Wij gaan niet opzij

De glazen bol van Chris W.M.

Benn076

Jullie kennen hem ongetwijfeld van zijn uitstekende speurwerk op de verschillende social media kanalen als het gaat om inkomende of uitgaande spelers van NAC, Chris W.M.. Deze week kwam hij weer met een aantal opvallende ontdekkingen na ons interview met de technisch directeur. Daarom hebben wij hem gevraagd om zijn bevindingen als rubriek te plaatsen op onze website en jullie mee te laten denken over mogelijke transfers tijdens deze winterstop. Hieronder de oproep:

Na maanden van rust en stilte breekt de tijd weer aan dat spelers van clubs gaan wisselen. Wat mij betreft de leukste tijd van het jaar. Eindelijk weer op zoek naar aanwijzingen op Social media, speurend wie welke speler gaat volgen op Instagram, welke berichten er op Twitter verschijnen en waarin een speler gelinkt wordt aan NAC, hopende dat de Nick Olij scoop van afgelopen zomer herhaalt kan worden. De een noemt het een hobby, de ander ( vooral het thuisfront ) een obsessie, ik vind het vooral leuk om te doen.

Als voorbereiding op die periode kijk ik altijd op Transfermarkt.nl om te zien welke spelers van waarde zouden kunnen zijn, en om extra in de gaten te houden. Deze spelers vormen steevast een welkom gespreksonderwerp om in een select gezelschap onder het genot van een goed glas bier te bespreken.

Deze keer had ik echter wat moeite te bepalen aan welke “specificaties” de nieuw te halen spelers moesten voldoen. Van Den Abbeele denkt wat dat betreft iets internationaler, dus het kan alle kanten op. Gelukkig was daar gisteren ( 22 december ) het interview met BSideRats waarin Tom inging op de huidige situatie bij NAC;

''Wij zijn niet in staat om geld op te hoesten of neer te leggen. Dus het gaat in eerste instantie om jongens die uit hun contract lopen. Dat zijn spelers uit bijvoorbeeld Scandinavië, daar loopt het seizoen af. Maar het kunnen ook jonge spelers zijn die bij hun club niet in aanmerking komen om een basisplaats af te dwingen, die zouden dan op huurbasis komen. Dat zijn, denk ik, in een notendop de mogelijkheden die wij op dit moment hebben.’’

Met dit gegeven ben ik rond gaan kijken om eens te zien wat er dan precies in bijvoorbeeld Scandinavië rondloopt en wie van waarde zou kunnen zijn. Nadat ik twee namen die me wel interessant leken op Twitter gepost had met daarin de opmerking om vooral met eigen namen en suggesties te komen leek het de mannen van BSideRats een goed idee om hun platform te gebruiken om dit te faciliteren. Er komen in de comments vaker suggesties voorbij, dus waarom dit niet bundelen in 1 onderwerp waarin eenieder zijn/haar suggesties kan doen? Blijkbaar zijn er genoeg NAC supporters met dezelfde interesse.

Dus bij deze; Heb je suggesties met betrekking tot spelers die wellicht van waarde voor NAC zouden kunnen zijn; gooi ze in de comments!

Zoals gezegd had ik twee spelers op het oog,

1. Pontus Engblom. Een 28 jarige spits met een lengte van 1.83 m. Lijkt op basis van zijn statistieken op Sjoerd Ars; Geen overdreven goede cijfers op het allerhoogste niveau maar de koning van de tweede klasse. Op het hoogste niveau in Noorwegen ( Eliteserien) in 78 duels 9 doelpunten en 8 assists, op het tweede niveau ( OBOS-ligaen) 83 duels, 62 doelpunten en 16 assists. Het lijkt er dus op dat hij het best rendeert in een aanvallend elftal, dicht bij de goal. Vanaf 01/01 gratis af te halen bij Sandefjord, de nummer 2 van de tweede divisie.

2. Martin Rønning Ovenstad. Een 25 jarige centrale middenvelder. Vaste waarde geweest bij Strømsgodset op het hoogste niveau in Noorwegen, daarna mislukt bij Sturm Graz waarna hij teruggekeerd is bij Strømsgodset. Het is hem niet gelukt bij de nummer 13 (2018) en 11 van afgelopen seizoen een vaste basisplaats af te dwingen. Waarom ik hem toch gepost heb is zijn de beelden die je op internet van hem tegen komt. Vooral de highlights van hem ( filmpje van 18 minuten!) geven een goed beeld van hem. Ik weet het, het zijn zijn beste momenten. Maar dat hij kan voetballen is duidelijk te zien. Zou prima als verbindende speler op het middenveld passen. Zijn crossballen en ballen die hij net achter de verdediging weet te leggen zijn wapens die we nu niet hebben of te weinig gebruik van maken.

De eerste aanzet is gegeven. Ik ben benieuwd hoeveel potentiele scouts er op de tribunes bij NAC zitten, en of we 1 van de (waarschijnlijk) 3 nieuwe namen weten te voorspellen! Succes!

Chris W.M. 

Bron:
B-Side Rats, Chris W.M.
Terug naar overzicht
66 Reacties
79   31  
B5 fanaticus

Er is maar een speler die kan zorgen dat we promoveren: Lars Veldwijk !


6   41  
Roddel

Ik heb “in de wandelgangen” de naam Glen Middleton gehoord! Leuke voetballer.

11   25  
Ernie

Ik heb weinig vertrouwen in winterversterkingen. De kans dat zo'n speler gelijk inzetbaar en van meerwaarde is, is bijzonder klein. Bovendien gaat dit voor onrust zorgen in de huidige spelersgroep. En je moet je afvragen wat je ermee wilt bereiken?

8   45  
petros

Idd glazen bol werk...nonsens dus.

24   1  
Chris W.M.

@Roddel

Heb daar laatst nog wat over gepost. Je gaat je afvragen in hoeverre het aanvalsspel van NAC anders geweest geweest als Middleton toch naar NAC gekomen was in plaats van te kiezen voor Hibernian, en we dus daardoor Boussaid niet hadden gehad. Dat Middleton de verkeerde keuze heeft gemaakt is wel duidelijk; slechts 8 potjes gespeeld ( 2 in de beker ) en vanaf begin november niet meer bij de wedstrijdselectie.

38   14  
SanderH

Ik ga hem droppen Joey van de Berg. Is transfervrij sinds hij na een conflict weg moest bij nec. Het is klootzak om tegen te spelen en mss ook om in je team te hebben. Maar toch hij heeft wel de noad mentaliteit en ervaring om jonge gasten te pushen. Daarbij is hij een defensieve middenvelder. Heb het idee dat de huidige staf hem aankan zeker Vrede en Jelle die ook bekend waren als mondige spelers.

79   31  
B5 fanaticus

Er is maar een speler die kan zorgen dat we promoveren: Lars Veldwijk !


32   5  
Sia

Joey Van Den Berg? Die is transfervrij en traint mee bij Heerenveen. Bij NAC kan hij in ieder geval voor meer toeschouwers voetballen!

14   0  
MLBredaaa

Lekker speculeren:

Eric Smith...
Verhuurd door AA Gent (link met TvdA is gemaakt) aan Tromso. Lijkt geen uitzicht te hebben op speeltijd in Gent. Defensieve middenvelder van 1.92 heeft dus alles wat we momenteel missen op het middenveld; body. Heeft afgelopen wedstrijden alles gespeeld voor Tromso.

Wel nog een contract tot 2022 bij Gent.

https://www.transfermarkt.com/eric-smith/profil/spieler/292534

9   4  
Los muchachos del Breda

@ Chris W.M.

Zoals gewoonlijk weer leuk om namen voorbij te zien komen vanuit jouw kant. Wel ben ik benieuwd of Brood na de winterstop een andere tactiek gaat hanteren (mijn voorkeur 4-4-2 zodat de spits niet op een eiland staat), dat zou ook nog invloed kunnen hebben op de type spelers die worden gehaald. Ik vind dat NAC, zeker thuis, niet met twee verdedigende middenvelders moet spelen. Een extra spits lijkt me sowieso wel een must.

7   3  
D.kocx

Het aanvalsplan lijkt al jaren hetzelfde tot de 16 van de tegenstander gaat het aardig dan weet niemand meer wat ze moeten doen! Dit is het probleem al onder 3 verschillende coaches dus valt er volgens mij daar veel winst te behalen door b.v. Een spitsen trainer aan te stellen. Zonder dit kun je nog wel 10 verschillende spelers halen maar die gaan naar mijn inziens niets veranderen.

28   8  
Jantje2

Dylan Seys, vorig seizoen 12 goals en 10 assists voor RKC


13   4  
Chris W.M.

@MLBredaaa

Dat was het idee, lekker speculeren! Keep'm coming!

@Los muchachos del Breda

Bedankt!

Ik vraag me wel steeds meer en meer af of Brood na de winter nog wel trainer is bij NAC.

16   6  
Los muchachos del Breda

@ Chris W.M.

Mocht Brood na de winterstop vertrekken bij NAC zou ik het wel zien zitten om Willem Weijs voor de groep te zetten. Volgens mij een jonge, gedreven trainer die nu bij jong NAC laat zien dat hij een ploeg fris kan laten voetballen (al deed Gudelj het als trainer bij de jeugd ook goed en was het bij het eerste minder een succes...)!

4   1  
FVBreda

Hopelijk wordt deze periode gebruikt om door te selecteren, dus 2,5 jaar contracten en de minste spelers weg. Huurspeler alleen doen als het 100% zeker een basisspeler is en bij je 5 beste spelers hoort.

5   10  
DunErwt

Van speculeren komt roddel en achterklap..............

3   8  
Oosterhout3

Vd berg zat ik ook naar te kijken... Vaak wel goed voor veel kaarten, zowel geel als rood

Zat zelf te denken aan Kevin jansen(ex ado)
Vurnon anita

Extra mcfc spelers!?

Mix Diskerud(29 jaar)
Pozo?
Garre(open dag van vorig jaar)
Lorenzo gonzales?

13   1  
geelzwartwit

Een no nonsens grote sterke spits, type niet lullen maar poetsen in de KKD.

Erik Björndahl

Leeftijd: 29
Lengte: 1,89 m
Nationaliteit: Zweden Zweden
Positie: Aanval - Centrumspits
Voet: rechts

Huidige competitie: 28 wedstrijden 20 goals (eerste divisie zweden bij de nummer 2).
Club: Degerfors
Contract tot: 31.12.2019

Overige stats:
wedstrijden per club en goals.
Degerfors 58 34
BK Forward 124 38

6   4  
Arie

Jordy Buijs was transfervrij per 31-1-2020, jammer dat we die waarschijnlijk nooit hadden kunnen betalen ook al gaat hij naar de KKD van Japan. Was de perfecte aanvulling geweest. Jaagt regelmatig vrije trappen tegen de touwen daar en loopt nog wel eens een corner binnen.

Van den Berg moeten we denk ik niet willen, dat is een Van der Leegte 4.0, die schopt er elke 2 weken 1 doormidden en is dan weer geschorst. Zeker in een ambiance als bij ons KAN ontstaan gaat hij te veel daarin mee vrees ik.

Wie wel? Geen idee. Deze zijn transfervrij.
Voor op het middenveld Lorenzo Crisetig (26, voormalig Italiaans jeugdinternational van Inter), was in zijn jonge jaren altijd gecharmeerd van hem.
Slobodan Rajkovic (30), ex-Twente/PSV, vorig jaar 30 wedstrijden in de Serie B, dus zou zeggen niet haalbaar, maar goed, je weet het nooit. Wie weet wel te porren voor een half jaar met optie bij promotie.

9   0  
Ivo

Kevin Jansen (middenveld) na een mislukt avontuur "in de zandbak", de hierboven al genoemde vleugelspeler Seys, die met 1m68 een waardige opvolger van Korte kan worden. De vraag is of dat het type speler is dat we zoeken.

Ik hoop vooral op body, power en onverzettelijkheid. we hebben met boussaid, dogan, el allouchi en de flegmatieke broers ilic veel te weinig duelkracht. We zoeken doorbijters met voetballend vermogen. Zodat de rest een actie kan maken zonder dat het als een kaartenhuis in elkaar valt.

6   9  
D

- Thierry Ambrose
- Lars Veldwijk
- Jayden Braaf

Anders Wilfred Bony oude rot in het vak die transfer vrij is en geen club heeft op dit moment ?

12   41  
De muzikant

Die zelfde glazen bol wist ook heel lang vol te houden dat Smulders DE juiste man voor NAC was.....

4   7  
BPark

Wat een heerlijk moment voor vele. Name dropping ten top. Leuk om zelf eens de scout uit te hangen.

Zelf zou ik graag Jonathan de Guzman naar Breda zien komen. Speelt nauwelijks in Duitsland en kan met zijn ervaring het middenveld goed helpen denk ik. Niet meer de jongste, maar altijd een harde werker geweest.

10   17  
Viking

Begin eerst eens met een andere trainer. Brood eruit en Kees van Wonderen er in. Iemand die meer op een lijn zit met vd Abeele en niet lijnrecht er tegenover.
Leuk dat lijstje van CWM maar is naar mijjn mening niks spectaculairs wat ons direct beter maakt.

Bony, Ambrose mss veldwijk zijn klasbakken voorin voor ons NAC. Er moet wel toevoer komen dus middenveld moet er echt een kerel komen. Liefst 2..Durf niet te zeggen wie.

34   1  
De Kroonprins

Lucas Nmecha. Heeft al verschillende keren op de radar gestaan bij NAC. Op dit moment verhuurd door City aan VFL Wolfsburg, echter komt hij daar niet aan de bak. Wellicht dat ook Ton een goed woordje voor ons kan doen.

19   1  
Chris W.M.

@Viking

Ik heb me meer gericht op: beschikbaarheid, fitheid, en financieel haalbaar. En vooruit, ook een beetje gekeken naar karakter. Veldwijk en Seys zijn natuurlijk moeilijke jongens, en na vorig seizoen ben ik wel een beetje klaar met gasten die zich verheven boven de groep voelen. Dus zit ook een grote mate van persoonlijke voorkeur in.

3   9  
DunErwt

@demuzikant

Inderdaad, maar heeft de glazen bol van tante snor overgenomen ROFL

12   0  
Eddy W (BSR)

TvdA heeft bevestigd dat Ambrose onhaalbaar is vanwege zijn contract met Metz. Dat is dus geen optie.
Wel leuk om wat over spelers te lezen waar ik nog nooit van gehoord had.

11   2  
Buurman

Ik vind die Engblom wel interessant. Daarnaast heel graag Lars Veldwijk. Eerder gevoelig dan moeilijk. Wil spelen en ongelijk Fraser bewijzen. Betreffende Brood : met enkele versterkingen moet hij laten zien een winning team te kunnen smeden. Maar veel tijd is er niet. Verder compliment aan Chris. Leuke hobby toch.

10   0  
Buurman

Belangrijk aspect ; betaalbaar zoals Tom en Chris aangaven ? Ik lees namen die volgens mij NAC niet kan betalen.

6   4  
stoep

veldwijk zou ik niet halen. helemaal niet het type speler wat dit elftal beter gaat maken. je moet iemand halen die van nature leiderschap heeft in het veld en die bereid is het vuile werk te doen. veldwijk is ook weer een speler die vooral met zichzelf bezig zal zijn en dat gaat eerder meer dan minder frictie opleveren. wie wel , ik weet het ook niet maar gasten die bereid zijn zich weg te cijferen voor het team.

6   3  
Badeend

Ik zou enorm blij zijn met Veldwijk, en ik denk ook niet dat die jongen per se "moeilijk" is. Ik denk wél dat dat soort jongens gebaat zijn bij een écht topsportklimaat in een goede sfeer. En dus niet andersom, voornamelijk sfeer en dan hopen dat dat tot prestaties leidt - en dat dan dus een topsportklimaat noemen. Want dat is wat er bij NAC al jaren misgaat, daarom is alles continu afhankelijk van toevallig de juiste mensen halen en hopen dat de puzzelstukjes in elkaar vallen. Daarom functioneren talenten eigenlijk nooit écht (tenzij het buitencategorie is), lopen spelers als El Allouchi en Verschueren altijd enorm op hun tenen te zoeken en raken de gedisciplineerde spelers met iets minder talent totaal de draad kwijt hier bij NAC.

Zolang dat niet verandert, kun je halen wie je wil, blijft het toevalsvoetbal.

3   9  
Nacman

Voor de spits Wilfried bony clubloos zo op te halen zoek nog effe voor een slimme spelverdeler

2   4  
Des NAC's

De naam Middleton zingt rond

2   2  
RV

Ik had hem hier afgelopen weekend ook al voorzichtig gedropt (Joey van den Berg) maar ik durf echt niet te zeggen hoe fit die gozer is. Wel een jongen die in dienst kan en spelen van de meer creatieve spelers. We moeten daar echt snel van af dat Boussaid op de middenlijn drie man probeert te passeren.

Sneller en directer spelen vanaf het middenveld en de flanken en nummer 10 bezetten met creativiteit en vrijheid.

3   4  
Nacman

Als aanvallende middenvelder de Braziliaan Elvis sins 1 dec zonder club

7   1  
RV

Ik ben het er trouwens niet volledig mee eens dat Veldwijk geen persoonlijkheid zou zijn die alleen voor zichzelf komt spelen. Uiteindelijk komt iedereen hier voor zichzelf spelen.

Ik herinner me nog ene Muhren, te licht voor de Eredivisie, perfect voor de Eerste Divisie.
Veldwijk is hetzelfde laken in een pak. Die zou perfect passen, die is wat meer ervaren en wat fysieker dan van Hooijdonk waardoor de rest kan aansluiten. Ook we er een speler die anderen beter kan laten spelen.

Ik zou hier toch eerder de voorkeur voor hebben dan een exoot uit Scandinavie. Een huurling vergt al tijd voor aanpassing en zeker als ze uit een ander land komen. We hebben toch immers Boris ook nog?

11   2  
Chris W.M.

@ NACMAN

Spelers van buiten de EU moeten minimaal € 400.000 verdienen. Gaat hem dus helaas niet worden.

9   1  
SanderH

@rv hij is fit traint nu mee bij Heerenveen. Persoonlijk hou ik van een speler die een ouderwetse klootzak is op het veld. Wat men snel vergeet is hij wel iemand is die de broertjes Ilic en Dogan beter kan laten spelen omdat hij de vuile meters voor hun maakt als ze hun mannetje laten lopen. Een nuttige speler en betaalbaar.

7   7  
Jf

Middleton is een van de aanwinsten en is al rond met Nac.
Er zal geen nieuwe spits komen en met Van Hooijdonk, Stokkers en Dogan is dit ook vrij logisch.

Er zal als tweede speler een verdedigende middenvelder bijkomen.

12   5  
Poppelinho

Misschien een gekke gedachte, maar Adrian Dalmau een half jaar huren? Huidige spitsen bij FCU doen het prima en hij is net hersteld van een blessure. Vorig jaar 20+ goals in de Ere..

Boussaid ook al gehuurd en ontwikkeld zich goed. Misschien kan dat FCU overtuigen..

9   0  
DeWeesJr (BSR)

Dat Middleton eventueel komt deze winter kan ik mij best voorstellen aangezien we in de zomer ook al bijna rond waren met deze aanvaller.

Alleen vond de aanvaller NAC ineens niet meer goed genoeg toen Hibernian kwam. Achteraf een foute keuze maar weet niet of het dan slim is deze jonge jongen nu wel te halen.

Zag in de zomer een overstap naar NAC niet zitten maar omdat hij weinig speelt bij zijn eerste keus dan toch maar naar NAC.

Hoe gemotiveerd is die jongen dan straks in Breda? Daarnaast is het wederom een erg jonge speler...

2   2  
Chris W.M.

@Jf

Heb je hier een bron van? Middleton is op dit moment nog uitgeleend aan Hibernian, en de nieuwe manager heeft een goede week geleden nog aangeven dat Middleton de kans gaat krijgen;

https://www.edinburghnews.scotsman.com/sport/football/hibs/latest-hibs-news/hibs-boss-jack-ross-speaks-plans-josh-vela-and-glenn-middleton-1338366

4   1  
Mo

Tot nu toe kan de ts mij niet overtuigen met de keuzes!

11   3  
Buddha

Type vd Berg of Holla zou mooi zijn. Die wakkeren het vuurtje op de tribune wel aan als dat nodig is.
Wel eerst meenemen op trainingskamp voor je een contract aanbiedt,

5   1  
Jf

Dit is wat ik vanuit mensen van de club hoor. Ik heb het dus wel uit tweede hand maar gezien de speeltijd die hij gekregen heeft en de potentie die er volgens Gérard in zit zou wekelijks spelen een must zijn.

Het andere gerucht is dat Brood zich met teveel zaken bemoeid ipv de zaken op het veld. Dat vinden ze binnen Nac storend.

Eerlijk gezegd zie je dit op het veld terug

10   1  
Los Pollos Hermanos

Ik zou Dylan Seys halen.

6   1  
EDM

Zlatan zit zonder club...

1   0  
Badeend

@JF

Dat vind ik dan weer interessant. De 'laatste' die zich met veel dingen buiten het veld bemoeide, was Ten Cate. Het zou dus ook goed kunnen zijn?

5   18  
GSG

Wouter Burger van Feyenoord mag verhuurd worden.......fysieke talentvolle middenvelder en maakte onder Jaap Stam aardig wat minuten.

29   1  
Chris W.M.

@ GSG

Dan zie ik liever onze eigen 18-jarige talentvolle middenvelder minuten maken; Azzagari.

5   9  
Tristan

Kaj Ramsteijn. Eerder al eens op proef geweest.

5   14  
Bsidepancake

Mark van Bommel halen! Dat zou pas een move zijn !

6   1  
Buurman

In mijn ogen is een spits beslist wel nodig. Of Dogan moet gaan draaien als een tierelier. Zie ik niet gebeuren. Maar ik hoop dat ik ongelijk heb.

7   0  
Ernie

Ben geen voorstander van tussentijdse aankopen. Mochten er toch 2-3 bijkomen, dan alleen sterke dominante leiders graag. En spelers die gelijk inzetbaar zijn.

3   1  
Lamington

Stikterrin denk

3   2  
GSG

@Chris W.M.

Tuurlijk zie ik ook liever eigen spelers en geen huurlingen.....maar die Burger lijkt me echt fysiek een directe versterking.

We hebben al zoveel lichte/kleine middenvelders.

1   2  
The Don

Bjørn Johnsen voor een half jaar proberen te huren van Arne Slot

3   0  
maikolg

Wouter Burger heeft niet de ervaring en leidinggevende kwaliteiten die we nu broodnodig hebben. Wel een goede voetballer verder.

9   15  
Misterbean

Ik vind de glazen bol van de alhier gebande Flieger (Harry BD) op deRat veel interessanter :-)
"Leiderschap uit het jaar nul heeft ons gebracht waar we nu staan: zesde in de eerste divisie op 11 punten van de nummer 1.
De 3 bezitters van ons NAC hebben dit jaar hun belang verder uitgebreid na in de afgelopen jaren 4x een concreet bod te hebben afgeslagen. Ze varen een minimalistische koers in alles: in bijdrage, aanwezigheid, hulp, steun, kennis en visie. Begrippen als bourgondisch en tegendraads zijn de afgelopen jaren ruw naar de achtergrond verdwenen. Het is calvinisme en kruidenieren wat de klok slaat."

https://www.derat.nl/int/nl/nieuws/nieuwsitemnieuw.asp?id=24119

18   1  
10diego

Mario Engels ex Roda nu Sandhausen 2e Bundesliga op de bank.

1   7  
10diego

Zo lang het bij Sparta onduidelijk is of Devirsoglu toch al naar Brentford gaat of blijft en het niet duidelijk is of Ache naar Frankfurt gaat, laten zij Veldwijk niet gaan. Kun je echt vergeten.

Maat onze TD komt vast weer met een blind paard dat door muren loopt en een straatvechter is. Met veel meer budget, 11 punten achter op Cambuur.

Er is maar één doel.

1   1  
10diego

@TheDon, Johnson zit al een half jaar niet meer bij AZ

3   1  
Hugo

Winteraankopen die wonderen verrichten. Het zou wat zijn. Wie er ook komt, wie er ook uit de hoge hoed wordt getoverd of welk blik tropische verrassingen er ook wordt ingevlogen. Zolang deze spelers alles geven voor de club kan ik er mee leven. Ik wil slopers, geen prima ballerina's. Zakkenvullers en gelukszoekers mogen van mij meteen rechtsomkeer maken. Al te veel van zulke gezien.
Maar daar zal TvdA wel goed naar kijken lijkt me. Toch?

Hup NAC

0   0  
G00Ser

Sprak laatst Brood een tijdje na afloop van de wedstrijd tegen FCDB. Hij gaf aan op zoek te zijn naar 2 buitenspelers, omdat de aanvoer nu onvoldoende is. Ook gaf hij toe moeite te hebben gehad met de puzzel in elkaar te krijgen, mede door blessures en spelers die niveau niet halen. Mbt niveau gaf hij aan dat instelling van jonge jongens hier vaak de oorzaak is en tevens zijn grootste uitdaging. Na een goede pot denken een aantal spelers er al te zijn en lijken ze gemakzuchtig te worden.

We gaan het zien.

1   0  
Oosterhout076

NAC is aan zijn stand verplicht om, zeker thuis, met drie spitsen te spelen. En dus is inderdaad aanvoer van buitenspelers noodzakelijk. Zelden komt er een bal goed voor. Om over corners al helemaal maar te zwijgen. Nooit meer een korte corner aub. En de lange corners van El A komen maar tot knie hoogte waar geen enkele spits iets mee kan. Dus inderdaad graag twee buitenspelers die iets toevoegen en spelers op een (vaste) plaats zetten. Niet dat eeuwige geschuif....

1   0  
Nacbr8

@Chris W.M.

Wat dacht je van Stefano Beltrame? Speelde afgelopen 3 jaar al in de KKD en was vorig jaar een van de betere spelers van Den Bosch. Is officieel aanvallende middenvelder maar kan ook op de buitenposities spelen. Lijkt mij een interessante optie aangezien zijn contract sowieso eind van het seizoen afloopt.
https://www.transfermarkt.nl/stefano-beltrame/profil/spieler/167791

Laad alle berichten na dit bericht in