Wij gaan niet opzij

JP van Hecke: Azzagari over twee jaar niveau SC Heerenveen"

Thiestemberg

Van Hecke maakte zaterdag zijn debuut voor SC Heerenveen. Zo snel kan het dus gaan, de transfer en huurdeal liet een aantal weken op; zich wachten maar een paar dagen na zijn presentatie stond JP aan de aftrap tegen Fortuna. Sittard. In aanloop naar de wedstrijd liet JP zich positief uit over zijn ex-ploeggenoten Azzagari en van Hooijdonk.

JP ziet dat Azzagari het onder Steijn moeilijk heeft en weinig speelt. De middenvelder met wie hij dagelijks van Zeeland naar Zundert reisde staat dan ook voor een lastige keuze volgens van Hecke. Toch zou JP wachten op zijn kans, hij vind met alle respect dat wél minuten maken bij Helmond Sport ook niet alles is. Wel is van Hecke overtuigd van de kwaliteiten van Yassine: "Hij is echt een hele goede voetballer, hij komt er wel, over twee jaar is hij niveau SC Heerenveen."

Buiten zijn Zeeuwse vriend is JP ook lovend over een andere generatiegenoot uit zijn tijd bij NAC. De centrale verdediger is van mening dat NAC de eerste periode titel van vorig seizoen aan van Hooijdonk te danken had en was dan ook verbaasd dat Sydney weer naar de bank verdween. Hij kan zich dan ook niet vinden in de kritiek die Sydney vaak krijgt. Een verkeerde kaats is volgens van Hecke niet erg: "Je kan hem ook beoordelen op wat hij wél kan, als eerste spits maakt hij er twintig per seizoen."

Yassine Azzagari gaat nog slagen bij NAC
Bron:
B-Side Rats, BN de Stem
27 Reacties
86   13  
Bart

Tuurlijk gaat Azzagari slagen bij nac dat heeft iedereen al gezien ook Steijn maar, nac moet promoveren dit jaar zoals Manders al aangaf en ik denk met immers en Malone gaat Azzagari veel leren dit jaar van deze gasten. Geduld word beloond! U21 haalt ook een hoog niveau lijkt het dit jaar en Azzagari zal er nog niet uitgeleerd zijn.

44   9  
geelzwartwit

Een blessure of schorsing hier of daar en Yassine pakt/krijgt zijn kans. Zo werkt het toch overal? De duurdere of gehaalde spelers spelen basis tenzij ze in een vormcrisis zitten of blessure schorsing.
Zo vind ik het ook vreemd dat mensen Dogan weg willen hebben. We staan eerste met een erg goed doelsaldo. En bij die eerste drie wedstrijden was dat met Dogan. Je wint niet met tien man.

23   25  
Oldskool

Precies mijn kritiek op het huidige NAC. Er staat een goed elftal maar NAC moet gewoon 2 eigen spelers p.j. ontwikkelen. Zelfs als ze iets minder zijn en juist met ervaren mensen er om heen.
Dat miste onder TvdA maar nu lijkt het doorgeslagen naar de andere kant.

34   10  
ome cor

Azzagari is geen eerste keus, maar dat zegt niks.
Van Hecke was ook geen eerste keus en zie hoe het hem vergaan is.

Sydney mag van mij eerste spits zijn en inderdaad zoals JP zegt moeten we niet zo zeiken over wat hij fout doet, maar kijken wat zijn goede punten zijn.

Azzagari heeft goede ervaren jongens voor hem. Daar traint hij mee, kan hij van leren en als hij de kans krijgt moet hij er ook kunnen staan (net als JP deed).

52   15  
Molenschot Loco

Ik denk dat JP ook heel snel gaat aansluiten bij jong oranje....

86   13  
Bart

Tuurlijk gaat Azzagari slagen bij nac dat heeft iedereen al gezien ook Steijn maar, nac moet promoveren dit jaar zoals Manders al aangaf en ik denk met immers en Malone gaat Azzagari veel leren dit jaar van deze gasten. Geduld word beloond! U21 haalt ook een hoog niveau lijkt het dit jaar en Azzagari zal er nog niet uitgeleerd zijn.

25   19  
Maarten

Ik geloof wel in t talent maar ik geloof niet in Steijn die hem minuten gunt. Immers, Malone en Haye , zij zijn de oogappeltjes van Steijn. Kom daar maar eens tussen.

12   7  
geelzwartwit

Azzagari gaat dit seizoen veel leren van de ervaren spelers en zich doorontiwkkelen. Die doorontwikkeling wordt het eerste half jaar gezien en de nieuwe TD zal dan in overleg met het technisch hart zijn contract openbreken en verlengen (contract loopt nu tot medio 2022).

Met verhuur leert hij veel minder dan meedraaien in dit elftal wat voor promotie gaat.

Hij gaat het echt wel maken. Daarnaast zal het zo zijn dat Azzagari zich ontwikkeld en het contract van Kali dit seizoen afloopt. Wat dus de mogelijkheid geeft om financieel en sportief het plan met Azzagari verder vorm te geven/in te vullen

21   6  
Tombola Breda

Er is helaas weinig ruimte om te experimenteren. De noodzaak om te promoveren is gewoon te hoog. Ik hoop dat Azzagari dit zelf ook inziet en dus het geduld kan opbrengen om zijn beurt af te wachten.

18   5  
Breda-Loyal

Dat Azzagari nog niet vast basis speelt bij NAC zie ik niet echt als een probleem , die jongen moet in zijn spel nog wat dingen leren , zoals we tegen Heerenveen zagen dat Yassine nog iets te vaak in de dekking blijft staan van de tegenstander.

Daarom is het voor hem een goede leer te werken met Malone ,Haye , Immers op de trainingen.

Hij komt er wel, maar is nog niet te vroeg.

63   3  
Ton

Het niveau van Heerenveen halen is niet zo moeilijk. Het niveau van NAC halen is andere koek.

16   6  
Chris W.M.

Net als bij Sydney zal alles er vanaf hangen wat NAC met Azzagari van plan. Hoe gaan ze van Azzagari een onbetwiste basisspeler maken. Welk perspectief heeft hij. Anders zie ik hem ook zomaar vertrekken.

7   2  
Marco van bavel

Het seizoen duurt nog lang, die gaat echt nog wel zijn minuten en kansen krijgen! Geduldig zijn is het advies!

6   4  
Scheppioni

Al heb ik Azzagari nog niet heel goed kunnen beoordelen, ik denk dat JP hier fout in zit, NAC met goed beleid kan zo maar volgend seizoen het niveau h'veen zijn daarbij is Azzagari zeker een talent, maar hoop niet dat hij eeuwig talent gaat blijven. Mocht ie dit seizoen een kans krijgen dan zal ie deze nu wel moeten gaan pakken ....

7   2  
Thiestemberg (BSR)

@Scheppioni

Azzagari is twee maanden geleden 19 geworden, ik hoop dat hij nog wat langer de kans krijgt om (echt) door te breken!

8   4  
Sia

Azzagari zit al tegen de basis bij NAC aan. Waarom zou hij dan over 2 jaar een stap terug willen doen? :P

3   0  
Scheppioni

@ Thiesthemberg
Tuurlijk, de komende twee jaar zal voor Azzagari de waarheid moeten gaan worden ....., ik bedoelde alleen maar dat we niet telkens talent moeten blijven zeggen. Ontwikkeling moet wel te zien zijn ....

5   3  
Jeroen

Hij heeft helemaal gelijk inderdaad maar hij gaat ook wel aan spelen toekomen maar dat zal op het begin alleen zijn als de stand het toelaat wat ook niet gek is. Wat betreft van Hooijdonk klopt het allemaal 100% hij scoort er hoe dan ook 20 in een seizoen en die zekerheid kan je goed gebruiken lijkt mij. Van Hecke een prima wedstrijd (debuut) gespeeld. Echt super tof dat je in zo’n droom terecht bent gekomen en daar heb je zelf keihard voor gewerkt. Geweldige mentaliteit en werklust.

6   3  
10Diego

Knap hoe Blanco altijd de focus weer op zulke dingen weet te krijgen.

Die jongen komt echt wel aan zijn speeltijd.

21   22  
linksrechts

Was de slechtste man van het veld bij Heerenveen. Gaat 100% zeker weten door de mand vallen..gewoon een 1 in een dozijn doorsnee verdediger. Beste deal ooit voor nac. 2,5 miljoen voor JP hahahahahhahahahahahahah

7   6  
Badeend

Geelzwartwit

Weet je wát pas vreemd is? Die types die hier maar blijven verkondigen dat je Dogan op moet stellen "omdat hij zo gevaarlijk is bij spelhervattingen". In de eerste drie wedstrijden heeft hij aanzienlijk meer slechte corners en vrije trappen genomen dan goede, en daarbuiten heeft hij lopen wandelen op het veld. Hij zal best een bal kunnen trappen en misschien nog wel inzicht hebben ook maar hij is niet goed genoeg om te teren op die talenten. Je speelt dus wel degelijk met 10 man, en tegen Jong AZ, Helmond en Den Bosch kan dat blijkbaar nog resultaat opleveren ook.

8   4  
10Diego

@linksrechts,

Beter een 1 in een dozijn verdediger dan een 13 in dozijn verdediger.

Vond hem ook niet echt heel sterk spelen, maar viel zeker niet door de mand en had al een tijdje niet gespeeld. Met JP komt het wel goed en als H'veen zijn nivo is heeft hij ook een mooie carriere.

2   1  
Barry

Dat iedereen zijn kans krijgt en dan maar moet pakken klinkt heel romantisch en leuk, maar zo werkt het niet in de voetballerij. Azzagari was de beste middenvelder in de voorbereiding en komt nu totaal niet meer aan de bak. Van Hecke was al maandenlang een klasbak onder Brood maar kreeg geen kans. Die zette zelfs Noblejas in het centrum. Zeker als de trainer zelf de spelers heeft gehaald sta je gewoon achteraan in de pikorde. Malone en Immers staan als eerste op het wedstrijd formulier. Ik hoop dat Azzagari verhuurd worden.

8   7  
Anoniem 73

Ja hoor dokterandus Jp van Hecke heeft gesproken. Hij weet meteen het meteen beter dan wie dan ook. Is dat onze nieuwe TD ?? Ik weet niet of hij naar de herhaling heeft gekeken van zijn debuut bij Heerenveen. Maar dat was nog niet best. Wel succes en hopelijk ga je nog veel stappen maken. Maar dit betweterige pppffff

14   1  
Henri

Dus als je op dit forum gewoon eerlijk je mening geeft ben je een betweter. Dan barst het op dit forum van de betweters.

1   0  
Richardpraha

Jij bent zelf ook van niveau Heereveen JP, en niet sommige sommige hier beweren “ Oranje potentieel”...gewoon subtop ED,maximaal.

0   1  
Rade

Azzagari gaat het zeker redden.

Maar verhuur zou volgens mij toch niet slecht zijn. Toen Malone centraal achterin speelde, werd er geschoven met El Allouchi en speelde Yassine ook niet. En volgens mij heeft hij onze vriend van City ook nog voor zich.

Lekker 30 wedstrijden spelen bij Helmond en volgend jaar sterker terug komen.

Ik vond in O-19 zijn kompaan Sabir Agougil ook echt een geweldige voetballer. Maar ik heb nu niet echt de indruk dat hij de stap naar het eerste elftal gaat zetten. Dat is echt zonde!

0   0  
Dutchbird

Steijn moet beseffen dat El Allouchi ook ooit jeugdspeler was en die heeft veel minder talent dan Azzagari.

Laad alle berichten na dit bericht in