Wij gaan niet opzij

Clubraad publiceert verslag van gesprek met burgemeester en politie

Das Phantom

De Clubraad van NAC is op 2 juli in gesprek gegaan met burgemeester Paul Depla en de politie over het vorige seizoen en de komende jaargang. Op de website van de Clubraad is een verslag verschenen van het gesprek.

In het verslag is te lezen dat er goed gekeken gaat worden naar de veiligheid rondom wedstrijden. "Landelijk is met de clubs in de KKD afgesproken de wedstrijdvoorbereiding aan te scherpen en te komen tot een uniforme handelswijze door burgemeesters bij niet nakomen van de vergunningsvoorwaarden en na ongeregeldheden", staat er in het verslag. "Ook evaluatie wedstrijden en het monitoren van het nakomen van afspraken maken daar deel van uit. Dit mede met het oog op de aanwezigheid van grote clubs in de KKD, de te spelen derby’s en de zorgen rondom de kwaliteit van de veiligheidsorganisatie bij sommige clubs in de KKD." 

Verder is het duidelijk dat de lokale overheden zich zorgen maken over de wedstrijd Willem II - NAC van 14 december, omdat er drie weken voor deze wedstrijd niet wordt gevoetvald in verband met het WK. "Dit wordt gezien als een risicofactor omdat tijdens deze weken de spanning geleidelijk kan oplopen toewerkend naar de derby zonder afleiding door een andere wedstrijd. Politie en gemeente nemen dit op met de collega’s in Tilburg. Vanuit de KNVB zal tijdens zowel de uit- als de thuiswedstrijd tegen Willem II een auditor aanwezig zijn. Deze schuift ook aan bij de vierhoeken." 

In het gesprek is het ook gegaan over de inzet van politie bij wedstrijden. "Uitgangspunt bij de inzet van de politie blijft ‘afwezig als het kan en aanwezig als het moet’. Door de driehoek wordt in de afweging over de inzet van de politie ook rekening gehouden met de opkomsttijden in relatie tot de inschatting van de risico’s." 

Het hele verslag van het gesprek vind je op de site van de Clubraad

 

Bron:
B-Side Rats, Clubraad NAC
62 Reacties
168   28  
Geelzwartwit

Ik heb niks met Willem 2. Nooit gehad ook. Die club is mijn aandacht totaal niet waard. Vroeger waren de onder spanning staande wedstrijden tegen ado feyenoord ajax en utrecht. Willen 2 was gewoon een club uit tilburg meer niet en in mijn beleving hou ik dat graag zo. Vroeger werd er ook niet om NOAD op het veld geroepen.. Het was er of niet. Aangekondigde sfeeracties waren er niet. Er was gewoon sfeer met de verrassing van originele dingen door supportersgroepen zoals die mega mooirle 100 duizendklapper aan het hek van de bside waardoor de wedstrijd 5 minuten later begon.
Bij alles vind ik het prima dat tijden veranderd zijn behalve dat Willem2 aandacht krijgt.

Hup NAC en snel terug naar Utrecht Ajax etc

53   16  
fvf6

De wedstrijd tegen w2 is wel de wedstrijd van het jaar , maar moeten we het ook niet groter maken dan het is . Door de wedstrijd op verschillende sites en in de media gewoon als een normale wedstrijd te behandelen , zal dat de rust na de wedstrijd toe bevorderen.

24   31  
Judge M.

Welja jongens... Een keer de focus op iets positiefs leggen dat lijkt niet in het woordenboek van de driehoek voor te komen.

Repressie en niet anders! Ordnung muss sein! Was haben wir einen Fussballmanschaft intzwischen Mark und Aa!

75   33  
Livingthedream

Wie is er verantwoordelijk voor de achterlijke hoeveelheid politie agenten en ME peloton tijdens de wedstrijd NAC- Jong Utrecht.

Geen uitpubliek maar het regende politiebusjes en poltiepaarden.

Die aandachtsgeile Depla moet eens in de spiegel gaan kijken. Werkelijk elke beslissing die hij neemt omtrent NAC is de verkeerde.

Manders is het kwadraat. En als we promoveren staat hij weer met zijn uitgestreken smoel op het podium hoe geweldige club NAC wel niet is.

62   3  
Rijen is NAC

Als je de wedstrijd tegen de Graafschap bestempeld als risico wedstrijd dan heb je het niet helmemaal begrepen denk. Al is het maar categorie (A, laag), geen enkele aanleiding toe. Daarnaast wordt de tweede wedstrijd ruim voor het einde (februari) van de competitie gespeeld. Draai het om, nodig die gasten weer lekker uit op het supportersplein.

20   1  
Coasterappjj

W2-NAC is toch echt op 11december ipv 14december zoals hier wordt aangegeven.

168   28  
Geelzwartwit

Ik heb niks met Willem 2. Nooit gehad ook. Die club is mijn aandacht totaal niet waard. Vroeger waren de onder spanning staande wedstrijden tegen ado feyenoord ajax en utrecht. Willen 2 was gewoon een club uit tilburg meer niet en in mijn beleving hou ik dat graag zo. Vroeger werd er ook niet om NOAD op het veld geroepen.. Het was er of niet. Aangekondigde sfeeracties waren er niet. Er was gewoon sfeer met de verrassing van originele dingen door supportersgroepen zoals die mega mooirle 100 duizendklapper aan het hek van de bside waardoor de wedstrijd 5 minuten later begon.
Bij alles vind ik het prima dat tijden veranderd zijn behalve dat Willem2 aandacht krijgt.

Hup NAC en snel terug naar Utrecht Ajax etc

15   0  
NAC Vooruit!

Geen slapende honden wakker maken…

25   14  
Mo

Net wat geelzwartwit zegt hoe de fuck is stillum 2 ...geen aandacht aan die zieligers geven ..hockey cluppie

51   7  
Bou

Tussen de regels door lees je dus al dat NAC-W2 en W2-NAC zonder uitsupporters gaat zijn. Het feit dat ze de Graafschap als risico bestempelen zegt alles, wat een treurnis!

20   3  
Nac0162

Op zich niet verkeerd dat de gemeente voorbereid wil zijn op eventuele ongeregeldheden.
In de rondvraag wordt gesteld dat politie afwezig is als het kan en aanwezig is als nodig.
Denk dat het minder negatief moet worden gelezen dan dat sommigen het opvatten.
Hup Nac!

71   17  
ome cor

Als de Tilburgse tokkies en hun Bredase equivalenten niet op normale wijze naar een voetbalwedstrijd kunnen zonder daarmee ook de veiligheid van hun medebezoekers in gevaar te brengen lijkt me dat er maar één optie mogelijk is.

Dan ben je als burgemeester van Breda of Tilburg natuurlijk op alle Social media een enorme ***, maar als dat alles is valt het nog wel mee. Zie het resultaat bij 020 vs 010 en vice versa.
Dit soort fratsen moeten geen onnodig gemeenschapsgeld kosten. Dom gedoe.
Alleen jammer dat de goeden altijd onder de slechten lijden.

27   14  
Molenschot Loco

Tis meestal raak in dat uitvak in Tilburg!! Je zit daar als uitsupporters tussen de kingsite rechts en links zitten die andere fanatieke lingen met supporters van Antwerpen en bristol city....die met van alles en nogwat gooien!!!

49   12  
Arnac

Misschien moeten we eens proberen om uitsupporters uit te nodigen bij de Bea (en/of op de tribune).

Ik houd van spanningen op de tribune, met een vol en kolkend uitvak.
Maar er is al genoeg ellende en oorlog in de wereld op het moment en de afgelopen jaren.

Ik denk dat 'we' als voetbalsupporters in Nederland zeker wel een signaal kunnen afgeven en wat meer met elkaar verbroederen ipv haat en nijd.

Fanatiek je club aanmoedigen en feest vieren bij een overwinning en balen bij verlies. Dit kan gewoon icm supporters van de uitspelende ploeg.

17   17  
Dutchbird

Eindelijk zijn we verlost van de oude meuk rond van Aalst en consorten. Moeten we dan als supporters doormodderen met de totaal verouderde clubraad?

Tijdens de overnameperikelen hebben we gezien dat de clubraad-afgevaardigde (van Poppel) in de RvC geen stelling nam tegen de bedenkelijke rol van die RvC. Eigenlijk is het slechts een zelfbenoemd platform waar een paar andere echte supportersgeledingen onder zijn gehangen.

Volgens mij de hoogste tijd voor vernieuwing net als bij NAC=Breda. Bijvoorbeeld door een echte verkiezing onder alle SSC houders. Dan krijg je tenminste een democratisch gekozen clubraad met veel meer legitimiteit in de gesprekken met NAC en andere instanties.

65   19  
D'n Klaagmuur

Ach Paultje Depla, onze aandachtsgeilnek. Waarschijnlijk kwam deze man in de jaren '90 nooit in een stadion. Toen was het elke week wel matten bij elke club en dan met honderden tegelijk. Geen haan die er echt naar kraaide, hooguit een klein krantenartikel en daar bleef het bij.

Maargoed als er nu ergens iets gebeurt waarbij 10 man betrokken zijn wordt het door 30 man gefilmd uit alle hoeken en standen, staat het de volgende dag op Dumpert en zit de Burgemeester uitgebreid bij één of ander oproerkraaiend praatprogramma waar van elke mug maar wat graag een olifant gemaakt wordt en de échte maatschappelijke problemen graag onder stoelen of banken geschoven worden, want dat levert geen sensatie en dus geen geld op.

Ter info: ik heb helemaal niets met dat vechten bij voetbalwedstrijden etc. maar als die ene keer in 4 jaar dat hier in Breda nog iets gebeurt bij NAC de grote issues zijn voor onze stad dan heeft meneer Depla A: een plaat voor zijn kop voor échte problemen in onze stad en B: wel een heel makkelijk goedverdiendend luizenbaantje.

Waar kan ik me aanmelden voor zijn functie?

18   2  
NAC76

***..

Waarom speelt NAC haar thuis wedstrijd tegen Jong Ajax op maandag (13 maart) ???

Hierdoor kunnen alle 1e elftal spelers die niet gespeeld hebben meedoen met Jong Ajax waardoor NAC een sterkere tegenstander heeft (of zijn de spelregels hieromtrent veranderd) ?

24   40  
ome cor

@klaagmuur
Lekker makkelijk om in alle anonimiteit iemand aan te vallen die wel met naam en foto bekend is en fysiek in functie op bepaalde gelegenheden aanwezig is.

Held.

22   8  
Ouwe Spionkop

Wat duurt het toch ongelofelijk lang voordat die transfer van Vet is afgerond.
Wat is nou eigenlijk het probleem?
Vet wil liever gister beginnen dan vandaag.
Ik begreep dat Hellemons op vakantie was vorige week en dat het daarom zo lang duurde. Die moet blijkbaar een handtekening zetten?
Maar het blijft maar duren.

35   12  
Los Pollos Hermanos

Willem II uit daar ga ik niet meer heen. Altijd bekers pis koppen, munten, aanstekers, vuurwerk, fakkels, het is altijd ellende daar. Tot een tegenpartij het een keer echt zat is (zie rkc, off all clubs, een jaar of 5 geleden) die gewoon de hele toiletunit in de brand zetten en dan moeten worden afgevoerd door de brandweer door de rookontwikkeling. Dat kon veel ernstiger aflopen. En dat soort idioten lopen er bij ons ook genoeg rond.

Lekker mijden dat Tilburg. Gewoon thuis, met wat vrienden, de wedstrijd kijken. Het is niet anders.

7   15  
Heksenketel

Boeien dat ze zich zorgen maken over W2-NAC. Dat mag Tilburg oplossen. Ik ben er trouwens bij, kaartje voor de businessclub van W2 is geregeld! Het wordt een mooi seizoen.

25   1  
NAC de Parel

Eens met bepaalde reacties, zoals onder andere die van geelzwartwit.

Vind het ook overbodig om ineens weer over Willem 2 te gaan zingen, als we tegen een andere club (zoals afgelopen vrijdag Helmond) spelen. Volgens mij zegt dat al genoeg en geven we dan toch (te veel) aandacht eraan, waardoor de lokale driehoek redenen heeft om zo te gaan denken.

Laten we ons lekker richten op de gespeelde wedstrijd en het supporteren van onze club (zoals na de rode kaart afgelopen wedstrijd)

39   8  
Ginnekense Naccer

@GEELZWARTWIT

Begrip voor je tekst en uitleg, echter kom ik uit 1989 en heb ik wel degelijk die wrok gevoelens naar Willem 2, meerdere uitwedstrijden geweest als tiener of begin twintiger waar de pure burenruzie stiekem een heerlijk gevoel gaf vanuit het uitvak. De gebaartjes naar het thuisvak als we gescoord hebben is een onbeschrijflijk gevoel van pure euforie.

Prima dus dat jij er anders naar kijkt maar ik beleef de rivaliteit anders dan jij doet :)

3   0  
NAC4Ever

Wat houd categorie A in (waar De Graafschap blijkbaar onder valt)?

40   1  
Breda F2

Als ze nu eens zorgen dat de uitsupporters blijven zitten tot het thuis publiek weg is is er niets aan de hand. Ik mag toch hopen dat ze geleerd hebben van de laatste x dat we tegen elkaar moesten. Was overigens een dikke foute beslissing.

34   10  
NAC4Ever

Ik voel wel degelijk rivaliteit met Willem 2 (net zoals ik dat ook heb met Feyenoord).

Zijn voor mij extra lekkere wedstrijden om te winnen. Maar wel graag geweldloos. De grappen naar elkaar kan ik erg waarderen. Maar dat opgefokte gedrag wat bijvoorbeeld tot rellen heeft geleid zal ik nooit begrijpen.

Elkaar plagen hoort er voor mij wel bij.

19   5  
Jan

Komt VET pas in de winterstop?

10   1  
theBeek

@ Jan

Ik verwacht eerder maar nac kennende is tie pas in de winterstop fit :p

En dat zou niet vet zijn (sorry)

17   7  
NAC Voor Altijd

Dat overdreven gedoe tegenwoordig als harde kern zwart gekleed.
Of het nou Groningen is, of de zusjes.
Ze zijn allemaal hetzelfde gekleed!

Gelukkig is NAC gewoon ''the yellow army''

26   25  
Meersel

Wat lul jij nou ome Cor, de klaagmuur heeft helemaal gelijk. En natuurlijk is hij met naam en foto bekend, daar is hij ook burgemeester voor. Het is zoals er hier meer schrijven een akelig mannetje die burgemeester van ons.

14   15  
RaraNAC

De angst regeert, en dat is jammer.

Juist door het te veel inzetten van politie en ME krijg je problemen.
Maar uiteraard had dit ook te maken met Manders en “ik doe aangifte”-Steijn, die dachten dat wij als losgeslagen bloedhonden achter hun aan kwamen.

Er zijn zoveel thuiswedstrijden waar de inzet tot het minimum beperkt kan worden.
Steek die tijd in het aanpakken van echte problemen zoals het uitvak bij W2. Een wedstrijd waar ik bijvoorbeeld echt graag weer heen wil, alleen hier is het wachten tot het echt mis gaat en de spreekwoordelijke bom, geen spreekwoordelijke bom meer is.

Eens met geelzwartwit. Tilburgers hebben een grotere frustratie en jaloezie naar ons dan andersom. Lekker negeren dus. Beste spandoek ooit richting hun was “Stillem 2, hahaha”

25   24  
Henri

De Clubraad, laat me niet lachten. Ik heb er twee maal een brief naar toe gestuurd. De eerste keer kreeg ik na een aantal maanden een reactie met de excuses voor de late reactie vanwege het feit dat het secretariaat door een andere persoon werd geleid. De tweede brief heb ik inmiddels ook bijna twee maanden geleden gestuurd. Echter nog steeds geen enkele reactie. Misschien heeft het secretariaat weer een wijziging ondergaan. Dit orgaan symboliseert het oude NAC op een perfecte wijze. Ook hier is het de hoogste tijd voor verandering.

18   29  
Gampel

WII - NAC, Tilburgs probleem... wil je daar rotzooi voorkomen zet dan maar een peloton ME'ers neer onderaan de vakken met WII supporters links en rechts van het uitvak. Mep heel die vakken maar leeg zodra er ook maar iets richting het uitvak wordt gegooid. Kans is groot dat het dan ruim voor aanvang van de wedstrijd al heel erg rustig wordt.
NAC - WII, ons probleem. Geef die knulletje in het uitvak desnoods een worstenbroodje met wat Xanax en houdt ze na de wedstrijd nog een uurtje vast. Regel dat de hermandad, iedereen die ook maar een beetje naar een kruik ruikt (herkenbare lucht, iets met zeik enzo) en niet in de supportersbussen zit, bij Dorst al het vriendelijk, doch dringende verzoek geeft om heel snel weg te wezen. Als tegenprestatie beloven wij dat we heel, heel goede camera's ophangen om de hoodie/capuchon/hoedje/masker dragende etters aan onze kant, die altijd wel rotzooi willen trappen te identificeren, een levenslang stadionverbod te geven en alle gegevens over te dragen aan justitie (front letten we op?!).

11   39  
NNB

Geen politie is geen rellen.

Dat is vaak de druppel die de emmer doet overlopen.

6   12  
Nacman

Op een klein detail is het contract rond met vet .
Of een van de onderhandelaars is een stotteraar of ze zitten weer mijlenver uit elkaar.
Hooguit 48 uur zei men dat zijn er nu al 72.
De klok tikt door NAC.

20   21  
Tip

Voor mij is een wedstrijd tegen w2 beslist wel top. Echte streek derby. Depla is een lul, enorme streber.

24   11  
Cees-2

Een item wat door supporters zelf in wereld is geholpen. Er heeft zich al heel wat afgespeeld in en- rondom de voetbalvelden. Het heeft al veel te- veel geld verslonden. Vele boetes voor vele clubs, en ga zo maar door.

Nog steeds is dat gedrocht niet geheel uit de wereld. Dus, supporters, steek je hand in eigen boezem, die voor dit alles hebben gezorgd en dat nog steeds doen. Gedraag je en dit item gaat verdwijnen. Zoals het ook hoort!

Verdwijnt dit niet, dan hebben anderen het recht dit aan te pakken zoals hun dat zint. Je hebt geen enkel recht dat in twijfel te trekken, zolang dit item blijft spelen. He-le-maal niets!

Eerst zelf het goede voorbeeld geven en "altijd" blijven geven. Zoals van een "normale" supporter verwacht mag worden. Iets wat niets teveel gevraagd is, anders blijf je weg bij en rondom een voetbalwedstrijd. Ga wat anders doen.

15   4  
Rade

Grote inzet politie bij NAC tegen Jong Utrecht had te maken met “spanningen” rond City overname en angst dat groeperingen zich tegen de toen zittende clubleiding zouden keren

14   17  
PatjeR

Clubraad moet idd vernieuwd worden. Te behoudend en totaal niet kritisch of stevig genoeg in de discussie. Ze worden daardoor ook niet meer serieus genomen.

Doet niets af aan hard werken of goede intenties maar het is het gewoon niet.

17   16  
Didier

Heel dat Willem II interesseert mij ook geen reet. De rivaliteit met Feyenoord was wat mij betreft veel mooier. Waarschijnlijk omdat de supporters van Feyenoord, of we nou willen of niet, veel meer op ons lijken qua fanatisme, trouw etc. Willem II speelt pas sinds dat er een NAC supporter een fietsslot door de ramen heeft gegooid tijdens een supportersvergadering van Willem II.

10   5  
Rubenac

Allang daarvoor , anders zou dat slot niet gegooid zijn.
Was trouwens niet geheel zoals jij het schetst, maar dat is niet relevant.

Feyenoord Utrecht is voor de kern van de jaren 80 en begin 90.

Onze oosterburen zijn daarbij gekomen eind jaren 90.

10   21  
Jan van gils

Bij mij leven wedstrijden tegen w2 ook meer, heerlijk hoe dat clubje zich altijd probeert te meten aan ons. Feyenoord qua sfeer ook altijd mooi, hoewel ik niet echt weet wanneer die rivaliteit is ontstaan. En of men in Rotterdam hetzelfde voelt als wij?

35   3  
GeelZwartHart

@Jan in Rotterdam heeft men totaal geen rivaliteitsgevoelens jegens NAC. Vinden ons vaak een mooie clubje.

13   17  
Cees-2

Toch nog 2 idioten die er anders over denken, mijn advies, blijf a.u.b. voor eens en- voor altijd weg rondom een voetbalveld, geloof me, zie de duimjes, menigeen zal jullie oeverloos dankbaar zijn. Bij voorbaat dank.

12   3  
Henkdetank

Iemand al het linked in profiel van onze directeur bekeken?

3   9  
die ne gast

@HENKDETANK
Manders was al eerder uit het Management Team gezet en de facto dus geen AD meer.
Maar Manders is volgens mij nog steeds de enige tekenbevoegde persoon binnen de NAC-organisatie? Dus als we deze transferperiode nog spelers willen halen / verkopen hebben we de handtekening van Manders gewoon nog nodig...

Wordt wel een mooie test voor NAC=Breda.
In het kader van transparantie moeten ze communiceren dat Manders geen werk voor NAC meer uitvoert uit, maar dan is het toch gebruikelijk dat er ook wat positieve woorden over zijn functioneren gezegd zullen moeten worden... Ben benieuwd hoe NAC=Breda dat gaat doen, zonder de NAC-supporters te schofferen.
De Unibet-deal kan nog als positief item opgevoerd worden, de deals met Haye en Seuntjens waren ook nog OK. Maar de lijst met negatieve zaken door Manders is veel groter en langer... Hoe ga je daar de juiste woorden in vinden???

16   1  
Nonkel Frans

De titel van dit item klonk interessant. Wat is er vorig jaar gebeurd inzake veiligheid en handhaving en wat hebben we geleerd.?
Nee helaas - de clubraad notulen melden enkel iets over ADO en dat was het.

Niets over aangiften - bedreigingen - vermeende city spanningen. Oftewel hoe was contact en handelen van nac directie richting burgemeester en wat was hiervan het effect op de supporters?. Waar heeft burgemeester en politie goed gereageerd en wanneer minder. Wat is er precies gebeurd?

NAC Willem 2 - laat dat volgens goed gebruik een gewone streekderby blijven omringt met de nodige ludieke wederzijdse acties vooraf.

Wie en wat is de NAC supporter? Das een mens met humor.
Pubertjes met teveel testosteron en te weinig aandacht thuis mogen door ons oudere garde opgevoed worden. Het betere kattekwaad mag best een kans krijgen maar laat de oorlogstaal achterwege. Dat trekt verkeerde types aan - geen supporters.

Ben benieuwd wat we straks ten hoogte van Dorst en Bavel weer gaan tegenkomen 😉🙃😉 informeer Depla nog maar even niet.

21   23  
Ar

Wat een linkse meiden club zijn we toch geworden.

7   7  
Ouwe Spionkop

Heeft Vet al getekend?

9   10  
Molenschot Loco

Hmmm mischien wacht NAC=BREDA wel tot ze die andere spelers ook een contract hebben getekend en worden er ineens meerdere spelers op 1 dag gepresenteerd zou me niks verbazen 🤣🤣

11   2  
Los Pollos Hermanos

Ag ja, die presentatie destijds. Zijn slides liepen nog vaker vast dan zijn woorden. En dat is een prestatie te noemen, want wat is het toch een verschikkelijk amateuristisch figuur zeg. Geen enkel charisma. Geen daadkracht. Niks. Stond hij nog een beetje rond te hoesten en proesten, midden in die corona crisis. Het was een regelrechte aanfluiting.

21   11  
scheppioni

Een beetje flauw flieg door te zeggen dat er hier op de site regelmatig gelogen wordt, dit is hier lukraak iets melden zonder onderbouwing, kom dan met feiten !
De crew van BSR doen vrijwillig hun stinkende best voor ons en onze mooie wereldclub !
Je kunt misschien ook eens leren om niet telkens tegen alles aan te schuppen, het zou je wat sieren !

22   9  
Arie

Droef, droevig, droevenis.
Al die burgemeesters, Depla voorop, staan maar wat graag te pronken met hun voetbalbeleid en hun totaal gebrek aan gevoel voor de voetbalwereld.

"Uitgangspunt bij de inzet van de politie blijft ‘afwezig als het kan en aanwezig als het moet’

Laat me toch niet lachen, bij de meest onbenullige wedstrijden zijn massa's politie op de been en de laatste wedstrijd tegen Willem II was de driehoek zelf een katalysator voor de ontsporing. Uitsupporters te vroeg naar buiten en vervolgens de NAC supporters die naar buiten komen terug het stadion inslaan.

16   11  
scheppioni

Dat is toch geen leugen Flieg !
Dat is iemand's mening die waarschijnlijk wat moe wordt van jou geschup !
Ik beaam ook zeker niet dat je altijd een onrealistische bijdrage hebt integendeel zelfs, maar je komt denk ik geloofwaardiger over om wat te schipperen in je nogal vrij negatieve opvatting !
Ieder mag zijn mening hebben natuurlijk, al is dit van mij kant uit een tip aan je !

18   13  
D'n Klaagmuur

@Ome Cor: Haha jij blijft toch ook met voorsprong de grootste simpele ziel hier he. Volgens mij bestaat dit hele forum uit mensen die anoniem reageren (of is jouw naam echt Ome Cor? Ha-Ha) op mensen die met naam en gezicht bekend zijn zoals al onze voetballers, onze directeuren enz. en dus ook op burgemeesters. Dat is toch waar dit forum voor is, of wat doe jij hier dan al jaren lang elke fucking dag van de week met al je nutteloze reacties? Precies hetzelfde toch?

18   11  
Livingthedream

Joh wie neemt vliegertje nou serieus?

De man lijdt aan zoveel waanideeën dat je er me kan jongleren.

13   0  
Ouwe Spionkop

We hebben van de redactie hier moeten vernemen dat de handtekeningen zijn gezet en NAC=Breda nu definitief eigenaar is.
Ik had wel een officeel nieuwsbericht verwacht want dat is toch wel iets om bij stil te staan.
Maar behalve bij BSiderats grote stilte hierover.

11   0  
De Bolle Damen

Vandaag geen Vet maar wel Olij op de training.
Basiself zijn redelijk zeker. Met Vieri voor de Rooij aan de rechterkant.
En wat heeft Anselmo naast alles wat er al bekend van hem is, een gruwelijke inspeelpass. Vandaag een paar keer dwars door het midden iemand vrij voor de keeper zetten. Briljant.

6   3  
Badeend

Tip, jouw beweringen betekent dat het probleem zat bij (a) de intenties van Mommers en/of (b) de kwaliteiten van de mensen die (destijds) in de CR zaten. Het zegt helemaal NIETS over of je nou wel of niet met een CR door moet gaan. Dat je er goed over na moet denken - dat zeker. Maar dat moet je (nu) toch, over ALLE organisatorische aspecten.

Hans zet zichzelf hier overigens wel buitenspel, want 'men' mag woorden als 'niemand, nooit of altijd' niet bezigen, maar zelf beweert hij nog onder dit topic dat de CR 'niet een keer maar de minste kritiek' heeft gehad. Ik wil geen semantische discussie aangaan, maar dit is een pot die een ketel verwijt. Nog zelfs zonder de moeite te nemen inhoudelijk écht naar de historie te kijken. Met die attitude komen we ook geen steek verder.

Ik ben voorstander van iets als een CR. Dat de invulling, het mandaat of de communicatie anders mogen, dat is wel waar. Maar kijk ook even naar hoe de CR in de afgelopen jaren is behandeld door de club, vertegenwoordigd door onder meer en met name Mattijs-zonder-H.

6   0  
Pietjebel

We hebben een VET probleem

6   4  
scheppioni

Weet iemand Chris wm of zo geen reden betreft Vet ??

5   2  
Fan uit Zevenbergen

De overname deal is nu helemaal rond
Aandelen zijn vandaag overgedragen

Bron nac.nl

2   0  
Geelzwartwit

@fan

Jep ik las het net ook op nac.nl

Nu is het officieel.
11-08 2022

Laad alle berichten na dit bericht in