Wij gaan niet opzij

'NAC wil naast Vet nog twee middenvelders toevoegen aan selectie'

Das Phantom

NAC is volgens BN DeStem nog lang niet klaar op de transfermarkt. Volgens de krant wil de club naast Javier Vet nog twee middenvelders toevoegen aan de selectie.

NAC wil allereerst een creatieve middenvelder toevoegen aan de selectie, weet de krant. Bij voorkeur bescikt de nieuwe speler ook over scorend vermogen, omdat dat nog ontbreekt op het middenveld. 

Daarnaast zou de club ook nog zoeken naar een back-up voor aanvoerder Alex Plat. Op dit moment zou Michaël Maria alleen in aanmerking komen voor die positie, maar die mag vertrekken van NAC. Welat Cagro staat een groot deel van het seizoen langs de kant met een ernstige knieblessure. 

Aanvallend hoeven de supporters van NAC geen versterkingen meer te verwachten, stelt de krant. Alle posities in de voorste linie zijn minimaal dubbel bezet. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
82 Reacties
333   19  
Judge M.

Betekent dat dat Kaj de Rooij dit seizoen wederom als rechtbuiten bestempeld wordt (naast Antonia) met Velanas en Marijnissen op links? Dan weet je zeker dat je hem aan het eind van het seizoen kunt afschrijven..

Zet hem nu gewoon eens op 10 of geef hem een vrije rol.. Dan heb je je creative middenvelder met scorend vermogen al te pakken of zeg ik nu iets heel raars?

28   33  
Ernie

Goh, scorend vermogen, hebben ze na tien jaar eindelijk het licht gezien?

52   29  
Yellow

Dubbele bezetting is geen garantie voor aanvallende impulsen, echter dit zijn bij veel cluppies gewilde plaatsen. De huidige aanvallers gaan ons niet naar promotie brengen. De Leeuw had voor nac interessant kunnen zijn.

59   5  
Vliegende hollander

@ ernie
Ik kan me nog een tijdje geleden onze vriend
Umar Sadiq herinneren........moet momenteel 30 miljoen kosten.
Die had wel scorend vermogen hoor,en er zijn er echt nog wel meer geweest.

83   5  
Jf

Mocht je naast Vet nog een transfer kunnen betalen zou ik toch echt aankloppen bij Duijvestijn. Ideale speler voor NAC met scorend vermogen.

38   8  
Hoge Vucht

Een back up voor Plat snap ik wel als Maria weg gaat. Verdere versterkingen op het middenveld altijd welkom (in de zin van ik zou nu niet weten wie er in moet vallen, maar hoop wel dat bv Banzuzi gewoon basis blijft)… geen huur aub..

Velanas verlengen zou ook speerpunt moeten zijn,

64   12  
Hartstikke Betrouwbaar

Dubbele bezetting is een hype, overgewaaid van grote clubs in de Premier League. Als NAC zijnde moet je daar creatief mee omgaan: goed investeren in je basis-11, en dan zoveel mogelijk jeugdspelers gebruiken voor de dubbele bezetting.

Dus…als we iemand als back-up achter Plat halen, prima…maar dan alleen wanneer het een talent is (koop of optie tot koop), en geen dure dertiger.

333   19  
Judge M.

Betekent dat dat Kaj de Rooij dit seizoen wederom als rechtbuiten bestempeld wordt (naast Antonia) met Velanas en Marijnissen op links? Dan weet je zeker dat je hem aan het eind van het seizoen kunt afschrijven..

Zet hem nu gewoon eens op 10 of geef hem een vrije rol.. Dan heb je je creative middenvelder met scorend vermogen al te pakken of zeg ik nu iets heel raars?

13   11  
TheBeek

Allemaal prima maar een extra verdediger kan ook geen kwaad. We hebben alleen bakker nog achter de hand voor het centrum. Dat is wat karig. (mashart reken ik niet mee en rutten is altijd geblesseerd)

25   3  
Bas

@judge m.
Laten we eerst eens hopen dat kaj op zijn eigen positie gezet wordt en dan verder praten over een andere positie ook al zou je best eens gelijk kunnen hebben

31   4  
ome cor

Om nou te zeggen dat we echt goed in de scorende aanvallers zitten lijkt me ook wat overdreven.
Maar goed...wie ze maakt is niet belangrijk, als ze maar gemaakt worden.

Lokhoff heeft op het oog twee leuke verdedigers aangedragen (al zullen die bij succes zeker niet blijven) en een spitsje met talent (wat er nog uit moet komen)
Wat we eigenlijk gewoon nodig hebben is een spits a la Ton Cornelissen in seizoen 1990/91. Niet per se een speler van wereldklasse, maar iemand die ze er gewoon ff in schiet.

54   0  
SjorsNac

Wie gaat er dit seizoen 20+ doelpunten maken???

2   41  
Livingthedream

Judge M

Ik denk dat als Antonia fit is en Marijnissen ook dat Kaj op de bank plaats gaat nemen . Die mag het dan uit gaan vechten met Velanas.

Antonia en Marijnissen zullen ze strijden om de rechtsbuiten positie vermoed ik

37   4  
Andre vermeulen

Van die Maria kom je niet af.Telkens niet fit of geblesseerd en dan ook nog een flink salaris,wie trapt daar nou in .

27   6  
Geelzwartwit

Wie zorgt ervoor dat de centrumspitsen er 20+ maken dit seizoen? Daar zijn ze naar opzoek.
Dat doelpunt van Velanas is leuk maar daar had de spits moeten staan.
Al jaren is de aanvoer naar de spitsen te minimaal. Waarom scoorde Muhren aan de lopende band? Omdat de ballen naar hem gingen. Muhren maakte vooral zijn meters in en om het strafschopgebied. En was het eindstation. Leuk al die diepgaande middenvelders die we nu hebben en doelpuntjes meepikken maar dan kan je je spitsen net zo goed wegdoen.
De spitsen moeten de doelpunten maken. Dat middenvelders ook hun doelpunten meepakken is mooi meegenomen... En niet andersom.

Ik ben blij dat de technische staf het ook zo ziet.

12   15  
scheppioni

@ the beek
Luc Marijnissen als hij een keer fit is, goud in handen !
Verder graag een creatieve snelle spits naast Hermann of Banzuzi !

11   7  
Nacman

Ik zeg ga er maar eens wat tempo achter zetten NAC.
Wat tot nu toe gehaald is dat is prima materiaal.

95   1  
Stift

Velanas is van origine een centrale- dan wel aanvallende middenvelder, op deze twee posities heeft hij de meeste wedstrijd ervaring. Zet hem op zijn eigen plek, in een vrije rol, dan heb je creativiteit en doelpunten al geborgd. Positioneer daarbij op het middenveld Javier Vet en Alex Plat dan heb je ijzer sterk middenveld voor de KKD.

Kaj de Rooij op zijn eigen vertrouwde linksbuiten positie met een opkomende Sanchez dat helpt hem ook in zijn positie om keuzes te maken en dreigend ( en misschien wel beslissend) te worden. Thomas Marijnissen kan de druk opvoeren op de Rooij in een concurrentie strijd. De spits positie invullen met Herrmann of van der Sande.

Antonia op de rechtsbuiten positie waarvoor je dan nog een echte concurrent voor aantrekt.

Je kan dan jongens als van Schuppen, Banzuzi, Agougil, Kotzebeu en Kosiah inbrengen als invallers. Frisse energie die zich willen bewijzen en iets kunnen toevoegen aan een wedstrijd maar ook in een vaste selectie op een vaste plek kunnen invallen waardoor ze vertrouwen krijgen en kunnen groeien.

28   13  
Atleet

Je kan iemand wel bestempelen als talent maar als hij constant geblesseerd is dan vraag ik me af of dan wel de titel talent mag krijgen.

Een talent heeft naast zijn voetbal kwaliteiten ook de kwaliteiten om niet vaak geblesseerd te zijn.

Kom maar in met duimpjes omlaag

23   16  
Badeend

Kortsmit
Lucassen - MacNulty - Velthuis - Sanchez
Van Schuppen - Plat - Velanas - Vet
Van der Sande - De Rooij

Niet net doen alsof je met buitenspelers speelt, gewoon 4-4-2.

38   10  
Leo

Toch wel ERG KORTZICHTIG van de technische staf om niet in te zetten op een scorende spits!

Voor succes hebben we DOELPUNTEN nodig heren!

Naast Vet zou ik inzetten op een scorende spits!!!!

3 nieuwe middenvelders is ook weer teveel van het goede.....

17   13  
RV

Ik vind eigenlijk het middenveld best aardig bezet met spelers als Plat, Banzuzi, van Schuppen, Vet, Agougil en Velanas. In feite kan Agougil ook op 6 spelen, evenals Danny Bakker.

Voorin zijn teveel twijfels, sterker nog van alle aanvallers (ik reken Velanas tot de middenvelders) is het nog maar de vraag of ze dit niveau (nog) aankunnen.

Wat kan Herrmann en wat kan van der Sande (presteren bij Eindhoven is anders als bij NAC weten we inmiddels)?
Marijnissen is een nog grotere twijfel natuurlijk.
De Rooij is echt zorgwekkend (onderpresteren, blessuregevoelig en dan ook nog domme rode kaarten pakken), krijgt de staf hem nog aan de praat en geven ze hem eens een kans op links?
Antonia is mits fit een interessante speler maar geeft hij nog alles voor de club (na het spuugincident in Dordrecht) en hoe fit gaat hij worden? Kotzebeu en Kosiah zie ik nog niet zo snel de stap maken dit jaar.



21   4  
die ne gast

Opvallende beslissing.
Van de Sande gaat de dubbele cijfers niet halen.
Hermann wil ik na één wedstrijd nog niet afvallen, maar de eerste indruk was niet goed.
Kosiah komt te kort. In Kotzebue heb ik meer vertrouwen, maar dat is ook nog geen spits die er meteen staat en meer dan 15 doelpunten gaat maken.

Een goede KKD-spits (niveau Verheijdt, Mühren, Sjoerd Ars) kunnen wij blijkbaar niet betalen. En wellicht gokt de technische staf toch op V.d. Sande als kaatser en moet er meer vanuit de kaats (en dus door middenvelders) gescoord gaan worden?

Hopen dan maar dat Thomas Marijnissen de Dallinga van dit seizoen wordt!

7   4  
henkietenkite076

Goede zaak. middenveld moet zeker versterkt worden en zeker met iemand met scorend vermogen

7   1  
Eljé

Scorend vermogen... Altijd zo lekker om neer te zetten. Alsof een andere club spelers met scorend vermogen 'over' heeft en die voor een appel en een ei (NAC budget) laten gaan.
Alsof eerdere technische staf ook niet meer scorend vermogen nodig achtten omdat er al genoeg was.

We gaan het zien!

36   1  
Noorwegener Rat

Laat Banzuzi astemblief zoveel mogelijk uren maken dit jaar. Onze eigen groeibriljant! Dus niet een speler aantrekken die je als t ware wel een basisplaats móét beloven op basis v staat v dienst.

11   24  
Beter de Laat dan nooit

Geen aanvallende versterking meer maar wel eerst naar Tom Boere informeren is dan weer wel vreemd. Sterkt mij in de overtuiging dat er bij NAC nog steeds gekeken wordt na wat er beschikbaar is en niet naar wat we nodig hebben. Inderdaad is voorin alles dubbel bezet maar de kwaliteit loopt niet over.

Dit is het nadeel dat we nog steeds geen TD hebben die bewaakt dat het beschikbare budget juist besteed wordt.

9   5  
Theoden King

Dat de selectie nog niet klaar is, hebben we vrijdag gezien. Maar in deze beginfase van de competitie zijn de meeste kkd-clubs nog niet op volle sterkte.

De kkd is toch een beetje voor spelers die er in de Eredivisie niet (meer) aan te pas komen. Maar daar kunnen hele bruikbare jongens tussen zitten.

9   19  
RichardPraha

Hoop dat de scouting van NAC(welke?) meeleest, hierbij een gratis tip:

Jeremy Helmer, opgeleid bij AZ, vorig jaar bij Graafschap met veel pech met blessures maar zeer goede allround middenvelder.

En wat ervaring erbij met Rienstra aub.

11   4  
Adriaan

Misschien nog een middenvelder met scorend vermogen erbij naast Vet maar zeker ook een scorende spits
En ga De Rooij aub niet op rechts zetten maar linksbuiten of vrije rol

16   4  
gjoewie

Grappig, Umar Sadiq, 30 miljoen. Destijds haalden we hem op basis van wat filmpjes op een DVD (weet iedereen nog wat dat is?).
Hij is het levende voorbeeld van een speler die wanneer je hem op de goede manier begeleidt en in het juiste systeem laat spelen kan uitgroeien tot een voetballer van wereldklasse.
Niet iedereen kon zijn kwaliteiten zien, anders was hij nooit bij NAC terecht gekomen, toch? Maar je ziet dat hij uiteindelijk toch een geweldig bedrag kan opleveren. Voor 30 miljoen koop je vier clubs als NAC (hoeveel? ja zeker, vier keer het aankoopbedrag van de hele club NAC!).
Voor 30 miljoen bouwt Karel Vrolijk een compleet nieuw stadion met een parkeergarage van drie verdiepingen eronder en een mooi park eromheen, zodat de mensen die niet van voetbal houden ook rond het stadion kunnen recreeren.

9   3  
NoWat

Zoals al door velen gezegd: meer middenvelders, prima! En graag zelfs! Maar toch ook nog zeker een scorende spits erbij a.u.b., want daar ontbreekt het toch wel echt nog aan..!

33   0  
Pao

Zonde dat velanas op links buiten staat op 10 zou hij nog veel belangrijker kunnen zijn en dan kan de rooij naar links

6   4  
Geelzwartwit

@badeend

442 lijkt mij ook het meest logsich
Alleen zou ik met 2 andere spitsen spelen (vd. Sande en Herrmann zoals voteget Lammer Pierre) . En de meest aanvallende middenvelders aan de zijkant laten afhangen van de zwakte van de backs van de tegenstander.
Heeft de tegenstander een zwakke linksback dan zet je in op rechter aanvallende middenvelder Antonia.
En vice-versa voor de andere kant met De Rooij / Marijnissen
Op accent aanvallend anticiperen op de zwakke kant van de tegenstander. We hebben de spelers ervoor.
Bij het ontbreken van vd Sande zou je Velanas zelfs om Herrmann kunnen laten spelen.
Vandaaruit een creatieve nummer 10 met pass assist en doelpunt in de benen lijkt het me niet gek dat ze die zoeken.

Eerst ervoor zorgen dat de aanvoer naar de spitsen die we hebben beter en meer is. Als de spitsen dan alle kansen verprutsen kan je eens gaan kijken of je wel goeie spitsen hebt. Nu kan je dat nog niet beoordelen


9   1  
De Bolle Damen

@glzwrtwt

Zo moeilijk is het inderdaad niet.
Prima verwoord.

40   5  
Molenschot Loco

Zelfs een blind paard kan zien da kai het beste rendement heeft op links!! Daarom heeft nac hem gehaald!!

6   47  
Mo

Middenveld kloot is alleen plat en evt velanas..de rest komt te kort en zeker banzuzzi wat een drama

8   4  
karel vesters

trainer zal blij zijn naar lezen reacties

27   0  
Eddie_V

Begin nou eens met de Rooij op de juiste plek te zetten!

11   3  
Janus

Logische zet.

Het middenveld is wat mij betreft momenteel met afstand de zwakste schakel van dit NAC. Door een sterker, creatiever middenveld kan je onze aanvallers beter in stelling brengen. Hermann loopt bijvoorbeeld perfecte lijnen, maar krijgt hem geen enkele keer in de diepte aangespeeld zoals hij aangespeeld moet worden. Banzuzi zoekt ook veel de diepte, maar krijgt hem ook amper aangespeeld. Alles gaat breed, recht in de voet van de medespelers. Aanvallers moeten bediend worden om op snelheid hun acties te kunnen maken. Dan boeit het echt niet of de Rooij dat vanaf links of rechts doet hoor. Hopelijk halen ze wel de juiste spelers dit keer. Ik heb er vertrouwen in.

10   3  
Pietjebel

Wel spits geen spits
Spits die geen aanvoer krijgt van de zeikant
Dan zit de maar 1ding op en dat is van systeem veranderen
Wie dat verzonnen heeft dat NAC 4-3-3 moet spelen snap het de laatste 10jaar ok niet meer denk
De Rooij op rechts is 0.0
4-5-1 misschien wel een goed systeem met velanes en de Rooij achter de spits met daar achter bal afpakkers en naar de juiste kleur spelen

8   16  
Arie

Die aanvallende middenvelder hebben we al. Dat is Velanas. Zet die eens gewoon op het middenveld. Heeft geen actie en geen snelheid om een spits van ballen te voorzien, maar maakt levert wel goals en creativiteit.
De Rooij gewoon op links, Antonia en Marijnissen uitvechten voor op rechts. En Banzuzi sowieso laten staan!
Het is de KKD maar en we gingen toch talent ontwikkelen om transferwaarde te creeeren?
Luckassen, Plat, 2 huurlingen en onze spits zijn geen transferwaarde.

5   2  
NACMulty

Arie, we zijn nog niet eens fatsoenlijk begonnen

16   0  
Bakfiets

Al dat geneuzel over scorend vermogen. Ik kan me nog wel een voormalig spits van TOP herinneren die ons NAC van doelpunten ging voorzien. Dat is ook niet echt lekker gelopen volgens mij...

Ik deel de mening dat we vooral voor aanvoer moeten zorgen. Hermann en Jortje zijn spitsen die hard werken en veel lopen zonder bal. Dan moeten we zorgen dat ze om goals te maken niet meer zoveel hoeven te lopen. Als die andere 10 de spits van goede ballen voorzien dan gaan die hun goals echt wel maken, daar ben ik van overtuigd!

5   1  
Ron N

Alles begint met de juiste spelers op de juiste plek te zetten waar hij het beste rendeert.
Dat mis ik nu nog bij deze trainer. Ik denk als je aangeeft als speler wat dat voor jou is en de trainer daar in mee gaat het nog beter wordt dan nu het geval is. Daarna kun je pas echt zien waar het om gaat.

6   26  
Hup nac

Als je nou toch net als Thomas Marijnissen oud ( jeugd) nac speler terug haalt

Haal dan ook Noel de graauw terug , creative scorende middenvelder, debuut gemaakt bij nac ( samen met Thomas) en rkc en meer dan bepalend geweest bij het kampioenschap van baronie


Hup nac

23   0  
Krenk

Velanas op 10, de Rooij op links en dat minstens 5 wedstrijden op rij!

14   1  
Signase

@Nacmulty:

Geweldige nickname!

5   2  
Geelzwartwit

@bakfiets

Precies dat

Heb liever dat onze 2 spitsen in en romdom de 16 actief zijn dan ipv overal en nergens.

Middenveld en vleugels moeten de spitsen in stelling brengen om te kunnen doen wat een spits hoort te doen. Doelpunten maken.

17   2  
MickJ

Het aantrekken van speler Vet gaat in de slow -fox .
Hoe zal het dan gaan met nog e.v twee nieuwe
spelers , oudejaarsavond ?
Zorg maar snel een TD aan te stellen, en teer maar
niet op de gedachte ach we zijn pas begonnen .

42   1  
Reflektor

Ook ik vindt het op zen zachtst gezegd vreemd dat de rooij zo verkeerd gebruikt is .....die jongen werkt zich kapot en moet veel vuil werk opknappen , niet vreemd dat ie niet in zijn spel komt .

6   0  
Massaro

Had simpelweg wat meer stootkracht voorin willen zien.

7   1  
Nac

Ik vind dat momenteel het probleem niet licht bij de aanvallers, maar op het middenveld.

Het middenveld is momenteel nog te licht. Ze krijgen de aanvallers te moeilijk in een 1 tegen 1 situatie.

Ik ben daarom ook blij dat we mogelijk Vet er bij krijgen een grote sterke gast die zo nu en dan zijn goals meepikt. In het seizoen 20/21 KKD 31 wedstrijden 7 goals 2 assist. Dit is zeker niet slecht voor een middenvelder.

Banzuzi zeker wel regelmatig opstellen want hij wint veel duels en kan zeker al van meerwaarde zijn.

11   11  
Gerrit Hiemstra

Gewoon Alex Schalk terughalen en Omer Bayram en anders volgend seizoen.

19   5  
Scheppioni

Duurt vet lang zeg 🤔

15   1  
n@©

Zullen we trouwens ook nog wat overbodige spelers proberen te slijten?

14   1  
Martinus

Ik denk dat NAC de overbodige spelers reeds probeert te slijten. Maar kom daar maar eens van af.

24   2  
Lamington

Het NAC syndroom..
Een elftal aan middenvelders en een enkele spits.

34   6  
Belgische Naccer

Voorin kom je tekort. Daar laat je veel punten liggen.
Maar dat is al jaren zo. Het blijft jammer dat die klote Steijn onze beste spits heeft weggepest. Die hadden we zo goed kunnen gebruiken als hij verlengd had. Die had er gewoon 30 gemaakt hoor.

Maar volgens "kenner" Steijn kon hij er NIKS van!!

Zo blijven we nog jaren de gevolgen ondervinden van de 2 grootste koekenbakkers uit de historie van NAC.

8   6  
Dun Diëe

Hopelijk haalt van Hooijdonk zijn gram en schiet hij er tegen Sparta op zijn minst een hattrick in.

Maar ik vind het ook raar dat men niet naar een scorende spits op zoek is. Misschien zijn ze het wel maar wordt dit niet gecommuniceerd. Zal niet de eerste keer zijn dat ze roepen maar iets op zoek te zijn en met wat anders aan komen zetten.

6   3  
Dun Diëe

Wat betreft de Rooij, zou het misschien zo zijn dat hij er zelf om vraagt om niet op links voorin gezet te worden? Ik vind het frappant dat hij onder werkelijk elke trainer die er is geweest sinds hij bij ons voetbalt nooit op die plek gezet wordt.

Ik kan geen andere reden bedenken want het is altijd hetzelfde liedje.

14   6  
Felix

Creatieve scorende Middenvelders erbij is noodzakelijk maar waarom hebben we het contract met agougil verlengd? Sorry ik zie daar totaal geen potentie in.

En de voorhoede dubbel bezet? in aantallen ja. Waarom hebben we Pjotr Kerstens gewoon laten gaan? Ideaal om in te brengen als je voorstaat. Snel behoorlijk technisch en kan een balletje vasthouden.

En Kaj de Rooij wordt zo een flop zet die jongen nou eens op linksbuiten of soort v vrije rol op middenveld met een controleur naast m

5   9  
Ernie

Belgische Naccer
Van Hooijdonk verdiend 450.000 euro. Niet echt een realistisch bedrag bij Nac.

7   11  
Tip

Als je als buitenspeler veel meer naar binnen trekt dan buiten om gaat, kun je als linkspoot beter op rechts staan. De Rooij speelt zelf liever vanaf rechts. Probeer het op een A4tje maar eens uit.

30   5  
Belgische Naccer

@Ernie

Van Hooijdonk wilde echt wel bij NAC blijven.

Maar dan had je hem natuurlijk wel de kans moeten geven.
Die graftak van een Steijn heeft een half elftal weggepest met spelers waar we nu voor in onze handjes zouden klappen...

Maar als je Van Hooijdonk het vertrouwen had gegeven en een fatsoenlijk contract had aangeboden, dan was hij echt wel gebleven.

Maar Nee, Bilate moest komen en Immers en Janssen en Malone...allemaal voor de hoofdprijs...! Daar had je 3 Van Hooijdonks voor kunnen betalen. Om nog maar te zwijgen van de 3 ton afkoopsom voor die koekenbakker...

Dus ga nu niet zeggen dat Van Hooijdonk te duur zou zijn...
Die had je zo voor 3 jaar kunnen verlengen en voor 5 of 6 miljoen kunnen verkopen.

Het wordt tijd dat we weer naar de eredivisie gaan, want dat Sparta 6 miljoen vangt voor een keeper en dan Olij op haalt voor een paar ton....dat is ook volslagen van de gekke natuurlijk....

Ik hoop echt dat er wat contract-management nu ook eindelijk eens andere tijden aanbreken. Maar je merkt wel dat we nog steeds veel cash tekort komen. Er is geen geld voor een spits of middenvelder die er 30 maakt. Maar ja, die wil dan ook iedereen...maar je had er een kunnen hebben...dat was mijn punt.

Maar we moeten verder op de puinhopen van Manders en Steijn. Er zit niks anders op. Maar als je terugkijkt is het echt wel kut allemaal.

13   1  
Ivo

Ik heb er geen verstand van, maar ik zou die Vet dus op 8 zetten en Velanas op 10.

Nog meer middenvelders halen heeft niet veel zin. Als Plat geblesseerd is, kan Bakker op die plek, de 6 dus. Dat ging vorig seizoen ook prima.

Dan nog een buitenspeler erbij want ik geloof niet zo in dat het met Antonia nog wat wordt. Maria net zo. Verhuur maar aan Virton of Lommel, over een jaar loopt hun contract af.

6   3  
Noorwegener Rat

Komt goed!

13   51  
Noad1976

Hermann is slecht
Kaij de Rooij is slecht

Scorend vermogen NAC ver beneden peil.

NAC versterkt zich niet dmv goed beleid met een gedachte maar alleen met wat gratis op te halen is.

Vicieuze cirkel. Het is en word niets zonder beleid en poen!

15   4  
TJA

Gisteren bij ESPN voetbalpraat. Maaskant en Molenaar hebben geprobeerd deze zomer om Michael de Leeuw naar Nac te krijgen. Helaas niet gelukt en is hij voor die kutjes gaan voetballen.


Had wel echt de ideale nr 10/9,5 geweest. Veel ervaring, neus voor de goal.

4   1  
Adriaan

Tja
Gaat naar W2!
Zou toch in het hoge noorden bijven...???

4   4  
TJA

Adriaan

Ik denk dat hij onder de duim uit is gekomen en alsnog eieren voor zijn geld gekozen heeft en in Tilburg gaat spelen. Jammer had ik graag hier gezien

5   3  
Adriaan

Bannis moeten houden maar het elftal moet ook in dienst van een spits spelen
Daarom kwam Lukalu bij Chelsea ook niet uit de verf

11   0  
Judge M.

@KRENK:

Laat ze maar eens doorlopen van positie wisselen tijdens de wedstrijd. Daar speel je elke verdediging gek mee..

5   12  
@ TJA

Waarom Maaskant zich nu met een eventuele transfer van De Leeuw naar NAC bemoeid?
Die was toch pro City?

Ongekend.

7   31  
Los Pollos Hermanos

NAC kan zoveel willen. Helaas zijn er nauwelijks nog idioten beschikbaar die voor deze puinzooi willen spelen. En de komst van het financieel zwakke NAC is Breda is ook geen aanjager.

7   3  
gjoewie

Ik vind het eigenlijk altijd een beetje onzin over welk systeem het beste zou zijn. Volgens mij stel je eerst een team samen met ongeveer de 11 beste spelers in je selectie (niet altijd, want als je tien Ronaldo's hebt, of tien Suarez-en dan win je geen enkele wedstrijd). Vervolgens laat je die een paar vriendschappelijke wedstrijden spelen en dan blijkt vanzelf welk systeem het beste bij de selectie past.
Kijk eens naar Blackburn Rovers, waar Jean Paul van Hecke vorig seizoen als enige (!!) centraal achterin stond. Die jongens spelen in een 3-5-2 opstelling. Dat kan alleen als je buitenste middenvelders het loopvermogen hebben om indien nodig achterin mee te verdedigen en tijdens de aanval ook nog wel eens de achterlijn van de tegenstander halen. Dat komt eigenlijk neer op het bekende kick-and-rush voetbal waar ze in Engeland aan gewend zijn.
Speel je 4-4-2, met meer zekerheid achterin, dan zullen je backs vaker moeten inspelen naar de centrale jongens op het midddenveld of eventueel een kapstok op nummer 10 (o jee, ik gebruik de termen van meneer Steijn...). De buitenspelers op het middenveld hebben dan een dynamische rol. Het zijn dan eerder jongens die een goede startsnelheid hebben, dan de wat langzamere diesels in het 3-5-2 systeem. Die laatste leggen wel meer kilometers af.
We hebben ook wel eens een trainer gehad die 4-4-2 speelde als de tegenstander de bal had en 4-3-3 als wij de bal hadden. Maar hij had zich misrekend in de intelligentie van zijn spelers, ze snapten niet wat hij bedoelde en de resultaten waren er dan ook naar. Het spelpeil ook...

20   3  
Semsi

Het is ronduit belachelijk NAC = BREDA en het huidige technische hart verantwoordelijk te houden voor het feit dat spelers momenteel minder snel voor NAC kiezen. Dat is de puinhoop die de afgelopen jaren is veroorzaakt door diverse passanten.
Ook dit vertrouwen zal opgebouwd dienen te worden. Het zien zitten in de plannen van NAC = BREDA. Enthousiaste spelers in de huidige groep zullen benaderd worden over hun ervaringen binnen het huidige NAC.

11   5  
Signase

@Los Pollos:

Beste Los, om 11.23 schreef je: "Helaas zijn er nauwelijks nog idioten beschikbaar die voor deze puinzooi willen spelen."

Bedoel je daarmee te zeggen dat NAC-spelers idioten zijn? Indien het antwoord 'nee' is, zou ik je willen vragen je iets subtieler uit te drukken. Indien het antwoord 'ja' is, wil ik je vragen eens in de spiegel te kijken.

13   2  
Timothynac1992

Hoe staat ervoor met Javier vet want daar hoor je helemaal niks over

11   1  
Didier

Idd hoe staat het met Janvier Vet? En alle andere poppetjes die binnen de organisatie moeten worden neergezet? Mag aannemen dat N=B niet pas begonnen is nadat de KNVB hun zegen heeft gegeven en dat het nodige is voorbereid.

7   2  
Rob

Duurt VET lang 😅

7   0  
Badeend

@Tip 21:17 - wat probeer je nu te zeggen? Kijk even de historie van De Rooij erop na en bedenk dan vanaf welke kant hij gevaarlijk is (geweest). Kleine 'tip' - dat was niet vanaf rechts. Hoe kom jij bij de wijsheid dat De Rooij zelf liever vanaf rechts speelt? Hij is rechtsbenig hè, vergeet dat even niet. Mocht hij met die voet een echt goede voorzet kunnen geven, dan kun je overwegen hem daar neer te zetten. Maar eigenlijk doe je dan de aanvallende kwaliteiten van Lucassen tekort.

0   0  
The Centre

neem aan dat ze wel richting 30 jaar oud moeten zijn of van Wolfsburg gehuurd worden zonder koopoptie.

Laad alle berichten na dit bericht in