Wij gaan niet opzij

De klapper van BSR #1

DeWeesJr

De transferperiode is begonnen en aangezien NAC geen TD heeft kunnen ze wederom wat hulp gebruiken. Daarom zijn we terug met de serie 'De klapper van BSR'. In deze serie gaan wij en prominente NAC-supporters drie spelers aandragen die we graag zien komen naar De Parel van het Zuiden. We beginnen vandaag met twitteraar Chris WM.

  1. Loris Brogno
    Deze 28-jarige Belgische rechtsbuiten is in Nederland vooral bekend door zijn periode bij Sparta. Voor die club heeft hij in 88 wedstrijden, zowel KKD als Eredivisie, 27 goals gemaakt en 20 assists op zijn naam staan. Daarna vertrokken naar Beerschot, waarmee hij in seizoen 2019/2020 gepromoveerd is. Aangezien hij ook met Sparta gepromoveerd is kun je hem zo onderhand als een promotiespecialist gaan bestempelen. Een ervaren speler, die jongens als Buffonge en Kestens wellicht bij de hand kan nemen en die meteen een impuls is voor de basis.
  2. Des Kunst
    21-jarige speler van voorheen Jong AZ waarvoor hij toch alweer 46 wedstrijden gespeeld heeft (9 goals en 4 assists) in de KKD. Heeft een aantal keer bij de selectie gezeten van het eerste, helaas voor hem heeft hij de stap naar het eerste nooit kunnen zetten. En met spelers als Evjen, Allouch en Taabouni om mee te concurreren ook niet heel verwonderlijk. Met zijn lengte van 1.90 meter is het een multifunctionele speler die als linksbuiten, aanvallende middenvelder en in de spits uit de voeten kan. Wellicht nog niet direct een basisspeler, maar zoals we bij Robin Schouten gezien hebben kan een speler die geen contract krijgt van (jong) AZ zeker van waarde voor NAC worden.

  3. Jellert van Landschoot
    Belgische linksbenige centrale middenvelder van 23 die bij Eindhoven en NEC ervaring heeft opgedaan in de KKD. Vooral in zijn periode bij NEC speelde hij een sterk seizoen. NEC stond op het punt om de optie te lichten en hem definitief vast te leggen, alleen gooide corona toen roet in het eten. Afgelopen seizoen in België op het tweede niveau gespeeld, helaas werd het voor Lierse Kempenzonen een seizoen om snel te vergeten. Aangezien de bezem er doorheen gaat (slechts 6 veldspelers en 3 keepers zullen ook komend seizoen actief zijn bij de club) mag hij nu op zoek naar een nieuwe club. Opleiding genoten bij Club Brugge, voelt zich fijn in Nederland, ik zou hem zeker een kans durven te geven!
Bron:
B-Side Rats
Vorig bericht
NAC reikt amateurclubs een helpende hand 20 reacties
Volgend bericht
Ex-NAC: Besiktas wil Mari huren van Arsenal 9 reacties
49 Reacties
102   1  
H@nk

Dit is een van m'n favoriete onderdelen lekker om die klapper weer te zien

102   1  
H@nk

Dit is een van m'n favoriete onderdelen lekker om die klapper weer te zien

27   82  
Bredafun

Topspits gezien bij het 1e UVV.
Tigo vd Linden. 2 benige 18 jarige spits. Die er al de nodige achter t net heeft geknald vorig seizoen.
Geef de jeugd de kans!
Genoeg talent rondlopen in Zuid.

27   11  
Harri

Met alle respect, maar een jeugdspeler va uvv van 18 jaar is natuurlijk niet realistisch.
Die had allang gescout moeten zijn, niveau verschil is mega. ( 3e klas amateurs of betaald voetbal ) Leuke rubriek en goed gezocht BSR.

7   66  
Nacccccc

Ik zie graag Nick bakker komen goeie linksbenige centrale verdediger, er mag wel een rechtsbenige weg(bijv. Adilehou) om een jongen als marijnissen niet in de weg te staan

26   8  
Anonieme supporter

Gaan we nu serieus een mannetje van 18 in de reacties benoemen die bij uvv speelt? Een mustafa (mussi) van baronie, Romano talboom Of joris van de lande zijn 7 klassen beter. Die spelen niet bij nac dus hij zeker niet

26   3  
Tante Annie

Heerlijk om te zien dat Chris in andere vijvers zou vissen. Top!

@BSR, ik zou heel graag aan het einde van deze transferwindow een geüpdate transfer foto zien. Ipv nu die met Filipovič en monsalve en dergelijke. Is dat haalbaar? Zo niet bied ik me ook wel aan om hem te maken, natuurlijk

14   10  
Ome Cor

Hahaha
En dan zijn er nog die serieus reageren op bredafun al die een grapje maakt.

10   2  
Tim

Top dat dit weer terug is!

24   4  
Ivo

Ik hoop dat NAC nu eindelijk eens kiest voor onbetwiste, echte versterkingen die duidelijk het verschil maken. Die direct kwaliteit toevoegen die je mist.

Gokjes en buitenkansjes, daar moeten ze mee stoppen, daarvoor hebben we een jeugdopleiding, door de Filipovicen, Bohuis, Buffonges en Maatsens krijgt de jeugd geen kans meer en dat vind ik echt verkeerd. Het is kapitaalvernietiging.

7   2  
PietP

Favoriete rubriek van de zomer is er weer!

Brogno net wat beelden van teruggekeken. Die lijkt zijn rechterbeen alleen te hebben om op te staan, alle balcontacten en acties zijn met links. Gevolg is dat hij waarschijnlijk nauwelijks te achterlijn zal halen met een voorzet, maar altijd naar binnentrekt.

21   1  
Chris W.M.

@PietP

Prima in de combinatie met Schouten dus.

13   5  
Hoeven B5

Heerlijke rubriek.
Dank Chris voor je info.

Echter. Dit is pure middelmaat. Niet goed genoeg voor onze concurrenten. Helaas, daar gaan we het niet mee redden. Ja ik weet het, er zijn niet veel centjes, maar middelmaat is eigenlijk geldverspilling.

16   9  
Badeend

Het allerdomste wat je nu kunt doen is WEER schreeuwen om 'topaankopen'. Dan gaat er straks weer een trainer/td/ad allemaal mooie praatjes rondstrooien en implodeert de boel weer als vanouds. Gewoon accepteren dat je een club op het tweede plan bent en gaan bouwen op en met de jeugd. Wel eens met géén 'buitenkansjes' die totaal niet functioneren en de jeugd in de weg zitten.

Maar éérst accepteren dat het helemaal niet om promotie gaat. Het hogere doel is juist voortbestaan. Als je dat goed aanpakt, met écht beleid, dan volgt promotie 'vanzelf'.

3   15  
Nero

Thomas verhijed dat soort spelers altijd vol erop en middenveld is een goede speler beter 5 goede spelers met eigen jeugd leuke huurling erbij en gaan en laat lurling is meedenken iemand met ballen,en die kan de rooy ook nog veel leren

11   8  
Willem 4,5

Ken nog en boomlange spits 2,10 mtr, speelt in het 4e van Hoeven, is dat misschien iets, wat een gezeur allemaal.

6   8  
Mikesneu

Mooi mannen
Weer onverwachte namen van onze transfer josti expert
Ik zal ook eens wat onderzoek gaan doen

14   19  
Ouwe Spionkop

Wat doet Michiel Kramer eigenlijk tegenwoordig?
Als hij gratis op te halen is, leuk om erbij te hebben.

16   2  
Chris W.M.

@Ouwe Spionkop

Transfervrij. En zit fanatiek allerlei posts van het officiële NAC kanaal op Instagram te liken....

13   5  
Bredafun

Voor de Jip & Jannekes hier:
Wat ik wil zeggen is, dat r genoeg Talent rond loop
J.P.van Hecke hebben we ook uit de Zeeuwse klei weggetrokken (VVV Goes).
Dus….. de scouds meer en beter hun werk laten doen!

4   4  
Scheppioni

Ja ons NAC met de klapper van de BSR helpen, kan zeker geen kwaad, want het is al heel lang stil .....
@ Chris WM
Jij meent dit serieus ?

11   2  
Chris W.M.

@Scheppioni

Kunt het zelf zien. Vandaag zelfs nog de post geliket waarin Adilehou, Rösler en Buffonge terug welkom worden geheten.

14   4  
TON

Dylan Seys is transfervrij

10   15  
Nac

Michiel kramer is een meer dan prima spits. Hij is wel een echte afmaker ten opzichte van Bilate.

Het zou geen slechte optie zijn mits hij een niet al te dure salaris eisen heeft.

Bij aanvallend spel moet hij er ook wel minimaal 15 kunnen maken.
Je weet bij hem dat de tegenstanders een klote avond gaat beleven.

37   1  
Ric

Ik zie liever Hornkamp van Den Bosch komen. Wordt steeds doeltreffender, fysiek sterk, hele goede vrije trap en gaat echt wel knaken opleveren in de toekomst.

8   0  
Ric

@Ric

Nac kan nu geen transfersommen betalen.

Het is inderdaad wel een spits met veel mogelijkheden en nog jong.

12   9  
Adriaan

Kramer?

We hebben al Bilate en Seuntjens.
En voor nu ook Immers nog.

Vind Kramer een goede speler voor top KKD, maar dat wordt wel een beetje erg veel en duur.

10   6  
Scheppioni

Oke Chris, ik zit niet op insta, maar zie wel dat emmen flink aan binnen halen is, nu wil dat niet meteen alles zeggen, maar bij ons is het wel heel stil !?

3   8  
Tante Annie

Persoonlijk denk ik dat je teveel snelheid inlevert met Kramer. Voor de rest natuurlijk prima voor de kkd, maar ik heb liever een jeugdspits achter bilate of inderdaad een jongen zoals hornkamp (die is te duur, maar als voorbeeld)

11   3  
Dun Diëe

@Ivo Ben ik het totaal niet mee eens. Als je moet winkelen met een kleine of zelfs lege portemonnee dan kun je nou eenmaal niet veel anders. Dus als je deze zomer voor deze ene keer nu echt vraagt om versterkingen die er meteen staan dan kan ik je helaas meteen teleurstellen: zonder TD en zonder kapitaalinjectie van de eigenaren is dat gaat dat echt niet gebeuren. Wellicht is het juist een voordeel omdat je creatiever moet zijn. Maar we zullen het weer van onbekende namen moeten hebben of spelers die terugkomen van een lange blessure.

Tot slot, kijk naar vorige zomer. Ons vorige gokje, één of andere Moïse Adilehou, bleek een schot in de roos te zijn maar moest altijd plaats maken voor het zekerheidje die met veel kapitaal werd aangetrokken en er meteen moest staan: ene Dion Malone. De geschiedenis is bekend neem ik aan.

7   6  
Jf

Nee krijg het er niet warm van dan liever geld op de bank.
Ja makkelijk praten maar alternatieven. Nou die zijn er wel.
Misschien Osman van voorheen Heracles of vanuit MC Felix Nmecha die transfervrij is.

4   13  
Barbapapa

Kramer is inderdaad recent berichten van NAC leuk gaan vinden. Met het technisch hart wat we momenteel hebben zou ik niet gek staan te kijken als ze daar mee bezig zijn.

5   2  
Tante Annie

Nmechá vond ons al niet goed genoeg 3 jaar geleden. Die heeft nu nog finale O21 gespeeld. Die komt nooit meer

8   1  
Amarilla Negra

@Tante Annie

Felix Nmecha is het broertje van Lukas Nmecha, die ons inderdaad een paar jaar geleden afwees en de winnende goal maakte in de o21 finale.

7   0  
Tante Annie

Je hebt gelijk! Excuses, niet opgelet

10   10  
Cees-2

Er blijven mensen bij wie het kwartje nooit gaat vallen. Dus ik wek niet de illusie dat dit ooit gaat gebeuren. Zij blijven net als NAC zelf de korte termijn politiek prefereren. In dit jaar (overgangsjaar) moet NAC absoluut niemand, maar dan ook niemand aantrekken. Eerst de nieuwe eigenaar(s), met daaruit voortvloeiend een goede structuur en een adequaat beleidsplan. Pas dan, ja, pas dan, daar de mensen op binnenhalen, niet anders, anders werk je weer van achteren naar voren. Echt, het is de enige juiste manier. Hopelijk is het niet aan dovemansoren gericht, maar ik vrees van wel.

16   3  
Scheppioni

Hyballa is ook weer ontspoort 🤦‍♂️😊 is oorlog verklaart had in denemarken een speler kei hard aangepakt door te zeggen dat die speler grotere tieten had dan zijn vrouw 🙊😁

10   11  
Willem 4,5

We zijn al diep gezonken, maar als Kramer zou komen zinken we nog dieper. Is een klootzakje die eigenlijk op kickboksen zou moeten gaan, is een schande voor het voetbal, maar komt van ADO dus de kans is heel groot!

5   1  
DunErwt

@scheppioni

Ow ow heeft hij dat echt gezegd?! Wat een schande🤣🤣🤣
Wat een deugwereld is het toch geworden. Mensen met ruggengraat bestaan niet meer, gelijk slachtofferrol aannemen.

5   3  
HupNac!

Des kunst - Van Schuppen

Veel meer kunnen we niet wensen in de wedstrijdselectie toch?

15   3  
Willem 4,5

Voor alle Kramerlovers, hoop dat ie komt, dan ik tenminste op de avond of middag dat NAC speelt iets anders gaan doen, ga niet kijken naar zo'n stuk onbenul.

12   2  
Chris W.M.

Des Kunst kan alweer doorgestreept worden. Net getekend bij Varbergs BoIS, hoogste niveau Zweden….

1   4  
Gjoewie

slechts 6 veldspelers en 3 keepers zullen ook komend seizoen actief zijn bij de club?
Dat is misschien wel een goede club voor Maurice Steijn! Betonvoetbal in optima forma!

10   5  
Fritske d'n Olifant

Cees 2 heeft voor een groot gedeelte gewoon gelijk. Snap al die duimpjes naar beneden bij hem niet. Het is absoluut niet in het belang van NAC om spelers te halen waar we er al een hoop van hebben rondlopen en zeker niet iemand als Broodje Kroket. Gericht 2 of 3 spelers halen en anticiperen op een vertrek van Haye. Voor Olij hebben we Kortsmit en kan Vd Merbel doorgeschoven worden.

5   5  
Vlag

Wanneer wordt er iets bekend over nieuwe club, Mounir El Allouchi ??

2   1  
Geelzwartwit

Valentin Grubeck
Zonder club tweebenige aanvallende middenvelder met goede ervaring en nagenoeg evenveel assists als doelpunten. Zal qua communicatie Ala Oostenrijker in NL ook prima meekunnen.

4   2  
Badeend

Cees-2 snapt het. Gelukkig, eindelijk iemand.
Iedereen die hier om grote aankopen gaat roepen, begrijpt totaal niet wat er nodig is om NAC verder te helpen.

5   2  
Geelzwartwit

Leuk gegeven is dat Nick Olij nog met oranje onder de 18 tegen Grubeck keepte. Een wedstrijd die Oranje met 0-2 van Oostenrijk verloor.

5   1  
Quinn

Ik weet niet in hoeverre deze lijst klopt, maar er staan wel wat interessante namen op:
https://www.transfermarkt.nl/spieler/vertragslosespieler/statistik/1/plus//galerie/0?ausrichtung=alle&spielerposition_id=alle&land_id=122&altersklasse=&wettbewerb_id=alle&seit=alle&yt0=tonen

• Rajiv van la Parra
• Ruben Ligeon
• Ricardo Kip
• Sylla Sow
• Deroy Duarte
• Bruns, Leemans etc.

(ook onze vrinden El Allouchi, Dogan, Maatsen, Poepon, Anco Jansen, Kees Luijckx, Vinnie Vermeer staan hier op)

Laad alle berichten na dit bericht in