Wij gaan niet opzij

Column: NAC op FOX

Da Pope

Met de degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie is de thuisblijvende NAC-supporter veroordeeld tot het schakelprogramma van FOX Sports, waarin je met een beetje geluk net anderhalve actie en een doelpunt van je favoriete club ziet. Dat zint veel supporters niet en dus zijn een hoop mensen boos op FOX. Stofje schreef een column over die boosheid. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.

NAC’ers zijn boos op FOX Sports, omdat zij NAC niet wekelijks live uitzenden. Belachelijk, vindt de NAC’er. NAC is de grootste club met de grootste achterban en dient derhalve wekelijks een live-uitzending te krijgen. Daar betaalt men voor. Hállo? Hoe moeilijk kan het zijn?

Ik ga daar wel goed op, eigenlijk. Natuurlijk, alles is voorhanden om zo’n wedstrijd live naar het beeldscherm te krijgen. Er staat een camera, commentaar is overbodig en je hebt internet. En internet, dat is eindeloos. Als we maar gewoon vanaf de hoofdtribune van een random stadion de wedstrijd kunnen volgen. Vinden de Bredase cafés ook fijn. Die betalen specifiek voor wedstrijden van NAC. Geen Bredase kip is geïnteresseerd in Heracles – Willem II, terwijl NAC veel volk naar je bar lokt en dus omzet genereert.

Dat de NAC’er zichzelf als topclub ziet, is aandoenlijk. Wellicht titelkandidaat, dat moet de tijd nog even uitwijzen. Maar, belangrijker: ze hebben de grootste achterban van de heeeeeeeele competitie. Dat is een mooi gegeven. NAC’ers die zichzelf als topclub zien. NAC’ers die bij FOX vragen, nee, eisen, dat NAC live uitgezonden wordt, want ‘we zijn de grootste’. Velen zeggen hun abonnement op FOX op. Een soort statement: zonder NAC heeft FOX geen meerwaarde. Terwijl FOX helemaal niet uitgaat van NAC-supporters. FOX gaat uit van voetbalsupporters. Een voetbalsupporter vindt NAC thuis in het Rat Verleghstadion tegen Helmond Sport wellicht nog wel leutig, maar Dordrecht – NAC aan de Krommedijk is al een stuk minder aantrekkelijk. Een KKD-clubje is en blijft uiteindelijk marginaal, wat voor argumenten zij ook te berde brengen en hoeveel opzeggingen er ook volgen. Ikzelf heb geen FOX. Nooit gehad. Juist omdát ik alleen in NAC geïnteresseerd ben. 

Natuurlijk zijn de tijden veranderd en is het technisch gewoon mogelijk, wat FOX ook moge beweren. Toen ik begin jaren ’90 voor het eerst naar NAC ging, was je ontzettend gelukkig als Studio Sport ’s avonds beelden van die wedstrijd uitzond. Meestal was dat namelijk niet zo. Een samenvatting van vijf minuten was een weelde. Wedstrijden van NAC volgde je via de radio. Althans, toen men nog in de PTT Telecompetitie speelde. En teletekst. Op tv werden helemaal geen live-wedstrijden uitgezonden. Het had een zekere romantiek. Dordrecht ’90 – NAC 2-5, viermaal Graham Arnold; zijn daar überhaupt beelden van? Het is een romantische mystiek. De totale onthouding die ervoor zorgt dat dit een uitzonderlijke prestatie was, die in het geheugen van menigeen gegrift staat. 

Maar dat was vroeger. Nu zijn we gewend dat we alles kunnen volgen. Dusdanig gewend, dat we het opeisen. Terwijl de absolute spanning in het juist niet bekijken zoveel meer waard is. 076Radio dat door het café schalt. Observatie van twee heerlijk partijdige commentatoren en de luisteraar die daar een beeld bij mag vormen. NAC lijkt heer en meester. Telkens als de bal richting de NAC-aanval gaat zwelt het geluid aan en klinkt de commentator opgewonden. De spanning neemt toe. Dit is een topaanval, van een ontketend NAC dat de tegenstander werkelijk alle hoeken van het veld laat zien. Dat kan niet anders, maar we zien het niet. Onthouding zorgt voor fantasie, wil ik maar zeggen. En fantasie zorgt voor hoop. Hoop dat de realiteit compleet ontstijgt. Terwijl NAC-live, zeg eens eerlijk, vooral voor heel veel irritatie zorgt. We moeten deze situatie omarmen. De kansen zien. Echt, FOX bewijst ons juist een dienst. 

Het grappige aan alles is uiteindelijk wel dat ‘de NAC’er’ normaliter juist boos is om de speeldata. FOX is machtig, FOX bepaalt. In de eredivisie was het zaterdagavondje verre van zeker, omdat FOX spreiding eist. Nu is NAC redelijk verzekerd van een vast tijdstip: de vrijdagavond. Met één nadeel; er is geen garantie voor live-uitzendingen. En dus, vindt ‘de NAC’er’: als grootste club met de grootste achterban moet NAC én vasthouden aan die vaste speeldata én live uitgezonden worden. En beláchelijk dat NAC – Helmond Sport nu wel live uitgezonden wordt; daar hebben we toch niets aan? Dan zitten we in het stadion.

Ik ga daar wel goed op, eigenlijk. We hebben weer wat te klagen en krijgen andermaal niet zomaar ons zin. En ditmaal gaat het niet over een aantal gedemotiveerde minkukels op het veld. Heerlijk.

Bron:
B-Side Rats, Stofje
Vorig bericht
Ex-NAC: Amissi tekent bij Heracles Almelo 27 reacties
Volgend bericht
Van de Graaf fluit NAC - Helmond Sport 7 reacties
49 Reacties
118   11  
D'N Klaagmuur

De boosheid gaat er met name om dat er dus wel goede illegale streams te vinden zijn (dus Fox zendt ze ergens naartoe, anders kan je dat niet onderscheppen), maar supporters niet de mogelijkheid biedt om op een normale wijze deze manier van wedstrijden bekijken aanbiedt.

Heeft in mijn ogen weinig met grootheidswaanzin te maken, maar gewoon een terechte, normale vraag.

31   205  
van Flieger

Waardeloze analyse. Ga klagen bij degenen die de degradatie hebben veroorzaakt. Vervolgens hebben Pinocchio en zijn mensen het niet voor elkaar gekregen om een wedstrijd op zaterdagavond te krijgen, maar Excelsior lukte dat wel.

118   11  
D'N Klaagmuur

De boosheid gaat er met name om dat er dus wel goede illegale streams te vinden zijn (dus Fox zendt ze ergens naartoe, anders kan je dat niet onderscheppen), maar supporters niet de mogelijkheid biedt om op een normale wijze deze manier van wedstrijden bekijken aanbiedt.

Heeft in mijn ogen weinig met grootheidswaanzin te maken, maar gewoon een terechte, normale vraag.

17   31  
Gman

Mooie column en ben het helemaal met je eens.

Ikzelf vind het schakelkanaal niet eens zo vervelend omdat je continu goals en acties hebt. Waar een volledige wedstrijd van NAC kijken óók in de KKD een vorm van zelfkastijding is.
Maar wij zijn zo gewend aan deze vorm van s.m. dat we niet meer zonder kunnen. Precies daarom willen we NAC kunnen zien, niet omdat we het mooiste voetbal willen zien. We willen weer 1.5 uur onszelf onnodig in de frustraties en ergernis zetten.
Dus FOX. Zet aub NAC weer op 1 kanaal. Of in ieder geval online op een stream.

21   148  
van Flieger

Fox heeft het al prima uitgelegd. De ophef is totaal hypocriet. Barking at the wrong moon mensen. Dit is het gevolg van het wanbeleid van de budgethalveerders.

44   6  
Ouwe Spionkop

Absurde situatie. Ziggo klanten betalen bijna € 200 per jaar voor deze poppenkast en kroegen nog veel meer.
Ik vind dat nog al een flink bedrag om je favo ploeg paar x per jaar te mogen zien.
Bij elke wedstrijd staat tenminste 1 camera. Wat is nou het probleem om daar via de site van Fox een streampje van te laten zien?

Voor de mensen zonder Fox abo: Het rare is nu ook dat KPN klanten wel de samenvattingen en schakelkanaal kunnen zien en Ziggo klanten helemaal niks, nada noppes.

Zeker de samenvattingen van betaald voetbal horen op een open kanaal!

Fox zou ook eens kunnen overwegen om een abonnement per club in te voeren.
Dan zie je voor een bepaald bedrag alleen de wedstrijden van je eigen club.

Deze situatie is voor iedereen frustrerend.


52   5  
maikolg

We leven in twee duizend fucking negentien. Fox kan dit zonder problemen online streamen zonder commentaar en met slechts 1 camerabeeld.

71   9  
Voske

Volgens mij was deze hele Fox-actie toch echt ludiek bedoeld. Jeweetwel. Waar we bij NAC best goed in zijn. Niet allemaal zo serieus nemen dus, want dan wordt het al snel een beetje zielig. Over zielig gesproken: 412.634 keer herhalen wie "de schuldigen" van de degradatie zijn scoort ook hoog in deze categorie...

26   5  
malpolon

@Flieger

Excelsior speelde waarschijnlijk op zaterdag omdat Sparta op vrijdagavond thuis speelde.

16   3  
Breda

Juist omdat Fox alles bepaalt en de supporter veel moet inleveren voor Fox, is het fucking shame dat ze de gewoon beschikbare stream niet vrijgeven.

Er is geen enkel argument om dat niet te doen.

En die 1e divisie die hun rechten verkocht hebben zonder uitzendgaranties is helemaal belachelijk. Airtime is ook nog eens een belangrijke factor voor (nationale) sponsoren. Je bijt jezelf in de staart. Korte termijn visie van een competitie die vooral zichzelf niet serieus neemt. (Zie ook speeldagen/beloften).

19   1  
Zware Lowietje

Ik begrijp nog steeds niet dat mijn Russische vrienden van LiveTV het wel voor elkaar krijgen de FOX beelden live te ontvangen en online te delen via een stream.

Hoe werkt dit precies?

Waarom zou FOX deze beelden niet beschikbaar kunnen/willen maken (al is het in de vorm van een slechts online te bekijken wedstrijd)?

62   3  
Los Pollos Hermanos

Nou, zal ik dan maar de oplossing geven aan iedere boze lezer? Ben benieuwd of de redactie het laat staan. Maar ik doe het zo al jaren.

Zoek een willekeurige internationale bookmaker. Wel 1 van naam. Een grote jongen, zo gezegd. Maak er een account aan en stort met je creditcard 1 malig 10 euro. Of minder. Maar meestal is 10 euro het minimumbedrag.

Tada! 95% van alle wedstrijden, wereldwijd, van Europa tot zuid Amerika, Afrika en Azië, live op stream in een uitstekende kwaliteit. Zonder reclame en zonder vertraging in de beelden. Ook NAC wordt 99/100 keer gewoon live getoond. Let op: er zit wel een vertraging in van 10 seconden met de realiteit. Dit komt omdat gokkers anders live Bets kunnen plaatsen als de actie al bezig is. Iets wat verliesgevende business kan zijn voor de bookmakers.

Klaar is Kees. Elke wedstrijd van NAC op stream. Vaak met Engels commentaar. 10 euro, eenmalig. En de premier League, Bundesliga, la liga, serie a, is al helemaal 100% goed incl. commentaar.

Geen dank.

32   5  
Sanseveria

De verontwaardiging komt niet doordat 'wij' vinden dat wedstrijden vertoond moeten worden omdat we de grootste zijn, maar omdat het gewoon kán. Anno 2019 kan elke amateurclub een camera aan een lichtmast hangen en de beelden online aan al haar leden beschikbaar stellen. En Fox zou dat niet kunnen? Right...

Maar ik ben het eens met Stofje dat we deze onzin gewoon positief om kunnen buigen. En wel op de volgende manier:


Zeg allereerst je Fox abonnement op.

Je hebt er toch niks aan dit seizoen, want inderdaad: juist de thuiswedstrijden van NAC zijn voor Fox vanwege de ambiance interessant om uit te zenden.

Bezoek meer uitwedstrijden van ons cluppie:

Van het geld wat je bespaart door Fox te dumpen kan je dit seizoen zeker 7 (extra) uitwedstrijden bezoeken. Win-win want je bent er zelf live bij en je hebt de kans om dit nieuwe team vol jonge honden hoogstpersoonlijk naar voren te schreeuwen. Om te beginnen op 30 augustus in Volendam. Als ditzelfde ook gedaan wordt door de supporters van de andere clubs in de keukenkastjes competitie hebben we er zowel uit als thuis een bak sfeer en lol bij en heeft Fox het nakijken...

Dus: Fox opzeggen en massaal mee naar uitwedstrijden!

14   4  
Kinderkaartje

Dank voor de tip Pollos.
Ik ga morgen idd Fox opzeggen, de enige reden dat ik dat had was voor de uitwedstrijden van NAC.

Verder eens een enkele topper, maar dat waren er 1 of 2 per jaar. Maar daar ga ik geen € 200,- per jaar voor neerleggen.

Zoals al vaker gezegd hier; hoe moeilijk kan het zijn om gewoon alle wedstrijden te streamen en beschikbaar te stellen voor abonnees? Zonder commentaar en analyses van opper-hork GertJan Verbeek, want daar zit ik allemaal toch niet op te wachten.

5   19  
Des NAC’s

Ook Des NAC’s...foeteren op randzaken en berusting wanneer de club speelbal is van idioten ;-)

16   8  
Balletje

Ik baal van de negativiteit. Kan zo boos worden om het afzeiken van alles wat in meerderheid absoluut t beste voor heeft met NAC.
Kreeg van de week bijna een ban omdat ik er, mss niet heel tactvol doch wel duidelijk, iets van zei.
Nac is leuk, groot en klein tegelijk, en in mijn beleving, komt t allemaal heus wel goed. Stop met dat azijn zeiken. En een ban? Liever dat dan eeuwig zeuren en wijzen naar mensen die heus hun best doen!

12   0  
Dino Zoff

@Pollos, zou je wellicht een paar echte voorbeelden/namen kunnen geven, dat maakt het zoeken wat makkelijker ;).
In het verleden vaak genoeg geprobeerd, maar de enige "live stream" die ik kon zien was een soort van championship manager-achtig scherm, met daarop de stand, de spelers, waar de bal ongeveer was en wat overige statistieken (plus een grote wed knop)

11   44  
van Flieger

De televisiegeldenpot is een grote inkomstenbron voor ons NAC, nog een jaar eerstedivisie en we gaan verder terug.

5   8  
willem 4,5

Edit BSR: Eerste en laatste waarschuwing. Zo gaan we hier niet met elkaar om

5   2  
Ivo

één aspect wordt hier over het hoofd gezien.

Zijn het niet juist de KKD-clubs die hier voor gaan liggen? Bij sommigen zijn de toeschouwersaantallen al bedroevend. Als iedere wedstrijd via een stream te zien is, kost dat toeschouwers en horeca-omzet. Want er zijn nou eenmaal mensen die bijvoorbeeld bij slecht weer liever thuis blijven.

Dat het bij NAC vaak goed vol zit zegt niks, bij de meeste KKD-clubs zit het stadion nog niet halfvol. Helmond op de 1e speeldag 1200 toeschouwers, Roda net 6400. Zendt het iedere week uit op TV en het gaat nog verder omlaag.

https://www.transfermarkt.nl/keuken-kampioen-divisie/besucherzahlen/wettbewerb/NL2/plus/?saison_id=2019

41   14  
076

Niemand zit te wachten hier op jou Flieger. Trek je conclusies en besef dat je niks toevoegt,

7   11  
Peer

Het schakelprogramma is al een paar jaartjes. Voorheen werd niks uitgezonden van de KKD.
Dus dit is al winst.
NAC is nu eenmaal gedegradeerd en dit hoort er inderdaad bij.
NAC is een heul mooie club, maar we moeten geen kapsones opgehangen en eisen. Iedere trouwe supporter van een club gaat naar alle thuiswedstrijden en wil uit graag zien.
En de cafeehouders zijn alleen geintresseerd in geld verdienen, minder in NAC. Minder uitzendingen hoort ook bij ondernemen

12   4  
Arie

Nostalgie is een mooi goed, maar aankomen met het feit dat je in de jaren 90 Radio Langs de Lijn luisterde voor NAC is hetzelfde als zeggen dat je internetbankieren of thuisbezorgd niet nodig hebt, want dat was er toen ook niet. FOX is een gezwel dat moet worden uitgeknepen en anders zou het de NAC supporter sieren massaal op te zeggen. Ben er zelf überhaupt nooit aan begonnen, want streams zijn altijd te vinden, al is Nederlands voetbal wel het best verborgen online van allemaal heb ik het idee.

Wat vind Stofje bijv. van nieuwe LED schermen, zonnepanelen op het dak of een betaalkaart?
Is toch allemaal niet nodig kul? Gewoon kijken naar de wedstrijd, reclameborden staan langs het veld, duurzaamheid doen we niet aan en betalen doe je maar gewoon met guldens.

3   3  
TpT

Ik verlang wel weer naar die tijden dat je NAC idd volgde op teletekst of op de radio. Of bij studio sport jezelf opwinden op zondagavond dat NAC helemaal aan het einde kwam met slechts een samenvatting van 2 minuten. Dat bouwt allemaal zo heerlijk de spanning op.

Tegenwoordig wordt dat allemaal weggenomen omdat alles altijd beschikbaar is. Worden mensen niet gelukkiger van denk ik.

Het enige wat me stoort aan FOX is de spreiding van de wedstrijden in de eredivisie. Vindt zelf de KKD op vrijdagavond best prima, maar zondagavond 20u of zondagochten 12.15 eredivisie. Uiteindelijk ga ik wel, maar ik hou toch meer van de traditionele aanvangstijden.

1   3  
Peerke

Dus Flieger, aandeelhouders die een club redden moeten investeren in die club en een betaalzender die voetbalrechten opkoopt hoeft niet te zorgen om dat voetbal fatsoenlijk uit te zenden. Heb het idee dat Fox alleen deze rechten koopt zodat een ander deze niet op een concurrerend tijdstip uit te zenden.

8   14  
Breda 1965

Ik ben echt ontzettend blij,dat ik de Beatrixstraat heb mee mogen maken,de tijd van het echte voetbal.Niet alleen het echte voetbal die tijd,maar alles was echt.tegenwoordig moet alles verpest worden,het ergste is dat iedereen er in meegaat, het gebakken lucht tijdperk, telefoonpubliek,gemaakte zg sfeeracties.Schei toch uit.Ik blijf zeggen..fuck fox fuck de var fuck knvb fuck city.En het bier was ook beter te drinken

6   14  
willem 4,5

Geachte BSR, ik hoop dat jullie consequent zijn met jullie waarschuwingen, ik lees hier af en toe dingen aan scheldpartijen en nog erger waar de honden geen brood van lusten. Maar goed een beetje humor mag schijnbaar niet, jammer!

4   1  
NAC4Ever

Zou het normaal vinden dat iedere profwedstrijd live wordt uitgezonden, al is het via internet.
Er zijn zelfs wedstrijden van de Tweede Divisie die live worden uitgezonden.

11   2  
JohanB

Willempje

Biedt gewoon je excuses aan en heb respect voor de regels van het huis. Inplaats van jezelf te verdedigen en naar andere te wijzen, dat zou je sieren!

4   16  
willem 4,5

@ johanneke, het zou jou sieren als je een bericht wat voor BSR is niet van commentaar te voorzien met de strekking dat ik mezelf verdedig. Ik verdedig me niet, ik zeg alleen dat er af en toe schandalige commentaren te lezen zijn, ook over spelers die dan wél door de beugel kunnen. En voor de rest, proost!!!

4   0  
Breda-Loyal

Wat ik meer appart vind is dat we tegenwoordig zo streaming-geil zijn ( Netflix , Videoland , etc ) dat Fox er niet over nadenkt gewoon de potten die niet op tv zijn via de website en Fox app uit te zenden.

Overigens vraag ik mij dit al voor een langere tijd af ( toen we zelf niet in de kkd zaten zoals nu )

Ziet Fox dit simpelweg niet of wat ?

4   10  
Ojee

Stofje slaat de plank niet alleen volledig mis maar maakt ook nog eens een grammaticale fout in zijn werksrukje. Jammer.

2   1  
7hills_rules

Er is nog een andere oplossing.

Abonnees van FOX Sport kunnen de Fox Sport app downloaden en zich dan via hun account aanmelden bij FOX Sport GO.

Via Sport FOX Go Heb je ook toegang tot weer andere Streams en kun je ook wedstrijden zien die niet op de 5 televisie kanalen worden uitgezonden

7   0  
malpolon

Zevenbergen, we have a problem.

6   3  
Optimist

@7hills_rules

Volgens Fox gaat dat om eredivisie wedstrijden. Mochten ze daar alle KKD wedstrijden uitzenden werd ik meteen abonnee, ondanks dat ik een frisse hekel aan ze heb.


@BSR, Lachen met die willem 4,5 (en zijn alter ego) ,
2 voorbeelden uit zijn oeuvre;

23 april 2019, 17:52
@ Heisenberg . Wat een een niveau weer, moest jij je gisteravond niet melden in de kliniek waar je behandeld wordt? Zal wel wat jaartjes kosten denk ik om jou beter te maken!

26 juni 2017, 17:37
Kees 4 moet niet alleen in de ban maar ook op transport. Ik durf niet te zeggen waar naar toe, anders word ik levenslang van deze site verbannen.

(daarna werd Kees 4 inderdaad verbannen).

2   14  
willem 4,5

@ optimist. Dank voor het plaatsen van mijn commentaren, ook een uit alweer 2017, hartstikke fijn, ben jij er zo een die alles bewaard? ben vereerd, je vrouw zal er ook wel blij mee zijn denk ik. Hopelijk bewaar jij al mijn commentaren, dan kan ik altijd terugvallen op jou als ik wat kwijt ben, dank!

1   4  
Scarface

Ik heb de eerste wedstrijd live gevolgd via 076radio.nl (voor het eerst) op de camping in Zuid-Frankrijk en werkelijk waar geen enkel moment een stream gemist. Ben het deels met Stofje eens dat het radioverslag vele malen boeiender is dan de wedstrijd in werkelijkheid (waarschijnlijk) en een hoop aan de fantasie over laat. Heerlijk hoe de mannen van 076radio het verslaan! Ik ga iig vaker luisteren.

8   2  
Fritske d'n Olifant

Vermakelijk om te lezen, maar de column gaat helaas voorbij aan de essentie van de hele actie. Namelijk dat betreffende caféhouder een serieuze vraag/verzoek neerlegt bij Fox en dat daar niet op gereageerd wordt. Waarom gaat Fox hier niet flexibel mee om door klanten maatwerk te bieden? Als monopolist en alleenheerser bepalen zij nu wat wij als betaler voorgeschoteld krijgen. Daar mogen best serieuze vragen over gesteld worden. En als daar niet op gereageerd wordt dan is een ludieke actie als deze enkel te prijzen.

Dit heeft niets te maken met grootheidswaan van "de NAC supporter" (lekker iedereen over 1 kam scheren). Ik en andere supporters die niet in de gelegenheid zijn om elke 2 weken het land te doorkruisen voelen ons niets meer of minder dan een supporter van pak-em-beet Telstar of MVV. Het gaat hier om het feit dat de legale toegang tot beelden van NAC volledig in handen is van Fox, maar dat Fox niet de mogelijkheid biedt die beelden te bekijken. Dat je een wedstrijd ook via de radio kunt volgen en dat je 25 jaar geleden enkel veroordeeld was tot een korrelige samenvatting van 3 minuten met het ronkende commentaar van Hugo Walker doet daar niets aan af.

7   1  
SjorsNAC

Helemaal eens met dn klaagmuur.

Er zit echt een schimmige gokwereld achter die doodleuk die streams ontvangen, maar de echte supporters laten ze in de steek, geld boven alles. Dat steekt enorm, wat is de echte reden. De faciliteiten zijn er, geef gewoon een streampje door iedereen happy.

Overigens is radio076 heerlijk om naar te luisteren, doen het heel goed.

Die facebook actie van boerke begint me ook te irriteren, het was even leuk maar het is nu gewoon indirect reclame voor je eigen toko uit naam van NAC. Klaar mee.

0   5  
Stuiver

Wat veel mensen schijnbaar niet weten is dat de live wedstrijd voor Ziggo klanten gratis uitgezonden wordt op FOX en dat je geen FOX sport (Fox is een andere zender dan Fox sport) abonnement nodig hebt.
Op Fox Sport heb je het schakelprogramma, live wedstrijd ere en 1 live wedstijd KKD.
Echter wordt de live wedstrijd van de KKD dus ook (gratis) op Fox uitgezonden.

4   4  
Bob Latchford

Vierde club van Nederland qua seizoenkaarthouders. Hoezo de wedstrijden van NAC niet volledig uitzenden. Volgens mij hebben wij op basis hiervan er gewoon recht op!

3   1  
den hulk

gewoon bij omroep brabant de wedstrijden van nac uitzenden tegen extra betaling

1   0  
klaar met klagers

Pfffff. leuk voor de sponsoren dit gefoeter.

Zullen we de afspraak maken om vanaf nu niet elke post te gebruiken om een hoop gezeik de wereld in te brengen?
We weten nu wel dat enkele hier een chronische aversie hebben tegen een hoop mensen binnen NAC. En weten ook wel dat Flieger en zijn kornuiten (trouwens ook een prima biertje als vervanger van dat pisbier van Amstel) veel meer verstand hebben van voetbal en alle zaken daaromheen.
Zullen we nu dan eens positief doen en wat aardiger tegen elkaar? We staan vrijdag weer met z'n allen weer de zelfde 11 spelers te supporteren.


Hup NAC!

PS Flieger, als je alles zo haat. waarom ga je dan kijken?

2   2  
Braze

Nog erger is dat de staatsomroep bij studiosport niet eens de uitslagen vermeldt van de KKD, laat staan samenvattingen va de belangrijkste wedstrijden.
Ook de landelijke pers kent alleen AJAX.
De staatsomroep is ook de huiszender van AJAX

2   0  
Nonkel Frans

Omroep Brabant of BredaTV "komt ur mar in ...."

2   1  
Scheppioni

Ja idd, als omroep brabant nou slim is en hier op inspringt !! Hebben ze ook ineens veel meer kijkers !!! NAC is de club, overtreft altijd alles, onze heerlijke kut club !???

2   2  
Toontje1964 oosterhout

@ van flieger gij kunt beter het hazenpad kiezen!bijna 300 duimpjes omlaag in een topic.
Gij bent de zwakste schakel houdoe

2   2  
Moppernac

Hadden ze maar niet moeten degraderen.
Dan had je alle wedstrijden live kunnen zien

0   0  
Alex

Van mij hoeft NAC echt niet perse elke week live op tv, het zou leuk zijn, dat ik het leuk zou vinden is wat anders.
Waar ik me gigantisch aan stoor is dat je 2 live kanalen en een schakel kanaal hebt. Dat er dan op die schakel kanaal over en weer geschakeld wordt tussen de wedstrijden die live te zien zijn op de andere kanalen en de andere wedstrijden gewoon weggeflikkert worden is gewoon belachelijk. Als je op vrijdag 7 wedstrijden hebt. En er 2 live uitgezonden worden op de andere kanalen heb je 5 wedstrijden over om tussen te schakelen en pak dan de absolute hoogtepunten van de 2 livewedstrijden. Zo maak je programma's en niet zoals ze het nou doen. Want zo betaal je inderdaad veel aan zo'n campingzender, maar krijg je er behoorlijk weinig voor terug

0   0  
Alex

Van mij hoeft NAC echt niet perse elke week live op tv, het zou leuk zijn, dat ik het leuk zou vinden is wat anders.
Waar ik me gigantisch aan stoor is dat je 2 live kanalen en een schakel kanaal hebt. Dat er dan op die schakel kanaal over en weer geschakeld wordt tussen de wedstrijden die live te zien zijn op de andere kanalen en de andere wedstrijden gewoon weggeflikkert worden is gewoon belachelijk. Als je op vrijdag 7 wedstrijden hebt. En er 2 live uitgezonden worden op de andere kanalen heb je 5 wedstrijden over om tussen te schakelen en pak dan de absolute hoogtepunten van de 2 livewedstrijden. Zo maak je programma's en niet zoals ze het nou doen. Want zo betaal je inderdaad veel aan zo'n campingzender, maar krijg je er behoorlijk weinig voor terug

Laad alle berichten na dit bericht in