Wij gaan niet opzij

De Graaf teleurgesteld en verbaasd over gedrag en uitlatingen Hilterman

Das Phantom

Trainer Edwin de Graaf is niet blij met Jeredy Hilterman. De aanvaller was dit weekend aanwezig bij het kampioensfeest van zijn ouder werkgever FC Emmen en zijn optreden zorgde voor gefronste wenkbrauwen in Breda. Inmiddels is de aanvaller uit de selectie gezet.

De Graaf is teleurgesteld over de uitlatingen van de spits. "We zijn bij NAC bezig met een belangrijke fase. We moeten zorgen dat we komende vrijdag een play-off-plek definitief gaan afdwingen", aldus de trainer daags na het incident voor de camera van NAC. De Graaf zag de beelden pas deze ochtend. "Dan ben je wel een beetje verbaasd over de uitspraken." 

"Ik heb de groep alleen maar medegedeeld dat ik Jeredy per direct naar huis heb gestuurd", aldus De Graaf als gevraagd wordt hoe de andere spelers hebben gereageerd. "Omdat ik de focus wil hebben op het resultaat, vrijdag en de play-offs. Daar moet iedereen in mee. Daarna zij we gelijk gaan trainen, dus ik heb er nog niet inhoudelijk met iemand over gesproken."

De Graaf vond dat de club geen andere keuze had. "Ook om een signaal af te geven richting de groep. We moeten nog heel veel halen en er valt nog veel te halen. Daar hebben we alleen iedereen bij nodig zich daarvan bewust is." 

 

Bron:
B-Side Rats, NAC
70 Reacties
255   3  
Das Phantom (BSR)

Hoewel er wat mij betreft maar één uitkomst mogelijk was, moet je zeggen dat NAC dit snel en juist heeft afgehandeld. Goed gedaan.

255   3  
Das Phantom (BSR)

Hoewel er wat mij betreft maar één uitkomst mogelijk was, moet je zeggen dat NAC dit snel en juist heeft afgehandeld. Goed gedaan.

68   13  
Bredaaaaa

Goed gedaan door the Boss. De nacompetitie is belangrijk. Ik sta achter de Graaf!

30   11  
Scheppioni

Mooi ballen laten rapen op de training, zal de sfeer in de groep bevorderen ! De enige juiste wat de technische staf kan doen, ondanks behoorlijk kapitaal vernietiging !!!
Kan in het elftal losers die ooit bij ons NAC onder contract heeft gestaan, is onderhand een aardig loser elftal van te maken helaas !
Nooit meer Jeredy Verspilterman !!!

31   1  
Heksenketel

Juiste reactie. Alleen meedelen en verder geen woorden aan vuilmaken. Bij vragen: Kijk het filmpje en je weet genoeg hoe deze mijnheer over zijn collega's en werkgever denkt.

61   5  
fvf6

De graaf is niet de enige die teleurgesteld is met hem ook een kleine 17.000 supporters . Deze jongen heeft geen toekomst meer in Breda . Hoe dom kun je zijn, door dit soort uitspraken te doen. NAC heeft gelukkig goed en snel gehandeld in deze kwestie .Al zal het wel met een speler die 250.000 euro heeft gekost aardig in de maag zitten .Welke club gaat ooit nog 250.000 euro voor hem betalen .En dan nog dat hoge salaris , het is een tweede Kali waar we mee opgezadeld zitten

38   2  
Nacman

Deze jongen is gewoon bezig om een breuk met NAC te forceren.
Dit is geen teamspeler bij welke club dan ooit hij wil gewoon transfervrij vertrekken hij zit ook wel in dat geen club een transfersom betaald voor hem.
En hij heeft geen zin om bij NAC volgend seizoen 3 of 4 spits te zijn.
NAC moet voet bij stuk houden en hem niet gratis de deur uit laten gaan.

24   7  
Cees-2

Helemaal mee eens met al deze reacties. Hilterman is wat mij betreft "nooit" meer welkom. Als speler van onze club welterverstaan. Zo goed mogelijk verhandelen, graag per direct.

36   3  
Geelzwartwit

De Graaf had hem voor de groep moeten zetten en aan heel de groep moeten laten vertellen wat voor debiel gedrag hij vertoont heeft. En hem net zolang laten staan en laten doorvertellen dat ie helemaal door de grond zakt en nul komma nul respect van zijn medespelers zou voelen.

En hem dan voor de groep laten vertellen hoe hij dit gaat oplossen.

Naar huis sturen.. En straks corvee en het fietsenhok vegen?
Als hij zo goed is als prater voor een groep nou zet hem maar eens voor die groep dan.

Wat mij betreft schiet met wegsturen niets anders op dan dat het nooit meer goed sportief en financieel positief voor NAC uitpakt.

29   9  
Ernie

De volgende die gratis door de achterdeur verdwijnt.

11   4  
Geelzwartwit

@ernie

Misschien zelfs met doorbetalen van salaris? Of aanvulling van salaris/verhuur als hij ergens anders speelt? Schijnt ook nog wel eens voor te komen.

63   6  
Tonn

Meefeesten oké , we vinden t ook leuk als Sydney dan bij ons langskomt., maar de microfoon pakken en dit soort uitspraken is niet slim en terecht dat daar door NAC op gereageerd wordt. Wat me wel verontrust is dat we als supporters alleen samen achter NAC staan als we een gemeenschappelijke vijand hebben gecreëerd. Dat gebeurt te vaak en is niet gezond. Supporter is vanuit positieve energie. Deze afzeikcultuur zal ons niet verder brengen in t winnen van prijzen en is continu geld in t putje flikkeren.

20   5  
PIet Kamps

Logisch dat Edwin hem uit de selectie heeft gezet. Op het veld kon ik al zien dat deze jongen geen karakter heeft en achteraf is het dus een foute beslissing geweest om hem voor zoveel geld te contracteren. Maar ik vind ook dat Emmen deze jongen niet terug moet nemen, om te laten zien dat dit soort onvolwassen gedrag door geen enkele club getolereerd wordt. Dit soort omhooggevallen gastjes moet duidelijk gemaakt worden dat er voor hen, met het gedrag dat zij laten zien, geen plaats kan zijn in het betaalde voetbal.

20   1  
Ata

Ik ben meestal erg voorzichtig met het veroordelen van mensen op hun domheid. Maar allejezus, van alle beroerde optredens die ik het afgelopen half jaar van deze jongen heb gezien, is dit 'by far' wel het meest beroerde.

Ik ben wel benieuwd hoe de fans van Emmen hier zelf naar hebben gekeken. Uit de beelden maakte ik op dat zijn voormalige medespelers niet heel happig waren om het spelletje mee te spelen. Geen idee of dat ook voor de supporters gold. Ik bedoel, we hebben het hier niet over Mister Emmen, toch? Wellicht dat Hunebed, die hier een aantal berichten geleden reageerde, hier duidelijkheid over kan geven?

52   1  
Noadhugodver

Ik kijk in iedergeval uit naar van de Sande volgend seizoen. Heb zo het idee dat ie veel beter bij NAC past

27   9  
RV

Als zelfrespecterend mens moet je dat toch ook niet willen. Wat een knakworst en enorm droevig persoon zeg. Ik ga toch ook niet bij mijn oude werkgever op een podium staan omdat de cijfers vorig jaar zo goed waren terwijl ik al een half jaar weg ben (bij wijze van).

Goed, een sneu figuur waar ik verder geen woorden aan vuil wil maken. Wel aan de verantwoordelijke Manders. Nu tijd om in te stappen meneer diknek. Laat eens van je horen. Het wordt nu echt tijd dat de man niet alleen een spreekkoor krijgt maar dat de fanatieke aanhang hem op een correcte manier buiten zet. Jaren terug was dat al lang gebeurd, wat is er aan de hand met onze aanhang? We spreken over identiteit maar is het nog wel zo rauw?

Wordt ook wel pijnlijk duidelijk dat de Graaf deze groep niet onder controle heeft. Geen enkele speler investeert in zichzelf, komt extra vroeg op de training of peert er na afloop nog vijftig vrije trappen in. De Graaf waardeer ik als mens en vanwege zijn historie als speler maar dit kan toch niet man? Wat zou er onder Vreven gebeurd zijn? Die is mede verantwoordelijk dat Dessers het nu zo goed doet bij Feyenoord.

Mocht even banken omdat hij te weinig meters maakte en ging het daarna beseffen, eiste het maximale van zijn ploeg.... zelden een trainer gezien die zo goed pastte bij NAC. Dan heb ik Adilehou gezien vrijdag... die wil vooruit en legt er 90 minuten energie in... maar als de Ligeons, Maria's, Ruttens (pfff) Hiltermannetjes en Cargros (wat een nutteloze en overgewaardeerde speler) niet presteren krijgen ze kans op kans. Maar Adilehou is altijd een twijfel, ongelofelijk!

Actie vandaag is overigens wel het enige goede en verder ook prima gedaan, maar toch mis ik de echte passie in het team en vooral ook technisch hart.

19   1  
Semsi

Die gaat echt niet terug naar Emmen. Die zijn blij dat ze er vanaf zijn.
Reactie van trainer Emmen gezien: een terugkeer van Hilterman moet bekeken worden door het Technisch Hart. Oftewel: niet goed genoeg, dus laat hem aub wegblijven.

35   3  
Sjef de gevulde koek

Feit is dat hilterman het verstand heeft van een dooie vistick. Maar wat ik erger vind dat dit een hoop weergeeft van de huidige situatie. Spelers geven geen fuck. In de tijd van zwaanswijk enz was dit nooit gebeurd. Spelers zien Nac als niks en dat is natuurlijk heel erg. De tijd dat spelers het een eer vonden ik hier te spelen is ver weg. En ja dan krijg je downies zoals deze debiel.

11   1  
DenN

Misschien een optie om deze jongen verplicht apart van de groep te laten trainen, in het stadion, voorafgaand aan de eerstvolgende thuiswedstrijd

30   6  
Theoden King

Een dergelijke actie doet me wat denken aan onze vriend Hyballa. Die gaf een interview waardoor hij niet was te handhaven, en deze speler staat als een leeghoofd in een microfoon te schreeuwen. Als je niet verder wilt, kun je ook gewoon je contract inleveren hoor...

36   5  
Martinus

Sjef, ik ben het met je eens, maar 'downies zoals deze debiel' hoeft dan weer niet. Niet eerlijk tegenover mensen met down om ze te vergelijken met Hilterman, omdat ik die mensen toch een stuk hoger aansla als mens.

17   0  
Ivo

@Theo den King

Hilterman forceert hiermee een breuk, waarbij NAC als werkgever de kosten moet dragen. Dit zal juridisch gezien geen reden voor ontslag op staande voet zijn.

Echt zelf het contract inleveren is de laatste jaren alleen door Mitchell van der Gaag gedaan. Die hield de eer aan zichzelf.

21   1  
Boyke

Vreemde aan heel dit verhaal is en blijft dat een zekere Sjak vorige week al op de Rat wist te melden, dat Hilterman op de transferlijst ging. Der speelt dus iets en ik denk dat Ivo gelijk heeft. Dit kleutertje stuurt aan op een breuk. Tot die tijd rondjes rondom het veld in Zundert laten lopen. Korte metten mee maken. Zo 1.

27   2  
Nonkel Frans

Wat een loser.
Nee, dan onze Thom en Sydney vandaag tegen Cambuur. Klasse.

11   2  
Spion

Ik denk dat Jeredy gniffelend de reacties zit te lezen en aan het eind van het seizoen, of wellicht eerder, gratis de deur uit loopt. Lijkt mij duidelijk dat je met deze uitspraken bij je vorige werkgever iets probeert te forceren.
Ben benieuwd hoe dit af gaat lopen voor NAC.

17   1  
Dun Diëe

Hij hoeft zijn contract helemaal niet in te leveren. Ook hoeft ie niet verscheurd te worden. Juridisch traject is ook nergens voor nodig. Zolang hij bij Nac onder contract staat traint hij gewoon nooit meer mee. Als hij weg wil kan hij zijn eigen contract afkopen. Eventueel geïnteresseerde clubs (kan het me niet voorstellen, ook Emmen niet) mogen hem voor 5 miljoen komen ophalen.

Succes met z’n verdere carrière als dekzwabber. Wat een ongelofelijke dombo.

13   14  
Tip

Klote is dat je deze speler alleen raakt als het zijn portemonnee betreft. Uit zichzelf ontslag nemen doet hij nooit als er geen andere club is. Schorsen ligt hij ook niet wakker van. Dus ik zou een fikse boete geven en als hij die accepteert en (direct) betaalt dan weer aan het werk. Ik zou hem nooit voor nop laten vertrekken en schorsen werkt ook niet.

11   12  
Tip

@Dundiee. Ik begrijp je. Maar hij ontvangt wel iedere maand een vorstelijk salaris.

26   5  
Fred1

@ Boyke er spelen inderdaad al een hele tijd verschillende dingetjes die het groepsproces niet ten goede komen.
De verhaaltjes komen links en rechts naar buiten.
In de spelersgroep zit geen leider meer en er zijn er een paar, God moge weten op basis waarvan, die denken de baas te kunnen spelen en erg vervelend zijn en niks serieus nemen.
De trainers hebben geen vat op dat groepje waar Hilterman zich heeft bijgevoegd in januari.
Allemaal gasten die regelmatig buiten de boot vallen en zodra ze er weer eens naast staan erg recalcitrant doen en ook de vaste informanten van Blanco zijn.
Ik vind de Graaf een aardige jongen gun hem het beste maar hij is helaas niet de aangewezen man om de klus bij NAC te klaren.
Wat Hilterman heeft gedaan is vrij uniek, uitgeleende spelers kan je je nog iets bij voorstellen dat ze bij zo’n feest worden betrokken maar verkochte spelers ik kan geen voorbeeld noemen.
En dan nog als je er anoniem bescheiden bij gaat staan dan kraait er geen haan naar maar het voortouw pakken en het feest overnemen is een ander verhaal.
Ik hoor ook intern dat hij blijkbaar NAC niet tevoren heeft ingelicht en niet om toestemming heeft gevraagd.
Denk dat het een behoorlijke kostenpost gaat worden en er geen weg meer terug is.
Op de transferlijst zetten en pakken wat je nog pakken kunt.

8   7  
Cees-2

Als NAC hier een principe kwestie van zou maken? Stel dat men dat zou doen, is er voor Hilterman ook niet al teveel lol aan in de toekomst. Twee jaar tegengewerkt worden, ook hij zal daar niet blij van worden. Je kan het een speler aardig lastig maken. Maar is dat wat je wilt? Dat antwoord ligt bij NAC.

25   5  
Exit hilterman

Ook ik ben een mens en ik heb een fout gemaakt… wie denk je wel niet dat je bent achterlijke kut boer uit Emmen.

7   5  
Atleet

@fred1

Zou dat dat groepje zijn wat niet komt trainen als ze geen zin hebben?

Hoorde ik pas in het Zundertse

13   1  
Voske

Scouten en/of screenen op mentaliteit lijkt mij heel normaal. Bij een club als NAC zelfs een vereiste.


Óf deze weggooier kan heel goed toneelspelen, óf het is de zoveelste staaltje onkunde van NAC-kant. Ik vrees het laatste...

6   2  
JeePee

En ik dacht bij z'n debuut, en heb t hier ook gezegd, die kun je er goed bij hebben. Zat ik er even gruwelijk naast...

Duidelijk optreden van de Graaf. Nu ook nog poot stijfhouden op kantoor, het kan ook qua voorbeeldwerking niet zo zijn dat Hilterman hier financieel voordeel uit gaat behalen, hetzij in een vrije transfer, hetzij in een afkoopsom. Echt, wat zit er bij zo'n gast los?

5   13  
chiel gabriels

Koop snel die Kees de Boer van VVV((No 8 rugnummer)
Middenvelder alla Lokhoff en Haye

22   6  
Fred1

@ Atleet, precies die ja, dat heb je goed gehoord in het Zunderts.
Zal nu ff geen namen noemen ( vrijdag stonden er 2 van in het veld ) dat doen we na het seizoen wel, al is het al wel breed bekend wie het zijn hoor.
Niet komen trainen is een groot woord maar ze zijn wel vaak absent, ziek zwak of misselijk en vrijwel altijd te laat.
Is ook algemeen geaccepteerd blijkbaar de discipline stelt niet veel voor.
Voor professioneel gedrag moet je helaas niet bij NAC zijn.
Het wordt snel tijd dat NAC in handen van voetbalmensen komt.

5   18  
Tip

Uiteraard speelt de onrust door de (niet) overname allemaal mee. NAC komt louter negatief in nieuws. Toch moet de focus op de nacompetitie. Als bv. Bilate er een paar binnenschiet maakt hij in 1 klap alles goed. Daar moet hij honderd procent voor gaan. Maar dat zou voor Hilterman ook moeten gelden. En kans hebben we altijd. Zie vorig jaar eagles en nec. Zaak moet op scherp worden gezet , paar goeie gesprekken met afspraken zijn hard nodig.

12   6  
a

Hilterman is voor veel geld gehaald, dus verwacht je dat zo iemend ook proffesioneel wordt gescreend. Qua voetbal lijkt het ook al een miskoop wordt of niet opgesteld ,valt in of speelt maar een deel van de wedstrijd. Het optreden van onze trainer wordt geroemt maar men had deze speler nooit voor dit geld moeten halen. Wie gaf hier trouwens zijn fiat voor vraag ik me af!!

15   6  
Atleet

@fred1

Gelukkig want ik wilde echt niet geloven toen ik het hoorde.

Heb het hier ook niet gezegd maar toen ik jouw reactie las dacht ik het is dus wel waar.

Ik roep het al een hele tijd…. We missen een topsportklimaat.

Je kan het hedendaagse voetbal niet meer benaderen zoals ze dat vroeger deden.

23   2  
Semsi

NAC is totaal BVO onwaardig. Van de top tot aan een deel van de selectie. TL wilde het voetbalgedeelte aanpakken. Maar werd weggejaagd door Manders en consorten. Zelfs bij 3e divisie amateurs zijn de zaakjes beter geregeld...

2   25  
Corleone

Ik hoorde net bij Humberto van de sportverslaggever dat hilterman is verhuurd aan NAC en dat ie van de zomer terug naar Emmen moet weet iemand of dit waar is

26   1  
Buddha

@corleone

Stoor me mateloos aan die media die zomaar wat roepen. Minimaal 250k heeft NAC betaald,

12   1  
Sia

Meerwaarde heeft Hilterman niet dus we gaan hem niet missen. Houdoe en bedankt.

19   1  
Ad B uit Roosendaal

Al eerder aangegeven, maar Hilterman past niet meer bij NAC.

Hij is met zijn hoofd blijkbaar in Emmen en niet bij alle belangen van de club waar hij onder contract staat.

Goed ingegrepen door NAC.

Wegwezen met die waardeloze kerel!!

25   2  
D'n Klaagmuur

Dit soort simpele zielen moeten zó blij zijn dat ze iets met een bal kunnen. Als domheid een naam had, dan had het Jeredy Hilterman geheten.

Contract ontbinden en opzouten.

21   5  
Moppernac

Edwin had die lul nooit naar huis moeten sturen, maar iedere dag op laten draven en alleen loop trainingen laten doen.
Dus EDWIN DE GRAAF laat die klootzak terug komen en dagelijks laten lopen van Zundert Naar het NAC stadion en weer terug. En dat tot 2024 .

11   14  
MickJ

Edje teleurgesteld ?
Edje moet zeggen deze puist komt niet meer onder mijn ogen,
hij eruit of ik eruit.
Ik blijf het zeggen , WAAR DE LEIDING NIET GOED IS ,
IS DE REST OOK NIET GOED.
of , ALS DE SOLDATEN DE LEIDING NEMEN IS DE
OORLOG VERLOREN. ( lees van Aalst en Manders )

23   2  
Jeroen van de Meeberg

Laat die Hilterman lekker oprotten naar Emmen.
Heeft hier niets gepresteerd en mist kans op kans.
Bewijs jezelf maar eerst eens en vecht voor de club waar je voor speelt.
Hij heeft geen NAC hart en hoort hier idd niet thuis zoals hijzelf zegt.
Dus contract ontbinden en wegwezen

12   4  
Cees-2

Is Hilterman al weg? Zijn huidige teneur man men alvast ontdoen van zijn naam. Ik neem aan dat dat al is gedaan?

5   2  
Geelzwartwit

Ok vandaag de video nabeschouwingen voor de selectie.
En al het hardwerkende kantoorpersoneel.

Manders heeft eigenhandig een compilatie video in elkaar geknutseld en Hilteman gaat deze vandaag presenteren aan al zijn collegas.

En oh. Er zijn vast wel mensen binnen NAC die er wat mensen van De Telegraaf enz bij kunnen uitnodigen.

Motto: zo doen we dat hier voortaan in Breda. Dont fuck with us.

Ik ben benieuwd.

19   4  
Sjak

@TIP

Astemblief zeg, Bilate legt 2 balletjes goed terug is daarom de held. Jij hebt vast de wedstrijd niet gezien want hij liep voor een spits continu uit positie. Waar die man de credits vandaan haalt, van insta, maar zeker niet van het veld. En Hilterman, die kan nog niet bij PCP mee. Zou het ze ook niet gunnen zo'n etterbak in de selectie.
En ja ik hoop ook dat Bilate in topvorm raakt, liever een jaar onderaan bungelen in de ere dan weer een jaar tegen Helmond en Telstar maar je weet hoe dat het met hoop is. Het is een uitgestelde teleurstelling, zeker bij ons NAC!

15   6  
Ome Cor

Edje is vooral teleurgesteld omdat HIJ degene was binnen het technisch hart die Hilterman graag wilde hebben.


14   4  
NAC4Ever

@OME COR
Eerder hield je het hele technisch hart verantwoordelijk voor de komst van Hilterman toen er naar Manders werd gewezen.
Heeft nu alleen De Graaf het gedaan?

7   11  
Leo

IS DIE P I P O/ MINKUKEL van een VAN AALST NOG NIET WEG?

14   7  
Frank

Pipo Van AALST maakt met zijn infantiele gedrag ons mooie NAC kapot!

GRAAG OPZOUTEN!

3   1  
L.

@CORLEONE Dat klopt helemaal, en ze vonden het allemaal een zielige actie van NAC om hem te schorsen.
Je kan blijkbaar tegenwoordig alles maar zeggen en verdraaien in de media....

3   4  
Atleet

En verlengd 💪💪💪

8   1  
Toontje

Paniekaankopen zijn nooit effectief.

Oprotten....evenals uiteraard Manders met hem komen we nooit en te nimmer uit de malaise

6   4  
Fritske d'n Olifant

Wie Hilterman hier nu wel of niet binnen heeft gefietst is niet zo relevant. Henk ten Cate (volgens velen onze beste trainer ooit) haalde ooit Bartje van den Eede voor een topsalaris binnen en zadelde NAC bij zijn afscheid op met Henk Vos

Het belangrijkste nu is hoe NAC en Hilterman hier uit gaan komen. Geen club in Nederland die nu 2,5 ton voor deze flapdrol op tafel legt of hem tegen het salaris wil huren dat hij bij NAC verdient. Misschien een idee om Utrecht te bellen voor een filmpje met hoogtepunten en die naar wat clubs in China of Saoedi Arabië te sturen?

4   8  
Jaap1974

Natuurlijk heb ik de seizoenskaart verlengd. Al vele jaren hebben we geen beleid gehad. Ook toen heb ik een seizoenskaart genomen. Overname zal niet alles veranderen. Nu niet nooit niet. Dat is ons NAC. Dus nu ook weer een seizoenskaart, ook al weet ik dat het niet altijd even leuk is. Hup NAC

8   4  
Dutchbird

De Graaf heeft kilo's boter op z'n kanis. Er was nog geen spits dus moest en zou hij Hilterman contracteren. En dat gebeurde. Zonder zich af te vragen waarom ze bij Emmen zo graag van deze slappe zak/nietsnut af wilden. Als hij ook maar een beetje fatsoenlijke mentaliteit had gehad, was hij nooit te koop geweest voor twee en halve ton. Als je dat niet beseft Edje moet je heel ver weg blijven van bemoeienis met aan- en verkoopbeleid. En dan godverdomme die doorgesnoven laplul ook nog voor drie jaar vastleggen tegen een topsalaris.

Gewoon levensgevaarlijk om ons trainerke met de clubkas te laten spelen. Zeker als de meest incompetente directeur sinds Mommers toezicht moet houden. En wie heeft dat allemaal laten gebeuren. Inderdaad Wimke van Aalst want die klaagde in zijn briefke dat hij alles zelf moet doen. De andere twee van de grote drie hebben hem in de steek gelaten.

3   6  
NAC4Ever

@DUTCHBIRD

Hilterman heeft nog steeds contact met de selectie van Emmen en hun trainer zag nog wel een (bij)rol voor hem. Dat zal niet om zijn 'slechte mentaliteit' zijn. Ze lijken hem alleen niet goed genoeg gevonden te vinden voor de top van de KKD en Hilterman wilde zelf meer minuten.

Het gedrag van Hilterman afgelopen zaterdag kon je naar mijn mening niet voorspellen.

3   7  
SanderH

@atleet ik hoorde het idd ook. 4 a 5 spelers die waaronder dus Hilterman nemen het teambelang niet serieus net als een paar (2) spelers die afgelopen vrijdag ook speelde.
Overigens zouden deze zorgen door een paar spelers kenbaar zijn gemaakt bij het mt.
Als je dan de uitspraken van Hilterman hoort en het gedrag van bepaalde semi vedetten voorbij hoort komen dan vindt ik het knap dat Edwin de boel redelijk intern weet te houden. Zeker als je weet dat meneer Blanco niets liever dan onrust naar buiten wilt brengen...

7   1  
NAC..... What else?

Waardeloze actie natuurlijk van Hilterman en staat hiermee volledig op een zijspoor. Maar wat mij ook ten zeerste verbaasde was het feit dat de clubleiding van Emmen, de aanvoerder? of de speaker op het podium niet ingreep. Men had toch kunnen zeggen dat het leuk was dat hij
er even bij was maar dat dit zeker niet de bedoeling kon zijn!!

4   0  
Mo

Zijn uitspraken zijn net zijn kwaliteiten ook helemaal.niets

4   10  
scheppioni

@ NAC what else
Dat emmen daar is geen bijster slim volk, daar is de bevolkingsdichtheid niet voor niets zo laag, ze zijn nog trots op hun hunnebedden.

0   2  
NAC..... What else?

@das phantom,
Laten we niet op de zaken vooruit lopen. Voor nu hebben ze (Edwin?) zeker Juist gehandeld maar ben toch zeer benieuwd hoe het definitief afgehandeld wordt. Gaat nog erg lastig worden om dit voor NAC nog gunstig te laten uitpakken en met ons managementteam vrees ik weer het ergste. Laten we maar hopen dat ik er compleet naast zit.

2   1  
De lange

Jeredey hilterman , kan er echt helemaal niks van
Jeredey hilterman kan er echt niks van

Melodie Lurling!

1   1  
Cees-2

Een trainer is altijd een passant! Een trainer mag nooit een te beslissende stem hebben in het aantrekken van een speler. Nooit mag dat het geval zijn. Hij mag meedenken, praten, advies geven, oké, maar dat is het. Bij NAC heeft men volgens mij geen criteria betreft dit. Dodelijk, maar dat hoef ik niet uit te leggen, gezien de feiten. De complete selectie behoort in balans te zijn, betreft alle posities. Dus geen scheefgroei. Dat kunnen alleen echte kenners bewerkstelligen. NAC heeft alleen maar "echte" bemoeialen. En egoistische Haantjes!

1   1  
JapieOG

Iedereen maakt wel eens een fout, zo ook NAC door hem welkom te heten bij onze familie.
Houdoe en bedankt!

0   0  
A

Inderdaad als van Aalst er niet geweest was hadden wij nu geen problemen!!
Simpel dan was ook NAC er niet meer geweest!!

Laad alle berichten na dit bericht in