Wij gaan niet opzij

De Klapper van BSR #3

Thiestemberg

Nummertje drie alweer van de Klapper van BSR. Zes spelers passeerde de revue al in deze rubriek. Vandaag gaan we verder met drie nieuwe namen. Laat in de reacties vooral weten of je de namen graag wel òf juist niet ziet komen. In klapper #3 behandelen we drie spelers die nog voldoende doorgroeimogelijkheden hebben en toch hun strepen in Nederland al hebben verdiend.

Mees Kaandorp

Een fijne voetballer die bij AZ net te kort kwam en transfervrij vertrok naar Almere City. Daar speelde hij in totaal 59 wedstrijden. Wie wel eens wedstrijden kijkt van Almere City, kent Kaandorp als een technisch begaafde speler met spelinzicht en veel dreiging. Hij kan op beide flanken uit de voeten en zwerft ook wel eens op de 'tien' positie rond. Hij dartelde bij Almere City frivool rond aanspeelpunt Verheydt, bij NAC zou hij een vergelijkbaar tandem kunnen vormen met Bilate of Seuntjens. 

Het grootste mankement bij Kaandorp is zijn rendement. In zijn eerste seizoen Bij Almere City kwam Kaandorp tot drie goals en vier assists in 25 wedstrijden. Het afgelopen seizoen kwam hij in 29 wedstrijden twee keer tot scoren en bereidde hij vijf goals voor. Ik vergelijk het graag met de statistieken van El Allouchi van een paar jaar geleden en we weten allemaal hoe hij zich de afgelopen twee seizoenen ontwikkeld heeft. Daarnaast is Kaandorp pas 23 jaar en is er dus nog genoeg tijd voor ontwikkeling. Kortom een leuke transfervrije speler om waarde mee te creëeren.

Iker Pozo

Een kleine Spaanse middenvelder huren van Manchester City? Waar hebben we dat eerder gehoord? De vergelijkingen met Manu Garcia zullen ongetwijfeld voor gaan komen mocht Iker Pozo op huurbasis overkomen van Manchester City. Toch zijn er wel degelijk wat verschillen. Garcia speelde (met name in zijn tweede seizoen) ook iets verder terug op het middenveld maar speelde daar nog wel echt als spelverdeler en creatieve man. Alhoewel Pozo prima kan fungeren als spelverdeler is hij iets meer all-round dan Garcia. Iets minder techniek en creativiteit, meer loopvermogen en defensieve kwaliteiten. 

Zeker met een eventueel vertrek van Haye en Immers zou het middenveld versterking kunnen gebruiken. Andere middenvelders uit het City EDS team zijn pas zeventien of zestien jaar oud (De Belg Romeo Lavia bijvoorbeeld) en nog niet klaar voor veel minuten bij NAC. Controleur Claudio Gomes speelde al eens op huurbasis bij Jong PSV maar kon daar ook geen potten breken. Dan kom je dus al snel uit bij de twintigjarige Pozo. Buiten dat het een City-talent is heeft Pozo ook het voordeel dat hij al dertig wedstrijden voor FC Eindhoven in de benen heeft en dus sneller aan kan haken op het Senioren/KKD niveau. Een huurling die er meteen staat, dat maakt hem een veilige (kleine) investering voor NAC.

Herve Matthys

Opnieuw een bekende voor veel NAC-supporters. Herve Matthys is een 25-jarige centrumverdediger met de nodige ervaring op zowel Eredivisie als KKD-niveau. Dit maakt hem een speler die er direct kan staan en de komende jaren een stabiele factor achterin kan zijn. In zijn meer dan honderd wedstrijden verspreid over de Eredivisie, KKD & KNVB Beker maakte Matthys nagenoeg altijd een solide indruk. 1.86 lang, redelijk snel en goed in de één-op-één duels maken hem een geschikte fit voor een ploeg met titelaspiraties in de KKD.

De centrumverdediger schopte het tijdens zijn opleiding bij RSC Anderlecht tot de UEFA Youth league en veertig jeugdinterlands voor De Rode Duivels. Bij achtereenvolgens FC Eindhoven en Excelsior groeide hij uit tot een stabiele verdediger. NAC kan de volgende stap zijn in de ontwikkeling van de Belg, al is het ook niet uit te sluiten dat hij naar de onderkant van de Eredivisie of Jupiler Pro League verkast. 

Bron:
B-Side Rats
36 Reacties
75   4  
Belgische Naccer

Loukili van Helmond Sport

10   6  
Cusco

Wegens omstandigheden 2 kaartjes over voor de wedstrijd tegen hoeven, voor een krat bier of €10 op te halen.

Bij interesse graag een mailtje naar rensjansendse@gmail.com

17   4  
NAC Vooruit!

Iker Pozo is zeker een aardige huur optie!

18   7  
Mvgmarty

Hoe denken we over felida en hoornkamp van den Bosch? Lijken mij ook wel goede spelers voor bij ons.

7   16  
Mikesneu

Ik heb zelf ook 3 namen opgesnord
Dus hierbij mijn lijstje
Soufyan Ahannach middenveld
Was altijd al gecharmeerd van deze speler toen hij nog bij Almere speelde
Orhan Džepar centrale verdediger
Het zeepaard zoals ik hem noemde multi inzetbaar
Dylan Seys buitenspeler
Opleiding bij club Brugge gehad
Kleine 100 wedstrijden kkd en eredivisie achter zijn naam

7   9  
scheppioni

Die Kaandorp was mij vorig seizoen ook al opgevallen alleen nadat ik deze gast met een aantal collega's scorito competitie had opgenomen kwam hij tot stilstand en tot stilstand komen past wel weer bij ons NAC !!! Er zijn er diverse vertrokken, we zijn alweer in volle training maar de selectie is uiterst smal nog dus als de competitie begint dan zal het wel weer zoals gewoonlijk een twee maanden inpassen geblazen zijn, dat hoort helaas bij ons NAC !

10   43  
Thiestemberg (BSR)

Buiten de namen die ik in de klapper heb verwerkt zou het me ook ontzettend vet lijken als Ralf broertje Mats kan verleiden tot een terugkeer. Alleen nu nog niet realistisch denk ik. Daarnaast is Chiro N’Toko ook transfervrij op te pikken!

13   8  
Tip

Ik kom regelmatig heel interessante spelers tegen hier. Bv. die Matthijs ( wel met een h 😎) is een prima speler. Als je dit ziet dan vind ik het nog steeds onbegrijpelijk met welk een troep onze Pierre indertijd in de winterstop aan kwam kakken met zijn Technisch Hart. Een half miljoen weggegooid geld. Dat hadden Smulders en trouwens ook Chris W.M. 😎 beter gedaan. Moraal van het verhaal ; oud NAC is niet heilig. Niemand is heilig.

75   4  
Belgische Naccer

Loukili van Helmond Sport

56   3  
Johnny1912

Chiro N’Toko transfervrij oppikken???

Wat heb jij gezopen op dinsdag?!!

15   1  
Nac

Felida,Hoornkamp en Loukili gaan allemaal niet komen.

Deze spelers hebben nog een contract en dit kan nac niet afkopen.
Nac moet het hebben van transfervrije en huur spelers.

Bv Jesper Drost(pec) of
Mo Hamdaoui ( de graafschap)

36   1  
Ouwe Spionkop

Leuke namen, maar het zit het met Lex Immers?
Wat mankeert die gast? Wil hij stoppen bij NAC? Hij heeft zich niet vertoont op de training.
Maar wel zijn ongetwijfeld riante salaris maandelijks overmaken.
Hoe zit dat?

11   4  
Nac

Nigel Hasselbaink zou ook een prima optie zijn voor de posities voorin.
Zit momenteel zonder club.

Bij Excelsior was hij 5 jaar geleden echt een goede speler. Nadeel is wel dat hij al 30 jaar is. Ik weet niet wat er nog van hem over is. Speelde afgelopen jaren in Israel.

22   1  
Thiestemberg (BSR)

@Johnny1912 Mijn opmerking over N’Toko was sarcastisch bedoeld haha!

6   5  
Moppernac

Ik denk dat er weinig bij komt dit seizoen en NAC blijft maar een beetje aanmodderen.
Maar ook daar komen we wel weer boven op

28   1  
Tip

Tsja. Ik vind Drost en Leemans voor de keuken prima spelers. Maar daar zal wisselend over worden gedacht. Ik vind ook dat Lex Immers duidelijkheid dient te verschaffen. We zijn geen speeltuin of sociale dienst. En wat mij betreft blijft hij , mits fit en gemotiveerd.

16   1  
Breetjeda

Matthys en Pozzo zouden top zijn voor ons nac!

Mijn tip voor de aanval is Mokhtar die transfervrij is.

Mijn tip voor een (linksbenige) cv is oude kotte. 25 jaar en transfervrij met redelijk wat gespeelde wedstrijden bij excelsior

27   8  
Robbie Rafello

Zou Edwin nog een lijntje hebben met oud naccer Nasser El Khayati? Is volgens mij transfer vrij en middenvelder ......

5   14  
Maurice

We kijken Mischien niet ver genoeg..... petrolul heeft onze bart meijers nog in het gelid ..... bart hoef je maar n halve keer te vragen Offie terug wil ... ik zeg doennn

6   11  
Ivo

Ruud Brood en Grad Damen?

19   8  
Kipiani

Heeft Gabriels geen suggesties ? Of is de wijsneus nu klaar met zijn vriendendienstjes en heeft hij zijn zin, nu de club 10 jaar terug gegooid is door ego’s, jalouzie, eigen belang en pseudo NAC mensen. Liefdeloos.
De situatie nu is hopeloos en uitzichtloos.
Bedankt !

16   2  
Moppernac

Goed nieuws, Bizot niet naar Griekenland!!!!
Dus keeper van Sparta niet naar AZ en Dus Olij niet naar Sparta maar gewoon lekker bij NAC blijven.

4   9  
Noord Mokumse NAC'er

Michiel Kramer, El Kahyatti, Thomas Bruns en Ricardo van Rijn.

Gewoon een leuk salaris, strippenkaart van wolfslaar en voor Rhodos en je bent klaar.

Hup NAC!

8   1  
Scheppioni

Ik ben het wel met je eens Maurice !!!

1   5  
Ernie

Scheppioni
Maurice Steijn?

11   1  
D’n Dijk

Zo gek was de rondleiding met Kuijt dus niet….

Karel Vrolijk wil NAC kopen staat op omroep Brabant.

4   1  
Pik

Inderdaad d’n dijk … las het net ook op omroep Brabant!!!

11   2  
Basje

Wow die Karel! Word er vrolijk van😜

Maar even dit klinkt toch ideaal?
Eens dan wordt de hemel stralend blauw

10   0  
Atleet

Dit is inderdaad goed nieuws!!

Laat hem NAC maar kopen…… 👍👍💪💪👊👊

2   0  
Chris W.M.

@ MOPPERNAC

Anderlecht, Bournemouth en Stade Reims worden ook aan die keeper gelinkt. De kans lijkt dus klein dat hij bij Sparta gaat blijven.

2   3  
Klundert

Aardige vent hoor, Karel. Karel kennende zal hij best wel het vermogen hebben om NAC te kopen maar ik denk eerlijk gezegd niet dat hij daarna nog het vermogen heeft om af en toe extra financiële injecties te doen. Ik denk niet dat NAC daar niet heel veel mee opschiet.

6   0  
Ouwe spionkop

Die Vrolijk draait een omzet van bijna 300 miljoen per jaar. In 2020 omzetstijging van 100 miljoen. Die heeft wel wat te besteden.

5   0  
NACPB

Robin Schoonbood middenvelder 22 ex jong psv.

Clint Leemans

Gio de la vega ex ajax en jong utrecht 21 jaar aanvallende middenvelder

Medonca ex jong psv middenvelder 21 jaar

Thomas oude kotte ex Excelsior 25 jaar centrale verdediger

Nog genoeg spelers zonder contract, laat ze maar op proef komen.

6   1  
Corne

Er lopen bij Baronie een paar jonge ex profvoetballers rond en aangezien ze vorig jaar de bovenliggende partij waren in de voorbereiding tegen nac en een geweldige competitie start hadden 28 goals voor en 0 tegen… zitten daar geen pareltjes tussen

2   0  
Moppernac

Chris mw@

Oké zo ver had ik me er nog niet in verdiept, maar laten we hopen dat Nick gewoon bij NAC blijft

1   0  
Cool hand

Lex heeft nog last van zijn tanden, Ouwe Spionkop.

Laad alle berichten na dit bericht in