Wij gaan niet opzij

Van Hooijdonk:"Er is voor ons dit seizoen maar één ding dat telt"

Eddy W

Voor Van Hooijdonk was het een onrustige transferperiode. De spits had zijn zinnen gezet op een vertrek uit Breda. De clubtopscoorder begon het seizoen op de bank, maar liet in zijn eerste echte kans zijn voeten spreken, waarna hij niet meer uit de basis verdween. In de Telegraaf laat de jongeling weten dat zijn vertrek zo goed als vast lag, tot het moment waarop hij zijn kans kreeg zijn perspectief veranderde.

Tot de 12e minuut van NAC-FC Den Bosch zag de wereld van Van Hooijdonk er niet heel rooskleurig uit. Steijn had aangegeven dat hij een ander type spits zocht en met de komst van Bilate zag de jonge spits zijn speeltijd verdwijnen. De jonge spits was dan ook op weg naar de uitgang. “Als Mario niet geblesseerd was geraakt, had ik honderd procent zeker niet meer bij NAC gespeeld. Ik heb mijn kans gepakt op het moment dat die zich aandiende. Ik heb met de club afgesproken dat ik sowieso dit seizoen zal blijven en er is de intentie van beide kanten om een langjarig contract aan te gaan. Hoe dat verder gaat, moet de komende maanden blijken.”

Met Van Hooijdonk in de spits bleef NAC winnen. De ploeg staat momenteel op de eerste plaats en ligt op koers om te promoveren, iets wat de jongeling ook als doel ziet. “Er is voor ons dit seizoen maar één ding dat telt en dat is dat NAC promoveert. Als je dan zo aan het seizoen begint, groeit er wel wat moois in de ploeg.” 

 

Bron:
B-Side Rats, De Telegraaf
59 Reacties
114   7  
F7nac

@doetichemmer
Bedankt voor je mening, gisteren de graafschap gezien.. jullie mogen blij zijn met een 5e plek dit seizoen. Wat een angsthazen voetbal spelen jullie zeg.

47   0  
Bou

Ik heb echt het idee dat de neuzen dezelfde kant opstaan in de groep. Als we dan vanavond met een gemankeerde groep ook nog eens een goed resultaat halen ontstaat er een onoverwinnelijkheids gevoel denk ik

18   6  
Ivo

Na 6 wedstrijden heb je een goede start gehad, maar om nou te zeggen dat we op koers liggen om te promoveren, dat vind ik iets anders. Eerst maar eens hopen dat deze competitie op het eind van de rit wel meetelt, en dat we dan op plaats 1 of 2 staan. Er zijn nog 32 wedstrijden te spelen!

Om te beginnen vanavond, dat wordt gewoon cruciaal. De eerste echte test.

29   1  
sjef de gevulde koek

er is niks belangrijker in het voetbal dan vertrouwen en al helemaal voor een spits. Als er vanavond gewonnen word dan staan we er echt goed op.

18   1  
geelzwartwit

Vanavond is een hele belangrijke want de concurrentie komt dichterbij ook al hebben we minder wedstrijden gespeeld het werkt psychologisch beter als er echt een gat in punten staat. Drie punten vanavond en je hebt volle bak vertrouwen tegen De Graafschap en Almere.

7   154  
Doetinchemmer

Nac gaat deze drie wedstrijden verliezen op rij nu, Nac had tot nu toe alleen zwakke broeders gehad, het spel was niet best van Nac, ik sla Cambuur hoger aan, en wij De Graafschap ook. Ben benieuwd vanavond, ik zeg 1-3 voor Cambuur.

114   7  
F7nac

@doetichemmer
Bedankt voor je mening, gisteren de graafschap gezien.. jullie mogen blij zijn met een 5e plek dit seizoen. Wat een angsthazen voetbal spelen jullie zeg.

75   3  
Chris W.M.

@Doetinchemmer

Als jij de kwaliteit van een selectie afleest aan het vertoonde spel, dan zou ik me meer zorgen maken over je eigen cluppie.

16   1  
geelzwartwit

Maar wij hebben Malone

16   6  
Mika

@doetinchemmer

Reageer voortaan lekker op je eigen site als die dr is. Of toevallig jaloers dat we bovenaan staan? Jullie spel was erg sterk gisteren zeker😂 kwamen jullie weer goed weg met het vertoonde spel hahaha. Succes met play-offs als je 6e eindigt🖤💛🖤💛🖤💛😉😉

31   21  
Doetinchemmer

@f7, Nee nie eg angst hazen voetbal te veel onrust en laat wel wezen, Helmond speelde goed hoor, al was ons overwinning verdient, al moet het spel beter das een gegeven. Maar de competitie is nog lang, mag hopen dat ;we; snel weer met volle tribune mogen spelen, de sfeer bij ons, nu in lege kille stadions met regen en wind en schel geluid van hard schreeuwende spelers. Succes vanaaf.

19   4  
Arie

Deze 3 tegen Almere, Cambuur en de Graafschap gaan het hele seizoen bepalen. Allemaal top5 clubs.
Wij hebben met veel ervaring de broekies van de jong teams gepakt, maar nu komt er meer bij kijken. Reuzebenieuwd, maar absoluut nog geen polonaise.
Behalve voor Sydney, die zijn gram meer dan heeft gehaald.

18   6  
Jurgen

Laat Malone bij het eerste balcontact die Muhren tegen zijn megalijf opbotsen dat ie sterretjes ziet. Blaaskaak.

Voor mijn zijn er 2 matenaaiers, Muhren en Beugelsdijk dit geen poot kan ballen maar wel spelers naaien met zijn verklaring bij kaarten ben dat van een tijdje terug niet vergeten

6   2  
Ouwe Spionkop

Heel fijn dat hij is gebleven.
Voor de komende wedstrijden hou ik mn hart vast.
Gehavende selectie, maar paar x getraind na week niks te hebben gedaan en dan tegen de top 3.
Als het tegen zit kunnen we in een week alles verknallen.
Gezien de omstandigheden teken ik voor puntje straks.

21   0  
F7nac

@doetichemmer aan jullie trainer zal
het in ieder geval niet liggen... Bedankt, kunnen we gebruiken.

9   1  
JP

Vanavond de eerste echte test. De kracht van deze brede selectie kont tot uiting bij de opstelling. Het zijn niet de minste namen die de handschoen oppakken.

Tijd van oefenpotjes is voorbij! Ik heb er alle vertrouwen in 💪

13   48  
DenN

En weer een internethooligan van een tegenstander hier

Haha DGS
20 uit de kassen ontsnapte boeren die zich brigata noemen en een veld wat er altijd bij ligt als een omgeploegde akker.

Nee, dank voor het eerbetoon aan Ferry, maar laten we ophouden over ‘vriendschapsbanden’.

42   0  
F4 NAC

@Doetinchemmer, je spreekt jezelf wel lekker tegen.. NAC heeft volgens jou alleen tegen zwakke broeders gespeeld, maar "Helmond speelde goed hoor gisteren". Toevallig heeft NAC ook al uit gespeeld tegen deze 'zwakke broeder', net als tegen zwakke broeder Jong AZ!
Ga je nu maar weer met je eigen club bezighouden!

8   24  
Bas

NAC pakt met gemak 6 punten tegen Cambuur en Almere. Cambuur kon niet winnen van nr 20 Dordrecht en Almere kon niet winnen van nr 19 Top Oss!

Bovendien staat er bij Cambuur de 3e keeper van 18 jaar op de goal: dus elk schot is prijs.

Issa Kallon is de gevaarlijkste man, maar ook hij is afwezig evenals wat Corona gevallen.
Dat kunnen we dus wegstrepen tegenover ons NAC

Hup nac..op naar de 6 pnt!!!

20   1  
Ivo

@Bas

We missen mogelijk 5 a 6 basisspelers. Onderschatten is wel het minste wat we moeten doen.

Vorig jaar wonnen we van Cambuur, maar zeer geflatteerd. Cambuur zag 2 of 3 goals afgekeurd worden.

Dit is hoe dan ook een van de zwaarste wedstrijden van het seizoen.

5   2  
Pietjebel

Gisteren zo is na dgs zitten kijken was dat zo geweldig dan ?

12   1  
Tante Annie

Zij hebben het geluk dat wij haye, el al en rosler missen en een deel van ons waarschijnlijk conditioneel iets achterloopt. Wij hebben het geluk dat zij hun keeper en kallon missen. Ik denk dat het een zware pot op het verkeerde moment is, maar het is niet dat we volledig kansloos zijn

6   2  
Bladran Yanco

Beide ploegen missen belangrijke spelers. Daarom is het jammer dat deze krachtmeting nu plaats gaat vinden. Toch schat ik zo in dat NAC collectief sterker is. Bij Cambuur zit er toch iets in die koppies na afgelopen seizoen.

5   13  
Cool hand

Ik las de kop en dacht, hij gaat zeggen "ieders gezondheid". Schijnbaar gaat nu voetbal toch voor. Gek hoe dingen zo snel kunnen veranderen. Niet zo lang geleden was het "gezondheid voor alles". De mens is en blijft hypocriet.

11   7  
Heksenketel

Goed interview van Sydney. Ik had na het gedoe omtrent zijn wel of niet bij NAC blijven een beetje twijfel. Maar dit interview ademt uit dat hij een NAC-hart heeft!

9   0  
fvf6

NAC kan vanavond laten zien wat het waard is als er wat tegenslag is. Maar ik ga er van uit dat het wel goed zit , deze selectie knokt tot ze er bij neervallen. COME ON NAC

13   20  
Dos

Het gaat echt nergens meer over. Binnen een paar weken gaat er een complete lockdown worden aangekondigd en ligt de competitie stil, ben ik van overtuigd en dit is het enige wat nodig is om het virus er echt onder te krijgen en kans te hebben dat we wellicht in januari weer kunnen gaan voetballen.
Promotie is leuk, maar mijn grootste zorg wat NAC betreft is of NAC financieel het hoofd boven water kan houden als ook dit seizoen niet wordt afgemaakt.

7   2  
Mo

Met de juiste instelling van ons NAC kunnen we iedere tegenstander in de KKD kloppen. We hebben het geluk van een hele sterke bank, zodat we blessures e.d. goed kunnen opvangen.

8   9  
Henk

El Kayatti clubloos. Niets voor ons NAC , Maurice?

12   0  
Marti

Henk :we kunnen niet met geld bllijven strooien !

6   9  
Bertjan

Ik verwacht niet dat we deze pot gaan winnen. Het voetbal is tot nog toe zeer pover en we mogen van geluk spreken dat we dit programma hebben gehad. Vanavond wordt een echte test, maar ik vrees ervoor.

6   1  
Wanny

Zo'n El Kayatti zou zomaar bij Feyenoord terecht kunnen komen. Transfervrij gokje.
Hij zal niet in de KKD gaan spelen.

9   0  
Ivo

Cambuur heeft nu een leuk reeksje gehad tegen laagvliegers Helmond, Dordrecht en Jong Utrecht, maar dat zegt ook niet alles. Tegen Go Ahead (verlies) en Top Oss (gelijkspel) kwamen ze niet bovendrijven.

NAC is een stugge ploeg om tegen te spelen, het gaat sowieso spannend worden.

3   3  
Noad1976

Die Sonny Stevens zal wel gewoon keepen. Dan missen ze alleen Kallon.

8   25  
Cees

Dat Van Hooijdonk (hij weer)! Zijn nergens op gebaseerd sprookje voor dit duel mag uiten, geeft te denken? Wel een tekst waarvan hij weet! Dat komt gegarandeerd goed binnen bij de aanhang. Daar scoor ik mee. Een echt NAC-hart heeft hij, zo lees ik elders. Wat je onder echt verstaat? Ook na bovenstaand bericht echt goed te hebben gelezen? Hij zegt o.a., “ik had voor 100 % niet meer bij NAC gespeeld. En is het wat dat betreft de toekomst ook nog een vraagteken, zoals “hij zelf” ook duidelijk aangeeft! Het is maar net, wat, of hoe je iets wil lezen en vooral wil interpeteren. Nogmaals Van Hooijdonk, laat je voeten eens voor lange tijd spreken, kom dan pas met bepaalde uitspraken. In die volgorde graag. In die volgorde beoordeel ik namelijk elke speler! Mocht dat positief zijn, wat ik voor jou hoop, maar nog meer voor de club, dan is iedereen, ook ik gelukkig.

7   2  
scheppioni

Hopelijk weer zo scherp as een mes onze SvH vanavond !
Laten de cam en gra fans maar lullen, beide werden door volendam compleet van de mat gevoetbald. Ons NAC moet waken voor het eerste half uur, niet te slap beginnen !
gvd winnen !!!

8   3  
Sjak

Eej Denn,

Doe is normaal man, heb een paar jaar geleden nog met ze een biertje gedronken in hun supporters café. Prima, gastvrij volk.
Laat ze het vooral op het veld uit knokken, sterker nog als ik daar in buurt zou wonen, gaat niet zo snel gebeuren omdat ik niet uit Breda vertrek ;-), zou ik daar zeker een paar wedstrijden gaan kijken. Er is wel 1 minpunt, die debiele trommels.
In deze coronatijden is het alleen dromen over dat soort zaken.

Hup NAC

6   0  
roosendaoler

Wat is het toch heerlijk om uit te kijken naar een pot om de knikkers. De rest is 90mins een bijzaak. Wie is het minst verzwakt? NAC mag, Cambuur moet!. Heerlijke spanning.

2   0  
SjorsNAC

Vanavond gaat het erom Sydney, laat het maar zien. Ben het wel eens dat vanaf nu de echte testen gaan komen.

6   3  
Los Pollos Hermanos

Toch wel verrassend dat Cambuur gewoon dik favoriet is vanavond bij de bookies. 3.10 voor NAC in eigen huis tegen 2.05. Zeker voor een uitploeg tegen NAC. Had betekend dat NAC misschien wel een quote van 5/6,0 had gehad als we uit speelde in Leeuwarden.

Kortgezegd: De bookmakers schatten NAC exact zo in als de Doetinchemse gast hier. Niet al te best.

Neemt niet weg dat NAC sowieso een beter elftal heeft dan de graafschap. Heb ze gisteren 90 minuten lang gezien, maar wat een dramatisch elftal is dat zeg. Daar hoeft NAC echt niets van te vrezen.

Cambuur schat ik ook hoger in dan NAC. Maar thuis had ik toch wel gelijke kansen verwacht en zeker niet Cambuur als favoriet.

1-1 is mijn voorspelling

3   1  
Tante Annie

@los pollos
Vorige week was dat omgedraaid.
Toen was het 2.2 voor NAC, 3.75 voor gelijkspel en 3.10 voor cambuur

Komt vooral door corona dit

6   5  
Denn

@sjak
Klinkt leuk.
Ik heb er alleen niets mee. Sowieso vind ik dat je als supporter niet op sites van andere clubs moet reageren


En het is trouwens ‘eens’

2   0  
Zippo

We hebben de Rooij ook nog :)

1   1  
Los Pollos Hermanos

Tante Annie,

Ja, ik denk dat u gelijk heeft. Ik heb de quote vorige week niet bekeken, maar dat neem ik van u aan. Sowieso hele rare quotes met idem uitslagen.

Emmen thuis tegen fortuna 2,4
Feyenoord wint 1e helft van sparta 2,1 !?!?
Leicester tegen Villa 2,5 90min
Barcelona 2,0 uit tegen die bloedzuigers van Getaffe.

Zeer interessant allemaal. Vanavond ook weer genoeg boeiende mogelijkheden. Sevilla uit bij chelsea 4,25. Sevilla wint 1e helft van chelsea 4,9x

Ben mij meer en meer gaan verdiepen in de wereld van professionele sportbetters. Wel gaaf hoor. Die bookmakers wereld is echt geen kattenpis. De meeste winnende sportbetters zijn echt wiskundige bollebozen.

2   0  
Tante Annie

@los pollos hermanos,
Bedankt voor deze inbreng! Erg interesant inderdaad. Ik let eigenlijk wekelijks alleen maar op de bets van NAC en de afgelopen 6 wedstrijden zat Unibet er een week voor de wedstrijd precies op de juiste bet. Ben benieuwd voor vanavond!

0   0  
Pietjebel

De Friezen zijn mee wa rook uitgezwaaid ze hebben dr vertrouwen in hoor 🤔

3   1  
Noad1976

NAC moet niet gaan meevoetballen vanavond. Laat Cambuur maar het spel maken, geen ruimtes laten achter de laatste linie. Dan hebben ze niets aan hun snelheid en vaste mandekker op Muhren. En dan Malone als verbindingsspeler uitbraken naar Venema en De Rooij met Van Hooydonk als afmaker.

2   16  
Doetinchemmer

Nac is onervaren, wij hebben de spelers wie een wedstrijd kan beslissen , dat gaat Nac opbreken dit seizoen, Cambuur en ;wij; De Graafschap promoveren, en terecht ook.

3   3  
Jurgen

Hi mede NACERS, ik lig in het ziekenhuis en daar is geen FOX.
Kan iemand mij helpen aan een stream of link dat ik de wedstrijd toch kan zien.
Misschien weet BSR iets.
Alvast mega bedankt

3   1  
Noad1976

@ Doetinchemmer

Seuntjes son of God . Heb je NAC ooit weleens gekeken . Van Hooydonk is pure afmaker, en dat zou ons gaan opbreken?

Als er twee ploegen gaan promoveren zijn het wel Cambuur en NAC.

Veel succes met Danny Verbeek!

2   9  
Doetinchemmer

Klopt ook wel; Ons spel zal zeker 3 klassen beter moeten dan nu, maar komt goed, wel fijn dat ;we; ervaren spelers hebben wie een wedstrijd zo ineens kan beslissen, Nac hebt deze niet, cambuur weer wel, maar goed we zullen zien, ene kant is het wel zo Nac, en De Graafschap horen in de ere, en niet fortuna , emmen, rkc.

3   1  
TvB

Niveautje weer hoor..

4   4  
Doetinchemmer

@Nac76, ja hoor ik keek vroeger veel naar Nac toen het nog in het oude stadion speelde, dat was pas een goed elftal met lokhof en co, jaren 80tig was dat, je won er daar maar niet zo eenvoudig, en allemaal jongens bij jullie en ons uit de streek, nu is dat helaas niet meer zo, echte jongens uit de streek. Maar goed ik wens jullie wel veel geluk en mag de beste promoveren.

2   1  
Heksenketel

Een aantal is weer lekker positief hier. Natuurlijk wordt het geen gemakkelijke pot, maar de volle buit tot nu toe zegt echt wel wat!

4   3  
Los Pollos Hermanos

Hey Doetinchemse droeftoeter,

Wat een pedant mannetje ben jij zeg. Flikker lekker op naar je eigen supporters en gekoppelde website (als jullie die hebben althans) Geen idee, want ik ga niet de moeite nemen om op websites van andere clubs hele verhalen te posten.

Pleur lekker op.

5   4  
DenN

@bsiderats

Kan Doetinchemse dorpsgek misschien een ban krijgen?

Begint wel irritant te worden nu.

0   1  
Andre

Nerveus pfffff voor eerst weer

2   1  
Zweedse naccer

Toch gewoon een fatsoenlijke reactie van Doetinchemmer. Je hoeft het er verder niet eens mee te zijn, maar dat is wat anders.

1   0  
Bubba

Van de roze wolk gevallen
De competitie gaat nu pas voor NAC beginnen play offs hoogst haalbare succ6

2   0  
Doetinchemmer

@Zweedse Naccer, dank je wel; zo met jou eens; nee nac is niks en het word niks met dit elftal promoveren nooit never niet, Wij De graafschap en cambuur, maar dat zijn we ook wel verplicht wat er in het veld loopt. Wil jullie wel heel veel succes wensen, maar vrees het ergst de komende wedstrijden.

Laad alle berichten na dit bericht in