Overal waar we komen

NAC kegelt AZ uit de beker

F8Hipster

NAC heeft in Alkmaar AZ uit de beker gegooid door de nummer twee van de Eredivisie op eigen bodem met 1-3 te verslaan. NAC bereikt hierdoor de halve finale van het KNVB bekertoernooi.

Het is al even geleden dat een eerstedivisionist drie ploegen uit de Eredivisie wist te elimineren. Dit gebeurde voor het laatst in het seizoen '92-'93 door Heerenveen, de mogelijke tegenstander van NAC in de halve finale. Hiermee heeft NAC in 2020 meer Eredivisie-teams verslagen dan ploegen uit de Eerste Divisie. 

NAC speelde in Alkmaar een uitstekende wedstrijd. Net als eerder tegen PSV viel de onverzettelijkheid van de Parel van het Zuiden op. AZ had moeite met het feit dat NAC hoog druk zette. De Alkmaarders waren technisch uiteraard superieur, maar NAC leunde geen moment achterover. De ploeg ging uit van de eigen kracht, combineerde een aantal keer heel aardig en zag de dadendrang in de eerste helft beloond met een goal van El Allouchi, die op aangeven van Schouten binnen schoot. Diezelfde Schouten nam zelf de 0-2 voor zijn rekening. Idrissi deed nog wat terug, waarna Noblejas met een prachtige slalom de wedstrijd besliste.

De halve eindstrijd staat gepland op 3-3-2020 en zal tegen Feyenoord of Heerenveen zijn. Zoals u gewend bent, zal dit een uitwedstrijd zijn.

Bron:
B-Side Rats, OptaJohn, sportzeloot
Vorig bericht
De Boer:"Die staat zeker op de lijst ja" 37 reacties
Volgend bericht
BSR TV: Finn Stokkers na AZ - NAC (1-3) 18 reacties
Terug naar overzicht
75 Reacties
118    
Beest

Los pollos Hermanos :

Hyballa is een rare Duitser en heel vol van zichzelf. Hij is alleen maar bezig met ren je rot trainingen en alle spelers hebben het niet op hem.HAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHA

55    
Fan uit Zevenbergen

Wat een inzet 👌👌👌

118    
Beest

Los pollos Hermanos :

Hyballa is een rare Duitser en heel vol van zichzelf. Hij is alleen maar bezig met ren je rot trainingen en alle spelers hebben het niet op hem.HAHAHAHAHAHAHHAAHHAAHA

71    
Nacfem

Wat een godverse heerlijke kutclub, moeite met Top maar de echte top gin probleem....
Je zou toch maar fan zijn van z'n middenmoot clubke..

41    
Breda 1965

TROTS OP NAC,wat een kutclub he,niet te peilen,GEWELDIG

2    
Bart

Jdhauxuyshahxhhshzgzgaba


HUP NAC!!!!!!!

28    
Sjef de gevulde koek

Ik denk dat afgelopen vrijdag de slechtste wedstrijd ooit gezien heb sinds 15 jaar. Nu een paar dagen later dit. Schiet mij maar lek maar wat mooi. Hopelijk is dit een boost voor het zelfvertrouwen uiteindelijk hebben we nog niks en staan we nog 10 punten achter. Hup nac vol er op en Monsalve terug is meer rust. Gebroeders illic zullen wel de eerste vlucht na huis nemen want die zullen we moet meer terug zien in de basis denk ik. Kan die deal met city ook de prullenbak in.

11    
De Bolle Damrn

Los pollos.
Jammer hè
Soms heb je pech

-2    
Beest

@ bsiderats
Apart. Jullie gekleurde stukken over Tom Eisinga Waren stukken langer dan over deze stunt.

Gooi alstumblieft die hipster en italo eruit want zoals jullie de afgelopen dagen al uit menig monden hebben vernomen is dat we klaar met dit jankvolk zijn .

Ieder mag ze mening hebben maar janken om het janken is wat iedereen haat

45    
Moppernac

FINALE. GO AHAED EAGLES- NAC BREDA

2    
Nacman

De kazen werden vakkundig gesmolten goed gedaan hopelijk heerenveen en dan maak niet uit in de kuip de beker is voor ons.

37    
Crouch

Wat een top prestatie! Een NAC gezien wat ik graag wil zien met een NOAD mentaliteit! In het bijzonder genoten van stokkers en Schouten die ik tegen top Oss echt verschrikkelijk vond, wat ben ik positief verrast door hun wederopstanding! Mag ook wel eens gezegd worden!

-47    
Fred1

Willem wie?
Weijs?
Nooit van gehoord.

29    
Prediker

Bus komt om 11 bij Het nac stadion aan aldus Breda Locos!!

-106    
1GroteGrap

Nac moet zich schamen maar de simpletons lopen alweer te zuipen en te feesten.

55    
Nr. 20

Hulde aan spelers. Hulde aan trainer maar bovenal hulde aan het uitvak! Klasse dat jullie daar weer stonden en hoe ! Kortom ik hoop dat we samen met z’n allen weer 1 front gaan vormen en wie weet hoe mooi dit seizoen dan alsnog kan eindigen.....

-4    
Beest

Tilburgse grap

Je doet je naam eer aan

8    
NAC4Ever

1 ding is zeker......

10    
Beest

Los pollos is onzeker?

29    
Sp1

Stokkers, El allouchi, en zelfs Schouten speelde echt heel goed...

Gaat het dan toch nog leuk worden om naar te kijken?

17    
Dbare

Wow. Na alle ellende ineens dit weer. Wat zijn we toch een gekke, rare, onpeilbare ontiegelijk kutclub, hahaha heerlijk toch op dit soort momenten. Ff van genieten en in je laten opnemen!!

7    
Buuze

@NACFEM
Kost hodver 20 jaar van m’n leven

17    
Henkietenkie076

Klasse gespeeld, klasse resultaat.

Complimenten aan de jongens die , ondanks vele tegenslagen dit seizoen, hun mouwen opstropen en doorgaan. Prachtig dit en verdiend!

27    
Buurman

Jammer dat een paar mensen hun euforie botvieren op mensen die terecht kritisch tegen zaken aankeken en kijken. Alsof die niet stik blij zijn met deze machtige overwinning. Kinderachtig. Laten we nu met zijn allen vooruit kijken op deze geweldige NAC avond. Een bekerfinale zou best kunnen en dan heb je kans. Ik kom nu liever uit tegen Heerenveen dan feye. Tegen Heerenveen maken we een goede kans. Feye is een pracht affiche maar in de halve finale erg moeilijk vind ik. Geweldig dat we zo ver zijn gekomen. En niet de minste ploegen uitgeschakeld. Emmen , PSV ( onder Willem) en nu AZ ( onder Peter). In dat rijtje zou Heerenveen of feye ook heel mooi passen.

38    
De Bolle Damen

Iedereen was top. Maar als er speciale vermeldingen moeten komen:
- Schouten
- van Hecke
- olij
- Stokkers !!!!

37    
Tombola Breda

Wat een lekkere overwinning zeg! En niks gestolen overwinning. Gewoon top gespeeld.

Iedereen kan wel lopen baschen op Los Pollos. Maar ik geloof oprecht wel dat hij misschien wat inside information heeft gehoord. Er zijn misschien wel spelers geweest die moeite hebben/hadden met Hyballa. Maar zoals ik al aangaf onder een ander bericht, dit is een process wat hoort bij een plotselinge verandering van leiderschap. Het gaat er nu om dat de leiders in het team dat gezeur de kop in drukken en Hyballa doorzet in het naar zijn hand zetten van de ploeg. En dat lijkt de goede kant op te gaan.

Fuck, wat zit ik eigenlijk allemaal te ouwehoeren... Iemand nog wat Bengaals vuur werk liggen? Tot zo bij het stadion. Lang leve de opportunist!

16    
RV

Het is geweldig maar je weet gewoon met 80 procent zekerheid te zeggen dat NAC tegen Jong Ajax geen drie punten gaat halen.

Je kunt gewoon echt het hele seizoen al intekenen. Tegen Jong Ajax gaan we kansloos ten onder. Het is echt voer voor psychologen maar je weet het gewoon nu al.

En ik zal jullie zeggen, als we de nacompetitie ingaan dan zijn we gewoon een grote kanshebber als we tegen een VVV of ADO komen.

Come on! Forza NAC, Forza Hyballa!

35    
Da Pope

@Beest

Vriend, iedereen is dolblij met de overwinning. Kap eens met zeiken en ga deze overwinning gewoon vieren. Laat die gasten lekker met rust en zoek niet overal iets achter. Dit berichtje is gewoon even tussen het vieren door geschreven.

16    
RB95

Ontzettend goede wedstrijd gezien, en voor het eerst ook over de gehele breedte van de selectie.
Van Hecke en Schouten absoluut de besten van het veld.

Wat ik bijzonder vind om te zien is dat Hyballa kiest voor een spits aan aanspeelpunt, wat Stokkers overigens meer dan behoorlijk deed, om de aanval vervolgens op te zetten met snelle spelers op de flanken.

Dat lijkt vooralsnog tegen een voetballende ploeg goed te werken. Ik ben echter nog steeds wel erg benieuwd hoe dit gaat tegen een typische KKD-club.

20    
Dirk

Allemaal naar het stadion mensen! We zijn er altijd in slechte tijden.. nu ook laten zien dat we in goede tijden steun kunnen geven verdomme!!

8    
Scheppioni

Heerlijk !! Ook weer typisch NAC dit !

20    
Beatrix92

De wereld zal toch niet vergaan
zolang de liefde blijft bestaan
ja, liefde voor ons eigen N.A.C.
Wat is het fijn om hier te leven
waar de mensen alles geven
en een avondje naar NAC dat telt voor twee!

Breda, ik hou van jou
Ied're avond rood en morgen dauw
Breda, ik hou van jou
eenzaam onder de hemel stralend blauw.

16    
Michel

Dit gebeurt er dus als we met lef spelen....
Bij de strot pakken is het devies!

Fantastische avond, nu doorbouwen

17    
Ad B uit Roosendaal

Wat een schitterende wedstrijd en waar is NAC toe in staat?

Deze selectie kan alleen maar verder groeien en geweldige boost voor ons allen!

Indien nodig, dan maar in de nacompetitie!!

3    
Steefl

Schitterende overwinning.
Heerlijk gevoel! Hier ben je al die jaren supporter voor, ook bij al die kutwedstrijden.
Op naar de finale! Bam.

(En het blijft een puinhoop ook al doet Beest net alsof dat niet zo is.)

32    
Molenschot Loco

Trots op het uitvak!!!!!

4    
Bommel

Als je ziet via welke relatief eenvoudige tegenstanders sommige clubs voorheen de finale hebben gehaald, zou je na winst op AZ en PSV eigenlijk al een finaleplek verdienen. Utrecht heeft enkel een middenmoter (Groningen) verslagen en kan zich via een amateur, FC Eindhoven en Go Ahead al plaatsen voor de halve finale. Maar met lotingen heeft het ons nog nooit meegezeten. Maar in één wedstrijd kan er alles gebeuren en dan sta je in de Kuip. Tref je Feyenoord in de halve, mag je alvast een ton of 4 bijschrijven (helft van recettes). Tel daar de bonussen bij op voor het bereiken van de halve finale en de beker heeft ons al een half miljoen rijker gemaakt. Wat als je zou moeten kiezen. De finale halen of dit jaar promoveren? :-)

12    
Pedro

Wat een heerlijke overwinning is dit zeg. En ook heel belangrijk omdat het voor PH heel belangrijk was in het begin resultaat te halen anders zou de spelersgroep zich vast tegen hem keren. (want die wilden liever WW en geen enkele speler heeft zin in extra trainingen met de nadruk op conditie). Maar dit geeft hem een hoop extra draagkracht ende spelers een boost.
Maar het is wel duidelijk dat er niks mis is met de conditie van de spelersgroep hoor, ze hebben AZ 90min lang afgejaagd.
En ook wel heel belangrijk dat Noblejas en Monsalve terug zijn want dat zijn wel echte klasbakken(hoe Noblejas 3 man dolt bij de 3-1 is echt klasse)

44    
Sjef de gevulde koek

Overgens moet ik wel zeggen over de broertjes illic respect dat ze in het uitvak zaten. Als je niks met nac zou hebben zou je daar ook niet zitten. Wel ben ik bang dat we ze niet snel meer in de basis gaan zien. Hup nac nu genieten en zo een vuurwerk zee

16    
H.V.M.

Na alle ellende de laatste tijd, valt er nu eindelijk weer eens iets te vieren.
Laten we eerlijk zijn!
Totaal onverwacht deze prachtige overwinning.
Niks gestolen, maar op eigen kracht en bij vlagen met uitstekend voetbal.
Hopelijk geeft dit het team een boost én vertrouwen in de Play-Offs.

-20    
Beest

Da pope


Dat mag ik aannemen dat iedereen super blij is.

Grappig dat jij mij een zeikerd vind terwijl ik toch bekend sta als opportunist , die de negatieve zeikerds in mijn ogen toe spreek.


Je bent er als de kippen bij, waar was je gisteren met je mening toen mensen terecht kritiek hadden op de geschreven gekleurde stukken.

Jullie inzet is top natuurlijk, laat ik dat voorop stellen maar met de aanwinsten is het er niet beter op geworden .

15    
Bas

De finale halen of promoveren? Makkelijke keuze; op naar de Kuip!!!

3    
DunErwt

GE-NIE-TEN!!!!!

2    
jimcp

Bij 0-1 alles uit gedaan, durfde niet meer te kijken. Zal toch wel fout aflopen, speciaal vandaag even geen zin in een kater. Vandaag FF nie.

Ik dacht: "Ik hoor het morgen wel, even lekker dromen dat het goed afgelopen is." - Nee!, toch kijken. Wat?! 1-3!

EEN - DRIE.

Een Nac-waardige ( hoevaak heeft er geen onwaardig gestaan? ) uitslag. Eén overwinning van Europees voetbal verwijderd...

Lekker genieten. Hup, NAC!

5    
Pedro

@Bas
2 keer naar de Kuip dan zelfs(ervan uitgaande dat Feyenoord wint van Heerenveen).
Sowieso levert een volle kuip een flinke smak geld op voor NAC dus wat dat betreft is het gunstiger de halve finale tegen Feyenoord te spelen(maar ook wel een veel mooiere affiche!)

4    
Dutchbird

Eerst PSV en dan AZ uit de beker kieperen is gewoon heel knap. Weer keihard gewerkt.

8    
Pedro

@JIMCP en anderen

Ik heb al paar keer gelezen dat we nog 1 overwinnin(gvoor AZ 2 overwinningen) af zijn van Europees voetbal.
Maar dat is sind 2016 niet meer het geval, je moet de finale echt winnen wil je Europa in mogen(helaas)

-7    
ome cor

@LPH
Ik gebruik ff jouw woorden omdat ik ze beter bij jou vind passen vanavond...

LOS POLLOS HERMANOS is, zoals wel vaker, weer totaal niet op de hoogte over hetgeen hij verkondigd

-32    
f4ratje

inzet die ze tegen kowet en top niet hebben, dat is pas kwalijk.
wat hebben we aan die beker? we moeten promoveren, kampioen worden maar nee, tegen onze competitiegenoten kunnen/willen we het NIET!

We gaan niet opzij? We gaan wekelijks opzij in de KKD!!

Kwalijke constatering: dit NAC heeft alleen motivatie tegen 'Grote' tegenstanders.
Waardeloos team

9    
Gorcumse Naccer

@bommel ik zeg finale halen. 20.000 gele gekken in dat stadion dat moet toch fantastisch worden!!

1    
Beest

F4 rat


Jezus wat heeft God toch rare kostgangers...

Bij de jumbo is het azijn in de aanbieding.

5    
Dun Diëe

Wat een wedstrijd. Had het af en toe niet meer, zeker toen die Az'er met een karatetrap de bal van de lijn haalde.

En laten we even ophouden met zeiken. Natuurlijk is het lek binnen de club nog lang niet boven maar in deEomstandigheden is een overwinning als deze het heerlijkst.

Tot slot een bericht voor de crew: mag alstemblief het Spaanse slot van de site worden gehaald. Ik wordt er een beetje gek van. Ik kan de website alleen op wifi gebruiken. Anders kom ik bij cloudflare terecht. Niet echt vriendelijk naar de bezoekers vanuit deze regio, en een nogal rigoureuze maatregel om een dwarse Alp buiten de deur te houden als je het mij vraagt.

23    
Belgische Naccer

Laat die Hyballa maar schuiven!!!

Wat een verschil he....gewoon schouten op linksback..zoals het hoort....EN GEEN VERSCHUREN!! klote BROOD!

En Monsalve als ouderwetse voorstopper. Wat een baas is dat. En die goals van Noblejas en Schouten....man man man. En dan iedereen maar zeiken dat we geen goede spelers hebben...

Je moet met dit NAC gewoon kampioen worden als je een beetje een trainer bent. Hyballa heeft gewoon gelijk. Ze houden het 70 minuten vol en dan is de pijp leeg. Maar man wat een mooie club hebben we toch.

Leg alsjeblieft OLIJ, SCHOUTEN, HECKE, RIERE, MONSALVE, NOBLEJAS en VERSCHUREN per direct nog 5 jaar vast!!! Die van Hecke wordt nu al getipt als de nieuwe Frenkie de Jong.

En het ergste van dit alles is, is dat van Hecke en Schouten godverdomme bij Brood gewoon op de bank zaten....schiet mij maar lek hoor.

En voor diegenen die TvdA nog afschilderen als een loser...het spelersmateriaal is 100x beter dan wat die kutsmulders op het veld had staan en dat met minder geld!

Hadden we dit het hele seizoen maar gehad, dan had je gewoon bovenaan gestaan nu. Maar door dat gekloot...met belachelijke opstellingen en het NIET brengen van jonge spelers door Brood, sta je nu 10 punten achter.

Maar na vanavond is alles mogelijk. Ik geef het nog niet op. 10 punten is met de inzet en passie van vanavond zeker nog te overbruggen! Gewoon 10x winnen. En anders in de NAcompetitie zijn ploegjes als Ado of fortuna of VVV echt wel te pakken door dit NAC.

Man wat een mooie club hebben we toch. Alleen maar gezeik en dan dit!...ik hou ervan.

Laat die Hyballa maar schreeuwen aan de zijlijn! Dit is eindelijk het einde van de veel te lichte zaalvoetballertjes bij NAC. Ilic 1 en 2 naar huis en ik vrees ook voor de toekomst van Boussaid, van der Gaag en Allouchi bij NAC. En terecht.

Wat een verschil man...met Monsalve, Haye, Noblejas en Verschuren op het middenveld. Dat is nog eens wat anders.... Er werden ballen afgepakt, tweede ballen waren voor NAC. ik zag balvastheid, strijd en angst bij de tegenstander. Iets wat ik al 4 jaar niet meer gezien heb...

Komop TvdA Nu doorpakken! VASTLEGGEN: MONSALVE, NOBLEJAS, VERSCHUREN, VAN HECKE, SCHOUTEN, OLIJ, HAYE en ook van ANHOLT was gewoon weer zeer degelijk hoor. Dat zijn gewoon al 8!!! Prima spelers...vorig jaar hadden we er precies 0!!!!

Nog 3 goede voorhoedespelers erbij, of Dogan fit krijgen..die moet toch ook veel meer kunnen dan wat hij tot nu toe heeft laten zien...Dan heb je er nog maar 2 nodig....dan kun je er wat houden voor in de breedte en klaar ben je al.

Hyballa, succes met het fit en scherp krijgen van deze groep en het EINDELIJK opstellen van de spelers op de juiste plek....

En schijt aan alle negatievelingen over NAC.
Wij zijn gewoon de mooiste club van Nederland. Dat pakt niemand ons af. Iedere week 19.000 toeschouwers..bij AZ zaten er vandaag 8.000...dat is toch een aanfuiting. NAC hoort in de top 8 van de eredivisie. En daar gaan we ook gewoon weer komen! Daar heb ik na vanavond echt sinds lange tijd weer vertrouwen in gekregen.

HUP NAC!

1    
Breda

@ Bommel

Wij speelden ook tegen amateurs en hadden daar het meeste moeite mee.

43    
Cheertheboys1896

Gefeliciteerd nac, groeten uit tilburg.Geen fan uiteraard maar goed dat jullie je weer eena laten gelden op voetbalgebied. Extra zuur dat wijzelf eruit liggen ..

2    
Bruske

Echt heel knap en bijzonder.
Waarom tegen psv en az en emmen wel en niet tegen die klote clubjes uit de kkd.
Dit is gewoon een motivatie dingetje en hopelijk dan Hyballa dit de jongens bijbrengen.

Nu is Hyballa natuurlijk een top trainer maar over 5 wedstrijdjes moet hij er weer uit. Ik ben heel benieuwd.

Nu ff genieten allemaal want zovaak wordt de halve finale niet gehaald!!
Geniet ervan

-2    
Bruske

En f4 ratje heeft echt wel een punt!

2    
Baa-baas

@ Belgische Naccer,

Eindelijk iemand die het juist benoemt. VDA levert gewoon goed werk met Olij, Riera, Macho, Schouten, Rossler, Nobejas en Bohui. Enkel Kudibama was een misser, maar die kostte nauwelijks iets. Filipovic was een twijfelgeval. Deze as met Verschueren vastleggen en volgend jaar aan de aanval bouwen. Dan heb je dus gewoon een goed elftal, mits de trainer de poppetjes op de goede plaats zet. Van Eldinga ben ik overigens minder positief gestemd. Ik vind hem hier gewoon niet passen. Hyballa wel, maar ik vermoed dat dit 1,5 jaar zal werken. Of wordt hij de Klomp van Breda?

-1    
Baa-baas

Klomp = Klopp

-2    
Bruske

@BAA-BAAS

Bohui hebben we nog niet echt kunnen beoordelen en rosler heb ik in de voorgaande wedstrijden alleen zien stuntelen.

Wel vind ik Olij Dogan en Bousaid wel echt toppers die gehaald zijn inderdaad!

Vrees dat Olij zelfs n stap hogerop kan en gaat maken.

-1    
Baa-baas

@ Bruske.

In de voorbereiding heb ik Bohui een paar keer zien spelen en het viel me op dat hij een mannetje kan passeren. Zo'n beetje de enige in de selectie. Jammer dat hoj zo'n blessure heeft opgelopen. Dogan blijft voor mij een twijfelgeval. Feit is dat we nu (hopelijk) eindelijk kunnen bouwen aan een elftal. Elk jaar 20 nieuwe spelers schiet namelijk niet op. Een stuk of 3 daarentegen.....

7    
Nonkel Frans

"Reuzendoder NAC ".....het staat er echt en " NAC en Ajax bekeren verder"
Dat zijn pas krantenkoppen!!! Tjonge jonge wat een heerlijke gekke vreugde weer.
Reuzendoder!!! Die houden we er in.
Chapeau uitvak!. Hup NAC.

0    
Mark Bieritieti

En mag dat geoblocking nu van de website af? Super irritant..

23    
Da Pope

@ Beest

Een dag eerder was ik eerst aan het werk en vervolgens naar de forumavond. Ik vind je inderdaad een zeikerd. F8Hipster is al jaren onderdeel van BSR en Italo heeft simpelweg een andere stijl dan jou aanspreekt. Zijn bericht over Weijs klopte overigens gewoon.

Ik doe zelf niks meer voor de site. Ik kan er gewoonweg slecht tegen dat bezoekers als jij zich dit soort gedrag aanmeten. Iedere dag krijgen die gasten weer stront over zich uitgestort omdat ze hun hobby uitvoeren. Dat is overigens ook een van de voornaamste redenen waarom ik er zelf mee gestopt ben.

2    
De Bolle Damen

Belgische Naccer
van Hecke is natuurlijk geen frenkie de Jong.
Als je hem al wilt vergelijken met een topper van AJAX dan hebben we met hem een nieuwe Mathijs de Ligt in huis.
Vastleggen, en wel meteen!
Mogen we onderhand wel concluderen dat TvdA zeer goed werk heeft verricht na die zooi van vorig jaar?
Chapeua, zo de boel opruimen en opbouwen met nieuw fris talent!
Nun grote mijnheer nonkel Tom!

0    
De Bolle Damen

Chapeau uiteraard!

6    
Breda F2

@da pope. Mooi gezegd man. Fuck die azijnzijkers met het continue negatieve gelul. Ook ik maak me weleens schuldig aan negatieve praat naar de spelers als het zwaar kut was. Ik houd van Nac en voetbal is en blijft emotie.

Jammer dat dat 1 vd redenen was dat je gestopt bent want je praat geen onzin en weet goed te verwoorden waar het hem in zit. Het volledige team van bside rats is goed bezig ons te voorzien van dat wat nac is. Mochten mensen hun spaarzame tijd willen opofferen omdat ze denken dit beter te kunnen. Ga je gang.

Nu verder genieten van de geweldige overwinning!!!!

2    
Berlinho

Ik schat de kans op 50% dat we de beker winnen...…..
Je wint hem of je wint hem niet ;)

8    
Buurman

Beste Da Pope 8.07 ; 👍

4    
Haafie

Mag ik nog even duidelijk maken dat ik nog steeds histieries ben van gisteren Hahaha. Ik werk in Rotterdam, maar er is niks leuker om te horen dat Feyenoord wel even NAC wegzet, mochten ze doorgaan. Als we dat zouden winnen jongens, Maargoed ik heb liever Heerenveen uit. Laat die ons maar onderschatten.

1    
jimcp

Nog steeds dronken van het succes van gisteren.

Maar zoals de trainer zegt: nu focussen op Jong Ajax.

8    
H.V.M.

Na een dikke pluim voor NAC gisteravond krijgt Da Pope vandaag ook een dik verdiende pluim.

1    
DM

Met een lekker gevoel opgestaan. Wat een mooie kutclub hebben we toch ook! Heerlijke wedstrijd gisteren en daarnaast nog wat euro's gepakt omdat ik winst NAC had ingevuld in de TOTO.
Lekkerrrrrr

0    
Mike L

Ik lees hierboven dat de halve finale niet vaak gehaald wordt.
Maar in mijn 20 jaar NAC is het al de vijfde keer.
Niet slecht al zeg ik het zelf.
Wel alle 5 uit.
Maar dat weten we van te voren al😏

0    
Baasd

Is het eigenlijk wel eerder voorgekomen dat een eerste divisie club 3 eredivisie clubs verslaat in de beker?

2    
Los Pollos Hermanos

Hahaha ik moet alleen maar héél hard lachen om simpele zieltjes als Beest. Hoe diep kun je zinken zeg, ongelofelijk.

Ik baal er oprecht van dat NAC gewonnen heeft. Verschrikkelijk. Dieptepunt in mijn ruim 30 jaar dat ik NAC support met hart en ziel. Dit is het dieptepunt in mijn prille leven. Het is verschrikkelijk.

Misschien moeten mensen eens leren dat (terecht) kritische supporters, ook supporters zijn. Onvoorstelbaar zielig gedrag dit.

Gezien de vele pluspunten die deze zielige post krijgt, trek ik mijn conclusies. Had meer verwacht van dit forum na al die jaren. Mij zult u hier niet meer zien posten.

Ik dank iedereen voor de goede discussies.

Hup NAC en wie weet komen we elkaar nog eens tegen in een andere setting. Maar dit kinderachtige gedoe hoef ik geen deel meer van te zijn.

Laad alle berichten na dit bericht in