog steeds dezelfde inzet zal laten zien en nog steeds niet gaat lopen klagen.

We zijn trots dat je het Geel-Zwart blijft vertegenwoordigen, Mounir! Zet 'm op en snoer alle haters de mond!

3   0  
Joop

Jammer voor allebei de partijen

15   5  
Carlo

De buurmeisjes halen weer wat toppers in Duitsland . Creeeren transferwaarde en wij lopen aan te kloten met een koekebakker als El Allouchi. Geen hond betaalt er knaken voor.

En dan zijn er nog supporters die omdat hij zo aardig is en nooit klaagt ... ach ja zo blijft NAC die amateurclub slimmeriken.

8   5  
Buurman

Beste Carlo. Ik snap je. In een matig elftal is Elal ook matig en soms onvoldoende. Zet hem langs twee goede middenvelders en hij doet het prima. En dan is zijn sterke mentaliteit een vette plus. Door ElAl steeds helemaal af te kraken wordt hij niet beter en gezelliger wordt het ook niet. Dogan wordt verkeerd gebruikt. Heb naast zijn doelpunten zijn interviews eens rustig bekeken. Ook hij is een prima gast.

6   1  
Belgische Naccer

Jammer, had van mij weg gemogen, is een van de zwakkebroeders helaas.

Ondanks zijn altijd goede humeur en goede gast verder. Maar voegt gewoon helemaal niks toe. Vaak balverlies ook of onnodige ballen breed of terug waar gevaar uit komt.

Maar zo zijn er wel meer. Hij is echt niet veel slechter dan pak hem beet, de Ilic-en en Boussaid. Allemaal leuke zaalvoetballertjes, maar voegen in de KKD niks toe.

We missen types als Jordy Buis, Tommy van der Leegte, en ja zoals Verschueren. Dat zijn spelers die het een tegenstander wel lastig maken. Dat is El Allouchi niet, nooit geweest en zal hij ook nooit worden.

1   1  
Nacdictive

@carlo: zo lang jij het over buurmeisjes hebt, zal het met NAC ook niet echt beter gaan..

3   1  
D'N Klaagmuur

@Buurman: Mounir gaat niet beter spelen met betere spelers naast zich. Betere spelers naast hem maskeren zijn gebrek aan kwaliteit, dat is totaal iets anders.

Na 4 jaar met amper doelpunten en assists mogen we nu toch wel eindelijk eens de conclusie trekken dat we wel genoeg hebben gezien? We staan inmiddels bijna middenmoot Eerste Divisie en dan nóg weet hij het niveau niet te ontstijgen. Wat moet er gebeuren voor we inzien dat deze jongen echt geen zak toevoegt? Pas als we naast Helmond Sport onderaan staan of wat?

Dit is écht voor mij hét voorbeeld van het gebrek aan professionele mensen bij NAC plus de gezapigheid die er hangt onder supporters. Doe je oogkleppen af man. Als we vast blijven houden aan dit soort spelers eindigen we volgend jaar 15e.

0   0  
Nacdictive

@d'n klaagmuur: ik zou vasthouden aan klagen dat heeft ons ook al veel gebracht.. ?!

Laad alle berichten na dit bericht in