Overal waar we komen

De Jeugd: O-21 wint weer, O-18 hekkensluiter

Thiestemberg

Afgelopen zaterdag werden er binnen de NAC jeugd weer competitiewedstrijden gespeeld. Een aantal teams wonnen knap, anderen gingen nipt onderuit. De O-21 blijft ongeslagen. De O-18 is na twee verliespartijen uit twee wedstrijden hekkensluiter in de tweede divisie.

De O-18 verloor afgelopen weekend van de Twente/Heracles academie met 1-2. Vorig weekend werd er verloren van FC Volendam. Toch is er nog genoeg perspectief voor de ploeg van Rogier Molhoek, ze verloren namelijk van de tot nu toe ongeslagen nummers een en twee van de competitie. Daarbij heeft de O-18 ook nog een wedstrijd tegoed. Volgende week wacht weer een uitdaging als de O-18 FC Groningen ontvangt.

Waar de O-18 stroef uit de startblokken is gekomen heeft de O-21 hun vliegende start een goed vervolg gegeven. Almere City werd overtuigend met 1-4 aan de kant gezet. Het team van Michael Dingsdag staat hierdoor eenzaam aan kop, nummer twee Groningen staat namelijk op zes punten. Komend weekend komen zij op bezoek en kan NAC verder afstand nemen van de Noorderlingen. Een andere concurrent is ADO den Haag, die ploeg wist NAC overtuigend te verslaan in een oefenwedstrijd en staat na drie wedstrijden ook op zes punten. De Hagenezen ontmoeten volgende week hekkensluiter FC Twente/Heracles O-21.

De andere uitslagen:

Alphense Boys – NAC O-16, 1-6
NAC O-15 – Vitesse, 4-3
FC Eindhoven – NAC O-14, 4-3
NAC O-13 – JVOZ, 6-2

 

Bron:
B-Side Rats, Voetbal.nl
Terug naar overzicht
12 Reacties
30    
Sanseveria

Klopt @Strijder

Maar deze wedstrijd krijgt nog wel een staartje voor Feyenoord hoor. Die vakken lang het veld zaten ramvol en bijna iedereen stond continu. In risicogebied Rotterdam kan een burgemeester niet verkopen dat horeca die zich keurig aan de regels houdt dicht moet terwijl in de Kuip alle regels genegeerd worden.

8    
NACCER

Weet iemand wie er hebben gescoord bij 0-21?

7    
Atleet

Van schuppen 2 x, vandepitte en kotzebeu

5    
Schrikbarend

de kuip zit lekker vol

7    
Strijder

Ik zag het ook schrikbarend..

Bij Cambuur doen ze het ook anders bij NAC, waardoor er veel meer in gaan.

Hup NAC!

-10    
Bertus

Van Den Avert valt in bij de zusjes... Was toch slechts opvulling?

11    
Scheppioni

Die Dingsdag as trainer doet het heel wat beter dan speler ....

30    
Sanseveria

Klopt @Strijder

Maar deze wedstrijd krijgt nog wel een staartje voor Feyenoord hoor. Die vakken lang het veld zaten ramvol en bijna iedereen stond continu. In risicogebied Rotterdam kan een burgemeester niet verkopen dat horeca die zich keurig aan de regels houdt dicht moet terwijl in de Kuip alle regels genegeerd worden.

4    
Scheppioni

Oei, ik lees nu op voetbalprimeur dat Riera graag naar Barcalona wil, ik hoop dat Steijn met een gemotiveerde speler blijft zitten. Steijn heeft natuurlijk gelijk maar dit is wel klote dat dit nu net speelt ma drie overwinningen, plus JP net weg is !

10    
Atleet

Riera mag niet weg van Steijn, zie bn de stem mits Barcelona met een flinke zak geld komt ipv 1 a 2 talenten

15    
Tommes15

Is het een idee om de ranglijsten ook in het bericht erbij te zetten?

3    
Rade

Ik heb de wedstrijd van O18 gezien. Dat was een erg zure nederlaag. Ze begonnen heel zwak en kwamen als snel achter. Maar na wat wissels knokten ze zich terug in de wedstrijd en was t in de tweede helft wachten op 2-1 tot ze uit een counter de 1-2 om de oren kregen.

Het is wel een duidelijk mindere ploeg dat het team met Van Hecke, Azzagari, Agougil, Mashart en Amisi van twee jaar terug.

4    
Johnny1912

NacTombola

Je kan beter zeggen, maar hopen dat dit geen inspiratie voor Riera gaat geven. Die heeft namelijk te kennem gegeven dolgraag naar Barcelona te gaan zoals Steijn heeft aangegeven.

Ik heb liever geen De Rooy en wel Riera dan andersom. Riera is op dit moment een van onze belangrijkste pionnen die je niet zo snel kunt vervangen!

Laad alle berichten na dit bericht in