Wij gaan niet opzij

Dani Slory in voorselectie Oranje O15

Masthow

Jeugdspeler Dani Slory is opgenomen in de 35-koppige voorselectie van Oranje O15. De verdediger mocht zich in de eerste seizoenshelft al vier keer eerder meldden in Zeist voor selectiewedstrijden. Volgende week maandag wordt de definitieve selectie bekend gemaakt, meldt de KNVB op de website.

In de zomer van 2021 kwam Slory over van de jeugdopleiding van Feyenoord. Sindsdien maakt hij veel indruk, getuige de eerdere uitnodigingen. De 14-jarige begon dit seizoen bij NAC O15. Daar speelde hij dertien competitiewedstrijden, waarin hij vier keer doel trof. Ook was hij aanvoerder van het elftal. Nadat de O15 in de eerste seizoenshelft degradeerde, mocht de centrale verdediger al een paar keer meedoen bij de O16. Als Slory bij de definitieve selectie zit, bestaande uit 23 spelers, mag hij hopen op zijn debuut op 28 februari of 2 maart. Dan speelt Oranje O15 twee oefenwedstrijden in en tegen België.

Bron:
B-Side Rats, KNVB
3 Reacties
32   5  
Rubenac

Yes, zoontje van.
Vaders is vaak op BOEIMEER te vinden en een hele toffe en benaderbare kerel.

18   3  
Borisjenac

Goed bezig! Zoontje van trouwens?

32   5  
Rubenac

Yes, zoontje van.
Vaders is vaak op BOEIMEER te vinden en een hele toffe en benaderbare kerel.

26   25  
somerset west

Wat ik me steeds afvraag: waarom staat er bijna altijd bij ieder opmerking of reactie, ook al is de reactie nog zo neutraal of positief, een duimpje omlaag??? Daar kan onmogelijk een reden voor zijn, maar bijna altijd minstens 1 negatief duimpje. Raar heel raar.

Laad alle berichten na dit bericht in