Wij gaan niet opzij

Colin Rösler opgeroepen voor Noorwegen O-20

Thiestemberg

Noorse centrumverdediger Colin Rösler is opgeroepen voor Noorwegen O-20. Eerder viel hij af voor het O-21 elftal van het Scandinavische land. Rösler is al een aantal jaar een vaste waarde bij de Noorse jeugdinternationals en trekt die lijn nu dus door.

Zijn seizoenstart bij NAC was echter minder gelukkig. De centrumverdediger speelde tot nu toe alle drie de wedstrijden, maar hij kon nog geen indruk maken. Tegen VVV scoorde Rösler een ongelukkige eigen goal en tegen de Graafschap moest de Noor het veld vroegtijdig verlaten met een blessure. 

Ondanks dat heeft Rösler nog alle tijd om zich te herpakken dit seizoen en mag hij zichzelf ook nog steeds jeugdinternational noemen. In tegenstelling tot vorig seizoen hoeft Rösler geen minuten te missen bij NAC. De ploeg van de Graaf heeft geen competitiewedstrijden tijdens de interlandperiodes.

Bron:
B-side Rats
11 Reacties
31   4  
Wolfmanjack

Marijnissen krijgt contract voor 3 jaar. Ik zou Antonucci huren van Feijenoord. Vorig jaar Volendam. Goede speler.

5   1  
Harry

Viel uit tegen de graafschap!weer volledig hersteld?Ik zou moise en bakker opstellen vrijdag als bakker nog geblesseerd is dan marijnissen(snel contract geven)

3   0  
Ed

Geblesseerd toch?

4   1  
Geelzwartwit

Marijnissen contract

31   4  
Wolfmanjack

Marijnissen krijgt contract voor 3 jaar. Ik zou Antonucci huren van Feijenoord. Vorig jaar Volendam. Goede speler.

3   1  
Nacman

Hoop dat er snel meer contracten getekend worden met spelers

1   14  
Johnny1912

Ik zou proberen Antonucci te huren. Goede speler van Volendam vorig jaar, onder contract bij Feijenoord plus aanvaller die wij zoeken. Mag als het goed is verhuurd worden.

De naam is hier volgens mij nog niet eerder genoemd!!

3   0  
Tante Annie

Ik zou het bijzonder vinden als antonucci komt. Heeft hij een goede reden om voor NAC te kiezen?

1   1  
ome cor

Jammer voor Colin dat hij af moet zeggen.
Of is hij op wonderbaarlijke wijze hersteld en kan hij daar weer gewoon spelen ?

8   0  
Kei

Laten we hem ook niet afschrijven door een paar mindere wedstrijden, is een jong talent en de meesten krijgen op een bepaald moment met een terugval te maken.
Deze interland komt, mits hij op tijd fit is, op een gunstig moment. Op dit moment niet in de vorm van zijn leven en presteren in een andere omgeving kan hem wat vertrouwen teruggeven.

5   0  
scheppioni

Hopen dat Colin zijn vertrouwen weer terug vindt spoedig, heeft laten zien een prima cv te kunnen zijn, oogt helaas nu niet zeker nu, zou misschien met factoren te maken kunnen hebben ?? Succes Colin, kom sterk terug kerel !

2   0  
Robbie Rafello

Ik mag het hopen van niet !!!! Maar mocht Haye alsnog afhaken, hoop ik dat Colin een kans op dit plekje krijg...... Gaat iedereen daar verbazen.

Laad alle berichten na dit bericht in