Overal waar we komen

De Boer:"Die staat zeker op de lijst ja"

F8Hipster

Na de daverende bekerstunt in Alkmaar liet Ronald de Boer bij Fox Sports optekenen dat hij van zijn neef, een werknemer van AZ, heeft gehoord dat Jan-Paul van Hecke een groot talent is.

De Boer bleek bij Fox danig onder de indruk van de centrale verdediger. De oud-international loofde Van Hecke met termen als "goede kop erop" en een "goede lengte en lichaam".

Na het interview met Van Hecke antwoordde De Boer bevestigend op de vraag van Milan van Dongen of de Zeeuw op lijstjes staat bij AZ  "Hij staat hier zeker op de lijst", aldus De Boer.

Gisteren liet Peter Hyballa zich bij de forumavond ook al bijzonder lovend over Van Hecke uit. Het lijkt daarom niet uit te sluiten dat de centrale verdediger komende zomer al na één seizoen in het eerste van NAC een stap maakt. 

Bron:
B-Side Rats, FOX
Vorig bericht
Liveblog: AZ - NAC 168 reacties
Volgend bericht
NAC kegelt AZ uit de beker 75 reacties
Terug naar overzicht
37 Reacties
241    
Dikke boktor

Afblijven godverdomme

113    
Sjef de gevulde koek

Ziet iedere blind kip dat deze jongen de beste speler van Nac is. Naja iedereen behalve Ruud Brood.

104    
Marti

Snel contract verlengen tempo maken hiermee , en niet voor een habbe kras laten gaan!

77    
Hehehe van Hecke

Snel verlengen!!!

en minimaal 2 miljoen

241    
Dikke boktor

Afblijven godverdomme

62    
Nacman

Is wel te verwachten wat een topper die gaat zeker een grote carrière krijgen een goud haantje voor NAC

49    
The Cosmic Gate

Het zal toch weer niet hé! Dat er straks een club mee vantussen gaat en of daar flink op / mee gaat cashen of daar op de bank belanden .
Snel contract open breken TvA aub !!!
Deze jonge kan zomaar een nieuwe Penders worden !

30    
Toontje

Hoorde ik hier ook net in de wandelgangen.
Ik denk bij niet promoveren (kans heel groot) zijn Olij...Verschueren een van Hecke zo wie zo weg.
Zonder geld begin je ieder jaar opnieuw

40    
Krenk

Ijzer smeden wanneer het heet is, dus NU verlengen en opwaarderen! JP heeft ook het eea te danken aan NAC dus dan hebben we er beide wat aan als er een club met wat geld komt.

13    
Henk

Lees ze je Van den Abbeele?

28    
Wvb

Snel verlengen... Alleen voor de hoofdprijs+hoog doorverkoop percentage laten gaan

-12    
Keesje

Gaat niet verlengen.
Deze jongens wíllen in de ere spelen
Zijn alleen te houden bij promotie.

5    
Ric

Na de eerste training van het seizoen. Zette ik diezelfde middag nog op de site dat van Hecke een basisplaats zou krijgen. Het heeft iets langer geduurd maar je kon toen al zien dat hij alles had. Groot, sterk, inspeelpass, snelheid en messcherp in de duels.
Contract verlengen en alleen voor de hele dikke jackpot laten gaan. Alles gaat hier voor een appel en ei weg. Tijd dat dat eens voorbij is. Olij en van Hecke moeten er op termijn voor kunnen zorgen dat je weer wat geld in kas hebt!

13    
ome cor

NAC kennende gaat zo'n jongen weg voor een appel en een ei.
Hopelijk bewijst TvdA dat hij het beter snapt dan zijn voorgangers.

23    
Tuffie

Vlug verlengen dat contract van van Hecke en vlug n beetje,morgenochtend om 8 uur al

15    
Michel

JP mag wel een stap maken als de tijd rijp is, maar dan wel voor goed geld en een clubrecord, niet dat handgeld waar ze altijd blij mee zijn geweest

12    
RV

Kom op zeg hij speelde een goede wedstrijd en speelt al weken echt goed. En heeft zonder zijn ervaring al heel veel bravoure, maar AZ is nog wel een aantal stappen te hoog.

Stap voor stap, eerst hier maar eens wat laten zien en daarin is hij aardig op weg. Ik mag hopen dat een nuchtere van Hecke niet dezelfde Popi Jopi fratsen krijgt als de joviale Weijs.

Kom op, stap voor stap en we zien later wel verder.

Mooi is dat he, dan zie je op allerlei websites een bericht omdat Ronald de Boer iets heeft gezegd, Ronald de Boer.... Die staat onder de Fox analitici bekend als de clown van Fox. Prima kerel maar effe rustig astemblieft. Ik herinner me nog een live wedstrijd in de jaren 90 op Ibrox van Ronald de Boer tegen Aberdeen, maar sinds hij die microfoon in handen heeft gekregen heb ik respect gehad maar absoluut geen enkele zin serieus genomen.

Ga zo door JP, je beschikt over het juiste DNA, maar bent er nog lang niet.

4    
Naccienac

Voor nac zijn zulke spelers niet te houden. Het is aan de TD en zaakwaarnemer om een goed contract voor te leggen bij az. Een dikke miljoen en 20% door verkooppercentage is reeel

0    
Snakie

Dat denk ik dus ook dat ie snel weg is en misschien ook wel naar een grotere club als az

10    
Scheppioni

Nog zeker twee jaar bij ons NAC blijven JP !! Dat is wijsheid !

15    
NAC Vooruit!

JP, moet gewoon nog een paar seizoenen rijpen bij NAC. Tom verleng dat contract maar snel!

8    
Kopspion

Toen ik in de rust zei dat JP weer geweldig stond te spelen kreeg ik twee reacties van andere supporters dat hij het niet zo goed deed .....
Snel contract openbreken zeg ik !
Ook Olij-Riera en Verschueren trouwens verbeterde aanbieding doen !

5    
ome cor

In deze uitspraak geloof ik De Boer wel hoor, maar diezelfde de Boer voorspelde 3-0 voor AZ .....

11    
Pietjepils

We zullen met z'n allen best weleens wat opportunistisch zijn, maar als je niet ziet dat dit talent categotie toekomstige top 3/ middenmoot grote competitie is voor over een paar jaar dan heb je er weinig zicht op.

Deze jongen heeft de fysiek, inzicht en drive die er velen op die leeftijd niet gegeven is.

City trek de portemonnee en verhuur hem twee jaar aan NAC met een doorverkooppercentage en dan worden we er allemaal beter van ipv dat er straks een kutclub als Twente, Utrecht, AZ of Vitesse tussen gaat zitten.

3    
Henri

Ik heb vorige week al aangegeven dat als de directie van NAC zijn eigen doelstelling wil nakomen ze enkele contracten zullen moeten openbreken. Zoals Olij, Van Hecke, Riera en Verschueren. maar we hebben het gisteren gehoord van dezelfde directie. De begroting zal minder worden. Het gevolg is dat ze hun eigen doelstelling omzeep helpen. Lage salarissen en korte looptijd betekenen een lage tranfersom. Dat is grwoon de realiteit.

-17    
Henri

Ik zou zeggen PSV halen die gast. Voor een prikkie te koop!

2    
Ad B uit Roosendaal

Jean-Paul speelde een geweldige wedstrijd.

Als NAC echt begint te draaien dan zijn er meerdere spelers interessant voor "de top", niet alleen van Hecke.

Dat kan een positieve uitwerking hebben op de aandeelhouders om meer te investeren in het team, en dus op een betere toekomst voor NAC.

Wat dat betreft moeten we realistisch zijn en kan een goede speler vertrekken, maar vervolgens weer herinvesteren in het team.

4    
Joop

Deze jongen heeft een contract tot 2022 dus laat ze maar betalen als ze hem willen halen plus hopelijk als hij daarna weer door verkocht wordt nog eens minimaal 10 procent

1    
SjorsNAC

Speelt heel goed maar is pas net aan het doorbreken bij nac in de kkd, even de ontwikkeling afwachten en dan een mooi contract aanbieden.

4    
Rotterdammert

De enige juiste keuze hierin is contract opwaarderen en met JP een vaste prijs waarvoor hij (enkel na dit seizoen) mag vertrekken, anders gaat ie nooit zn krabbel eronder zetten natuurlijk. Zo'n jongen moet ook de meerwaarde van een nieuw contract inzien.

3    
Sia

Als Maguire bijna 90mn kost, laat Utd dan maar komen met die diepe zakken.

4    
Ric

Als een aandeelhouder in de toekomst nog geld terug wil zien of hoopt dat de aandelen weer op eredivisieniveau zitten dan moeten ze eens ballen tonen en 50.000 tot 100.000 over hebben om
Deze vent een goed nieuw en lang contract te laten tekenen. Dat is de enige manier om in de toekomst weer eens geld te verdienen aan spelers. Idem voor Olij!

2    
ome cor

Deze topper doet het nu goed en kan alleen maar nog beter worden.

Persoonlijk denk ik dat hij zich niet moet laten verleiden om volgend seizoen tweede keus te zijn achter een dure buitenlander bij een (sub) topclub.

Speel dan eerst een jaar in de basis bij NAC in de eredivisie om je verder te kunnen ontwikkelen op een treetje hoger.
Dan kan een mooie transfer daarna nog wel.

Het zou JP enorm sieren als hij de Neno-mentaliteit had en NAC de kans biedt om wat aan hem te verdienen.

Wij zullen in de toekomst met trots naar oranje kijken waar hij vast terecht gaat komen en naar zijn toekomstige clubs.

3    
Duindoornnac

Als de aandeelhouders slim zijn stellen ze geld beschikbaar om zo'n jongen een verbeterd contract aan te bieden tot 2024.. Kun je hem volgend jaar voor +/- 3 miljoen verkopen..


0    
Guuske

Laten we het hopen,dat hij door blijft groeien. Maar het moet nog wel gaan gebeuren. Een beetje pech of een vervelende blessure en klaar. Over Bart Meijers was ook iedereen lyrisch en die speelt nu bij Almere. Maar hoop op het beste ik zie zulke gasten liever bij Nac dan gehuurde vreemdelingen.

6    
Sanseveria

Iedereen die gisteren in het uitvak en bij het onthaal van de bus in Breda was heeft kunnen zien dat Jan Paul voorlopig helemaal nergens heen gaat. Die is nuchter genoeg om in te zien dat hij zich juist in Breda verder kan ontwikkelen. En daarnaast kan hij onze NAC songs beter voorzingen dan menig supporter!

0    
Arie

Mijn neef zegt van niet, afblijven.

0    
Brasilia

Ja idd speelt goed en kan geld gaan opleveren. Maar afgelopen jaren niet meer van die supertalenten gehad volgens velen. Denk aan Klomp en Meijers. Bij welke topclub spelen die nu wekelijks de pannen van het dak. Eerst maar eens een jaar lang basis zien te staan. En dan ook wekelijks minimaal een 6,5 a 7 scoren. Dan mag je hogerop dromen en denken aan grote toekomst. Win maar ook hijzelf. Hoeveel grotd talenten zijn al verloren gegaan door te snel een stap hogerop te maken? Hopelijk is hij slim genoeg hiervoor en ook directie kan dan altijd nog verlengen begin volgend seizoen. Nog 2 jaar contract na dit seizoen.

Laad alle berichten na dit bericht in