Overal waar we komen

Ex-NAC: Amissi tekent bij Heracles Almelo

Da Pope

Mohamed Amissi verruilt NAC voor Heracles Almelo. De aanvaller tekent een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde jaar.

Amissi speelde verruilde Anderlecht in 2014 voor NAC en doorliep vervolgens een aantal jeugdelftallen. De in Burundi geboren Belg slaagde er echter niet in de stap naar het eerste te zetten en kreeg van NAC geen contract aangeboden. Bij Heracles wordt hij nu alsnog profvoetballer. Amissi begint in het tweede elftal en krijgt van de Almeloërs de tijd zich verder te ontwikkelen.

Technisch manager Tim Gilissen: "Mo is een linksbuiten met een goede techniek. Wij geven hem de kans zich door te ontwikkelen om te zien of hij de sprong kan maken naar de Eredivisie."

Bron:
B-Side Rats, Heracles Almelo
Vorig bericht
Column: NAC op FOX 49 reacties
Terug naar overzicht
27 Reacties
48    
Breda-Loyal

Mo was na zijn uitspraken op Fox over NAC toen hij actief was met Burundi op de Afrika cup alles behalve geliefd in de kleedkamer door zijn medespelers

Speelde in zijn laatste halfjaar in de onder 19 steeds ietsjes beter maar die jongen was meer met zichzelf bezig dan met het team

-89    
JohanB

Klasse TvdA!

17    
Stekkuh

@johanb

Breda-loyal heeft hier helemaal gelijk in!

2    
Nac bredaa

Opleidingsvergoeding?

1    
The M.

Heeft Gilissen de klapper van Van As gevonden ofzo?

Dessers, Amisi... En straks ook nog Verschueren?

12    
The M.

Heeft Gilissen de klapper van Van As gevonden ofzo?

Dessers, Amisi... En straks ook nog Verschueren?

8    
Buddha

Als je zelf op zoek bent naar buitenspeler en je deze jongen dan naar een eredivisie club ziet gaan dan vind ik dat opzich best opmerkelijk. Of zien ze het bij Heracles verkeerd?

12    
Semsi

Oud NAC ; Uros Matic schiet Apoel Nicosia naar PlayOffs voor CL. Nu misschien tegen Ajax.

-2    
ome cor

Als je zelf op zoek bent naar buitenspeler en je deze jongen dan naar een eredivisie club ziet gaan dan zal deze jongen wellicht niet goed genoeg zijn in de ogen van de NAC-leiding.

Tim Gilissen is een wereldgozer en ik vind het oprecht jammer dat hij weg is bij NAC, maar hij heeft niet automatisch alle kennis, ervaring en wijsheid in pacht omdat ie toevallig bij Heracles de functie heeft gekregen die men hem bij NAC niet wilde geven.

Eerst zien dan geloven !
Daarbij....misschien rendeert Amissi in Almelo beter dan in Breda.
Andere club, andere sfeer, ander beleid.....

16    
Boxer

Ben niet onder de indruk van de selectie van Heracles welke door Gillissen is samengesteld.
Ik geloof ook niet dat deze speler nu echt een versterking was voor NAC.
Gelukkig is de tijd voorbij dat iedere jeugdspeler bij NAC bijna automatisch een contract kreeg voorgeschoteld

0    
Henri

@Boxer
Waarom nemen ze dan niet eerder afscheid van zo'n speler. Topsportkliaat houdt toch in door ontwikkelen. Wie niet mee kan, moet afhaken.

6    
Jan Bril

We kunnen de klok niet terugdraaien. Maar Gillissen had de rotzooi van Smulders ook kunnen opruimen en met jonge spelers kunnen verdergaan. Waarschijnlijk meer spelers uit de eigen jeugd. Nu pikt Tim zo’n speler op net zoals onze Tom jonge spelers oppikt die bij hun club geen nieuw contract krijgen. Bij onze vorige TD ging het fout omdat het bestuur geen toezicht uitoefende en hem niet corrigeerde. Waar is het toezicht op de nieuwe TD?

5    
Boxer

@Henri
Als er elk jaar 2 jeugdspelers doorstromen naar het eerste heeft de jeugdopleiding het buitengewoon goed gedaan ( dit haal je vaak niet eens)
Je zult toch 11 spelers en een paar wissels in elk jeugdteam moeten hebben

1    
Real Robert

Toch weer ruim 7600 euro om de grote tekorten af te

dekken! Schiet toch lekker op zo!

5    
Jf

Ik zou toch voor Hansson gaan van Feijenoord. Hij komt niet voor in hun plannen en met hem heb je doelpunten en assists. Natuurlijk kan hij de eredivisie aan maar aangezien hij volgend jaar transfervrij is kan hij wel een dik contract aangeboden krijgen. Investeren om te verdienen

1    
Arie

Ik ben vooral heel benieuwd of Bayram gepolst is. Niet per se meteen vastleggen, alleen polsen. Die jongen heeft echt wat met Breda, is hier nog vaak te vinden en dus heel misschien te verleiden tot een overstap?

-3    
Real Robert

@Arie. Denk je, dat een voetballer als Bayram hier komt voetballen om de helft van zijn salaris aan de belastingen en dat imbeciele spelersfonds zonder rendement af te dragen. Die zou wel gek zijn!
Overigens komen vele buitenlandse voetballers ook niet naar Nederland vanwege het kunstgras. Kan je zomaar je
voetbalcarriere kosten.
Wel 2e-rangs voetbalelers natuurlijk. Kijk maar naar Filipovic in ons team.

0    
Semsi

Hansson van Feyenoord gaat naar Hannover 96...

-5    
van Flieger

De budgethalveerders en gatendichters aan de Stadionstraat zullen hier niet wakker van liggen. De selectie als sluitpost op de begroting. Inmiddels etteren de hoofdpijndossiers Kali, Reuvers, Brusselers en Carolina masr door. Wat doen zij er lang over. En wat maakt VDA hier een leercurve mee, van zwaargewicht en soyverein handelen is natuurlijk geen sprake. Wel van vakantie en bijbaantje waarover dan gelogen wordt.

-4    
Gvd

Tegenvallende actie van de Weijs en van Abbeele. Snelle aanvaller met enig inzicht en een goede voorzet in huis en ja hoor.
Niet zo gezellig in de kleedkamer?? Zo gaat dat vaker bij o19. Het is nu eenmaal aanhaken of afvallen, Amissi is vooralsnog een aanhaker, chapeau!

2    
WillemBreda

Heb deze jongen vorig jaar enkele wedstrijden gezien. Maakte meer indruk op mij dan b.v. SvH. Of hij eredivisie- of eerste divisiewaardig is, zou ik echter niet weten.

0    
Breda-Loyal

@GVD

Zegt meer over de Mo dan zijn medespelers.

De jongen ging steeds beter spelen , maar kon vaker beter de bal afleggen dan voor eigen succes gaan.

1    
Dirk

Waarom stalt City, Portugees toptalent Correia bij AZ en niet in Breda ?

1    
Dirk

Waarom stalt City, Portugees toptalent Correia bij AZ en niet in Breda ?

1    
Dirk

Waarom stalt City, Portugees toptalent Correia bij AZ en niet in Breda ?

1    
Dirk

Waarom stalt City, Portugees toptalent Correia bij AZ en niet in Breda ?

0    
BreedeA

Mo mocht blijven bij NAC maar vond dat hij een contract moest krijgen, overigens zijn goed recht!

Wilde ook dan niet bij Jong NAC spelen en alleen bij het eerste trainen, ook zijn goed recht natuurlijk maar ik begrijp wel dat de club daar niet mee akkoord is gegaan.
Jammer, benieuwd hoe hij zich gaat ontwikkelen!

Succes daar Mo

Laad alle berichten na dit bericht in