Wij gaan niet opzij

NAC lanceert campagne voor verlengen seizoenkaart: '#WijzijnNAC'

Das Phantom

NAC heeft vandaag de campagne gestart voor het verlengen van de seizoenkaarten. Met een video over de NAC-supporters en de #WijzijnNAC hoopt de club supporters te overtuigen hun kaart te verlengen.

Supporters met een seizoenkaart hebben nog drie weken (tot 24 mei) de tijd om hun plek voor komend seizoen vast te leggen. De prijzen zijn gelijk aan die van dit jaar, maar als NAC toch weet te promoveren vis de nacompetitie, worden de seizoenkaarten direct duurder voor iedereen die er nog geen heeft aangeschaft. 

Net als voorgaande jaren kan er gebruik worden gemaakt van een compensatieregeling voor de wedstrijden die (gedeeltelijk) zonder publiek gespeeld moesten worden. Wie afziet van de compensatie krijgt het 110-jarig jubileumboek 'Wij zijn NAC' cadeau, geschreven door Sjoerd Mossou samen met fotograaf Reijer van Kasteren. 

Mensen die nog geen seizoenkaart hebben, maar er wel een willen aanschaffen kunnen vanaf 6 juni terecht bij de club. Meer informatie over het bestellen van je seizoenkaart, het tijdspad voor bijvoorbeeld het wisselen van plaatsen of andere informatie vind je op www.nacseizoenkaart.nl. Ook kun je op die site je seizoenkaart verlengen. 

Bron:
B-Side Rats, NAC
95 Reacties
189   49  
Semsi

Zolang Manders nog bij NAC zit geen nieuwe kaarten voor ons gezin. Ik vertik het om die 17.500 bruto p/m mede te bekostigen!

Manders OUT!

44   12  
Lamington

Optie 3! 💪🏻

Ik heb 80, 90 en 100 jaar NAC in boekvorm. De laatste tien jaar hoef ik niet per sé terug te lezen..

64   25  
Steef

Zolang er geen duidelijkheid is over de nieuwe eigenaar verleng ik nog niets.

38   15  
Rikkert

Laten we eerst maar eens zien of we ook echt NAC blijven!

189   49  
Semsi

Zolang Manders nog bij NAC zit geen nieuwe kaarten voor ons gezin. Ik vertik het om die 17.500 bruto p/m mede te bekostigen!

Manders OUT!

23   10  
Badeend

"De prijzen zijn gelijk aan die van volgend jaar"

Dat mag ik hopen. Wordt anders écht te ingewikkeld voor de administratie van onze club.

Daarover gesproken - ik heb Cv1912 maar wil wel eens zien waar NAC zwart op wit heeft dat ik vastzit aan een SCC. Die overeenkomst kunnen ze niet ophoesten, dus ik wacht rustig af. Vorig jaar werden vragen hierover beantwoordt met een link naar de algemene voorwaarden van de knvb. Dat was de vraag niet. Maar dat wisten ze zelf ook wel.

Ik ga ook heel erg naar niet verlengen zolang die profiteur van een Mattijs-zonder-h er zit.

85   21  
Beest

Besteld.

Maar wat een onkunde toch weer.

Er zijn Supporters die met het hele gezin naar NAC gaan. Die moeten minimaal 800 euro neerleggen.

Hadden ze dan niet een paar dagen langer de verlengdatum laten aflopen. Zodat iedereen ook zijn vakantiegeld binnen heeft...


Wat een ongelooflijke nietskunnners zijn het toch.

16   14  
scheppioni

Hulde Semsi !!!

67   11  
Sch1912

Ik heb club van 1912 dus volgend seizoen gewoon weer bij!!

Waarom zou je niet verlengen? Ja het gaat niet best en het is kut momenteel…. Maar een leven zonder NAC kan ik me niet voorstellen! Ik zal altijd blijven gaan en alles geven voor mijn/onze club

51   10  
WillyG

Weer lekker klein gedacht. NAC is Breda, en ver daar buiten! Etten-Leur, Made, Oudenbosch, Zevenbergen, Chaam en ga zo maar door.

23   17  
Scheids!

Niét nú! Éerst de rotte appels weg!
We blijven niet gek, al is de liefde voor mijn NAC onvoorwaardelijk!

38   17  
Tinus076!

Eerst manders out daarna word er verlengd!

Geen cent gaat meer naar zijn salaris van mij in ieder geval!

En wat is het idd weer slecht gedaan om tm 24ste te mogen verlengen en pas vanaf 6 juni mogen andere mensen halen, doe het verlengen dan tm 6 juni lekker bezig nac zoals altijd!

15   14  
Tip

Ik krijg het gevoel dat alles blijft zoals het was. Het draait gewoon door. Spelers contracten zijn verlengd of opgezegd, nieuwe spits aangetrokken etc. Best raar. NAC supporter blijf je natuurlijk altijd. Uiteindelijk keer je toch weer terug op het nest wat we mede hebben volgescheten. Als je nacompetitie haalt heb je een kans. De andere kunnen er ook geen kloten van. Denk wel dat er fiks gepraat moet worden met de selectie hoe belangrijk het is dat ze zich nu positief met NOAD laten zien. Ze kunnen in een paar klappen potverdikke alles goed maken. Trainingskampje voor de nacompetitie is volgens mij een goede zaak. 👍

36   27  
Frans

Welk nuchter denkend mens neemt nu een seizoenkaart voor,zoals het er nu naar uitziet, de onderkant van de 1e divisie en voor een chaotisch " beleid" van de pipo's Van Aalst en Manders?

Voor mij geen seizoenskaart meer zolang ons NAC geen nieuwe eigenaar heeft.

Ik laat me mijn weekenden i.i.g. niet meee verpesten!

26   15  
Maarten

Reis verlengen op een stuurloos schip. Ga eerst eens een kapitein regelen ( overname beklinken).

79   25  
Da Pope

Ik snap dat de club zo aan het eind van het seizoen iets moet met de seizoenkaarten, maar ik ga niet verlengen zolang de toekomst van de club onduidelijk is.

Ik merk dat ik ook een beetje kwaad word van het feit dat er voor de zoveelste keer een beroep gedaan wordt op mijn clubliefde, het feit dat supporters er altijd zijn en dat 'wij NAC zijn'. Als ik geld over moet maken, ben ik als supporter belangrijk. Maar ik kan naar hartenlust genegeerd worden als het gaat over het verkoopproces (shout out naar Wim van Aalst) of de dagelijkse gang van zaken bij de club (leeft Mattijs Manders eigenlijk nog?). Het zegt ook iets over de sneue staat van de club dat je het sportieve gedeelte totaal negeert als je mensen probeert te overtuigen een nieuwe scc te nemen.

Voor de start van het nieuwe seizoen zal ik mijn verlenging vast weer op de bus hebben gedaan, maar op dit moment kunnen ze de boom in.

56   17  
Ivo

Het is heel simpel, als er voor 24 mei geen duidelijkheid is over de overname, verleng ik niet.
Ik ga niet nog een jaar naar de puinhopen van van Aalst & Co kijken.

Eerst wil ik weten wie de club gaat leiden.

23   23  
Becherovka

Waar gaat Becherovka heen? Thuis op de bank soms NAC kijken!
Waar gaat Becherovka heen? Thuis op de bank soms NAC kijken!

20   11  
MickJ

Eerst duidelijkheid, dan heb ik de
meerprijs er graag voor over wat
het ook kost .
En ik denk met mij vele.
Dit noem ik LUCHT VERKOPEN .

27   18  
scheppioni

Hulde Da Pope en Ivo !!
NAC zit in ons bloed, maar na 24 mei nooit geen Manders meer om meer onze club te vernielen !
Overname zal nog veel langer gaan duren ...... en ons NAC blijft in ons bloed !

23   14  
Real Robert

Zolang Van Aalst c.s., inclusief Manders aan boord zijn
geen kaarten of sponsoring. Geldt ook indien iets als de City groep de club overneemt.

En laten we wel zijn: de laatste 10 jaar beschouwend zijn er leukere tijdsbestedingen dan NAC.
Er is nog zoveel in de wereld te zien!

26   13  
Bzzz

Eerst Manders weg en een positief signaal dat Van Aalst en Breda=NAC er uit gaan komen.

13   7  
Eddie_V

dubbel gevoel bij hoor. Ik wil uiteraard verlengen, maar ik wil ook van Manders af en van de huidige aandeelhouders. ik heb nog ff om hierover na te denken, maar ik ga me echt niet haasten om de eerste te zijn die verlengd!

65   15  
Windy City Rat

Verzonden reactie aan ticketing@nac.nl:

Hoe graag ik ook zou verlengen doe ik dat op dit moment nog niet.
Ik voel me als seizoenskaarthouder het afgelopen seizoen regelmatig voor paal gezet door de huidige eigenaren en de directie.
Al tientallen jaren heb ik zonder enige twijfel mijn kaart jaar op jaar verlengd, in de eredivisie of KKD... maakte me niet uit.
Het verkoopproces is amateurisme ten top. Zelf begeleid ik regelmatig dit soort processen dus ik weet wat er bij komt kijken. Telkens lijken weer de spelregels te veranderen en komt er weer een ander konijn uit een hoge hoed. Ongelooflijk en schofferend naar de mensen (vooral sponsoren en seizoenkaarthouders) die de club altijd steunen.
Tijdens het seizoen de twee beste sterkhouders binnen de selectie verkopen... sorry hoor maar dit voelt naar mij als contractbreuk. We hadden een selectie die zou moeten gaan voor plaats 1/2 of anders zeker in de top 4. Ik betaal gewoon het volle pond en kijk nu naar selectie die op halve kracht functioneert.
Als kers op de taart komt daar dan nog het wegsmijten van 250 K bij aan een loser uit Emmen... geef mijn seizoenskaart maar aan fikkie.

Eerst duidelijkheid over aandeelhoudersstructuur, staf en selectie, dan zal ik me nog eens beraden of ik mijn weekenden nog bij NAC wil beginnen.

Groeten,

25   7  
1 van de 2

Nac kan beter iets- of iemand- anders lanceren.

17   8  
Nonkel Frans

Hier ligt dus een nobele taak voor de Clubraad en alle supportersverenigingen binnen de NAC familie.
Een gezamelijk dringende oproep aan de warme harten van Verkopers en Kopers om uiterlijk 22 mei - juridisch - rond te zijn met de verkoop. Zo niet dan vrezen de geledingen dat de ssc verkoop dramatisch gaat dalen en dat komt niemand ten goede.
Alles in het belang van de club!!!

Zo niet dan verlengingsdatum naar achteren schuiven.

13   7  
L.

Ik vrees met grote vrezen voor de begroting voor komend seizoen..
Afgelopen wedstrijd was zo goed als uitverkocht, maar iedereen zag dat het stadion met compensatieSCC's nog niet voor 2/3 gevuld was. Zo erg leeft de club dus op dit moment.
Het aantal vaste klanten zal sterk afnemen, samen met de begroting en dus kwalitatief NOG mindere selectie. Enige redmiddel kan zijn op korte termijn duidelijkheid over de verkoop en invulling van de club, maar ben bang als dat nog rond gaat komen, te laat...

27   9  
SjorsNAC

Nope, sorry, helaas.
Het is alleen nog maar nemen en niet geven bij NAC. Handje ophouden en hopen dat de brave supports weer zonder na te denken bijstorten en zich koest houden, die tijd is bij mij voorbij nu. Ik wil er wat voor terug, degelijk beleid, enkele spelers waar je voor naar het stadion komt, eerlijke en regelmatige communicatie, niet te veel gevraagd toch?

43   10  
Ouwe Spionkop

Eerst Manders weg. Ik ga niet bijdragen aan het vorstelijke salaris van € 17.500 per maand terwijl die parasiet er nog is.
Nou eigenlijk is hij er nooit, maar incasseren wel natuurlijk.
Eerst dumpen die vent!

40   30  
VKV F7

Wat een reacties zeg....
Ja, ik snap het sentiment betreffende de soap met Manders, Van Aalst en de wel/niet overname. Maar NAC zit in je bloed, in je DNA, seizoenkaart verlengen is geen optie maar een zekerheid. Het was toch Reversed Gloryhunting.
Maar uiteraard hoop ik op een goed verloop van de overname en zeker het vertrek van Manders.

18   8  
G

Heel fijn dat nac wél concreet kan zijn over het afzien van de compensatie, je krijgt een fantastisch boek.
Maar helaas zijn ze wat minder concreet inhoudelijk (lees geld uiteindelijk) over hetgeen je krijgt wanneer je er niet vanaf ziet.

31   13  
Kinderkaartje

Zoals zovelen hier; zo lang Manders er zit ga ik niet verlengen en als de boel wordt overgenomen door City ook niet.
En zolang er geen getekend contract ligt tussen Van Aalst c.s. een een voor mijn acceptabele partij gaat er geen cent meer naar NAC.

Heb drie seizoenskaarten en ik ben er helemaal klaar mee.

Heb me 10 jaar voor lul laten zetten, nooit een cent compensatie gevraagd, maar mijnheer Naxioma kan em dit keer opblazen.

Genoeg is genoeg.

33   10  
Wosterhout

Jammer dat Oosterhout, Etten-leur, etc, etc er vanaf nu niet meer bij horen......

28   14  
Judge M.

NAC is voor mij al 31 jaar veel meer dan het leger aan passanten als Manders/Van Aalst/Sydney/Hilterman en noem ze allemaal maar op. Tenzij er echt nog iets heel geks gaat gebeuren, verleng ik wel. Ook al woon ik al 16 jaar niet meer in de regio, dat NAC gevoel zit me toch net even iets te diep van binnen..

9   23  
Lievereensoaaanm’nzakdanmeteenqrcodenaarnac

Wij zijn NAC!

Ze hadden geen cynischere slogan kunnen kiezen dan deze.

9   7  
Dun Diëe

Ben benieuwd. Laatste jaren veel reacties op Bsiderats van supporters die niet gingen verlengen. Maar uiteindelijk altijd weer een recordverkoop.

Nu haken er hier weer veel lui (terecht) af. Eens kijken hoe de zaken er halverwege de zomer voorstaan. Een duidelijkere hint zouden eigenaren en directie niet kunnen krijgen.

31   11  
Dutchbird

Helemaal eens met Da Pope,
Zodra de aandelen zijn overgeheveld naar NAC=Breda en Manders is buitengezet, ben ik de eerste die weer een SCC koopt. Anders komt die er echt niet en dat heeft niets van doen met de club in de steek laten. Ik hoop dat veel meer mensen gaan duidelijk maken dat we dit bestuur echt niet langer gaan sponsoren.

We hebben al veel te lang ons geld in de bodemloze put van bestuurlijke blunders , afkoopsommen en doorbetalingen gestort.

14   10  
Bredaaaaa

Wat me opviel in het seizoenkaart promotie filmpje van NAC was dat de mannen van derat meedoen. Betekent dit dat lokaal 100% de club gaat overnemen en per wanneer.

32   21  
Spionkop

Ik had afgelopen seizoen geen scc, voor het eerst in een jaar of 40. Had geen geloof dat we dit jaar al naar binnen konden door corona, en ik heb een longziekte.

Nu al paar losse kaarten gehaald, en ik ga zo snel het kan een nieuwe scc halen.

Beetje verrast door de reacties hier. Mensen die maanden lang zeggen ik neem geen scc als cfg NAC over neemt.

Nu is dat van de baan, en komen ze met aanvullende eisen. “Eerst Manders weg”...

Wat is de volgende eis?

13   24  
Nonkel Frans

Dat promo filmpje - tja.

Sjoerd Mossou heeft iets uit te leggen. Sinds wanneer verkoopt hij seizoenskaarten? En voor wie? @BSR belt hem eens.

En wie schrijft dat script - zoals:
- Wat is de NAC regio? WijzijnNAC? .
- We zien alleen uit oude witte mannen. Wij zijn NAC?
Waar is de rest?

33   13  
De Bolle Damen

Ik ga verlengen.
Ben teveel NAC om me door die incapabele droeftoeters te laten beïnvloeden.
Het zijn passanten.
Mijn liefde is onvoorwaardelijk.
Ik ga niet als alternatief naar Baronie oid.
Ooit dan wordt……
Hup NAC.!

20   9  
die ne gast

Wat slaat dit filmpje de plank mis. Inderdaad het NAC-gevoel reikt tot (ver) buiten Breda.

Als de directie en Van Aalst het afgelopen jaar iets hebben gedaan, dan is het wel uitstralen dat supporters maar ballast en bijzaak zijn. En dan nu wel zeggen dat de supporters NAC zijn?
Dat supporters als Leon, Peli, Wiet e.d. zich voor het karretje van deze campagne hebben laten spannen...

Ook hier voorlopig geen verlenging. Eerst meer duidelijkheid over het overname-proces. Ik wil écht zeker weten dat City niet via een achterdeur alsnog de macht bij NAC krijgt. Manders weg, vind ik een slappe eis. Ik ben meer geïnteresseerd in de plannen voor de toekomst van NAC dan in de toekomst voor Manders. Als er duidelijkheid is over het overnameproces, is er ook duidelijkheid over de toekomst van Manders.

Meer betalen omdat we volgends seizoen Eredivisie spelen, heb ik daar graag voor over. ;-)

26   14  
Theo

EERST VAN AALST EN MANDERS WEG! !

25   11  
D'n Klaagmuur

De grens is na 25 jaar voor mij bereikt. Dan m'n stoel maar kwijt. Zolang alle veroorzakers van het leed blijven zitten waar ze zitten zien ze me niet meer in het stadion. Eerst een wisseling van de wacht en enige hoop op verbetering. Naar dit steeds dramatischer wordende gestuntel hoef ik niet meer te gaan, dan kan ik ook op zaterdagmiddag bij de plaatselijke amateurs naar slecht voetbal gaan staan kijken.

20   14  
Tante Annie

Verlengd. Toch benieuwd naar volgend seizoen

23   12  
Soulfinger

Wij gaan onze "goeie stoelen op B2" opgeven. Vanaf '96 hier elk jaar gezeten. Wij willen gewoon eerst weten waar we volgend jaar aan toe zijn en dan met name de overname perikelen. Blijft het doormodderen zoals het nu is, dan houden we het voor gezien.

30   8  
Dos

Verlengd, om de simpele reden dat NAC mijn club is en blijft.

8   6  
GJ_NAC

Nondetju, de halve redactie van de RATdaxie in het filmpje...met dank aan Don, Pino en Peli!

26   6  
Sting

Ik snap alle "niet verlengers" best wel, maar ja...ik heb toch verlengd:
1. ik kan niet zonder NAC
2. en ben net zo tegendraads als mijn clubje

Maar hoop uiteraard dat het goed gaat komen! Dat vertrouwen heb ik en hou ik.

19   11  
Boyke

Gelukkig zit er nog een optie tussen een scc en niet meer gaan en die weg ga ik bewandelen. Fuck dat Reverse Gloryhunten. Ik ga vanaf nu alleen op losse kaarten en de wedstrijden die ik wil kijken. Niet meer naar NAC, dat nooit, maar dit afbraak beleid belonen door een scc te blijven kopen als mak schaap, die tijd is voorbij.

2   8  
BraboF6

Moeilijke vraag. Toch hoop ik na het Schalke 04 feest gezien te hebben waar 'gewoon' 75% van et uitpubliek uit Gelschenkirchen kwam omat ze in de sterkste 2de divisie van Europa ( HSV, Werder Bremen, Hannover e.a ) niet kunnen accepteren 2 de klasse te zijn. En ook daar zijn problemen. Nu laatste wedstrijden moeten missen maar als NAC de NAC competitie haaltgaan we er staan! Hup NAC!

18   10  
Ouwkus

Lanceer eerst een nieuwe eigenaar. Blijf er niet intrappen bij jet huidige paljasclubke wat de scepter zwaait snapte.

20   14  
Reflektor

En toch gaat NAC weer 12.000 seizoenkaarten verkopen .

10   17  
Leur-1977

Eerst wil ik zeker weten dat City echt weg is!

Ik neem wel aan dat ik mijn 1912 kaart mag opzeggen, als we een opleidingsteam voor een andere club gaan worden?

25   7  
Leur-1977

Dan nog even over de naam NAC=Breda... ik vind het helemaal niet te klein gedacht. Ik kom uit Etten-Leur maar ben ook gewoon trots op ons Breda hoor.

31   23  
Tip

Ik begrijp de supporters die roepen dat Manders moet opzouten. De sfeer is , om allerlei redenen, verziekt geraakt. Dan kun je beter met een nieuwe AD van start gaan.

Maar veel supporters denken , met alle respect, toch wel simpel. Manders moet weg, maar wie moet er dan komen ?
Noem eens een naam die a. Capabel is en draagvlak heeft. b. Betaalbaar is voor NAC en c. Wie wil er komen met een afbreukrisico van 99 procent en een uiterst vage organisatie.
Beste supporters , heel simpel, niemand wil komen als het is zoals nu. Een dwaallicht of cowboy kan natuurlijk altijd, maar dan ben je verder van huis.

Uiteraard zit het volgend seizoen weer vol. Overigens iemands goed recht ( voor even ) af te haken. Maar uiteindelijk komt nagenoeg iedereen, we houden van NAC en we zijn ervaren ramptoeristen geworden.

Wordt het gezellig ? Dat is van 1 ding afhankelijk. Er moet een behoorlijke ploeg staan die ruim voldoende technisch/tactisch voetbalt met veel NOAD. En daarbij een redelijk aantal punten behaalt. Wisselwerking tussen veld en tribunes en we gaan weer ouderwets uit het dak.

13   13  
Twan

@Tip

100% gelijk.

En dan nog duimpjes omlaag krijgen.
Vele hier op de website snappen het echt niet!!

27   5  
Ivo

@TIP

Ik ben er van overtuigd dat wij een goede AD en technisch manager kunnen vinden. Maar eerst moeten de huidige eigenaren weg.

De overnamesoap duurt al 10 maanden, en dat is een schande.

First things First.

3   3  
scheppioni

Rake woorden Ivo ! Alleen gaat het nog zeker tot 2023 duren want ik heb begrepen dat die zes weken van nu eerder zes maanden gaan worden !??

8   3  
die ne gast

Er zijn echt wel capabele AD's en TD's te vinden die voor NAC wil werken, maar dan moet wel duidelijk zijn wie de eigenaren zijn.
Zolang de overname niet rond is, ga je inderdaad geen capabele AD en TD vinden.

15   14  
Ernie

Het is prima dat er mensen zijn die verlengen, maar ik ga me niet nog een keer voor de gek laten houden.

14   12  
Lars

Mijn kameraad en ik gaan als sinds eind jaren 80 naar NAC. Elk jaar een SCC gehad. Zolang nietsnut Manders er nog zit geen kaarten meer. Inmiddels is dit aantal gegroeid van 2 naar 7. Doet ons erg zeer maar we zijn er klaar mee!!!

19   19  
Tonn

Ik ga gewoon verlengen. NAC zit in mijn hart. De rest er om heen doet r niet veel toe. Ik ben niet van plan om met t weigeren om een seizoenkaart te kopen, de club te chanteren. Dat is t enige signaal wat daarmee afgegeven wordt. Hoe hoog heb je t dan in je bol.

15   3  
Breda F2

Oude liefde roest niet! Ik ben er bij. Ik snap het sentiment en voel dit ook maar ik blijf komen.

5   5  
Bas

@Leur-1977
Club 1912 loopt gewoon door, ook bij overname City. Dat is geen ontbindende voorwaarde. Dit is hét nadeel van club 1912.

16   8  
Fan uit Zevenbergen

Verlengd 💛🖤💛🖤💛🖤💛👊👊👊

14   7  
Semsi

Opzouten Manders!

16   10  
Wanny

Als sinds 1994 een kaart maar onze groep wacht nu eerst af tot er duidelijkheid is over de toekomst. Als dat toch CFG is houdt het op.

9   24  
Bp

Lieftink ophalen bij Graafschap, mag weg daar !!!

6   11  
Arie

Leur-1977

Tuurlijk kun je die symbolische 1912 kaart gewoon niet verlengen. Alle abonnementen zijn in Nederland na een jaar op te zeggen, wettelijke recht.

17   17  
Wtown

Hoe kut en klote het al jaren gaat bij ons nac, verlengen is een zekerheid als je een nac hart hebt. Genoeg nep supporters zoals valt te lezen hierboven!

17   10  
Nm

Dit is een mooie test. Als je de tendens moet geloven zit ik volgend jaar alleen op de hoofdtribune. Hoef ik acht niet zo achterlijk lang te wachten op mijn bier.

Gelukkig is de mening op internet vaak niet de mening van alle nac supporters die vaak als nep supporters worden uitgemaakt maar wel gewoon verlengen.

22   8  
Braze

Wie is volgend seizoen eigenaar?
Wie is volgend seizoen de Algemeen Directeur?
Wie is volgend seizoen Technisch Directeur?
Wie is volgend seizoen Hoofdtrainer?
Hoe ziet de selectie er uit en wat is het spelersbudget?

Als je wat wil verkopen zeg dab duidelijk wat je verkoopt!! Beantwoord bovenstaande vragen voor 24 Mei

11   2  
Bas

@Arie
Het is een overeenkomst voor 10 jaar met specieke voordelen omdat je er zolang aan vast zit. Wel de lusten niet de lasten bestaat natuurlijk niet. Bij niet verlengen ben je er in 2026 vanaf. Vergelijk het met een telecomaanbieder waar je kan kiezen voor een abonnement voor 1 jaar of voor 2 jaar met 5% korting. Dan kan je bij het 2 jarige abonnement ook niet na het eerste jaar gratis opzeggen. De overeenkomst is verder vrij helder en binnen de wet:
https://www.nac.nl/nac/kaartverkoop/club-van-1912

14   8  
Den Tinus

Uiteraard verleng ik daar hoef ik geen seconde over na te denken.

12   12  
Monir

Normaal was het zien,klik en besteld!! Nu voor het eerst wacht ik af, laat maar zien wat de plannen zijn.

17   6  
NAC Vooruit!

Gewoon verlengd!

Met of zonder Manders: NAC zit in mijn bloed en blijft mijn club!

Geloof ook niet dat de ‘niet verleng’ dreigementen iets werkelijk zullen veranderen.

16   2  
VDH

Ik pak de korting en schenk het aan een goed doel ipv aan Manders of weer een andere willekeurige 3e rangsspits of afkoopsom.

12   13  
Tip

Natuurlijk is duidelijkheid over de overname een prioriteit.
Wat je opvangt, voor wat het waard is, is dat NAC=Breda NAC mensen zijn, maar dat de bedragen die ze kunnen investeren NAC niet in de top van de keuken gaan brengen. Wat er van waar is weet ik niet.
De 7 miljoen die naar de aandelen moeten hakken er hard in. Dat was wel te verwachten.
Is een optie dat NAC=Breda een meerderheidsaandeel verwerft , en CFG ( of de Amerikaan) een groot minderheidsaandeel ? Dan krijg je echt synergie. De lokale inbreng gecombineerd met geld en zekerheid en netwerk. Ik hoop dat men het in deze richting zoekt. Simpel is het allemaal niet. Dat alles gaat gemakkelijker lopen als we stoppen met het contant bekritiseren en omlaag halen van mensen. Er dient constructief fatsoenlijk rustig overleg te komen tussen alle partijen. Eerst de nacompetitie nu.... .

12   12  
De Kroonprins

Het geld van het lokale initiatief (waarvan de groep kleine eigenaren naar verluidt niet onder de indruk is van het financiële plan) komt voor driekwart van Vrolijk en de eigenaren van Buitenhof Tuinmeubelen. Wanneer je dan gelooft dat geld niet het probleem is in de plannen (zoals ook Stichting NOAD aangeeft) dan geloof je echt nog in sprookjes.

5   2  
JeePee

Na een ruim decennium heb ik inmiddels al een aantal jaar geen seizoenkaart meer, maar nu junior op een leeftijd komt om als 4e generatie naar NAC te gaan en te willen en ik vind dat ie de club en het NAC gevoel moet mogen leren kennen overweeg ik het dwars door alle ellende heen. Niet gebaseerd op enige serieuze kwaliteitsverwachtingen. Alleen: niet in de huidige put onder Manders en gijzelende eigenaars die niet eens bodemloos lijkt te zijn, en waar je direct na het lappen weer verder geschoffeerd en genaaid wordt. We zullen het door de zomer heen blijven volgen, want het hart en voortbestaan van de club verdient zoveel beter. Tegelijkertijd niet verwachtend dat alles op 1 september wel duidelijk is en staat, maar hopend dat er toch wel iets van grond ontstaat waarop gebouwd kan worden die we kunnen vertrouwen.

11   24  
Ome Cor

Okay.... niemand beslist hoe jij jouw euro's uitgeeft. Als het je financieel te veel wordt dan kan niemand je daarom veroordelen.
(Laat ze liever wat bijleggen)

Maar als dat niet speelt en je supporter bent van deze kutclub, dan kom je niet met slappe excuses van "ik verleng pas, als...."
Dan zit NAC je in het bloed en verleng je gewoon.

Vroeger riepen we: Veendam of Madrid, we are NAC and f*cking proud of it !

19   9  
Kinderkaartje

Dat mag je allemaal vinden Ome Cor, je hebt recht op je mening, maar met die mening veeg ik mijn reet af.

Ik heb geen zin om volgend jaar tegen mijn zin naar een elftal vol met onbekende Ghanezen en Nigerianen te kijken, aangevuld met een Faupala, Palmer-Brown en een Agyepong, waarvan je weet dat als ze een beetje presteren ze het jaar erop weer weg zijn en dat je er anders nog drie jaar van mag genieten.

Het is juist die "Veendam of Madrid, we are NAC and f*cking proud of it " mentaliteit waar Van Aalst en Manders misbruik van maken, want ze weten toch we dat de tent vol zit.

Ze zakken er maar in. Eerst duidelijkheid en dan neem ik een beslissing. En als die duidelijkheid eruit bestaat dat dat serpent van een Manders blijft en/of dat we een onderdeel van City worden, dan kunnen ze voorlopig naar mijn centen fluiten.


6   3  
Die ne gast

@TIP
En heb je dan ook opgevangen hoe de huidige aandeelhouders (en met name Van Aalst) erin zitten? Tekenen zij bij het kruisje als ze 7 miljoen krijgen? Gaat Van Aalst echt niet proberen om City via een U-bocht constructie alsnog naar binnen te krijgen. Als Van Aalst garandeert dat City niet meer binnenkomt bij NAC, verleng ik meteen.
Als geld een probleem zou zijn (wat ik niet echt geloof) dan moet er maar een crowd funding actie opgestart worden. Er zijn, naast NAC-supporters, nog best wat Engelse voetbalsupporters te vinden die er (extra)!geld voor over hebben om ons uit de klauwen van City te houden.

7   16  
Ome Cor

@kinderkaartje
Ook jouw goed recht om dat te vinden.

Ik ga niet naar NAC voor Manders en van Aalst, dat is ook niet de clubcultuur die we zo kwijt dachten te raken bij de overname door City.

Mensen die na de lockdown elke thuiswedstrijd hebben bij gewoond en elke week zeiken (terecht of onterecht) op Manders en van Aalst en nu opeens dreigen weg te blijven als die twee niet weg zijn vind ik persoonlijk een beetje lachwekkend.

Nog ff een play-off wedstrijdje kijken en vooral blijven zeiken en dan opeens ballen hebben en dreigen geen scc meer te nemen.


8   4  
Rbull076

Eerst maar wat zekerheden. Te lang de hoop gehad dat het goed zou komen.

9   6  
Ad B uit Roosendaal

Wat een reacties allemaal op de deze site!

Natuurlijk verleng ik mijn seizoenkaart, ondanks al het gedoe.

Ik vertrouw erop dat er binnenkort een nieuwe eigenaar en dat we een goed komend seizoen tegemoet gaan.

9   1  
Sjeng

Tsja, Manders had er al lang uit moeten liggen.
Met een directeur die op deze manier zijn eigen belangen en die van zijn vriendjes behartigt over de rug van de supporters die nu weer gepaaid moeten worden met een dergelijk filmpje…….doorzichtig en goedkoop.
Maar zal wel weer “tegendraads” verlengen.

6   4  
Nietvrolijk

Vrolijk zou NAC toch redden en niet de supporters?

6   6  
ctk

Iedereen gaat blijkbaar pas verlengen als Manders out is....nou dat wil ik nog wel eens zien want je denkt toch zeker niet echt dat Manders uit zijn eigen opstapt.
En e.e.a. is zeker niet voor 24 mei geregeld.
Maar ik weet zeker dat 90% van de reageerders hier toch gewoon voor 24 mei hebben verlengd, NAC zit gewoon in je dna of je nu wil of niet!
Ps. ik heb al gewoon betaald en verlengd.

13   1  
baosje

NAC lanceert een campagne ...


ze kunnen beter Manders en van Aalst lanceren ......


15   2  
Boyke

Blijf het een rare redenatie vinden. Ik verleng zelf niet, omdat ik eerst duidelijkheid wil hebben wat betreft de overname. Dat Manders mannetje vind ik een passant en van onder geschikt belang. Maar wat me wel opvalt, is dat mede supporters de stelling gooien “NAC zit in je DNA, dus neem je een kaart” Wat ben ik voor mindere supporter als ik losse kaarten koop en gewoon blijf gaan ? Je bent met een scc iets goedkoper uit als met losse kaarten, dus steun ik m’n club met losse kaarten te kopen zelfs meer als met een scc. Stop aub met dat gedoe. We zijn allemaal NAC. Niemand is meer of minder.

4   2  
Didier

Eerst Manders out dan pas weer 6 kaarten voor ons. Verder idd klein gedacht is met NAC = Breda. Gampel, Gilze, Oosterhout, Zundert, Hoeven, Tuinzigt, Rijen en zelfs Dongen = NAC.

7   3  
Peli

Vind het toch altijd bijzonder om te lezen waarom mensen niet willen verlengen. Eerst moet Manders weg, eerst dit dan dat. Ik snap dat echt niet. Ik ben geen supporter van die mensen maar van de club wie of wat er ook aan het roer staat. Als je nu afhaakt heb je nergens meer invloed op.

Ik zal blijven gaan en blijven roepen wat me wel en niet zint. Vind het alleen te kort door de bochten om eerst allerlei vragen te stellen in de wetenschap dat die niet beantwoord kunnen worden.

NAC=Breda is vrij klein ja maar als je alle plaatsen moet gaan opnoemen waar een supporter woont wordt het wel een hele lange lijst. Ik moet elke thuiswedstrijd meer als een half uur rijden en dat doe ik met liefde. Ik wil zelfs zo graag dat ik 3 uur van tevoren er al ben om allerlei dingen in het stadion te regelen. Wil ik dan per se ook mijn woonplaats genoemd hebben? Nee want ik ben en voel me Bredanaar.

En over op de vraag waarom de deadline niet een paar dagen eerder is. Zoals elk jaar komt dit omdat NAC op de dag erna een toetsing heeft van de licentiecommissie over welk bedrag er op de rekening staat. Als iedereen na die datum pas betaald haal je misschien niet de toetsing.

Ik zal wel weer veel min duimpjes krijgen maar dat vind ik niet erg, heb een gladde rug.

2   1  
Dodier

@Peli ik ben het met je eens. Alleen is Manders voor mij toch een geval apart.
Heeft zich al weken niet meer laten zien en echt tal van wanprestaties geleverd.
Bij de overname heb je vóór en tegenstanders van CFG,, de Amerikanen of Vrolijk met z’n zoveelste poging, maar bij Manders moet ik de eerste nog tegenkomen die het wel in hem ziet zitten. Manders out!!

2   2  
Tram

Manders moet natuurlijk zsm oplazeren. Maar er zijn er in onze geschiedenis veel meer geweest die nog veel meer gecashed hebben door een fout contract. Hilterman gaat nog veel meer opstrijken dan Manders in zijn laatste maanden hoor. En we zijn onze held Bart vd Eede zeker vergeten met zijn jarenlange contract voor zes ton per jaar.

Daarom gewoon weer mijn drie seizoenkaarten verlengd.

Hup NAC!

Ps: toch mooi: SCC’s voor de kinders voor maar 115 euro pp. Dat is nog geen zeven euro per wedstrijd. Nu nog spelers die graag bij ons voetballen en ook nog wat kunnen.

Laad alle berichten na dit bericht in