Wij gaan niet opzij

Corona update: Steijn en enkele spelers vanavond afwezig

Italo

NAC zal het vanavond tegen SC Cambuur opnemen met een allesbehalve volledige selectie. Naast enkele spelers mist de ploeg vanavond ook trainer Maurice Steijn in de dug-out. Zonder op namen in te gaan plaatste de club zojuist onderstaande update.

De groep afwezigen is inmiddels hersteltraject gestart, maar uit de afgenomen testen blijkt dat ze nog een weg te gaan hebben. Tevens werken een aantal spelers nog aan het herstel van een blessure

Ondanks dat de test van afgelopen woensdag aangaf dat het voor Maurice Steijn verantwoord was om de groepstraining te hervatten, bleek uit de test van zondag dat de waardes ietwat afwijkend waren. Maurice is niet meer besmettelijk voor anderen, maar werkt nog aan zijn fysiek herstel. Om deze reden zal hij vanavond niet plaatsnemen in de dug-out. Net als het tijdens voorgaande duel, zal Hans Visser zijn honneurs waarnemen.

De spelers die vanavond niet in de wedstrijdselectie zitten, zijn inmiddels gestart aan het hersteltraject. Uit de testen van afgelopen zondag lijkt het de goede kant op te gaan als het gaat om de besmettingen, maar feit blijft dat deze spelers nog een weg te gaan hebben om weer helemaal fit te worden.

Naast een aantal besmettingen zijn er een aantal spelers die door blessures niet bij de wedstrijdselectie zitten. Wanneer iemand niet bij de selectie zit, wil dit dus niet per definitie zeggen dat deze positief is getest op het COVID-19 virus.

Omwille van de AVG-wetgeving en de privacy van onze spelers, maken wij niet bekend welke spelers afwezig zijn door blessures of positieve testuitslagen.

Bron:
B-Side Rats, NAC
16 Reacties
42   2  
Adnac

Wat een pech toch voor NAC om zo'n historisch goed begonnen seizoen op deze manier een vervolg te moeten geven. Maar alle vertrouwen in deze selectie. Halen we de komende weken een goed resultaat dan worden we met glans kampioen. HUP NAC !!!!!!!!!!!!

24   7  
Ivo

We gaan straks vanzelf zien wie er op het veld staan en op de bank zitten. Ik hoop dat de schade meevalt.

Hopelijk kunnen de andere spelers snel aansluiten, we krijgen een druk programma met 4 wedstrijden in 12 dagen.

25   9  
Chapuisat

Privacy + zand in de ogen van Cambuur....

42   2  
Adnac

Wat een pech toch voor NAC om zo'n historisch goed begonnen seizoen op deze manier een vervolg te moeten geven. Maar alle vertrouwen in deze selectie. Halen we de komende weken een goed resultaat dan worden we met glans kampioen. HUP NAC !!!!!!!!!!!!

10   10  
Pizzabakker

Vreselijk dat gedoe met die AVG de laatste jaren. Maar goed, voor Cambuur is het inderdaad ook lastig anticiperen op een tegenstander waarvan je geen idee hebt wie er het veld in komt!
Toch zou ik graag op de hoogte zijn wie nu precies wat mankeert, maar die discussie is hier jaren geleden natuurlijk al uitvoerig genoeg besproken.
Laten we hopen dat het merendeel aan spelers die vanavond het veld op stapt ook echte basisspelers zijn. Bij winst doen we enorm goede zaken! Ik hoop dat we die Friezen op nog grotere achterstand kunnen zetten!

4   1  
TpT

In ieder geval duidelijk dat Steijn er dus niet bij is. Verder hebben we hier natuurlijk niets aan, aangezien er door de avg 0 duidelijkheid gegeven wordt. We zullen vanavond en in de komende weken wel zien wie er wel of niet kan spelen. Als supporter heb je helaas maar gewoon af te wachten met deze wetgeving.

12   3  
ABC

Dat we precies willen weten wie wat heeft vind ik compleet achterlijk. Is lekker als je bij een organisatie werkt, je bent ziek, en alle stakeholders en buitenstaanders weten precies wat je mankeert. We zien straks toch vanzelf de opstelling en spelers op de bank. Spelers en trainers die aan het herstellen zijn ; we hopen dat jullie er snel weer bij zijn. Sterkte en succes met revalideren.

6   4  
Ouwe Spionkop

Niet zo naief doen mensen.
De namen worden gewoon genoemd in BndeStem vandaag
https://www.bndestem.nl/nac/nac-waarschijnlijk-toch-weer-zonder-trainer-steijn~a6e5fb4b/

5   2  
Vrouwke

Tja elk team gaat hiermee te maken krijgen. Daarom is het belangrijk dat je een brede selectie hebt. En dat hebben wij. Breder dan die van welke club dan ook in de kkd. Maar tis zuur dat je uitgerekend nu in de topwedstrijden veel spelers moet missen.

21   1  
Wanny

Komt goed, met Hans Visser aan t roer hebben ze alles nog gewonnen.

3   1  
fvf6

Diegene die wel spelen volle bak voor ons NAC .

9   2  
Rbull

Laten we omwille van de AVG dit gehele seizoen geen opstelling vrijgeven. Dat maakt het voor de tegenstander ook moeilijker.

Het is maar een idee😁

6   1  
Eljé

Vorig jaar mochten vanwege de AVG wetgeving de aard en de verwachte herstelperiode niet worden gecommuniceerd. Dit jaar niet meer wie er geblesseerd is.
Nog even en de spelershoofden worden nog geblurred op Fox. ;-) "Een speler maakt een doelpunt!"

3   3  
JapieOG

Je wordt toch schijtziek van die AVG, slaat echt door.
Straks zitten de mensen op de bank nog achter een zwart scherm zodat we niet zien wie er wel en wie niet aanwezig zijn door ziektes of blessures.
En de lijst met aanwezigen voor de wedstrijd kunnen ze ook net zo goed afschaffen.

Of allemaal gemaskerd voetballen, hebben we toch nog een soort van carnaval :D.

0   0  
Dutchbird

Kom op Kali, laat eens zien dat wij het hier alleemaal verkeerd hebben gezien. NOAD!!

0   0  
PatjeR

Alweer gezonde wedstrijdspanning.

Jammer van de zieken (beterschap mannen!) maar ik gok dat Kaj, Sydney, Fiorini en Venema er wel genoeg gaan inknallen. HUP NAC!!!!

5   1  
Ginnekenees

We zullen spelers missen, oké. Ik denk dat we beter in dit soort potten spelers kunnen missen dan in de potten die je simpelweg MOET winnen. Kampioen wordt je tegen de kleintjes, niet in topwedstrijden.

Laad alle berichten na dit bericht in