Wij gaan niet opzij

Cuco Martina versterkt defensie NAC

VamosNAC

NAC heeft defensieve versterking gevonden in de persoon van Cuco Martina. De 55-voudig international van Curaçao ondertekent een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor een extra jaar. Met Cuco Martina haalt NAC een verdediger in huis die ruime ervaring heeft op het hoogste niveau in Nederland en in de Premier League.

Na de jeugdopleiding van SC Feyenoord te hebben doorlopen speelde Martina achtereenvolgens bij RBC, RKC Waalwijk en FC Twente. Daarna maakte hij de overstap naar Engeland, waar hij uitkwam voor Southampton en Everton. Na een uitleenbeurt bij Stoke City speelde Martina nog korte tijd voor Feyenoord en Go Ahead Eagles.

Afgelopen week was Martina op stage in Breda en daarin heeft hij kennelijk genoeg indruk weten te maken om de technische staf te overtuigen. De 33-jarige verdediger wordt geacht meer ervaring en balans aan de achterste linie toe te voegen. Martina: "Ik hoop met mijn ervaring dit jonge team te kunnen steunen en de club te helpen in de volgende stappen".

Bron:
Bsiderats, NAC Breda
Vorig bericht
Sterk NAC O21 klopt PEC Zwolle in slotfase 31 reacties
Volgend bericht
B-Side Stats: ADO Den Haag - NAC (2-1) 26 reacties
79 Reacties
98   11  
Eastwood

Toch niet zo veel vertrouwen in de jonge verdedigers zoals NAC in haar eigen persbericht wel beweerden dus? Mooi dit, de ervaring waar we naar opzoek waren!

98   11  
Eastwood

Toch niet zo veel vertrouwen in de jonge verdedigers zoals NAC in haar eigen persbericht wel beweerden dus? Mooi dit, de ervaring waar we naar opzoek waren!

23   41  
Ice

"Niet onbelangrijk te benoemen is het feit dat de club het volste vertrouwen heeft in de jonge verdedigers om zich samen met het team verder te ontwikkelen. "

Ze veranderen wel snel van mening....

19   17  
Dennis

Die zal wel wedstrijdfit zijn. Heeft vaker geen club dan wel. Maar wie weet, je moet iets. Dit geschutter is ook niet alles

38   2  
NAC Vooruit!

Verstandig om ervaring er bij te halen! Hopelijk is hij wel direct inzetbaar.

Succes Cuco!

48   20  
Sjef de gevulde koek

Ik laat me maar weer verrassen. Voel een beetje een Malone scenario aankomen. Lang niet gespeeld tja ik heb er weinig vertrouwen in helaas. Te vaak dit soort figuren gezien hier. Hopelijk zit ik er naast maar ben er bang voor

30   1  
Martinus

Wel een ervaren speler. Helaas wel eentje die de laatste jaren niet echt ergens een vaste waarde was. Maar de vijver om in te vissen is niet zo groot, bovendien is het geen lang contract. Hopelijk kan hij de defensie inderdaad beter maken.

39   2  
Mo

Welkom bij nac

31   12  
Karel de grote

Hij zal nooit slechte zijn dan Velthuis.

Als hij Fit is samen met Vet achterin.

Heeft bij grote clubs gespeeld. Waar ik dan weer sceptisch over ben is dat hij 1 jaar geen wedstrijden gespeeld heeft

18   21  
Otjes

Is volgens mij al 2 a 3 jaar met voetbal pensioen.

Ben bang voor grote conditionele achterstaand.

Aan de andere kant, elke speler is beter dan wat we nu achter centraal hebben.

15   31  
g.r.

heeft stage gelopen op de training bij nac. dan val je naruurlijk altijd op met zulke slechte spelers om je heen. en ben je snel een goede speler

54   2  
Ivo

Speelde 155 wedstrijden als rechtsback en 54 als CV. Is dus breed inzetbaar.
Ervaren speler met ervaring in Engeland. Een degelijke keuze. Veel Succes Cuco!

10   45  
RichardPraha

Tsja "zeer ervaren" maar ook zeer matig.

62   2  
Ouwe spionkop

Uitstekende staat van dienst bij grote clubs gespeeld.
Oa basisspeler bij Everton, Southampton, Stoke City.
Vorig seizoen nog 15 wedstrijden bij GA Eagles.
Maar heeft vanaf juli geen wedstrijd meer gespeeld.
Feit is dat onze jonge jongens achterin dringend behoefte hebben aan coaching en dan is een ervaren verdediger meer dan welkom.
Het is een gok maar wat mij betreft zeker een gok die te rechtvaardigen is.

15   3  
bier en friet

Ik heb hem niet op m'n netvlies, maar laat me graag positief verrassen. Sowieso knap dat ze nu nog een ervaren verdediger weten te strikken die vorig jaar nog 11 wedstrijden in de eredivisie en 4 voor de KNVB-beker heeft gespeeld. Maar die 15 wedstrijden speelde hij wel allemaal als rechtsback (bron transfermarkt). Dat is nu net de verdedigende positie waar we een goede invulling voor hebben. Hij heeft overigens wel als international als CV gespeeld. Benieuwd hoe PH de puzzel gaat leggen.

27   3  
Henkietenkie076

Lijkt mij een uitstekende versterking, zowel in als buiten het veld. Hij kan met zijn ervaring onze centrale jochies het nodige bijbrengen

9   6  
Bredaaaaa

Hm. Ik ken deze voetballer niet echt. Hopelijk een versterking achterin.

10   1  
Koeieuier

Welkom! Hopelijk de versterking die achterin broodnodig is zoals gisteren nogmaals is gebleken.

Hup NAC

12   4  
Bredaaaaa

En uiteraard: Welkom bij NAC!

43   6  
De beul van etten

Dit lijkt me naar omstandigheden een redelijke tijdelijke oplossing. Wat hadden de azijnzeikers verwachten, Sergio Ramos?

5   10  
Sjaak de Trekhaak

Is dit dan nou de rechtsbenige?

83   7  
Bredaaaaa

Ik wil toch even terugkomen op alle haat van gisteren. Peter Hyballa is er net en moet een team smeden. Voor volgend seizoen. Dit duurt gewoon een tijdje. We zien nu al een aanvallendere team. Ik heb na 10 jaar echt een keer het idee dat het goed zal komen met onze club.

18   2  
fvf6

Iedere versterking achterin is meegenomen ,deze jongen heeft duidelijk meer ervaring als de jonkies die er nu staan en is dus een welkomen versterking

45   8  
Brecht

Tijd om Rutten nu definitief met voetbalpensioen te sturen

31   6  
bier en friet

Ik begrijp de reacties wel die wijzen op de tegenstrijdige berichtgeving. Eerst zegt NAC vertrouwen te hebben in de jonge verdediging en nu halen ze toch ervaring. Maar wat had NAC dan moeten antwoorden op het moment dat ze nog geen versterking binnen hebben?
Een motie van wantrouwen geven richting de jonge spelers waarvan je op dat moment denkt dat ze het de rest van het seizoen voor jouw moeten gaan doen?

13   36  
BLIND PAARD

Schalk, kom d'r maar in!

8   6  
Nacman

Mits wedstrijd fit een versterking anders hadden ze beter kunnen wachten tot volgende transferperiode.
Mocht deze speler 5 tot 6 wedstrijden of meer nodig hebben om dit te worden is het een gevalletje malone hij is trouwens wel al erg op leeftijd.

15   31  
Ernie

Ik ken hem niet maar mogelijk voegt hij iets toe.
Maar in feite geef je nu al toe dat je een grove fout hebt gemaakt, door in de transferperiode geen CV te halen. Komt wel zeer amateuristisch over!

84   12  
Mike

Echt sneu om te zien hoeveel zeikers er na 2 wedstrijden en 10 dagen al zijn.
Er is flink geïnvesteerd in kwaliteit en oog op de Playoffs en volgend seizoen.

Dit is pas de 1e transferwindow dat ze wat konden doen. Daadkracht kan je ze niet ontzeggen, evenals verassingen en bewezen namen.

Dat een cv niet echt is gelukt dat kan. Wij moeten niet denken dat de goede cvs staan te springen bij de nummer 13 van de kkd aan de slag te gaan. Al is er in Breda die arrogante gedachte altijd wel.

Ik snap dat er veel zure nozems rondlopen na zoveel ellendige seizoenen, maar dat gezeik hier op de site slaat alles. Echt heel erg zielig.

Bij de eerste stenen die worden gelegd word er al gezeken op de fundering.

Als of ze niet willen dat de club vooruit gaat.

14   31  
Ernie

Mike Sneu
Zo raar is dat toch niet? We hebben al genoeg rare dingen gezien de laatste jaren. En ik vraag me inmiddels ernstig af, of er is geleerd van in het verleden gemaakte fouten?

7   30  
sam

Heeft sinds vorig jaar april 2022 niet gevoedbald, na Ligoen, Rutten, lucassen 4 rechtsback.

13   4  
Ed huysman

Welkom, kan de jeugd nog veel van leren!!!!

30   7  
Noadhugodver

Pfff wat is er weer allemaal gezeik. Nee, dit is waarschijnlijk geen speler waarmee Nac de toekomst in gaat. Het lijkt ook een beetje een gokje. Maar wat moet je dan? Kennelijk was er geen goede centrale verdediger beschikbaar. Dan kun je verder gaat met wat je hebt, waarvan iedereen vindt dat dat niet goed genoeg is. Of je neemt een gokje, met de hoop dat het goed uitpakt.

Zelf heb ik er vertrouwen in. Martina ervaring wat wij juist achterin missen. En het team wordt er sws niet slechter op!

14   3  
TVB

Ervaring achterin bleek broodnodig! Hopelijk is en blijft hij wedstrijd fit , dan heb ik er weer vertrouwen in dat wedstrijden als tegen ADO een incident zijn

14   12  
Mike @ernie

Jouw reactie zegt eigenlijk al genoeg vent. Hahaha. Hoop niet dat jij jouw persoonlijke leven ook zo zuur benaderd. Dan heb ik met je te doen. Dat word een lange zit voor je. Joejoe

17   3  
NAC4EVER

Dat persbericht van van de week blijkt niet zo handig, maar volgens mij zien we allemaal dat een verdeigende versterking niet overbodig is.
Welkom!

12   43  
Cees-2

ERNIE: Jij slaat de spijker "exact" op zijn kop. Beter kan je het niet vertalen. Desondanks 5 duimpjes naar beneden. Dat is nog veel erger. Men ziet het "euvel" echt niet. Bepaalde ezels stoppen niet met in de sloot springen. Jij en ik, willen dat dat in de sloot springen zo zachtjes aan een keer stopt. Wij constateren dat dat niet zo is.

34   8  
Ivo

@Cees-2 en Ernie

Het lijkt zo gegaan te zijn:
NAC zocht een ervaren CV voor de komende 2/3 seizoenen, ze hadden misschien te Wierik in beeld maar deze koos voor Emmen. Verder was er niet voldoende kwaliteit op de markt. Voor volgend seizoen zijn er vast al lijstjes, maar die spelers nu al losweken was te duur.

Voor dit seizoen is er nog ruimte om iemand voor een half jaar vast te leggen, ter overbrugging. Martina past in dat plaatje. Hij kan de jonge verdedigers wat leren en is zeker van KKD-niveau. Hij mist alleen ritme.

Zo wordt er geinvesteerd in de korte termijn (Hyballa, Martina, Garbett) en in de lange termijn (Boere, Omarsson, Wernersson).

En natuurlijk kan je hier weer zuur over doen, maar er gebeurt nu meer dan de laatste jaren onder de vorige eigenaren. Dat we dit seizoen niet meteen alles winnen is logisch. We kunnen nog wel wat plaatsen stijgen, als de puzzelstukjes op hun plek vallen halen we de playoffs.

18   39  
Van Flieger

Versterking?

14   21  
Ernie

Cees-2
Sommigen hebben een flinke plaat voor hun kop en weigeren de realiteit te zien.
Welke versterkingen hadden er gehaald moeten zijn? Scorend vermogen, is in principe gelukt. En een rechter centrale verdediger. Als je komend seizoen wil promoveren had je moeten rammelen met de geldbuidel. En niet een aantal extra overbodige spelers halen.

35   3  
Martinus

Ik zie hierboven de vraag of NAC geleerd heeft van fouten uit het verleden. Dat lijkt me wel. Waar Malone, die op een minder hoog niveau heeft gespeeld dan deze kerel, als grootverdiener voor meerdere jaren werd vastgelegd krijgt deze ervaren speler een contract tot einde seizoen. Eventueel nog een jaar extra als het bevalt. En dat zal niet voor de hoofdprijs zijn.

Natuurlijk is er vertrouwen in de jonge verdedigers, maar dat sluit niet uit dat ze niet heel veel moeten leren. Misschien is Martina wel een speler die als mentor kan fungeren zodat dit niet allemaal op onze keeper aankomt. Laten we het afwachten.

16   57  
Theoden King

En jawel, hier hebben we de eerste paniekaankoop te pakken onder N=B regime.

Deze jongen was afgelopen week ook al clubloos, maar toen kennelijk over het hoofd gezien. Zijn laatste periode op het veld bij go away eikels kon hij er helemaal niets van.

Dit is geen versterking. Dit is een gevalletje baat-het-niet-dan-schaadt-het-niet. Ik krijg een deja-vu naar het tijdperk Van Aalst.

5   24  
Tip

Natuurlijk kun je Hyballa niet veel kwalijk nemen. Net zo goed als je de vorige trainers weinig tot niets kon kwalijk nemen. Maar de manier waarop Peter werd gebombardeerd tot redder in nood sloeg nergens op gezien zijn CV. Ik vind wel dat hij met heel merkwaardige opstellingen is begonnen. Wat is nu precies de invloed van TL ? Betreffende Cuco. We zijn van jeugd over gegaan om te zoeken in de kaartenbak met gepensioneerden voetballers. Maar goed misschien brengt deze man toch wat rust in de defensie. Als NAC er tegen Heerenveen een wedstrijd van weet te maken ben ik tevreden. Zo goed is Heerenveen niet zeker niet zonder hun vertrokken eerste spits.

55   8  
Ivo

@Theoden King

Onder van Aalst hadden ze hem een driejarig contract aangeboden. Een gevalletje Robbie Haemhouts of Dion Malone.

Man, wat een gezeik allemaal. We halen een speler voor 4 maanden. Of wil je de rest van het seizoen Velthuis en Besselink zien spartelen?

17   11  
Theoden King

@ Ivo

Goed punt. De contractduur is te overzien.

Toch gaat deze speler onze verdediging niet omtoveren van een gatenkaas naar een keiharde Parmezaan.

18   12  
Tip

Net zo goed als het onder N=B afwachten is of het iets wordt was onder van Aalst ook niet alles slecht. Remember de promotie. Dat onder van Aalst ALLES bar slecht was is een beeld dat supporters wensen te zien na wat allemaal is gebeurd. Komt gewoon het beste uit. Totaal niet gebaseerd op feiten en nuance.

11   5  
TheBeek

Na gisteren hebben ze dan toch eindelijk gezien dat het met deze jonkies in het centrum echt niet kan.

Toch jammer dat ik en vele andere dat van de zomer na het vertrek van moise en dion al zagen en dat nac daar meer dan een half jaar over doet ;)

9   21  
Cees-2

ERNIE: NAC blonk uit in halen van overbodige/verkeerde spelers, meestal ook nog binnen 24 uur! Daar zal wel wat voorwerk op zijn gedaan? Maar als verschillende spelers, of best veel spelers desondanks, eerst nog een weekje op proef moeten komen, dan weet je het meestal wel. Men is verre van zeker over die spelers. Zijn ze na die momentopname door de keuring, och,.....laten we het maar doen. Echter, trainen is totaal iets anders dan wedstrijden om het echte werk. Je speelt simpelweg een soort van Russisch-roulette. Nu gaat men daar schijnbaar mee door, ondanks de oeverloze miskleunen uit het verleden, die zo ongeveer op dezelfde manier zijn binnengeharkt als nu. Zoals jij aangeeft is het niet een ijzeren plaat, maar een blok graniet die men voor hun kop heeft.

11   5  
Snipes

Moise had zeker een meerwaarde geweest voor dit team. Maar goed dat was een gelopen race. Ik denk vooral dat er geen spelers in de winterstop waren die aan het profiel van het ‘nieuwe’ nac voldeden. Dit is een redelijk risicoloze speler die, met zijn ervaring, de jonkies naar een hoger niveau kan tillen.

We gaan het zien

24   5  
Jf

Ach ja sommige lezen wat ze willen lezen en trekken continue vanuit hun bekrompen gedachten conclusies.

Ja ze hebben vertrouwen in deze verdedigers en ik eerlijk gezegd ook.
Penders maakte op die leeftijd ook nog wel fouten en speelde lang niet alles foutloos bij RBC.

Maar de druk is zo groot dat we talenten geen tijd gunnen, velen verlangen een jeugdspeler die er direct staat zoals Van Hecke.
Ik geloof ook niet dat Martina niet mee kan want Hyballa traint hard en kennelijk kan hij dit bijhouden.

Gisteren verkeerd begonnen maar een behoorlijke tweede helft.
NAC heeft volgens mij wel geleerd als je kijkt naar de korte contracten met opties en het eerst mee laten trainen. Dus ja het is maar hoe je ernaar kijkt.

20   8  
Fliegervanger

Prima. Wat ervaring erbij is goed. Hoop dat het wat is. Niet te kritisch allemaal.

40   10  
Willem 4,5

Het gezeik is weer begonnen, sneu volk!

17   8  
Willem 4,5

Sorry nog vergeten te melden, goed gedaan
NAC is gelukkig BREDA gebleven!

20   3  
Bp

Was Branco niet op hoogte van de oefenstage Martina ??

15   8  
Geelzwartwit

@bp

Blanco was vast bezig met hersenspinsels van Hans Kraaij te noteren.

Martina welkom! Help die jonge gasten maar op weg.

12   3  
RaRa

Een vervelende blessure voor Thom Haye vanavond. De middenvelder lijkt flink geraakt.

28   6  
Peer Puf

Wat een negatieviteit weer ,na een dramatische eerste helft van gisteren.
Vorige week was iedereen in de wolken terwijl het toen ook in verdedigend niet bijzonder goed was.
Maar toen scoorde we 5 keer en was het het beste nac wat we in jaren gezien hadden.
Geef ze nu eens tijd om de nieuwe jongens te implementeren in een elftal .
De meeste nieuwe spelers wisten niet een waar Breda lag tot vorige week.
Het zal echt met vallen en opstaan gaan komende weken, we moeten er in het aankomende seizoen staan.

2   4  
Fan uit Zevenbergen

@BP blanco had het maandag al over een ervaren spelen die in engeland heeft gespeeld dat ze daar mee bezig waren luidster hun podcast maar goed

5   5  
Ibio

Martina, tja
We gaan het zien

11   19  
Scheppioni

Welkom ! Eerst maar eens kijken of Cuco beter is dan ons groot talent !?!

8   15  
steven73

onze verdediging is niet top. echter als je ze gewoon elke wedstrijd in dezelfde opstelling laat spelen kunnen ze 8 van de 10 wedstrijden prima aan. dus aan de trainer de taak om ze het vertrouwen te geven ipv veel te wisselen daar. Velthuis heeft het prima gedaan daar. maar functioneerd beter met mc nulty of vet naast zich. rechtsback is gee discussie met boyd luccasen. alleen links heb je een opdracht. maar ook dat valt mee als je mensen vertrouwen geeft. het scheelt ook als je ervoor zorgt dat je middenveld meehelpt. en momenteel (zie vrijdag) komt bv een die jongeling die deze wedstrijd in de basis stond nog veel te kort. en weer word er geld uitgegeven. Het psv scenario komt steeds dichterbij

37   5  
Ome Cor

"Mooi" dat mensen hier al een oordeel hebben over de speler zonder hem ooit of recent gezien te hebben.

NAC heeft vertrouwen in de jonge cv's en neemt daar geen woord van terug, maar zet er ter ondersteuning een ervaren kracht bij. Lijkt me een goede poging van PvH en Peter Maas om ook achterin te verbeteren.
En als Hyballa het ook in deze jongen ziet zitten, wie zijn dan een stel anonieme zeurpieten om op voorhand al hun "deskundige" twijfel uit te spreken of hem af te zeiken?

Doel van NAC is de playoffs halen, maar het doel voor VOLGEND seizoen is om te promoveren. Heb dus geduld en geef NAC de kans te bouwen naar volgend seizoen toe !

23   7  
Nr.20

Echt zum 🤮 hoe sommige mensen hier en altijd na verliespartij anders hoor en zie je ze niet mensen die zich inzetten voor nac elke dag zo ongenuanceerd afzeiken. En ook sommige betweters hier of ze zelf het wk hebben gewonnen zooo zielig.

15   7  
Nr. 20

Hé grammofoonplaat scheppioni alias prins carnaval….ik hoop dat deze speler ‘jouw ontdekt’ talent beter maakt…..

19   4  
Ki Utsuri

We hebben 4 verdedigers (Marijnissen, Besselink, Velthuis, McNulty) die allen jong en talentvol zijn. Ze hebben hun handen vol aan zichzelf om 90 minuten foutloos te spelen, laat staan dat ze elkaar versterken. Deze gasten moeten zich kunnen optrekken aan een ervaren en coachende speler. Dat er achterin iets moet veranderen is duidelijk, de huidige staat belemmerd de ontwikkeling van eigen spelers. Of Vet of Martina daarin dé oplossing is weet ik niet.

Doet er ook niet toe, het is een gok. Martina kan je de komende maanden beoordelen of dit voor volgend seizoen een meerwaarde is. Velthuis en McNulty zijn komende zomer weer vertrokken (alleen Velthuis heeft een koopoptie bij promotie).

Met een beetje pech mag je 3 centrumverdedigers gaan scouten, iig minstens een duo wat complementair aan elkaar is.

24   12  
Fred1

Is voor NAC begrippen uiteraard een uitstekende speler, maar heeft al meer dan 3/4 jaar niet gespeeld, is hij direct inzetbaar?
Komt bij dat hij 33 jaar is hoe snel is hij weer topfit en heeft hij tussentijds veel getraind.
Met deze twee slapjanussen in het centrum is tijd onze grootste tegenstander, die kosten week in week uit dure punten.
Ben benieuwd.

14   9  
Thierry14

Hopelijk een speler die een aantal personen kan aansturen op ervaring,voorbeeld Sabir die als een kip zonder kop lucht loopt te dekken iedere wedstrijd.....lijkt allemaal heel druk maar de problemen zijn voor een ander...Banzuzie idem verdedigend niet thuis of althans weinig ....nog genoeg werk aan de winkel qua organisatie

24   4  
DeNeel

Volgens mijn Kowet bron een aanwinst voor elke KKD club, hij voorspelde eerder ook al precies wat Boyd ons gebracht heeft....voorlopig dus positief gestemd over deze nieuwe aanwinst, hup NAC, hup Cuco 💛🖤

15   4  
Ouwe spionkop

Hij is volgens BndeStem nog lang niet wedstrijdfit en pas over een maand inzetbaar.

6   2  
HUPNAC

@ ouwe spionkop.

Een speler voor de toekomst :)

6   7  
Cool Hand

Net even gegoogled...hij staat wel in Everton's Worst Starting XI of the last decade. Maar, hij is erop gebrand om niet dezelfde indruk achter te laten bij NAC. Komt goed.

8   10  
Hij gaat de Singel in

Let op, helaas binnen 3 weken geblesseerd. Als hij dat al niet is.

17   0  
Judge M.

Nu Peter Maas sinds 1 februari officieel in functie is, is het wellicht een goed idee om hem een keer aan de tand te voelen over de gehaalde en bedankte spelers van het afgelopen window. Ik ben toch stiekem best wel benieuwd uit welke kokers de spelers gekomen zijn..

3   4  
Cool Hand

Hopelijk niet die van Pierre, Judge.

17   5  
Belgische Naccer

Ze hadden beter Adilehou kunnen houden of Riera...

Van dat kaliber kunnen we nu alleen maar dromen...

Maar alle vertrouwen in Hyballa. Mooi dat hij 4 wissels erin gooide in de rust, na de dramatische eerste helft.

Er is gewoon nog heel veel werk aan de winkel. Spelers dekken nog steeds op 4 meter afstand...verdedigend doet het soms pijn aan de ogen. En dat ziet Hyballa ook natuurlijk. Maar die gaat dat er wel uit krijgen. Maar dat duurt een paar maanden.

Laat hem maar bouwen aan de juiste opstelling en tactiek. Playoffs is zeker nog mogelijk. Morgen eerst ff winnen van Heerenveen! Hup NAC!

4   8  
EDM

Is hij al geblesseerd?

0   2  
Van Flieger

Ki - deze verdedigers zijn niet talentvol, waren ze dat maar.

2   2  
ongelooflijk

Hyballah, Cuco Martina

Het gaat maar door.
Komt er dan nooit een einde aan deze onzin.

3   5  
Nacdictive

Sommigen vragen zich af of een aantal supporters het niet zouden willen dat het beter gaat maar ik denk (althans dat is mijn mening) dat dit niet gaat gebeuren met NAC=Breda, dat is wat anders.

1. Tot op de dag van vandaag is er geen AD.. ondanks bepaalde uitspraken.
2. Onze TD was nooit eerste keus, dat kun je mij niet wijs maken. Wat niet wegneemt dat hij een kans verdient maar een (hoofd)scout is nog geen TD. Sommige supporters wijzen naar succestransfers bij Heerenveen maar daar zit een heel team olv Ferry de Haan, maw wie is daar de belangrijkste schakel?
3. Onze PvH kijkt over de schouder mee/bepaalt mee maar van de periodes die hij in het Technisch Hart zat, kun je weinig spelers opnoemen die gehaald zijn en van waarde zijn geweest.
4. Onder N=B zouden we vooral de lange termijn gaan dienen maar de aanstelling van Hyballa is gewoon korte termijn. Bij het ontslaan van Molenaar was er geen plan en Hyballa was vrij dus toen de druk toch wel heel hoog werd, zocht NAC toenadering. Hyballa zou gewoon een goede keuze kunnen zijn maar het is korte termijn waarbij je dus opnieuw de lange termijn deels in de prullenbak gooit. Kapitaalvernietiging van Plat, De Rooij, Vet (?), hoeveel speeltijd krijgen de jonkies nog met de gehaalde spelers.. waaronder bv Banzuzi.
5. We zouden meer spelers gaan halen met binding met de club maar met allerlei nationaliteiten wat mij verder niet boeit, is het allemaal niet heel veel lokaal / met meer binding geworden, eerder een duiventil.
6. Waar haalt NAC al het budget vandaan want jongens als Omarson, Boere etc komen niet voor een appel en een ei en aangezien er geen AD is, vraag ik mij ten zeerste af wat dit allemaal voor gevolgen gaat hebben.
7. Zit de taak van Gerbrands er al op, wat kost hij, wat is zijn toegevoegde waarde?

Al met al zijn er bij mij veel triggers, vragen die ik helaas niet met een positief gevoel kan bevestigen.


0   0  
NacKowet

Deed het vorig jaar echt goed in Deventer. Hadden ze graag willen verlengen. Prima aanwinst denk ik!

Laad alle berichten na dit bericht in